Su lipukais
Mes turim ir tokių ir kitokių
Su lipdukais batukai dažniausiai yra nešiojami į darželį, kai reikia vaikui pačiam apsiaut, nusiaut ir pan. Bet turime kelias poras su raišteliais, kuriuos deriname prie aprangos
tik su lipukais. nešioja rudeninius su raišteliais, pats nemoka užsirišt. vargstu labiausiai aš, nes pastoviai patys raišteliais atsirišinėja, nuolatos reikia raišiot. nepirksiu daugiau niekada
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 22, 18:29) tik su lipukais. nešioja rudeninius su raišteliais, pats nemoka užsirišt. vargstu labiausiai aš, nes pastoviai patys raišteliais atsirišinėja, nuolatos reikia raišiot. nepirksiu daugiau niekada Kazkaip net nepagalvojau, kad problemos del raisteliu gali buti, bet matau dabar, kad yra, gerai, kad ilindau pasiskaityti:) zinosiu pries perkant, kad paskui netektu nusivilti. Nors dar nesu nusipirkusi su raisteliais, kazkaip rasdavau batukus, visi su lipukais, kazkaip netycia vis su lipukais nusipirkdavau, o pasirodo gerai
Man batukai daug gražiau ir solidžiau atrodo su raištelias, bet praktiškiau-su lipukais. Praktiškumas beveik visada laimi
Pas mus taip pat kolkas visi su lipukais, nors mano mergina jau bando rišti raištelius.... Tikiuosi kitais metais jau išmoksime ir į mokyklą žengsime turėdami ir "raištinius" batukus
Laba diena,p arduodu ranku darbo veltinius su kaliosu. Dydis 36. Nauji, ne karto nenesioti. Lietuviskos vilnos. Siandien tik gavom juos, mano vaikui per mazi. Kaina 160, galima deretis. Rasyti i az.
Man ir paciai su lipukais kedukai patogiau, apie vaikus jau nekalbu
lipukams pliusas. sunku vaikams su raisteliais. ismokint, tai ismoksta, bet vistiek nestipriai uzsirisa, ir po kiek laiko vaiksto su "virvelem" is paskos
o as savo maziukui zieminius batelius pirkai su lipdukais prieki ir sone uztrauktuku.. kai dar pats nemoka ikist kojytes tai lb patogu
Dar siandien su mama kalbejom ir ji prisimine kaip darzelyje aukletoja dirbo, tais laikais nedaug batu su lipukais buvo, o vaikai dar nemokedavo patys usizristi. Tai sako kosmaras kazkoks buvo visai vaiku grupei pries einant i lauka tuos raistelius risti
Tik lipdukai, mano sunelis maziukas, pats neuzsiris, bet atristi tai maloumas
Mes perkam tokius, kad negaletu nusiauti kai sugalvos, nes seniau vis nusiimdavo batukus jei vezime budavo ar masinoj
Mes irgi tik uz batukus su lipdukais.
Kol vaikas nemoka užsirišti batraiščių tai vienareikšmiškai geriau batai su lipdukais. O ypač tiems, kurie lanko darželį, kai pagalvoji, kad vaikui tenka laukti, kol auklėtoja ar šeimininkėlė užriš batus ir dar kai joms reikia užrišti 10-15 vaikų, geriausia yra batai su lipdukais.
Kol vaikas nelanko jokiu ugdymo istaigu, tai mano nuomone tevai gali pirkti tai kas jiems patinka ir patogu, bet kai vaikas pradeda eiti i darzeli, reiketu jau pagalvoti ir apie patoguma tike vaikui, tiek aukletojoms. Siuo klausimu as tik uz lipdukus, nes taip ir vaikui ir aukletojai lengviau, juk jau pats vaikas gali apsimauti - nusimauti batus. Isivaizduoju, kaip trimetis raizgo batu raistelius ir rezutate vien mazgai
tik su lipukais
Mes taip pat uz lipdukus
lipdukai
mes dazniausiai renkames su lipdukais, nes mums taip paprasciau ir patogiau
Lipdukai geriau, nors mums kol kas idealiausia sagutis, tada mazoji negali batuku nusiimti
as uz avalyne su lipukais
Zinoma lipdukai patogiau,ypac maziukams,bet jau vyresniems butinai raisteliu,mano drauges mergytei 12 metu,tai dar nemoka uzsiristi batu
Tik su lipukais
Lipdukai patogiau, nebent moka raištelius užsirišti pats, arba raištukai batų stiliaus dalis
tik su lipukais...
kai suėjo 7 m, tai prašo su raišteliais jau, nes mokosi sparčiai šito amato
PAs mus irgi dauguma batu su lipdukais. O darzelyje aukletoja net prase, kad batukai butu su lipdukais, nes sagci 3 meciai dar nemoka uzsegti
Su lipdukais, nes raištelių rišti dar nelabai moka. O ir auklėtojom patogiau. Nes kol 20 vaikų raištelius suraišios, tai
su lipukais žinoma, bet va pagalvojau gal visai nieko ant turimų su raištukai uždėti tuos tokius fiksatoriukus kaip ant gucio batukų būna, labai patogu ir greita
Su lipukais patogiausia
QUOTE(linkakalinka @ 2011 11 02, 15:55) Zinoma su lipukais patogiau,bet ar geriau tai tikrai nepasakysime,nes vaikas turi moketi batukus uzsiristi,kai ateina tam laikas
Su lipukais,žinoma
|