Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: draugas - tik seksui...
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
angeliute
sveikos
rašau čia dėl to, kad man reikia gero spyrio į užpakalį... protu suvokiu, kad situacija, kurioje sėdžiu, yra išsprendžiama... tačiau matyt nenoriu nieko daryti...
taigi, apie viską iš pradžių. su savo simpatija susipažinau prieš 3-4 metus. ir mūsų pažintis prasidėjo seksu.... aš buvau prieš kokį pusmetį išsiskyrusi, vis dar liūdėjau... todėl jo dėmesys per vieną vakarėlį nuvedė mane tiesiai į lovą doh.gif
po to - žinutės, skambučiai, susitikinėjimai. galbūt ne tokie dažni, kaip norėtųsi, bet... pamažu, pamažu įsimylėjau. nors nuo pat pažinties pradžios kartojau sau, kad nesitikiu iš jo ir iš mūsų santykių nieko rimto. taigi, elementaru - ko norėjau, tą turiu. dabar susitikimai, skambučiai, žinutės vis retesni ir retesni... ir susitinkam tik seksui... o aš imu beviltiškai girdėti mano biologinio laikrodžio tiksėjimą, man seniai nebe 18 ir jau senokai nebe 28..... imu norėti šeimos ir vaikučių. tačiau negaliu žiūrėti į kitus vyrus, imu juos lyginti su savo simpatija ir visi kiti man atrodo ne tokie mieli, ne tokie protingi, išsilavinę, ne tokie gražūs, ne tokie patrauklūs... o su savo simpatija bendros ateities nematau. jei iš tiesų abu būtume keliavę link to, tai per tą laiką, kiek bendraujam, būtume jau nukeliavę...
ir jau atrodo viskas, į kitą skambutį nebeatsakysiu, nesusitiksiu... bet vos tik suskamba telefonas, pasijuntu devintam danguj ir visa širdim trokštu kuo greičiau jį pamatyt....
vienintelį sprendimą matau - kuo greičiau padėti tašką šioje istorijoje ir gyventi toliau. bet kaip atrast savyje jėgų tai padaryt?????????????
Karinga
QUOTE(angeliute @ 2007 11 25, 11:48)
... bet vos tik suskamba telefonas, pasijuntu devintam danguj ir visa širdim trokštu kuo greičiau jį pamatyt....
vienintelį sprendimą matau - kuo greičiau padėti tašką šioje istorijoje ir gyventi toliau.
*

O gal nieko ir nereikia keisti g.gif Jei jums abiems gera ax.gif
O jei nori ka nors keisti, tai sprendima jau matai blink.gif
angeliute
QUOTE(Karinga @ 2007 11 25, 15:29)
O gal nieko ir nereikia keisti  g.gif  Jei jums abiems gera  ax.gif
O jei nori ka nors keisti, tai sprendima jau matai  blink.gif
*

matau. bet tai suvokiu tik protu, ne širdim. bet protas kažkuriuo momentu ima ir užmiega. o po to širdis vėl apsipila krauju.........
solo
QUOTE(angeliute @ 2007 11 25, 15:39)
matau. bet tai suvokiu tik protu, ne širdim. bet protas kažkuriuo momentu ima ir užmiega. o po to širdis vėl apsipila krauju.........
*

siūlau tau savo šitą problemą išsakyt "Kertelej sieloj" ar "Vyrai ir moterys". Tos temos skaitomesnės, tad, manau, tikrai rasi protingų patarimų. 4u.gif
ooo
sprendimas tik vienas - istrinti jo telefono nr, visus el.pasto dezutej esancius laiskus, viska kas siejo, ismesti uz borto, taip sakant.
gal net pakeisti darba ir persikraustyti gyventi kitur.
be abejo, nepranesti savo naujo adreso ax.gif
ziauru sakysit? bet gal geriau pasakyti, kad sorry, iklimpau per daug, man reikia seimos ir vaiku, jei negali to duoti, as traukiuosi, negu sugaisti 10 metu su vyru, kuris paskui pasakys, kad jusu santykiai nuo pat pradziu buvo aiskus ir kad jis tau nieko nezadejo, todel negali is jo ko nors tiketis.
pirma pusmeti bus sunku, paskui viskas prades eiti geryn ax.gif
Dipsis
taigi, sprendimą žinai, tik reikia jį įvykdyti thumbup.gif, nes su metais tavo šansai mažėja kitų vyrų atžvilgiu, jeigu jis nenori sieti su tavimi šeimyninio gyvenimo, tai nėra prasmės žaisti tą žaidimą, nors aišku vyrams taip patogu ir jie tuo naudojasi, jiems amžius nesvarbu, visada pasiims 20 metų jaunesnę biggrin.gif .
jausma
oi sunku man atsakyti i si klausima nes pati niekaip nepalieku vyro.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.