Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šviežio maisto maitintuvas Munchkin
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Beautiful Life
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 23, 14:31)
net ir būdama šalia užspringusio vaiko, gali turėti labai daug problemų. ne kiekvienas šast ir iškosi. būtent, kiekvienas saugumą supranta kitaip. aš geriau 20 lt už maitintuvą sumokėsiu, ir būsiu absoliučiai rami, kad neteks pamėlusio vaiko purtyti, ar dar blogiau...
*

Jūsų valia pirkti tai ką manot reikalinga 4u.gif
Bet manau, kad maitintuvą reikia pirkti tokiais atvejais jeigu vaikas springsta ir be jo negali išmokti kramtyt. Mums per visa laikotarpi (kol nebuvo dantu, o ju nebuvo ilgai) nebuvo nevieno atvejo, kad dukrele paspringtu iki pamėlynavimo.
juta2007
jungiamės, merginos-ir šiems mažyliams reikia kažką nuprkti... 4u.gif
Musmire
Turėjom, naudojom,labai geras daiktas thumbup.gif
doviile
o kur galima gaut tinkliuku pakeitimui? g.gif
Snake*
turiu, geras daiktas, tik tiek kad neilgam ax.gif
rututu
Turim, naudojam, labai esame patenkinti thumbup.gif
Fantazia
Mes irgi turim. Super daikciukas! Musu maziukui is karto prilipo. Idedi banano ar obuoliuko ir ramu kokiai 10 min. Turi uzsiemimo thumbup.gif
Onoff
reikalningas,bet nereikalingas,panaudojom,bet trumpai,nu ,bet seiep neiko blogo pries
pukuotukas
nieko gero ... neprigijo mum. o ir isplauti begalo sunku juos doh.gif
Ieva P.
Mums geriausias maitintuvas - i marlę įrištas obuolys, duona, bilekas. Jei abejojat ar jusu vaikas su maitintuvu draugaus, siulau si bobuciu ismeginta medota. Patiks, galesit blatnesni isigyti. Man asmeniškai geriau marle ciulpti, nei plastika doh.gif
Linute_3
Man tai nerealus pagalbininkas - įdedu obuolukų ar sausainių ir einu ramiai kambarių siurbliuot.
Man pačiai ramu, žinau kad neužsprings, nenugrius kur šliauždama ir t.t. O marliuką mes labai greit pragriaužiam, nes jau 4 mėn. turėjom dantuką. Užkabindavo ir plėšdavo su visa jėga.

Išplaut gal ir ne visada lengva, bet įmanoma. Aš naudoju dantų šepetėlį.

Jeigu kam reikia, turiu kelis pardavimui.
mama_gulbe
mes gavom dovanu
bet mazoji ne per kur jis nepatinka doh.gif
siroma
Bandem ir mes šitą daikčiuką..Nepatiko mažiui schmoll.gif Pabandė į burną įsidėt ir žiaugčiot pradėjo iš karto doh.gif Marlę teko naudot.
Kyvis
maniskei labai tiko. ir duonyte, ir vaisius dedavau. Super daiktas. Mums dantukai tik 9 men pradejo dygti, tai labai galbejo gan ilga laika.
Priedanga
QUOTE(Linute_3 @ 2010 03 25, 11:29)
Man tai nerealus pagalbininkas - įdedu obuolukų ar sausainių ir einu ramiai kambarių siurbliuot.
Man pačiai ramu, žinau kad neužsprings, nenugrius kur šliauždama ir t.t.

drinks_cheers.gif
Mums irig labai patiko, nusipirkau net ta tinkliuka pakeitimui, kai senasis visai jau 'surudijes' buvo. Super pagalba, nereikia grandineti su sauksteliu ir t.t. thumbup.gif 4u.gif
JJmama
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 30, 01:14)
drinks_cheers.gif
Mums irig labai patiko, nusipirkau net ta tinkliuka pakeitimui, kai senasis visai jau 'surudijes' buvo. Super pagalba, nereikia grandineti su sauksteliu ir t.t.  thumbup.gif  4u.gif
*

o tai tas tinkliukas issiima ir net keiciasi?
ax.gif mes dar tik trecia karta su juo bandem mokytis valgyti, vakar jau vaikiui patiko, kazkiek banano paragavo thumbup.gif
bet plaunasi tai tikrai ne itin gerai...
Tekantisaule
Musu dukriukui labai patiko sis maitintuvas. thumbup.gif Galejo viska ragauti, o ir man buvo ramu, kad neuzsprings. Valgem praktiskai viska...duoda, banana, obuoli, netgi zuvi... biggrin.gif Si karta irgi nusipirkom, matysiu, ar jis mazyliui patiks. ax.gif
lemonmint
kiek kainuoja muchin? radau babymarket kazkoki kitoki uz 26 lt? Noriu darugei padavonoti.. tiksliau ne draugei, bet drauges mazylei biggrin.gif
Priedanga
QUOTE(daliukasva @ 2010 06 02, 15:07)
o tai tas tinkliukas issiima ir net keiciasi?
ax.gif  mes dar tik trecia karta su juo bandem mokytis valgyti, vakar jau vaikiui patiko, kazkiek banano paragavo thumbup.gif
bet plaunasi tai tikrai ne itin gerai...
*

As biski ne munchkin naudojau... NUBY, va toki (kartu ir keitimui tinkliukus siunciausi, jie keiciami thumbup.gif )

user posted image

Tinkliukai jiems 4u.gif

user posted image
*Laume*
Mums labai patinka maitintuvas 4u.gif , nematau problemos "tinklelio grauzime" - grauzia vaikai visus daiktus, tai panikos nekeliam, o cia del tinklelio problemu randat. doh.gif bet kaip kam, mama mamai nelygu, kaip ir leliukai bigsmile.gif
Kikile
Naudojom, labai dziaugiaus kad nusipirkom.
mamucas
as naudojau abiem savo vaikam ir esu labai patenkinta, nes nereikejo prie vaiko stoveti ir ji/ja pastoviai saugoti, kad neuzspringtu. Naudodamiesi tuo maitintuvu vaikai ismoko ciulpti kieta maista, tad veliau buvo daug lengviau duoti pabandyti ivairu maista. Mano berniukas nenoriai bandydavo neiprasta maista, bet ideta bet koki maista i maitinuva, jis pabandydavo.
Viena mama sake, kad su bananu vaikas labai issiterliojo, tiesa, bet malonumas man buvo ziureti kaip mano sunelis susidomejes tyrinejo kas cia tokio. Man zinoma daugiau darbo ir valymo, bet ka padaryti.
Kita mama sake, kad sunku plauti tinkleli, tikrai nesutikciau. Ji reikia plauti panaudojus, nes jei palikti maisto liekanas rugti per nakti, tai kvapas tikrai nebus maloniausias, o ir isplauti ji veliau bus labai sunku, nes tinklelis yra labai smulkus.
Kiekvienas vaikas labai skirtingas, bet toki dalykeli pabandyti verta! Smagu vaikui ir ramiau mamai!
sdanra
Mes irgi neseniai isigijome šviežio maisto kramtuką Canpo babies, pirkome Maximoje ir visai nebrangiai smile.gif Is pradziu lyg keistai maniskis ziurejo, nagrinejo, paskui numete, o veliau idejom banana ir pabande paragauti - buvo labai smagu ziureti ta visa procesa... ka galiu pasakyti, nauji skoniai suviliojo, smalsumas iveike thumbup.gif
SigaSigute
Nenaudojom 4u.gif
JovkėS
Isigyjom, bet maniskiui "neprilipo" schmoll.gif , nepasiteisino pirkinys, voliojasi stalciuj smile.gif
dita09
naudojam, super smile.gif
redxshi
pirkom mes tą maitintuvą, bet kad jo visiškai nenaudojom, pabandė mano mergina, visus baldus išniekino su bananu ir tuo baigėsi visi bandymai biggrin.gif Nebuvo mums tai reikalingas daiktas 4u.gif
Milledi
Mes irgi turim si dalykeli,super daiktas. thumbup.gif Vaikas kai pamato ji mano rankose,pradeda ploti. jam jis patinka. O gal mamaos isduos kur galima nupirkti tinkleli pakeitimui? g.gif
ditux33
Mums kazkaip nelipo jis, galiu parduot, kam reikia, 15 lt. naudotas 2 kartus
user posted image
4u.gif
Jonava
IngukasK
Turime maitintuva, naudojom, galiu uz simboline kaina perleisti.
Alekto
Maitintuvas mano vaikams pasiteisino,bet tik ne Munchin schmoll.gif Nepatiko,nes neišsiima tinklelis,kad galėtum jį normaliai išplaut.VA TOKS pasisteisino,o ir tinkleliai pas jį keičiami thumbup.gif tad nereikia keisti viso maitintuvo,o tik tinkliką pakeist.
marina86
Tikrai isbandysim kai dukryte paaugs, labai fainas daikciukas atrodo thumbup.gif
ninoo
QUOTE(JovkėS @ 2010 09 23, 22:40)
Isigyjom, bet maniskiui "neprilipo" schmoll.gif , nepasiteisino pirkinys, voliojasi stalciuj  smile.gif
*

Pas mus ta pati situacija, nepatiko, kad labai jau daug lieka paciame maitintuve, seteli isplauti po banano NEREALU! Labai jau daug vargo doh.gif Maze labai greitai ismoko kramtyti ir taip guli jis tik pora kartu bandytas naudoti. O del Munchin firmos, tai labai nusivyliau, maitintuva canpol baby turejom o vat Munchin dozatoriu pieno milteliams nusipirkau isploviau ir idejau i sterilizatoriu (kaip ir viska ka perku vaikui), o kai isemiau tai supratau, kad indeliai deformavosi ir naudoti juos jau neimanoma, tik po to perskaiciau ant pakuotes, kad negalima sterilizuoti garais vat cia ir nustebau kad kudikiui skirta daigta negalima sterilizuoti blink.gif
simusim
musiskiai nepatika tas maitintuvas. meta lauk ir viskas smile.gif
zivily
Naudojome keleta kartu, bet nepasiteisino. Man kazkokdel atrodo, kad tinklelis mazesnis galetu buti. Mazyle is jo obuoliuka valgydavo, tai kol pilnas maitintuvas, viskas gerai, taciau vos tik apgrauzia obuoliuko skiltele, tas apytustis tinklelis nusvyra su visu turiniu ir mazei nelabai pavyksta ji i burnyte ideti doh.gif O tada jau piktumai ir zirzimai prasideda unsure.gif
Zodziu - nieko gero is to Munchkin rolleyes.gif
CYRENE
O mums labai patiko! Naudojom kasdien! Idedi obuoliuka, sausaini ir grauzia sau vaikas, o mama ramiai sau gali uzsiimti kitais darbais, nes visai nebaisu, kad vaikelis per daug atsikas ar pasprings. Ir antram pirksiu tikrai! tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zivily @ 2011 01 23, 11:48)
Naudojome keleta kartu, bet nepasiteisino. Man kazkokdel atrodo, kad tinklelis mazesnis galetu buti. Mazyle is jo obuoliuka valgydavo, tai kol pilnas maitintuvas, viskas gerai, taciau vos tik apgrauzia obuoliuko skiltele, tas apytustis tinklelis nusvyra su visu turiniu ir mazei nelabai pavyksta ji i burnyte ideti doh.gif  O tada jau piktumai ir zirzimai prasideda unsure.gif
Zodziu - nieko gero is to Munchkin rolleyes.gif
*

O as isimdavau nesuvalgyta maisteli is nusvyrusio tinklelio ir idedavau nauja skiltele per visa tinklelio dydi ir jokiu problemu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.