Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aidulia
QUOTE(Matelyk @ 2007 12 11, 23:54)
nu sorry, bet aš čia nematau jokio stiliaus  g.gif
kažkoks apatinukas/gorsetas, papas persišviečia  schmoll.gif
tikrai nemanau kad tai kasdieniška ir aplamai irnesakyk.gif

man čia tik mergina graži  rolleyes.gif į Ameliją panaši  biggrin.gif
*

Bet juk nenuginčysi, jog šita mergina- stiliova. Ir tatoo, ir aprėdai, ir makiažas- JOS stilius. Ne tavo, gal būt. Bet juk mes visi skirtingi ir , ačiū Dievui, stiliai skirtingi. Šita nuotrauka sakyčiau pati stilioviausia konkurse. Taigi....

Ale, pupeliuk, beveik tą patį parašėm biggrin.gif
Kramberis
Balsavau už:

Originalu
user posted image

GinCherry

O ash nemanau, kad ta mergina gote smile.gif Man cia labiau panashu i rockabilly [Pasaulyje yra ir daugiau alternatyviu stiliu, ne tik baikeriai ir gotai mirksiukas.gif ]

Ta foto su pizama tai tikrai labai originali, pati ideja fun smile.gif
Nerytė
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 11, 19:39)
Manau ,kad laimės arba motera su pižama lovoj arba motera su tatoo.
*

as irgi manau, kad daug sanasu turi, taip pat moteris su kailiu ax.gif

sygyta, o as tavo nuotraukos nepamenu g.gif moteris su puse veido g.gif
Lau_rike
QUOTE(Matelyk @ 2007 12 11, 23:54)

*

Tikrai ir as nematau cia nieko tokio uz ka reiketu prabalsuoti, nei stiliaus nei grozio nupaisytas veidas ir tiek. doh.gif Kasdien taip apsirengusi manau nei viena nevaiksto, taigi sita foto neatitinka konkurso pavadinimo. schmoll.gif
Papildyta:
[quote=Makarončikė,2007 12 11, 20:39]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nebus teisybes jei laimes motera su tatoo, yra zymiai vertesniu nuotraukyciu as taip manau. g.gif
GinCherry

Lau_rike smile.gif

Visu pirma grozis/skonis yra labai subjektyvus dalykai, taip kad gincytis del sito neverta.Antra tu tos moters nepazisti ir nezinai kaip ji vaikshto ir kaip nevaikshto apsirengus kasdien, trecia cia yra ne viena foto, kur neparodyta kasdienine apranga pvz man labai idomu ar nescia moteris vaikshto kasdien ant liemenuko uzsimetus svarka? smile.gif O ketvirta reikia skaityti aprasyma prie nuotraukos smile.gif O shiaip tai sutinku, tikrai yra vertesniu foto laimeti shita konkursa smile.gif
Aidulia
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 14:04)
Kasdien taip apsirengusi manau nei viena nevaiksto, taigi sita foto neatitinka konkurso pavadinimo. schmoll.gif

*

Man kartais keista, kad moterys yra tokios nevykusios fantazijos arba jos neturi visai g.gif . Kad vyrai- suprasčiau. Na, nejau konkurso užduotį reikia suprasti taip tieiogiai? g.gif Tasa nuotrauka turėtų būti- stovi moteris, apsivikusi kasdienškai ir nuotraukoje matosi visos detalės nuo kojų iki makiažo. Na, man viena tokių iš pavyzdžių skaisčioji policininkė smile.gif . Bet juk tuomet konkursas būrų absoliučiai nuobodus doh.gif
Mano galva, ne tik moteris, bet ir visuma, net pati nuotrauka gali būti stiliova. Už tokias aš ir balsavau. Apsikabinę medžius žmonės su kasdieniais rūbais man- neįdomūs schmoll.gif
Lau_rike
As sutinku kad del skonio ir grozio nesigincijama, ir man nesvarbu ka ta moteris devi kasdiena, as kalbu apie ideta nuotrauka konkursui, kuri manau netinkama ir tiek. Nes su apatinuku nemanau kad kazdien atrodytumem puikiai. O tema butent tokia. smile.gif
GinCherry
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 15:19)
As sutinku kad del skonio ir grozio nesigincijama, ir man nesvarbu ka ta moteris devi kasdiena, as kalbu apie ideta nuotrauka konkursui, kuri manau netinkama ir tiek. Nes su apatinuku nemanau kad kazdien atrodytumem puikiai. O tema butent tokia.  smile.gif
*

Ar cia ash durna ar kas cia yra? doh.gif lotuliukas.gif O tu man tada pasakyk: ta nescia moteris vaikshto kasdien su liemenuku ir svarku ir daugiau be nieko? Ta mergina su kuno spalvos apatinuku, kur matosi spenelis, eina taip kasdien i darba/mokslus, o gal i kluba taip rengiasi? smile.gif Ta moteris Lovoj su pizama irgi taip vaikshto kasdien? smile.gif Dar lyg ir buvo su balinem suknelem [nepamenu blush2.gif ] Reikia skaityti aprasymus prie nuotrauku,kad suprastum kame esme, o ne ziuret i pavadina konkurso, tada i nuotrauka ir sprest pagal tai.Aciu uz demesi smile.gif

Lekiu pas dantiste
lotuliukas.gif
Lau_rike
Butent cia yra ne viena nuotrauka kuri neatitinka temos pavadinimo...O as pavyzdziui noreciau rasti nuotraukytes kuriose matytusi stilius, kuri galbut prisitaikyciau ir sau.
GinCherry

laurike, nesupyk, bet esi zmogus be fantazijos man atrodo blush2.gif Zinok yra toks dalykas kaip interpretacija, kuris dazniausiai ir yra vertinamas.Kadangi pati turiu kazka bendro su menais, tai pas mus visada buvo labai sveikintina kai tema budavo interpretuojama, o ne suprantama paraidziui.Tikiuosi, kad ish kai kuriu foto pasisemei kazk sau ir pritaikysi asmeniniame gyvenime mirksiukas.gif Sekmes smile.gif O ash einu tokiau zavetis geromis temos interpretacijomis, geriausiai visgi mano manymu interpretuota foto su juozuko knyga smile.gif Ten gal ir reiketu ieshkoti patarimu? mirksiukas.gif
bsgess
Kai kurie balsuoja uz ideja, kai kurie - uz rezultata wink.gif Nemanau, kad antrieji yra be fantazijos.
Lau_rike
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 12, 14:38)
laurike, nesupyk, bet esi zmogus be fantazijos man atrodo  blush2.gif Zinok yra toks dalykas kaip interpretacija, kuris dazniausiai ir yra vertinamas.Kadangi pati turiu kazka bendro su menais, tai pas mus visada buvo labai sveikintina kai tema budavo interpretuojama, o ne suprantama paraidziui.Tikiuosi, kad ish kai kuriu foto pasisemei kazk sau ir pritaikysi asmeniniame gyvenime mirksiukas.gif Sekmes smile.gif O ash einu tokiau zavetis geromis temos interpretacijomis, geriausiai visgi mano manymu interpretuota foto su juozuko knyga smile.gif Ten gal ir reiketu ieshkoti patarimu?  mirksiukas.gif
*

Perdaug tu menu irgi zmogui kenkia doh.gif Kiekvienas turim savo nuomone, todel mokek ja priimti ir bus viskas gerai, nereikia visur ir visiems aiskinti ka reikia but baigus kad kazka suprastum apie stiliu.
Aidulia
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 14:52)
Perdaug tu menu irgi zmogui kenkia
*

bet fotografija pati yra menas mirksiukas.gif
laukine
000189.gif gal stabdom arklius smile.gif ka? biggrin.gif
o tai cia tuoj vel bus
gun_rifle.gif gun_smilie.gif gun_rifle.gif
Rustė
na nepradėkim dėl skonio ginčytis, juk nesutarsit niekada. 4u.gif

tema jau į pabaigą ir neplanuoju atidarinėti aptarimam dar trečios blink.gif
pratryniau kaip kokį spamą, kad būtų daugiau vietos dar diskutuoti (spamas - ten kur tik šypsenėlėm atsakoma arba 1 žodžiu) nenustebkit neradę žinučių smile.gif
Rhealife
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 11, 19:02)
O cia zmogus nesuprasi pats saves megalol.gif Nes viena foto buvau issirinkus ir kaip tik nebalsavau nes ideta labai anksti - iki kol atejo balsavimo metas, atsibodo blush2.gif
*

aha, man lygiai taip atsitiko. Patiko labai favoritės, bet taip jos nusibodo, kad nebekilo ranka balsuoti blush2.gif Atleiskit, favoritės. Jūs matau ir taip jau daug balsų gavot 4u.gif

QUOTE(Matelyk @ 2007 12 11, 21:54)

*

na jeigu apatinukas būtu gražesnis tai aš ją irgi prie stilingų priskirčiau.
O moteris laaaaaaaaaaabai grazi thumbup.gif
Papildyta:
Ai nu nebesikankinsiu. prabalsavau uz sias:
moteriška, elegantiška
user posted image

Idėja paprastume ir pateikime. Pati norėčiau pabūt kauboje ir pralekt su arkliu.
user posted image

Del trečios labai mečiausi, nes labai daug patiko nuotrauku. Prabalsavau už viena, pakeisčiau kita. Paskui nusprendžiau už trečia.. doh.gif Ir galiausiai nusprendžiau taip:

Už jumora. Labai pakelia kasdien nuotaika, kai ateinu fotkiu apžiūrėti.
user posted image

O šiaip yra daug nuotraukų gražių tikrai. Visas, kurias kada nors paminėjau, man tikrai labai patiko. Bet ka daryti, kai balsų mažai. Visoms po 4u.gif
Almuka
O as balsavau uz grynai kasdienini stiliu, paskui atsizvelgiau i nuotraukos stiliu. nes mano manymu cia ne stilingiausios nuotraukos, o zmoniu, kurie stilingi kiekviena diena konkursas ax.gif
Abatija
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 13:04)
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 11, 20:39)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nebus teisybes jei laimes motera su tatoo, yra zymiai vertesniu nuotraukyciu as taip manau. g.gif
*

O kokios pvz?
TDK
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 12, 15:56)
Už jumora. Labai pakelia kasdien nuotaika, kai ateinu fotkiu apžiūrėti.

Ir aš už ją balsavau dėl to paties 4u.gif
Lau_rike
[quote=Makarončikė,2007 12 12, 16:19]
*

[/quote]
O kokios pvz?
*

[/quote]

Man tikrai daugiau vertos demesio nuotraukytes sios ir konkurso pavadinima atspindi visapusiskai thumbup.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14289
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14200
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14355
GinCherry
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 12, 15:52)
Perdaug tu menu irgi zmogui kenkia doh.gif Kiekvienas turim savo nuomone, todel mokek ja priimti ir bus viskas gerai, nereikia visur ir visiems aiskinti ka reikia but baigus kad kazka suprastum apie stiliu.
*

Oje, cia tai geras smile.gif idomu kurioj vietoj ash aishkinau, ka reikia buti baigus, kad suprastum apie stiliu? doh.gif Atrodo, kad kalbam skirtinga kalba ash apie tiltus, tu apie miltus.Arba ash jau nebemoku raishkiai savo minciu ishreiksht smile.gif Niekam nepersu nuomones savo ir neaishkinu, kas yra stilinga ir kas nea, kalbu aipe tai, kad cia tikrai ne viena foto, kur neparodoma kasdienine apranga ir dauguma tu foto temos pavadinimas buvo interpretuotas, o ne suprastas paraidziui.Jokio ginco del skonio ar uz ka reiktu ar nereiktu balsuoti net nebuvo smile.gif

Zodziu man atrodo, kad labai daug atsakymu paaishkes po konkurso kai bus galima atskleisti savo autoryste mirksiukas.gif Nes ideja ir visas detales geriausiai gali paaishkinti pats nuotraukos autorius, kitiems galbut net nekrenta i akis ir nesuprantami tie kodai mirksiukas.gif

Sekmes visoms! 4u.gif
Meka Pinavija
O aš prabalsavau už merginą su tatoo, be to ankščiau mačiau jos vestuvių nuotraukytes iš vestuvių skyrelio- labai graži ir turinti savo stilių nuotaka buvo, ir žinau jos niką ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif Matosi, kad žmogus turi savo nepakartojamą stilių ir nebūtinai jis turi patikti visoms. Svarbiausia, kad patinka ir tinka jai. O tos banalios nuotraukos su švarkeliais "ale elegantiškos" jau atsibodo. Linkiu merginai su tatoo, niko aišku neminėsiu, išlikti tokiai pačiai gražiai, stilingai ir nekreipti dėmesio į kitus, kurie žodį "stilius" sieja tik su švarku ir kelnėmis. bigsmile.gif
Leonidas Iljičius
QUOTE(Mekačka @ 2007 12 12, 16:48)
O aš prabalsavau už merginą su tatoo, be to ankščiau mačiau jos vestuvių nuotraukytes iš vestuvių skyrelio- labai graži ir turinti savo stilių nuotaka buvo, ir žinau jos niką  ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif  Matosi, kad žmogus turi savo nepakartojamą stilių ir nebūtinai jis turi patikti visoms. Svarbiausia, kad patinka ir tinka jai. O tos banalios nuotraukos su švarkeliais "ale elegantiškos" jau atsibodo. Linkiu merginai su tatoo, niko aišku neminėsiu, išlikti tokiai pačiai gražiai, stilingai ir nekreipti dėmesio į kitus, kurie žodį "stilius" sieja tik  su švarku ir kelnėmis.  bigsmile.gif
*

joooooo mačiau ir aš jos vestuvines foto rolleyes.gif graži moteris ir su savo stilium, ją turbūt sutikus gatvėje tikrai atsisukčiau, g.gif net sakyč labai išskirtinė jauna moteris

o dėl jos stiliaus, tai vieniems jis patiks, kitiems ne, koks skirtumas, bet visos kalbėjusios, pripažino, kad stilių mergina turi ir foto išsiskiria iš kitų, ant daugelio foto man iš vis norėjosi užrašų, kaip rūbų kataloguose džinsai 225 lt S, M, L, švakrkas 200 lt ir bla bla bla
Lakūdra
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 12 12, 18:40)
o dėl jos stiliaus, tai vieniems jis patiks, kitiems ne, koks skirtumas, bet visos kalbėjusios, pripažino, kad stilių mergina turi ir foto išsiskiria iš kitų, ant daugelio foto man iš vis norėjosi užrašų, kaip rūbų kataloguose džinsai 225 lt S, M, L, švakrkas 200 lt ir bla bla bla
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir dar "žiūrėkit pirštinaitės tikrai prie batelių dera"
Rhealife
[quote=Lau_rike,2007 12 12, 14:40]
O kokios pvz?
*

[/quote]

Man tikrai daugiau vertos demesio nuotraukytes sios ir konkurso pavadinima atspindi visapusiskai thumbup.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14289
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14200
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14355
*

[/quote]
drinks_cheers.gif

[quote=Mekačka,2007 12 12, 15:48]
O aš prabalsavau už merginą su tatoo, be to ankščiau mačiau jos vestuvių nuotraukytes iš vestuvių skyrelio- labai graži ir turinti savo stilių nuotaka buvo, ir žinau jos niką ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif Matosi, kad žmogus turi savo nepakartojamą stilių ir nebūtinai jis turi patikti visoms. Svarbiausia, kad patinka ir tinka jai. O tos banalios nuotraukos su švarkeliais "ale elegantiškos" jau atsibodo. Linkiu merginai su tatoo, niko aišku neminėsiu, išlikti tokiai pačiai gražiai, stilingai ir nekreipti dėmesio į kitus, kurie žodį "stilius" sieja tik su švarku ir kelnėmis. bigsmile.gif
*

[/quote]

ale elegantishkos ir yra grazios. ir issiskiria jei moka tame elegantishkume isryskinti kazkokia tai detale arba suderina graziai visuma. o jeigu visos vaiksciotu kaip su karnavalinaiis rubais, tai argi ka beizvelgtum koki stiliu?
as cia siaip bendrai, niekam netaikau. nes mergina su tatoo man irgi labai patiko, ir as stiliaus nesieju vien su svarku ir kelnemis, bet tema buvo apie kasdienybe. o kad atsirado israiskingu, idomiu, orginaliu nuotrauku tai valio. ir kieviena atsirinks kam uz ka balsuoti.
Lakūdra
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 12, 18:47)
as cia siaip bendrai, niekam netaikau. nes mergina su tatoo man irgi labai patiko, ibet tema buvo apie kasdienybe.
*

o tu tikra, kad tai nėra tos moters kasdieninis stilius? smile.gif
Rhealife
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 12, 16:49)
*

ne, netikra. ir as nekritikuoju. aš tik užstoju tas, kurias ale dėl fantazijos neturėjimo puolate.
Meka Pinavija
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 12, 18:49)
*

jo, jo aš irgi apie tą patį... rolleyes.gif kiek supratau, tai ir yra šios merginos kasdieninis stilius rolleyes.gif
Ožiaragė
QUOTE(Mekačka @ 2007 12 12, 16:48)
O aš prabalsavau už merginą su tatoo,
*

Aš taip pat thumbup.gif Ir nors man nei tatoo, nei merginos su jomis patinka, šioje nuotraukoje, kaip ir pačioje merginoje, įžvelgiu ryškų stilių ir stiprią individualybę.
Nieko sau
Prabalsavau už nevykusį pasimatymą, už merginą su pižama ir už merginą su tatoo drinks_cheers.gif
kristina-buziene
Aš tai pat prabalsavau 4u.gif
Chanson
O aš vis dar galvoju už ką balsuot ir apskritai ar balsuot šį kartą g.gif
Gabrieele
Prabalsavau uz sitas:
beprotiskai patiko stilius wub.gif
user posted image
Pati nenesioju tokiu sijonu nes esu mazyte ir man netinka blush2.gif bet jai tai labai tinka ir siaip si mergina man turi tokio vidinio sarmo bigsmile.gif
user posted image
O sitas begalo simpatiskas, o ir stiliukas neblogas wub.gif
user posted image
.Rudnosiukas.
gaila kad man neina dar balsuoti verysad.gif ,tiek graziu nuotraukyciu wub.gif
Atogrąža
QUOTE(.Rudnosiukas. @ 2007 12 15, 17:19)
gaila kad man neina dar balsuoti  verysad.gif ,tiek graziu nuotraukyciu  wub.gif
*

A tu greit tvarkingai dar 14 žinučių surenki ir pirmyn, bus jau galima mirksiukas.gif Juk 6 ,berods, jau turi smile.gif
Papildyta:

O, jau 7-ias good.gif
.Rudnosiukas.
QUOTE(Atogrąža @ 2007 12 15, 18:34)
A tu greit tvarkingai dar 14 žinučių surenki ir pirmyn, bus jau galima mirksiukas.gif Juk 6 ,berods, jau turi smile.gif
Papildyta:

O, jau 7-ias  good.gif
*

jau nedaug liko clap.gif clap.gif
Lakūdra
QUOTE(.Rudnosiukas. @ 2007 12 15, 18:38)
jau nedaug liko  clap.gif  clap.gif
*

iki balsavimo pabaigos irgi rolleyes.gif
.Rudnosiukas.
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 15, 18:52)
iki balsavimo pabaigos irgi  rolleyes.gif
*

bet tikiuosi dar spesiu prabalsuoti bigsmile.gif bigsmile.gif
Rustė
QUOTE(.Rudnosiukas. @ 2007 12 15, 18:17)
bet tikiuosi dar spesiu prabalsuoti  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

tik spaminti nereikia, nes ištrinsiu žinutes ir pasinaikins viskas nono.gif

jau po 12h naktį matysite rezultatus 4u.gif
Blakstienake
QUOTE(Rustė @ 2007 12 15, 20:49)
tik spaminti nereikia, nes ištrinsiu žinutes ir pasinaikins viskas nono.gif

jau po 12h naktį matysite rezultatus  4u.gif
*

o as maniau kad dar rytoj bus galima balsuoti g.gif Juk parasyta kad iki 16 dienos. tai rytoj nebesiskaito?
Rustė
QUOTE(Blakstienake @ 2007 12 15, 19:22)
o as maniau kad dar rytoj bus galima balsuoti  g.gif Juk parasyta kad iki 16 dienos. tai rytoj nebesiskaito?
*

16 diena prasideda šiąnakt 12h.tad iki prasidedant tai dienai ir balsuojame.
čia ne imtinai, o iki.
tik nuotraukas pateikiame iki dienos nuordytos imtinai.šiuo atveju tai buvo iki 9 dienos 17h
ramzyte
Niu dar pusvalandukas ir žinosim laimėtoją thumbup.gif
Onora
spejau pabalsuoti thumbup.gif
tai dabar be galo smalsu, taciau visai nebuvo is ko rinktis doh.gif

gal nelabai supratau temos, bet balsavau uz kasdieniskai atrodancias foto smile.gif
ramzyte
QUOTE(Onora @ 2007 12 15, 23:58)
taciau visai nebuvo is ko rinktis doh.gif

Pradžioj daugumai taip buvo,o vėliau dar ir balsų pritrūkom doh.gif
Onora
Pasirodo, nepataikiau biggrin.gif
4 vietoje viena liko , o kitos toooooli toli smile.gif

Sveikinu nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
grange
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu ką, sveikinu nugalėtojas.. bigsmile.gif

mano balsuotos 5-6 vieta rolleyes.gif

ir labai nustebau gavus tiek balsų už savo foto, tiksliau, mano draugių, nes kaip ir nelabai visai atitiko temą blush2.gif ax.gif

bet paaiškinsiu, nes kažkas čia klausė pradžioj.. buvo čia toks renginys, ir tos merginos buvo su paprastais kasdieniniais rūbeliais, žiūrėjom viską, ir buvo užduotis, kas norėjo dalyvauti akimirksniu persirengt kažkuo, kad pavergtum publiką, na renginio stilius tai ir buvo Edvardo laikų rūbai, aplinka.. tai vat jos iš duotų pasirinkimui krūvos rūbų, sugalvojo šitą, na ir pavergė visus, ir laimėjo smile.gif

Gulia
Sveikinu dalyvius!!!

ramzyte
Sveikinu laimėtojas,tik kažkaip kitos pirmos vietos tikėjausi blush2.gif

Ačiū už balselius 4u.gif
Lau_rike
Sveikinu ir as laimetojas drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.