Beautiful Life
2009 10 24, 19:37
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 23, 14:31) net ir būdama šalia užspringusio vaiko, gali turėti labai daug problemų. ne kiekvienas šast ir iškosi. būtent, kiekvienas saugumą supranta kitaip. aš geriau 20 lt už maitintuvą sumokėsiu, ir būsiu absoliučiai rami, kad neteks pamėlusio vaiko purtyti, ar dar blogiau... Jūsų valia pirkti tai ką manot reikalinga Bet manau, kad maitintuvą reikia pirkti tokiais atvejais jeigu vaikas springsta ir be jo negali išmokti kramtyt. Mums per visa laikotarpi (kol nebuvo dantu, o ju nebuvo ilgai) nebuvo nevieno atvejo, kad dukrele paspringtu iki pamėlynavimo.
juta2007
2009 10 24, 23:42
jungiamės, merginos-ir šiems mažyliams reikia kažką nuprkti...
Musmire
2009 10 25, 09:34
Turėjom, naudojom,labai geras daiktas
doviile
2010 01 26, 12:29
o kur galima gaut tinkliuku pakeitimui?
turiu, geras daiktas, tik tiek kad neilgam
Turim, naudojam, labai esame patenkinti
Fantazia
2010 02 24, 12:42
Mes irgi turim. Super daikciukas! Musu maziukui is karto prilipo. Idedi banano ar obuoliuko ir ramu kokiai 10 min. Turi uzsiemimo
reikalningas,bet nereikalingas,panaudojom,bet trumpai,nu ,bet seiep neiko blogo pries
pukuotukas
2010 03 06, 18:55
nieko gero ... neprigijo mum. o ir isplauti begalo sunku juos
Ieva P.
2010 03 21, 08:01
Mums geriausias maitintuvas - i marlę įrištas obuolys, duona, bilekas. Jei abejojat ar jusu vaikas su maitintuvu draugaus, siulau si bobuciu ismeginta medota. Patiks, galesit blatnesni isigyti. Man asmeniškai geriau marle ciulpti, nei plastika
Linute_3
2010 03 25, 10:29
Man tai nerealus pagalbininkas - įdedu obuolukų ar sausainių ir einu ramiai kambarių siurbliuot. Man pačiai ramu, žinau kad neužsprings, nenugrius kur šliauždama ir t.t. O marliuką mes labai greit pragriaužiam, nes jau 4 mėn. turėjom dantuką. Užkabindavo ir plėšdavo su visa jėga.
Išplaut gal ir ne visada lengva, bet įmanoma. Aš naudoju dantų šepetėlį.
Jeigu kam reikia, turiu kelis pardavimui.
mama_gulbe
2010 05 20, 20:29
mes gavom dovanu bet mazoji ne per kur jis nepatinka
Bandem ir mes šitą daikčiuką..Nepatiko mažiui  Pabandė į burną įsidėt ir žiaugčiot pradėjo iš karto  Marlę teko naudot.
maniskei labai tiko. ir duonyte, ir vaisius dedavau. Super daiktas. Mums dantukai tik 9 men pradejo dygti, tai labai galbejo gan ilga laika.
Priedanga
2010 05 29, 23:14
QUOTE(Linute_3 @ 2010 03 25, 11:29) Man tai nerealus pagalbininkas - įdedu obuolukų ar sausainių ir einu ramiai kambarių siurbliuot. Man pačiai ramu, žinau kad neužsprings, nenugrius kur šliauždama ir t.t.
Mums irig labai patiko, nusipirkau net ta tinkliuka pakeitimui, kai senasis visai jau 'surudijes' buvo. Super pagalba, nereikia grandineti su sauksteliu ir t.t.
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 30, 01:14) o tai tas tinkliukas issiima ir net keiciasi?  mes dar tik trecia karta su juo bandem mokytis valgyti, vakar jau vaikiui patiko, kazkiek banano paragavo bet plaunasi tai tikrai ne itin gerai...
Tekantisaule
2010 06 02, 17:40
Musu dukriukui labai patiko sis maitintuvas.  Galejo viska ragauti, o ir man buvo ramu, kad neuzsprings. Valgem praktiskai viska...duoda, banana, obuoli, netgi zuvi...  Si karta irgi nusipirkom, matysiu, ar jis mazyliui patiks.
lemonmint
2010 06 02, 20:55
kiek kainuoja muchin? radau babymarket kazkoki kitoki uz 26 lt? Noriu darugei padavonoti.. tiksliau ne draugei, bet drauges mazylei
Priedanga
2010 06 09, 20:03
QUOTE(daliukasva @ 2010 06 02, 15:07) o tai tas tinkliukas issiima ir net keiciasi?  mes dar tik trecia karta su juo bandem mokytis valgyti, vakar jau vaikiui patiko, kazkiek banano paragavo bet plaunasi tai tikrai ne itin gerai... As biski ne munchkin naudojau... NUBY, va toki (kartu ir keitimui tinkliukus siunciausi, jie keiciami  )  Tinkliukai jiems
*Laume*
2010 06 11, 15:05
Mums labai patinka maitintuvas  , nematau problemos "tinklelio grauzime" - grauzia vaikai visus daiktus, tai panikos nekeliam, o cia del tinklelio problemu randat.  bet kaip kam, mama mamai nelygu, kaip ir leliukai
Naudojom, labai dziaugiaus kad nusipirkom.
mamucas
2010 07 13, 03:47
as naudojau abiem savo vaikam ir esu labai patenkinta, nes nereikejo prie vaiko stoveti ir ji/ja pastoviai saugoti, kad neuzspringtu. Naudodamiesi tuo maitintuvu vaikai ismoko ciulpti kieta maista, tad veliau buvo daug lengviau duoti pabandyti ivairu maista. Mano berniukas nenoriai bandydavo neiprasta maista, bet ideta bet koki maista i maitinuva, jis pabandydavo. Viena mama sake, kad su bananu vaikas labai issiterliojo, tiesa, bet malonumas man buvo ziureti kaip mano sunelis susidomejes tyrinejo kas cia tokio. Man zinoma daugiau darbo ir valymo, bet ka padaryti. Kita mama sake, kad sunku plauti tinkleli, tikrai nesutikciau. Ji reikia plauti panaudojus, nes jei palikti maisto liekanas rugti per nakti, tai kvapas tikrai nebus maloniausias, o ir isplauti ji veliau bus labai sunku, nes tinklelis yra labai smulkus. Kiekvienas vaikas labai skirtingas, bet toki dalykeli pabandyti verta! Smagu vaikui ir ramiau mamai!
Mes irgi neseniai isigijome šviežio maisto kramtuką Canpo babies, pirkome Maximoje ir visai nebrangiai  Is pradziu lyg keistai maniskis ziurejo, nagrinejo, paskui numete, o veliau idejom banana ir pabande paragauti - buvo labai smagu ziureti ta visa procesa... ka galiu pasakyti, nauji skoniai suviliojo, smalsumas iveike
SigaSigute
2010 09 22, 12:10
Nenaudojom
Isigyjom, bet maniskiui "neprilipo"  , nepasiteisino pirkinys, voliojasi stalciuj
naudojam, super
redxshi
2010 11 05, 12:53
pirkom mes tą maitintuvą, bet kad jo visiškai nenaudojom, pabandė mano mergina, visus baldus išniekino su bananu ir tuo baigėsi visi bandymai  Nebuvo mums tai reikalingas daiktas
Milledi
2010 11 09, 20:25
Mes irgi turim si dalykeli,super daiktas.  Vaikas kai pamato ji mano rankose,pradeda ploti. jam jis patinka. O gal mamaos isduos kur galima nupirkti tinkleli pakeitimui?
ditux33
2010 12 15, 20:10
Mums kazkaip nelipo jis, galiu parduot, kam reikia, 15 lt. naudotas 2 kartus Jonava
IngukasK
2011 01 03, 20:43
Turime maitintuva, naudojom, galiu uz simboline kaina perleisti.
Maitintuvas mano vaikams pasiteisino,bet tik ne Munchin  Nepatiko,nes neišsiima tinklelis,kad galėtum jį normaliai išplaut. VA TOKS pasisteisino,o ir tinkleliai pas jį keičiami  tad nereikia keisti viso maitintuvo,o tik tinkliką pakeist.
marina86
2011 01 09, 01:49
Tikrai isbandysim kai dukryte paaugs, labai fainas daikciukas atrodo
QUOTE(JovkėS @ 2010 09 23, 22:40) Isigyjom, bet maniskiui "neprilipo"  , nepasiteisino pirkinys, voliojasi stalciuj  Pas mus ta pati situacija, nepatiko, kad labai jau daug lieka paciame maitintuve, seteli isplauti po banano NEREALU! Labai jau daug vargo  Maze labai greitai ismoko kramtyti ir taip guli jis tik pora kartu bandytas naudoti. O del Munchin firmos, tai labai nusivyliau, maitintuva canpol baby turejom o vat Munchin dozatoriu pieno milteliams nusipirkau isploviau ir idejau i sterilizatoriu (kaip ir viska ka perku vaikui), o kai isemiau tai supratau, kad indeliai deformavosi ir naudoti juos jau neimanoma, tik po to perskaiciau ant pakuotes, kad negalima sterilizuoti garais vat cia ir nustebau kad kudikiui skirta daigta negalima sterilizuoti
simusim
2011 01 19, 18:58
musiskiai nepatika tas maitintuvas. meta lauk ir viskas
Naudojome keleta kartu, bet nepasiteisino. Man kazkokdel atrodo, kad tinklelis mazesnis galetu buti. Mazyle is jo obuoliuka valgydavo, tai kol pilnas maitintuvas, viskas gerai, taciau vos tik apgrauzia obuoliuko skiltele, tas apytustis tinklelis nusvyra su visu turiniu ir mazei nelabai pavyksta ji i burnyte ideti  O tada jau piktumai ir zirzimai prasideda Zodziu - nieko gero is to Munchkin
O mums labai patiko! Naudojom kasdien! Idedi obuoliuka, sausaini ir grauzia sau vaikas, o mama ramiai sau gali uzsiimti kitais darbais, nes visai nebaisu, kad vaikelis per daug atsikas ar pasprings. Ir antram pirksiu tikrai! Papildyta:QUOTE(zivily @ 2011 01 23, 11:48) Naudojome keleta kartu, bet nepasiteisino. Man kazkokdel atrodo, kad tinklelis mazesnis galetu buti. Mazyle is jo obuoliuka valgydavo, tai kol pilnas maitintuvas, viskas gerai, taciau vos tik apgrauzia obuoliuko skiltele, tas apytustis tinklelis nusvyra su visu turiniu ir mazei nelabai pavyksta ji i burnyte ideti  O tada jau piktumai ir zirzimai prasideda Zodziu - nieko gero is to Munchkin  O as isimdavau nesuvalgyta maisteli is nusvyrusio tinklelio ir idedavau nauja skiltele per visa tinklelio dydi ir jokiu problemu
|
|