privalumas tas, kad vaikui idomu, skanu, uzsiemes, o mamai rankos laisvos
pasiskaiciau jusu nuomoniu ir nusprendziau kad ir mums jo reikia
Tas geras daiktas apie 40 Lt kainuoja
As tai darydavau taip: I kelis kartus sudeta marle idedavau kokio sausainiuko ir i sena soskes ratuka prakisdavau, uzrisdavau, kad nepatektu i burnite siulai ar maistas. Gaunas tas pats, tik nei plaut nei moket taip brOngiai nereik
Laba,
turėjom ir mes tą maitintuvą, bet nelabai jis patiko dukrytei, labiau žaidė su juo negu čiulpė.labiau rūpėjo apčiupinėti, pavartyti, numesti, negu skanauti tai kas įdėta, mieliau ragaudavo iš mamos rankų.Žodžiu, mum jo kaip ir nereikėjo QUOTE(angelo @ 2007 11 23, 10:58) Sveikos mamos tokios temo neradau... todel prasau Jusu patarimo - Šviežio maisto maitintuvas Munchkin - ar pasiteisino, ar lenva isplauti ji, ar nadojot ji pietums ar tik uzkamdziams Papildyta: ![]() O cia bandau vienos mamytes nuotraukyte pasiskolint La kiek esu girdejusi, daiktas kuris reikalingas tik trumpam laikui, galima apsieiti ir be jo
Mes taip pat isbandem
Naudojom kokius 4 mėn. Labai pasiteisino. Vaikas nespringsta, - dėjau ir duoną, ir obuolį, ir daržoves apvirtas. O marliukas, kaip kažkuri mamytė rašė, bet kada prakiurti gali.
Labas vakaras
Mes irgi nusipirkę. Dabar reikia sesers mergaitei, bet jau niekur nėra.Pasakykit kur jų gaut? Ir vaikų mieste ieškojom, ir akropoly, na niekur jų nebėra. Kur pirkot?
Ne, mano mažei nepatiko
Čia, manau, nuo vaikiuko priklauso. Jei jam patiks čiulpti tą skudurą, tai neatsisakys.. Kas dėl laisvų mamos rankų, manau, kad galima kuo nors kitu mažiuką sudominti
Mes irgi gavom dovanų ir mums irgi neprigijo, kelis kartus bandžiau vis kažką įsiūlyt, pagrauždavo truputuka, bet taip, kad be jo neišsiverstumėme tikrai nebovo. Manau daug priklauso nuo to ar naudojates čiulptuku, mes nemėgom čiulptuko, todėl ir šis daiktas mums nepatiko
o kokia kainyte tu maitintuvu ?
Mažajai patiko šis maitintuvas.Dėdavau obuoliukus,duonytę,bananus ir tt.Visai neblogas daikčiukas,nebaisu,kad užsprings vaikas stambesniu kąsneliu.Tik plovimas jo man tai nepatinkado
mes turejom maitintuva ir labai labai mums patiko:-) dedavau viska ir nuo labai anksti, tikrai praverte mums sitas daikciukas
QUOTE(MagnolijaB @ 2009 03 02, 16:07) Mes irgi gavom dovanų ir mums irgi neprigijo, kelis kartus bandžiau vis kažką įsiūlyt, pagrauždavo truputuka, bet taip, kad be jo neišsiverstumėme tikrai nebovo. Manau daug priklauso nuo to ar naudojates čiulptuku, mes nemėgom čiulptuko, todėl ir šis daiktas mums nepatiko maniškis gal net neparagavo, kažkoks nevalgomas daiktas pasirodė mes irgi buvom gavę dovanų. na čia vienas iš amerikoniškų išmislų , kad palengvinti mamos gyvenimą, kuris tipo labai sunkus, bet aš kažkaip labai nemėgstu tokių dalykėlių. čia tik mano nuomonė. Beje, kas norit rodos Jonelyje mačiau, čia kaunietėms
mes maitintuvo nepamegom
Maniskei visai nepatiko
kiek skaiciau, tai daugumai vaikiuku nepatiko toks dalykas, tai ir saviskiam nepirksiu
o as pirma kart dabar pamaciau toki dalyka
įtariu labai priklauo nuo vaiko charakterio
o štai sūnelis nuo pirmo karto suprato kas ir kaip ir puikiai draugauja
Maniškė irgi nenaudojo pagal paskirtį
mes irgi naudojom si dalyka, maziui patiko, ypac bananus su obuoliukais siurbdavo
net nezinojau, kad tokie daiktai yra
Nusipirkom, ir panaudojau nu max 5 kartus..nelabai mano mazei jis reikalingas buvo. Labai sudetingas jo isplovimas..ypac to tinkliuko po kokiu bananu...
Sveikos,
mes tokius naudojom,praverte labai dabar galiu perleist kitom mamytem,turiu 2vnt.
vyresnėlei tiko ir patiko, o mažylė pamaigo ir numeta, nenaudoja pagal paskirtį.
QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 16, 16:41) Praktiškas tuo, kad galima duoti kietesnius vaisius, uogytes, neužsprings. o kramtyti išmoks valgydamas košytes ir pan.
Naudojom ir patiko, ypac bananus tvarkyt
Mes turime ne Munchkin, bet kitoki. Tik nezinau, is kur gauti tinkleliu pakeitimui - gal kas gali patarti?
Superinis dalykas
mes irgi tokius du turim..vienas miunchen kitas ne..labai mums patiko
Turėjome ir mes... Bet nelabai patiko mano panelei... O man tuo labiau
Papildyta: QUOTE(renxtx @ 2009 04 02, 20:38) Mes turime ne Munchkin, bet kitoki. Tik nezinau, is kur gauti tinkleliu pakeitimui - gal kas gali patarti? Jei esate Vilniečiai, tai tokius tinkliukus mačiau "VAIKŲ MIESTE" http://www.pcparkas.lt/lt/vaiku_miestas Taip pat "KOTRYNOJE".
Turime mes Munchkin maitintuva, bet kazkaip as pamirsau apie ji
Sveikos mamos, kurios naudoja Munchkin maitintuva. Norejau paklausti, ar tas tinklelis medziaginis ar pintas gelezies sietelis? Nes mes turime kitoki, paprasta plastmasini su medziaginiu tinkleliu. Na mintis siu maitintuvu tai labai puiki
Maziukas gali valgyti ir obuoliuka ir bananiuka ir sausainiuka ir nepaspringti Aisku po banano su obuoliuku estetinis vaizdelis nekoks
na nusipirkome panaudojom lygiai 2 kartus nepatiko vaikuj
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 07, 15:59) Turėjome ir mes... Bet nelabai patiko mano panelei... O man tuo labiau Sutinku, kad vaizdas nekoks buna po obuoliuku ir bananu valgymo QUOTE(angelo @ 2007 11 23, 12:58) Sveikos mamos tokios temo neradau... todel prasau Jusu patarimo - Šviežio maisto maitintuvas Munchkin - ar pasiteisino, ar lenva isplauti ji, ar nadojot ji pietums ar tik uzkamdziams Papildyta: ![]() O cia bandau vienos mamytes nuotraukyte pasiskolint drauge savo mergytei nupirkusi tai ta labai megsta si dalykeli ir su skanestu kokiu ir viena pagrauzia dantukams pasikasyti.
As turejau, bet nei karto nebandziau duoti, ir atidaviau kitiems.
Mes turim,esu patenkinta.O del tinklelio spalvos pakitimo,neimu i galva
Mes turim pirktą iš Tindi rindi parduotuvės, nežinau jis kaip vadinasi. Pirmomis dienomis į tą daiktą reagavo įdomiai. Galima sakyti buvo antrasis žaislas. O dabar labai mielai valgo. Pavalgo pavalgo ir numeta.
Kol kas valgom bananus, obuolius, kriaušes. Bandysiu ir kitus produktus įdėti. Bent jau man tai labai patogu. Plius labai puikiai masažuoja dantenėles, tai ir noriai valgo. O dėl tinklelio plovimo tikrai reikia pasistengti, bet nejau čia yra savrbiausia? Man svarbu, kad vaikas susipažintų su kietu maistubir jį pamėgtu. O kantrybės grandyti bananą, jį trinti ar obuolius tai nežinau ar užtektų.
Na manes visai nevilioja tokie "isradimai". Tas medziaginis tinklelis kuo gryniausia bakteriju veisykla, juk neplausi jo jokiomis priemonemis isskyrus vandeni...
mes butinai isigysim
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 04 09, 23:35) o jeigu atsikanda didesni gabala is karto isstumia liezuviu. valio kad išstumia, gali ir neišstumti ir paspringti QUOTE(miix @ 2009 10 19, 17:30) Na manes visai nevilioja tokie "isradimai". Tas medziaginis tinklelis kuo gryniausia bakteriju veisykla, juk neplausi jo jokiomis priemonemis isskyrus vandeni... kodėl? plausi kuo norėsi, tik perskalausi paskui.aš su tam paskirtu dantų šepetėliu plaudavau, arba su buteliukų šepetuku. buteliukai, soskiukai tada irgi bakterijų veisykla, bet jie palengvina mums gyvenimą aš dėdavau į tokį maitintuvą savo panelei ir arbūzo (oj kaip eidavo
o as kazkaip taip ir nesusigundziau,pagalvojau,gal nereikia,paskui metysis kaip ir visa kita is vieno maiso i kita
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 20, 15:59) valio kad išstumia, gali ir neišstumti ir paspringti Nepalikdavau vaiko vieno su maistu, užtai saugiai ir mes ragavom
O mano sūnui kaip tik labai patiko. Obuolį kerta net ausys linksta, o kai daviau šeip obuolio iškart paspringo
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 10 22, 16:27) Nepalikdavau vaiko vieno su maistu, užtai saugiai ir mes ragavom net ir būdama šalia užspringusio vaiko, gali turėti labai daug problemų. ne kiekvienas šast ir iškosi. būtent, kiekvienas saugumą supranta kitaip. aš geriau 20 lt už maitintuvą sumokėsiu, ir būsiu absoliučiai rami, kad neteks pamėlusio vaiko purtyti, ar dar blogiau... |