Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fabijoniškių vidurinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
daliuka
nuo rugsėjo vyresnėlis pradė lankyti 1-ąją klasę fabijoniškių vidurinėje mokykloje.jei leis pasirinkti mokytoją-kokią rinktis? g.gif patarkit,kas turite patirties.
Guoda33
QUOTE(daliuka @ 2007 11 28, 15:12)
nuo rugsėjo vyresnėlis pradė lankyti 1-ąją klasę fabijoniškių vidurinėje mokykloje.jei leis pasirinkti mokytoją-kokią rinktis? g.gif patarkit,kas turite patirties.
*

Jei tai S.Staneviciaus vid. m-kla, siulau Danguole Abramaviciene, tikrai nebloga mytoja. Ji siais mtais baigia savo pradinuku laida. thumbup.gif
daliuka
QUOTE(Guoda33 @ 2007 12 06, 22:35)
Jei tai S.Staneviciaus vid. m-kla, siulau Danguole Abramaviciene, tikrai nebloga mytoja. Ji siais mtais baigia savo pradinuku laida. thumbup.gif
*

tiesa sakant,net nežinau,ar fabijoniškių mokykla dar vadinama S.Stanevičiaus g.gif .vistiek dėkui už atsakyma 4u.gif įsidėmėsiu šį vardą ir pavardę.
Martė
Fabijoniskiu vidurine is S. Staneviciaus - tai dvi skirtingos mokyklos. Fabijoniskiu mokykla yra prie sankryzos, kitoje gatves puseje - degaline ir parduotuve "Kotryna". Tikriausiai sia mokykla turejai omeny...
Fabijoniskiu mokykla yra prasciausia statusa Fabijoniskese turinti mokykla...Tualetai be duru, o ir tuose metosi svirkstai...ir is vis - ten absoliuti vyresniuju anarchija - maziukui patarciau net nekisti nosies...
Jei nori leisti vaika ten tik todel, kad arti gyvenat, tai patarciau paieskoti kitu mokyklu...Juk yra ir Abraomo Kulviecio, ir Gabijos, ir Zemynos mokyklos tik viena ar dviem stotelem toleliau.
Rasau is geros valios, noredama perspeti, nes turiu ten pazistamu, taip pat paciai ten teko lankyti bureli kazkada po pamoku...pati viska maciau, isitikinau.
Sekmes smile.gif
daliuka
dėkui už atsakymą 4u.gif ,bet kitur mūsų nepriims,nes priima pagal gyv.vietą,o pašilaičiuose ir Kulviečio perpyldytos ir priima tik iš tų gatvių,kurios jiems priklauso.teko domėtis fabijoniškių m-kla,tai sakė,kad pradinukai atskirti nuo didžiųjų,tai gal nebus didžkių nuskriaustas ir apstumdytas. verysad.gif
Martė
jei jau taip.
bet kai paaugs, tai bekit greiciau is ten.
Vida38
Laba diena,

Aš tai naujokė pas Jus esu... 4u.gif
Vis ruošiausi ruošiausi prisijungti, tai tik šiandiena prisijungiau...

Turiu tokį klausimėlį dėl mokyklos.
Gyvenam mes S. Nėries g. Mano sūnus nuo šių metų rugsėjo 1-osios eis į pirmąją klasę. Pagal gyvenamąją vietą priklauso Fabijoniškių mokykla. Kiek esu girdėjus (na nuo senųjų laikų ji buvo laikoma pačia prasčiausia mokykla Fabijoniškėse), tai visi pataria, kad ten geriau nevesti. Buvau užsukus į Kulviečio, "Šviesos" pradinę mokyklą, tai ten tik prašymus palikau, o atsakymo jokio konkretaus nedavė verysad.gif Pasakė, kad viskas bus aišku tik rugpjūčio pabaigoje. Žodžiu, man stresas unsure.gif
Gal galit papasakoti ką nors apie Fabijoniškių mokyklėlę? Gal savo vaikučius irgi žadate leisti į mokyklėlę nuo šių metų rugsėjo?
Labai būtų smagu, jei pasidalintumėte savo nuomone su naujoke smile.gif
Būtų smagu bendrauti biggrin.gif
daliuka
QUOTE(Vida38 @ 2008 01 21, 16:14)
Gyvenam mes S. Nėries g. Mano sūnus nuo šių metų rugsėjo 1-osios eis į pirmąją klasę. Pagal gyvenamąją vietą priklauso Fabijoniškių mokykla. Kiek esu girdėjus (na nuo senųjų laikų ji buvo laikoma pačia prasčiausia mokykla Fabijoniškėse), tai visi pataria, kad ten geriau nevesti. Buvau užsukus į Kulviečio, "Šviesos" pradinę mokyklą, tai ten tik prašymus palikau, o atsakymo jokio konkretaus nedavė  verysad.gif Pasakė, kad viskas bus aišku tik rugpjūčio pabaigoje. Žodžiu, man stresas  unsure.gif
Gal galit papasakoti ką nors apie Fabijoniškių mokyklėlę? Gal savo vaikučius irgi žadate leisti į mokyklėlę nuo šių metų rugsėjo?
Labai būtų smagu, jei pasidalintumėte savo nuomone su naujoke  smile.gif
Būtų smagu bendrauti biggrin.gif
*

mes irgi iš tos pačios gatvės ir rudenį eisim į tą mokyklą drinks_cheers.gif ,nes jokia kita iš artimesnių nepriima(skambinau.gal reikėjo nueiti?),nepriklauso joms mūsų gatvė.man irgi baisu pasidarė,kai čia sužinojau,kad viena iš blogiausių mokyklų.esu nuliūdusi ir pasimetusi. verysad.gif
o kaip ten nuėjus į kt. mokyklas šneka g.gif ?papsakok Vida38, nes į kulviečio kai paskambinau,tai taip nemaloniai šnekėjo,net kažkuo kalta pasijaučiau. verysad.gif''ne,nepriklausot mums'' ir viskas. verysad.gif
Vida38
Labas, Daliuka,

Kad nelabai ką galiu ir aš papasakoti. Iš nuėjimo jokios naudos. Buvo vyras nuėjęs į Kulvietį, bet nieko nepešė, pasakė lygiai tą patį ką ir telefonu. Beje, kalbėjo su pačia direktore apie valandą laiko ir paramą siūlė, bet rezultate visiškas 0.
Kulviečio ir pradinėje "Aušros" sakė, kad nepriims, na nebent atsiras laisvų vietų (jeigu nesusirinks vaikų iš aptarnaujamą teritorijų) . O visas šitas reikalas išsispręs tik rugpjūčio mėnesį. Ir dar sakė, kad labai daug tėvų padavė prašymus iš mūsų naujų namų, kurie jiems nepriklauso.
Mane tai nervai ima ir svarbiausia, kad nieko negali padaryti. Vyras mane ramina, kad kol kas nusiraminti, laukti rugpjūčio ir tik tada eiti kalbėti.

Dar sužinojau, kad Kulviečio mokykloje nėra prailgintos grupės. Na mums tai yra aktualu, nes abu dirbame, o vaiko vieno labai nesinorėtų paleisti. Auklę samdyti tam , kad parvestų iš mokyklos (į mokyklą mes patys nuvežtume važiuodami darban), ir pabūtų su juo, kol mes grįšime, tai nesinori. Jau geriau tada mokėti 600 lt už privačią mokyklą, negu auklei, o už 200 lt nieks neis dirbti.
Dėl Fabijoniškių mokyklos girdėjau tokį dalyką baisų. Mano pusseserės bendradarbės anūkas nuo 2007 m. rugsėjo pirmosios eina į šią mokyklą, nes jie gyvena šalia šios mokyklos , o kitur niekur nepriėmė. Tai sakė tas vaikas, būdamas pirmokėlis, kada nori, tada pareina namo (išeina iš pamokų), mokytoja nieko nežiūri, jokios tvarkos nėra. Tik sugeba pranešti, kad vaiko nėra pamokoje, o kur jis yra nieko nežino. Tai tėvai, metę darbus, lekia to vaiko ieškoti. Aišku, čia ir tėvų kaltė yra, kad vaikui neišaiškina, kad negalima taip daryti, bet ir iš mokytojos pusės drausmė privalo būti. Dar kiti pasakojo, kad ten pilna narkomanų, švirkštai tualetuose mėtosi.
Žodžiu, liūdna padėtis ir be išeities... Teks laukti rugpjūčio pradžios ir tada bandyti kažką daryti.
Jei ką sužinosiu, tai parašysiu ir būčiau labai dėkinga, jeigu parašytumei ir man. Iš anksto ačiū.
daliuka
QUOTE(Vida38 @ 2008 01 24, 12:22)
Labas, Daliuka,

Kad nelabai ką galiu ir aš papasakoti. Iš nuėjimo jokios naudos. Buvo vyras nuėjęs į Kulvietį, bet nieko nepešė, pasakė lygiai tą patį ką ir telefonu. Beje, kalbėjo su pačia direktore apie valandą laiko ir paramą siūlė, bet rezultate visiškas 0.
Kulviečio ir pradinėje "Aušros" sakė, kad nepriims, na nebent atsiras laisvų vietų (jeigu nesusirinks vaikų iš aptarnaujamą teritorijų) . O visas šitas reikalas išsispręs tik rugpjūčio mėnesį. Ir dar sakė, kad labai daug tėvų padavė prašymus iš mūsų naujų namų, kurie jiems nepriklauso.
Mane tai nervai ima ir svarbiausia, kad nieko negali padaryti. Vyras mane ramina, kad kol kas nusiraminti, laukti rugpjūčio ir tik tada eiti kalbėti.

jei ką sužinosiu,parašysiu,va kovo mėn.nešiu dokumentus,tai paklausinėsiu dėl tų švirkštų ir pan.dar galvojau,kad į pašilaičių kokią mokyklą gal leist?bet reikia kirsti ukmergės plentą,o ten judėjimas,tai doh.gif
o rugpjūčio laukt,tai irgi nesąmonė.nes biržely vaikams būna pažintinės pamokėlės,vieną savaitę.nebent paduot prašymus į visas ir tada laukt.o ar tik prašymus reikia pateikt,ar visus dokumentus,nes fabijoniškių vid.m.,nuo kovo priiminės dokumentus,tai su prašymu reikia priduot vaiko sveikatos bylą,nuotraukas.
nu žodžiu,susinervinus verysad.gif
Vida38
Aš padaviau tik prašymus, be jokių kitų dokumentų. Ir dar galvoju, kad į aplinkines Pašilaičiuose, į Stanevičiaus paduosiu prašymus. Iš visų gal nors viena priims...
O dėl tų išankstinių pamokėlių, kiek teko girdėti iš draugų, ne visos mokyklos daro. Galų gale, kad ir nenueis, tai nieko ir neatsitiks.
Gero savaitgalio... biggrin.gif
daliuka
Šiandien truputį domėjausi aplinkinėm mokyklom,bet nieko guodžiančio:s.stanevičiaus mokykloje ir gabijos gimnazijoje planuojama dirbti dviem pamainom(viena iš ryto,kita po pietų).man tai toks variantas nelabai schmoll.gif ,nes pati esu mokiusis po pietų.o nuo ''šviesos'' mokyklos iki mūsų joks transportas nevažiuoja,o kadangi maniškis žiopliukas,tai dar nublūdys kur verysad.gif .Fabijoniškių mokykloj yra prailgintos grupės ir čia biržely bus pamokėlių savaitė būsimiems pirmokams.nežinau ką čia daryt,pasimetus visiškai.o vyras tai ramus,jis sako-jei bus labai blogai,į kitą pervesim.jam taip viskas paprasta atrodo,o aš nervuojuosi.
Vida38
Iki "Šviesos" mokyklėlės tai transportas joks nevažiuoja. Reikėtų vežioti, bet mes jau antrus metus vežiojam į darželį, esantį šalia tos mokyklos, tai jau kaip ir pripratę. Maniškis tai irgi prie žioplųjų smile.gif...
Kai pasiklausai, tai vyrams viskas taip paprastai viskas atrodo, o aš tai negaliu taip ramiai blush2.gif
Su antromis pamainomis, tai irgi nesąmonė, kas rytais pakels, kas į mokyklą nuves? gaunasi, kad vėl vienam teks būti pusę dienos.
Kurį darželį lankote? Gal jau skaityti mokate? Mums diedukai gyventi neduoda, bara mus, kad jis dar skaityti nelabai moka. Skiemenis tik sudėlioja, na ir žodžius iš dviejų, trijų skiemenų paskaito. O auklėtoja sako, kad nekreipti dėmesio, nes jie ir neturi mokėti skaityt. Nors imk ir persiplėšk doh.gif
daliuka
QUOTE(Vida38 @ 2008 01 28, 11:59)
Kurį darželį lankote? Gal jau skaityti mokate? Mums diedukai gyventi neduoda, bara mus, kad jis dar skaityti nelabai moka. Skiemenis tik sudėlioja, na ir žodžius iš dviejų, trijų skiemenų paskaito. O auklėtoja sako, kad nekreipti dėmesio, nes jie ir neturi mokėti skaityt. Nors imk ir persiplėšk  doh.gif
*

Kai jūs planuojat lankyt prailgintą grupę,''šviesos''mokykla jums gal ir tiks,o kadangi aš mašinos neturiu,nebus kam paima po pamokų.
Mūsiškis lanko Karoliniškėse,nes ten dirbau.paskutiniais metais nenorėjom keisti,tai likom ten pat,vyras kasryt vežioja,nes jam pakeliui.Iki rudens Lukas pažinojo tik 3 raides doh.gif ,galvojau,vargas bus,bet priešmokyklinės gr.auklėtoja pasitaikė gera,tai jau beveik visas pažysta,skiemenis sudėlioja.o su skaičiavimu,tai jau senokai prideda,atima dešimties ribose bigsmile.gif .
Vida38
Mantas visas raides tai jau senokai pažįsta, bet skiemenuoti tai ne per seniausiai tik išmoko. Atima, sudeda skaičius iki 10, nors kartais su klaidom. biggrin.gif Vakar kaip tik dar su auklėtoja kalbėjau, tai sakė, kad viskas su juo gerai, kiek moka, tiek užteks, geriau jau mažiau.
Su mano brolio dukryte, tai viskas atvirkščiai buvo. Nuėjo į pirmą klasę puikiai skaitydama, rašydama rašytinėmis raidėmis ir t.t. Ir tėveliai, ir seneliai (brolio žmonos tėvai yra pedagogai) labai daug su ja užsiėmė. Pirmoje klaėje labai didelių bėdų turėjo, nes jos mokytoja visai nekvietė atsakinėti, o kvietė tuos vaikučius, kurie prasčiau mokėjo, ir jai visiškai mokykloje neįdomu buvo, kadangi jau viską mokėjo. Šiemet ji jau antrokėlė, tai lyg po biškis rimsta ši problema.

Be mašinos tai būtų sunkoka į mokyklą nukeliauti, reikia su persėdimu važiuoti ir į priekį ir atgal. Aš dirbu centre, tai man pakeliui, važiuojant užvežti ir grįžtant paimti. Galima gi ir koperuotis, jeigu norėtumėte į šią mokyklą. drinks_cheers.gif
Šiaip planuojam irgi tik kokių porą metų pavežioti, paskui gal kaip nors jau pats.
O kuriame name jūs gyvenate? Mes tai 81 name.
daliuka
QUOTE(Vida38 @ 2008 01 29, 10:35)
    Su mano brolio dukryte, tai viskas atvirkščiai buvo. Nuėjo į pirmą klasę puikiai skaitydama, rašydama rašytinėmis raidėmis ir t.t. Ir tėveliai, ir seneliai (brolio žmonos tėvai yra pedagogai) labai daug su ja užsiėmė. Pirmoje klaėje labai didelių bėdų turėjo, nes jos mokytoja visai nekvietė atsakinėti, o kvietė tuos vaikučius, kurie prasčiau mokėjo, ir jai visiškai mokykloje neįdomu buvo, kadangi jau viską mokėjo. Šiemet ji jau antrokėlė, tai lyg po biškis rimsta ši problema.
  Be mašinos tai būtų sunkoka į mokyklą nukeliauti, reikia su persėdimu važiuoti ir į priekį ir atgal. Aš dirbu centre, tai man pakeliui, važiuojant užvežti ir grįžtant paimti. Galima gi ir koperuotis, jeigu norėtumėte į šią mokyklą.  drinks_cheers.gif
Šiaip planuojam irgi tik kokių porą metų pavežioti, paskui gal kaip nors jau pats.
O kuriame name jūs gyvenate? Mes tai 81 name.
*

Čia nuo mokytojos priklauso.mano brolis kai pradėjo lankyt 1-ą klasę,irgi mokėjo skaityt skaičiuot neblogai,tai mokytoja jam paruošdavo sudėtingesnių užduotėlių,o pati užsiimdavo su kitais vaikais.po metų tėvai persikraustė ir brolis perėjo į kitą mokyklą,kur mokytoja dirbo su visais vienodai,tai po kurio laiko brolis pareiškė,kad į mokyklą nenori,nes nuobodu.tai aš irgi labai nepergyvenu,kad skaityt nemoka,išmoks.
Dėl koperavimosi,tai irgi nelabai kas išeitų,nes aš Luko neleisiu į prailgintą gr.,nes būnu dabar namie,tai po pamokų tektų kulniuot pačiam verysad.gif .
Mes gyvenam 77 name bigsmile.gif .
Jaučiu,mūsų vaikai jau pažįstami(jei išleidi saviškį į kiemą) mirksiukas.gif .
Vida38

Kas tiesa, tas tiesa, viskas priklauso nuo mokytojos smile.gif Tikėkimės viskas bus gerai biggrin.gif Mane darbe moterys ramina, kad per daug panikuoju. Sakė iš savos patirties (jų vaikams jau baiginėja mokyklas), kad pačiai mamai daug sunkiau psichologiškai išleisti vaikutį į mokyklą. Pagyvensim, pamatysim lotuliukas.gif

Man irgi atrodo, kad mūsiškiai galėtų būti pažįstami, nes Mantas vienas laukan eidavo. Paklausiu vakare, ar pažįsta Luką.
daliuka
QUOTE(Vida38 @ 2008 01 31, 10:26)
Kas tiesa, tas tiesa, viskas priklauso nuo mokytojos  smile.gif  Tikėkimės viskas bus gerai  biggrin.gif Mane darbe moterys ramina, kad per daug panikuoju. Sakė iš savos patirties (jų vaikams jau baiginėja mokyklas), kad pačiai mamai daug sunkiau psichologiškai išleisti vaikutį į mokyklą. Pagyvensim, pamatysim  lotuliukas.gif
Man irgi atrodo, kad mūsiškiai galėtų būti pažįstami, nes Mantas vienas laukan eidavo. Paklausiu vakare, ar pažįsta Luką.
*

nu žinok aš jau kaip ir apsiraminau smile.gif .kalbėjau su mama,su bendradarbe,su vyro sese.visos kalbėjo,kad nepergyvent perdaug.o ir mokykla galbūt visai nebloga g.gif .jei kam nepatiko,tai nereiškia,kad visiems taip bus.jei jau labai baisu bus,tai galima bus pakeist.
ot aš kopūstgalvė,vakar ruošiausi paklaust Luko ar pažįsta kieme Mantą,užmiršau doh.gif reik kažkur užsirašyt,kai gryš,paklausiu.
Soul
Mokykla kaip mokykla. Kažkodėl čia rengiamos parodomosios pamokos Lietuvos bei užsienio pedagogams ir mokiniams... tai gal nėra jau čia taip blogai? Aš patenkinta, sūnus pirmūnas, padarau namie žinių patikrinimą, manęs nenuvilia. Aišku ir nuo mokytojo priklauso koks 80proc. Baigiamųjų brandos egzų rezultatai šioj mokykloj yra visai neblogi... O be to, daugelis baigėm paprasčiausias mokyklas, ir noras mokykis gerai ar blogai nuo to nepriklausė.
dimamka
sveikos merginos ,manau nieko baisaus betkokioje mokykloje,nes vaikas vistiek turi pats prisitaikyti kaip ten bebutu. O del Fabijoniskiu vid. galiu pasakyt,kad mano brolis baige pries 3 metus ir visai neblogai, visa ju laida kazkur istojo. Beja as ir pati baigiau sia m-kla(tiesa tada dar taip nebuvo)bet mokytojai neblogi.
daliuka
O kaip kaži pradinukų mokytojos g.gif ?Gal kas žinote g.gif ?
Vida38
Labas Daliuka,

Jau senokai ir besirašėm... Kaip laikotes? Kaip vaikai, ar neserga?
Mes tai susitvarkem su mokykla, visgi nusprendžiau leisti saviškį į "Šviesos" pradinę. Jau susitvarkėm dokumentus, pasirašėm sutartėlę, tai dabar jau lengviau "atsipūčiau" smile.gif .
Aš kai skambinausi į "Fabijoniškių" mokyklą, tai ten man sakė, kad balandžio mėn. bus pažintinis susitikimas su būsimais pradinųkų mokytojais mokykloje. Tu dar į mokyklą pasiskambink ir persiklausk. Gal nuėjus paaiškės kas nors...

Klausiau pas saviškį, ar pažįsta Luką, tai sakė, kad ne. Gal reikės atšilus orams, mums susitkti, ir vaikai pažaistų ir mes paplepėtume? thumbup.gif
editukassk
mano panelyte lanko pirmaklase fabijoniškiu vidurineje. mokykla galetu buti ir tvarkingesne bet tai jau direktoriaus nenoras tvarkytis arba kitaip tariant "laukimas renovacijos ir nieko nedarymas". pradiniu klasiu mokytoja esu tikrai patenkinta, nieko blogo negaliu pasakyti, o ir dukra ja labai patenkinta.
nelabai supratau ka viena iš dalyviu raše apie kažkokias anarhijas ir panašiai g.gif i tualeta neteko nueiti nes tikrai ten nesitikiu nieko gero pamatyti, bet tai, kaip jau sakiau, direktoriaus aplaidumo ir nenoro tvarkytis reikalas, ir tai nieko bendro neturi su mokiniu mokymu. jei aš neklystu 2007 m. rudeni žurnale viename žurnale ( jei neklystu "VEIDAS")buvo pateiktas lietuvos mokyklu reitingas, ( pagal abiturientu skaičiu įsojusi į aukštasias mok. )kuriame fabijoniškiu vid. buvo apie 50 vietoje.
teko man apsilankyti kulviečio mokykloje. pirmiausiai paklause kurioje gatveje gyvename, kai pasakeme kad s. neries prie Bigo, tai buvo pasakyta KAD IŠ TO RAJONO TIKRAI NEPRIIMS NES MES JAM NEPRIKLAUSOM. kadangi pinigeliu nedavem tai ir neprieme.

P.S. nu NETEKO MAN MATYTI ŠVIRKŠTU MOKYKLOJE. O JEIGU JAU APIE TAI KALBAM TAI S. NERIES GIMNAZIJA SKAITOSI LABAI PRESTIŽINE MOKYKLA. O KAS TEN DAROSI VISI PIUKIAI ŽINOME
Vida38
QUOTE(editukassk @ 2008 03 20, 14:23)
mano panelyte lanko pirmaklase fabijoniškiu vidurineje. mokykla galetu buti ir tvarkingesne bet tai jau direktoriaus nenoras tvarkytis arba kitaip tariant "laukimas renovacijos ir nieko nedarymas". pradiniu klasiu mokytoja esu tikrai patenkinta, nieko blogo negaliu pasakyti, o ir dukra ja labai patenkinta.
nelabai supratau ka viena iš dalyviu raše apie kažkokias anarhijas ir panašiai  g.gif i tualeta neteko nueiti nes tikrai ten nesitikiu nieko gero pamatyti, bet tai, kaip jau sakiau, direktoriaus aplaidumo ir nenoro tvarkytis reikalas, ir tai nieko bendro neturi su mokiniu mokymu. jei aš neklystu 2007 m. rudeni žurnale viename žurnale ( jei neklystu "VEIDAS")buvo pateiktas lietuvos mokyklu reitingas, ( pagal abiturientu skaičiu įsojusi į aukštasias mok. )kuriame fabijoniškiu vid. buvo apie 50 vietoje.
teko man apsilankyti kulviečio mokykloje. pirmiausiai paklause kurioje gatveje gyvename, kai pasakeme kad s. neries prie Bigo, tai buvo pasakyta KAD IŠ TO RAJONO TIKRAI NEPRIIMS NES MES JAM NEPRIKLAUSOM. kadangi pinigeliu nedavem tai ir neprieme.

P.S. nu NETEKO MAN MATYTI ŠVIRKŠTU MOKYKLOJE. O JEIGU JAU APIE TAI KALBAM TAI S. NERIES GIMNAZIJA SKAITOSI LABAI PRESTIŽINE MOKYKLA. O KAS TEN DAROSI VISI PIUKIAI ŽINOME
*

Gal tiesos ir yra... Asmeniškai aš girdėjau apie šią mokyklą nekokius atsiliepimus. Sūnaus darželio grupės mergaitės mama baigė šią mokyklą, tai tikrai patarė į ją neleisti, nes ir pati neleis į ją savo dukrytės, nors Fabijoniškių mokykla ir priklauso pagal gyvenamąją vietą. Vyro pusbrolis (jam jau 30 m.) keletą metų joje mokėsi, bet savo vaikų į ją taipogi neleido.
Tai aš kažkaip ir pabijojau... Nors kai pagalvoji, bus vaikas linkęs į negerumus, tai ir jokia mokykla nepadės verysad.gif Nuo visko neapsaugosi... Bet, jeigu yra įmanoma, tai reikia stengtis...

daliuka
Labas Vida38 4u.gif Šaunu,kad jau susitvarkėt su mokykla thumbup.gif ,o mes eisim rytoj fotografuotis ir kitą savaitę bandysiu nešt dokumentus.žinau,kad kažkur apie balandžio vid.būna ten atvirų durų diena būsimiems pirmokams,va kai nunešiu dokumentus,tai pasiklausiu.
ir aš saviškio klausiau ar Mantą pažįsta,tai irgi sakė,kad ne.tikriausiai dar keliai nesusikirto lotuliukas.gif .

editukasskačiū už info 4u.gif .pilnai tikiu,kad daug kas priklauso nuo mokyklos vadovo.jei jau kitos mokyklos sugeba gaut finansavimą ir apsitvarkyt,tai čia tikriausiai nenorima to daryti verysad.gif .o direktorius senas?gal nieko nedaro,nes jaučia ''kadencijos'' pabaigą lotuliukas.gif .
daliuka
Jei kam įdomu,parašau,ką sužinojau nuėjusi į atvirų durų dieną.Mokykla netvarkoma,nes buvo laukiama pinigų renovacijai blink.gif .tai direktoriaus pavaduotoja sakė,kad šiemet už gautus pinigus bus atnaujinta mokykloje elektros sistema ir ''tvarkomi langai''.tik neaišku ar juos keis,ar kažkaip ''tvarkys'' g.gif .o langai tai tikrai labai baisūs.pasakojo,kad pradinukų yra 12 klasių,pristatė 3 pirmokų mokytojas-2 vyresnio amžiaus ,ir viena jauna.yra galimybė pasirinkti mokytoją,kurią nori,tik tada reikia parašyti prašymą.kadangi aš jų nei vienos nepažįstu,tai bus ta,kurią paskirs.parodė klases.vaikai sėdi po vieną,t.y.suolai po vieną vietą,nauji.o mokytojų spintos tai senos,paklypusios,kreivokos.parodė trečiokų klasę,tai ten spintos jau naujos(gal tėvai susimetę nupirko?hihihi.gif ).sienos irgi remonto prašosi,dažai vietomis atsilupę.kaip minėjau, langai baisūs.kiekvienoje klasėje yra geriamo vandens,nežinau kaip tiksliai vadinasi(bankuose,sodroje tokios stovi),tokia didelė plastmasinė talpa,vaikams atsigerti.pradinukai nešioja uniformas,kurias reiks pasisiūti rugsėjo mėn.,vadovėliais aprūpina,pratybas perka bendrai,davė sąrašiuką priemonių(ką reikia nusipirkt mokslo metams),nieko ''mandra'' neprirašyta,davė atspausdintą būrelių sąrašą-pasirinkimas yra,jie nemokami.
o apie direktorių... g.gif su juo bendrauti neteko,bet iš nuotraukų... doh.gif ,nu žmogeliui jau reiktų į pensiją,tikrai reiktų...
gal ką ir pamiršau,jei ką domina,klauskit,jei žinosiu,atsakysiu 4u.gif
fajerė
Sveikos mamytės 4u.gif

Iš tiesų maniškiui dar tik 5-eri,bet jau po truputį pradėjau skaitinėt apie mokyklas...Mes gyvensim Visoriuose,tai net nežinau,kuri mokykla mums priklauso, todėl skaitinėju apie visas aplinkines. Iš tiesų tai į Fabijoniškių vidurinę net neplanuoju leisti, bet užklydau čia norėdama susipažinti su Jūsų nuomonėmis, ir turėdama mažą viltį,kad rasiu tikrai gerų atsiliepimų...Dabar papasakosiu iš savo varpinės,prieš šešerius metus tą mokyklą baigiau smile.gif
Direktorius šioje mokykloje,kad ir vyresnio amžiaus,bet yra begalinio gerumo žmogus...Galbūt dėl to,kad jam trūksta griežtumo,šioje mokykloje ir trūksta tvarkos, kitas dalykas jo žmona (bent jau anksčiau ji buvo fizikos mokytoja), vat jai tai griežtumo užtenka per akis, na bet Jūsų mažyliams su ja bendrauti dar ilgai neteks. Visa mokyklos tvarka, bent jau anksčiau laikėsi ant dviejų pavaduotojų-Vaitkevičienės ir Steckienės-abi pakankamai griežtos, ir siekiančios valdžios(tik nesu tikra, ar jos dar dirba ten)...
Mokinių anarchija prasideda nuo to laiko,kai pradeda vaikščioti į antrą pamainą,joje valdžią turi aštuntokai,kadangi vakarais jau dičkių nebuna ir jie jaučiasi patys kiečiausi,deja nebūna ir daugelio valdžios atstovų, todėl ir priežiūra nekokia...
Apie tuoletus...Juose ankščiau buvo rūkoma,ypač žiemą tai dažnas reiškinys...ypač,kai buvo įvedę tvarką neišleisti moksleivių iš mokyklos,kol nepasibaigs pamokos...Dėl švirkštų nežinau,bet jaunimas gal jau vien cigaretėm nebesitenkina.. verysad.gif .O durų tuoletuose nėra dėl to,kad mokytojas užėjęs iškart galėtų prigauti moksleivį,jei jis ką neigiamo daro...Tik bėda ta ,kad mokytojos nedrįsta eiti į berniukų tuoletus, mokytojai vyrai nelabai ir spėja,nes jų mažuma...Tai berniukų tuoletai ir lieka neprižiūrėti...
Dar viena bėda šioje mokykloje buvo reketas...Aš kadangi buvau prie vyresnių,tai manęs tai nepalietė, bet esu daug kartų girdėjusi,kaip buvę šios mokyklos mokiniai palaukę po pamokų einančio mažiuko reikalaudavo pinigų ar mobiliųjų telefonų verysad.gif su šia problema mokykla ilgai negalėjo susitvarkyti,kaip dabar nežinau,nes jau ten net negyvenu...Bet ,manau,kad reikia susirūpint vaiko saugumu,nes gyvena ten tokių fruktų, kad baisu net man suaugusiai...
Apie pedagogus galiu pasakyt tik vyresnių klasių, nes mokiausi ten nuo aštuntos klasės...Yra visokių: ir grubesnių, ir švelnesnių, griežtų ir minkštų, bet visiems,kurie nedrasko akių mokytis sekdavosi, ir visus be išlygų stengdavosi tempti...
Pats didžiausias minusas šioje mokykloje,kad direktorius visiems atėjusiems iš kitų mokyklų(nepaisydamas priežaščių dėl kurių jie buvo iš kitų mokyklų išmesti) atveria duris, ir suteikia šansą...Taip, nusipelno šanso visi,bet užtat ir yra tokių vaikų,kurie yra tiesiog chuliganiukai(tikiuosi neįžeidžiančiai išsireiškiau)...
Iš tiesų nenoriu nieko gąsdinti,tikiuosi,kad visa tai,ką parašiau jau pasikeitė...Nors kiekviena mokykla turi savų pliusų ir minusų...Net pati nenumanau į kurią mokyklą leisti savo vaiką, bet Fabijoniškių vidurinės stengsiuos išvengti, nors tikrai labai pasiilgstu joje dirbusių mokytojų ir administracijos ax.gif , bet aplinkos.... tikrai ne:mmm
Soul
Taip, spintas mes pirkome patys, kainavo daug.

Sienas/lubas/langus/radiatorius/lentą irgi dažėme patys. Dažėm ir suolus bei kėdes, bet už pastangas po metų mums "išrašė" naujus. Taip pat remontavom kriauklę, kraną bei išklijavom naujas plyteles prie kriauklės, padarėm naują spintelę po ja bei po rašymo lenta. Žodžiu remontas vyko visas vaikų rudens atostogas, bet...niekas nesuartina tėvų taip, kaip bendras darbas thumbup.gif .

Geriamą vandenį irgi perkame patys vaikams pagal jų poreikį 4u.gif .

QUOTE(daliuka @ 2008 05 19, 11:07)
Jparodė trečiokų klasę,tai ten spintos jau naujos(gal tėvai susimetę nupirko?hihihi.gif ).

sienos irgi remonto prašosi,dažai vietomis atsilupę.kaip minėjau, langai baisūs.

kiekvienoje klasėje yra geriamo vandens
*

anglelė
Kas Jus taip blogai informavo apie Fabijoniskiu vidurine? Kazkokiu nesamoniu pripasakojo ir tiek. Apie kokius svirkstus ten kalbama, kas cia per nesamone?
Man tai atrodo vaikai eina i mokykla ne tam kad i jos sienas pasiziuretu, o kazko ismokti. Fabijoniskiu vidurine tam puikia tinka. Beje ten visi mokomieji dalykai yra SUSTIPRINTI, ne taip kaip kitose tik lietuviu ar matematika. Mano abudu vaikai ten eina ie labai tuo dziaugiuosi, kad nepaklausiau draugiu ,kurios man taip pat patarinejo ,kad geriau ten neit. Mano sunaus klaseje mokosi viena panele, kuri vazineja is kito miesto i Fabijoniskiu vidurine. Ji buvo isejus, bet vel grizo, nes cia jai labai patiko. Mokytojai mokykloje irgi NUOSTABUS visada pades ar patars. Dukrai buvo problema su lietuviu kalba, nuejau pasitarti su mokytoja, tai ji tiesiog pasake,kad gali jai pravesti papildoma pamoka (kaip korepetitorius) ,as nustebau, paklausiau kiek kainuotu, o ji nusijuoke ir atsake kad nieko, ir sake ,kad jei vaikui nesiseka nubutina kisti pinigus svetimiem mokytojam kai galima pakalbeti su vaika jau pazistanciais mokytojais . Mano vaikai labai nerimauja kaip reikes iseiti is sios mokyklos, jie tiek prie jos prisiriso. Nors jiem dar anksti, bet jie jau sisimaste. Tikrai siulau visoms mamos vesti vaikus i Fabijoniskiu vidurine.
Soul
Mūsų mokytoja irgi pasilieka su vaikučiais po pamokų iki tiek, kiek jiems reikia- veda papildomo ugdymo pamokas thumbup.gif .
Dėl mokyklos finansavimo- jiems buvo paskirti pinigai stogui ir langams prieš 2 metus, bet pasikeitė valdžia ir pinigai nuplaukė unsure.gif , dabar laukia iš naujo unsure.gif . Bet jeigu nesulauks, tai nereikia nusimint- nagingi tėveliai žino kaip užsandarinti tuos langus, tikrai susitvarkysite savo klasę mirksiukas.gif.
Sarmeda
QUOTE(fajerė @ 2008 07 11, 02:34)
Mokinių anarchija prasideda nuo to laiko,kai pradeda vaikščioti į antrą pamainą,joje valdžią turi aštuntokai,kadangi vakarais jau dičkių nebuna ir jie jaučiasi patys kiečiausi,deja nebūna ir daugelio valdžios atstovų, todėl ir priežiūra nekokia...
*

Sitoje mokykloje nera antros pamainos mirksiukas.gif
fajerė
QUOTE(Sarmeda @ 2008 07 30, 16:14)
Sitoje mokykloje nera antros pamainos  mirksiukas.gif
*

Parasiau,kad prieš šešerius metus šią mokyklą baigiau...Tuomet dar tikrai buvo dvi pamainos mirksiukas.gif
Kaip dabar ten yra aš nežinau... Parašiau tai, kas buvo...
Taip pat parašiau,jog tikiuosi,kad viskas pasikeitė... mirksiukas.gif
Rasa1
Tai ar yra nors viena mamyte kuri leis siemet savo pirmokeli i sia mokykla ? unsure.gif man idomu ar jau jum pranese kad jusiskiai priimti ar dar ne ? Mum zadejo kad iki rugpjucio 28 d jie paskambins .. bet nepaskambino .. gal neprieme .. ? unsure.gif verysad.gif unsure.gif
daliuka
QUOTE(Rasa1 @ 2008 08 28, 17:08)
Tai ar yra nors viena mamyte kuri leis siemet savo pirmokeli i sia mokykla ? unsure.gif  man idomu ar jau jum pranese kad jusiskiai priimti ar dar ne ? Mum zadejo kad iki rugpjucio 28 d jie paskambins .. bet nepaskambino .. gal neprieme .. ?  unsure.gif  verysad.gif  unsure.gif
*

Maniškis bus pirmokas.Vakar kaip tik buvau nuėjusi į mokyklą.Sąrašai jau sudaryti,jie raštinėje,pasiskambinkit ir pasakys.Nepriimt,tai netikiu,kad nepriims g.gif .
Jei domina info apie rugsėjo 1-ąją-tai pirmokai renkasi stadione 9val. 4u.gif
Rasa1
Oi kaip ciootkai kad atsirado nors vienas gyvas pasnekovas mirksiukas.gif na , man sake kad paskambins , tai ir laukiu kaip ant adatu doh.gif ryt is ryto tikrai paskambinsiu thumbup.gif aciukas uz info mirksiukas.gif
Sakykit o kokia apranga fiziniui pirkot ? ar pirkot kokius spec kedukus ar pan ? ax.gif
daliuka
QUOTE(Rasa1 @ 2008 08 28, 18:01)
Oi kaip ciootkai kad atsirado nors vienas gyvas pasnekovas  mirksiukas.gif  na , man sake kad paskambins , tai ir laukiu kaip ant adatu  doh.gif  ryt is ryto tikrai paskambinsiu  thumbup.gif  aciukas uz info  mirksiukas.gif 
Sakykit o kokia apranga fiziniui pirkot ? ar pirkot kokius spec kedukus ar pan ?  ax.gif
*

Nėr už ką 4u.gif
Fiziniui nupirkau tik naujas kelnes,viršų turim dar gerą nuo kito komplekto.o batus,tai parasčiausius sportbačius(inkariukus)maximoj nupirkau.
Rasa1
O i kokia klase papuolet ? gal ir vaikiukai musu kartu mokinsis ax.gif o sakykit iki keliu mokykla buna atidaryta ? gal speciau paziureti tuos sarasiukus ? smile.gif ar jie dar nebus iskabinti ? unsure.gif
daliuka
QUOTE(Rasa1 @ 2008 08 28, 18:43)
O i kokia klase papuolet ? gal ir vaikiukai musu kartu mokinsis  ax.gif  o sakykit iki keliu mokykla buna atidaryta ? gal speciau paziureti tuos sarasiukus ? smile.gif ar jie dar nebus iskabinti ?  unsure.gif
*

maniškis bus 1b,mokytoja R.Meilienė.nežinau ar šiandien jau ką nors rasit g.gif ,aš buvau nuėjus apie 12 val.dienos.vakar iškabintų sąrašų dar nebuvo,ėjau į raštinę ir ten sužinojau.
Rasa1
Valioooo mus irgi prieme thumbup.gif busim cekais biggrin.gif thumbup.gif
daliuka
dar galiu suteikti info apie uniformas(šiand.buvau siuvykloje),nes šioje mokykloje pradinukai jas nešioja.siuvykla-parduotuvė ''mano vita'' yra šeškinėje,priešais ''iki'' raudonam pastate,3 a.turi keleta uniformų mūsų mokyklai,bet mums netiko dydžiai schmoll.gif ,tai net neišmatavo siuvimui verysad.gif ,nes išeina atostogų ir užsakymus priiminės tik nuo spalio 15d.,bet tai ne bėda,nes mokytoja yra minėjusi,kad nebūtina rugsėjį jas dėvėti.va kaip būna,kai viską atidedi paskutinei dienai biggrin.gif blush2.gif
Rasa1
O tai kaip daryti jei matuos tik nuo spalio ? jei uniforma privaloma... unsure.gif na , mes sumastem eiti i sia mokykla likus 2 savaitem .. tai net nezinojau ar priims ir ar reiks tos uniformos .... o kokiu dydziu ten buvo ? gal iseitu paciai pataisyti ? ir kokia kaina tos uniformos ? reikia tik vienos ar dvieju pakeitimam ? g.gif
Sekcija
QUOTE(Rasa1 @ 2008 08 29, 15:45)
O tai kaip daryti jei matuos tik nuo spalio ? jei uniforma privaloma... unsure.gif na , mes sumastem eiti i sia mokykla likus 2 savaitem .. tai net nezinojau ar priims ir ar reiks tos uniformos .... o kokiu dydziu ten buvo ? gal iseitu paciai pataisyti ? ir kokia kaina tos uniformos ? reikia tik vienos ar dvieju pakeitimam ?  g.gif
*

Iš pradžių visi pirmokėliai bus be uniformų. Spalio mėnesį užsisakysit visi kartu ir turėsit, nėra ko jaudintis mirksiukas.gif Mes prieš 4 metus mokėjom apie 150 Lt, neatsimenu dabar tiksliai. Medžiaga buvo kažkokia pusiau sintetika, bet užtai skalbiankėje puikiai skalbėsi rolleyes.gif
Rasa1
Aaaa niu tadu ziauriai palengvejo karsta.gif o gal kas dar zinok ka apie burelius ? kokios kainos ir pan smile.gif zinau kad viska suzinosiu rugsejo 1 bet labai jau nekantru .. ax.gif
daliuka
QUOTE(Rasa1 @ 2008 08 29, 22:32)
Aaaa niu tadu ziauriai palengvejo  karsta.gif  o gal kas dar zinok ka apie burelius ? kokios kainos ir pan smile.gif zinau kad viska suzinosiu rugsejo 1 bet labai jau nekantru .. ax.gif
*

Va radau lankstinuką su būreliais (davė per atvirų durų dieną balandžio mėn.):1.anglų kalbos pradžiamokslis(Iklasėje),2.jaunųjų gamtininkų-ekologų,3.''pažink save'',4.sporto,5.saugaus eismo,6.mažųjų dizainas,7.etnografinis,8.dailės,9.meno studija,10.dramos studija,11.tautinių šokių kolektyvas,12.šiuolaikinių šokių kolektyvas. 4u.gif Ir dar lyg minėjo,kad bus kažkoks būrelis susijęs su kompiuteriais g.gif .visi būreliai nemokami(bent jau taip sakė pavasarį).
o kokių dydžių uniformų ten buvo tai net nežinau g.gif .paklausė vaiko ūgio,nuėjo paieškot ir atėjusi pasakė,kad mums tinkamų nėra.kiek žinau,tai uniformoje bus tamsiai mėlyna medžiaga ir languota.
Rasa1
Kaip cioootkai del bureliu bigsmile.gif o dar ciotkiau kad jie nemokami bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif idomu nuo kokios dienos jie jau gales lankyti ? nes girdejau kad prailginta grupe veiks tik nuo antros savaites sad.gif man toks stresas dabar su tuo atsiemimu ...
daliuka
QUOTE(Rasa1 @ 2008 08 30, 12:51)
Kaip cioootkai del bureliu  bigsmile.gif o dar ciotkiau kad jie nemokami  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  idomu nuo kokios dienos jie jau gales lankyti ? nes girdejau kad prailginta grupe veiks tik nuo antros savaites sad.gif man toks stresas dabar su tuo atsiemimu ...
*

dėl būrelių,tai manau paaiškės rugsėjo 1-ąją.mums problemą,kokius pasirinkti,nes sūnus nori lankyti beveik visus biggrin.gif .
maniškis prailgintos nelankys,nes pati būnu namie,auginu mažiuką.
Rasa1
Kad esat namie tai jum labai gerai , as tai vat dirbu , nors ir salia ( Garsu pasaulio spaustuvej smile.gif ) bet pas mus grafikas slenkantis .. parvesti tai galeciau isbegti , bet tuomet jam tektu vienam namie buti , todel ir noriu kad kuo ilgiau pabutu su vaikais ir pan .. darzely tai gerai jam buvo , iki 18 val galejo dukti sau .. o kai gryzta prasideda jo nuolatiniai - KA VEIKTI ... doh.gif Tai pirma savaite jauciu teks pasiimti atostogu , o kaip veliau reiks daryti tai net neisivaizduoju .. tuolabiau kad i S>Neries gatve isikelsim dar tik po pusantro menesio ... verysad.gif
daliuka
QUOTE(Rasa1 @ 2008 08 30, 13:38)
Kad esat namie tai jum labai gerai  , as tai vat dirbu , nors ir salia ( Garsu pasaulio spaustuvej smile.gif ) bet pas mus grafikas slenkantis .. parvesti tai galeciau isbegti , bet tuomet jam tektu vienam namie buti , todel ir noriu kad kuo ilgiau pabutu su vaikais ir pan .. darzely tai gerai jam buvo , iki 18 val galejo dukti sau .. o kai gryzta prasideda jo nuolatiniai - KA VEIKTI ...  doh.gif  Tai pirma savaite jauciu teks pasiimti atostogu , o kaip veliau reiks daryti tai net neisivaizduoju .. tuolabiau kad i S>Neries gatve isikelsim dar tik po pusantro menesio ...  verysad.gif
*

na kai tokia situacija,tai jums tikrai prailginta gr.būtų geriausia.mano viena draugė(jos darbas irgi buvo slenkančiu grafiku)buvo susiradusi studentę,kuri pažiūrėdavo parėjusį iš mokyklos vaiką(kartais ir iš mokyklos parvesdavo,jei paskaitos anksčiau baigdavosi),kol tėvai gryždavo iš darbo thumbup.gif .ir mokėjo labai nedaug.pabandykit paieškoti čia,SM,auklių skyrely,gal ką tinkamo rasit,ir aišku,jei finansai leidžia 4u.gif .
Rasa1
Niu sveikutes vel 4u.gif paporinkit man daba apie tas uniformas smile.gif ar jusiskiai jas jau turi ? idomu iki kokios klases jos privalomos g.gif ir kiek jos dabar kainuoja ? ax.gif
daliuka
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 03, 00:05)
Niu sveikutes vel  4u.gif  paporinkit man daba apie tas uniformas smile.gif ar jusiskiai jas jau turi ? idomu iki kokios klases jos privalomos  g.gif  ir kiek jos dabar kainuoja ? ax.gif
*

labas.mano sūnaus klasėje ne visi turi(maniškis irgi) schmoll.gif .maždaug pusė.privaloma,kol bus pradinukas,tai iki 4 kl.o kiek kainuoja,tai net neįsivaizduoju g.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.