Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mylinti_gyvenima
sveiki, man labai patiko sita tema, dėl to nusprendžiau pratęsti ir pasidalinti savo patyrimu. Esu iš klaipėdos, tai noriu patarti visom seimom del uzuolaidu.
Nesu pasiturinti mergina, su savo vyru pradėjome tik neseniai gyventi kartu, tad tenka pataupyti smile.gif taigi labai norejome uzuolaidų, nes man jos padeda sukurti namu jaukuma, taigi pravaiksciojau visus tuos salonus ir visas vietas klaipedoje. doh.gif Kainos begalo aukstos, ir dar aptarnavimas jauciasi tik del to kad jiem didesne nauda reikia pasidaryti, tai mes nuvaziavome i tilze turgu smile.gif na paprasta vietele kur tikrai yra pasirinkimas, tai ir ten pravaiksciojom visa diena. bet i viena vieta nueja nebenorejom iseiti. jai neklystu ten trecioje eileje 300 vieta. duoda tokias spalvotas vizitines korteles. tai ta moteris man padejo viska sutarti ir parinkti, ir dar i namus atvaziavo nes daug langu buvo ir nuolaida padare ax.gif . tai mano namai man patys jaukiausi is visu klaipedoje smile.gif jei kam idomu parasyk gal ir foto ikelsiu smile.gif
pinga
Labai įdomu, laukiam nuotraukyčių ax.gif Taip pat būtų be galo smagu, jei ir apie kainas užsimintumėt blush2.gif
Jurciukas
Mane domina roletai.Gal kas pacios kabinotes pacios?Na be meistru.......
Ar sudetinga nusipirkus pasikabinti patiems?
Ka manote apie roletus is Jysk,Senuku...?
pelytte
Kazkada buvo mamytes kurios skelbesi cia ir pacios siumo uzuolaidas. jei kuri yra gal galima man i az. man riekia romaneciu. bet labai jau parduotuvei brangiai isheina sad.gif
reg
QUOTE(Jurciukas @ 2007 10 30, 14:52)
*

pasikabinti tai nieko sudetingo - jei vyras moka ikalti vini, tai pakabins ir roletus. O del senuku roletu - tai galiu pasakyti tiek, kad Dexteroj uzsisakem prie kambario interjero tinkancias ir reikalingo ilgio ir gavosi praktiskai tas pats, kas Senukuose, o ten pasirinkimo praktiskai nera (tiksliai pasakyt kainu neprisimenu - tai vyko pries 1,5 metu).
Užmirstuole
Nu va parodau savo romanetes, bet tik as nemoku graziai nufotkint blush2.gif
user posted image
Saulašarė
QUOTE(mylinti_gyvenima @ 2007 10 30, 05:41)
sveiki, man labai patiko sita tema, dėl to nusprendžiau pratęsti ir pasidalinti savo patyrimu.  Esu iš klaipėdos, tai noriu patarti visom seimom del uzuolaidu.
Nesu pasiturinti mergina, su savo vyru pradėjome tik neseniai gyventi kartu, tad tenka pataupyti smile.gif taigi labai norejome uzuolaidų, nes man jos padeda sukurti namu jaukuma, taigi pravaiksciojau visus tuos salonus ir visas vietas klaipedoje. doh.gif  Kainos begalo aukstos, ir dar aptarnavimas jauciasi tik del to kad jiem didesne nauda reikia pasidaryti, tai mes nuvaziavome i tilze turgu smile.gif na paprasta vietele kur tikrai yra pasirinkimas, tai ir ten pravaiksciojom visa diena. bet i viena vieta nueja nebenorejom iseiti. jai neklystu ten trecioje eileje 300 vieta. duoda tokias spalvotas vizitines korteles. tai ta moteris man padejo viska sutarti ir parinkti, ir dar i namus atvaziavo nes daug langu buvo ir nuolaida padare  ax.gif . tai mano namai man patys jaukiausi is visu klaipedoje smile.gif jei kam idomu parasyk gal ir foto ikelsiu smile.gif
*

Į Tilžę?? blink.gif ar čia aš kažką ne taip suprantu?? g.gif
opyte
o kur kaune butu galima isigyti nebrangius, paprastus, bet kokybiskus roletus? ir kaip ten su tvirtinimu ar labai sudetinga? gal kas principa pati galetu aprasyti? beje kaip matuoti reikia, kad uzsisakyti tinkamo dydzio? mane domina roletai tvirtinami prie plastikiniu langu, kur susisuka virsuj i prie stiklo virsaus, nu nezinau kaip paaiskinti, tikiuosi supratot. blush2.gif
sygyta
jei kam reikia uzuolaidu ar romaneciu ,prasom kreiptis. jei tinka vasario menuo biggrin.gif
niuma
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 02, 16:32)
Nu va parodau savo romanetes, bet tik as nemoku graziai nufotkint  blush2.gif
*

Matosi vaizdas, gražu smile.gif Man iš viso prie dūšios visos rusvos spalvos, jos tokios jaukios smile.gif
O šiaip, fotografuok vakare, kai lauke tamsu, o namie dega šviesos- tada pilnas vaizdas atsiskleidžia mirksiukas.gif
salomena
Į Tilžę?? ar čia aš kažką ne taip suprantu??

I turgu tilzes gatvej smile.gif

mylinti_gyvenima, o kiek kainavo turguj uzuolaidos?
Nledi
QUOTE(sygyta @ 2007 11 02, 22:28)
jei kam reikia uzuolaidu ar romaneciu ,prasom kreiptis. jei tinka vasario menuo biggrin.gif
*

Man reikia romanečių. Jei siuvi, parašyk į AŽ ax.gif
Užmirstuole
QUOTE(niuma @ 2007 11 03, 11:03)
Matosi vaizdas, gražu smile.gif Man iš viso prie dūšios visos rusvos spalvos, jos tokios jaukios smile.gif
O šiaip, fotografuok vakare, kai lauke tamsu, o namie dega šviesos- tada pilnas vaizdas atsiskleidžia  mirksiukas.gif
*

aciuks.gif reiks pabandyk vakre fotkint ax.gif
une
uzmirstuole, labai jaukiai atrodo wub.gif
(tik is azuolinio "ramscio" supratau, kieno cia namukas smile.gif )
Užmirstuole
QUOTE(une @ 2007 11 05, 10:54)
uzmirstuole, labai jaukiai atrodo  wub.gif 
(tik is azuolinio "ramscio" supratau, kieno cia namukas smile.gif  )
*

bigsmile.gif blush2.gif
Saulašarė
QUOTE(salomena @ 2007 11 05, 04:26)
Į Tilžę??  ar čia aš kažką ne taip suprantu??
I turgu tilzes gatvej smile.gif

mylinti_gyvenima, o kiek kainavo turguj uzuolaidos?
*

mirksiukas.gif aišku.. aš pirmiausiai pagalvojau, kad į Tilžę t.y. į Sovietską..
une
o gal galit rekomenduoti kokia gera, bet ne super brangia uzuolaidu siuveja kaune? 4u.gif
mylinti_gyvenima
sveikos. oi atsiprasau, buvo truputi isvykusi, tai ten ir yra tilzes gatveje tas turgus tilzes. mes taip ji vadinam 4u.gif uzuolaidos isejo apie 600simtus abiem kambariam. tiksliai nepamenu .virtuveje ramanete, atvaziavo ja pritvirtino vyras toks, o miegamajame tokios raudonos uzuolaidos su virsiuku. na man labai jaukios, tik vat nuotrauku nemoku ikleti, bandziau bet neiseina. gal kas pasakysit kaip blush2.gif
sygyta
QUOTE(mylinti_gyvenima @ 2007 11 05, 22:12)
sveikos. oi atsiprasau, buvo truputi isvykusi, tai ten ir yra tilzes gatveje tas turgus tilzes. mes taip ji vadinam  4u.gif uzuolaidos isejo apie 600simtus abiem kambariam. tiksliai nepamenu .virtuveje ramanete, atvaziavo ja pritvirtino vyras toks,  o miegamajame tokios raudonos uzuolaidos su virsiuku. na man labai jaukios, tik vat nuotrauku nemoku ikleti, bandziau bet neiseina. gal kas pasakysit kaip  blush2.gif
*

pabandyk per cia
http://imageshack.us/
uogute
QUOTE(mylinti_gyvenima @ 2007 11 05, 20:12)
sveikos. oi atsiprasau, buvo truputi isvykusi, tai ten ir yra tilzes gatveje tas turgus tilzes. mes taip ji vadinam  4u.gif uzuolaidos isejo apie 600simtus abiem kambariam. tiksliai nepamenu .virtuveje ramanete, atvaziavo ja pritvirtino vyras toks,  o miegamajame tokios raudonos uzuolaidos su virsiuku. na man labai jaukios, tik vat nuotrauku nemoku ikleti, bandziau bet neiseina. gal kas pasakysit kaip  blush2.gif
*

PIRMA sumazink nuotrauka: ant jos spausk su kairiu peles klavisu ir atsidaryk su PAINT programa, tada virsuj spausk STRECH ir tada du virsutinius procentukus horizontal ir vertical pamazink po 50% o jei reiks pakartok ir dar sumazink nes kitaip neleis ykelti.
ANTRA: rasyk cia zinute kaip visada, tik ja kai parasysi kabink nuotraukyte-spausk po zinutes apacioje yra BROWSE ir tada is kompo parink nuotraukele kuria nori parodyti forumo mergaitems mirksiukas.gif tada berods OPEN arba attach ir psio.

Laukiam nuotraukyciu 4u.gif
Naktibalda
QUOTE(une @ 2007 11 05, 20:49)
o gal galit rekomenduoti kokia gera, bet ne super brangia uzuolaidu siuveja kaune?  4u.gif
*

labai prašau nesupykti, bet negaliu necituoti, ką reiškia gerą nebrangią g.gif , ar žinot, kad užuolaidų pasiuvimas ir taip yra maždaug apie 8 procentus visos užuolaidų kainos, o prie jų reikia kr.....is bele kiek, esu siuvėja ir žinau ką tai reiškia, taip, kad siūlyčiau netaupyti siuvėjai, o psieškoti pigesnio audinio tada ir išeis užuolaidos nebrangiai , tikiuosi supratot mane teisingai ir neužsipulsit blush2.gif

ir dar pridursiu salone siuvėja gauna tik 50 procentukų nuo pasiuvimo kainos, realiai, išeina 4 procentai, taip, kad tikrai siuvėjos neprabagotėja, o darbas nelengvas mirksiukas.gif
mylinti_gyvenima
QUOTE(sygyta @ 2007 11 05, 22:29)
pabandyk per cia
http://imageshack.us/
*

neina help.gif cray.gif
sygyta
atsiusk sygyta@yahoo.co.uk idesiu Tavo vardu
une
QUOTE(Naktibalda @ 2007 11 05, 21:48)
labai prašau nesupykti, bet negaliu necituoti, ką reiškia gerą nebrangią g.gif , ar žinot, kad užuolaidų pasiuvimas ir taip yra maždaug apie 8 procentus visos užuolaidų kainos, o prie jų reikia kr.....is bele kiek, esu siuvėja ir žinau ką tai reiškia, taip, kad siūlyčiau netaupyti siuvėjai, o psieškoti pigesnio audinio tada ir išeis užuolaidos nebrangiai , tikiuosi supratot mane teisingai ir neužsipulsit  blush2.gif

ir dar pridursiu salone siuvėja gauna tik 50 procentukų  nuo pasiuvimo kainos, realiai, išeina 4 procentai, taip, kad tikrai siuvėjos neprabagotėja, o darbas nelengvas  mirksiukas.gif
*

biggrin.gif ar rasiau- taip kaip jus isvertet? biggrin.gif juk parasiau ne super brangios ir geros. ir aciu tai, kuri jau parekomendavo ir sulygino kainas, ka butu mokejus, kiek mokejo ir kaip gerai ta siuveja darba atliko. ir tie jusu procentukai, kad uzuolaidu pasiuvimas sudaro tik 8% visos kainos, nerealu blink.gif wink.gif
tikrai nenoriu zmoniu apiplesineti, nuderedama kaina iki minimumo, tik noriu, kad pasiutu kokybiskai ir pigiau nei salone. kas tame blogo, jei ir as sutupysiu ir kokia mamyte augindama vaikeli papildys seimos biudzeta?
Naktibalda
QUOTE(une @ 2007 11 05, 23:53)
biggrin.gif  ar rasiau- taip kaip jus isvertet?  biggrin.gif  juk parasiau ne super brangios ir geros. ir aciu tai, kuri jau parekomendavo ir sulygino kainas, ka butu mokejus, kiek mokejo ir kaip gerai ta siuveja darba atliko.   ir tie jusu procentukai, kad uzuolaidu pasiuvimas sudaro tik 8% visos kainos,  nerealu  blink.gif  wink.giftikrai nenoriu zmoniu apiplesineti, nuderedama kaina iki minimumo, tik noriu, kad pasiutu kokybiskai ir pigiau nei salone. kas tame blogo, jei ir as sutupysiu ir kokia mamyte augindama vaikeli papildys seimos biudzeta?
*

aš juk prašiau suprasti mane teisingai, o tas procentukas toks realus , kad oi ir ne 8 , o 4 ,ir kitų net 4 nesigauna mirksiukas.gif žinau, nes pati tai darau, ir nematau čia reikalo įsižeisti mirksiukas.gif

atsiprašau, kad suteršiau temą, bet čia nekaltos nei jūs nei kas kitas tiesiog darbdaviai šiais laikais tokie jau yra žmogui uždirbti normaliai neduoda, matyt todėl ir pykstu ant viso pasaulio, nes turiu rankas ir jos man dirba, bet kai pradeda to nevertinti tai žiauriai užverda man, sory dar kartą 4u.gif

une
tikrai kazkaip keistai reaguoji... nei as savo prasymu kazka izeidziau, nei tu komentuoama ji izeidei mane... g.gif smile.gif

o del precentuku, rasiau, nes stai ka is savo patirties prisiminiau- uz medzaga mokejau 645lt (129lt/m, reikejo 5m). uzuolaidos paprastutes, t.y. dvi "palos" kabinasi ir persiveria ziedai... uz darba + medziaga sumokejau 1100lt. siuvo salonas Dubingiai. manau, kad ne salone tikrai buciau galejus pasisiuti pigiau ir ne prasciau.
Užmirstuole
QUOTE(une @ 2007 11 05, 22:53)
biggrin.gif  ar rasiau- taip kaip jus isvertet?  biggrin.gif  juk parasiau ne super brangios ir geros. ir aciu tai, kuri jau parekomendavo ir sulygino kainas, ka butu mokejus, kiek mokejo ir kaip gerai ta siuveja darba atliko.  ir tie jusu procentukai, kad uzuolaidu pasiuvimas sudaro tik 8% visos kainos,  nerealu  blink.gif  wink.gif
tikrai nenoriu zmoniu apiplesineti, nuderedama kaina iki minimumo, tik noriu, kad pasiutu kokybiskai ir pigiau nei salone. kas tame blogo, jei ir as sutupysiu ir kokia mamyte augindama vaikeli papildys seimos biudzeta?
*

drinks_cheers.gif
As pvz kur buvau idejus romanetes siuvejai sumokejau 1000Lt. uz pasiuvima ir mechanizmus nu man tai atrodo nebrangu o uz uzuolaida su ziedais 120 sumokejau as jei padaviau tik medziaga nu ir atrodo tikrai nedaug. Ta mano siuveja dirba salone ir ji namuose dar siuva bet kitomis kainomis. Vat stai Jums ir gera ir pigi siuveja thumbup.gif
cheery
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 06, 08:53)
drinks_cheers.gif
As pvz kur buvau idejus romanetes siuvejai sumokejau 1000Lt. uz pasiuvima ir mechanizmus nu man tai atrodo nebrangu o uz uzuolaida su ziedais 120 sumokejau as jei padaviau tik medziaga nu ir atrodo tikrai nedaug. Ta mano siuveja dirba salone ir ji namuose dar siuva bet kitomis kainomis. Vat stai Jums ir gera ir pigi siuveja  thumbup.gif
*

o gal galima tos siuvėjos kontaktus? 4u.gif
Dzenke
QUOTE(Jurciukas @ 2007 10 30, 14:52)
*

Pj mergytes, na nekabinkit jus tu roletu... tai tas pats kas klijonkes uzkabinti ant langu... Galima ir romanetes nebrangiai pasisiuti ax.gif
sygyta
bandau ikelti mylinti_gyvenima uzuolaideliu foto. dedu nuorodas,nes kitaip ir paciai neiseina. 4u.gif

http://img46.imageshack.us/my.php?image=my...gyvenimatu4.jpg

http://img212.imageshack.us/my.php?image=m...2mazintait5.jpg

mylinti_ gyvenima,mano nuomone romanetes visai smagios 4u.gif bet vat uzuolaidu tokiu savo klientams nesiulyciau schmoll.gif
Užmirstuole
QUOTE(cheery @ 2007 11 06, 15:59)
o gal galima tos siuvėjos kontaktus? 4u.gif
*

Veiksmas Alytuj ax.gif ar tinka g.gif
cheery
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 07, 08:38)
Veiksmas Alytuj  ax.gif ar tinka g.gif
*

verysad.gif toloka
ginava
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 07, 08:38)
Veiksmas Alytuj  ax.gif ar tinka g.gif
*

Labai grazios romanetes, gal gali parasyti siuvejos kontaktus
labamba
labutis,
noreciau jusu nuomones,ka geriau deti virtuveje,kai virtuves langas kartu su balkono durim????ar geriau romanetes deti ant balkono duru ir ant lango ar roletus?????
Užmirstuole
QUOTE(ginava @ 2007 11 07, 13:04)
Labai grazios romanetes, gal gali parasyti siuvejos kontaktus
*

Rita 8-616-91816
mamaana
QUOTE(mylinti_gyvenima @ 2007 10 29, 22:41)
sveiki, man labai patiko sita tema, dėl to nusprendžiau pratęsti ir pasidalinti savo patyrimu.  Esu iš klaipėdos, tai noriu patarti visom seimom del uzuolaidu.
Nesu pasiturinti mergina, su savo vyru pradėjome tik neseniai gyventi kartu, tad tenka pataupyti smile.gif taigi labai norejome uzuolaidų, nes man jos padeda sukurti namu jaukuma, taigi pravaiksciojau visus tuos salonus ir visas vietas klaipedoje. doh.gif  Kainos begalo aukstos, ir dar aptarnavimas jauciasi tik del to kad jiem didesne nauda reikia pasidaryti, tai mes nuvaziavome i tilze turgu smile.gif na paprasta vietele kur tikrai yra pasirinkimas, tai ir ten pravaiksciojom visa diena. bet i viena vieta nueja nebenorejom iseiti. jai neklystu ten trecioje eileje 300 vieta. duoda tokias spalvotas vizitines korteles. tai ta moteris man padejo viska sutarti ir parinkti, ir dar i namus atvaziavo nes daug langu buvo ir nuolaida padare  ax.gif . tai mano namai man patys jaukiausi is visu klaipedoje smile.gif jei kam idomu parasyk gal ir foto ikelsiu smile.gif
*

butu labai idomu paziureti, nes man irgi neuzilgo reikes galvoti kuom aprengti savo langus smile.gif
atsiusk nuotraukyte
*AMRI*
QUOTE(mamaana @ 2007 11 07, 16:46)
butu labai idomu paziureti, nes man irgi neuzilgo reikes galvoti kuom aprengti savo langus smile.gif
atsiusk nuotraukyte
*

Tai juk yra ikeltos nuotraukeles.Paziurekit ir paskaitykit atidziau.
Deimantukas
einu as nufotkint jum savo naujasias uzupolaidas, tuoj imesiu foto biggrin.gif

Na stai, kazkaip tin sunkiai gauasi fotorafuoti uzuolaidas tongue.gif Nakti kai uzskleidziam naktines, tai visa diena ismiegot galima, taip tamsu bigsmile.gif Svetaine:
user posted image
user posted image
MiegAmasis:
user posted image
user posted image
mylinti_gyvenima
QUOTE(sygyta @ 2007 11 07, 00:28)
bandau ikelti mylinti_gyvenima uzuolaideliu foto. dedu nuorodas,nes kitaip ir paciai neiseina. 4u.gif

http://img46.imageshack.us/my.php?image=my...gyvenimatu4.jpg
http://img212.imageshack.us/my.php?image=m...2mazintait5.jpg

mylinti_ gyvenima,mano nuomone romanetes visai smagios 4u.gif  bet vat uzuolaidu tokiu savo klientams nesiulyciau schmoll.gif
*

labai dekui kad nuotraukyte ikeliai smile.gif man tai jos labai grazios, tokios jaukios, dar mano lovatiese raudona, tai gavosi meiles lyzdelis smile.gif o siaip tai as ten is keliu audiniu rinkausi, na bet tos man patiko smile.gif dar karta dekui smile.gif
Alaja
Deimantuk,kur siuvai uzuolaidas?
Nuk
Noriu patarimo 4u.gif
Mano svetainės langas yra netoli židinio. T.y. nuo židinio ir lango gal kokia 15-20 cm. Norėčiau pasikabinti plonas dienines užuolaidas ar kokias romanetes pasigaminti, bet man kyla klausimas, ar tos užuolaidos nesusilydys? g.gif blush2.gif Mačiau nuotraukų kur užuolaidos visai prie pat židinio, bet dar noriu paklausti, gal kas turi savo patirties ax.gif 4u.gif
Deimantukas
QUOTE(Alaja @ 2007 11 07, 18:14)
Deimantuk,kur siuvai uzuolaidas?
*

Gariunuose pas tokias dvi moteris, ten labai didelis pasirinkimas medziagu ir viena is ju gerai nusimano dizaine, tai ji man parinko ir patare, jei reik i a.z atsiusiu kontaktu jos.
Alaja
QUOTE(Deimantukas @ 2007 11 07, 19:17)
Gariunuose pas tokias dvi moteris, ten labai didelis pasirinkimas medziagu ir viena is ju gerai nusimano dizaine, tai ji man parinko ir patare, jei reik i a.z atsiusiu kontaktu jos.
*

Atsiusk , ka ax.gif
O i namus ji nevaziuoja ?
*AMRI*
QUOTE(Deimantukas @ 2007 11 07, 18:17)
*

Gal ir as galeciau gauti kontaktus i AZ? ax.gif
Deimantukas
Parasiau, jos kontaktus. ax.gif Graziu uzuolaidu mirksiukas.gif
sygyta
http://public.fotki.com/figuros/sportininkes/

imetu ir as keleta uzuolaideliu. biggrin.gif mamytems,kurios man raso sutaupysiu siek tiek laiko biggrin.gif
beje,britai labai megsta pelmetus ( net nezinau kaip lietiviskai jie vadinasi,tos plokstes virs uzuolaidu) ,o lietuviai tokiu dalyku kratosi biggrin.gif
Nuk
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 07, 16:44)
Noriu patarimo 4u.gif
Mano svetainės langas yra netoli židinio. T.y. nuo židinio ir lango gal kokia 15-20 cm. Norėčiau pasikabinti plonas dienines užuolaidas ar kokias romanetes pasigaminti, bet man kyla klausimas, ar tos užuolaidos nesusilydys? g.gif  blush2.gif Mačiau nuotraukų kur užuolaidos visai prie pat židinio, bet dar noriu paklausti, gal kas turi savo patirties ax.gif  4u.gif
*

Negi nei viena nebuvot susidūrusi blush2.gif
sygyta
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 09, 09:45)
Negi nei viena nebuvot susidūrusi blush2.gif
*

yra spec audinio,atsparaus ugniai,naudojamo ypac viezbuciu uzuolaidoms,romanetems. gali pasidometi parduotuvese ir gal rasi ka tinkama savo interjerui
DeeDee
QUOTE(sygyta @ 2007 11 08, 21:34)
http://public.fotki.com/figuros/sportininkes/

imetu ir as keleta uzuolaideliu.  biggrin.gif mamytems,kurios man raso sutaupysiu siek tiek laiko biggrin.gif
beje,britai labai megsta pelmetus ( net nezinau kaip lietiviskai jie vadinasi,tos plokstes virs uzuolaidu) ,o lietuviai tokiu dalyku kratosi biggrin.gif
*

ojiesaw, o aš jau kokie 3-4 metai ieškau ieškau tų "lentų" ir nesugalvoju, kaip čia pasielgus. Mąsčiau prie lubinio karnyzo "prilipint" juostelę su portjerų medžiaga, bet atsisakiau dėl tam tikro niuansėlio.. Vat toji lenta būtų kaip tik idealus variantas bigsmile.gif Gal gali papasakot, kaip ji pas jus atrodo pradiniam būvy ir apipavidalinimo eigoje? ax.gif
Nerytė
QUOTE(sygyta @ 2007 11 08, 21:34)

labai idomiai tie palmetai atrodo bigsmile.gif
beje, svetaineje man nesiderina prie lempos ir tokiu uzuolaidu stiliaus tos zebrines kedes schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.