Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
lineva
Dainele, na tavo mama tikrai neatrodo 70metų turinti schmoll.gif
laukine
sveikinimai nugaletojoms 4u.gif

Dainele, perduok mamai kruva komplimentu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir dar aciu balsavusioms uz mano foto 4u.gif (tik kad as ne policininke blush2.gif )
sygyta
QUOTE(grange @ 2007 12 16, 01:11)
sygyta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ot ir ne šiauliai ar panėvėžys  tongue.gif  tongue.gif
*

nu velnias,prasoviau biggrin.gif bet gal cia kazkieno vyras,is siauliu persikeles pas zmona blush2.gif
nors jei ne siauliai ir ne panevezys,buciau sovusi i kauna blush2.gif
dainele
QUOTE(Elina @ 2007 12 16, 20:23)
Nu tikrai niekad nepatikėčiau, kad ta jaunatviška graži moteris yra septyniasdešimtmetė bigsmile.gif . Turėtum būt dėkinga mamai, turbūt paveldėjai jos amžinos jaunystės genus 4u.gif
Papildyta:

Aciu. Taip ir as paveldejau ta "jaunystes gena" is jos. ax.gif Tik neganrantuoju, kad as taip pat issilaikysiu kaip ji. Juolabiau, kad as jokio "scyliaus" neprilaikau, o ji Kauno ponios isikunijimas. smetotiniu tradiciju puoseletoja. rolleyes.gif
Ir abi neturi kuo apsirengti laugh.gif
*

Tai ir laimejo lygintuvus. Pradzia jau yra. Truksta tik rubu laugh.gif

QUOTE(grange @ 2007 12 16, 20:33)
o ji lietuvoj gyvena?
*

Taip, gryna lietuve, gyvenanti visa amziu Lietuvoje, Kaune. Uztat ir nepritariu Juozui Statkei, teigianciam, kad Lietuvoje tera proviancialus stilius. Mano mama ir jos prieteles tai paneigia. Nors Juozas ir is Kauno kiles, bet Vilijampoles rajone. Tad tame darbininku "gete" uzaugus, negali pamatyti tikru Kauno poniu su stiliumi (zinoma, juokauju. Gerbiu Juoza Statke uz jo darba ir atsidavima mados industrijai)
QUOTE(lineva @ 2007 12 16, 20:46)
Dainele, na tavo mama tikrai neatrodo 70metų turinti schmoll.gif
*

Aciu. Jai dar nera 70m. bet truksta vieno-kito metelio iki sio apvalaus jubiliejaus mirksiukas.gif
ariete
Ale tas avytess broliukas koks simpatiškas blush2.gif
Ode
Dėkoju už komplimentus ir keturis balsiukus. 4u.gif Tiesą pasakius, nesitikėjau, kad būsiu pastebėta - nuotrauką įdėjau kažkaip... netyčia... smile.gif Užtat komplimentai apie jaunystę buvo labai malonūs.

Labai suintrigavo Leonido Iljičiaus užuomina, kad mane pažįsta. Gal galima būtų plačiau į AŽ? smile.gif
Alaja
Sveikinu nugaletojas 4u.gif 4u.gif Nuspejau.

Aciu balsavusioms uz maniske biggrin.gif
Gardi
Atėjusi gana maloniai nustebau - be galo dėkoju toms 7(mano laimingas skaičius bigsmile.gif ) įvertinusioms ir už mane balsavusioms, tikėjausi maltis galiorkoj biggrin.gif AČIŪ wub.gif smile.gif
sygyta
QUOTE(Alaja @ 2007 12 16, 23:27)
Sveikinu nugaletojas 4u.gif  4u.gif Nuspejau.

Aciu balsavusioms uz maniske biggrin.gif
*

as kai tik pasirode tavo foto,galvoju,panasi i alaja. bet kad nuolat savo sienas baltas rodei,tai galvoju gal ne tu blush2.gif
Alaja
QUOTE(sygyta @ 2007 12 17, 00:32)
as kai tik pasirode tavo foto,galvoju,panasi i alaja. bet kad nuolat savo sienas baltas rodei,tai galvoju gal ne tu blush2.gif
*

Kazkada rodziau ir tokias,tai kazkas buvo jau itares is pradziu biggrin.gif
zana33
sveikinu nugaletojas! 4u.gif labai grazios nuotraukytes.aciu uz 4 man skirtus balsus(na,tikrai gi nevaikstau kasdien taip susivelus biggrin.gif ir kambarys 14-etes dukters ax.gif ).gal ir nesu stilinga,todel labai laukiu kito konkurso.
sygyta
QUOTE(zana33 @ 2007 12 17, 00:15)
sveikinu nugaletojas! 4u.gif labai grazios nuotraukytes.aciu uz 4 man skirtus balsus(na,tikrai gi nevaikstau kasdien taip susivelus biggrin.gif ir kambarys 14-etes dukters ax.gif ).gal ir nesu stilinga,todel labai laukiu kito konkurso.
*

aciu dievui blush2.gif
Elenele Raganele
Elina sveikinu 4u.gif tu nusipelnei,o ten visokiu pavyduoliu putesiu nesiklausyk wink.gif kova arshi buvo,lyg pagrindinis prizas ne lygintuvas butu,o kaip minimum puse namo su baseinu.Ech tos moterys doh.gif

Sveikinu ir kitas nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Olaiva
Ačiū visiems 23 balsams už mane,vaikščiojančią pajūryje 4u.gif tikrai netikėjau ,kad tiek surinksiu.smagu ax.gif

user posted image

Sveikinu laimėtojas foto ir visus dalyvavusius bigsmile.gif
Likka
Ačiū už du balsus 4u.gif thumbup.gif

Sveikinu nugalėtojas drinks_cheers.gif
Noa
Chaaaa, už ką balsavau, tos ir laimėjo biggrin.gif
Blakstienake
Aciu labai uz 21 balsa mano nuotraukai 4u.gif 4u.gif
user posted image

Ir dziaugiuosi nugaletojomis. Tikros saunuoles thumbup.gif
Tasira
As taip pat noriu padekot uz balsus mano nuotraukai "Genialumas-paprastume" aciuks.gif
l.buz
Ačiū skyrusioms balsus mano nuotraukai 4u.gif Kažkas labai įdomiai apibūdino mano fotkę, kad "...atrodo kaip iš ispanų filmo su 30-40 metų suknele"ar pan. Noriu pasakyti, kad šiai suknei ir yra panašiai tiek metų hihihi.gif Radau neblogai užsilaikusią močiutės spintoje topsecret.gif
Rhealife
QUOTE(l.buz @ 2007 12 17, 15:01)
Ačiū skyrusioms balsus mano nuotraukai 4u.gif  Kažkas labai įdomiai apibūdino mano fotkę, kad  "...atrodo kaip iš ispanų filmo su 30-40 metų suknele"ar pan. Noriu pasakyti, kad šiai suknei ir yra panašiai tiek metų hihihi.gif Radau neblogai užsilaikusią močiutės spintoje topsecret.gif
*

laaaaaabai gražiai atrodai thumbup.gif
l.buz
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 17, 17:12)
laaaaaabai gražiai atrodai  thumbup.gif
*

ačiū... blush-anim-cl.gif
Mažulėlė
Sveikinimai nugalėtojoms thumbup.gif

Ir ačiū ūž balsus mano nuotraukai 4u.gif Ir taip pat labai ačiū vienai komentaro autorei, kuri mūsų šeimą apibūdino kaip įsimylėjusią porelę - geresnio komplimento net ir negalėtų būti wub.gif thumbup.gif 4u.gif
avytess
Sveikinu nugalėtojas ir ypač Eliną 4u.gif
Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui bigsmile.gif Jis perduoda visoms merginoms bučkį ir pasižada daugiau valgyti ir sportuoti, kad kojos pastorėtų (Niekas jam valgyt negamina, tai todėl toks ir liesas).Jei kam dar reikia jo tel. Nr., rašykit į až lotuliukas.gif
c-girl
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 18:31)
Sveikinu nugalėtojas ir ypač Eliną  4u.gif
Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui  bigsmile.gif Jis perduoda visoms merginoms bučkį ir pasižada daugiau valgyti ir sportuoti, kad kojos pastorėtų (Niekas jam valgyt negamina, tai todėl toks ir liesas).Jei kam dar reikia jo tel. Nr., rašykit į až  lotuliukas.gif
*

O man patinka liesos kojos wub.gif biggrin.gif Deja telefono nr. prasyti negaliu... cool.gif biggrin.gif
Sveikinimai dar karta 4u.gif Sauni nuotrauka thumbup.gif
norako
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 19:31)
Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui  bigsmile.gif
*

Brolis tikrai jėėėėga. biggrin.gif
Ir dar, pirmą kartą radau šį konkursą, bet niekada juk nevėlu...tad gaila, kad nespėjau nubalsuoti, bet...gal, autorė pamatys. Man pirmoje vietoje (su visa potekste..) Gaziulka - labai graži foto. 4u.gif
vvvvv
jau baigesi konkursas bigsmile.gif

sveikinimai visoms.. 4u.gif ypatingai 1-ai vietai ir apskritai pirmam ~20-tukui biggrin.gif
labai saunios nuotraukytes 4u.gif

dar karta sorry ka nenoredama uzgavau blush2.gif
bet balsai parode kas yra kas!
saunuoles dar kart, kad sudalyvavot!!!!!!!!!!!!
Noelle
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 17:31)
Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui  bigsmile.gif Jis perduoda visoms merginoms bučkį ir pasižada daugiau valgyti ir sportuoti, kad kojos pastorėtų (Niekas jam valgyt negamina, tai todėl toks ir liesas).Jei kam dar reikia jo tel. Nr., rašykit į až  lotuliukas.gif
*

4u.gif hmmmmmmmm o gal paprašyti to numeriuko, a? lotuliukas.gif
Gaziulka
QUOTE(norako @ 2007 12 17, 19:16)
Brolis tikrai jėėėėga.  biggrin.gif
Ir dar, pirmą kartą radau šį konkursą, bet niekada juk nevėlu...tad gaila, kad nespėjau nubalsuoti, bet...gal, autorė pamatys. Man pirmoje vietoje (su visa potekste..) Gaziulka - labai graži foto.  4u.gif
*

pamaciau bigsmile.gif zinai, as tau ir siaip simpatizuoju, is pasisakymu kituose skyreliuose mirksiukas.gif tai malonu girdeti tokia nuomone. deja, turiu prisipazinti, kad pati nuotrauka ne mano fotografuota (beveik profesionalaus fotografo mirksiukas.gif, jo tel irgi reklamuoju per az biggrin.gif ), o as tik kaip modelis rolleyes.gif
patinka
uzsukau padekoti ir as ax.gif aciu uz 14 balsu 4u.gif
sygyta
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 19:31)
Sveikinu nugalėtojas ir ypač Eliną  4u.gif
*

velnias,grazus berniukas cool.gif
bsgess
QUOTE(grange @ 2007 12 16, 00:03)
bet paaiškinsiu, nes kažkas čia klausė pradžioj.. buvo čia toks renginys, ir tos merginos buvo su paprastais kasdieniniais rūbeliais, žiūrėjom viską, ir buvo užduotis, kas norėjo dalyvauti akimirksniu persirengt kažkuo, kad pavergtum publiką, na renginio stilius tai ir buvo Edvardo laikų rūbai, aplinka.. tai vat jos iš duotų pasirinkimui krūvos rūbų, sugalvojo šitą, na ir pavergė visus, ir laimėjo  smile.gif
*

Tu visas nuotraukas is visokiu praeitu konkursu turi megalol.gif Daug dalyvauji thumbup.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 16, 00:13)
Nieko sau bigsmile.gif , tikrai nesitikėjau laimėti, nes buvo labai daug kam ir nepatiko mano nuotrauka smile.gif .

SVEIKINU 4u.gif

QUOTE(GinCherry @ 2007 12 16, 01:35)
Dabar rashau paaishkinima  lotuliukas.gif Neturiu nieko bendro nei su gotais, nei su baikeriais nei panasiai  lotuliukas.gif

megalol.gif O kad pati fotografavai, tai siulau atidaryti savo foto paroda, nes labai idomi ir grazi foto wink.gif

QUOTE(Rustė @ 2007 12 16, 10:30)
beje labai dėkoju balsavusiom už man "gražuolį" vyra!visgi net 23 balsus gavo ohmy.gif
aš jį tokį matau kasdien, nes garaže dirba, o ten stilius irgi yra - savas, tepaluotas
user posted image
*

Man ji labai linksma, ir pavadinimas prajuokindavo kaskart uzmetus aki smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 16, 13:52)

Ir dėkoju, kam patiko baisioji mano laiptinė  lotuliukas.gif Žinoma, griuvėsiai arba statybos būtų tikę labiau, bet šiuo metu tokiose vietose taip apsirengus fotkintis būtų buvę per šalta  ax.gif
*

Bet cia ne tu nuotraukoj g.gif
Nes jei tu, tai netikiu, maniau 16 metu pacanke cool.gif
norako
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 17, 22:19)
pamaciau bigsmile.gif zinai, as tau ir siaip simpatizuoju, is pasisakymu kituose skyreliuose mirksiukas.gif tai malonu girdeti tokia nuomone. deja, turiu prisipazinti, kad pati nuotrauka ne mano fotografuota (beveik profesionalaus fotografo mirksiukas.gif, jo tel irgi reklamuoju per az biggrin.gif ), o as tik kaip modelis rolleyes.gif
*

Ačiū bigsmile.gif biggrin.gif
Kad būtų pasiektas toks rezultatas būtini visi jūsų išvardinti dalykai: modelis, menininkas, idėja (net nežinau, kas pirmiau ir svarbiau, viskas vienodai rolleyes.gif ), todėl ir krito ta nuotrauka, nes matau šių dalykų dermę bigsmile.gif . (Tel galimybę turėsiu omeny rolleyes.gif )
grange
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 01:02)
Tu visas nuotraukas is visokiu praeitu konkursu turi megalol.gif Daug dalyvauji thumbup.gif

lotuliukas.gif ne visas tik tos dvi, ir dar vieną blush2.gif biggrin.gif gal tiks kur vėl, maža ką g.gif

Erszebeth
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 01:02)
Bet cia ne tu nuotraukoj g.gif
Nes jei tu, tai netikiu, maniau 16 metu pacanke cool.gif
*

Ten tikrai aš blush2.gif Metų lygiai dvigubai tiek.
bsgess
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 21:22)
Ten tikrai aš  blush2.gif Metų lygiai dvigubai tiek.
*

Na saunuole wink.gif Is forumo maniau mes bendraamzes, o kai pamaciau foto galvoju negi su pacanke visalaik susidurdavau megalol.gif Nebent galvoju dukrele, bet spejau, kad esi per jauna tokiai. Labai jaunai atrodai thumbup.gif
RamuneM
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 22:22)
Ten tikrai aš  blush2.gif Metų lygiai dvigubai tiek.

Dar kartą nuėjau į nuotrauką pažiūrėti bigsmile.gif Jei gatvėje mane užkalbintum, tai tikrai galvočiau, kad apsipažino mergiačiukė hihihi.gif Nepažinau nei pro kur blush2.gif
Erszebeth
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 21:32)
Na saunuole wink.gif Is forumo maniau mes bendraamzes, o kai pamaciau foto galvoju negi su pacanke visalaik susidurdavau megalol.gif Nebent galvoju dukrele, bet spejau, kad esi per jauna tokiai. Labai jaunai atrodai thumbup.gif
*

Na ačiū 4u.gif Esu iš tų, kurias žmonės nemažai pajaunina, bet ne 16 metų lotuliukas.gif Realybėje man paskutiniu metu apie 25 m. yra davę.

QUOTE(RamuneM @ 2007 12 18, 21:38)
Dar kartą nuėjau į nuotrauką pažiūrėti  bigsmile.gif  Jei gatvėje mane užkalbintum, tai tikrai galvočiau, kad apsipažino mergiačiukė hihihi.gif Nepažinau nei pro kur  blush2.gif
*

Ale gi tamsta matei mane, negi tikrai nepažintum? rolleyes.gif
RamuneM
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 22:51)
Ale gi tamsta matei mane, negi tikrai nepažintum?  rolleyes.gif

Ne, nei už ką blush2.gif Visai kitoks vaizdas mano galvoje. Prisimenu t.p. jauną mergaičiukę, be galo gražią, bet tikrai sunkiai panašią šioje nuotraukoje. Panašumas tik vienas - tamsūs plaukai mirksiukas.gif Va ką reiškia turėti jaunatvišką stilių thumbup.gif
bsgess
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 21:51)
Na ačiū  4u.gif Esu iš tų, kurias žmonės nemažai pajaunina, bet ne 16 metų

Na va, dabar negali sakyti nejaunina iki 16 megalol.gif
Erszebeth
QUOTE(RamuneM @ 2007 12 18, 22:02)
Ne, nei už ką  blush2.gif  Visai kitoks vaizdas mano galvoje. Prisimenu t.p. jauną mergaičiukę, be galo gražią, bet tikrai  sunkiai panašią šioje nuotraukoje. Panašumas tik vienas - tamsūs plaukai  mirksiukas.gif  Va ką reiškia turėti jaunatvišką stilių  thumbup.gif
*

Kad jau prigyrei, tai prigyrei, nė pusės nepelnytai, bet vis tiek dėkui 4u.gif blush2.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 22:28)
Na va, dabar negali sakyti nejaunina iki 16 megalol.gif
*

Negi čia senatvė taip pasireiškia, tuoj ir 12 metų pradės duoti lotuliukas.gif
Shindila
Sakykit ka norit, bet paziurejus laimetoja, ir temos pavadinima- "Kasdien atrodykite puikiai", o laimetoja guli su pizama, kurios net nesimato o akcentuojamas veidas ir aplinka, man asmeniskai visai neatitinka doh.gif
Aidulia
QUOTE(Shindila @ 2007 12 19, 09:57)
Sakykit ka norit, bet paziurejus laimetoja, ir temos pavadinima- "Kasdien atrodykite puikiai", o laimetoja guli su pizama, kurios net nesimato o akcentuojamas veidas ir aplinka, man asmeniskai visai neatitinka doh.gif
*

bet pavadinimas sako, jog ji tikisi apsirengti PUIKIAI smile.gif
Lakūdra
QUOTE(Elina @ 2007 12 19, 12:11)
bet pavadinimas sako, jog ji tikisi apsirengti PUIKIAI smile.gif
*

o kodėl tavo profily tik vienas apdovanojimas už mergytės foto matomas? g.gif
grange
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 19, 12:08)
o kodėl tavo profily tik vienas apdovanojimas už mergytės foto matomas?  g.gif
*

Matyt todėl, kad dar neprikabino, o ir čia nebuvo viešo sveikinimo, nes sakė, kad rėmėjai rinksis... g.gif
Lakūdra
QUOTE(grange @ 2007 12 19, 14:08)
Matyt todėl, kad dar neprikabino, o ir čia nebuvo viešo sveikinimo, nes sakė, kad rėmėjai rinksis...  g.gif
*

gal g.gif
nors man rodos rėmėjai tik rinks kam dovana, nes tada be reikalo balsavom jei jie ir pirmas tris vietas paskirs mastau.gif
Daisy
Manyčiau Rustė dar laukia rėmėjų
ir tada turbūt bus oficialus sveikinimas su medalių prikabinimu ir dovanų teikimu.
Rustė
QUOTE(Daisy @ 2007 12 19, 15:11)
ir tada turbūt bus oficialus sveikinimas su medalių prikabinimu ir dovanų teikimu.
*

labai teisingai pastebėta smile.gif
kaip tik ką sužinosiu tai iš karto pranešiu smile.gif
sygyta
QUOTE(Daisy @ 2007 12 19, 16:11)
*

kaip suprast oficialus sveikinimas? su medaliu prikabinimu?kaip krepsininkam? blink.gif blush2.gif biggrin.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.