Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovanėlė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
...Dream...
gimdymo data buvo nustatyta liepos 2 dieną, bet širdyje jaučiau, kad viskas įvyks anksčiau. nėštumas buvo sklandus, nors visą laiką girdėjau - gali prasidėti priešlaikinis gimdymas. iki 8,5 mėnesio lankiau paskaitas, laikiau egzaminus.
išaušus nuostabiam joninių rytui su vyru nusprendėme pasikviesti būsimus senelius išsikepti šašlikų. juk šiandien mano vardo diena! (aš esu Jonė). joninės buvo penktadienį todėl niekur neskubėdami nuvažiuojame su vyru į parduotuvę. visą neštumą buvau įsitikinusi, kad nėštumas prasidės būtent šioje parduotuvėje pasiemu tortą, silkės, sultis dar kažką ir nueiname prie lašinukų. renkamės ir pajuntu, kad sudrėko kelnaitės
13.30 val. sakau vyrui "tu sumokėk, o aš einu į mašiną". sėdžiu mašinoj visa pasimetusi ir laukiu... laukiu kol ateis vyras, o ką jam pasakyti, o jei aš klystu? ateina vyras ir išrėžiu jam viską. na bet dar neaišku ir ramiai grįžtame namo, bet į antrą aukštą tiesiog užskridau kaip vaikas, o ne 17,5 kg priaugusi nėštukė vandenys visai pasileido stipriai bėgti. nustačiau diagnozę: gimdauuu drinks_cheers.gif paskambinu vienai SM bendrapašnekovei (vietoj to kad skambinčiau gydytojai) ir paklausiu ką daryt. juk ji geriau žino - laikiasi trečio. gaunu patarimą į ligoninę vykti po 2 val. per tą laiką vyras padaro valgyti, aš nenoriu, bet palaikau vyrui kompaniją. bet jis valgė labai jau nervingai lotuliukas.gif toks jausmas kad jam gimdyti. šaukštas į burną ir šoka nuo kėdės sakydamas "važiuojam". ir taip suvalgė pusė lekštės, o vėliau sako "užteks valgyti, nėra laiko" o aš dar net sarėmių nejaučiu.
15.30 val nusprendžiam važiuoti į ligoninę. nusileidžiam į apačią, pranešam tėvam "šašlikų mes nevalgysim". tėtis mano jau šypsosi smile.gif o mama sako "jau silkės prisivalgėte" lotuliukas.gif nesuprato ji nieko. vyro tėvai išsis nepatikėjo kai paskambinom jiem...
16 val jau ligoninėj. įjėjusi į ligoninę pareiškiu "nežinau ar gimdau. jokių skausmų tik kad vandenys nubėgo" pastato klizmą, užpildo dokumentus ir nuveda į gimdyklą.
16.30 val gimdykloje. patikrina 6 cm atsidarimas. hm... jau lyg ir pradeda skaudenti, bet pati dar nesuprantu ar išsigalvoju ar tikrai skaudena. gydytojas praneša - dar negreit.
17 val I sarėmis - pakenčiama, bet vyras jau nervoti pradėjo su žodžiais kvėpuok doh.gif II sarėmis - skauda; III sąrėmis - sauuuuudaaaaa, jau nervina ir meždžiai siūbuojantys už lango; IV sąrėmis - jau rėkiu... aaaaaaaa.... mintyse galvoju apie žodžius gydytojo kad dar negreit... br.... dar nepasibaigus ketvirtam sąrėmiui iš mano rėkimo gydytojas supranta kad jau gimdau blush2.gif
17. 14 val aš jau ant gimdymo stalo ir gimdau, o gimdykla dar tik ruošiama doh.gif niekas nesitikėjo, kad mano dovanėlė bus tokia greita wub.gif gimdymas buvo visai neskausmingas schmoll.gif tik kad pirmus sąrėmius nemokėjau stumti ax.gif
17.25 min gimė mano pati geriausia dovanėlė - sūnelis wub.gif sveikas, gražus ir pats mylimiausias wub.gif gavo 9-10 apgar balu, 3870 g ir 55 cm. taciau aš daug plyšau, bet kol siuvo skausmo nejaušiau, nes negalėjau atsigrožėti sūneliu, kurį taip švelniai ir kartu taip stipriai laiko tėtis wub.gif beje labai dar jaunas tėtis ax.gif man 20m, o tėčiui 21m. bet mes patys laimingiausi tėvai... wub.gif
likome palaitoj jau tryse... daug kalbėjome su vyru apie sūnelį, mūsų ateitį tryse... kol neatėjo gydytojas ir napasakė "gal paskambintite artimiesiems ir praneškite, kad jau gimė, nes jau mūsų telefonas paraudonavo " lotuliukas.gif o mes iš tos laimės pamiršom viską pasaulyje biggrin.gif tėvam paskambinus išgirstame klausimą, gal sunkiai sekasi? į Kauno klinikas gal važiuojam (o mes iš klaipėdos)? gal pinigų atvežti? per tą klausimų kalną vos spėju įterpti "gimė berniukas prieš 2.5 valandos" tėvam buvo šokas kad mes juos pamiršom doh.gif bet mums juk buvo ne iki to... mes juk jau tryse wub.gif
tai va, taip gimė mūsų Kristupas... nors ligoninėj jis jau seselių ir gydytojo ir senelių taip pogi buvo pramintas Jonuku. visi sakė "Jonė per jonines pagimdė Jonuką" bet su tėčių nusprendėme, kad ir vieno Jono šeimoj užteks tongue.gif

p.s. 2,5 metu nepasiryzau rasyti savo gimdymo istorijos, nes galvojau, kad ji labai jau trumpa, nors gimdymas truko tik 4 valandas, bet prirašiau....
Lady_W
Smagu kad pasiryzai biggrin.gif nors ir po 2,5 metu! 4u.gif Linkiu kad ir kiti gimdymai keltu tokius prisiminimus ir butu dar lengvesni 4u.gif 4u.gif
...Dream...
man gimdymas buvo viena graziausiu gyvenimo dienu ax.gif nestukes kurios skaitysit - atsiminkit, svarbiausia nebijoti. kai nebijai tavo kunas nesamoningai atsipalaiduoja ir viskas gaunasi paprasta ir lengva. as visa nestuma nebijojau gimdymo, net kai jau vandenys nubego ir mama guode, nebuvo ne laselio baimes thumbup.gif tik ko bijojau, tai cezario cool.gif bet pagimdziau naturaliai
giedrute25
grazi istorija wub.gif
rence*
Grazus sklandus gimdymas drinks_cheers.gif
KAip saunu kad skausmai ilgai nekankino ir greit pasauli isvydo mazas stebuklelis.aukit sveiki 4u.gif
NaiLi
QUOTE(Mažė_:) @ 2007 11 27, 12:23)
kai nebijai tavo kunas nesamoningai atsipalaiduoja ir viskas gaunasi paprasta ir lengva.
*

man buvo atvirksciai ax.gif visiskai nebijojau, gimdykoj saremius kenciau su sypsena ir dainuodama, bet gimdziau labai sunkiai doh.gif

aukit sveikuciai 4u.gif labai grazi istorija ax.gif as irgi gimdziau 20ties o tevelis buvo 21 4u.gif
mama_inga
grazi dovanele! sveikateles suneliui ir mamytei! 4u.gif wub.gif
žiedė79
Dziaugiuosi kartu su tavim,kad lengvai gimdei.Aukit sveiki ir bukit laimingi 4u.gif
Šypsenėlė24
kaip smagu, kad viskas vyko taip greitai ir sklandžiai thumbup.gif 4u.gif
...Dream...
aciu mamytes us plainkejimus 4u.gif
*Jalta*
Labai šauni istorija. Sėkmės jūsų šeimynėlei. 4u.gif
RedMa
Sveikinu sulaukus sunelio wub.gif Sveikatos jums 4u.gif
Balta.Naktis
Uz lengvus gimdymys thumbup.gif
virvė
Super thumbup.gif labai smagi ir neišgąsdinanti istorija. Šaunuolė jauna mamytė thumbup.gif
Astara
Šaunuolė mamytė 4u.gif thumbup.gif
Kad visoms taip lengva būtų gimdyti. lotuliukas.gif

...Dream...
QUOTE(donna bona @ 2007 12 01, 12:41)
Super thumbup.gif  labai smagi ir neišgąsdinanti istorija. Šaunuolė jauna mamytė thumbup.gif
*

QUOTE(Astara @ 2007 12 02, 13:51)
Šaunuolė mamytė 4u.gif  thumbup.gif
Kad visoms taip lengva būtų gimdyti. lotuliukas.gif
*

nebijokite ir bus lengvas gimdymas!!! as jo laukiau ne kaip skausmingo ivykio, o kaip siltu ir jaudinanciu akimirku wub.gif svarbiausia nusiteikimas bigsmile.gif
Gutia
Super thumbup.gif nuraminanti istorija
kisiune
saunuole thumbup.gif
MO
saunuole mamyte, viskas sklandziai ir lengvai, sveikinu thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Mažė_:) @ 2008 03 10, 00:59)
nebijokite ir bus lengvas gimdymas!!! as jo laukiau ne kaip skausmingo ivykio, o kaip siltu ir jaudinanciu akimirku  wub.gif svarbiausia nusiteikimas  bigsmile.gif
*

as visiskai nebijojau, nubegus vandenims sokinejau is dziaugsmo ir smalsiai vaziavau i GN, deja, nuo nezemisku skausmu tai neapsaugojo... verysad.gif
ingere
QUOTE(Mažė_:) @ 2008 03 10, 01:59)
nebijokite ir bus lengvas gimdymas!!! as jo laukiau ne kaip skausmingo ivykio, o kaip siltu ir jaudinanciu akimirku  wub.gif svarbiausia nusiteikimas  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif Nusiteikimas daug ką reiškia...Aš irgi labai laukiau savo gimdymo, visiškai nebijojau...Viskas vyko greitai ir sklandžiai...O Jus sveikinu su sūnelio gimimu 4u.gif Graži ir šilta istorija wub.gif
Žemietė
thumbup.gif 4u.gif
indica
oho, tikrai labai greitai ir smagiai susisukot thumbup.gif ziuriu, jau ir sese yra wub.gif o gal jau ir apie ja parasyta?
sepallaa
labai grazi istorija 4u.gif
GudriLapė
thumbup.gif sėkmės jums augant 4u.gif
mika do
4u.gif
No comment
Super thumbup.gif
kaip as noreciau tokio greito gimdymo ax.gif
monerata
bukit sveikuciai ir aukit diduciai 4u.gif
Alsė
Net susigraudinau beskaitudama wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinu Kristupeli su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*TyTe*
baltai pavydziu tokio lengvo gimdymo smile.gif
Sandra29
Graži istorija 4u.gif wub.gif
Aukit didučiai 4u.gif
...Dream...
aciu visom uz linkejimus 4u.gif
QUOTE(indica @ 2010 06 21, 23:20)
oho, tikrai labai greitai ir smagiai susisukot thumbup.gif ziuriu, jau ir sese yra wub.gif o gal jau ir apie ja parasyta?
*

sese jau yra biggrin.gif gimdymo istorijos dar neparasiau, gal kada... tik palyginimui - nors antras gimdymas taip pat vyko 4 val, bet jau saremiai buvo nuo pradziu, bet kad jau labai skaudejo irgi gal tik koki 30 min cool.gif taciau tapau 2X laimingesne...
Velniukste;)))
Sveikinu 4u.gif siek tiek pavydziu, tokio gimdymo ax.gif ir linkiu kad visom taip 4u.gif
*fujimi
tikrai grazu wub.gif
liolia79
Labai grazi istorija wub.gif
...Dream...
QUOTE(Velniukste;))) @ 2010 07 09, 23:40)
Sveikinu 4u.gif siek tiek pavydziu, tokio gimdymo ax.gif ir linkiu kad visom taip 4u.gif
*

pavydeti tikrai nereikia - reikia paciai nusiteikti kad gimdymas bus lengvas. visi sako kad antras gimdymas du kartus lengvesnis, o as visa antra nestuma galvojau "jei visom du kartus lengvesnis, tai man bus du kartus sunkesnis" vat taip ir buvo doh.gif o kai sunaus laukiausi galvojau kad lengvai pagimdysiu - lengvai ir pagimdziau cool.gif
finta
Grazi, zaismingai papasakota istorija 4u.gif Sekmes jums 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.