Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užsimaniau ištekėti :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
milabra
Blondine, prisirinkusi tuziną žinučių ji dar čia naujokę vaidina biggrin.gif Pyškink naujas temas iki soties wink.gif
Bet pala pala, jei be įstatų, prezidentų, nario moesčio, tai kam tada tas klubas? Neeeeee, aš nepasirašau schmoll.gif Tvarka turi būti visur beee.gif
vsio, baikit chatinti, bo mamulia išvarys mus iš čia....Kalbam toliau apie ištekėjimų reikalus.
O vat aš mastau, jei šįmet pasiseks ištekėti, vilktis antrą kartą baltą suknią ar ne? Ir vis žvejoju kokį senbernį, noriu į bažnyčią nutempti. nes aš pati šliūbo neėmiau... jei kokį išsiskyrusį pasiimsiu, tai jau ir liksiu visam gyvenimui be šliūbo g.gif
Noriu senbernio cool.gif
blondine
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 21:06)
Blondine, prisirinkusi tuziną žinučių ji dar čia naujokę vaidina biggrin.gif Pyškink naujas temas iki soties wink.gif
*

Aš čia apie save vienišų mamyčių skyrelyje kalbėjau biggrin.gif

Jooo, o suknelių klausimas tai tikrai svarbus.
Ne nu tu pati pamąstyk: bažnyčia, svečiai aplinkui, tavo senbernis po paranke, netoliese jo laimingi (arba ne biggrin.gif ) tėvai, baltos rožės, byrantys žiedlapiai, ašaros, atodūsiai, pavydas ir dovanos, o tu su neprinokusių agrastų spalvos suknele... Ne nesamonė gaunasi. Net ir japoniškų sakurų pumpurų atspalvis per grubiai atrodys.
Balta ir tik balta.
Munė
QUOTE(Meda_a @ 2005 03 15, 09:37)
Gal as cia viena tokia kvaila optimiste , tikinti kad gyvenimas grazus, kad imanoma sukurti laiminga seima, kad ne visi vyrai kiaules ir t.t.
o gal as tiesiog nesubrendele skrajojanti padebesiais?
Siaubas merginos, kur jusu optimizmas ?  listen.gif  bis.gif
*

O aš esu pesimistė, bet tapau "optimiste per prievartą", kai nėr kur trauktis tai ir miškas nebaisus tongue.gif
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 21:06)
O vat aš mastau, jei šįmet pasiseks ištekėti, vilktis antrą kartą baltą suknią ar ne? Ir vis žvejoju kokį senbernį, noriu į bažnyčią nutempti. nes aš pati šliūbo neėmiau... jei kokį išsiskyrusį pasiimsiu, tai jau ir liksiu visam gyvenimui be šliūbo  g.gif
Noriu senbernio  cool.gif
*

Milabra, o tai tu nebuvai "aspivinčavojus" pirmoj santuokoj? Aš tuokiausi bažnyčioj, tai va - nebegaliu jau dabar pagal viską tekėt. Žinot, gal temą atskirą užvesiu šia tema.
milabra
Tai vat, Mune, kad nesivinčiavojau... Jei jau visai atvirai tai ir santuokoje tik savaitę tepragyvenau ax.gif Bet nepasakosiu kodėl......
O šiaip teisybė, nesivilksiu durnos spalvos suknelės... bus balta
Munė
Milabra, turėsi gražiai atrodyt žinok mes visos pasveikint ateisim ax.gif , kai tik rasi jaunikį ir žinosi datą. O prieš ai dar mergvakarį padarysim thumbup.gif drinks_cheers.gif
Meda_a
Milabra, nori as tau savo vestuvine suknia perleisiu? ji balta... tongue.gif mirksiukas.gif

As tai noreciau pasigaut koki nasli, o jei dar dukryte turetu...... ax.gif 4u.gif
Senbernio neverta, vistiek antrakart i baznycia neisiu, nors...
Dabar pradejau tvarkytis dokumentus baznytines santuokos anuliavimui.
Bet kaip supratau, net jei gausiu ko noriu, tai uztruks nemazai meteliu, gal sakau pavyks ta savo "zenycha" anksciau pasigaut? blush2.gif biggrin.gif
Bite_Maja
Ir as pagalvojau kokia ten mano suknele tam ivykiui turetu buti. Ir stai giliai susimasciau g.gif , ar reiketu butinai tokios kepuraites, na tokios apvalios kaip piliule:))
Zinot? Na gi, seniau visos vyresnes nuotakos butinai su tokiomis tekedavo:))
Meda_a
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 03 16, 09:50)
Ir as pagalvojau kokia ten mano suknele tam ivykiui turetu buti.  Ir stai giliai susimasciau  g.gif , ar reiketu butinai tokios kepuraites, na tokios apvalios kaip piliule:))
Zinot? Na gi, seniau visos vyresnes nuotakos butinai su tokiomis tekedavo:))
*

hmm, na as kepuraites tai nesidesiu - as toookios geros nuomones apie save, jog laikau save dar labai jauna nuotaka nail.gif

Suknele tai vilkeciau butinai balta, ir rutas isisegciau, jei tik nebuciau joms alergiska, - o ka? Jei balta suknia ir rutu vainikeli devetu tik turincios tam teise (paprotine) tai tokios nuotakos butu retenybe blush2.gif biggrin.gif
As vat irgi suvaidinciau nekalta mergele su dviem vaikais tongue.gif
milabra
QUOTE(Meda_a @ 2005 03 16, 09:15)
Milabra, nori as tau savo vestuvine suknia perleisiu? ji balta... tongue.gif  mirksiukas.gif

*

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif neeeeee...nenoriu.... Tau laimės neatnešė, tai jau dabar linki. Ragana mad.gif
Rengsiuos naują... pirmom vestuvėm ėmiau visai naują, nepriprakaituotą, tai jau ir antrom nepasišiukšlinsiu biggrin.gif
O apie tą kepurę tabletę tai pralinksminot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jūs su rūtų vainikais tai pasaulio nejuokinkit - aš tai ant galvos dėčiaus tokį ažuolų vainiką, nu kur arkliams nugalėtojams deda ax.gif O čia tai nekaltumas, va čia tai tyrumas...
AIRRA
Milabra kaip visada-prie bajerio biggrin.gif O aš irgi ištekėti noriu,nes taip ir nepajaučiau ką tai reiškia labai jau greit išsiskyrėm.Tik kad noras tik ir lieka noru nes tikėjimo vyrais jau visai nebelikę ir optimizmo taip pat (taip kad aš netikčiau į tą jūsų būrelį).Bet noriu savo dvivietėj lovoj vyriško kūno blush-anim-cl.gif,kad nereikėtų pačiai rūpintis mašinos dalimis ir remontais,noriu įsikibus į parankę išeiti"į žmones",kad pavadintų mane ŽMONA ir t.t..Ech,rožinės svajonės .O jei atvirai-ir sekso pasiilgau ir oficialaus o ne kokio savaitgalinio blush-anim-cl.gif
Paulina1
Ir as noreciau, kad degalu ipiltu, kartais neprasytu atlyginimo atiduoti, sniega nukastu, lempuciu nupirktu, pieno rusi patikrintu tongue.gif , arbatos isvirtu... Skanu buciuka parduotuveje duotu, aki mirkteletu, kai mama tau aiskina apie sveika gyvenimo buda...
ŠilkasirPlienas
Paskaičiau ko prirašėt - linksmuolės-šaunuolės. BRAVO. thumbup.gif Labai nuotaiką. pakelia, nors esu is prigimties optimistė.
Ir aš noriu, bet neištekėti, o bendraminčio, bendražygio, draugo. Tik bijau nusivilti. Bijau, kad viskas visada prasideda gražiai, tik baigiasi negražiai. Kartais saves klausiu kodėl? Gyvenimo rutina suėda santykius? Kaip juos išlaikyti kad visad būtų šviežūs?
AIRRA
Aš galvoju kad santuokos nesuėstų rutina reikės ieškotis tokio vyro,kuris arba daug dirba arba dažnai į komandiruotes važinėja-tada nebus kada pabosti ir pasiilgsim labiau.Nes namuose trinantis diena iš dienos ta trintis pragraužia meilę...O ir pripratau jau viena gyventi (gal kokio jūreivio pasieškoti,tik kad tolokai nuo jūros gyvenu,kažin ar jie čia užklysta? g.gif )
Žydriausia
QUOTE(Meda_a @ 2005 03 15, 13:45)
SKELBIMAS:

uzkietejusiom optimistem, kurios nepaisant to kad kartais paverkia, paliudi, paburbuliuoja ir siaip padusauja, dazniausiai vis tik skrajoja padebesiais, steigiamas klubas.
Pirmieji nariai-Bite_maja, feja, blondine ir aisku as  blush2.gif

GYVENIMAS GRAZUS, O MES GRAZIOS JAME  drinks_cheers.gif
*

Prisijungiu ir as thumbup.gif
Žydriausia
Nu as irgi nemanau, kad jei vienas diedas kiaule, tai kad ir visi jie tokie g.gif ir as tikiu, kad dar kada nors istekesiu tongue.gif man jau svarbu ne pats faktas, suknele ar baznycia, bet tai, kad salia butu tas kaip meda-a sako tinkamasis wub.gif wub.gif
Skyriausi skaudziai ir galvojau, kad greitu laiku nenoresiu i vyrus ne pazvelgt, ale...kad blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tik va, po tokiu gyvenimo pamoku i ta antra puse ziuri jau kitaip, kitaip viska vertinir ir galu gale vertini visai kitas savybes nei tekant pirma karta..... g.gif
Ir principo as manau, kad niekas nenori buti vienas g.gif 4u.gif
Rinesa
As - nepataisoma optimiste! Turbut del sios priezasties jau 8 metai gyvenu viena! smile.gif Gyvenime lyg ir nieko netruksta... bet. Turbut jau ir isteket galeciau, bet kur rasti tinkama kandidata? Nu kazkaip per tuos metus nepasitaike ne vieno tokio... g.gif Kur jus randat? Gal pasidalintumet patirtim? 4u.gif
stellcis
Va, mane vakar vakare apeme keistas jausmas... Gulejau uzsimerkus ir maciau mylincias akis... ech... kaip noriu pajusti ta jausma, kai ziuri i akis norisi verkti... Ir taip gaila, kad sau to dar negaliu leisti, nes tis akys turi buti ne tik man skirtos, bet is mano dukrytei... As noriu svajoti siandien, tad tai ir padarysiu, juk kartais svajones issipirdo... na, nusisnekejau as kaip reikiant :DDD
Rinesa
Nu jo... Isisvajojai...
stellcis
QUOTE(Rinesa @ 2005 04 25, 15:43)
Nu jo... Isisvajojai...
*

Ei, nenumusk viso entuziazmo smile.gif kartais ir nusisvaigti sveika :DDDD O tu gal is Klaipedos?
stellcis
o per tas svajas dar tiek klaidu pridirbau blush2.gif
Bite_Maja
Aš neužsimaniau ištekėti, greičiau priešingai...
Grįžtu vakar namo, vaikas mano pilnas įspūdžiu, mat su mano draugu jie buvo futbolo varžybose. Va koks šaunus tas mano draugas, kaip jis viska žino, kaip jam patiko... Ir iš viso jie su mano vaiku nuostabiai sutaria.
Geras, tas mano draugas, rūpestingas. jei ko paprašai, per galva persivers, kad taip padarytų ir aš likčiau patenkinta . ir seksas su juo nerealus blush2.gif (net bendradarbis šiandien ryte manęs paklausė, ko čia visa taip švyti? blush2.gif ). Ir gyventi jis su mumis labai nori. Kaip čia papasakojau, net man pačiai jis idealas atrodo. biggrin.gif

Bet... Kažkodėl aš nenoriu savo gyvenimo susieti su tuo žmogumi. Nežinau, lyg ir nėra jokių aiškių tam priežasčių. Gal tai tiesiog baimė, kad man gali vėl nepavykti? gal aš pati nežinau ko noriu? O noriu kažko daugiau, smarkesnio širdies plakimo, noriu ne vien buitinio patogumo, noriu jausti šrdimi, kad tai tas VIENINTELIS... Ai, pati nežinau, ko noriu. O gal pavasaris kaltas...
stellcis
[quote=Bite_Maja,2005 04 28, 13:50]
Bet... Kažkodėl aš nenoriu savo gyvenimo susieti su tuo žmogumi. Nežinau, lyg ir nėra jokių aiškių tam priežasčių. Gal tai tiesiog baimė, kad man gali vėl nepavykti? gal aš pati nežinau ko noriu? O noriu kažko daugiau, smarkesnio širdies plakimo, noriu ne vien buitinio patogumo, noriu jausti šrdimi, kad tai tas VIENINTELIS... Ai, pati nežinau, ko noriu. O gal pavasaris kaltas...
*

Manau, baimė čia turi įtakos tikrai nemažai... Nors aš suprantu, kad esu jaunesnė už tave ir gal neturiu tokios ilgesnės bendro gyvenimo patirties... bet manau, skausmas pasireiškia bemaž vienodai... Aš irgi bijočiau pradėt gyvent su žmogum... Atrodo, susitinki-atsisveikni-vėl susitinki visai neprastas variantas, nėra nei pernelyg didelių įsipareigojimų, nei super prisirišimo, nei užknisančios buities... Kažkaip atrodo tokį košmarą išgyvenai, kentėjai ir vien dėl to, kad norėjai bendro gyvenimo, na ir kas iš to išėjo??? Ašaros? Sutrikusi psichika? O kiek dar teko peikėtis nuo to, nors tiesą sakant, sugriuvusi šeima visada paliks skausmo ir nepasitikėjimo pėdsaką... Kažkodėl atrodo, kad geriau išvengti buvimo kartu apskritai, nei surizikuoti įklimt į tokią pačią makalynę, iš kurios tikrai ne taip jau lengva išsikapstyti...
Bite_Maja jei tikrai jauti, kad dar nenori savo gyvenimo susieti su šiuo žmogumi, tai ir negyvenk su juo... Juk tu tiesiog dar tam nepasirengusi... Ir turbūt dar siela tavo neišgijusi...
aggnyte
Jau pasiilgau antros pusės biggrin.gif bet ištekėti tik svajoju po kokių 10 metų biggrin.gif arba niekada tongue.gif
kavarbata1
QUOTE(AIRRA @ 2005 03 20, 14:09)
Aš galvoju kad santuokos nesuėstų rutina reikės ieškotis tokio vyro,kuris arba daug dirba arba dažnai į komandiruotes važinėja-tada nebus kada pabosti ir pasiilgsim labiau.Nes namuose trinantis diena iš dienos ta trintis pragraužia meilę...O ir pripratau jau viena gyventi (gal kokio jūreivio pasieškoti,tik kad tolokai nuo jūros gyvenu,kažin ar jie čia užklysta? g.gif )
*

lotuliukas.gif į komandiruotes.... mano ex važinėjo į komandiruotes taip dažnai, kol suvokiau, kad jis važiuoja į kitus miestu pas merginas viešutukuose doh.gif pasiausti.

bet aš labai labai norėčiau ištekėti vėl...už jo ax.gif nes mano pirmoji meilė..... deja, jis po savaitės pažinties pasipišo kitai sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.