Gal kuri turejot, kaip nesiojosi?
Nupirkau pirmadieni Bimbo batukus bet grazinau nes atidziau panagrinejus namie kazkokie ploni buvo, neitikino kad vaikas nesusals.
O as vakar saviskei tokius nupirkai tik kailiukas rudas ir pats batas salvos kaip "margancovkes"" ant kojytes graziai atrode
![]() Gal kuri turejot, kaip nesiojosi? Nupirkau pirmadieni Bimbo batukus bet grazinau nes atidziau panagrinejus namie kazkokie ploni buvo, neitikino kad vaikas nesusals. QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 14, 16:48) O as vakar saviskei tokius nupirkai tik kailiukas rudas ir pats batas salvos kaip "margancovkes"" ant kojytes graziai atrode ![]() Gal kuri turejot, kaip nesiojosi? Nupirkau pirmadieni Bimbo batukus bet grazinau nes atidziau panagrinejus namie kazkokie ploni buvo, neitikino kad vaikas nesusals. Aš tokius saviškei žiūrinėjausi, bet jie man nepatiko dėl raištelių... QUOTE(Lieputė @ 2007 11 14, 17:06) Aš tokius saviškei žiūrinėjausi, bet jie man nepatiko dėl raištelių... o kokia trauma su raisteliais O man dar patiko kad juos galima atlenkt ir ilgesni pasidaro, kad guma uzlipa ant nosies ir ant kulniuko (neapsidraskys ir nesuslaps tai pgreit), kad padas lygus-nelygus, neslydus. QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 14, 15:48) turejom pernai labai panasius -tik tamsesni ir ryskensi QUOTE(Lieputė @ 2007 11 14, 16:06) Aš tokius saviškei žiūrinėjausi, bet jie man nepatiko dėl raištelių... o ko raisteliai blogai? QUOTE(bonda @ 2007 11 15, 09:33) turejom pernai labai panasius -tik tamsesni ir ryskensi Oj , pradziuginai. Ir man jos is visu mano apciupinetu ir isnagrinetu batu fajniausi ir patikimiausi atrode. Dabar laukiu kol galesim iseit pasivaiksciot su jais. As labiau patenkinta negu mazyle Musu tiesa irgi ryskesni ir tamsesni QUOTE(bonda @ 2007 11 15, 09:33) o ko raisteliai blogai? O koks čia sakykit privalumas?...Kažkada vaikystėj pas mane batuko raištelis atsirišo, ir mama ant jo atsistojo, visa tai įvyko ant įėjimo į pardę, mama duris atidarinėjo, ir aš su galvytę trenkiausi tiesiai į tas duris...Praskėliau galvą neseniai susiųtoj vietoj (prieš tai irgi praskelta buvo)...Baisu buvo...Po to karto daugiau mūsų namuse nebuvo batų su raišteliais.. Papildyta: QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 14, 17:19) o kokia trauma su raisteliais O man dar patiko kad juos galima atlenkt ir ilgesni pasidaro, kad guma uzlipa ant nosies ir ant kulniuko (neapsidraskys ir nesuslaps tai pgreit), kad padas lygus-nelygus, neslydus. Taip palaidais nelakstys, bet ar visada sužiūrit juos...?..Pvz sau bandydavau surišti dvigubu mazgu, ir visvien atsiriša...Na, žodžiu man nepatinka ir netinka...O jei jums viskas gerai, tai super...
as irgi net neziuriu i batukus su rasteliais
su lipdukais ir greiciau ir paprasciau ir saugiau QUOTE(Lieputė @ 2007 11 16, 17:09) o toks, kad su rasiteliais tvirciau -suverzi kiek riek..lipuckos pvz kdos kojos nesuvers kiek reikia... plius ortopedai nesenai tradejusiem vaiksciot tik su raistreliasi rekomenduoja ir t.t. aisku, vaikui paciam tai daug paprasciau lipuckes
Nu aš apie ortopedų rekomendacijas tai jau patylėsiu
QUOTE(migliux @ 2007 11 17, 14:57) as tai tik is patirties kalbu ir kas dar tuose turimuose primigi nepatinka, kad plastmasines detales -nu tie dirzeliai lipuckos ant plastmasiniu pritvirtintos o vasara su lipuckem tai tikria problem turejom QUOTE(migliux @ 2007 11 16, 18:57) Pasisakysiu ir aš apie raištelius Nepatogu, dažniausiai ir greičiausiai mamai, darželio auklėtojai ir pan. Nes vaikutis nemoka užsirišti pats ir tenka nuolat jam padėti. Bet yra ir kita medalio pusė Dar vienas dalykas, kad su raišteliais batai atrodo subtilesni, labiau išbaigti, bent man Pernai mano mažė nešiojo Ecco ![]() O šiemet įsigijom Primigi, bet vis dar svarstau palikt juos jai ar ne, dydis galėtų būt vienu didesnis ![]()
Turim mes ir su raišteliais batų, tai galiu pasakyti kad vaikui tikrai labiau su lipdukais patinka, o jei kojytė putlesnė ar siauresnė tai gali būt kad patogiau su raišteliais, bet mano vaikų kojos turbūt vidutiniškos todėl nepastebėjau raištelių privalumų - tik trūkumus
QUOTE(migliux @ 2007 11 25, 16:58) Turim mes ir su raišteliais batų, tai galiu pasakyti kad vaikui tikrai labiau su lipdukais patinka, o jei kojytė putlesnė ar siauresnė tai gali būt kad patogiau su raišteliais, bet mano vaikų kojos turbūt vidutiniškos todėl nepastebėjau raištelių privalumų - tik trūkumus nu ir man butu idomu suzinoti tu batu su raisteliais trukuma?
Tiesiog vaikui sunkiau pačiam užsirišti. Užsirišti jie išmoksta bet taip susirišti kad neatsirištų - sunkiau jau. Daugiau trūkumų tai nėra. Nesakau gi aš kad tai esminis batų trūkumas, tai tik labai nedidelis trūkumas
Parašiau žodį "trūkumas" ant savo galvos Jūsų vaikai maži jums neaktualu Mano vyresnysis dabar turi rudeninius Elefanten su raištukais ir Ecco su lipdukais. Spėkit kuriuos jis mieliau aunasi? Būtent ecco. Jie jam ir patogesni ir pats sako kad raištukus tingi rišti Aš pati turiu nusipirkus kedus su raištukais. Jie man tikrai dažnai atsiriša. Jie tokie kaip šilkiniai, slidūs. po kol kas ne vienu batu mano vaikis neturejes su raisteliais, man ir paciau patogiau ir jam lengviau uzsisegt batukus, kai netyngi autis QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 25, 22:36) po kol kas ne vienu batu mano vaikis neturejes su raisteliais, man ir paciau patogiau ir jam lengviau uzsisegt batukus, kai netyngi autis Vyresneliui sutinku patogiau yra su lipukais,nes raikstelius kol uzsirisa QUOTE(Zana4 @ 2007 11 25, 16:08) anksciau cia viena mama rase, kad atsiriso, uzkliuvo, isgriuvo
pirkau Ugnei Bartek batukus su raištelais ir su lipukais kartu, užrišu raistelius, paskui užsegu lipukus, labai džiaugiuosi tais batais
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 25, 22:36) po kol kas ne vienu batu mano vaikis neturejes su raisteliais, man ir paciau patogiau ir jam lengviau uzsisegt batukus, kai netyngi autis
rasei,kad nerandi graziu batuku mazei
o man visai sie mieli, ![]() ![]()
grazus baciukai, bet padas tai grubokas
Na siaip jau mes visalaika renkames batukus su lipukais nes ir maze tada pati moka uzsideti ir uzsisegti na ir mano mama dirba vaiku darzeli tai sako kad siaip ir darzelija patogiausi batukai su lipukais
Mes irgi po kolkas renkames batus su lipukais. kaip jau buvo rasoma, saugiau, nes tikrai galima nepastebeti kaip raistukas atsiris, ir pabaiga gali buti labai nemaloni. taippat greiciau apsimauti. Turim mes zeminukus su raistukais, tai i lauka nekaro su jais dar ir neejom, ne karto nesugebejau uzdeti savo mazei abu batus, ko viena apmauni ir uzrisi, tai jai jau atsibosta sita procedura, ir niekaipjos jau nesulaikysi. O dar kaip padaro tokiems maziems raistukus su fiksatoriais
Mes visada renkames su lipdukais,labai patogu
Ir vasarai ,ir pavasariui,ir rudeniui,ir žiemai batus perkam tik su lipdukais,patogu,gali vaikutis pats apsiauti batukus
Mano abiems vaikams patogesni yra su lipukais
mano ir su lipdukais
mano visada su lipukais
Su lipukais
Darželyje ir gi geriau su lipukais.Dabar jau patys ir apsiauti moka,tik dažnai kojas sumaišo
Mums irgi su lipukais, turim kedus su sniureliais tai barames, kiekviena karta
su lipukais dabar tutim su raistel tai kol apaunu
visi batukai su lipdukais
Pas mus tik su lipukais, ir tai kantrybės nėra kol uždedu reik bėgt, o kas būtų jei dar ir rišt reiktų
man patogus ir vieni ir kiti,bet vaikam i darza stengiosi su libdukais deti batukus
as irgi net neziuriu i batukus su rasteliais
su lipdukais ir greiciau ir paprasciau ir saugiau
su lipukais - ir man patogu, ir vaikams lengviau
vaikui nepirkčiau dėvėtų apatinių.
sau - nebent liemenėlę... kelnaičių neee...
Mums irgi patogiau su libdukais (lipuskem)
|