milabra
2005 03 15, 21:05
Blondine, prisirinkusi tuziną žinučių ji dar čia naujokę vaidina  Pyškink naujas temas iki soties  Bet pala pala, jei be įstatų, prezidentų, nario moesčio, tai kam tada tas klubas? Neeeeee, aš nepasirašau  Tvarka turi būti visur vsio, baikit chatinti, bo mamulia išvarys mus iš čia....Kalbam toliau apie ištekėjimų reikalus. O vat aš mastau, jei šįmet pasiseks ištekėti, vilktis antrą kartą baltą suknią ar ne? Ir vis žvejoju kokį senbernį, noriu į bažnyčią nutempti. nes aš pati šliūbo neėmiau... jei kokį išsiskyrusį pasiimsiu, tai jau ir liksiu visam gyvenimui be šliūbo Noriu senbernio
blondine
2005 03 15, 21:18
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 21:06) Blondine, prisirinkusi tuziną žinučių ji dar čia naujokę vaidina  Pyškink naujas temas iki soties  Aš čia apie save vienišų mamyčių skyrelyje kalbėjau Jooo, o suknelių klausimas tai tikrai svarbus. Ne nu tu pati pamąstyk: bažnyčia, svečiai aplinkui, tavo senbernis po paranke, netoliese jo laimingi (arba ne  ) tėvai, baltos rožės, byrantys žiedlapiai, ašaros, atodūsiai, pavydas ir dovanos, o tu su neprinokusių agrastų spalvos suknele... Ne nesamonė gaunasi. Net ir japoniškų sakurų pumpurų atspalvis per grubiai atrodys. Balta ir tik balta.
QUOTE(Meda_a @ 2005 03 15, 09:37) Gal as cia viena tokia kvaila optimiste , tikinti kad gyvenimas grazus, kad imanoma sukurti laiminga seima, kad ne visi vyrai kiaules ir t.t. o gal as tiesiog nesubrendele skrajojanti padebesiais? Siaubas merginos, kur jusu optimizmas ?  O aš esu pesimistė, bet tapau "optimiste per prievartą", kai nėr kur trauktis tai ir miškas nebaisus QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 21:06) O vat aš mastau, jei šįmet pasiseks ištekėti, vilktis antrą kartą baltą suknią ar ne? Ir vis žvejoju kokį senbernį, noriu į bažnyčią nutempti. nes aš pati šliūbo neėmiau... jei kokį išsiskyrusį pasiimsiu, tai jau ir liksiu visam gyvenimui be šliūbo Noriu senbernio  Milabra, o tai tu nebuvai "aspivinčavojus" pirmoj santuokoj? Aš tuokiausi bažnyčioj, tai va - nebegaliu jau dabar pagal viską tekėt. Žinot, gal temą atskirą užvesiu šia tema.
milabra
2005 03 15, 21:39
Tai vat, Mune, kad nesivinčiavojau... Jei jau visai atvirai tai ir santuokoje tik savaitę tepragyvenau  Bet nepasakosiu kodėl...... O šiaip teisybė, nesivilksiu durnos spalvos suknelės... bus balta
Milabra, turėsi gražiai atrodyt žinok mes visos pasveikint ateisim  , kai tik rasi jaunikį ir žinosi datą. O prieš ai dar mergvakarį padarysim
Milabra, nori as tau savo vestuvine suknia perleisiu? ji balta... As tai noreciau pasigaut koki nasli, o jei dar dukryte turetu...... Senbernio neverta, vistiek antrakart i baznycia neisiu, nors... Dabar pradejau tvarkytis dokumentus baznytines santuokos anuliavimui. Bet kaip supratau, net jei gausiu ko noriu, tai uztruks nemazai meteliu, gal sakau pavyks ta savo "zenycha" anksciau pasigaut?
Bite_Maja
2005 03 16, 09:49
Ir as pagalvojau kokia ten mano suknele tam ivykiui turetu buti. Ir stai giliai susimasciau  , ar reiketu butinai tokios kepuraites, na tokios apvalios kaip piliule:)) Zinot? Na gi, seniau visos vyresnes nuotakos butinai su tokiomis tekedavo:))
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 03 16, 09:50) Ir as pagalvojau kokia ten mano suknele tam ivykiui turetu buti. Ir stai giliai susimasciau  , ar reiketu butinai tokios kepuraites, na tokios apvalios kaip piliule:)) Zinot? Na gi, seniau visos vyresnes nuotakos butinai su tokiomis tekedavo:)) hmm, na as kepuraites tai nesidesiu - as toookios geros nuomones apie save, jog laikau save dar labai jauna nuotaka Suknele tai vilkeciau butinai balta, ir rutas isisegciau, jei tik nebuciau joms alergiska, - o ka? Jei balta suknia ir rutu vainikeli devetu tik turincios tam teise (paprotine) tai tokios nuotakos butu retenybe As vat irgi suvaidinciau nekalta mergele su dviem vaikais
milabra
2005 03 16, 11:36
Milabra kaip visada-prie bajerio  O aš irgi ištekėti noriu,nes taip ir nepajaučiau ką tai reiškia labai jau greit išsiskyrėm.Tik kad noras tik ir lieka noru nes tikėjimo vyrais jau visai nebelikę ir optimizmo taip pat (taip kad aš netikčiau į tą jūsų būrelį).Bet noriu savo dvivietėj lovoj vyriško kūno  ,kad nereikėtų pačiai rūpintis mašinos dalimis ir remontais,noriu įsikibus į parankę išeiti"į žmones",kad pavadintų mane ŽMONA ir t.t..Ech,rožinės svajonės .O jei atvirai-ir sekso pasiilgau ir oficialaus o ne kokio savaitgalinio
Paulina1
2005 03 17, 16:25
Ir as noreciau, kad degalu ipiltu, kartais neprasytu atlyginimo atiduoti, sniega nukastu, lempuciu nupirktu, pieno rusi patikrintu  , arbatos isvirtu... Skanu buciuka parduotuveje duotu, aki mirkteletu, kai mama tau aiskina apie sveika gyvenimo buda...
ŠilkasirPlienas
2005 03 18, 22:10
Paskaičiau ko prirašėt - linksmuolės-šaunuolės. BRAVO.  Labai nuotaiką. pakelia, nors esu is prigimties optimistė. Ir aš noriu, bet neištekėti, o bendraminčio, bendražygio, draugo. Tik bijau nusivilti. Bijau, kad viskas visada prasideda gražiai, tik baigiasi negražiai. Kartais saves klausiu kodėl? Gyvenimo rutina suėda santykius? Kaip juos išlaikyti kad visad būtų šviežūs?
Aš galvoju kad santuokos nesuėstų rutina reikės ieškotis tokio vyro,kuris arba daug dirba arba dažnai į komandiruotes važinėja-tada nebus kada pabosti ir pasiilgsim labiau.Nes namuose trinantis diena iš dienos ta trintis pragraužia meilę...O ir pripratau jau viena gyventi (gal kokio jūreivio pasieškoti,tik kad tolokai nuo jūros gyvenu,kažin ar jie čia užklysta?  )
Žydriausia
2005 03 21, 11:41
QUOTE(Meda_a @ 2005 03 15, 13:45) SKELBIMAS: uzkietejusiom optimistem, kurios nepaisant to kad kartais paverkia, paliudi, paburbuliuoja ir siaip padusauja, dazniausiai vis tik skrajoja padebesiais, steigiamas klubas. Pirmieji nariai-Bite_maja, feja, blondine ir aisku as GYVENIMAS GRAZUS, O MES GRAZIOS JAME  Prisijungiu ir as
Žydriausia
2005 03 21, 12:33
Nu as irgi nemanau, kad jei vienas diedas kiaule, tai kad ir visi jie tokie  ir as tikiu, kad dar kada nors istekesiu  man jau svarbu ne pats faktas, suknele ar baznycia, bet tai, kad salia butu tas kaip meda-a sako tinkamasis Skyriausi skaudziai ir galvojau, kad greitu laiku nenoresiu i vyrus ne pazvelgt, ale...kad  Tik va, po tokiu gyvenimo pamoku i ta antra puse ziuri jau kitaip, kitaip viska vertinir ir galu gale vertini visai kitas savybes nei tekant pirma karta..... Ir principo as manau, kad niekas nenori buti vienas
As - nepataisoma optimiste! Turbut del sios priezasties jau 8 metai gyvenu viena!  Gyvenime lyg ir nieko netruksta... bet. Turbut jau ir isteket galeciau, bet kur rasti tinkama kandidata? Nu kazkaip per tuos metus nepasitaike ne vieno tokio...  Kur jus randat? Gal pasidalintumet patirtim?
stellcis
2005 04 25, 15:30
Va, mane vakar vakare apeme keistas jausmas... Gulejau uzsimerkus ir maciau mylincias akis... ech... kaip noriu pajusti ta jausma, kai ziuri i akis norisi verkti... Ir taip gaila, kad sau to dar negaliu leisti, nes tis akys turi buti ne tik man skirtos, bet is mano dukrytei... As noriu svajoti siandien, tad tai ir padarysiu, juk kartais svajones issipirdo... na, nusisnekejau as kaip reikiant :DDD
stellcis
2005 04 25, 15:59
QUOTE(Rinesa @ 2005 04 25, 15:43) Ei, nenumusk viso entuziazmo  kartais ir nusisvaigti sveika :DDDD O tu gal is Klaipedos?
stellcis
2005 04 25, 16:01
o per tas svajas dar tiek klaidu pridirbau
Bite_Maja
2005 04 28, 13:50
Aš neužsimaniau ištekėti, greičiau priešingai... Grįžtu vakar namo, vaikas mano pilnas įspūdžiu, mat su mano draugu jie buvo futbolo varžybose. Va koks šaunus tas mano draugas, kaip jis viska žino, kaip jam patiko... Ir iš viso jie su mano vaiku nuostabiai sutaria. Geras, tas mano draugas, rūpestingas. jei ko paprašai, per galva persivers, kad taip padarytų ir aš likčiau patenkinta . ir seksas su juo nerealus  (net bendradarbis šiandien ryte manęs paklausė, ko čia visa taip švyti?  ). Ir gyventi jis su mumis labai nori. Kaip čia papasakojau, net man pačiai jis idealas atrodo. Bet... Kažkodėl aš nenoriu savo gyvenimo susieti su tuo žmogumi. Nežinau, lyg ir nėra jokių aiškių tam priežasčių. Gal tai tiesiog baimė, kad man gali vėl nepavykti? gal aš pati nežinau ko noriu? O noriu kažko daugiau, smarkesnio širdies plakimo, noriu ne vien buitinio patogumo, noriu jausti šrdimi, kad tai tas VIENINTELIS... Ai, pati nežinau, ko noriu. O gal pavasaris kaltas...
stellcis
2005 04 28, 14:15
[quote=Bite_Maja,2005 04 28, 13:50] Bet... Kažkodėl aš nenoriu savo gyvenimo susieti su tuo žmogumi. Nežinau, lyg ir nėra jokių aiškių tam priežasčių. Gal tai tiesiog baimė, kad man gali vėl nepavykti? gal aš pati nežinau ko noriu? O noriu kažko daugiau, smarkesnio širdies plakimo, noriu ne vien buitinio patogumo, noriu jausti šrdimi, kad tai tas VIENINTELIS... Ai, pati nežinau, ko noriu. O gal pavasaris kaltas...  Manau, baimė čia turi įtakos tikrai nemažai... Nors aš suprantu, kad esu jaunesnė už tave ir gal neturiu tokios ilgesnės bendro gyvenimo patirties... bet manau, skausmas pasireiškia bemaž vienodai... Aš irgi bijočiau pradėt gyvent su žmogum... Atrodo, susitinki-atsisveikni-vėl susitinki visai neprastas variantas, nėra nei pernelyg didelių įsipareigojimų, nei super prisirišimo, nei užknisančios buities... Kažkaip atrodo tokį košmarą išgyvenai, kentėjai ir vien dėl to, kad norėjai bendro gyvenimo, na ir kas iš to išėjo??? Ašaros? Sutrikusi psichika? O kiek dar teko peikėtis nuo to, nors tiesą sakant, sugriuvusi šeima visada paliks skausmo ir nepasitikėjimo pėdsaką... Kažkodėl atrodo, kad geriau išvengti buvimo kartu apskritai, nei surizikuoti įklimt į tokią pačią makalynę, iš kurios tikrai ne taip jau lengva išsikapstyti... Bite_Maja jei tikrai jauti, kad dar nenori savo gyvenimo susieti su šiuo žmogumi, tai ir negyvenk su juo... Juk tu tiesiog dar tam nepasirengusi... Ir turbūt dar siela tavo neišgijusi...
aggnyte
2009 12 07, 15:02
Jau pasiilgau antros pusės  bet ištekėti tik svajoju po kokių 10 metų  arba niekada
kavarbata1
2009 12 09, 08:11
QUOTE(AIRRA @ 2005 03 20, 14:09) Aš galvoju kad santuokos nesuėstų rutina reikės ieškotis tokio vyro,kuris arba daug dirba arba dažnai į komandiruotes važinėja-tada nebus kada pabosti ir pasiilgsim labiau.Nes namuose trinantis diena iš dienos ta trintis pragraužia meilę...O ir pripratau jau viena gyventi (gal kokio jūreivio pasieškoti,tik kad tolokai nuo jūros gyvenu,kažin ar jie čia užklysta?  )  į komandiruotes.... mano ex važinėjo į komandiruotes taip dažnai, kol suvokiau, kad jis važiuoja į kitus miestu pas merginas viešutukuose  pasiausti. bet aš labai labai norėčiau ištekėti vėl...už jo  nes mano pirmoji meilė..... deja, jis po savaitės pažinties pasipišo kitai
|
|