taigi, jei kam įdomu, kaip man sekėsi iki šios dienos su arboru, gali apsilankyti čia:
http://public.fotki.com/linaanila/arboro-paparciai/
pasvord: paparciai
taigi, jei kam įdomu, kaip man sekėsi iki šios dienos su arboru, gali apsilankyti čia:
http://public.fotki.com/linaanila/arboro-paparciai/ pasvord: paparciai QUOTE(Linutas @ 2007 12 21, 21:36) taigi, jei kam įdomu, kaip man sekėsi iki šios dienos su arboru, gali apsilankyti čia: http://public.fotki.com/linaanila/arboro-paparciai/ pasvord: paparciai
Sakyčiau mano BT ne dvifaze, o trifazė ši cikliuką, nes bt 9-14 cd buvo 36,4 (beveik stabiliai), 15-19 cd stabiliai 36,6, 20-21 cd nematuota, o toliau 36,8-36,9-37,0. tik 21 cd (kai ėjau pas ginę atsakymo) užkilo iki 37,5, o šį rytą vėl 37,0.
Na norėčiau parodyti prie to pačio savo grafikėlį, kad aiškiau būtų, tik nžn kaip O su nevaisingumais, tai neturiu supratimo kodėl taip, juk nei rūkau, nei geriu (tiksliau visai negeriu Ech, mat juos velniai, kaip bus taip. Kol kas labai nedepresuoju, gyvenime yra ir kitu dalykų kur gsalima save realizuoti, kad ir niekada netapsiu mama... QUOTE(Linutas @ 2007 12 21, 21:36) taigi, jei kam įdomu, kaip man sekėsi iki šios dienos su arboru, gali apsilankyti čia: http://public.fotki.com/linaanila/arboro-paparciai/ pasvord: paparciai As savo aparaciuke tokiu ten nesu maciusi
Sveikutės
Jungiuos ir aš prie jūsų. Groja jau suplanavo. Tai mikroskopiuką perėmiau aš. Dar pirmas ciklas kai matuoju, ir ne labai susigaudau su tais paparčiais. Matau, kad galima nufotkinti, reiks pabandyti. Bus lengviau palyginti.
Sveikutės!
Ot, rašo, kad ir kūdikį planuoti galima su Arbor, ir saugotis nėštumo, ir netgi jei planuojama, tai lytį vaikelio susiplanuoti. Pradedu galvoti, kad išmečiau pinigus į balą... O jum kaip sekasi? Neberašote... QUOTE(*Niki* @ 2008 01 03, 23:40) Ot, rašo, kad ir kūdikį planuoti galima su Arbor, ir saugotis nėštumo, ir netgi jei planuojama, tai lytį vaikelio susiplanuoti. Pradedu galvoti, kad išmečiau pinigus į balą... O jum kaip sekasi? Neberašote... Yra ivairiu atsiliepimu. As tai turiu likti neutrali, nes pas pacia problemos. Gal tikrai reikia vel issitraukt is spintos, paziuret, ka rodys, kai vaistus gersiu
Na, vis tiek rodo "paparčius", nors ir viską darau teisingai, o be to, ir NT II, gi jau nebeturėtų rodyti jų.
Reikės kiek vėliau dar pabandyti, po kelių dienų ir savaičių, ar kas pasikeis. Truputį nusivylusi ARBOR, gal tai ir mano specifinės kažkokios savybės ar klaidos, bet jei naudočiau ARBOR ne vaikelio planavimui, o kontracepcijai, tai nepadėtų jis man. Taip išeina. QUOTE(rita.gs @ 2008 01 05, 16:05) Aha, pritariu tau. Be to, dauguma čia rašote, kad vienoms irgi arba ištisai "paparčius" rodo, o kitoms - kone ištisai "grūdelius". Rita.gs, o kaip tavo reikaliukai? Linkiu tau sėkmės, laikykis, mergyt! QUOTE(*Niki* @ 2008 01 05, 23:58) Be to, dauguma čia rašote, kad vienoms irgi arba ištisai "paparčius" rodo, o kitoms - kone ištisai "grūdelius". Rita.gs, o kaip tavo reikaliukai? Linkiu tau sėkmės, laikykis, mergyt! Bet, man rodos, buvo čia tokių, kurioms viską gerai rodydavo. Gal toms, kurioms nelabai sąmones rodo, yra kažkokie sutrikimai... nebūtinai labai rimti, gal tiesiog koks hormonas padidėjęs ir tiek. O tai tu Man tai viskas gerai
Rita.gs, nesu susidūrusi su stimuliacija, nelabai žinau, bet įsivaizduoju, kad gal nelabai malonu tuos vaistukus vartoti. Tačiau suprantu, kad reikia.
Aš O ką rodo ARBOR gal man dar stebėti kažkiek? Vat įdomu, ar nustos "paparčius" rodyti.
Vakar sumąsčiau vėl "patikrinti" ARBOR, tai ką gi - jau rodo "grūdelius"!
Taigi, viskas OK! Esu
Sveikos mergaites, nezinau i koki skyreli rasyti
QUOTE(maliootka @ 2008 01 13, 15:50) Sveikos mergaites, nezinau i koki skyreli rasyti Kiek zinau, yra tik 25 proc. sansu porai viename cikle pastoti (t.y. is 100 poru per viena cikla pastoja apie 25). Gal tiesiog nepasiseke. O is kur zinai, kad pas tave viskas gerai? Yra galimybe, kad ir pas vyra gal kas ne taip. Kaip tik siandien skaiciau straipsni supermama.lt, kad kuo labiau stenges, kuo daugiau apie tai galvoti, tuo ilgiau nepavyksta. Ar seniai bandot? QUOTE(rita.gs @ 2008 01 13, 17:41) Kiek zinau, yra tik 25 proc. sansu porai viename cikle pastoti (t.y. is 100 poru per viena cikla pastoja apie 25). Gal tiesiog nepasiseke. O is kur zinai, kad pas tave viskas gerai? Yra galimybe, kad ir pas vyra gal kas ne taip. Kaip tik siandien skaiciau straipsni supermama.lt, kad kuo labiau stenges, kuo daugiau apie tai galvoti, tuo ilgiau nepavyksta. Ar seniai bandot? Na, siaip cia buvo musu pirmasis bandymas kai as tiksliai nusistaciau savo ovuliacija, be to dvi mano drauges pastojo is pirmo karto palaikiusios iskeltas kojas.. ir man buvo taip keista kad man neuzkibo QUOTE(maliootka @ 2008 01 14, 20:45) Na, siaip cia buvo musu pirmasis bandymas kai as tiksliai nusistaciau savo ovuliacija, be to dvi mano drauges pastojo is pirmo karto palaikiusios iskeltas kojas.. ir man buvo taip keista kad man neuzkibo QUOTE(*Niki* @ 2008 01 16, 01:05) Aciu
sveikos mergaites
QUOTE(maliootka @ 2008 01 13, 16:50) Sveikos mergaites, nezinau i koki skyreli rasyti
Parduodu arbor'a. Kaina 60 lt . Kaunas. rasyti i az
Labutis visoms ,
Gal kam reikalingas Arbor mikroskopas, parduociau uz 50 lt. prisipazinsiu, kad man tai visiskai nepatiko tie zaidimai, spjaudimai, as spaudziau, o vyras jau ten ziurinejo, nes man kantryb4s nebuvo. Nors kai apie ji prisiskaiciau, tai buvo visos viltys sudetos. Taigi jei ka domina pasispjaudimai, rasyki man i a.z. Miestai kuriuose galeciau perduot- Vilnius-Kaunas-Marijampole
Sveikutės, parduodu Arbor mikroskopą, naudotas apie vieną mėnesiuką, taip ir guli nenaudojamas. Visai neblogas dalykas, tik deja sužinojom, kad turim didesniu problemėlių kur Arboras nepadės.
gal kas Klaipedoje ar apylinkese parduoda Arbor mikroskopa?
rasykite i az.
Sveikos merginos
As galiu parduoti uz 20 lt
Jei kam reikia rasykit
Kazkokia nesąmonė - man savaitė po gimdymo, o Arbor rodo paparčius
QUOTE(rasyte @ 2008 03 12, 13:54) Sveikos merginos As irgi bandysiu pagal tuos Arbor paparcius leliu planuoti, paziuresim ar pavyks
jeigu sveika esi (turiu omeny, kad hormoninis ciklas normalus) - tai gal ir galima pataikyti atspeti ovuliacija, bet jeigu ne - tai paparčius daugiau mažiau +visada rodys (pas mane taip buvo, nors, beje, ir hormoniniai tyrimai norma rodė
Nesamone tas arbor mikroskopas. Ilgai leliaus negalejom sulaukt tai viska isbandem. Tie paparciai man kasdien vaidendavosi
QUOTE(Linutas @ 2008 04 22, 17:53) jeigu sveika esi (turiu omeny, kad hormoninis ciklas normalus) - tai gal ir galima pataikyti atspeti ovuliacija, bet jeigu ne - tai paparčius daugiau mažiau +visada rodys (pas mane taip buvo, nors, beje, ir hormoniniai tyrimai norma rodė Ir man taip atrodo QUOTE(waterly @ 2008 04 23, 10:26) Nesamone tas arbor mikroskopas. Ilgai leliaus negalejom sulaukt tai viska isbandem. Tie paparciai man kasdien vaidendavosi bet ir tai negarantuoja 100 procentinio pastojimo kaip jau skelbia statistika mažas skaičius porų, kurioms pavyksta iš pirmo karto
Jei ką domina šis mikroskopas, galiu parduoti (kaina 50lt)
Gal kas turite parduoti si testeri?
QUOTE(rasyte @ 2008 03 12, 16:54) Sveikos merginos O kaip tas kitas testas vadinasi, kur jį galima įsigyti nes kažkaip man tas arbor nepatikimas pasirodė paskaičius atsiliepimus
jokio skirtumo pro kokį mikroskpopą žiūrėsi (kad ir per paprastą biologinį) - principas tas pat
Esmė, yra, kad tinkamas seilių lašas tinkamai sudžiūtų ant stikliuko ir kad pats mikroskopas tinkamu dydžiu padidintų vaizdą (bijau sumeluoti, berods 40X). Aš bandau interpretuoti savo ,,meginį" iur štai ką matau, kad centre yra grūdeliai, o galuose yra gan gražūs paparčiai. Ir dar pastebėjau jei storiau paseilinu - būna grūdeliai, jei vos vos palaižau stikliuką - paparčiai. Tai ką aš darau ne taip ir kaip tada rekia vertinti? QUOTE(Linutas @ 2008 06 06, 22:10) jokio skirtumo pro kokį mikroskpopą žiūrėsi (kad ir per paprastą biologinį) - principas tas pat Esmė, yra, kad tinkamas seilių lašas tinkamai sudžiūtų ant stikliuko ir kad pats mikroskopas tinkamu dydžiu padidintų vaizdą (bijau sumeluoti, berods 40X). Aš bandau interpretuoti savo ,,meginį" iur štai ką matau, kad centre yra grūdeliai, o galuose yra gan gražūs paparčiai. Ir dar pastebėjau jei storiau paseilinu - būna grūdeliai, jei vos vos palaižau stikliuką - paparčiai. Tai ką aš darau ne taip ir kaip tada rekia vertinti? Ir man panasiai vyksta kaip pas tave. As dar aisku tik ta daikciuka turiu savaite, bet vistiek man sunku intrepretuoti tuos paveikslelius. Pas mane praktiskai kiekviena karta matosi ir grudeliu ir paparciu. per viduri daug maz grudeliai o sonuose matosi paparciai. Sakau gal cia seliu per viduri daugiau todel susimaiso vaizdelis. bet ir dar kaip suprantu kad ne kiekyje esme, o kokie jie yra. Tai man krastuose buna labai dideliu ir aiskiu paparciu. tai reiskia visada +.Nesamone kazkokia. P.S mus Linutas labai jau viskas panasiai. Skaiciau, kad tau ir OT buvo teigiamas 3 paras kaip ir man. Ir paparciai beveik visada rodo. QUOTE(Karkaselis 223 @ 2008 06 27, 08:26) P.S mus Linutas labai jau viskas panasiai. Skaiciau, kad tau ir OT buvo teigiamas 3 paras kaip ir man. Ir paparciai beveik visada rodo. Deja, ne 3, o 4 dienas Pagalvojau, kad tai dėl to, kad mažai gėriau skysčių ir šlapinausi tuo metu(per parą tik 3 kartus), todėl ilgai skyrėsi hormonas iš organizmo. Nu bet bus matyti ar viskas gerai, ar pavyko šį kartą
Sveikos,
galiu parduoti ARBOR, naudojausi tik viena menesi. VILNIUS jei kam idomu rasykite i AZ
Parduodu ARBOR Kaune. Kaina 55lt
Parduodu ARBOR Vilniuje. Naudotas tik vieną mėnesį. Kaina 65Lt |