Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Batai: su lipukais ar su raišteliais
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Velma
Su lipukais thumbup.gif be to dabar ne problema juos pakeist nunesi i batu taisykla 6lt ir vel gerai
Butė
Mes turim ir tokių ir kitokių bigsmile.gif
Su lipdukais batukai dažniausiai yra nešiojami į darželį, kai reikia vaikui pačiam apsiaut, nusiaut ir pan. Bet turime kelias poras su raišteliais, kuriuos deriname prie aprangos ax.gif Man nesunku raišiot, o ir sūnus po truputį pradeda domėtis kaip ir kas ten rišasi/atsiriša 4u.gif
Vilniete10
tik su lipukais. nešioja rudeninius su raišteliais, pats nemoka užsirišt. vargstu labiausiai aš, nes pastoviai patys raišteliais atsirišinėja, nuolatos reikia raišiot. nepirksiu daugiau niekada schmoll.gif
saulegraz@
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 22, 18:29)
tik su lipukais. nešioja rudeninius su raišteliais, pats nemoka užsirišt. vargstu labiausiai aš, nes pastoviai patys raišteliais atsirišinėja, nuolatos reikia raišiot. nepirksiu daugiau niekada  schmoll.gif
*

Kazkaip net nepagalvojau, kad problemos del raisteliu gali buti, bet matau dabar, kad yra, gerai, kad ilindau pasiskaityti:) zinosiu pries perkant, kad paskui netektu nusivilti. Nors dar nesu nusipirkusi su raisteliais, kazkaip rasdavau batukus, visi su lipukais, kazkaip netycia vis su lipukais nusipirkdavau, o pasirodo gerai biggrin.gif
Zachara
Man batukai daug gražiau ir solidžiau atrodo su raištelias, bet praktiškiau-su lipukais. Praktiškumas beveik visada laimi biggrin.gif
linkakalinka
Pas mus taip pat kolkas visi su lipukais, nors mano mergina jau bando rišti raištelius.... Tikiuosi kitais metais jau išmoksime ir į mokyklą žengsime turėdami ir "raištinius" batukus biggrin.gif
Murcia30
Laba diena,p arduodu ranku darbo veltinius su kaliosu. Dydis 36. Nauji, ne karto nenesioti. Lietuviskos vilnos. Siandien tik gavom juos, mano vaikui per mazi. Kaina 160, galima deretis. Rasyti i az.
marina86
Man ir paciai su lipukais kedukai patogiau, apie vaikus jau nekalbu lotuliukas.gif
rouling
lipukams pliusas. sunku vaikams su raisteliais. ismokint, tai ismoksta, bet vistiek nestipriai uzsirisa, ir po kiek laiko vaiksto su "virvelem" is paskos smile.gif
mamulka10
QUOTE(rouling @ 2011 01 09, 23:08)
lipukams pliusas. sunku vaikams su raisteliais. ismokint, tai ismoksta, bet vistiek nestipriai uzsirisa, ir po kiek laiko vaiksto su "virvelem" is paskos  smile.gif
*

sutinku drinks_cheers.gif s irgi uz lipukus smile.gif

zhulikele
o as savo maziukui zieminius batelius pirkai su lipdukais prieki ir sone uztrauktuku.. kai dar pats nemoka ikist kojytes tai lb patogu thumbup.gif
marina86
Dar siandien su mama kalbejom ir ji prisimine kaip darzelyje aukletoja dirbo, tais laikais nedaug batu su lipukais buvo, o vaikai dar nemokedavo patys usizristi. Tai sako kosmaras kazkoks buvo visai vaiku grupei pries einant i lauka tuos raistelius risti lotuliukas.gif
Suprem
Tik lipdukai, mano sunelis maziukas, pats neuzsiris, bet atristi tai maloumas biggrin.gif Lipdukus atlupa-uzklijavai atgal ir ramu, su raisteliais sunkiau doh.gif
Saulyte`
Mes perkam tokius, kad negaletu nusiauti kai sugalvos, nes seniau vis nusiimdavo batukus jei vezime budavo ar masinoj biggrin.gif Kai ismoks pati detis pirksim tokius, kad jai lengviau butu
Edilija05
Mes irgi tik uz batukus su lipdukais.
*Lyra*
Kol vaikas nemoka užsirišti batraiščių tai vienareikšmiškai geriau batai su lipdukais. O ypač tiems, kurie lanko darželį, kai pagalvoji, kad vaikui tenka laukti, kol auklėtoja ar šeimininkėlė užriš batus ir dar kai joms reikia užrišti 10-15 vaikų, geriausia yra batai su lipdukais.
ruta_zalia
Kol vaikas nelanko jokiu ugdymo istaigu, tai mano nuomone tevai gali pirkti tai kas jiems patinka ir patogu, bet kai vaikas pradeda eiti i darzeli, reiketu jau pagalvoti ir apie patoguma tike vaikui, tiek aukletojoms. Siuo klausimu as tik uz lipdukus, nes taip ir vaikui ir aukletojai lengviau, juk jau pats vaikas gali apsimauti - nusimauti batus. Isivaizduoju, kaip trimetis raizgo batu raistelius ir rezutate vien mazgai lotuliukas.gif
*Mamis*
tik su lipukais smile.gif jei tureciau batukus su raistukais, turbut nespeciau raisioti, nes mano mazyle atrisinetu doh.gif biggrin.gif
*Laukinukė*
QUOTE(rouling @ 2011 01 10, 01:08)
lipukams pliusas. sunku vaikams su raisteliais. ismokint, tai ismoksta, bet vistiek nestipriai uzsirisa, ir po kiek laiko vaiksto su "virvelem" is paskos  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Kreziukas
Mes taip pat uz lipdukus 4u.gif ir tai mazius pyksta kol uzsegi, o jei butu raisteliai tai isvis.... doh.gif lotuliukas.gif
Super___mamukas

mirksiukas.gif mums ir labiau lipdukai cool.gif
deltadu
lipdukai biggrin.gif
Ramaskaaa
mes dazniausiai renkames su lipdukais, nes mums taip paprasciau ir patogiau thumbup.gif
NEREIDĖ
Lipdukai geriau, nors mums kol kas idealiausia sagutis, tada mazoji negali batuku nusiimti biggrin.gif
vaida L
mes turim botus su raišteliais, tai dar ir vandens pribėga per juos doh.gif

ALBUMAS
ciku_caku
as uz avalyne su lipukais 4u.gif
addicted
Zinoma lipdukai patogiau,ypac maziukams,bet jau vyresniems butinai raisteliu,mano drauges mergytei 12 metu,tai dar nemoka uzsiristi batu doh.gif
ginciucha
Tik su lipukais thumbup.gif
Joliuke
Lipdukai patogiau, nebent moka raištelius užsirišti pats, arba raištukai batų stiliaus dalis
linkakalinka
tik su lipukais...
kai suėjo 7 m, tai prašo su raišteliais jau, nes mokosi sparčiai šito amato lotuliukas.gif
ejau_pro_sali
PAs mus irgi dauguma batu su lipdukais. O darzelyje aukletoja net prase, kad batukai butu su lipdukais, nes sagci 3 meciai dar nemoka uzsegti tongue.gif
Airisė
Su lipdukais, nes raištelių rišti dar nelabai moka. O ir auklėtojom patogiau. Nes kol 20 vaikų raištelius suraišios, tai doh.gif
svirpile
su lipukais žinoma, bet va pagalvojau gal visai nieko ant turimų su raištukai uždėti tuos tokius fiksatoriukus kaip ant gucio batukų būna, labai patogu ir greita g.gif bigsmile.gif
agne_ja
Su lipukais patogiausia thumbup.gif
setute
QUOTE(linkakalinka @ 2011 11 02, 15:55)
tik su lipukais...
kai suėjo 7 m, tai prašo su raišteliais jau, nes mokosi sparčiai šito amato  lotuliukas.gif
*

Zinoma su lipukais patogiau,bet ar geriau tai tikrai nepasakysime,nes vaikas turi moketi batukus uzsiristi,kai ateina tam laikas thumbup.gif ,tikrai mums darzelyje ir pasake,kad avalyne butu su lipukais g.gif ,bet jei turi su raisteliais,tai tikrai specialiai gi nepirksi,kad itikti auklytem ax.gif .
Vygta
Su lipukais,žinoma
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.