Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Batai: su lipukais ar su raišteliais
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
T.A.K.
O as vakar saviskei tokius nupirkai tik kailiukas rudas ir pats batas salvos kaip "margancovkes"" ant kojytes graziai atrode user posted image
Gal kuri turejot, kaip nesiojosi?
Nupirkau pirmadieni Bimbo batukus bet grazinau nes atidziau panagrinejus namie kazkokie ploni buvo, neitikino kad vaikas nesusals.
patrakusi
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 14, 16:48)
O as vakar saviskei tokius nupirkai tik kailiukas rudas ir pats batas salvos kaip "margancovkes"" ant kojytes graziai atrode user posted image
Nupirkau pirmadieni Bimbo batukus bet grazinau nes atidziau panagrinejus namie kazkokie ploni buvo, neitikino kad vaikas nesusals.
*

Aš tokius saviškei žiūrinėjausi, bet jie man nepatiko dėl raištelių... schmoll.gif Kažkaip nesaugu man su jais...Iš savo vaikystės dar prisimenu traumas patirtas... rolleyes.gif
T.A.K.
QUOTE(Lieputė @ 2007 11 14, 17:06)
Aš tokius saviškei žiūrinėjausi, bet jie man nepatiko dėl raištelių... schmoll.gif Kažkaip nesaugu man su jais...Iš savo vaikystės dar prisimenu traumas patirtas... rolleyes.gif
*

o kokia trauma su raisteliais g.gif kazko man nedasyla, juk palaidais raisteliais nelakstys g.gif Ar kokia nors kita priezastis ?
O man dar patiko kad juos galima atlenkt ir ilgesni pasidaro, kad guma uzlipa ant nosies ir ant kulniuko (neapsidraskys ir nesuslaps tai pgreit), kad padas lygus-nelygus, neslydus.
bonda
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 14, 15:48)

*

turejom pernai labai panasius -tik tamsesni ir ryskensi thumbup.gif labai geri buvo, super nesiojos ir dar kaip naujus pardaviau wub.gif tikrai buvau patenkinta

QUOTE(Lieputė @ 2007 11 14, 16:06)
*

o ko raisteliai blogai? g.gif kaip tik skaitos maziukam vaikam raisteliai privalumas mirksiukas.gif as ir siemet ieksojau su raisteliais - ale neaptikau, ko reikejo doh.gif
T.A.K.
QUOTE(bonda @ 2007 11 15, 09:33)
turejom pernai labai panasius -tik tamsesni ir ryskensi thumbup.gif labai geri buvo, super nesiojos ir dar kaip naujus pardaviau wub.gif tikrai buvau patenkinta

Oj , pradziuginai. Ir man jos is visu mano apciupinetu ir isnagrinetu batu fajniausi ir patikimiausi atrode. Dabar laukiu kol galesim iseit pasivaiksciot su jais. As labiau patenkinta negu mazyle tongue.gif
Musu tiesa irgi ryskesni ir tamsesni biggrin.gif
bonda
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 15, 08:44)
Oj , pradziuginai. Ir man jos is visu mano apciupinetu ir isnagrinetu batu fajniausi ir patikimiausi atrode. Dabar  laukiu kol galesim iseit pasivaiksciot su jais. As labiau patenkinta negu mazyle tongue.gif
Musu tiesa irgi ryskesni ir tamsesni biggrin.gif
*

va radau dar foto wub.gif user posted image
patrakusi
QUOTE(bonda @ 2007 11 15, 09:33)
o ko raisteliai blogai? g.gif kaip tik skaitos maziukam vaikam raisteliai privalumas mirksiukas.gif as ir siemet ieksojau su raisteliais - ale neaptikau, ko reikejo doh.gif
*

O koks čia sakykit privalumas?...Kažkada vaikystėj pas mane batuko raištelis atsirišo, ir mama ant jo atsistojo, visa tai įvyko ant įėjimo į pardę, mama duris atidarinėjo, ir aš su galvytę trenkiausi tiesiai į tas duris...Praskėliau galvą neseniai susiųtoj vietoj (prieš tai irgi praskelta buvo)...Baisu buvo...Po to karto daugiau mūsų namuse nebuvo batų su raišteliais.. ax.gif Aš pati pvz dabar būna einu ir užsikabinu už tų raištelių (kai pas mane atsiriša)..Tai ką jau kalbėt apie vaikus... mirksiukas.gif Todėl perku tik su lipdukais... thumbup.gif Ir pareguliuoti gali, ir saugu... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 14, 17:19)
o kokia trauma su raisteliais g.gif  kazko man nedasyla, juk palaidais raisteliais nelakstys  g.gif Ar kokia nors kita priezastis ?
O man dar patiko kad juos galima atlenkt ir ilgesni pasidaro, kad guma uzlipa ant nosies ir ant kulniuko (neapsidraskys ir nesuslaps tai pgreit),  kad padas lygus-nelygus, neslydus.
*

Taip palaidais nelakstys, bet ar visada sužiūrit juos...?..Pvz sau bandydavau surišti dvigubu mazgu, ir visvien atsiriša...Na, žodžiu man nepatinka ir netinka...O jei jums viskas gerai, tai super... thumbup.gif Gero nešiojimo.... mirksiukas.gif thumbup.gif
Eglute
as irgi net neziuriu i batukus su rasteliais schmoll.gif
su lipdukais ir greiciau ir paprasciau ir saugiau thumbup.gif
bonda
QUOTE(Lieputė @ 2007 11 16, 17:09)
O koks čia sakykit privalumas?...
*

o toks, kad su rasiteliais tvirciau -suverzi kiek riek..lipuckos pvz kdos kojos nesuvers kiek reikia... plius ortopedai nesenai tradejusiem vaiksciot tik su raistreliasi rekomenduoja ir t.t.

aisku, vaikui paciam tai daug paprasciau lipuckes mirksiukas.gif
migliux
Nu aš apie ortopedų rekomendacijas tai jau patylėsiu lotuliukas.gif
bonda
QUOTE(migliux @ 2007 11 17, 14:57)
Nu aš apie ortopedų rekomendacijas tai jau patylėsiu  lotuliukas.gif
*

as tai tik is patirties kalbu blush2.gif mirksiukas.gif ir tikrai tvirciau buvo su raisteliais, nei dabar su lipuckem g.gif g.gif tikrai geriau ties kulksnim buvo mirksiukas.gif

ir kas dar tuose turimuose primigi nepatinka, kad plastmasines detales -nu tie dirzeliai lipuckos ant plastmasiniu pritvirtintos doh.gif

o vasara su lipuckem tai tikria problem turejom doh.gif doh.gif nu bet negali pykt - s basankes ir buvo doh.gif doh.gif - bet cia ne ta tema biggrin.gif lotuliukas.gif
boruzhe
QUOTE(migliux @ 2007 11 16, 18:57)
Man irgi nepatinka su raišteliais  schmoll.gif
*

Pasisakysiu ir aš apie raištelius biggrin.gif Jie gal ir nepatogu, bet tikrai bent jau mažiukams vaikučiams yra žymiai geriau smile.gif
Nepatogu, dažniausiai ir greičiausiai mamai, darželio auklėtojai ir pan. Nes vaikutis nemoka užsirišti pats ir tenka nuolat jam padėti. Bet yra ir kita medalio pusė ax.gif Tarkim vaikučio pėdutė yra putlesnė arba atvirkščiai labai smulki, tada raišteliai tikras išsigelbėjimas thumbup.gif Su raišteliai žymiai patogiau ir geriau galima pareguliuoti batuko laisvumą ar tamprumą ax.gif
Dar vienas dalykas, kad su raišteliais batai atrodo subtilesni, labiau išbaigti, bent man ax.gif Kalbu apie batus vyresniems vaikams, ypač mergaitėms ax.gif

Pernai mano mažė nešiojo Ecco
user posted image

O šiemet įsigijom Primigi, bet vis dar svarstau palikt juos jai ar ne, dydis galėtų būt vienu didesnis ax.gif ir man dar tie lipukai užkliūna, nors maniškei tai laaaabai patinka doh.gif Nors dėl kokybės ir šiltumo tai nei menkiausio priekaišto neturiu thumbup.gif
user posted image

Zana4
QUOTE(boruzhe @ 2007 11 25, 15:29)

Nepatogu, dažniausiai ir greičiausiai mamai, darželio auklėtojai ir pan. Nes vaikutis nemoka užsirišti pats ir tenka nuolat jam padėti.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pas mus rudeniukai ecco su raisteliais, labai patogu as skaitau maniskiui wub.gif
migliux
Turim mes ir su raišteliais batų, tai galiu pasakyti kad vaikui tikrai labiau su lipdukais patinka, o jei kojytė putlesnė ar siauresnė tai gali būt kad patogiau su raišteliais, bet mano vaikų kojos turbūt vidutiniškos todėl nepastebėjau raištelių privalumų - tik trūkumus
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 11 25, 16:58)
Turim mes ir su raišteliais batų, tai galiu pasakyti kad vaikui tikrai labiau su lipdukais patinka, o jei kojytė putlesnė ar siauresnė tai gali būt kad patogiau su raišteliais, bet mano vaikų kojos turbūt vidutiniškos todėl nepastebėjau raištelių privalumų - tik trūkumus
*

g.gif o kokie trūkumai gali būti? kad nepatogu rišti? niu nz gal kai maniskis paaugs ir pats rist batus, tai ir man bus beda doh.gif
Deimantukas

nu ir man butu idomu suzinoti tu batu su raisteliais trukuma? blink.gif turiu ir su lipuckom ecco ir kitokius su raisteliais, pokolkas abieji labai patogus ir bedu nekyla. Aulinukai su raisteliais, net skaitos stabiliau ir tvirciau kojyte buna uzversta...(pg daktarus) tad matai ta nuomone tokia... labai skirtingas dalykas biggrin.gif mirksiukas.gif
migliux
Tiesiog vaikui sunkiau pačiam užsirišti. Užsirišti jie išmoksta bet taip susirišti kad neatsirištų - sunkiau jau. Daugiau trūkumų tai nėra. Nesakau gi aš kad tai esminis batų trūkumas, tai tik labai nedidelis trūkumas tongue.gif
Parašiau žodį "trūkumas" ant savo galvos lotuliukas.gif
Jūsų vaikai maži jums neaktualu
Mano vyresnysis dabar turi rudeninius Elefanten su raištukais ir Ecco su lipdukais. Spėkit kuriuos jis mieliau aunasi? Būtent ecco. Jie jam ir patogesni ir pats sako kad raištukus tingi rišti lotuliukas.gif
Aš pati turiu nusipirkus kedus su raištukais. Jie man tikrai dažnai atsiriša. Jie tokie kaip šilkiniai, slidūs.
*rutuliukas*
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kad su lipukais batukai patogesni tuo,kad juose nieks neatsiris ir nera ko uzmint ir nukris 4u.gif
po kol kas ne vienu batu mano vaikis neturejes su raisteliais, man ir paciau patogiau ir jam lengviau uzsisegt batukus, kai netyngi autis doh.gif
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 25, 22:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kad su lipukais batukai patogesni tuo,kad  juose nieks neatsiris ir nera ko uzmint ir nukris 4u.gif
po kol kas ne vienu batu mano vaikis neturejes su raisteliais, man ir paciau patogiau ir jam lengviau uzsisegt batukus, kai netyngi autis doh.gif
*

Vyresneliui sutinku patogiau yra su lipukais,nes raikstelius kol uzsirisa doh.gif ,o mazesniui jokio skirtumo ar lipukai ar raiksteliai vistiek as pati ji dar apaudineju smile.gif
bonda
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 25, 16:08)
g.gif  o kokie trūkumai gali būti? kad nepatogu rišti? niu nz gal kai maniskis paaugs ir pats rist batus, tai ir man bus beda  doh.gif
*

anksciau cia viena mama rase, kad atsiriso, uzkliuvo, isgriuvo mirksiukas.gif (pas mus analogiska situacija buvo su basankes vasara su lipuckem doh.gif doh.gif ) bet as ir uz raistalus..ypac jei dar vaikas turi kokiu problem del kojyciu..ypac maziukas (vis tiek jam risi ir perlipini ar pataisai, kai uzsideda batus blush2.gif mirksiukas.gif ), tik pradejes vaiksciot -tik kad su tais raistas ne taip paprasta rast - tikrai mazesnis pasirinkimas g.gif
*Lina*
pirkau Ugnei Bartek batukus su raištelais ir su lipukais kartu, užrišu raistelius, paskui užsegu lipukus, labai džiaugiuosi tais batais thumbup.gif
bonda
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 29, 15:35)
pirkau Ugnei Bartek batukus su raištelais ir su lipukais kartu, užrišu raistelius, paskui užsegu lipukus, labai džiaugiuosi tais batais thumbup.gif
*

kokius? mirksiukas.gif pasirodykit mirksiukas.gif
Benukas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 25, 22:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kad su lipukais batukai patogesni tuo,kad  juose nieks neatsiris ir nera ko uzmint ir nukris 4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir atseginet patogiau ir idomiau, nes traska mirksiukas.gif
*Lina*
QUOTE(bonda @ 2007 11 30, 09:01)
kokius? mirksiukas.gif pasirodykit mirksiukas.gif
*

batukai paprasti
user posted image
*rutuliukas*
QUOTE(*Lina* @ 2007 12 02, 23:52)
batukai paprasti
user posted image
*

su vilna jie taip? 4u.gif
graziu modeliuku yra iki 26 dydzio, o va didesniems unsure.gif tai jau ne labai doh.gif
*Lina*
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 12 03, 09:53)
su vilna jie taip? 4u.gif
graziu modeliuku yra iki 26 dydzio, o va didesniems unsure.gif tai jau ne labai  doh.gif
*

taip su vilna thumbup.gif
*rutuliukas*
rasei,kad nerandi graziu batuku mazei
o man visai sie mieli, wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*Lina*
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 12 03, 14:19)
o man visai sie mieli,  wub.gif  wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*

šitie tai gražūs wub.gif
reiks nulėkti iki Akropolio pažiūrėt, kai mažė pasveiks unsure.gif
Eglute
grazus baciukai, bet padas tai grubokas doh.gif toks nemergaitiskas blush2.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Eglute @ 2007 12 03, 21:04)
*

bet man vis tiek grazus 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lina* @ 2007 12 03, 20:34)
šitie tai gražūs wub.gif
reiks nulėkti iki Akropolio pažiūrėt, kai mažė pasveiks unsure.gif
*

mirksiukas.gif sveikatytes, maniskis ir sirguliuoja verysad.gif
bonda
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 12 03, 14:19)
o man visai sie mieli,  wub.gif  wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*

jooo, man sitie irgi grazus..bet kadangi pernai turejom labai labai panasius -vos ne tokius pat- tai siemet nesinori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
T.A.K.
QUOTE(Eglute @ 2007 12 03, 20:04)
*

schmoll.gif nea, nieko panasaus, visai tas padas negrubus.Mes turim viens prie vieno tuos paskutinius (margancovkes spalvos) labai dailiai atrodo, kazkada cia rodziau. Nors kojyte maza musu smile.gif
viilmute
Na siaip jau mes visalaika renkames batukus su lipukais nes ir maze tada pati moka uzsideti ir uzsisegti na ir mano mama dirba vaiku darzeli tai sako kad siaip ir darzelija patogiausi batukai su lipukais wub.gif
Yanke
Mes irgi po kolkas renkames batus su lipukais. kaip jau buvo rasoma, saugiau, nes tikrai galima nepastebeti kaip raistukas atsiris, ir pabaiga gali buti labai nemaloni. taippat greiciau apsimauti. Turim mes zeminukus su raistukais, tai i lauka nekaro su jais dar ir neejom, ne karto nesugebejau uzdeti savo mazei abu batus, ko viena apmauni ir uzrisi, tai jai jau atsibosta sita procedura, ir niekaipjos jau nesulaikysi. O dar kaip padaro tokiems maziems raistukus su fiksatoriais doh.gif tai is vis tradedija, prie kiekvienos skyles itempinet reikia. ir del suverzymo: per stipriai irgi negalima verzti, o tokie maziukai nepasakys kada jiems per stipriai, ir tevai verzia, o tai trukdo normaliai kraujotakai, ir koja sala. Del to su lipukais musm daug geriau, tik nereikia batus super didelius pirkti, kad vaiko koja neislistu, o jei koja siauresne, tai kojine storesne deteti smile.gif ir manau viskas bus thumbup.gif
Ivonadaniel
Mes visada renkames su lipdukais,labai patogu thumbup.gif
AgnėM
Ir vasarai ,ir pavasariui,ir rudeniui,ir žiemai batus perkam tik su lipdukais,patogu,gali vaikutis pats apsiauti batukus biggrin.gif
Limcamca
Mano abiems vaikams patogesni yra su lipukais 4u.gif
zebra
mano ir su lipdukais drinks_cheers.gif
zbara
mano visada su lipukais biggrin.gif labai patogu mano mažei juos apsimaut ir nusimaut. nereik mano pagalbos biggrin.gif
(mirtise)
Su lipukais thumbup.gif Nors turėjom ir su raištukais.
Darželyje ir gi geriau su lipukais.Dabar jau patys ir apsiauti moka,tik dažnai kojas sumaišo doh.gif
Astulka*
Mums irgi su lipukais, turim kedus su sniureliais tai barames, kiekviena karta ax.gif
inga77
su lipukais dabar tutim su raistel tai kol apaunu schmoll.gif
edux
visi batukai su lipdukais smile.gif patogu paciam vaikui ir mamai.ir darzelyje praso,kad geriau butu vaikuciui batai su lipdukais.
mammy
Pas mus tik su lipukais, ir tai kantrybės nėra kol uždedu reik bėgt, o kas būtų jei dar ir rišt reiktų doh.gif Ir dar reiktų rišinėt turbūt kas 5min nes patiktų atrišinėt lotuliukas.gif
tutifruti
man patogus ir vieni ir kiti,bet vaikam i darza stengiosi su libdukais deti batukus mirksiukas.gif nes daug jems patogiau ax.gif
erikiuxxx
as irgi net neziuriu i batukus su rasteliais schmoll.gif
su lipdukais ir greiciau ir paprasciau ir saugiau thumbup.gif
NI-KO
su lipukais - ir man patogu, ir vaikams lengviau
saturno_sesely
vaikui nepirkčiau dėvėtų apatinių.
sau - nebent liemenėlę... kelnaičių neee... schmoll.gif
daika
smile.gif mums patogiau su lipukais
nestle
Mums irgi patogiau su libdukais (lipuskem) lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.