Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tommee Tippee produkcija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Martute
QUOTE(Martute @ 2011 03 10, 15:41)
Mes turime puodeli su rankenelemis, tinkama nuo 9 men. labai patenkinti, dangtelis nepraleidzia skyscio, o mazasis megejas pavartyti rankose ar numesti.  smile.gif ir snapelis toks malonus, dantukams atsparus. aisku ir pati saugau, neleidziu kramtyti.
Turime ir gertuve, ji platesniu snapuku, bet ji man ne tokia miela, kaip puodukas, nes ji yra su nepritvirtintu dangtuku (puodelyje pritvirtintas), kuri labai greitai mes vis pametam. o ir snapelis praleidzia skysti.
*

Patikslinimas: gertuves snapelis yra lankstus, todel ji netycia uzlenkus, skystis ir prabega. Laikant gertuve juo zemyn - viskas tvarkinga, arbatele neisteka. Bet manasis isdykelis taip graziai nesielgia su buteliuku biggrin.gif
Mėlyn@kė
QUOTE(Apache @ 2011 03 10, 22:57)
Naudojau avento ir tt. Avento man zymiai geresnis,TT isvis man nieko netrauke.
*

kiek žmonių tiek nuomonių, kiek vaikiukų tiek buteliukų ar gertuvių biggrin.gif 4u.gif
Apache
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 11, 09:41)
kiek žmonių tiek nuomonių, kiek vaikiukų tiek buteliukų ar gertuvių biggrin.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif del to ir parssiau,kad man geriau avent buvo. o siaip TT naudojam kol kas tik buteliukus,bet lb mums jie patinka.
hegs
vat vat g.gif ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita unsure.gif
Mėlyn@kė
QUOTE(hegs @ 2011 03 12, 15:03)
vat vat  g.gif  ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita unsure.gif
*

o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio? smile.gif aš neturiu,sakiau jei reiks tada mastysiu kokį pirktis cool.gif
lizarde
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 13, 14:41)
o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio? smile.gif

drinks_cheers.gif pientraukio gali visiškai neprireikti, čia ne įdėkliukai į liemenėlę, be kurių jau niekaip net pirmą dieną drinks_cheers.gif išbandysit, o tada jau matysit, kas kaip mirksiukas.gif
Apache
QUOTE(hegs @ 2011 03 12, 14:03)
vat vat  g.gif  ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita unsure.gif
*

Man siaip irgi keistai,kad dar ne leliuko nera,o jau pientraukis namie,su tais pientraukiais,tik maiznamas pienuko kiekis. aisku,jei pvz reikia i kokias paskaitas lekti nuo pirmuju dienu,tada gal rekia jo,bet siaip gali ir nereiketi. Juk kai isbandysit (jei isvis teks) tada ir ziuresit,ar jis jums tinka,ar ne.
hegs
QUOTE(Apache @ 2011 03 14, 11:11)
Man siaip irgi keistai,kad dar ne leliuko nera,o jau pientraukis namie,su tais pientraukiais,tik maiznamas pienuko kiekis. aisku,jei pvz reikia i kokias paskaitas lekti nuo pirmuju dienu,tada gal rekia jo,bet siaip gali ir nereiketi. Juk kai isbandysit (jei isvis teks) tada ir ziuresit,ar jis jums tinka,ar ne.
*

jis jau yra nupirkatas , nes pikau vis kompelta TT o komplekte buvo ir pientraukis smile.gif o Lietuvoje tikrai nesiriuosiu nieko pirkti schmoll.gif nes kainos tiesiog is dangaus nukritusios doh.gif kam pirkti brangiau jei galima viska daug pigiau susipirkti blush2.gif
lizarde
nu va, išbandėm pagaliau ir šią gertuvę, šiuo metu gertuvė Nr.1 biggrin.gif mūsų metinukei thumbup.gif nors turbūt, su šiaudeliu niekuo nenusileidžia drinks_cheers.gif dabar jau būsim išbandę visas blush2.gif
user posted image
erikiuxxx
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 13, 13:41)
o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio? smile.gif aš neturiu,sakiau jei reiks tada mastysiu kokį pirktis cool.gif
*

drinks_cheers.gif

as ibandziau kelis pientraukius,tai avento visiskai netrauke
ir siaip rankiniai pientraukiai prasti labai, vat nusipirkau elektrini,tai liuks daiktas
lizarde
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 17, 01:05)
ir siaip rankiniai pientraukiai prasti labai, vat nusipirkau elektrini,tai liuks daiktas

nepasakyčiau, kad prasti g.gif bandžiau ir rankinį ir elkektrinį, tai traukimas lygiai tas pats, tik su rankiniu ranka pavargsta, jei dažnai reikia, o su elektriniu gali arbatėlę maloniai gurkšnoti drinks_cheers.gif rezultatas abejais atvejais tas pats drinks_cheers.gif
zara**
Merginos o kas liecia patys buteliukai kudikiams,kaip jums ar ora praleidzia ar ne g.gif nes mano pazystama jau bande ir sake kad ji pati truputi ikirpo kad praleistu ora g.gif
Ingna
Man tai superiniai TT buteliukai. Nežinau nebandžiau įklotų į liemenėlę hmm. Tarp kitko rankinio pientraukio kaina labai patraukli lyginant su AVENT
lizarde
QUOTE(zara** @ 2011 03 17, 15:26)
Merginos o kas liecia patys buteliukai kudikiams,kaip jums ar ora praleidzia ar ne g.gif nes mano pazystama jau bande ir sake kad ji pati truputi ikirpo kad praleistu ora g.gif

jei kalba apie anti-colicą, tai tą vožtuvėlį, kur ant vamzdelio maunasi reikia tarp pirštų patrinti, kol atsiveria angelė, vievniems labai lengvai ir greitai prasiveria, kitą tenka ilgiau patrinti, bet prasiveria ji vistiek 4u.gif
QUOTE(Ingna @ 2011 03 17, 20:46)
Man tai superiniai TT buteliukai. Nežinau nebandžiau įklotų į liemenėlę hmm. Tarp kitko rankinio pientraukio kaina labai patraukli lyginant su AVENT

įdėkliukai man asmeniškai geriausi, kokius galima LT nusipirkti, Avento irgi nieko, tik jų minusas man, kad mažesni ir gerokai storesni už TT, o tai jau nepatogumas, ypač vasarą ax.gif
zara**
QUOTE(lizarde @ 2011 03 17, 20:51)
jei kalba apie anti-colicą, tai tą vožtuvėlį, kur ant vamzdelio maunasi reikia tarp pirštų patrinti, kol atsiveria angelė, vievniems labai lengvai ir greitai prasiveria, kitą tenka ilgiau patrinti, bet prasiveria ji vistiek  4u.gif

aciu 4u.gif
hegs
QUOTE(lizarde @ 2011 03 17, 19:51)
įdėkliukai man asmeniškai geriausi, kokius galima LT nusipirkti, Avento irgi nieko, tik jų minusas man, kad mažesni ir gerokai storesni už TT, o tai jau nepatogumas, ypač vasarą  ax.gif
*

aciu uz informacija ok.gif
RasaLex
Sveikos merginos,

Mano 4 men berniukui tik toks buteliukas tinka. Aš pati maitinu, bet būna, kad reikia išlėkti, tai nusitraukiu ir paliekiu pieniuko. Tai vat su Tommy tippee buteliuka jis man ir krūti pakui ima. bet reikia man dabar didesnės talpos buteliuko 260ml. Gal galite partarti kur galima įsigyti pigiau??
*drauge*
Sveikutes. Kur perkat TT produkcija? Gal internetinese parduotuvese pigiau? 4u.gif
Jolantele-
Perku tik Babymarket.lt ir Kudikiams.eu
Pigiau nei Kotrynos (Baby city ir kt.) parduotuvese biggrin.gif
zara**
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 28, 07:42)
Pigiau nei Kotrynos (Baby city ir kt.) parduotuvese  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi tik is babymarketo thumbup.gif
*drauge*
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 28, 08:42)
Pigiau nei Kotrynos (Baby city ir kt.) parduotuvese  biggrin.gif
*

4u.gif
Fifux'e
laba,
turiu gal ir kvaila klausima,bet norejau vistiek pasiteirauti blush2.gif kaip yra zymimi TT buteliuku papuciai pagal amziu? g.gif 1 dydis yra nuo gimimo ar buna ir 0? blush2.gif
lizarde
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 30, 13:48)
laba,
turiu gal ir kvaila klausima,bet norejau vistiek pasiteirauti blush2.gif kaip yra zymimi TT buteliuku papuciai pagal amziu? g.gif 1 dydis yra nuo gimimo ar buna ir 0? blush2.gif
*

1 dydis 0+mėn., 2 dydis 3+mėn, 3 dydis 6+mėn, x dydis kintamos tėkmės 0+mėn, Y dydis su laabai didele skylute, košinė tokia 6+mėn 4u.gif
*drauge*
Sveikutes, sakykite ar reikalingas daiktas maistelio sildytuvas?
Ar galima ir mikrobangeje pasildyti?
Ir kuris TT sterilizatoriaus geriau elektrinis ar mikrobanginis?
lizarde
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 12:52)
Sveikutes, sakykite ar reikalingas daiktas maistelio sildytuvas?
Ar galima ir mikrobangeje pasildyti?
*

šiaip nerekomenduojama išvis vaikų maisto mikrobanginėje šildyti drinks_cheers.gif šildytuvas man nepakeičiamas buvo, kol naktimis keldavosi valgyti, paskui, kai sirguliavo arbatytei šiltai laikyti thumbup.gif o košyčių namie kažkaip nešildau aš, kol miega išverdu, kol atsikelia pravėsta ir pats gazas biggrin.gif nebent į sodą vežamės drinks_cheers.gif
zalainga
Sveikos smile.gif Ir as jungiuosi prie sios temeles, nes gavome dovanu TT produkcijos, tai man jie superiniai thumbup.gif
Tik norejau paklausti ar tikrai tas buteliukas anticolic veiksmingas blush2.gif mano vaikas pilvo skausmais nelabai ir skundziasi, bet gal del to, kad maitinu butent is sio buteliuko? rolleyes.gif
Fifux'e
QUOTE(lizarde @ 2011 03 30, 16:22)
1 dydis 0+mėn., 2 dydis 3+mėn, 3 dydis 6+mėn, x dydis kintamos tėkmės 0+mėn,  Y dydis su laabai didele skylute, košinė tokia 6+mėn  4u.gif
*

oi,aciu uz atsakyma.nes nusipirkau buteliuka is vokeitijos,o net neziurejau kame ten kas... blush2.gif ispakavusi tik pamaciau,kad ten raso numeriuka 1 ant papulio ir va susimaciau kame reikalas biggrin.gif db bus aisku wub.gif
reikia pasiziureti produkcijos internete,nes maciua daug pigiau nei parduotuvese g.gif nors nieko enzadu ir epr daug prikti-jei amitnsiu pati,gali neprireikti smile.gif turiu db atsargai viena buteliuka ir manau gana...tuciu reikia tik pasiziureti biggrin.gif
lizarde
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 31, 14:08)
oi,aciu uz atsakyma.nes nusipirkau buteliuka is vokeitijos,o net neziurejau kame ten kas... blush2.gif ispakavusi tik pamaciau,kad ten raso numeriuka 1 ant papulio ir va susimaciau kame reikalas biggrin.gif db bus aisku wub.gif
reikia pasiziureti produkcijos internete,nes maciua daug pigiau nei parduotuvese g.gif nors nieko enzadu ir epr daug prikti-jei amitnsiu pati,gali neprireikti smile.gif turiu db atsargai viena buteliuka ir manau gana...tuciu reikia tik pasiziureti biggrin.gif
*

visi TT buteliuai būna nuo gimimo, tik 340ml būna 3+ mėn. O dėl pirkimo, tai drinks_cheers.gif gims leliukas pamatysi, ko reikia drinks_cheers.gif
jau nuo kitos savaitės, o jei spėsiu sutvarkyti ir anksčiau pasirodo naujieji TT čiulptukai 'STYLE' 4u.gif
user posted image
Fifux'e
QUOTE(lizarde @ 2011 03 31, 14:19)
visi TT buteliuai būna nuo gimimo, tik 340ml būna 3+ mėn. O dėl pirkimo, tai  drinks_cheers.gif gims leliukas pamatysi, ko reikia drinks_cheers.gif
jau nuo kitos savaitės, o jei spėsiu sutvarkyti ir anksčiau pasirodo naujieji TT čiulptukai 'STYLE' 4u.gif
user posted image
*

bet as niekur gyvai nerandu pamatyti kokie tu papuciu galiukai-ka kaip pats atrodo g.gif as turiu viena ka tik gimusiam leliui,irgi is vokietijos,tai jis toks panasus i krutine padarytas,lasiuka spausti.nemciau tokio lt niekur schmoll.gif noreciua ir kitu tokiu pradziai g.gif
bet seip tie graziai atrodo bigsmile.gif
lizarde
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 31, 15:35)
bet as niekur gyvai nerandu pamatyti kokie tu papuciu galiukai-ka kaip pats atrodo g.gif as turiu viena ka tik gimusiam leliui,irgi is vokietijos,tai jis toks panasus i krutine padarytas,lasiuka spausti.nemciau tokio lt niekur schmoll.gif noreciua ir kitu tokiu pradziai g.gif
bet seip tie graziai atrodo bigsmile.gif
*

o TT turi? gal foto gali įkelti? nes šiaip, ką siūlo vokiečių oficialiame psl, tai visi lt yra drinks_cheers.gif o jei būni Kaune, gali užsukti ir visus gyvai pamatyti mirksiukas.gif
Fifux'e
QUOTE(lizarde @ 2011 03 31, 15:09)
o TT turi? gal foto gali įkelti? nes šiaip, ką siūlo vokiečių oficialiame psl, tai visi lt yra  drinks_cheers.gif  o jei būni Kaune, gali užsukti ir visus gyvai pamatyti  mirksiukas.gif
*

nu pameginsiu as nufotkinti ir ikelti g.gif reikia tik nepamirsti doh.gif nes atmintis juodai slubuoja doh.gif
Papildyta:
nu db ir as ziurejau tuos psl uzsienyje,nu ne tokie koki as prikau g.gif idomei cia...isdure gal lotuliukas.gif
*drauge*
QUOTE(lizarde @ 2011 03 31, 13:21)
šiaip nerekomenduojama išvis vaikų maisto mikrobanginėje šildyti  drinks_cheers.gif šildytuvas man nepakeičiamas buvo, kol naktimis keldavosi valgyti, paskui, kai sirguliavo arbatytei šiltai laikyti  thumbup.gif o košyčių namie kažkaip nešildau aš, kol miega išverdu, kol atsikelia pravėsta ir pats gazas  biggrin.gif nebent į sodą vežamės  drinks_cheers.gif
*

Aciu uz atsakyma 4u.gif

O kaip del sterilizatoriaus? Ir ka manot apie TT pientraukius? Galvoju gal is karto pasirupinti, kad poto nereiktu per galva verstis ir pirkti brangiai is parduotuviu smile.gif
Jei pirkciau el. naudota TT pientrauki? kaip del sterilizacijos? g.gif
Fifux'e
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 17:53)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

O kaip del sterilizatoriaus? Ir ka manot apie TT pientraukius? Galvoju gal is karto  pasirupinti, kad poto nereiktu per galva verstis ir pirkti brangiai is parduotuviu smile.gif
Jei pirkciau  el.  naudota TT pientrauki? kaip del sterilizacijos?  g.gif
*

as turiu garu puoda,tai sterilizatoriaus nepirksiu g.gif
zalainga
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 18:53)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

O kaip del sterilizatoriaus? Ir ka manot apie TT pientraukius? Galvoju gal is karto  pasirupinti, kad poto nereiktu per galva verstis ir pirkti brangiai is parduotuviu smile.gif
Jei pirkciau  el.  naudota TT pientrauki? kaip del sterilizacijos?  g.gif
*

As turiu elektrini TT pientrauki. Patenkinta as juo esu drinks_cheers.gif o sterilizatoriaus man neprireike, verdanciu vandeniu perplaudavau viska ir uztekdavo smile.gif
lizarde
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 18:53)
O kaip del sterilizatoriaus?

išbandžiau visus iki vieno Avent ir TT, tai galiu pasakyti, kad TT elektrinis pats patogiausias ir lengviausiai prižiūrimas drinks_cheers.gif bbmikrobanginiai vienas prie vieno TT ir Avent, tik TT mikrobanginis sterilizatorius turi spec. užmovimus anticolic buteliukų vamzdukams drinks_cheers.gif
singrida25
Merginos prasau jusu pagalbos gal jus kartais zinote kuo skiriasi (pure)(soft)(air) soskytes-tiutes net nezinau kurios butu geriau mazajai? 4u.gif
giedruteliux
QUOTE(zalainga @ 2011 03 31, 13:36)
Sveikos smile.gif Ir as jungiuosi prie sios temeles, nes gavome dovanu TT produkcijos, tai man jie superiniai  thumbup.gif 
Tik norejau paklausti ar tikrai tas buteliukas anticolic veiksmingas  blush2.gif  mano vaikas pilvo skausmais nelabai ir skundziasi, bet gal del to, kad maitinu butent is sio buteliuko?  rolleyes.gif
*

Savo mazajai nupirkau si buteliuka, tai diegliu lyg ir apmazejo + vaistukus nuo ju naudojam tai gal visas komplektas mums ir padeda smile.gif Bet man TT buteliukai patinka tuo, kad ju tas isgaubimas atitinka motinos krutines forma thumbup.gif
lizarde
QUOTE(singrida25 @ 2011 04 01, 13:22)
Merginos prasau jusu pagalbos gal jus kartais zinote kuo skiriasi (pure)(soft)(air) soskytes-tiutes net nezinau kurios butu geriau mazajai? 4u.gif
*

žinom žinom biggrin.gif pati čiulpiamoji dalis visų vienoda drinks_cheers.gif skiriasi tik skydelis prie veiduko pure- idealiai tinkantis, soft - antialerginis toks, nedirginantis, tinka ir labai jautrai odytei, c-air su skydeliu su oro tarpu drinks_cheers.gif čia taip grubiai trumpai drūtai bigsmile.gif
singrida25
QUOTE(lizarde @ 2011 04 01, 14:28)
žinom žinom  biggrin.gif pati čiulpiamoji dalis visų vienoda  drinks_cheers.gif skiriasi tik skydelis prie veiduko pure- idealiai tinkantis, soft - antialerginis toks, nedirginantis, tinka ir labai jautrai odytei, c-air su skydeliu su oro tarpu drinks_cheers.gif čia taip grubiai trumpai drūtai  bigsmile.gif
*

Didelis aciu clap_1.gif
*drauge*
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Fifux'e
merginos,dar iskilo klausimas,o Tommee Tippee Anti-Colic -tai visi yra buteliukai taip vadinasi pilnu pavadinimu ar yra kazkokie spec ciulptukai tam g.gif
lizarde
QUOTE(Fifux'e @ 2011 04 02, 13:29)
merginos,dar iskilo klausimas,o Tommee Tippee Anti-Colic -tai visi yra buteliukai taip vadinasi pilnu pavadinimu ar yra kazkokie spec ciulptukai tam g.gif
*

Yra Close To Nature ir Close To Nature anticolic-plius, taip pat ir žindukai Close To Nature ir Close To Nature anti-colic plius 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(lizarde @ 2011 04 03, 13:10)
Yra Close To Nature ir Close To Nature anticolic-plius, taip pat ir žindukai Close To Nature ir Close To Nature anti-colic plius 4u.gif
*

ooo...aciu uz atsakyma 4u.gif
Fifux'e
tiesa,kur kalbejau apie ta ciultuka,tai radau sm foto,tai ikeliu ir cia
user posted image
bet cia jis didesnis-kur as turiu,tai isvis amzas tas galiukas 4u.gif gal del to kad latexinis ir skiriasi galiukas g.gif
lizarde
QUOTE(Fifux'e @ 2011 04 03, 17:10)
tiesa,kur kalbejau apie ta ciultuka,tai radau sm foto,tai ikeliu ir cia

aa. tai čia apie lateksiunį kalba smile.gif jų irgi yra klasikinių, vyšnios formos ir ortodontiniai 4u.gif
w_ilt_e
Sveikos

gal kas turit pientrauki elektrini norejau paklaust ar jus ji sterilizuojat toj dezutej kur tinka mikrobanginej? ir kaip nes as nesuprantu. tai gaunas kad buteliukai ir pientraukis gali buti dregnas?
zara**
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 19:13)
Sveikos

gal kas turit pientrauki elektrini norejau paklaust ar jus ji sterilizuojat toj dezutej kur tinka mikrobanginej? ir kaip nes as nesuprantu. tai gaunas kad buteliukai ir pientraukis gali buti dregnas?
*

aktualu ir man g.gif nes tapati turiu drinks_cheers.gif
lizarde
Sveikos

*

ir bus drėgnas, nes sterilizuoja garais drinks_cheers.gif nebent lauksit, kol vi išdžius, tada bus sausi, tik laukti reikės laabai ilgai biggrin.gif
zalainga
Sveikos

*

As jos nenaudojau. perplaudavau beveik verdanciu vandeniu ir viskas smile.gif
Fifux'e
QUOTE(lizarde @ 2011 04 03, 17:25)
aa. tai čia apie lateksiunį kalba smile.gif jų irgi yra klasikinių, vyšnios formos ir ortodontiniai  4u.gif
*

taip ir pagalvojau doh.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.