Dainele, na tavo mama tikrai neatrodo 70metų turinti
laukine
2007 12 16, 20:50
QUOTE(grange @ 2007 12 16, 01:11) nu velnias,prasoviau  bet gal cia kazkieno vyras,is siauliu persikeles pas zmona  nors jei ne siauliai ir ne panevezys,buciau sovusi i kauna
dainele
2007 12 16, 20:57
QUOTE(Elina @ 2007 12 16, 20:23) Nu tikrai niekad nepatikėčiau, kad ta jaunatviška graži moteris yra septyniasdešimtmetė  . Turėtum būt dėkinga mamai, turbūt paveldėjai jos amžinos jaunystės genus Papildyta:Aciu. Taip ir as paveldejau ta "jaunystes gena" is jos.  Tik neganrantuoju, kad as taip pat issilaikysiu kaip ji. Juolabiau, kad as jokio "scyliaus" neprilaikau, o ji Kauno ponios isikunijimas. smetotiniu tradiciju puoseletoja. Ir abi neturi kuo apsirengti  Tai ir laimejo lygintuvus. Pradzia jau yra. Truksta tik rubu QUOTE(grange @ 2007 12 16, 20:33) Taip, gryna lietuve, gyvenanti visa amziu Lietuvoje, Kaune. Uztat ir nepritariu Juozui Statkei, teigianciam, kad Lietuvoje tera proviancialus stilius. Mano mama ir jos prieteles tai paneigia. Nors Juozas ir is Kauno kiles, bet Vilijampoles rajone. Tad tame darbininku "gete" uzaugus, negali pamatyti tikru Kauno poniu su stiliumi ( zinoma, juokauju. Gerbiu Juoza Statke uz jo darba ir atsidavima mados industrijai) QUOTE(lineva @ 2007 12 16, 20:46) Dainele, na tavo mama tikrai neatrodo 70metų turinti  Aciu. Jai dar nera 70m. bet truksta vieno-kito metelio iki sio apvalaus jubiliejaus
Ale tas avytess broliukas koks simpatiškas
Dėkoju už komplimentus ir keturis balsiukus.  Tiesą pasakius, nesitikėjau, kad būsiu pastebėta - nuotrauką įdėjau kažkaip... netyčia...  Užtat komplimentai apie jaunystę buvo labai malonūs. Labai suintrigavo Leonido Iljičiaus užuomina, kad mane pažįsta. Gal galima būtų plačiau į AŽ?
Sveikinu nugaletojas  Nuspejau. Aciu balsavusioms uz maniske
Atėjusi gana maloniai nustebau - be galo dėkoju toms 7(mano laimingas skaičius  ) įvertinusioms ir už mane balsavusioms, tikėjausi maltis galiorkoj  AČIŪ
QUOTE(Alaja @ 2007 12 16, 23:27) Sveikinu nugaletojas  Nuspejau. Aciu balsavusioms uz maniske  as kai tik pasirode tavo foto,galvoju,panasi i alaja. bet kad nuolat savo sienas baltas rodei,tai galvoju gal ne tu
QUOTE(sygyta @ 2007 12 17, 00:32) as kai tik pasirode tavo foto,galvoju,panasi i alaja. bet kad nuolat savo sienas baltas rodei,tai galvoju gal ne tu  Kazkada rodziau ir tokias,tai kazkas buvo jau itares is pradziu
sveikinu nugaletojas!  labai grazios nuotraukytes.aciu uz 4 man skirtus balsus(na,tikrai gi nevaikstau kasdien taip susivelus  ir kambarys 14-etes dukters  ).gal ir nesu stilinga,todel labai laukiu kito konkurso.
QUOTE(zana33 @ 2007 12 17, 00:15) sveikinu nugaletojas!  labai grazios nuotraukytes.aciu uz 4 man skirtus balsus(na,tikrai gi nevaikstau kasdien taip susivelus  ir kambarys 14-etes dukters  ).gal ir nesu stilinga,todel labai laukiu kito konkurso. aciu dievui
Elenele Raganele
2007 12 17, 10:03
Elina sveikinu  tu nusipelnei,o ten visokiu pavyduoliu putesiu nesiklausyk  kova arshi buvo,lyg pagrindinis prizas ne lygintuvas butu,o kaip minimum puse namo su baseinu.Ech tos moterys  Sveikinu ir kitas nugaletojas
Ačiū visiems 23 balsams už mane,vaikščiojančią pajūryje  tikrai netikėjau ,kad tiek surinksiu.smagu  Sveikinu laimėtojas foto ir visus dalyvavusius
Ačiū už du balsus Sveikinu nugalėtojas
Chaaaa, už ką balsavau, tos ir laimėjo
Blakstienake
2007 12 17, 11:41
As taip pat noriu padekot uz balsus mano nuotraukai "Genialumas-paprastume"
Ačiū skyrusioms balsus mano nuotraukai  Kažkas labai įdomiai apibūdino mano fotkę, kad "...atrodo kaip iš ispanų filmo su 30-40 metų suknele"ar pan. Noriu pasakyti, kad šiai suknei ir yra panašiai tiek metų  Radau neblogai užsilaikusią močiutės spintoje
Rhealife
2007 12 17, 16:12
QUOTE(l.buz @ 2007 12 17, 15:01) Ačiū skyrusioms balsus mano nuotraukai  Kažkas labai įdomiai apibūdino mano fotkę, kad "...atrodo kaip iš ispanų filmo su 30-40 metų suknele"ar pan. Noriu pasakyti, kad šiai suknei ir yra panašiai tiek metų  Radau neblogai užsilaikusią močiutės spintoje  laaaaaabai gražiai atrodai
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 17, 17:12) laaaaaabai gražiai atrodai  ačiū...
Mažulėlė
2007 12 17, 17:19
avytess
2007 12 17, 18:31
Sveikinu nugalėtojas ir ypač Eliną Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui  Jis perduoda visoms merginoms bučkį ir pasižada daugiau valgyti ir sportuoti, kad kojos pastorėtų (Niekas jam valgyt negamina, tai todėl toks ir liesas).Jei kam dar reikia jo tel. Nr., rašykit į až
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 18:31) Sveikinu nugalėtojas ir ypač Eliną Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui  Jis perduoda visoms merginoms bučkį ir pasižada daugiau valgyti ir sportuoti, kad kojos pastorėtų (Niekas jam valgyt negamina, tai todėl toks ir liesas).Jei kam dar reikia jo tel. Nr., rašykit į až  O man patinka liesos kojos  Deja telefono nr. prasyti negaliu... Sveikinimai dar karta  Sauni nuotrauka
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 19:31) Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui Brolis tikrai jėėėėga. Ir dar, pirmą kartą radau šį konkursą, bet niekada juk nevėlu...tad gaila, kad nespėjau nubalsuoti, bet...gal, autorė pamatys. Man pirmoje vietoje (su visa potekste..) Gaziulka - labai graži foto.
jau baigesi konkursas sveikinimai visoms..  ypatingai 1-ai vietai ir apskritai pirmam ~20-tukui labai saunios nuotraukytes dar karta sorry ka nenoredama uzgavau bet balsai parode kas yra kas! saunuoles dar kart, kad sudalyvavot!!!!!!!!!!!!
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 17:31) Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui  Jis perduoda visoms merginoms bučkį ir pasižada daugiau valgyti ir sportuoti, kad kojos pastorėtų (Niekas jam valgyt negamina, tai todėl toks ir liesas).Jei kam dar reikia jo tel. Nr., rašykit į až   hmmmmmmmm o gal paprašyti to numeriuko, a?
Gaziulka
2007 12 17, 21:19
QUOTE(norako @ 2007 12 17, 19:16) Brolis tikrai jėėėėga. Ir dar, pirmą kartą radau šį konkursą, bet niekada juk nevėlu...tad gaila, kad nespėjau nubalsuoti, bet...gal, autorė pamatys. Man pirmoje vietoje (su visa potekste..) Gaziulka - labai graži foto.  pamaciau  zinai, as tau ir siaip simpatizuoju, is pasisakymu kituose skyreliuose  tai malonu girdeti tokia nuomone. deja, turiu prisipazinti, kad pati nuotrauka ne mano fotografuota (beveik profesionalaus fotografo  , jo tel irgi reklamuoju per az  ), o as tik kaip modelis
patinka
2007 12 17, 21:51
uzsukau padekoti ir as  aciu uz 14 balsu
QUOTE(avytess @ 2007 12 17, 19:31) Sveikinu nugalėtojas ir ypač Eliną Ačiū visoms už 68 balsus mano nuotraukai. Suprantu, kad didžioji dalis laurų čia tenka mano broliui  Jis perduoda visoms merginoms bučkį ir pasižada daugiau valgyti ir sportuoti, kad kojos pastorėtų (Niekas jam valgyt negamina, tai todėl toks ir liesas).Jei kam dar reikia jo tel. Nr., rašykit į až  velnias,grazus berniukas
QUOTE(grange @ 2007 12 16, 00:03) bet paaiškinsiu, nes kažkas čia klausė pradžioj.. buvo čia toks renginys, ir tos merginos buvo su paprastais kasdieniniais rūbeliais, žiūrėjom viską, ir buvo užduotis, kas norėjo dalyvauti akimirksniu persirengt kažkuo, kad pavergtum publiką, na renginio stilius tai ir buvo Edvardo laikų rūbai, aplinka.. tai vat jos iš duotų pasirinkimui krūvos rūbų, sugalvojo šitą, na ir pavergė visus, ir laimėjo  Tu visas nuotraukas is visokiu praeitu konkursu turi  Daug dalyvauji  QUOTE(Elina @ 2007 12 16, 00:13) Nieko sau  , tikrai nesitikėjau laimėti, nes buvo labai daug kam ir nepatiko mano nuotrauka  . SVEIKINU QUOTE(GinCherry @ 2007 12 16, 01:35) Dabar rashau paaishkinima  Neturiu nieko bendro nei su gotais, nei su baikeriais nei panasiai   O kad pati fotografavai, tai siulau atidaryti savo foto paroda, nes labai idomi ir grazi foto  QUOTE(Rustė @ 2007 12 16, 10:30) beje labai dėkoju balsavusiom už man "gražuolį" vyra!visgi net 23 balsus gavo  aš jį tokį matau kasdien, nes garaže dirba, o ten stilius irgi yra - savas, tepaluotas  Man ji labai linksma, ir pavadinimas prajuokindavo kaskart uzmetus aki  QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 16, 13:52) Ir dėkoju, kam patiko baisioji mano laiptinė  Žinoma, griuvėsiai arba statybos būtų tikę labiau, bet šiuo metu tokiose vietose taip apsirengus fotkintis būtų buvę per šalta  Bet cia ne tu nuotraukoj Nes jei tu, tai netikiu, maniau 16 metu pacanke
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 17, 22:19) pamaciau  zinai, as tau ir siaip simpatizuoju, is pasisakymu kituose skyreliuose  tai malonu girdeti tokia nuomone. deja, turiu prisipazinti, kad pati nuotrauka ne mano fotografuota (beveik profesionalaus fotografo  , jo tel irgi reklamuoju per az  ), o as tik kaip modelis  Ačiū Kad būtų pasiektas toks rezultatas būtini visi jūsų išvardinti dalykai: modelis, menininkas, idėja (net nežinau, kas pirmiau ir svarbiau, viskas vienodai  ), todėl ir krito ta nuotrauka, nes matau šių dalykų dermę  . ( Tel galimybę turėsiu omeny  )
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 01:02) Tu visas nuotraukas is visokiu praeitu konkursu turi  Daug dalyvauji   ne visas tik tos dvi, ir dar vieną  gal tiks kur vėl, maža ką
Erszebeth
2007 12 18, 21:22
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 01:02) Bet cia ne tu nuotraukoj Nes jei tu, tai netikiu, maniau 16 metu pacanke  Ten tikrai aš Metų lygiai dvigubai tiek.
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 21:22) Ten tikrai aš Metų lygiai dvigubai tiek.Na saunuole  Is forumo maniau mes bendraamzes, o kai pamaciau foto galvoju negi su pacanke visalaik susidurdavau  Nebent galvoju dukrele, bet spejau, kad esi per jauna tokiai. Labai jaunai atrodai
RamuneM
2007 12 18, 21:38
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 22:22) Ten tikrai aš Metų lygiai dvigubai tiek. Dar kartą nuėjau į nuotrauką pažiūrėti  Jei gatvėje mane užkalbintum, tai tikrai galvočiau, kad apsipažino mergiačiukė  Nepažinau nei pro kur
Erszebeth
2007 12 18, 21:51
QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 21:32) Na saunuole  Is forumo maniau mes bendraamzes, o kai pamaciau foto galvoju negi su pacanke visalaik susidurdavau  Nebent galvoju dukrele, bet spejau, kad esi per jauna tokiai. Labai jaunai atrodai  Na ačiū  Esu iš tų, kurias žmonės nemažai pajaunina, bet ne 16 metų  Realybėje man paskutiniu metu apie 25 m. yra davę. QUOTE(RamuneM @ 2007 12 18, 21:38) Dar kartą nuėjau į nuotrauką pažiūrėti  Jei gatvėje mane užkalbintum, tai tikrai galvočiau, kad apsipažino mergiačiukė  Nepažinau nei pro kur  Ale gi tamsta matei mane, negi tikrai nepažintum?
RamuneM
2007 12 18, 22:02
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 22:51) Ale gi tamsta matei mane, negi tikrai nepažintum? Ne, nei už ką  Visai kitoks vaizdas mano galvoje. Prisimenu t.p. jauną mergaičiukę, be galo gražią, bet tikrai sunkiai panašią šioje nuotraukoje. Panašumas tik vienas - tamsūs plaukai  Va ką reiškia turėti jaunatvišką stilių
QUOTE(Erszebeth @ 2007 12 18, 21:51) Na ačiū  Esu iš tų, kurias žmonės nemažai pajaunina, bet ne 16 metų Na va, dabar negali sakyti nejaunina iki 16
Erszebeth
2007 12 19, 00:09
QUOTE(RamuneM @ 2007 12 18, 22:02) Ne, nei už ką  Visai kitoks vaizdas mano galvoje. Prisimenu t.p. jauną mergaičiukę, be galo gražią, bet tikrai sunkiai panašią šioje nuotraukoje. Panašumas tik vienas - tamsūs plaukai  Va ką reiškia turėti jaunatvišką stilių  Kad jau prigyrei, tai prigyrei, nė pusės nepelnytai, bet vis tiek dėkui QUOTE(baltic*girl @ 2007 12 18, 22:28) Na va, dabar negali sakyti nejaunina iki 16  Negi čia senatvė taip pasireiškia, tuoj ir 12 metų pradės duoti
Shindila
2007 12 19, 08:57
Sakykit ka norit, bet paziurejus laimetoja, ir temos pavadinima- "Kasdien atrodykite puikiai", o laimetoja guli su pizama, kurios net nesimato o akcentuojamas veidas ir aplinka, man asmeniskai visai neatitinka
Aidulia
2007 12 19, 11:11
QUOTE(Shindila @ 2007 12 19, 09:57) Sakykit ka norit, bet paziurejus laimetoja, ir temos pavadinima- "Kasdien atrodykite puikiai", o laimetoja guli su pizama, kurios net nesimato o akcentuojamas veidas ir aplinka, man asmeniskai visai neatitinka  bet pavadinimas sako, jog ji tikisi apsirengti PUIKIAI
Lakūdra
2007 12 19, 12:08
QUOTE(Elina @ 2007 12 19, 12:11) bet pavadinimas sako, jog ji tikisi apsirengti PUIKIAI  o kodėl tavo profily tik vienas apdovanojimas už mergytės foto matomas?
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 19, 12:08) o kodėl tavo profily tik vienas apdovanojimas už mergytės foto matomas? Matyt todėl, kad dar neprikabino, o ir čia nebuvo viešo sveikinimo, nes sakė, kad rėmėjai rinksis...
Lakūdra
2007 12 19, 14:42
QUOTE(grange @ 2007 12 19, 14:08) Matyt todėl, kad dar neprikabino, o ir čia nebuvo viešo sveikinimo, nes sakė, kad rėmėjai rinksis...  gal nors man rodos rėmėjai tik rinks kam dovana, nes tada be reikalo balsavom jei jie ir pirmas tris vietas paskirs
Manyčiau Rustė dar laukia rėmėjų ir tada turbūt bus oficialus sveikinimas su medalių prikabinimu ir dovanų teikimu.
QUOTE(Daisy @ 2007 12 19, 15:11) Manyčiau Rustė dar laukia rėmėjų ir tada turbūt bus oficialus sveikinimas su medalių prikabinimu ir dovanų teikimu. labai teisingai pastebėta  kaip tik ką sužinosiu tai iš karto pranešiu
QUOTE(Daisy @ 2007 12 19, 16:11) Manyčiau Rustė dar laukia rėmėjų ir tada turbūt bus oficialus sveikinimas su medalių prikabinimu ir dovanų teikimu. kaip suprast oficialus sveikinimas? su medaliu prikabinimu?kaip krepsininkam?
SuperMama
2007 12 20, 18:34
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|