Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užsimaniau ištekėti :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
Meda_a
Sveikos, vienisos mamytes smile.gif

Vat emiau ir sugalvojau nauja, gal kiek linksma, gal kiek kvaila temele smile.gif
Kadangi mano ex vyras staiga "be proto mane pamilo" ir nori zut but taikytis, kazkaip kartais susimastau "o ka, jeigu..."
Ir nusprendziau jog butu visai neblogai susirast ta savo antraja pusele (nors ivertinus visas mano gyvenimo aplinkybes - sansai beveik lygus nuliui).
Didesne dalis mano pazystamu isivaizduoja, jog man deretu arba susitaikyt su savuoju ex arba gyvent vienai, ir labai nustemba isgirde mano "sapaliojimus" kad jei tik butu TAS zmogus tai tikrai tekeciau
Dazniausias komentaras "ir tu po tokios santuokines patirties dar ryztumeis teket? Ar tau dar maza buvo? as tavo vietoj i vyrus ne neziureciau..."
g.gif Vienu zodziu, aplinkiniu nuomones tokia, svelniai tariant pati sau priestaraujanti smile.gif Savo "santuokines patirties" nepasakosiu-nesikartosiu, jei kam idomu galit pasiskaityt nestukiu pasnekesiai-laukiam maziuku be teveliu

O mane vat sudomino, Kiek laiko praejo nuo skyrybu kai "uzsimanet antros puseles", koks "statusas" butu priimtiniausias - zmonos, drauges, sugyventines ar pan. Ar imates kokiu nors "konkreciu"paieskos veiksmu, ar tiesiog lovoj guledamos svajojat, kokie rezultatai ir t.t. ir pan.

Tai va, laukiu ispudziu smile.gif mirksiukas.gif
blondine
Jei atvirai tai manau, kad moteris su dviem vaikais (čia aš) šansų ištekėti, turi tiek pat, kiek išlošti aukso puodą tongue.gif . Na, neneigiu, kad taip nebūna. Bet to nesitikiu, tai tikrai.
O apie būdus susitikti, tai, manau, visi geri. Kodėl gi neįdėjus pastangų, jei kažko sieki. Juk, kai darbo ieškom, tai nesėdim rankų sudėję, tas pats ir čia.
Meda_a
QUOTE(blondine @ 2005 03 14, 13:57)
Jei atvirai tai manau, kad moteris su dviem vaikais (čia aš) šansų  ištekėti, turi tiek pat, kiek išlošti aukso puodą tongue.gif . Na, neneigiu, kad taip nebūna. Bet to nesitikiu, tai tikrai.
O apie būdus susitikti, tai, manau, visi geri. Kodėl gi neįdėjus pastangų, jei kažko sieki. Juk, kai darbo ieškom, tai nesėdim rankų sudėję, tas pats ir čia.
*

biggrin.gif Na tada mano sansai isteket apskritai lygus galimybei laimet 2 aukso puodus iskart tongue.gif biggrin.gif
Po teisybei tai ne nezinau ar noreciau to "kasdieninio" vyro - pernelyg laiminga jauciuos budama viena, bet vat kartais taigi noretusi, romantikos, demesio ir t.t.
Ieskot tai as [po teisybei tingiu, o ir neisivaizduoju kaip tai daryt reiktu, bet ne tame esme...
Man tiesiog smalsu, ar as cia vienintele taip greit po tikrai slyksciu skyrybu susigundyciau naujais santykiais (jei tik atsirastu tinkamas kandidatas), ar yra kurios tauip pat greit ryztasi, o gal kitos desimtmeciais i vyru gimine ziuret nenori? ax.gif
brangute
Jus moterys su dviem vaikais nekalbekit apie sansus lygius nuliui..... biggrin.gif Ot jumoras. Tai mano sansai yra -200procentu tongue.gif As prisimenu viena scena is filmo "kvailas ir kvailesnis" Zinot ta filma? Jim Carey vaidina. Jis isimyli mergina, o ta istekejus ir jis klausia jos-ar as turiu nors viena sansa i tavo sirdi. Ji atsako-viena is milijono smile.gif O jis -VALIOOOOOO, VIENA sansa turiu.
Tai ir as taip jaciuosi. Yra milijonas sansu, kad to neimanoma, nes as turiu keturis vaikus. Ir yra TEORINE galimybe, kad imanoma surasti savo zmogu. Tik teorine. Realiai -nulis. bet su ex nesitaikyciau, nes tai neverta tos kainos, kad bile turet vyra.
O siaip pasidairyt i vyrus tai niekas nedraudzia. Cia geras klausimas, ar dairotes i vyrus. As tai nelabai turiu kada - rytais dirbu iki pietu, po to magistro darba rasau, vakarais su vaikais bunu, o naktimis irgi dar kartais rasau, savaitgaliais nieko nenoriu, tik susitvarkyt namus ir.....rasyt magistrini(darausi paranojiska, bet dar du menesiai ir bus viskas, tikiuosi istverti smile.gif Viena diena mintis toptelejo i galva"kaip noreciau i pasimatyma". Nieko rimto nesitikint. Pabandraut, pasokt, isgert biskuteli, gal i kina nueit.
Norisi antrosios puses kad ir kokia ta skaudi santuokos patirtis turbut todel, kad zmogaus tokia prigimtis. Mes nemastom racionaliai - va jau reiktu turet arba as noreciau noret. Tiesiog norime ir viskas.
Bet vienai gyvent irgi gerai, nors as cia rasau sita sakini ir jauciu visa esybe, kad nepakanka to gerumo.......Truksta, ir viskas ax.gif
blondine
Na, aš dar net neišsiskyrusi, bet tikrai neužpykčiau, jei atsirastų žmogus su kuriuo galėčiau maloniai kavos išgerti biggrin.gif
Moteriškai savigarbai susigrąžinti, taip sakant...
brangute
Siap tai dar psichologai sako, kad nereikia po issiskyrimo is karto pradeti naujus santykius. Pabut vienai yra sveika, kad susivoktum, kas esi. thumbup.gif 100 procentu pritariu.
O kiek laiko turi praeiti, tai cia kiekvienai kitaip. Kitai gal ir pusmetis yra amzinybe, kitai-2metai per mazai.
Meda_a
Na sakydama "dairotes i vyrus" as turejau omeny netiesiogine prasme.
Pvz, mano drauge issiskyre gana draugiskai, ir tai kaip sugedus plokstele nuolat kartoja "visi vyrai kiaules..." O as vat manau kad jei maniskis buvo sukiaulejes, tai dar nereiskia kad visi vyrai kiaules... Vat tuo ir stebinu aplinkinius smile.gif Kazkodel visi mano kad po to kas buvo, as tureciau vyru gimines nekesti, bijoti ir t.t. (Tik tada juolabiau nesuprantu tu kurie patarineja taikytis su ex) doh.gif g.gif blink.gif
Kolkas tas "dairymasis" tik teorinis - na neturiu as kolkas laiko vyru medziokle uzsiimti, o ir sansai menki butu (laukiuos dabar), bet jei atsirastu ponas Tinkamasis - neatsisakyciau ir nerekciau kad jis vyras, todel kiaule biggrin.gif Ir nesvarbu kada tas Tinkamasis atsirastu, siandien, po metu, ar po 50 m...
Teoriskai as taip pat turiu sansu isteket...na gal kokius 2 is milijono, bet praktiskai...
Esu vienisa mamyte auginanti neigalu vaikeli ir besilaukianti antrojo. Ramaus gyvenimo tikimybe - nuline, nes uz nugaros visa armija ex giminaiciu su ex vyru ir anyta priesaky...
Na gyvent su manim butu sunku, bet jau tikrai ne vienas negaletu pasiskust kad nuobodu smile.gif tongue.gif biggrin.gif
Dee_Dee
Šaunuolė Meda_a drinks_cheers.gif Tik palauk, Brangutė ten viską gerai susakė 4u.gif
Šiaip apie ex : maniskis po kažkiek laiko irgi "apsigalvojo" ( vaikai paaugę, aš dirbu - "šeimą" išlaikyčiau, stogas virš galvos yra , aplinkinių teigiama reakcija į "rūpestingą tėvelį" užtikrinta - a ko negrįžt? blink.gif ) - tik aš pasakiau griežtą NE. Nu netikiu aš kad gali toks žmogus pasikeist ir tiek... O kam man antrą kartą į tą patį.... rolleyes.gif
P.S O su dviem vaikais ištekėti galima... blush2.gif
brangute
Jau istekejai Dee Dee?? biggrin.gif Is patirties sakai smile.gif ??
Dee_Dee
Jau smile.gif taip kad sakau iš asmeninės patirties smile.gif Ir ne viena aš, tikrai yra daugiau smile.gif
Jei rimčiau tai nereikia galvoti kad vaikai yra kažkokia kliūtis naujiems santykiams. Visada eidavau iškėlus galva, visada pasisakydavau kad turiu vaikus smile.gif Išvada : nebrendylos iškart atšokdavo ( arba net artyn neidavo ), kiti labai rimtai į tai reaguodavo... 4u.gif Galima taip pasakyti : labai imponuodavo tai kad taip rūpinuosi vaikais smile.gif
Meda_a
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 03 14, 15:15)
Šaunuolė Meda_a  drinks_cheers.gif Tik palauk, Brangutė ten viską gerai susakė  4u.gif
Šiaip apie ex : maniskis po kažkiek laiko irgi "apsigalvojo" ( vaikai paaugę, aš dirbu - "šeimą" išlaikyčiau, stogas virš galvos yra , aplinkinių teigiama reakcija į "rūpestingą tėvelį" užtikrinta - a ko negrįžt?  blink.gif ) - tik aš pasakiau griežtą NE. Nu netikiu aš kad gali toks žmogus pasikeist ir tiek... O kam man antrą kartą į tą patį....  rolleyes.gif
P.S O su dviem vaikais ištekėti galima...  blush2.gif
*

Hmmm, na kitos ir su penkiais vaikais isteka, ir pacios turedamos sveikatos problemu ir t.t. Visko buna...

Bet kazkodel manau, jog jeigu du vaikiukai - ne kliutis, tai neigalus vaikiukas - gerokai sumazina tikimybe rasti pona Tinkamaji smile.gif Na bet visko buna....bus matyt kaip bus pas mane smile.gif

Na o zinant mano pacios buda - sansai isteket kaip sakiau - minimalus smile.gif
Nebent pries vestuves caca lialia suvaidinciau smile.gif mirksiukas.gif biggrin.gif

O jeigu rimtai...
Nemanau kad vaikai - kliutis naujai santuokai, o uz tokio, kuriam jie butu kliutis tai ir pati teket nenoreciau schmoll.gif
Siaip mano ponui Tinkamajam tai tektu mylet ne tik mane, bet ir mano vaikiukus, sveikus ar ne...
Tik siaip... as taip pat neslepiu jog turiu vaiku, jog pirmasis - serga...
Prisipazinimas apie vaikiuko liga daugeli sokiruoja ir zavi...susilaukiu aibes komplimentu apie savo stiprybe...
Bet kaip dar senai mano drauge man sake "vyrai stipriu bijo...negi negali apsimest silpnute?" Nu negaliu as...negaliu ax.gif blush2.gif
Bite_Maja
O man kol kas vienises gyvenimas patinka (Jei tiksliau yra kaip yra ir tiek). Zinoma, kartais noretusi, kad kas rozete namuose pakeistu ar kituose ukio darbuose padetu construction.gif
Bet, kad tekeciau uz kazko, turetu galva laaaaaaaaaaabai apsisukti is meiles:))
*fėja*
smile.gif man irgi patinka vienises gyvenimas.. na ne visai vienises-yra draugas, kuris rupinasi manim, bet mes negyvenam kartu.. Kazkaip dar ankstoka smile.gif
Munė
Kai su pirmu vyru išsiskyriau maniau ilgai nenorėsiu jokių santykių, dabar skaičiuoju... su draugu pradėjau gyventi kažkur po 1,5 metų. Viskas l.greit įvyko - pasirodė, kad abu viens kitam labai tinka, labai greit kartu pradėjom gyventi. Jis buvo prieš 6 mėn. išsiskyręs su panele, kuri pasakė, kad dar neišsilakstė. "Va, galvoju, šeimos žmogus", o žymiai vėliau, gal po metų jis pasakė, kad šeimos nenori. Dabar, kai su juo išsiskyriau, jokio poreikio vyrams nejaučiu (hmmm ypač seksualinio blush2.gif , bet tai natūralu, juk turiu kuo rūpintis). Ir kai tenka drauges iš "idealių" šeimų guosti, kai skaitau mūsų temą "skiriuosi, jau beveik viena", tai praeina bet koks noras galvoti apie dar vieną šansą. Bijočiau dar kartą suklysti, nebenoriu.
AIRRA
Gera tema thumbup.gif apie gana liudnus dalykus.Neaptariant mano skaudzios patirties su vyrais sunkiausia yra ne mano vienatve ir tikejimas"kad gal kada nors ir kur nors...."bet kitu"laimingai istekejusiu"draugiu gyvenimai,zinant visas (beveik)smulkmenas,kai pries kitus normali seima,rupestingas vyras ir tevas,o is tiesu tai tik siemos parodija.Uztai ir mirsta tas tikejimas vyrais ir svajones apie laiminga seima....Jau geriau busiu viena nei bile koks-kad tik b....turetu!
AIRRA
O beje,cia siek tiek prie sios temos ax.gif kada pasisakot"kandidatui i sirdi ir lova"apie savo vaikus ir kad auginat juos vienos?Ir is patirties-kokia dazniausiai buna ju reakcija? Nes mes su drauge dabar kaip tik svarstom kiek turim sansu:ji 26m.nasle su dviem vaikais,o as vienisa 30m. mamyte be tevo netik vaiko gimimo liudijime bet ir gyvenime?
mamulia
pasisakau po 5min pazinties wink.gif juk vaikai mano gyvenimo dalis smile.gif kaip kazkas jau rase. nebrendylos atsoka, normalus lieka...
pavasare
QUOTE(AIRRA @ 2005 03 14, 19:41)
O beje,cia siek tiek prie sios temos  ax.gif kada pasisakot"kandidatui i sirdi ir lova"apie savo vaikus ir kad auginat juos vienos?Ir is patirties-kokia dazniausiai buna ju reakcija? Nes mes su drauge dabar kaip tik svarstom kiek turim sansu:ji 26m.nasle su dviem vaikais,o as vienisa 30m. mamyte be tevo netik vaiko gimimo liudijime bet ir gyvenime?
*

Anksciau slepdavau, budavo nesmagu prisipazinti apie savo dziaugsmeli. Bet dabar - sakau is karto tiesiai sviesiai smile.gif Taip lengviau mirksiukas.gif
mamulia
o jeigu i tema-isteketi visai nenoriu biggrin.gif
milabra
O aš jau noriu ištekėti. Ilgą laiką tai neigiau, sakiau, kad nenoriu, bet dabar pajutau kad noriu. Ir planuoju šiais metais tai padaryti. Dar nežinau už ko, bet jei tik pasitaikys, imsiu per daug nesiderėjusi. ax.gif
Buvau susiplanavusi gyvenime tokius dalykus: įsigyti aukštąjį išsilavinimą (jau), iki 30 metų pagimdyti vaiką (jau), nusipirkti mašiną (jau antra), nusipirkti 3 kambarių butą (šiuo metu tvarkausi pirkimą) ir šįmet sugalvojau kad reikia ištekėti. Kažin, ar mano planai visi įvykdomi? g.gif
blondine
QUOTE(milabra @ 2005 03 14, 21:46)
Buvau susiplanavusi gyvenime tokius dalykus: įsigyti aukštąjį išsilavinimą (jau), iki 30 metų pagimdyti vaiką (jau), nusipirkti mašiną (jau antra), nusipirkti 3 kambarių butą (šiuo metu tvarkausi pirkimą) ir šįmet sugalvojau kad reikia ištekėti. Kažin, ar mano planai visi įvykdomi?  g.gif
*

Milabra, ištekėsi tai tikrai biggrin.gif . Jei visus punktus įvykdei, tai ką reiškia tas paskutinysis. smile.gif
Tik pasistengsi ir... o gal ir stengtis nereikės...
mamulia
Kažin, ar mano planai visi įvykdomi?  g.gif
*

labai linkiu drinks_cheers.gif
Munė
O aš jau noriu ištekėti. Ilgą laiką tai neigiau, sakiau, kad nenoriu, bet dabar pajutau kad noriu. Ir planuoju šiais metais tai padaryti. Dar nežinau už ko, bet jei tik pasitaikys, imsiu per daug nesiderėjusi.  ax.gif
Buvau susiplanavusi gyvenime tokius dalykus: įsigyti aukštąjį išsilavinimą (jau), iki 30 metų pagimdyti vaiką (jau), nusipirkti mašiną (jau antra), nusipirkti 3 kambarių butą (šiuo metu tvarkausi pirkimą) ir šįmet sugalvojau kad reikia ištekėti. Kažin, ar mano planai visi įvykdomi?  g.gif
*

Milabra, jei įvykdei visus savo tikslus, tai šis - ištekėti- pats lengviausias, o potencialiam jaunikiui būsi tikrai neblogas laimikis thumbup.gif
Jeetta
smile.gif
Meda_a
Na jei rimtai tai as kazkaip ta "isteketi" turejau omeny apibendrintai ax.gif
As isteketi kol kas irgi nenoriu, netgi susidejus gyvent nenoriu, as nenoriu vyro "kasdien" vat galvoju, kad retkarciais, per sventes, kartais vakarais prie zidinio ir pan. noretusi tos romantikos ir artumo, kuri gali suteikt vyras blush2.gif
Apskritai isteketi tai labai lengva ir paprasta, jei svarbu kad su b... namie butu (bet jei man tai butu svarbu tai ir issiskyrus nebuciau, juk maniskis si atributa taip pat turejo tongue.gif ) bet as turiu omeny butent pona Tinkamaji...
O siaip tai man vienai taip gerai , kad uztektu susirasti drauga, teket ryzciaus tik tuo atveju, jei pasirodytu kad su juo dar geriau nei vienai smile.gif
Na is salies ziurint mano santuoka irgi daug kas tobula isivaizdavo, o isties tai buvo toks meslas kad tease.gif Ir dar daug tokiu seimu zinau...
Bet vat pazystu viena seimynele, kuri jau apie 15 m.gyvuoja, turi tris vaikus, kartu su jais gyvena uosve (daugumai tai - katastrofa), finansai pastaruoju metu neblogai tvarkytis pradejo, o buvo laikas kai visi pinigai buvo investuoti i nauja vyro versla, o zmona liko be darbo ir teko laaaabai dirzus susiverzti (daugumoj seimu tai taip pat tampa konfliktu priezastim) ir dar daug daug ko ju gyvenime buvo...O jie iki siol sedi meiliai viens i kita ziuredami ir t.t.... Pas juos kai pasisveciuoji, tai isvaziuot nesinori, jie kazkokia ramybe, jaukuma aplink save skleidzia.... Vat tokios seimos ir as noreciau... ax.gif

O vyrai...Kadangi iki siol ne i viena kaip i kandidata neziurejau, tai apie mano vaikiuka jie suzinodavo tada kai tema link to pakrypdavo...
O jei jau pakviptu kazkuo i ta puse...apie vaikus isgirstu tuc tuojau, nes pagrindine salyga butu "arba myli mus visus tris, arba ne vieno"
Vat! smile.gif
Bite_Maja
QUOTE(Munė @ 2005 03 14, 20:01)
Bijočiau dar kartą suklysti, nebenoriu.
*

Labai man suprantama mintis. Ir as visa laika galvoju, o ka jei suklysi? Juk as dabar atsakau ne vien tik uz savo asmenini gyvenima, bet ir uz to saunaus devynmecio
Meda_a
Gal as cia viena tokia kvaila optimiste , tikinti kad gyvenimas grazus, kad imanoma sukurti laiminga seima, kad ne visi vyrai kiaules ir t.t.
o gal as tiesiog nesubrendele skrajojanti padebesiais?
Siaubas merginos, kur jusu optimizmas ? listen.gif bis.gif
Bite_Maja
Meda, tu tikrai ne vienintele optimiste. As irgi besalygiskai tikiu grazia ateitimi, svajoniu issipildymu ir panasiais dalykais.
Kartais net aplinkiniai sako, kad as per daug skrajoju padebesiais angel.gif

Jei tiki, kad viskas bus gerai, tai tikrai taip ir bus thumbup.gif
*fėja*
Ir as tikiu smile.gif Net labai 4u.gif
Meda_a
Aciu - palengvejo blush2.gif

O tai as jau rimtai buvau besusimastanti, kad kazkokia nevisai normali esu blink.gif
Mane visi giminaiciai vis "sodina ant zemes" ir kvaisa laiko nes pykstu kai jie pradeda savo malda a`la "gyvenimas - s...."
Na, buna zinoma sunkiu akimirku, kai ir paverki ir paliudi, bet dazniausiai....
Na taip, gal ir s... tas mano gyvenimelis, betgi kasdien asarom laistomas gardziau kvepet neprades tongue.gif

Merginos, steigiam optimisciu bureli ? ax.gif mirksiukas.gif
blondine
QUOTE(Meda_a @ 2005 03 15, 12:19)

Merginos, steigiam optimisciu bureli ?  ax.gif  mirksiukas.gif
*

Aš jungiuosi.
Nors kartais ir būna liūdna truputuka, bet aš - nepataisoma optimistė.
*fėja*
thumbup.gif ir as uz biggrin.gif
Bite_Maja
Ir as, ir as labai i ta kluba noriu clap.gif
Dziuge
Ir mane priimkit biggrin.gif Esu optimiste is prigimties. Bet kartais buna tikrai sunku ko nors tiketis, kai drauges pasvarsto garsiai, kad geru vyru nera ir su ziburiu ju nerasi. O man kaip tik tokio reikia. Aisku apie santuoka nesvajoju, bet kazko noretusi. Gal tai "pavasaris" kaltas, o gal 3 metus gyvenus tik kaip mama, atejo laikas prisiminti kad esu ir moteris blush2.gif Dar jokiu zygiu nedarau, bet jau kartais pasvajoju rolleyes.gif Bijau kad taip ir liksiu svajonese paskendus. As taip pat turiu du sunus, man truksta drasos tiems zygiams, o is dangaus dar turbut nei vienai joks vyras nenukrito. Bet galvoju is kur to laso drasos paimti g.gif Gal zinot kuri mirksiukas.gif
Meda_a
SKELBIMAS:

uzkietejusiom optimistem, kurios nepaisant to kad kartais paverkia, paliudi, paburbuliuoja ir siaip padusauja, dazniausiai vis tik skrajoja padebesiais, steigiamas klubas.
Pirmieji nariai-Bite_maja, feja, blondine ir aisku as blush2.gif

GYVENIMAS GRAZUS, O MES GRAZIOS JAME drinks_cheers.gif
blondine
Siūlau optimisčių ir joms prijaučiančių būrelį steigti g.gif . Na kažkas panašaus į darbščiųjų rankų ar gamtos pažinimo būtų.
Susitiktume kur periodiškai, tos kurioms optimizmo pakanka, pavaišintu juo stokojančias. Tuo pačiu aptartume strategiją biggrin.gif , planus penkmečiui biggrin.gif .
Pavyzdžiui aš dabar nelabai įsivaizduoju, kam galėčiau palikti vaikus tuo atveju, bet va, tas nelemtas optimizmas, verčia mane vis vien pasiūlyti šią idėją.
drinks_cheers.gif
blondine
Geras, Meda a, vienodos idėjos eteryje skraido.
Būsim steigėjos - iniciatorės biggrin.gif biggrin.gif
*fėja*
Ir Dziuge dar smile.gif
drinks_cheers.gif
Dziuge
Galvoju, kad jus tai tikriausiai vilnietes, o as tai siauliete. Teks buti tik stebetoja, o labai gaila cry.gif
Bite_Maja
QUOTE(blondine @ 2005 03 15, 14:50)
Siūlau optimisčių ir joms prijaučiančių būrelį steigti g.gif . Na kažkas panašaus į darbščiųjų rankų ar gamtos pažinimo būtų.
Susitiktume kur periodiškai, tos kurioms optimizmo pakanka, pavaišintu juo stokojančias. Tuo pačiu aptartume strategiją biggrin.gif , planus penkmečiui biggrin.gif .
Pavyzdžiui aš dabar nelabai įsivaizduoju, kam galėčiau palikti vaikus tuo atveju, bet va, tas nelemtas optimizmas, verčia mane vis vien pasiūlyti šią idėją.
drinks_cheers.gif
*

Na vaikai irgi dalyvaus:)) Juk mamu optimisciu ir vaikai optimistai victory.gif
Meda_a
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 03 15, 14:19)
Na  vaikai irgi dalyvaus:)) Juk mamu optimisciu ir vaikai optimistai  victory.gif
*

Oi, kada su vaikais, kada be vaiku... jau rasim budu kaip susitikti smile.gif
o jau tada kaip sakoma, vyrai laikykites mes atbegam atidundam biggrin.gif
Dziuge, sveika istojus smile.gif drinks_cheers.gif Juk is Siauliu i Vilniu irgi imanoma atvykt bent retkarciais, tik noro reik, mirksiukas.gif
brangute
As kauniete, stoju i kluba.
Milabra, linkiu, kad noras issipildytu drinks_cheers.gif
Dee_Dee
Brangute, mes Kaune galim filialą atidaryt smile.gif Kas dar Kaune? drinks_cheers.gif
*Fortūna*
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 03 15, 13:53)
Brangute, mes Kaune galim filialą atidaryt  smile.gif Kas dar Kaune?  drinks_cheers.gif
*

Ei...nepalikit ir manęs smile.gif aš Kaune 4u.gif drinks_cheers.gif
milabra
Eikit jūs su tais savo klubais.... negana jums šito skyrelio? Ir tai susitikti nėra kada, o dar pradės jos čia partijoj atskiras frakcijas steigti...
Neturit miergos ką veikti doh.gif Prašom iki savaitgalio numegzti po vieną porą vilnonių kojinių ar pirštinių vaikams. Galėsim paskui apsimainyti biggrin.gif
*Fortūna*
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 14:50)
Eikit jūs su tais savo klubais.... negana jums šito skyrelio? Ir tai susitikti nėra kada, o dar pradės jos čia partijoj atskiras frakcijas steigti...
Neturit miergos ką veikti  doh.gif Prašom iki savaitgalio numegzti po vieną porą vilnonių kojinių ar pirštinių vaikams. Galėsim paskui apsimainyti  biggrin.gif
*

cry.gif nu a kas čia dabar per dezorganizacija? g.gif biggrin.gif
blondine
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 16:50)
Neturit miergos ką veikti  doh.gif Prašom iki savaitgalio numegzti po vieną porą vilnonių kojinių ar pirštinių vaikams. Galėsim paskui apsimainyti  biggrin.gif
*

Na kojinių tai tiesą sakant nemoku blush2.gif
O idėja irgi nebloga, mezgam bet ką, o paskui jau žiūrim, kam čia pritaikius biggrin.gif
Sakiau gi, kad čia darbščiųjų rankų būrelis bus megalol.gif
brangute
gyvenime nemezgiau ir nemegsiu biggrin.gif nemoku smile.gif Nu nera to laiko, Milabra, bet reikia pasidaryti, kaip ir visiems kitiems geriems dalykams.Reik ir mums koki meetuka surengt,kaunietems.
milabra
Aš gi nedraudžiu, meetinkitės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O dabar būsiu bjauri - persiprašau iš karto ax.gif Man pačiai juokingai skamba - steigiam būrelį, organizuojam klubą... nugi yra klubas - Supermama. Per vargus gavom savo skyrelį - tai jau atskira sekcija partijoj biggrin.gif biggrin.gif O jums vis dar maža... dar vieno būrelio joms reikia...
O ir tema apie norą ištekėti... Ne apie būrelius tongue.gif

vsio, sudirbau....einu galvą plauti, išsiplausiu, gal mintys pašviesės, dar ką nors bjauraus parašysiu blush2.gif
blondine
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 20:03)
Aš gi nedraudžiu, meetinkitės  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O dabar būsiu bjauri - persiprašau iš karto  ax.gif  Man pačiai juokingai skamba - steigiam būrelį, organizuojam klubą... nugi yra klubas - Supermama. Per vargus gavom savo skyrelį - tai jau atskira sekcija partijoj biggrin.gif biggrin.gif O jums vis dar maža... dar vieno būrelio joms reikia...
O ir tema apie norą ištekėti... Ne apie būrelius  tongue.gif

vsio, sudirbau....einu galvą plauti, išsiplausiu, gal mintys pašviesės, dar ką nors bjauraus parašysiu  blush2.gif
*

Milabra? Jau išsiplovei? Šiaip ir man reikėtų, bet gal ryt ryte g.gif
Čia gi džoukas, gi nu.
Nu nieks gi neteigia, kad rinksim prezidentę, kad rašysim konstituciją, ir numatysim nuobaudas mirksiukas.gif . O paskui skelbsim nepriklausomybę.
Na čia, kad skleisti optimistines nuotaikas ištekėjimo klausimais. Na, vis linksmiau gyventi, kai galvoji, kad ne vienas toks esi. Kad sumažėjus optimizmo dozei iki kritinio minimumo, žinotum, kur gali pasipildyti atsargas.
Bet, kad ne į temą tai suprantu. Ką daryti g.gif ? Aš čia naujokė, naujos temos gal neužvesiu?
Ei, o gal čia visos optimistės, gal reikia pakeisti temos pavadinimą ir tada ir vilkas bus sotus ir avis sveika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.