Aidulia
2007 12 11, 23:08
QUOTE(Matelyk @ 2007 12 11, 23:54) nu sorry, bet aš čia nematau jokio stiliaus kažkoks apatinukas/gorsetas, papas persišviečia tikrai nemanau kad tai kasdieniška ir aplamai  man čia tik mergina graži  į Ameliją panaši  Bet juk nenuginčysi, jog šita mergina- stiliova. Ir tatoo, ir aprėdai, ir makiažas- JOS stilius. Ne tavo, gal būt. Bet juk mes visi skirtingi ir , ačiū Dievui, stiliai skirtingi. Šita nuotrauka sakyčiau pati stilioviausia konkurse. Taigi.... Ale, pupeliuk, beveik tą patį parašėm
Kramberis
2007 12 12, 11:35
Balsavau už: Originalu
GinCherry
2007 12 12, 12:33
O ash nemanau, kad ta mergina gote  Man cia labiau panashu i rockabilly [Pasaulyje yra ir daugiau alternatyviu stiliu, ne tik baikeriai ir gotai  ] Ta foto su pizama tai tikrai labai originali, pati ideja fun
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 11, 19:39) Manau ,kad laimės arba motera su pižama lovoj arba motera su tatoo. as irgi manau, kad daug sanasu turi, taip pat moteris su kailiu sygyta, o as tavo nuotraukos nepamenu  moteris su puse veido
Lau_rike
2007 12 12, 13:04
QUOTE(Matelyk @ 2007 12 11, 23:54) nu sorry, bet aš čia nematau jokio stiliaus kažkoks apatinukas/gorsetas, papas persišviečia tikrai nemanau kad tai kasdieniška ir aplamai  man čia tik mergina graži  į Ameliją panaši  Tikrai ir as nematau cia nieko tokio uz ka reiketu prabalsuoti, nei stiliaus nei grozio nupaisytas veidas ir tiek.  Kasdien taip apsirengusi manau nei viena nevaiksto, taigi sita foto neatitinka konkurso pavadinimo. Papildyta:[quote=Makarončikė,2007 12 11, 20:39]  Manau ,kad laimės arba motera su pižama lovoj arba motera su tatoo. Nebus teisybes jei laimes motera su tatoo, yra zymiai vertesniu nuotraukyciu as taip manau.
GinCherry
2007 12 12, 13:09
Lau_rike  Visu pirma grozis/skonis yra labai subjektyvus dalykai, taip kad gincytis del sito neverta.Antra tu tos moters nepazisti ir nezinai kaip ji vaikshto ir kaip nevaikshto apsirengus kasdien, trecia cia yra ne viena foto, kur neparodyta kasdienine apranga pvz man labai idomu ar nescia moteris vaikshto kasdien ant liemenuko uzsimetus svarka?  O ketvirta reikia skaityti aprasyma prie nuotraukos  O shiaip tai sutinku, tikrai yra vertesniu foto laimeti shita konkursa
Aidulia
2007 12 12, 13:16
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 14:04) Kasdien taip apsirengusi manau nei viena nevaiksto, taigi sita foto neatitinka konkurso pavadinimo.  Man kartais keista, kad moterys yra tokios nevykusios fantazijos arba jos neturi visai  . Kad vyrai- suprasčiau. Na, nejau konkurso užduotį reikia suprasti taip tieiogiai?  Tasa nuotrauka turėtų būti- stovi moteris, apsivikusi kasdienškai ir nuotraukoje matosi visos detalės nuo kojų iki makiažo. Na, man viena tokių iš pavyzdžių skaisčioji policininkė  . Bet juk tuomet konkursas būrų absoliučiai nuobodus  Mano galva, ne tik moteris, bet ir visuma, net pati nuotrauka gali būti stiliova. Už tokias aš ir balsavau. Apsikabinę medžius žmonės su kasdieniais rūbais man- neįdomūs
Lau_rike
2007 12 12, 13:19
As sutinku kad del skonio ir grozio nesigincijama, ir man nesvarbu ka ta moteris devi kasdiena, as kalbu apie ideta nuotrauka konkursui, kuri manau netinkama ir tiek. Nes su apatinuku nemanau kad kazdien atrodytumem puikiai. O tema butent tokia.
GinCherry
2007 12 12, 13:25
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 15:19) As sutinku kad del skonio ir grozio nesigincijama, ir man nesvarbu ka ta moteris devi kasdiena, as kalbu apie ideta nuotrauka konkursui, kuri manau netinkama ir tiek. Nes su apatinuku nemanau kad kazdien atrodytumem puikiai. O tema butent tokia.  Ar cia ash durna ar kas cia yra?  O tu man tada pasakyk: ta nescia moteris vaikshto kasdien su liemenuku ir svarku ir daugiau be nieko? Ta mergina su kuno spalvos apatinuku, kur matosi spenelis, eina taip kasdien i darba/mokslus, o gal i kluba taip rengiasi?  Ta moteris Lovoj su pizama irgi taip vaikshto kasdien?  Dar lyg ir buvo su balinem suknelem [nepamenu  ] Reikia skaityti aprasymus prie nuotrauku,kad suprastum kame esme, o ne ziuret i pavadina konkurso, tada i nuotrauka ir sprest pagal tai.Aciu uz demesi Lekiu pas dantiste
Lau_rike
2007 12 12, 13:33
Butent cia yra ne viena nuotrauka kuri neatitinka temos pavadinimo...O as pavyzdziui noreciau rasti nuotraukytes kuriose matytusi stilius, kuri galbut prisitaikyciau ir sau.
GinCherry
2007 12 12, 13:38
laurike, nesupyk, bet esi zmogus be fantazijos man atrodo  Zinok yra toks dalykas kaip interpretacija, kuris dazniausiai ir yra vertinamas.Kadangi pati turiu kazka bendro su menais, tai pas mus visada buvo labai sveikintina kai tema budavo interpretuojama, o ne suprantama paraidziui.Tikiuosi, kad ish kai kuriu foto pasisemei kazk sau ir pritaikysi asmeniniame gyvenime  Sekmes  O ash einu tokiau zavetis geromis temos interpretacijomis, geriausiai visgi mano manymu interpretuota foto su juozuko knyga  Ten gal ir reiketu ieshkoti patarimu?
Kai kurie balsuoja uz ideja, kai kurie - uz rezultata  Nemanau, kad antrieji yra be fantazijos.
Lau_rike
2007 12 12, 13:52
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 12, 14:38) laurike, nesupyk, bet esi zmogus be fantazijos man atrodo  Zinok yra toks dalykas kaip interpretacija, kuris dazniausiai ir yra vertinamas.Kadangi pati turiu kazka bendro su menais, tai pas mus visada buvo labai sveikintina kai tema budavo interpretuojama, o ne suprantama paraidziui.Tikiuosi, kad ish kai kuriu foto pasisemei kazk sau ir pritaikysi asmeniniame gyvenime  Sekmes  O ash einu tokiau zavetis geromis temos interpretacijomis, geriausiai visgi mano manymu interpretuota foto su juozuko knyga  Ten gal ir reiketu ieshkoti patarimu?  Perdaug tu menu irgi zmogui kenkia  Kiekvienas turim savo nuomone, todel mokek ja priimti ir bus viskas gerai, nereikia visur ir visiems aiskinti ka reikia but baigus kad kazka suprastum apie stiliu.
Aidulia
2007 12 12, 13:59
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 14:52) Perdaug tu menu irgi zmogui kenkia bet fotografija pati yra menas
laukine
2007 12 12, 14:01
na nepradėkim dėl skonio ginčytis, juk nesutarsit niekada. tema jau į pabaigą ir neplanuoju atidarinėti aptarimam dar trečios pratryniau kaip kokį spamą, kad būtų daugiau vietos dar diskutuoti (spamas - ten kur tik šypsenėlėm atsakoma arba 1 žodžiu) nenustebkit neradę žinučių
Rhealife
2007 12 12, 14:56
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 11, 19:02) O cia zmogus nesuprasi pats saves  Nes viena foto buvau issirinkus ir kaip tik nebalsavau nes ideta labai anksti - iki kol atejo balsavimo metas, atsibodo  aha, man lygiai taip atsitiko. Patiko labai favoritės, bet taip jos nusibodo, kad nebekilo ranka balsuoti  Atleiskit, favoritės. Jūs matau ir taip jau daug balsų gavot QUOTE(Matelyk @ 2007 12 11, 21:54) nu sorry, bet aš čia nematau jokio stiliaus kažkoks apatinukas/gorsetas, papas persišviečia tikrai nemanau kad tai kasdieniška ir aplamai  man čia tik mergina graži  į Ameliją panaši  na jeigu apatinukas būtu gražesnis tai aš ją irgi prie stilingų priskirčiau. O moteris laaaaaaaaaaabai grazi Papildyta:Ai nu nebesikankinsiu. prabalsavau uz sias: moteriška, elegantiška  Idėja paprastume ir pateikime. Pati norėčiau pabūt kauboje ir pralekt su arkliu. Del trečios labai mečiausi, nes labai daug patiko nuotrauku. Prabalsavau už viena, pakeisčiau kita. Paskui nusprendžiau už trečia..  Ir galiausiai nusprendžiau taip: Už jumora. Labai pakelia kasdien nuotaika, kai ateinu fotkiu apžiūrėti.  O šiaip yra daug nuotraukų gražių tikrai. Visas, kurias kada nors paminėjau, man tikrai labai patiko. Bet ka daryti, kai balsų mažai. Visoms po
O as balsavau uz grynai kasdienini stiliu, paskui atsizvelgiau i nuotraukos stiliu. nes mano manymu cia ne stilingiausios nuotraukos, o zmoniu, kurie stilingi kiekviena diena konkursas
Abatija
2007 12 12, 15:19
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 13:04) QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 11, 20:39)  Manau ,kad laimės arba motera su pižama lovoj arba motera su tatoo. Nebus teisybes jei laimes motera su tatoo, yra zymiai vertesniu nuotraukyciu as taip manau.  O kokios pvz?
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 12, 15:56) Už jumora. Labai pakelia kasdien nuotaika, kai ateinu fotkiu apžiūrėti.
Ir aš už ją balsavau dėl to paties
Lau_rike
2007 12 12, 15:40
[quote=Makarončikė,2007 12 12, 16:19] Nebus teisybes jei laimes motera su tatoo, yra zymiai vertesniu nuotraukyciu as taip manau.  [/quote] O kokios pvz? [/quote] Man tikrai daugiau vertos demesio nuotraukytes sios ir konkurso pavadinima atspindi visapusiskai http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14289http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14200http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14355
GinCherry
2007 12 12, 15:40
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 15:52) Perdaug tu menu irgi zmogui kenkia  Kiekvienas turim savo nuomone, todel mokek ja priimti ir bus viskas gerai, nereikia visur ir visiems aiskinti ka reikia but baigus kad kazka suprastum apie stiliu. Oje, cia tai geras  idomu kurioj vietoj ash aishkinau, ka reikia buti baigus, kad suprastum apie stiliu?  Atrodo, kad kalbam skirtinga kalba ash apie tiltus, tu apie miltus.Arba ash jau nebemoku raishkiai savo minciu ishreiksht  Niekam nepersu nuomones savo ir neaishkinu, kas yra stilinga ir kas nea, kalbu aipe tai, kad cia tikrai ne viena foto, kur neparodoma kasdienine apranga ir dauguma tu foto temos pavadinimas buvo interpretuotas, o ne suprastas paraidziui.Jokio ginco del skonio ar uz ka reiktu ar nereiktu balsuoti net nebuvo  Zodziu man atrodo, kad labai daug atsakymu paaishkes po konkurso kai bus galima atskleisti savo autoryste  Nes ideja ir visas detales geriausiai gali paaishkinti pats nuotraukos autorius, kitiems galbut net nekrenta i akis ir nesuprantami tie kodai Sekmes visoms!
Meka Pinavija
2007 12 12, 16:48
Leonidas Iljičius
2007 12 12, 17:40
QUOTE(Mekačka @ 2007 12 12, 16:48) joooooo mačiau ir aš jos vestuvines foto  graži moteris ir su savo stilium, ją turbūt sutikus gatvėje tikrai atsisukčiau,  net sakyč labai išskirtinė jauna moteris o dėl jos stiliaus, tai vieniems jis patiks, kitiems ne, koks skirtumas, bet visos kalbėjusios, pripažino, kad stilių mergina turi ir foto išsiskiria iš kitų, ant daugelio foto man iš vis norėjosi užrašų, kaip rūbų kataloguose džinsai 225 lt S, M, L, švakrkas 200 lt ir bla bla bla
Lakūdra
2007 12 12, 17:43
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 12 12, 18:40) o dėl jos stiliaus, tai vieniems jis patiks, kitiems ne, koks skirtumas, bet visos kalbėjusios, pripažino, kad stilių mergina turi ir foto išsiskiria iš kitų, ant daugelio foto man iš vis norėjosi užrašų, kaip rūbų kataloguose džinsai 225 lt S, M, L, švakrkas 200 lt ir bla bla bla ir dar "žiūrėkit pirštinaitės tikrai prie batelių dera"
Rhealife
2007 12 12, 17:47
[quote=Lau_rike,2007 12 12, 14:40] O kokios pvz? [/quote] Man tikrai daugiau vertos demesio nuotraukytes sios ir konkurso pavadinima atspindi visapusiskai http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14289http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14200http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14355[/quote] [quote=Mekačka,2007 12 12, 15:48] O aš prabalsavau už merginą su tatoo, be to ankščiau mačiau jos vestuvių nuotraukytes iš vestuvių skyrelio- labai graži ir turinti savo stilių nuotaka buvo, ir žinau jos niką  Matosi, kad žmogus turi savo nepakartojamą stilių ir nebūtinai jis turi patikti visoms. Svarbiausia, kad patinka ir tinka jai. O tos banalios nuotraukos su švarkeliais "ale elegantiškos" jau atsibodo. Linkiu merginai su tatoo, niko aišku neminėsiu, išlikti tokiai pačiai gražiai, stilingai ir nekreipti dėmesio į kitus, kurie žodį "stilius" sieja tik su švarku ir kelnėmis.  [/quote] ale elegantishkos ir yra grazios. ir issiskiria jei moka tame elegantishkume isryskinti kazkokia tai detale arba suderina graziai visuma. o jeigu visos vaiksciotu kaip su karnavalinaiis rubais, tai argi ka beizvelgtum koki stiliu? as cia siaip bendrai, niekam netaikau. nes mergina su tatoo man irgi labai patiko, ir as stiliaus nesieju vien su svarku ir kelnemis, bet tema buvo apie kasdienybe. o kad atsirado israiskingu, idomiu, orginaliu nuotrauku tai valio. ir kieviena atsirinks kam uz ka balsuoti.
Lakūdra
2007 12 12, 17:49
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 12, 18:47) as cia siaip bendrai, niekam netaikau. nes mergina su tatoo man irgi labai patiko, ibet tema buvo apie kasdienybe. o tu tikra, kad tai nėra tos moters kasdieninis stilius?
Rhealife
2007 12 12, 17:52
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 12, 16:49) o tu tikra, kad tai nėra tos moters kasdieninis stilius?  ne, netikra. ir as nekritikuoju. aš tik užstoju tas, kurias ale dėl fantazijos neturėjimo puolate.
Meka Pinavija
2007 12 12, 17:56
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 12, 18:49) o tu tikra, kad tai nėra tos moters kasdieninis stilius?  jo, jo aš irgi apie tą patį...  kiek supratau, tai ir yra šios merginos kasdieninis stilius
Ožiaragė
2007 12 12, 18:44
QUOTE(Mekačka @ 2007 12 12, 16:48) O aš prabalsavau už merginą su tatoo, Aš taip pat  Ir nors man nei tatoo, nei merginos su jomis patinka, šioje nuotraukoje, kaip ir pačioje merginoje, įžvelgiu ryškų stilių ir stiprią individualybę.
Nieko sau
2007 12 12, 18:54
Prabalsavau už nevykusį pasimatymą, už merginą su pižama ir už merginą su tatoo
kristina-buziene
2007 12 13, 19:25
Aš tai pat prabalsavau
Chanson
2007 12 13, 19:34
O aš vis dar galvoju už ką balsuot ir apskritai ar balsuot šį kartą
Gabrieele
2007 12 13, 19:36
Prabalsavau uz sitas: beprotiskai patiko stilius  Pati nenesioju tokiu sijonu nes esu mazyte ir man netinka  bet jai tai labai tinka ir siaip si mergina man turi tokio vidinio sarmo  O sitas begalo simpatiskas, o ir stiliukas neblogas
.Rudnosiukas.
2007 12 15, 17:19
gaila kad man neina dar balsuoti  ,tiek graziu nuotraukyciu
Atogrąža
2007 12 15, 17:34
QUOTE(.Rudnosiukas. @ 2007 12 15, 17:19) gaila kad man neina dar balsuoti  ,tiek graziu nuotraukyciu  A tu greit tvarkingai dar 14 žinučių surenki ir pirmyn, bus jau galima  Juk 6 ,berods, jau turi Papildyta:O, jau 7-ias
.Rudnosiukas.
2007 12 15, 17:38
QUOTE(Atogrąža @ 2007 12 15, 18:34) A tu greit tvarkingai dar 14 žinučių surenki ir pirmyn, bus jau galima  Juk 6 ,berods, jau turi Papildyta:O, jau 7-ias  jau nedaug liko
Lakūdra
2007 12 15, 17:52
QUOTE(.Rudnosiukas. @ 2007 12 15, 18:38) jau nedaug liko  iki balsavimo pabaigos irgi
.Rudnosiukas.
2007 12 15, 18:17
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 15, 18:52) iki balsavimo pabaigos irgi bet tikiuosi dar spesiu prabalsuoti
QUOTE(.Rudnosiukas. @ 2007 12 15, 18:17) bet tikiuosi dar spesiu prabalsuoti  tik spaminti nereikia, nes ištrinsiu žinutes ir pasinaikins viskas  jau po 12h naktį matysite rezultatus
Blakstienake
2007 12 15, 19:22
QUOTE(Rustė @ 2007 12 15, 20:49) tik spaminti nereikia, nes ištrinsiu žinutes ir pasinaikins viskas  jau po 12h naktį matysite rezultatus  o as maniau kad dar rytoj bus galima balsuoti  Juk parasyta kad iki 16 dienos. tai rytoj nebesiskaito?
QUOTE(Blakstienake @ 2007 12 15, 19:22) o as maniau kad dar rytoj bus galima balsuoti  Juk parasyta kad iki 16 dienos. tai rytoj nebesiskaito? 16 diena prasideda šiąnakt 12h.tad iki prasidedant tai dienai ir balsuojame. čia ne imtinai, o iki. tik nuotraukas pateikiame iki dienos nuordytos imtinai.šiuo atveju tai buvo iki 9 dienos 17h
ramzyte
2007 12 15, 23:41
Niu dar pusvalandukas ir žinosim laimėtoją
spejau pabalsuoti  tai dabar be galo smalsu, taciau visai nebuvo is ko rinktis  gal nelabai supratau temos, bet balsavau uz kasdieniskai atrodancias foto
ramzyte
2007 12 16, 00:01
QUOTE(Onora @ 2007 12 15, 23:58) taciau visai nebuvo is ko rinktis  Pradžioj daugumai taip buvo,o vėliau dar ir balsų pritrūkom
 nu ką, sveikinu nugalėtojas.. mano balsuotos 5-6 vieta ir labai nustebau gavus tiek balsų už savo foto, tiksliau, mano draugių, nes kaip ir nelabai visai atitiko temą bet paaiškinsiu, nes kažkas čia klausė pradžioj.. buvo čia toks renginys, ir tos merginos buvo su paprastais kasdieniniais rūbeliais, žiūrėjom viską, ir buvo užduotis, kas norėjo dalyvauti akimirksniu persirengt kažkuo, kad pavergtum publiką, na renginio stilius tai ir buvo Edvardo laikų rūbai, aplinka.. tai vat jos iš duotų pasirinkimui krūvos rūbų, sugalvojo šitą, na ir pavergė visus, ir laimėjo
ramzyte
2007 12 16, 00:07
Sveikinu laimėtojas,tik kažkaip kitos pirmos vietos tikėjausi Ačiū už balselius
Lau_rike
2007 12 16, 00:10
Sveikinu ir as laimetojas
|
|