Smėlio kopos
2009 02 27, 16:58
tai gi nieks ir netvirtinina, as tik sakau kaip man gine, liepe
daiwyte
2009 02 27, 19:19
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 02 26, 22:33) sveikutes,  man tai gine tik ir liepe "suniuko "poza , nes sake kita jokia poza nepastosi, tava ta poza jau puse metu duodames ir jokiu rezultatu  pabandykit sonu guledami,mes taip savo pirmaji pagavom o del zvakes kazkas rase kad gamta apgaudinejam  ,deja jei greitas yra tai letesnis spermiukas jo visvien nepavys kad ir zvake gulesi,ir nuo to atsigimimas nenulemtas,o nuo kraujo ir genu yra atsigimimai ar nuo kokiu medikamentu
blondinas Nr.138
2009 02 27, 19:34
kad pastoti, reikia santykiauti su kuo daugiau vyru. Kuodaugiau vyru- tuo didesnis sansas pastoti... Tikimybiu teorija.
kinrozyte
2009 02 27, 19:40
QUOTE(blondinas Nr.138 @ 2009 02 27, 21:34) kad pastoti, reikia santykiauti su kuo daugiau vyru. Kuodaugiau vyru- tuo didesnis sansas pastoti... Tikimybiu teorija. ir didesnis sansas ligu puokste isigyti
Urtytė_mergytė
2009 02 27, 19:46
QUOTE(Gorgute @ 2009 01 29, 14:06) Kalbant apie 3 punkta - tokiu budu kaip zvakes darymas - jus padedate ir nelabai greitam spermiukui atsitiktinumo deka pasiekti kiausinuka. Taip apgaunate gamta, bet neivartinate to, kad galbut stipriausias ir geriausias spermiukas buvo atbeges antras, bet jau buvo per velu. Mano durna galva mąstant, jei spermiukas pats greičiausias ir stipriausiais, tai jis ir darant "žvakę" nenusilps ir vis tiek pirmas pasieks kiaušinuką  Kodėl jis turėtų nusileisti silpnesniam? Ką, jam "žvakė" trukdo
blondinas Nr.138
2009 02 27, 20:41
ar zinot,kad dyzelinis variklis neturi zvakiu?
Smėlio kopos
2009 02 27, 21:53
QUOTE(blondinas Nr.138 @ 2009 02 27, 20:34) kad pastoti, reikia santykiauti su kuo daugiau vyru. Kuodaugiau vyru- tuo didesnis sansas pastoti... Tikimybiu teorija. tai cia tik tikimybiu teorija, bet ne patvirtinta
blondinas Nr.139
2009 02 27, 21:56
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 02 27, 21:53) tai cia tik tikimybiu teorija, bet ne patvirtinta o kas turi patvirtint?
Smėlio kopos
2009 02 27, 22:19
praktikai,  , aisku o ne teoretikai, siaip tai vabaliukai buna silpnesni nuo daznumo
Sveikos ir vienas sveikas cia kazkodel  , mano nuomone tai ne pozoj esme o isskyrose moters, jos "nutekina spermiukus" ten kur jiems vieta  , jei sausa tekejimo nera, jei slapia slidu mikroflora tinkama - viskas ok.  Jei per rugsti terpe zuna daug, jei sarmine islieka ir atvirksciai. Sakoma jei suniuku mylites bus berniukas, nes Y spermiukai berniukai yra neisvermingi, bet labai greiti, tad suniuko poza giliai vyras i moteri isiskverbia ir tiesm zirniukams nereikia ilgai tuo taku keliauti, be to sie neistvermingieji zuna rugtsineje terpeje  . jEI MERGYTE x joms palankesnis lyg rugti terpe, nes jos negyvybyngos, bet istevrmingos labai tad islieko rugstineje terpeje taip lieko tik X, o Y zuna ir ramiai nukeliauja gimdos link  myletis reikia tada misionieriaus poza. KAM idomu placiau is www.arborita.lt parsisiuskite el.knyga vaisiaus planavimas lyties...ten parasyta idomybiu
katrinka
2009 02 28, 22:38
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 02 27, 17:58) tai gi nieks ir netvirtinina, as tik sakau kaip man gine, liepe  na manau taip liepe nes taip greiciau spermiukai papuola iki kiausinuko. nes gi vyras issauna virs 40 mil. spermiuku, o tik 300 pasiekia tikslo, prasibrauna tik vienas o kiti pasilieka kaip apsauginis sluoksnis, sperniukam reika apie 30/40 min tam kad prasibraut iki tikslo. tai ta laika geriau pabuti ramiai,pagulet, nelakstyt po namus po  , del to ir dauguma pakisa pagalve po uspakaliuku tam kad spermiukam butu geriau begti  beje tai perskaiciau mamu biblijoj ar kaip ta knyga vadinas  na kazkas panasaus
IsaDora*
2009 02 28, 22:40
Sveikos.  As turiu klausimeli. gal kiek kvailokas, bet juk turiu isisaiskinti, kad zinociau, ane Kai moteris su vyru pasimyli, ir paskui nueina ten apsiprausti, i tualeta... ir paskui normaliai bunant, isbega ...  taigi, kad isbega visa TAI, apvaisinti moteri gali? ar tas spermos isbegimas neturi reiksmes, visada taip ir turi buti? Na tikiuosi aiskiai paaiskinau klausima
katrinka
2009 02 28, 22:49
QUOTE(IsaDora* @ 2009 02 28, 23:40) Sveikos.  As turiu klausimeli. gal kiek kvailokas, bet juk turiu isisaiskinti, kad zinociau, ane Kai moteris su vyru pasimyli, ir paskui nueina ten apsiprausti, i tualeta... ir paskui normaliai bunant, isbega ...  taigi, kad isbega visa TAI, apvaisinti moteri gali? ar tas spermos isbegimas neturi reiksmes, visada taip ir turi buti? Na tikiuosi aiskiai paaiskinau klausima  tai kad pas visas isbega su laiku  ar iskarto ar ryte,ziuriant kada pradedi judet. o tam kad apvaisint uztenka vieno spermiuko, tai gal butent tas ir uzsiliks, niekada negali zinot  tesiog didesne tikimybe pastoti kada per ovuliacija po  maziau judi, daugiau ju juda link tikslo  ir tiek
IsaDora*
2009 02 28, 22:55
QUOTE(katrinka @ 2009 03 01, 00:49) tai kad pas visas isbega su laiku  ar iskarto ar ryte,ziuriant kada pradedi judet. o tam kad apvaisint uztenka vieno spermiuko, tai gal butent tas ir uzsiliks, niekada negali zinot  tesiog didesne tikimybe pastoti kada per ovuliacija po  maziau judi, daugiau ju juda link tikslo  ir tiek a, zodziu isbega visada ir pas visas, taigi pastojama visvien  aisku
katrinka
2009 02 28, 22:59
QUOTE(IsaDora* @ 2009 02 28, 23:55) a, zodziu isbega visada ir pas visas, taigi pastojama visvien  aisku  svarbiausia neuzsiciklint ant nestumo ir viskas bus gera, uzsikabins tada kada reikes  sekmes tau
daisera
2009 06 22, 20:53
Na, manau nera jokio kirtumo, kokia poza myliesi. Jei bus lemta, uzkibs ir taip. As pastojau visai nesistengdama, kad man ten kas suteketu, priesingai, po pasimylejimo varydavau tiesiu taikymu i vonia, ir va is po anro nepasisaugojimo uzkibo. Svarbu atskirti vaisingas dienas  Tai gali padaryti kiekviena moteris, sekdama savo isskyras. Jei jos bus tokios baltos, kaip kiausinio baltymas, labai daug sansu, kad tuo periodu pastosi, nes tada buna vaisingos dienos
tuzasss
2009 06 26, 22:39
nezinau ar cia sutapimas ar desnis, as pastojau ketvirta cikla, kai nusprendziau po viso zvakute padaryti, kad spermiukai galetu subegt lengviau, vyras juokesi kai pamate, bet as pasakiau, kad viska padarysiu kad tik uzkibtu ir uzkibo
Linutas
2009 06 28, 12:55
Mielos moterys! jau irodyta, kad pastoti butinas yra ORGAZMAS! Cia ne juokiuosi, cia moksliskai pagrista! Va jums vaizdelis, pasiziurekit, kaip ,,dirba" gimdos kaklelis orgazmo metu CIAPrincipas - jis orgazmo metu kaip siurblys itraukia sperma i gimda, ar jus ten suniuku, ar misionieriaus poza busit, ar zvakute po visko gulesit
dauguma moteru gyvena be orgazmo ir kazkodel pastoja ir gimdo...
Smėlio kopos
2009 06 28, 17:06
QUOTE(Linutas @ 2009 06 28, 13:55) Mielos moterys! jau irodyta, kad pastoti butinas yra ORGAZMAS! Cia ne juokiuosi, cia moksliskai pagrista! Va jums vaizdelis, pasiziurekit, kaip ,,dirba" gimdos kaklelis orgazmo metu CIAPrincipas - jis orgazmo metu kaip siurblys itraukia sperma i gimda, ar jus ten suniuku, ar misionieriaus poza busit, ar zvakute po visko gulesit  nu jo tik kazkodel nevisos sugeba pastot per visus orgazmus , o kaip tos kurios gyvenime neturejusios orgazmo ir augina 5 vaikus, kaip jos pastojo  , butu idomu suzinot kur cia paslaptis
blondinas Nr.170
2009 06 29, 03:55
QUOTE(Ragany @ 2009 06 28, 14:09) dauguma moteru gyvena be orgazmo ir kazkodel pastoja ir gimdo... Jei nejauti orgazmo, tai kam tada is vis gyventi...da nu i nafik toki gyvenima.
Linutas
2009 06 29, 07:56
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 06 28, 17:06) nu jo tik kazkodel nevisos sugeba pastot per visus orgazmus , o kaip tos kurios gyvenime neturejusios orgazmo ir augina 5 vaikus, kaip jos pastojo  , butu idomu suzinot kur cia paslaptis tikrai?  Ne sykio ne vieno orgazmo? Na as nesakau, kad pastojama jei tik buvo orgazmas. As sakau, kad orgazmo metu yra didesnis sansas pastoti, nes spermiukam kur kas lengviau patekti i gimda, t.y. jiems patrumpinamas kelias iki tikslo O va kalbant, pvz, apie gyvunus - tai jie ko gero tokio dalyko kaip orgazmas net nezino ir nejaucia, o palikuoniu susilaukia  (jau nekalbu apie dirbtini apseklinima  )
Ruby Tuesday
2009 07 05, 12:58
Prisiskaiciau, dabar pasirodo reikes ne tik ant nugaros kojas iskelus paguleti, bet dar ir ant pilvo siek tiek ir ant abieju sonu  Kad tik padidinciau pastojimo galimybe  Ko tik nepadarysi, kad gandra prisikviestum
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 07 05, 14:58) Prisiskaiciau, dabar pasirodo reikes ne tik ant nugaros kojas iskelus paguleti, bet dar ir ant pilvo siek tiek ir ant abieju sonu  Kad tik padidinciau pastojimo galimybe  Ko tik nepadarysi, kad gandra prisikviestum  Tai jau tikrai  kas apdovanota tai apdovanota, o va tokios kaip mes tai viska isbandom
Nu va paskaicius apie pozas, tai turbut teks atsisakyt ant virsaus
Fabulyte
2009 08 20, 15:56
QUOTE(Alex09 @ 2009 08 20, 16:37) Nu va paskaicius apie pozas, tai turbut teks atsisakyt ant virsaus  Na buna gi kad ir ant virsaus viskas baigiasi Bet siaip siulyciau paivairinti - ir bent jau per vaisingiausias dienikes rinktis kita poza
rosenda
2009 08 20, 17:37
QUOTE(Alex09 @ 2009 08 20, 15:37) Nu va paskaicius apie pozas, tai turbut teks atsisakyt ant virsaus  Kodėl, aš taip pastojau  Manau kaip jau lempta taip ir bus
Linukas-0131
2009 08 20, 17:48
QUOTE(rosenda @ 2009 08 20, 17:37) Kodėl, aš taip pastojau  Manau kaip jau lempta taip ir bus  O is kur jus zinot, kokia poza pastojot? Ar tik viena visa laika ir bandot?  Tada viskas aisku... Del orgazmo - tai gal jis ir prisideda prie pastojimo... ,bet kad jis yra butina  salyga tai nesutinku...
ilgakojuke
2009 08 20, 18:50
QUOTE(VK9 @ 2009 02 28, 21:48) Sveikos ir vienas sveikas cia kazkodel  , mano nuomone tai ne pozoj esme o isskyrose moters, jos "nutekina spermiukus" ten kur jiems vieta  , jei sausa tekejimo nera, jei slapia slidu mikroflora tinkama - viskas ok.  Jei per rugsti terpe zuna daug, jei sarmine islieka ir atvirksciai. Sakoma jei suniuku mylites bus berniukas, nes Y spermiukai berniukai yra neisvermingi, bet labai greiti, tad suniuko poza giliai vyras i moteri isiskverbia ir tiesm zirniukams nereikia ilgai tuo taku keliauti, be to sie neistvermingieji zuna rugtsineje terpeje  . jEI MERGYTE x joms palankesnis lyg rugti terpe, nes jos negyvybyngos, bet istevrmingos labai tad islieko rugstineje terpeje taip lieko tik X, o Y zuna ir ramiai nukeliauja gimdos link  myletis reikia tada misionieriaus poza. KAM idomu placiau is www.arborita.lt parsisiuskite el.knyga vaisiaus planavimas lyties...ten parasyta idomybiu  Hmmm... O mum per suzadetiniu kursus ginekologe-akusere pasakojo, kad vieno lytinio akto metu issauna apie 50 mln spermiuku (del 1 gyvybes!) tada jie visi keliauja per kazkokia maksties terpe, kur tik nedaugelis ju isgyvena. istvermingiausieji tada patenka i terpe, kuri plukdo gimdos link ir taip gali keliauti iki 5 d. (!) be to, sake pamilti maksties iskyras, kurios merginas aplanko per ciklo viduri (vaisingas dienas), nes butent jos maitina spermiukus ir nesa tikslo link, vat
Wonderful
2009 08 21, 09:17
QUOTE(ilgakojuke @ 2009 08 20, 18:50) Hmmm... O mum per suzadetiniu kursus ginekologe-akusere pasakojo, kad vieno lytinio akto metu issauna apie 50 mln spermiuku (del 1 gyvybes!) tada jie visi keliauja per kazkokia maksties terpe, kur tik nedaugelis ju isgyvena. istvermingiausieji tada patenka i terpe, kuri plukdo gimdos link ir taip gali keliauti iki 5 d. (!) be to, sake pamilti maksties iskyras, kurios merginas aplanko per ciklo viduri (vaisingas dienas), nes butent jos maitina spermiukus ir nesa tikslo link, vat  kaip vaizdingai viska papasakojai,bandziau net isivaizduot
Pupsytis
2009 08 21, 15:58
 pamilti makšties išskyras  gerai čia... Ką darysi - teks pamilti, vaikiuko juk norisi  Aš kiek girdėjusi tai jojikės poza visiškai netinkama (gerai, kad ir nemėgstu  ). O šiaip manau kaip jau lemta taip ir bus, svarbiausia kuo dažniau myliu myliu
nogniuska
2009 08 24, 15:44
sweikos gywos wisos mamytes, busimos ir planuojancios!!!  jau metus wis skaitineju jusu pokalbius ir pamaniau ir as cia prisijungsiu prie jusu..  dirbam jau puse metu ir nieko...  wis skaitau jusu patarimuskai..tai wis ir laukiu  norisi leliaus tai net ir nepastebi kokia manijake daraisi ir MB ant kaklo kabinies  tai busiu su jumis dabar klausysiu toliau jusu patarimu, kad tik but  ..
Eqlute:-)
2009 08 24, 18:50
As wisad paguliu ant nugaros pakelusi kojas,weliau dar apsiwerciu ant pilwo  tik waikinui tai labai jau juokingai wiskas atrodo,sako jei lemta but,tai ir bus siaip ar taip  bet as wistiek apsidraudimui
Linukas-0131
2009 08 24, 18:53
QUOTE(Eqlute:-) @ 2009 08 24, 18:50) As wisad paguliu ant nugaros pakelusi kojas,weliau dar apsiwerciu ant pilwo  tik waikinui tai labai jau juokingai wiskas atrodo,sako jei lemta but,tai ir bus siaip ar taip  bet as wistiek apsidraudimui   Siaip pora mano draugiu taip po pirmo planavimo ciklo eme ir pastojo... tai abi sake laike dubeni i virsu pakelusios bei pagalves po uzpakaliu pasikisusios
sveikutes, paskaitinejau jusu temuke man gine pries planuojant pasake, kad tureciau po pasimylejimo paguleti ant pilvo, nes atseit gimda pasisukus i nugara  nu niekas niekad man anksciau sito nesake, bet vistiek darau kaip liepe ir nieko  nors ir pati jauciu, jei ant nugaros guliu, viskas isbega lauk greit, o jei ramiai ant nugaros, tai kol nejudu viskas laikosi  tai ir laukau uzspaudus kiek galiu laikykit ir jus!!!!
LuckyOne
2009 08 25, 08:01
Sveikos, mergaites, Man is galvos neiskrenta kazkada ginekologes pasakyta fraze, kad mano gimda labiau pakrypusi i desne puse  ka tai galetu reiksti?... Ir kokia tada poza man tinkamiausia? Labai prasau patarimo  Aciukas.
QUOTE(LuckyOne @ 2009 08 25, 07:01) Sveikos, mergaites, Man is galvos neiskrenta kazkada ginekologes pasakyta fraze, kad mano gimda labiau pakrypusi i desne puse  ka tai galetu reiksti?... Ir kokia tada poza man tinkamiausia? Labai prasau patarimo  Aciukas. tai jei tau pasisukus i desine, tai gal reiketu paguleti ant kairiojo sono  nu tikrai nezinau, ca mano pamastymas toks  gal tu gines paklausk
Rastika
2009 08 31, 14:46
na aš čia tik truputėlį paskaitinėjau irgi po  paguliu pakelusi slaunis, bet sekanti kartą pabandysiu pasikisti pagalve..... bet nzn kokia ta mano gimda, tai pabusiu su pagalve po to ant ivairiu sonu  MB vel is manes juoksis
indre5555
2009 09 02, 12:14
Sveikutes  Smagiai cia jus apie tas pozas  o as norejau paklausti gal kartais kuri zinot ar yra imanoma pastoti, kai nuolat saugomasi nutraukto akto budu (ta prasme ne i vidu)  MB nuolat baiminasi kad toks budas neapsaugo, o as nesuprantu, kaip imanomas pastojimas jei nieko nepatenka ten kur reikia? Nebijom pastojimo, tiesiog dar siektiek tai norisi atideti.  O va jau kelias dienas veluoja mm ir koki tai keista sleikstuli jauciu. Ar tureciau susirupinti ir pirkti testa? Ar neverta, nes nera sansu kad kazkas galetu buti?
Rastika
2009 09 02, 12:22
QUOTE(indre5555 @ 2009 09 02, 13:14) Sveikutes  Smagiai cia jus apie tas pozas  o as norejau paklausti gal kartais kuri zinot ar yra imanoma pastoti, kai nuolat saugomasi nutraukto akto budu (ta prasme ne i vidu)  MB nuolat baiminasi kad toks budas neapsaugo, o as nesuprantu, kaip imanomas pastojimas jei nieko nepatenka ten kur reikia? Nebijom pastojimo, tiesiog dar siektiek tai norisi atideti.  O va jau kelias dienas veluoja mm ir koki tai keista sleikstuli jauciu. Ar tureciau susirupinti ir pirkti testa? Ar neverta, nes nera sansu kad kazkas galetu buti?  manau dar kelias dienas palauk, jei nieko neatsiras (t.y. mmm) tada pirk NT. Yra nedidelė galimybė pastoti, nes vyrams issiskiria keli spermatozoidai tik susijaudinus.... taip mano sesuo sulauke pimagymio, tad jei nenorite vaikelio dar.... turite imtis kitu apsisaugojimo priemoniu
kabesita
2009 09 02, 14:24
QUOTE(indre5555 @ 2009 09 02, 13:14) Nebijom pastojimo, tiesiog dar siektiek tai norisi atideti.  O va jau kelias dienas veluoja mm ir koki tai keista sleikstuli jauciu. Ar tureciau susirupinti ir pirkti testa? Ar neverta, nes nera sansu kad kazkas galetu buti?  Tikrai imanoma taip pastot, jei nenorit kol kas vaiku, tai siulyciau tai nezaist
QUOTE(Eqlute:-) @ 2009 08 24, 17:50) As wisad paguliu ant nugaros pakelusi kojas,weliau dar apsiwerciu ant pilwo  tik waikinui tai labai jau juokingai wiskas atrodo,sako jei lemta but,tai ir bus siaip ar taip  bet as wistiek apsidraudimui  QUOTE(Rastika @ 2009 08 31, 13:46) na aš čia tik truputėlį paskaitinėjau irgi po  paguliu pakelusi slaunis, bet sekanti kartą pabandysiu pasikisti pagalve..... bet nzn kokia ta mano gimda, tai pabusiu su pagalve po to ant ivairiu sonu  MB vel is manes juoksis  is manes vyras nesijuokia  jis gan rimtai i tai ziuri ir net man nugaryte pamasazuoja, kol as guliu ant pilvo po visko  nu kai labai norisi maziuko, tai bet kas, kad tik padetu pastoti, suteikia vilciu
na as tai po visko guliu ant pilvo, taip niekas neisbega, dar kartais pasivartau ant sonu. Bet maziukui matytlabai juokinga kaip vartausi ir besijuokdamas pamirsta ateiti  Na o poza  nzn kiekvienai vis kitaip
rubiiii
2009 09 29, 12:31
sveikutes  sugalvojau ir as cia prie jusu prisijungt,atrodo cia taip smagu  mes ir su savuoju nusprendem mest lauk visas apsaugos priemones ir gaudyt gandrus  taip nekantrauju,taip norisi to mazo kleckiuko  reiks ir man pradet tom gudrybem uzsiiminet
rubiiii
2009 09 29, 13:10
beje ar kuri girdejot kad pries pastojant ir nestumo metu patariama vartoti folio rugsti  skaiciau kad lengviau pastoti  tai va kaip tik dabar eisiu i vaistine klaust kaip ten is tikruju yra
Šarlote
2009 09 29, 13:25
QUOTE(rubiiii @ 2009 09 29, 15:10) beje ar kuri girdejot kad pries pastojant ir nestumo metu patariama vartoti folio rugsti  skaiciau kad lengviau pastoti  tai va kaip tik dabar eisiu i vaistine klaust kaip ten is tikruju yra  Kiek žinau folinė rūgštis ne pastoti padeda, o mažina vaisiaus apsigimimų tikimybę.
blondinas Nr.179
2009 09 29, 15:26
QUOTE(rubiiii @ 2009 09 29, 14:10) beje ar kuri girdejot kad pries pastojant ir nestumo metu patariama vartoti folio rugsti ne folio, o sieros.
inguciukas;)
2009 09 29, 15:31
QUOTE(markute @ 2007 11 27, 13:08) is irgi po  guliu kojas virsun iskelus  MB juokiasi is manes tada bet gal duos rezultatu...  as irgi po  paguliu ir kojas i wirsu pakelus ir pagalwe pasikisus ir ant pilwuko paguliu, bet pusantru metu jokiu rezultatu kolkas dar nedawe
blondinas Nr.179
2009 09 29, 17:19
QUOTE(inguciukas;) @ 2009 09 29, 16:31) paguliu ir kojas i wirsu pakelus ir pagalwe pasikisus ir ant pilwuko paguliu, bet pusantru metu jokiu rezultatu kolkas dar nedawe  paprasyk, kad vyras tokia plona gumyte nusiimtu. Jinai vadinasi "kondomas". Nu.. jisai zinos..
Rastika
2009 09 30, 08:46
QUOTE(blondinas Nr.179 @ 2009 09 29, 18:19) paprasyk, kad vyras tokia plona gumyte nusiimtu. Jinai vadinasi "kondomas". Nu.. jisai zinos.. koks tu visažinis
|
|