Įdomu būtų sužinoti, ar visos patenkintos šiuo mikroskopu
QUOTE(Klaipedele @ 2010 03 15, 10:00) Įdomu būtų sužinoti, ar visos patenkintos šiuo mikroskopu Sveikute
Ačiū
QUOTE(Klaipedele @ 2010 03 16, 02:21) po pusmecio leliuko planavimo aptikau ir as ta mikroskopa parsisiunciau ir zaidziau kokius 4 ciklus o gal ir daugiau. Ovuliacija pas mane vyko , jos metu visada regejau grazius papartelius ....buvo smagu stebeti ju augima. deja rezultato nebuvo....tada emiau pirkti testukus bet jie taip pat gali buti visaip interpretuojami kaip ir mikroskopas imi dvejoti ar cia jau rysku ar tikrai pakankamai....tai lyginant tuos abu variantus testukams ismeciau pinigeliu daugiau nei mikroskopui na ir rezultato velgi jokio, rezultate teko kreiptis i vaisingumo klinika ir meciau zaidimus su mikroskopais ir testukais nes problemos pasirodo ne tame kaip pagauti tas o dieneles....ememes gydymo. tos kurios neturi jokiu fiziniu problemu ir o vyksta tik ilgas ir nereguliarus ciklas, mikroskopas manau labai tinkamas, nes per ilga cikla gaudant ovuliacija daug testuku teks panaudoti. mano ciklas svyruojantis bet neilgas tai panaudodavau 4-6 testukus po 6lt uz 1vnt.
Kadangi mano ciklas ilgas ir nereguliarus, o kurį laiką ovuliacija apskritai nevyko dėl streso per mokslus. Manau visgi teks pasitaupyti ir įsigyti, bent pastebėt save verta, papasakot ginei ką pastebėjau per tam ikrą laiką, lengviau ir jai dirbti su manim taptų
Na man tas Arboras tai nepatinka - nors tik pirmą mėnesį aš jį bandau, nerodo man jis jokių paparčių, nors ovuliacijos testas rodė O, pakilo BT, buvo kiaušinio baltymo gleivės. Nu nieko nesuprantu ar čia arboras grybauja, ar man nevyksta O
QUOTE(vilmajun @ 2010 03 20, 15:58) Na man tas Arboras tai nepatinka - nors tik pirmą mėnesį aš jį bandau, nerodo man jis jokių paparčių, nors ovuliacijos testas rodė O, pakilo BT, buvo kiaušinio baltymo gleivės. Nu nieko nesuprantu ar čia arboras grybauja, ar man nevyksta O O gal mėginys ant stikliuko neteisingai uždedamas?
o man arboras labai patiko ir tiko...naudojausi juo..ir stai turiu 9 menesiu maziu
Kai planavome dukrytę vis nesisekė
Labas mergaites,noreciau isigyti arbor. Gal kas parduodate? Beje noriu paklausti apie knygute, kuri priklauso prie rinkinio. Kas joje rasoma? Is anksto dekoju.
as naudoju ARBOR. man jis patinka labiau uz Ovuliacinius testus
QUOTE(anoli*** @ 2010 08 06, 14:54) As ji nusipirkusi du kartus panaudojau ir tiek, nes nemoku spaudyti be burbuliuku ir nelabai suprantu ka jis ten rodo o tu ar kiekviena ryta ji naudoji? Aš naudoju kas rytą. Rodo viską taip, kaip ir turi rodyti. Tik įgusti reikia.Pirmą mėnesį sunkoka buvo, kol pripratau.O vėliau viskas OK.
Sveikos mergaites,
As pries pora trejeta menesiuku pradejau naudotis arboru. Vasara atostogos pasipainiojo, tai viena cikla nelabai tikslu turiu. Dabar pastebejau keista dalyka: pagal BT ovuliacija man seiles nerodo paparteliu. O rade kazka panasaus per mmm ir ciklo antroje puseje. Atrode kaip stiprus ++. Patys kristaliukai tarsi mazi mazi burbuliukai tvarkingai issideste i papartelius, bet yra ir dideliu pavieniu burbulu. Vakar nusprendziau paziureti dar karta i tuos ++, bet ju neberadau... Ant tu stikliuku like tik dideli burbulai Ar yra kam taip buve? Arbora laikau vonioje, nors visi stikliukai sudeti i ta dezute. Ar galejo dregme (o gal siluma, nes kartais pasisildom) paveikti jau issdziuvusius meginius?
sveikutes
jungiuos ir as prie jusu
o as vis nesulaukiu tu paparciu
O man atvirksciai - pilnus paprtelius, ar + ir ++ rodo per daznai... Si cikla rode 3+ 7CD ir 14CD. Gal kas zymi grafikelius ir galetu palyginimui imesti paveiksleliu...?
Sveikos,
daugelis rašė, kad vos ne ištisai rodo paparčius. O pas mane jų visai nėra, nors ciklas reguliarus ir visai normalus. Tiesiog visą laiką tik grūdeliai (tiesa, per mėnes. netikrinu, bet kas iš to, kad ir būtų). Tai kokio man hormono galėtų trūkti - gal estrogeno, jei jis nulemia paparčių susiformavimą ? Beje, kai planavau pirmąjį vaikutį, paparčius rodydavo ciklo vidury. Ir kaip kažkuri čia stebėjosi, kartais jie pastovėję dėžutėj irgi "dingdavo". Tas labai erzindavo, kai norėdavosi palyginti rezultatus (kaip rašo instrukcijoj)
įsigijau šį aparačiuką Kalėdų proga...kaip tik ciklo pradžia, matuoju....viskas tvarkingai - jokių paparčių iki spėjamos O dienos, kuri buvo gruodžio 31d. - ir nuo tada - kasdien vis didesnius paparčius rodo
o gal tokiais keistumais ir paaiškinama kodėl taip ilgai negalim pastot - nes ovuliacija vyksta ne taip kaip "pas visus" ? reikia tik rasti tą tobulą momentą...
O įdomu, ką arboras rodo pastojus?
Sveikos
ar nieks nebesinaudoja arbor? As nusipirkau , nes mano ciklas laaaaabai ilgas, ir daktarai neranda nieko kas gali buti, visi hormonai ir t.t. idealus... tad, sake bandyt, gal po nestumo susitvarkys, bet kaip pataikyti kai pvz ciklas buna 70 dienu ? Tai bandau zaisti, manau visada grudelius, tiesiog taskiukus, bet siandien, vienoj vietoj kur buvo daugiau seiliu taskiukai, o kur maziau lyg jau kristalizuojasi seiles. bet, vertinu ta kur taskiukai, dar teks O palaukt ilgai, nors jau 30 CD QUOTE(Nany @ 2011 03 14, 16:53) Sveikos ar nieks nebesinaudoja arbor? As nusipirkau , nes mano ciklas laaaaabai ilgas, ir daktarai neranda nieko kas gali buti, visi hormonai ir t.t. idealus... tad, sake bandyt, gal po nestumo susitvarkys, bet kaip pataikyti kai pvz ciklas buna 70 dienu ? Tai bandau zaisti, manau visada grudelius, tiesiog taskiukus, bet siandien, vienoj vietoj kur buvo daugiau seiliu taskiukai, o kur maziau lyg jau kristalizuojasi seiles. bet, vertinu ta kur taskiukai, dar teks O palaukt ilgai, nors jau 30 CD Bandyk dar prie to pačio BT matuoti, nes vos tik hormonai susvyruoja, Arboras nesąmones rodo QUOTE(Nany @ 2011 03 14, 17:00) Na bet su BT suzinosi tik po ovuliacijos, irgi nieko doro bet keliuosi viena diena 8 val, kita 10 , kita 12 val, be sansu, bandziau kazkada, bet.. Tada dar OT testus pasitelk QUOTE(lassie172 @ 2011 02 18, 12:12) Jeigu aš pastojau, kokia bus seilių kristalizacinė išraiška? Po pastojimo, nėštumo metu ir iškart po jo cikliniai pokyčiai kiaušidėse laikinai pasibaigia. Moters organizmas pagrindinai išlieka veikiamas progesterono, o estrogenų gaminasi nežymus kiekis, todėl arborizacijos efektas silpnai išreikštas arba jo visai nėra. t.y. dominuoja grūdeliai liudijantys apie nevaisingumo fazę, nors gali pasitaikyti ir nedidelis kiekis paparčio lapų. http://www.arborita.com/Ovulation-predicto...aq.aspx#header6
Na zinokit nesuprantu, kiek realiai reikia seiliu ilasinti?
as naudoju pipete, tai ilasinu toki su kaupu, ir man tikrai per 20 min neisdziuna, mazdaug po geru poros val jau tikrai buna sausa sausa, bet kai isdziuna, matosi kad vienoj vietoj seiliu mazai (sonuose) ir matosi normaliai stikliukas, o per vidury seiliu buvo daug, ir matosi kad toks balksvas isdziuvimas, ir ziurint per mikroskopa, tai kur sieliu mazai - grudeliai, o per vidury paparciai... na ir kaip suprast?
|