Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šviežio maisto maitintuvas Munchkin
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
indra*
privalumas tas, kad vaikui idomu, skanu, uzsiemes, o mamai rankos laisvos thumbup.gif. tik musu maze ne tik kad isibuzoja visa, istrelioja kedute, bet siandien ir visa siena "nuvaksavo", kol indus ploviau hihihi.gif
meja4
pasiskaiciau jusu nuomoniu ir nusprendziau kad ir mums jo reikia biggrin.gif
ZiGi
Tas geras daiktas apie 40 Lt kainuoja doh.gif
As tai darydavau taip: I kelis kartus sudeta marle idedavau kokio sausainiuko ir i sena soskes ratuka prakisdavau, uzrisdavau, kad nepatektu i burnite siulai ar maistas. Gaunas tas pats, tik nei plaut nei moket taip brOngiai nereik smile.gif) mirksiukas.gif
orchidejaa
Laba,
turėjom ir mes tą maitintuvą, bet nelabai jis patiko dukrytei, labiau žaidė su juo negu čiulpė.labiau rūpėjo apčiupinėti, pavartyti, numesti, negu skanauti tai kas įdėta, mieliau ragaudavo iš mamos rankų.Žodžiu, mum jo kaip ir nereikėjo rolleyes.gif
Dominykos
QUOTE(angelo @ 2007 11 23, 10:58)
Sveikos mamos tokios temo neradau...  blush2.gif
todel prasau Jusu patarimo - Šviežio maisto maitintuvas Munchkin - ar pasiteisino,  g.gif
ar lenva isplauti ji, g.gif
ar nadojot ji pietums ar tik uzkamdziams ax.gif
Papildyta:
user posted image

O cia bandau vienos mamytes nuotraukyte pasiskolint ax.gif
*

La kiek esu girdejusi, daiktas kuris reikalingas tik trumpam laikui, galima apsieiti ir be jo ax.gif
electra23
Mes taip pat isbandem smile.gif ,as likau juo patenkinta thumbup.gif
eva.b
thumbup.gif mums pasiteisino
Hana
Naudojom kokius 4 mėn. Labai pasiteisino. Vaikas nespringsta, - dėjau ir duoną, ir obuolį, ir daržoves apvirtas. O marliukas, kaip kažkuri mamytė rašė, bet kada prakiurti gali.
*Duska
Labas vakaras 4u.gif

Mes irgi nusipirkę. Dabar reikia sesers mergaitei, bet jau niekur nėra.Pasakykit kur jų gaut? Ir vaikų mieste ieškojom, ir akropoly, na niekur jų nebėra. Kur pirkot? g.gif
MaiMa
Ne, mano mažei nepatiko schmoll.gif Gerai, kad gavom dovanų, o tai būtų pinigai kaip į balą.
Čia, manau, nuo vaikiuko priklauso. Jei jam patiks čiulpti tą skudurą, tai neatsisakys..
Kas dėl laisvų mamos rankų, manau, kad galima kuo nors kitu mažiuką sudominti mirksiukas.gif
MagnolijaB
Mes irgi gavom dovanų ir mums irgi neprigijo, kelis kartus bandžiau vis kažką įsiūlyt, pagrauždavo truputuka, bet taip, kad be jo neišsiverstumėme tikrai nebovo. Manau daug priklauso nuo to ar naudojates čiulptuku, mes nemėgom čiulptuko, todėl ir šis daiktas mums nepatiko smile.gif
welkom1
o kokia kainyte tu maitintuvu ?
grateful
QUOTE(welkom1 @ 2009 03 05, 15:40)
o kokia kainyte tu maitintuvu ?
*

Aš mokėjau kažkur 20-25Lt.
smiltupe
Mažajai patiko šis maitintuvas.Dėdavau obuoliukus,duonytę,bananus ir tt.Visai neblogas daikčiukas,nebaisu,kad užsprings vaikas stambesniu kąsneliu.Tik plovimas jo man tai nepatinkado schmoll.gif kol nuo to banano atplaudavau doh.gif
mamakarolina
mes turejom maitintuva ir labai labai mums patiko:-) dedavau viska ir nuo labai anksti, tikrai praverte mums sitas daikciukas 4u.gif paskui daug kam pridovanojau is pazistamu ax.gif
acte
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 03 02, 16:07)
Mes irgi gavom dovanų ir mums irgi neprigijo, kelis kartus bandžiau vis kažką įsiūlyt, pagrauždavo truputuka, bet taip, kad be jo neišsiverstumėme tikrai nebovo. Manau daug priklauso nuo to ar naudojates čiulptuku, mes nemėgom čiulptuko, todėl ir šis daiktas mums nepatiko smile.gif
*

drinks_cheers.gif
maniškis gal net neparagavo, kažkoks nevalgomas daiktas pasirodė tongue.gif , natūralistas mano vaikas buvo, jei pienas tai iš papuko, maistas iš šaukštelio.
mes irgi buvom gavę dovanų.
na čia vienas iš amerikoniškų išmislų , kad palengvinti mamos gyvenimą, kuris tipo labai sunkus, bet aš kažkaip labai nemėgstu tokių dalykėlių. čia tik mano nuomonė.
Beje, kas norit rodos Jonelyje mačiau, čia kaunietėms 4u.gif
Liusii
mes maitintuvo nepamegom schmoll.gif niekaip nedejo i burna biggrin.gif
dajolu
Maniskei visai nepatiko schmoll.gif tik nesiodavosi kaip zaisliuka
welkom1
kiek skaiciau, tai daugumai vaikiuku nepatiko toks dalykas, tai ir saviskiam nepirksiu
Cobretti
o as pirma kart dabar pamaciau toki dalyka bigsmile.gif bet jo as ir neduociau savo vaikams schmoll.gif man jis nepatinka g.gif
grateful
QUOTE(Cobretti @ 2009 03 06, 17:26)
bet jo as ir neduociau savo vaikams schmoll.gif man jis nepatinka g.gif
*

Bet vaikui gali patikti mirksiukas.gif Labai praktiškas dalykas rolleyes.gif
Ausriausias
QUOTE(grateful @ 2009 03 06, 18:51)
Bet vaikui gali patikti  mirksiukas.gif Labai praktiškas dalykas  rolleyes.gif
*

O kuo jis praktiškas? mano nuomone, geriau jau lai mokosi kramtyti pats.. mirksiukas.gif
Lurdesita
įtariu labai priklauo nuo vaiko charakterio g.gif dukrai visiškai netiko... ji pas mane degtukas... neėmė nors tu ką... greičiau ir paprasčiau buvo išmokinti ją kramtyt nei tuo daiktu naudotis doh.gif
o štai sūnelis nuo pirmo karto suprato kas ir kaip ir puikiai draugauja 4u.gif
simasta
Maniškė irgi nenaudojo pagal paskirtį schmoll.gif Ji labiau antrą galą vietoj žaisliuko-kramtuko krimto biggrin.gif
LauraSim
mes irgi naudojom si dalyka, maziui patiko, ypac bananus su obuoliukais siurbdavo biggrin.gif kol ismoksta kramtyt,manau geras daiktas 4u.gif
Sursule
net nezinojau, kad tokie daiktai yra g.gif
prekestolen
Nusipirkom, ir panaudojau nu max 5 kartus..nelabai mano mazei jis reikalingas buvo. Labai sudetingas jo isplovimas..ypac to tinkliuko po kokiu bananu... doh.gif Bet dar laikau ji, nes girdejau gera patarima- galima vaikuciui juo naudojantis duoti ciulpti tabletes nuo gerkles skausmo ar pan. Nes manoji tai tuoj kramtytu...
dole16
mes turejo mano vaikiukui visai nepatiko schmoll.gif doh.gif spjove lotuliukas.gifaš ir pati jo neimčiau schmoll.gif išplovimas tikrai sunkus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dole16 @ 2009 03 23, 21:44)
mes turejo mano vaikiukui visai nepatiko schmoll.gif  doh.gif spjove lotuliukas.gifaš ir pati jo neimčiau schmoll.gif išplovimas tikrai sunkus doh.gif
*

dzinamaze
Sveikos,
mes tokius naudojom,praverte labai thumbup.gif
dabar galiu perleist kitom mamytem,turiu 2vnt. 4u.gif
VAE
vyresnėlei tiko ir patiko, o mažylė pamaigo ir numeta, nenaudoja pagal paskirtį.

QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 16, 16:41)
O kuo jis praktiškas? mano nuomone, geriau jau lai mokosi kramtyti pats..  mirksiukas.gif
*

Praktiškas tuo, kad galima duoti kietesnius vaisius, uogytes, neužsprings. o kramtyti išmoks valgydamas košytes ir pan. smile.gif
ngabrielyte
Naudojom ir patiko, ypac bananus tvarkyt biggrin.gif
renxtx
Mes turime ne Munchkin, bet kitoki. Tik nezinau, is kur gauti tinkleliu pakeitimui - gal kas gali patarti? 4u.gif
giedrecep
Superinis dalykas thumbup.gif Įdedu kokio nors maistelio ir namie ramu biggrin.gif
Rututule
mes irgi tokius du turim..vienas miunchen kitas ne..labai mums patiko thumbup.gif thumbup.gif ir gana ilgai mes juos naudojam..kaip jau kazkas rase, ramybes minutei thumbup.gif ir dar megdavau as juos pasiimti jei kur i svecius, ar i kokia kavine pasizmoneti issiruosdavom, tai super dalykas, nes teveliai gauna ramiai pasisedeti ir vaikams gerai thumbup.gif ir nebudavo taip, kad baisingai jos issimozotu su jais schmoll.gif seilinukus uzdedavau ir mums gerai..
*Liepa18*
Turėjome ir mes... Bet nelabai patiko mano panelei... O man tuo labiau blush2.gif Jau tas tinkliuko plovimas, tai... doh.gif Pvz. mano dukra tik bananus kažkiek bandė valgyti, tai visas tas tinklelis parudavo, nebeatsiplaudavo tiesiog jau... Na žodžiu labai neestetiškai atrodė...
Papildyta:
QUOTE(renxtx @ 2009 04 02, 20:38)
Mes turime ne  Munchkin, bet kitoki. Tik nezinau, is kur gauti tinkleliu pakeitimui - gal kas gali patarti?  4u.gif
*

Jei esate Vilniečiai, tai tokius tinkliukus mačiau "VAIKŲ MIESTE"
http://www.pcparkas.lt/lt/vaiku_miestas

Taip pat "KOTRYNOJE".
Beautiful Life
Turime mes Munchkin maitintuva, bet kazkaip as pamirsau apie ji doh.gif , o dukrele ir bejo puikiai kramto obuolius, bananus, dabar pagalvojus net nezinau, kam jis mums reikalingas. Kol dar nebuvo dantuku, puikiausiai ciulpdavo obuoliuka, kai isdygo dantys, jau ir kramto, o jeigu atsikanda didesni gabala is karto isstumia liezuviu. Sakyciau, maitintuvas toks "pribambasas", be kuriuo tikrai galima isgyventi/issiverst lotuliukas.gif
Pupulia
Sveikos mamos, kurios naudoja Munchkin maitintuva. Norejau paklausti, ar tas tinklelis medziaginis ar pintas gelezies sietelis? Nes mes turime kitoki, paprasta plastmasini su medziaginiu tinkleliu. Na mintis siu maitintuvu tai labai puiki thumbup.gif
Maziukas gali valgyti ir obuoliuka ir bananiuka ir sausainiuka ir nepaspringti biggrin.gif Tik vat mamoms papildomo darbelio su tinkleliu plovimu doh.gif Bet ko jau cia nepadarysi del mazyliu saugumo ir pasitenkinimo lotuliukas.gif
Aisku po banano su obuoliuku estetinis vaizdelis nekoks blink.gif bet manau ne pries kaz ka puikuojames tais maitintuvais, o savo leliukus maitiname. O jiems estetinis vaizdas iki vienos vietos lotuliukas.gif kol kas 4u.gif
pukuotukas
na nusipirkome panaudojom lygiai 2 kartus nepatiko vaikuj doh.gif taigi galim perleisti kazkam ta korpusiuka, o maisiukai juk keiciasi galima nauja nusipirkti ,nes kaip minejo jau mamos esteinis vazdelis nekoks po pvz banano , jei kam reiktu i az doh.gif Kaipeda
Zydroji laguna
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 07, 15:59)
Turėjome ir mes... Bet nelabai patiko mano panelei... O man tuo labiau blush2.gif  Jau tas tinkliuko plovimas, tai...  doh.gif  Pvz. mano dukra tik bananus kažkiek bandė valgyti, tai visas tas tinklelis parudavo, nebeatsiplaudavo tiesiog jau... Na žodžiu labai neestetiškai atrodė...

*

Sutinku, kad vaizdas nekoks buna po obuoliuku ir bananu valgymo schmoll.gif Bet siaip neblogas daiktas , kadaise musu mociutes taip duona i merliuka idedavo, uzrisdavo ir davinejo vaikams smile.gif tik reikejo stebeti, kad skylutes nepragriauztu biggrin.gif
ingrida5
QUOTE(angelo @ 2007 11 23, 12:58)
Sveikos mamos tokios temo neradau...  blush2.gif
todel prasau Jusu patarimo - Šviežio maisto maitintuvas Munchkin - ar pasiteisino,  g.gif
ar lenva isplauti ji, g.gif
ar nadojot ji pietums ar tik uzkamdziams ax.gif
Papildyta:
user posted image

O cia bandau vienos mamytes nuotraukyte pasiskolint ax.gif
*

drauge savo mergytei nupirkusi tai ta labai megsta si dalykeli ir su skanestu kokiu ir viena pagrauzia dantukams pasikasyti. thumbup.gif kai mano berniukui buvo tiek laiko kada reiktu sio maitintuvo gaila nebuvau tokio uzmaciusi. verysad.gif biggrin.gif
Linamaja
As turejau, bet nei karto nebandziau duoti, ir atidaviau kitiems.
Upjora
Mes turim,esu patenkinta.O del tinklelio spalvos pakitimo,neimu i galva irnesakyk.gif Juk ne parodai jis,vaiko saugumui.
Filomena S
Mes turim pirktą iš Tindi rindi parduotuvės, nežinau jis kaip vadinasi. Pirmomis dienomis į tą daiktą reagavo įdomiai. Galima sakyti buvo antrasis žaislas. O dabar labai mielai valgo. Pavalgo pavalgo ir numeta.
Kol kas valgom bananus, obuolius, kriaušes. Bandysiu ir kitus produktus įdėti.

Bent jau man tai labai patogu. Plius labai puikiai masažuoja dantenėles, tai ir noriai valgo. O dėl tinklelio plovimo tikrai reikia pasistengti, bet nejau čia yra savrbiausia? Man svarbu, kad vaikas susipažintų su kietu maistubir jį pamėgtu. O kantrybės grandyti bananą, jį trinti ar obuolius tai nežinau ar užtektų.
miix
Na manes visai nevilioja tokie "isradimai". Tas medziaginis tinklelis kuo gryniausia bakteriju veisykla, juk neplausi jo jokiomis priemonemis isskyrus vandeni...
ciku_caku
mes butinai isigysim thumbup.gif
Rucelie
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 04 09, 23:35)
o jeigu atsikanda didesni gabala is karto isstumia liezuviu.

valio kad išstumia, gali ir neišstumti ir paspringti doh.gif tam ir skirtas maitintuvas - kad vaikutis SAUGIAI ragautų naują maistą.

QUOTE(miix @ 2009 10 19, 17:30)
Na manes visai nevilioja tokie "isradimai". Tas medziaginis tinklelis kuo gryniausia bakteriju veisykla, juk neplausi jo jokiomis priemonemis isskyrus vandeni...
*

kodėl? plausi kuo norėsi, tik perskalausi paskui.aš su tam paskirtu dantų šepetėliu plaudavau, arba su buteliukų šepetuku. buteliukai, soskiukai tada irgi bakterijų veisykla, bet jie palengvina mums gyvenimą bigsmile.gif
aš dėdavau į tokį maitintuvą savo panelei ir arbūzo (oj kaip eidavo bigsmile.gif ), ir perpjautas vynuoges su visom sėklom ir žievelėm, nes viskas likdavo viduje, ir bulvytę-mėsytę jei reikdavo kažkur kažką staigiai pagraužti, ir slyvų visokių, superinis daiktas thumbup.gif niekad nemačiau problemų paėmusi šepetuką viens-du paplauti.
vetruze
o as kazkaip taip ir nesusigundziau,pagalvojau,gal nereikia,paskui metysis kaip ir visa kita is vieno maiso i kita
Beautiful Life
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 20, 15:59)
valio kad išstumia, gali ir neišstumti ir paspringti  doh.gif tam ir skirtas maitintuvas - kad vaikutis SAUGIAI ragautų naują maistą.

*

Nepalikdavau vaiko vieno su maistu, užtai saugiai ir mes ragavom mirksiukas.gif kol dantuku neturėjo ji ta maistą tik čiulpe, o paspringt gali ir seile, tai kad kiekvienas ta saugumą supranta savaip 4u.gif
gyneve
O mano sūnui kaip tik labai patiko. Obuolį kerta net ausys linksta, o kai daviau šeip obuolio iškart paspringo verysad.gif tai mums išsigelbėjimas..bet puseserė nežinodama nupirko mums dovanų dar vieną..tai jei kas norit rasykit i až (Kaunas). Naujas, supakuotas parduočiau pigiau doh.gif , o tai ka čia stalčiui laikysi kai jau turim blink.gif
Rucelie
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 10 22, 16:27)
Nepalikdavau vaiko vieno su maistu, užtai saugiai ir mes ragavom  mirksiukas.gif kol dantuku neturėjo ji ta maistą tik čiulpe, o paspringt gali ir seile, tai kad kiekvienas ta saugumą supranta savaip  4u.gif
*

net ir būdama šalia užspringusio vaiko, gali turėti labai daug problemų. ne kiekvienas šast ir iškosi. būtent, kiekvienas saugumą supranta kitaip. aš geriau 20 lt už maitintuvą sumokėsiu, ir būsiu absoliučiai rami, kad neteks pamėlusio vaiko purtyti, ar dar blogiau...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.