Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Galvos trankimas į grindis ar sieną
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
GRAZKIKE
Sveiki.gal kam nors taip buvo nutikę?Mano gražuolei jau metai ir mėnuo.Kai supyksta ar susinervuoja griūna ant gridų ir daužo galvą.Man tiesiog jos gaila,net nežinau ką daryti?Idomu ar tai išaugama?Gal kieno nors vaikai irgi taip daro ar darė? g.gif
Gaziulka
Geriau perkeltumet si klausima i skyreli, kur konsultuoja Vaiku psichologe mirksiukas.gif

siaip jeigu daugiau "keistumu" mergaites elgesyje nera, tai yra lygiai toks pat budas atkreipti jusu demesi kaip ir kiti. Butu naudinga zinoti, kokia buna jusu reakcija (ka reiskia, man jos gaila) - ar raminat, ar leidziat taip daryt, ar paliekat viena, ar ignoruojat... Taip pat svarbu, kokiose situacijose toks elgesys dazniausiai pasireiskia - kai mergaite kuo nors nepatenkina, kai ko nors nori, o jus neleidziat, siaip sau - del nieko susinervina? Ar ji paskui gauna tai, ko norejo? Nuo to labai priklauso, ar tas elgesys paskatinamas (jusu demesiu, daikto gavimu ir pan). Jeigu taip, tas budas jai atrodo tinkamas savo tikslams pasiekt.

taip pat svarbu stebeti ar "dauzosi" rimtai, iki melyniu pvz ant kaktos ar cia daugiau "parodomoji akcija". Pirmu atveju butu svarbu uztikrinti fizini sauguma - padet pagalve, paimti ant ranku, stipriai apkabinti, kol siek tiek nusiramins
lpd
si tema pas klausimas vaiku psichologei jau yra 4u.gif Grazulka, man labai patiko Tavo postas ir as ji pacitavau minetoje temoje, cituodama paemiau i kabutes biggrin.gif kad nebutu pavokta bigsmile.gif
simacabana
man taip vaikysteje buvo. Mama sake kad cia su nervais nelabai gerai. Sitaip dazniausiai as nusiramindavau. Jei gimusi patyre soka tai cia pasekme. Seip turetu praeit.
***Žaltvykslė
Mano sūnus irgi taip ramindavosi.Išaugo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.