Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
user posted image

Kuri iš mūsų nenori rengtis stilingai, spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir vien tiktai savo žvilgsniu priversti aplinkinius užgniaužti žadą? Tam visai nereikia kasdien lankytis prabangiausiose parduotuvėse: išradingai ir skoningai suderinti rūbai suteiks jums stilingumo, o tai, kad jie prižiūrimi profesionaliai – suteiks Jums pasitikėjimo savo jėgomis.

Skelbiame naują fotokonkursą – „Kasdien atrodykite puikiai!“. Siųskite nuotrauką, kurioje užfiksavote savo (sesers, mamos, draugės, o gal – net vyro ar draugo) nuotrauką ir pavadinime brūkštelėkite puikiosios išvaizdos paslaptį. Rašykite lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).

Galbūt tai ne tik leis jums laimėti puikų prizą, bet ir padės kitoms, dar tik ieškančioms savo stiliaus! O jei turite daugiau stiliaus ir rūbų priežiūros patarimų – laukiame jų forumuose! Pačios įspūdingiausios konkurso nuotraukos su geriausiais stiliaus patarimais bus įvertintos puikiais ir vertingais prizais – „Philips“ garinėmis laidynėmis bei firminiais marškinėliais.

user posted image

Prieš siųsdamos nuotrauką konkursui, nepamirškite susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis!

Nuotraukų laukiame 2007 11 23 – 2007 12 09.
Už geriausias nuotraukas ir vertingiausius stiliaus patarimus balsuosime 2007 12 10 – 2007 12 16.

user posted image

„Philips“ – viena iš labiausiai gerbiamų buitinės technikos gamintojų pasaulyje – pristato rūbų priežiūros produktus – laidynes ir garines lyginimo sistemas su šūkiu „Kasdien atrodykite puikiai!“. Laidynė sukurta tiktai tam, kad padėtų jums tinkamai prižiūrėti savo rūbus, o kuo greičiau, lengviau ir kokybiškiau atliksite šį darbą – tuo labiau švytėsite stiliumi ir elegancija. Atrodykite puikiai, o jūsų rūbais pasirūpins „Philips“!

user posted image
Gulia
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 11 29, 20:46)
kaip įdomu bus po konkurso  nuotraukų  autores pamatyti  bigsmile.gif
*

Veliau suzinosime

QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 11 29, 21:03)
drinks_cheers.gif 
kaip  suprantu ši foto pakeista , bet neatrenku kokia prieš tai buvo  g.gif

laukiam dar foto  bigsmile.gif
*

Sena man labiau patiko wub.gif
Juoda-balta ant laiptu g.gif
Aidulia
QUOTE(Gulia @ 2007 11 30, 00:05)

Sena man labiau patiko wub.gif
Juoda-balta ant laiptu g.gif
*

vA KAIP SKIRIASI NUOMONĖS. o MAN DAUG DAUG GERESNĖ NAUJOJI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
micietta
user posted image biggrin.gif man sita grazi
Papildyta:
user posted image
unsure.gif nu jau sakykit ka norit, bet nematau cia jokio stiliaus, jokio zavesio, tik grazu veida. sita foto tikrai drasi, bet labai negraziai atrodo persisvieciantis spenys. unsure.gif
Gulia
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 00:09)
vA KAIP SKIRIASI NUOMONĖS. o MAN DAUG DAUG GERESNĖ NAUJOJI thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Skonio reikalas mirksiukas.gif
Abo
O man labai gražu rolleyes.gif Ir jokių spenių nebijau, moteriška, nevulgaru, atlikimas ir pats modeliukas neerzinantis, be priekaištų viskas ax.gif
Masako
QUOTE(Valerija @ 2007 11 28, 22:22)
Matyt vaidenasi man lotuliukas.gif  Vadinasi labai pasisekė moteriškei, kad Dievulis tokio išskirtinio grožio atseikėjo  nail.gif  4u.gif
*

smile.gif
Tikra Ciauskute - Calykusu - Giulbeseker smile.gif

Jau kiek sauniu foto nauju bigsmile.gif thumbup.gif Kuo toliau, tuo smagiau bigsmile.gif Saunuoles rolleyes.gif

Ir "Neivykes pasimatymas", ir "Maza juoda suknele" thumbup.gif wub.gif
ir sita man kazkuo patraukli:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14289
westa
nu ir ko tik moterys dėl proso nepadarys hihihi.gif

Gulia
QUOTE(westa @ 2007 11 30, 01:17)
nu akis jau mėlynai pasidažiau..
o šiaip pas mane du prosai namie irnesakyk.gif kam man trečias mastau.gif  biggrin.gif
*

Kaip kam doh.gif kiekvienam seimos nariui po prosa lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tai dar ketvirto reikia biggrin.gif
micietta
QUOTE(Gulia @ 2007 11 30, 00:24)
Kaip kam doh.gif kiekvienam seimos nariui po prosa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir tai dar ketvirto reikia biggrin.gif
*

cool.gif mergos , zodziu prosu kolekcijos pas jumi namuose. reiskias jus tikros gazojes cool.gif
Masako
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 11 30, 00:12)
čia kas ?   ax.gif
*

Yra tokia nuostabi Rešado Nurio Giuntekino knyga "Čiauškutė". Apie gražuolę merginą, kuri buvo labai ryškių gražių bruožų..tarsi pasidažiusi smile.gif biggrin.gif
daidora
QUOTE(Masako @ 2007 11 30, 00:30)
Yra tokia nuostabi Rešado Nurio Giuntekino knyga "Čiauškutė". Apie gražuolę merginą, kuri buvo labai ryškių gražių bruožų..tarsi pasidažiusi smile.gif  biggrin.gif
*

ir filmą kažkada tokį rodė...

p.s. čia jau ne į temą postas... ale vis darbo moderatorei bus ax.gif biggrin.gif

Elenele Raganele

ir sita man kazkuo patraukli:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14289
*

[/quote]

bigsmile.gif jega,radau nors kazka,kas labai patinka
Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2007 11 30, 00:27)
user posted image biggrin.gif man sita grazi
Papildyta:
user posted image
unsure.gif nu jau sakykit ka norit, bet nematau cia jokio stiliaus, jokio zavesio, tik grazu veida. sita foto tikrai drasi, bet labai negraziai atrodo persisvieciantis spenys. unsure.gif
*

ne spenys,o spenelis :-) tik jau fotosopu cia kaip uz tevyne padirbeta biggrin.gif visa oda nushlifuota
daidora
Kažkaip pagalvojau, kad reiktų šito konkurso temai datą nurodyt. Nu metus ta prasme. Nes kelios frazės fotkių aptarime nuskambėjo tipo kaip "90 metų suknelė...", "pernai metų mados...", "jau seniai nemadinga" ir pan. (tikslių citatų neknisau). Tai po poros metų atsivertus šį konkursą irgi gal jau atrodys senienų seniena dabartinis stiliukas...

Aij, kažkokį kratinį supezėjau biggrin.gif. 2 valanda nakties... sąmonės srautas...Galva nuo mokslų dviguba, bet mokytis tik vaikams sumigus galiu. Tai pertraukėlės metu ir pripeizėjau beleko... biggrin.gif .Bet gal kas nors suprato, ką norėjau pasakyt... biggrin.gif
Pupeliukas
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 30, 02:59)
bigsmile.gif jega,radau nors kazka,kas labai patinka
Papildyta:
ne spenys,o spenelis :-) tik jau fotosopu cia kaip uz tevyne padirbeta  biggrin.gif  visa oda nushlifuota
*

Nesisvaidykit tokiais teiginiais, jei esate neužtikrinta ir nematėte, kaip fotografas su fotoshopu dirbo nono.gif daug galima šviesa, fotografavimo kampu, makiažu pasiekti, o ir modelis matosi labai gražus smile.gif Mano spėjimas būtų žiūrint į nuotrauką, kad čia kompiuterinio apdribimo arba visai nėra, arba minimaliai wink.gif Gražiai atlikta nuotrauka, poza, šviesa, modelis, viskas super šioje nuotraukoje, na gal ne mano skonio, bet viskas atlikta nepriekaištingai thumbup.gif
Kol kas matau tik dvi nepriekaištingas nuotraukas, šią ir "maža juoda suknelė", pastaroji yra dar ir mano stiliaus, kiek įmanoma spėti iš nuotraukos smile.gif na ir dar porą arčiau gero rezultato..
c-girl
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 08:05)
Nesisvaidykit tokiais teiginiais, jei esate neužtikrinta ir nematėte, kaip fotografas su fotoshopu dirbo nono.gif daug galima šviesa, fotografavimo kampu, makiažu pasiekti, o ir modelis matosi labai gražus smile.gif Mano spėjimas būtų žiūrint į nuotrauką, kad čia kompiuterinio apdribimo arba visai nėra, arba minimaliai wink.gif Gražiai atlikta nuotrauka, poza, šviesa, modelis, viskas super šioje nuotraukoje, na gal ne mano skonio,  bet viskas atlikta nepriekaištingai thumbup.gif
Kol kas matau tik dvi nepriekaištingas nuotraukas, šią ir "maža juoda suknelė", pastaroji yra dar ir mano stiliaus, kiek įmanoma spėti iš nuotraukos smile.gif na ir dar porą arčiau gero rezultato..
*

Labai teisingai drinks_cheers.gif Fotoshopo manau cia minimaliai, tiesiog su apsvietimu suzaista ir matosi, kad modelis turi grazia oda rolleyes.gif

Man kol kas, mano skonio nuotrauka irgi "Maza juoda suknele..." ax.gif
Na ir "vargsele" lovoj, kuri neturi ka apsirengti thumbup.gif Todel kad su jumoru mirksiukas.gif
pelkių gražuolė
QUOTE(Rustė @ 2007 11 29, 22:48)

Kuri iš mūsų nenori rengtis stilingai, spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir vien tiktai savo žvilgsniu priversti aplinkinius užgniaužti žadą?

thumbup.gif taip taikliai foto į šią eilutę biggrin.gif , tik dar tokia mintis kilo, po nuotrauka reikėjo darašyt "belaukiant mylimojo", kad nekiltų bereikalingų diskusijų rolleyes.gif
user posted image
Nerytė
QUOTE(westa @ 2007 11 30, 00:07)
*

lotuliukas.gif kitos gal del medalio stengiasi, o ne del proso mirksiukas.gif

o as pagalvojau, kad atiduosiu savo balsus uz neprofesionaliai atliktas foto, o uz megejiskas, kuriose matosi stilius! kuo "kaltos" tos merginos, kurios neturi profesionalaus fotiko arba profesionalaus fotografo g.gif reikia duoti sansa ir megejams ax.gif Lauksiu akmenu i mano darza biggrin.gif cool.gif
Aidulia
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 10:19)

o uz megejiskas,
*

Man atrodo, jog kol kas konkurse- tik mėgėjiškos, o neprofesionalios nuotraukos schmoll.gif .
Pupeliukas
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 10:19)
lotuliukas.gif  kitos gal del medalio stengiasi, o ne del proso  mirksiukas.gif

o as pagalvojau, kad atiduosiu savo balsus uz neprofesionaliai atliktas foto, o uz megejiskas, kuriose matosi stilius! kuo "kaltos" tos merginos, kurios neturi profesionalaus fotiko arba profesionalaus fotografo  g.gif  reikia duoti sansa ir megejams  ax.gif Lauksiu akmenu i mano darza  biggrin.gif  cool.gif
*

Tai mestelsiu tą akmenėlį ax.gif kad ne fotoaparate esmė - kaip tarkim tavo atveju (kaip suprantu) rudeninės nuotraukos konkurse - nuotrauka nuostabi, o aparatas kaip spėju yra ne profesionalus smile.gif (beje vis pamirštu pasveikinti 4u.gif už ją ir balsavau wub.gif ). Esmė yra norėjime pateikti gražiai, profesionalus aparatas savaime gražiai nefotografuoja mirksiukas.gif Svarbu idėja, kompozicija.. net ir su mobilaus kamera galima padaryti gražių nuotraukų, reikia tik geros šviesos mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 10:33)
Man atrodo, jog kol kas konkurse- tik mėgėjiškos, o neprofesionalios nuotraukos schmoll.gif .
*

Mano manymu nuotrauka apie suknelę, karolius ir aukštakulnius panašėja į profesionalo darytą, arba bent jau studijinės šviesos, čia negaliu teigti, nes yra SM mamyčių turinčių ir tokias šviesas ir fotografuojančių kaip profesionalai mirksiukas.gif o "maža juoda suknelė" irgi nemažai fotografuojančio asmens darbas, mano manymu ax.gif Daugiau panašėjaunčių į profesionalias nematau schmoll.gif
Nerytė
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 09:33)
*

sorry, tada ne taip issireiskiau... gal tiktu zodis labiau kokybiskos biggrin.gif
palyginimui
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14287
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14286
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14225
ir
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14217
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14199
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14163

manau tikrai matyti skirtumai nuotraukos kokybeje...
p.s. nuotraukas emiau tik kaip pvz, nieko pries jas neturiu jei ka biggrin.gif
Leonidas Iljičius
user posted image

šita man kvepia montažu, pažiūrėkit merginų kontūrai atrodo, kaip iškirpti ir uždėti ant kito paveiksliuko, gal aš klystu, bet palyginimui kita konkursinė foto gamtoje ir merginos kontūrai ir šviesos kontrastai visai kiti

user posted image
Papildyta:
rašau todėl. kad kažkur buvo rašyta, kad foto montažų ar kažko panašaus dėti negalima, nebent taisyklės pasikeitė g.gif
bsgess
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 09:19)
lotuliukas.gif  kitos gal del medalio stengiasi, o ne del proso  mirksiukas.gif

o as pagalvojau, kad atiduosiu savo balsus uz neprofesionaliai atliktas foto, o uz megejiskas, kuriose matosi stilius! kuo "kaltos" tos merginos, kurios neturi profesionalaus fotiko arba profesionalaus fotografo  g.gif  reikia duoti sansa ir megejams  ax.gif Lauksiu akmenu i mano darza  biggrin.gif  cool.gif
*

O as balsuosiu uz stiliu, nepriklausomai ar studijoj ar namie daryta.

Tik, kaip kazkas sake, konkursas ir yra stiliui o ne naujausiom mados tendencijom "ziema 2007", todel prie nemadingu drabuziu kaip ir nereiktu kabinetis wink.gif
Nerytė
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 09:47)
Tai mestelsiu tą akmenėlį ax.gif kad ne fotoaparate esmė - kaip tarkim tavo atveju (kaip suprantu) rudeninės nuotraukos konkurse - nuotrauka nuostabi, o aparatas kaip spėju yra ne profesionalus smile.gif (beje vis pamirštu pasveikinti 4u.gif už ją ir balsavau  wub.gif  ). Esmė yra norėjime pateikti gražiai, profesionalus aparatas savaime gražiai nefotografuoja  mirksiukas.gif  Svarbu idėja, kompozicija.. net ir su mobilaus kamera galima padaryti gražių nuotraukų, reikia tik geros šviesos mirksiukas.gif
*

Aciu uz sveikinimus... taip mano fotikas neprofesionalus, ir sutinku su tavim, kad norint ir zinant siek tiek kaip tai padaryti galima isgauti graziu (kokybisku) nuotrauku, bet griztant prie mano pasisakymo, tai balsuosiu uz tas nuotraukas, kuriose matosi tos idejos, taciau kokybe nuotraukos prasta... vat butent uz matoma stiliu prabalsuosiu.. pvz. maza juoda suknele, arba moteris pievoje yra labai grazios nuotraukos, bet man tokiam konkursui to neuztenka, neuztenka tik graziu moteru ax.gif noretusi matyti stiliu ax.gif
Aidulia
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 10:48)

Bet į konkursą, manau, turėtų būti keliamos kuo kokybiškesnės foto ir tikrai keista, jei žmogus renkasi balsuoti už nekokybiškas blink.gif . Juk jei nuotrauka nepavykusi, išplaukusi, yra viena ( jei neklystu) net atskanuota, ji, mano galva, net netinkama konkursui unsure.gif
Pupeliukas
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 30, 10:50)
šita man kvepia montažu, pažiūrėkit merginų kontūrai atrodo, kaip iškirpti ir uždėti ant kito paveiksliuko, gal aš klystu, bet palyginimui kita konkursinė foto gamtoje ir merginos kontūrai ir šviesos kontrastai visai kiti

*

Nemanau schmoll.gif čia nuo sharp tai gali gautis mirksiukas.gif

Neryte - dėl kokybės - čia ne aparatas kaltas, reikia mokėti pasirinkti tinkamą šviesą, pozą ir mokėti naudotis net ir paprasčiausiu aparatu wink.gif tą trečiąją nuotrauką iš antrosios grupės galima būtų sutvarkyti taip, kad ji atsidurtų tarp tavo pirmųjų išvardintų mirksiukas.gif

Tarkim dėl nuotraukos apie mažą juodą suknelę - ten stilių jaučiu - tam tikslui ir j/b nuotrauka tinka, panašiai kaip ir nuotrauka su marškinukais, užtenka tik detalės, bet stilius jaučiasi. Moteris pievoje - na taip nuotrauka graži, tačiau šioje vietoje aš norėčiau spalvotos, kad būtų matyti tas romantiškas stilius, čia romantiško stiliaus nelabai jaučiu, neįtikina nuotrauka..
Papildyta:
Ir sutinku su Elina, kad visgi čia konkursas, taigi nuotruakos kokybė yra labai svarbu smile.gif
Leonidas Iljičius
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 09:55)
Nemanau schmoll.gif čia nuo sharp tai gali gautis  mirksiukas.gif

Neryte - dėl kokybės - čia ne aparatas kaltas, reikia mokėti pasirinkti tinkamą šviesą, pozą ir mokėti naudotis net ir paprasčiausiu aparatu wink.gif tą trečiąją nuotrauką iš antrosios grupės galima būtų sutvarkyti taip, kad ji atsidurtų tarp tavo pirmųjų išvardintų  mirksiukas.gif
*

o man ji kažkaip nenatūraliai atrodo rolleyes.gif labai jau ja abejoju
Nerytė
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 09:54)
Bet į konkursą, manau, turėtų būti keliamos kuo kokybiškesnės foto ir tikrai keista, jei žmogus renkasi balsuoti už nekokybiškas blink.gif . Juk jei nuotrauka nepavykusi, išplaukusi, yra viena ( jei neklystu) net atskanuota, ji, mano galva, net netinkama konkursui unsure.gif
*

as irgi sutinku, kad turi buti dedamos kuo kokybiskesnes nuotraukos, bet ne visi moka fotografuoti, o ideju turi.. tai kodel neatiduoti balso uz nekokybiska, bet su ideja nuotrauka? ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 09:55)
Neryte - dėl kokybės - čia ne aparatas kaltas, reikia mokėti pasirinkti tinkamą šviesą, pozą ir mokėti naudotis net ir paprasčiausiu aparatu wink.gif tą trečiąją nuotrauką iš antrosios grupės galima būtų sutvarkyti taip, kad ji atsidurtų tarp tavo pirmųjų išvardintų  mirksiukas.gif
*

tikiu, kad galima cool.gif vat viskas apie ta pati sukasi, bet kazkaip neivardinam, ne apie aparato klase kalbam smile.gif, o apie pateikima, mokejima fotografuoti ir pateikti ideja
Aidulia
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 11:00)
tai kodel neatiduoti balso uz nekokybiska, bet su ideja nuotrauka?  ax.gif

*

manau todėl, kad tai- konkursas. Ir dar todėl, kad yra su idėja ir kokybiškų smile.gif
Nerytė
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 10:04)
manau todėl, kad tai- konkursas. Ir dar todėl, kad yra su idėja ir kokybiškų smile.gif
*

bet ju mano manymu yra maziau nei 3 tongue.gif
Pupeliukas
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 11:04)
*

Būtent, ne tiek jau daug balsų turim, tik tris, o manau trys su idėja, asmeninio skonio ir kokybiškos tikrai atsiras, tuo labiau, kad dar ne koknkurso pabaiga, dar gali pasirodyti geresnių nuotraukų mirksiukas.gif
westa
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 09:59)
Ir sutinku su Elina, kad visgi čia konkursas, taigi nuotruakos kokybė yra labai svarbu smile.gif
*

dauguma mūsų čia vadovaujasi emocijomis vertindamas foto.. patinka arba ne.. ir tik nedaugeliui kliūva apšvietimas, kompoziciniai trūkumai..
aš irgi tik už kokybiškas foto, bet tikrai užmerksiu akis į kažkokius neryškius kokybės foto, ir tikrai nebalsuosiu vien už tai, kad foto kokybiška, gerai sukomponuota, geras apšvietimas..ne gebėjimo fotografuot konkursas čia..
Aidulia
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 11:05)
bet ju mano manymu yra maziau nei 3  tongue.gif
*

Juk dar tik konkurso pradžia
Nerytė
QUOTE(westa @ 2007 11 30, 10:06)
dauguma mūsų čia vadovaujasi emocijomis vertindamas foto.. patinka arba ne.. ir tik nedaugeliui kliūva apšvietimas, kompoziciniai trūkumai..
aš irgi tik už kokybiškas foto, bet tikrai užmerksiu akis į kažkokius neryškius kokybės foto, ir tikrai nebalsuosiu vien už tai, kad foto kokybiška, gerai sukomponuota, geras apšvietimas..ne gebėjimo fotografuot konkursas čia..
*

Kokybiska nuotrauka estetiskiau atrodo, labiau aki patraukia nei patamsejusi, su bereikalingais seseliais arba vaizdais kadre
Aidulia
QUOTE(westa @ 2007 11 30, 11:06)
ir tikrai nebalsuosiu vien už tai, kad foto kokybiška, gerai sukomponuota, geras apšvietimas..
*

Žinoma, kad ne. Tai jau kraštutinumas. Manau atsiras foto ir kokybiškų ( tebunie ne tobulai) ir į temą smile.gif
Pupeliukas
QUOTE(westa @ 2007 11 30, 11:06)
*

Taip, aš kalbėjau ir apie temos atitikimą mirksiukas.gif bet tai nuotraukų konkursas kaip bebūtų mirksiukas.gif
Nerytė
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 10:07)
Juk dar tik konkurso pradžia
*

kalbu apie sia diena... tikiuosi, kad atsiras graziu nuotrauku (graziu turiu galvoje su ideja! smile.gif )
tikiu, kad dar mano megstamiausios nuotraukos keisis, kaip jau ne karta pasikeite nuo konkurso pradzios cool.gif
westa
aš tikiuos pamatyt gerų kadrų iš asmeninių albumų.. manau tikrai turim mamyčių, sesučių, kurios atrodo stilingai visada smile.gif ir tie kadrai užfiksuoti be jokių spec paruošimų, prožektorių ir daiktų primėtimų aplink.. smile.gif
Nors nesiginčiju, paruoštos foto labai geros.. bet taip ir turi būti. Jos turbūt buvo atrinktos iš ne vieno ir ne dviejų kadrų .. Šiame konkurse norisi natūralumo smile.gif
Aidulia
O mano galva, konkursinę nuotrauką reikia ruošti specialiai unsure.gif . O albuminės turėtų ir likti šeimos albumui g.gif . Pažįstu daug žmonių, kuriems svetimos albuminės nuotraukos- neįdomios smile.gif . Na nebent tikrai atkapstai labai tinkamą ir kokybišką thumbup.gif .
suntea
QUOTE(westa @ 2007 11 30, 01:07)
*

A. Belieka tik įsivaizduot, kas čia dėtųsi, dėl skalbimo mašinos...

Nors. Gražu. Tik, po juodai baltų fotografijų, nelabai žiūrisi tos spalvotos. Kažkokios blyškios, kad ir spalvotos.
Aidulia
QUOTE(suntea @ 2007 11 30, 11:25)
Tik, po juodai baltų fotografijų, nelabai žiūrisi tos spalvotos. Kažkokios blyškios, kad ir spalvotos.
*

va būtent- kokybė. Juk mergina su apatinuku, kita liūdinti po neįvykusio pasimatimo- ryškios ir spalvotos thumbup.gif
Pupeliukas
QUOTE(suntea @ 2007 11 30, 11:25)
A. Belieka tik įsivaizduot, kas čia dėtųsi, dėl skalbimo mašinos...

Nors. Gražu. Tik, po juodai baltų fotografijų, nelabai žiūrisi tos spalvotos. Kažkokios blyškios, kad ir spalvotos.
*

Juodai balta nuotrauka nėra pati savaime graži dėl to kad ji j/b smile.gif tiek spalvota, tiek j/b fotografija yra savaip žavi, svarbu mokėti tuo naudotis ir turėti kažkokią mintį wink.gif

Sutiksiu su Elina, kad konkursinės nuotraukos, turi būti ruošiamos specialiai (arba bent jau atrenkamos, kur buvo kažkada darytos su ta pačia mintimi), tai yra konkursas visgi. Tą pasakyčiau apie bet kurį buvusį konkursą..

O prizas visiškai nesvarbu, bent jau man smile.gif man tiesiog smagu fotografuoti ir bandyti įgyvendinti savo idėjas, o čia dar ir temą gavau mirksiukas.gif
ILDA
kur galima paziuret visas nuotraukeles? ax.gif
Pupeliukas
QUOTE(daikirya @ 2007 11 30, 11:37)
kur galima paziuret visas nuotraukeles? ax.gif
*

Puslapio dešinėje viršuje prie Favorites - Fotokonkursai
westa
o aš visgi nesutinku smile.gif Viskas priklauso nuo konkurso pavadinimo.. pvz .. koks ,,Mano mylimiausias žmogutis" ar ,,Aš - tokia" ( su fantazija pas mane kūdokai) .. va tokiems konkursams kodėl gi nepasiruošus smile.gif .. bet jei konkursas ,, mano laimingiausia diena" ar ,,Linksma vasarą keliauti" ar va kaip šitas ,,Kasdien atrodykite puikiai" Čia aš noriu natūralumo.. Va jei konkursas būtų ,,Ar aš neatrodau puikiai, a? " - tada man tiktų visos smile.gif
bsgess
O jei mergina ejo pas fotografa isiamzinti savo stiliu, cia jau nenaturalu g.gif
suntea
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 11:27)
va būtent- kokybė. Juk mergina su apatinuku, kita liūdinti po neįvykusio pasimatimo- ryškios ir spalvotos thumbup.gif
*

Aš apie kokybę, turbūt tiek pat, kiek apie kvantinę fiziką. Na. Pavadinimą girdėjusi. Mano akiai gražu, arba negražu. Tos dvi, kur su rudom spalvom, pasimatymas, ir apatinukas, jos neperkrautos spalvų. Tokia, tarkim ir žurnalo puslapyje žiūrėtųsi. Juodai baltos. Na, tiesiog kontrastas geras. Limpa akis. Kas čia dar? Jojikė. Nu graži. man graži. Gal irgi todėl, kad nėra spalvų ir atspalvėlių jūros.

Apie nuotraukas kalbėdama, jaučiuosi, kaip bandydama prancūziškai rusui paaiškinti, kurioj vietoj Paryžiuj reikia pasukti, kad nuvažiuotum į Ispaniją.
Nerytė
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 10:24)
O mano galva, konkursinę nuotrauką reikia ruošti specialiai unsure.gif .
*

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 10:31)
Sutiksiu su Elina, kad konkursinės nuotraukos, turi būti ruošiamos specialiai (arba bent jau atrenkamos, kur buvo kažkada darytos su ta pačia mintimi), tai yra konkursas visgi. Tą pasakyčiau apie bet kurį buvusį konkursą..

*

o as tik is dalies sutinku... kai kuriose konkurso temose galima ruostis specialiai, bet pvz. konkursui su vaikais jau tai negalioja...
success
Asmeniškai aš iš šio konkurso tikėjausi pasisemti kasdienės aprangos idėjų, tačiau nuotraukų, mano nuomone, atitinkančių konkurso temą, kol kas yra mažiau nei pusė.

Pvz., šiomis foto aš tikrai TIKIU drinks_cheers.gif , nes matosi, kad žmonės gerai jaučiasi dėvėdami šiuos drabužius ir akivaizdžiai yra savo 'stiliuke' (o priimtinas jis man ar ne, tai jau kitas klausimas irnesakyk.gif )
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14264
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14200
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14158
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14174

O balinės suknelės ar netgi teatro kostiumai blink.gif , raudonarmiečių kepurės beigi pižamos su šilkiniais naktinukais, manyčiau, tikrai nėra mūsų kasdienė apranga. Dėl dviejų pastarųjų dar, aišku, galima ginčytis blush2.gif
Jumoristinės foto traukia akį, nes išties yra 'su idėja' good.gif , bet būtent šiame konkurse aš už jas nebalsuosiu, nes tikrojo jų autorių stiliaus ten nematau, nepaisant to, kokios puikios kokybės jos bebūtų 4u.gif
westa
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 30, 10:47)
O jei mergina ejo pas fotografa isiamzinti savo stiliu, cia jau nenaturalu g.gif
*

na čia jau kraštutinumai ar ne smile.gif .. Bet kuriuo atveju man tas žodis ,,kasdien" ne šiaip čia palipdytas.. smile.gif

success
na va panašiai turintis sopruotį apie šį konkursą žmogus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.