Martute
2011 03 10, 23:19
QUOTE(Martute @ 2011 03 10, 15:41) Mes turime puodeli su rankenelemis, tinkama nuo 9 men. labai patenkinti, dangtelis nepraleidzia skyscio, o mazasis megejas pavartyti rankose ar numesti.  ir snapelis toks malonus, dantukams atsparus. aisku ir pati saugau, neleidziu kramtyti. Turime ir gertuve, ji platesniu snapuku, bet ji man ne tokia miela, kaip puodukas, nes ji yra su nepritvirtintu dangtuku (puodelyje pritvirtintas), kuri labai greitai mes vis pametam. o ir snapelis praleidzia skysti. Patikslinimas: gertuves snapelis yra lankstus, todel ji netycia uzlenkus, skystis ir prabega. Laikant gertuve juo zemyn - viskas tvarkinga, arbatele neisteka. Bet manasis isdykelis taip graziai nesielgia su buteliuku
Mėlyn@kė
2011 03 11, 10:41
QUOTE(Apache @ 2011 03 10, 22:57) Naudojau avento ir tt. Avento man zymiai geresnis,TT isvis man nieko netrauke. kiek žmonių tiek nuomonių, kiek vaikiukų tiek buteliukų ar gertuvių
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 11, 09:41) kiek žmonių tiek nuomonių, kiek vaikiukų tiek buteliukų ar gertuvių   del to ir parssiau,kad man geriau avent buvo. o siaip TT naudojam kol kas tik buteliukus,bet lb mums jie patinka.
vat vat  ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita
Mėlyn@kė
2011 03 13, 13:41
QUOTE(hegs @ 2011 03 12, 15:03) vat vat  ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita  o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio?  aš neturiu,sakiau jei reiks tada mastysiu kokį pirktis
lizarde
2011 03 13, 15:32
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 13, 14:41) o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio?  pientraukio gali visiškai neprireikti, čia ne įdėkliukai į liemenėlę, be kurių jau niekaip net pirmą dieną  išbandysit, o tada jau matysit, kas kaip
QUOTE(hegs @ 2011 03 12, 14:03) vat vat  ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita  Man siaip irgi keistai,kad dar ne leliuko nera,o jau pientraukis namie,su tais pientraukiais,tik maiznamas pienuko kiekis. aisku,jei pvz reikia i kokias paskaitas lekti nuo pirmuju dienu,tada gal rekia jo,bet siaip gali ir nereiketi. Juk kai isbandysit (jei isvis teks) tada ir ziuresit,ar jis jums tinka,ar ne.
QUOTE(Apache @ 2011 03 14, 11:11) Man siaip irgi keistai,kad dar ne leliuko nera,o jau pientraukis namie,su tais pientraukiais,tik maiznamas pienuko kiekis. aisku,jei pvz reikia i kokias paskaitas lekti nuo pirmuju dienu,tada gal rekia jo,bet siaip gali ir nereiketi. Juk kai isbandysit (jei isvis teks) tada ir ziuresit,ar jis jums tinka,ar ne. jis jau yra nupirkatas , nes pikau vis kompelta TT o komplekte buvo ir pientraukis  o Lietuvoje tikrai nesiriuosiu nieko pirkti  nes kainos tiesiog is dangaus nukritusios  kam pirkti brangiau jei galima viska daug pigiau susipirkti
lizarde
2011 03 15, 15:02
nu va, išbandėm pagaliau ir šią gertuvę, šiuo metu gertuvė Nr.1  mūsų metinukei  nors turbūt, su šiaudeliu niekuo nenusileidžia  dabar jau būsim išbandę visas
erikiuxxx
2011 03 17, 00:05
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 13, 13:41) o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio?  aš neturiu,sakiau jei reiks tada mastysiu kokį pirktis  as ibandziau kelis pientraukius,tai avento visiskai netrauke ir siaip rankiniai pientraukiai prasti labai, vat nusipirkau elektrini,tai liuks daiktas
lizarde
2011 03 17, 08:36
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 17, 01:05) ir siaip rankiniai pientraukiai prasti labai, vat nusipirkau elektrini,tai liuks daiktas nepasakyčiau, kad prasti  bandžiau ir rankinį ir elkektrinį, tai traukimas lygiai tas pats, tik su rankiniu ranka pavargsta, jei dažnai reikia, o su elektriniu gali arbatėlę maloniai gurkšnoti  rezultatas abejais atvejais tas pats
Merginos o kas liecia patys buteliukai kudikiams,kaip jums ar ora praleidzia ar ne  nes mano pazystama jau bande ir sake kad ji pati truputi ikirpo kad praleistu ora
Man tai superiniai TT buteliukai. Nežinau nebandžiau įklotų į liemenėlę hmm. Tarp kitko rankinio pientraukio kaina labai patraukli lyginant su AVENT
lizarde
2011 03 17, 20:51
QUOTE(zara** @ 2011 03 17, 15:26) Merginos o kas liecia patys buteliukai kudikiams,kaip jums ar ora praleidzia ar ne  nes mano pazystama jau bande ir sake kad ji pati truputi ikirpo kad praleistu ora  jei kalba apie anti-colicą, tai tą vožtuvėlį, kur ant vamzdelio maunasi reikia tarp pirštų patrinti, kol atsiveria angelė, vievniems labai lengvai ir greitai prasiveria, kitą tenka ilgiau patrinti, bet prasiveria ji vistiek QUOTE(Ingna @ 2011 03 17, 20:46) Man tai superiniai TT buteliukai. Nežinau nebandžiau įklotų į liemenėlę hmm. Tarp kitko rankinio pientraukio kaina labai patraukli lyginant su AVENT įdėkliukai man asmeniškai geriausi, kokius galima LT nusipirkti, Avento irgi nieko, tik jų minusas man, kad mažesni ir gerokai storesni už TT, o tai jau nepatogumas, ypač vasarą
QUOTE(lizarde @ 2011 03 17, 20:51) jei kalba apie anti-colicą, tai tą vožtuvėlį, kur ant vamzdelio maunasi reikia tarp pirštų patrinti, kol atsiveria angelė, vievniems labai lengvai ir greitai prasiveria, kitą tenka ilgiau patrinti, bet prasiveria ji vistiek aciu
QUOTE(lizarde @ 2011 03 17, 19:51) įdėkliukai man asmeniškai geriausi, kokius galima LT nusipirkti, Avento irgi nieko, tik jų minusas man, kad mažesni ir gerokai storesni už TT, o tai jau nepatogumas, ypač vasarą  aciu uz informacija
RasaLex
2011 03 27, 14:13
Sveikos merginos,
Mano 4 men berniukui tik toks buteliukas tinka. Aš pati maitinu, bet būna, kad reikia išlėkti, tai nusitraukiu ir paliekiu pieniuko. Tai vat su Tommy tippee buteliuka jis man ir krūti pakui ima. bet reikia man dabar didesnės talpos buteliuko 260ml. Gal galite partarti kur galima įsigyti pigiau??
*drauge*
2011 03 27, 20:15
Sveikutes. Kur perkat TT produkcija? Gal internetinese parduotuvese pigiau?
Jolantele-
2011 03 28, 07:42
Perku tik Babymarket.lt ir Kudikiams.eu Pigiau nei Kotrynos (Baby city ir kt.) parduotuvese
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 28, 07:42) Perku tik Babymarket.lt ir Kudikiams.eu Pigiau nei Kotrynos (Baby city ir kt.) parduotuvese   as irgi tik is babymarketo
*drauge*
2011 03 29, 14:26
QUOTE(Jolantele- @ 2011 03 28, 08:42) Perku tik Babymarket.lt ir Kudikiams.eu Pigiau nei Kotrynos (Baby city ir kt.) parduotuvese 
Fifux'e
2011 03 30, 12:48
laba, turiu gal ir kvaila klausima,bet norejau vistiek pasiteirauti  kaip yra zymimi TT buteliuku papuciai pagal amziu?  1 dydis yra nuo gimimo ar buna ir 0?
lizarde
2011 03 30, 16:22
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 30, 13:48) laba, turiu gal ir kvaila klausima,bet norejau vistiek pasiteirauti  kaip yra zymimi TT buteliuku papuciai pagal amziu?  1 dydis yra nuo gimimo ar buna ir 0?  1 dydis 0+mėn., 2 dydis 3+mėn, 3 dydis 6+mėn, x dydis kintamos tėkmės 0+mėn, Y dydis su laabai didele skylute, košinė tokia 6+mėn
*drauge*
2011 03 31, 11:52
Sveikutes, sakykite ar reikalingas daiktas maistelio sildytuvas? Ar galima ir mikrobangeje pasildyti? Ir kuris TT sterilizatoriaus geriau elektrinis ar mikrobanginis?
lizarde
2011 03 31, 12:21
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 12:52) Sveikutes, sakykite ar reikalingas daiktas maistelio sildytuvas? Ar galima ir mikrobangeje pasildyti? šiaip nerekomenduojama išvis vaikų maisto mikrobanginėje šildyti  šildytuvas man nepakeičiamas buvo, kol naktimis keldavosi valgyti, paskui, kai sirguliavo arbatytei šiltai laikyti  o košyčių namie kažkaip nešildau aš, kol miega išverdu, kol atsikelia pravėsta ir pats gazas  nebent į sodą vežamės
zalainga
2011 03 31, 12:36
Sveikos  Ir as jungiuosi prie sios temeles, nes gavome dovanu TT produkcijos, tai man jie superiniai Tik norejau paklausti ar tikrai tas buteliukas anticolic veiksmingas  mano vaikas pilvo skausmais nelabai ir skundziasi, bet gal del to, kad maitinu butent is sio buteliuko?
Fifux'e
2011 03 31, 13:08
QUOTE(lizarde @ 2011 03 30, 16:22) 1 dydis 0+mėn., 2 dydis 3+mėn, 3 dydis 6+mėn, x dydis kintamos tėkmės 0+mėn, Y dydis su laabai didele skylute, košinė tokia 6+mėn  oi,aciu uz atsakyma.nes nusipirkau buteliuka is vokeitijos,o net neziurejau kame ten kas...  ispakavusi tik pamaciau,kad ten raso numeriuka 1 ant papulio ir va susimaciau kame reikalas  db bus aisku reikia pasiziureti produkcijos internete,nes maciua daug pigiau nei parduotuvese  nors nieko enzadu ir epr daug prikti-jei amitnsiu pati,gali neprireikti  turiu db atsargai viena buteliuka ir manau gana...tuciu reikia tik pasiziureti
lizarde
2011 03 31, 14:19
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 31, 14:08) oi,aciu uz atsakyma.nes nusipirkau buteliuka is vokeitijos,o net neziurejau kame ten kas...  ispakavusi tik pamaciau,kad ten raso numeriuka 1 ant papulio ir va susimaciau kame reikalas  db bus aisku reikia pasiziureti produkcijos internete,nes maciua daug pigiau nei parduotuvese  nors nieko enzadu ir epr daug prikti-jei amitnsiu pati,gali neprireikti  turiu db atsargai viena buteliuka ir manau gana...tuciu reikia tik pasiziureti  visi TT buteliuai būna nuo gimimo, tik 340ml būna 3+ mėn. O dėl pirkimo, tai  gims leliukas pamatysi, ko reikia jau nuo kitos savaitės, o jei spėsiu sutvarkyti ir anksčiau pasirodo naujieji TT čiulptukai 'STYLE'
Fifux'e
2011 03 31, 14:35
QUOTE(lizarde @ 2011 03 31, 14:19) visi TT buteliuai būna nuo gimimo, tik 340ml būna 3+ mėn. O dėl pirkimo, tai  gims leliukas pamatysi, ko reikia jau nuo kitos savaitės, o jei spėsiu sutvarkyti ir anksčiau pasirodo naujieji TT čiulptukai 'STYLE'  bet as niekur gyvai nerandu pamatyti kokie tu papuciu galiukai-ka kaip pats atrodo  as turiu viena ka tik gimusiam leliui,irgi is vokietijos,tai jis toks panasus i krutine padarytas,lasiuka spausti.nemciau tokio lt niekur  noreciua ir kitu tokiu pradziai bet seip tie graziai atrodo
lizarde
2011 03 31, 15:09
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 31, 15:35) bet as niekur gyvai nerandu pamatyti kokie tu papuciu galiukai-ka kaip pats atrodo  as turiu viena ka tik gimusiam leliui,irgi is vokietijos,tai jis toks panasus i krutine padarytas,lasiuka spausti.nemciau tokio lt niekur  noreciua ir kitu tokiu pradziai bet seip tie graziai atrodo  o TT turi? gal foto gali įkelti? nes šiaip, ką siūlo vokiečių oficialiame psl, tai visi lt yra  o jei būni Kaune, gali užsukti ir visus gyvai pamatyti
Fifux'e
2011 03 31, 17:43
QUOTE(lizarde @ 2011 03 31, 15:09) o TT turi? gal foto gali įkelti? nes šiaip, ką siūlo vokiečių oficialiame psl, tai visi lt yra  o jei būni Kaune, gali užsukti ir visus gyvai pamatyti  nu pameginsiu as nufotkinti ir ikelti  reikia tik nepamirsti  nes atmintis juodai slubuoja Papildyta:nu db ir as ziurejau tuos psl uzsienyje,nu ne tokie koki as prikau  idomei cia...isdure gal
*drauge*
2011 03 31, 17:53
QUOTE(lizarde @ 2011 03 31, 13:21) šiaip nerekomenduojama išvis vaikų maisto mikrobanginėje šildyti  šildytuvas man nepakeičiamas buvo, kol naktimis keldavosi valgyti, paskui, kai sirguliavo arbatytei šiltai laikyti  o košyčių namie kažkaip nešildau aš, kol miega išverdu, kol atsikelia pravėsta ir pats gazas  nebent į sodą vežamės  Aciu uz atsakyma O kaip del sterilizatoriaus? Ir ka manot apie TT pientraukius? Galvoju gal is karto pasirupinti, kad poto nereiktu per galva verstis ir pirkti brangiai is parduotuviu Jei pirkciau el. naudota TT pientrauki? kaip del sterilizacijos?
Fifux'e
2011 04 01, 10:20
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 17:53) Aciu uz atsakyma O kaip del sterilizatoriaus? Ir ka manot apie TT pientraukius? Galvoju gal is karto pasirupinti, kad poto nereiktu per galva verstis ir pirkti brangiai is parduotuviu Jei pirkciau el. naudota TT pientrauki? kaip del sterilizacijos?  as turiu garu puoda,tai sterilizatoriaus nepirksiu
zalainga
2011 04 01, 12:17
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 18:53) Aciu uz atsakyma O kaip del sterilizatoriaus? Ir ka manot apie TT pientraukius? Galvoju gal is karto pasirupinti, kad poto nereiktu per galva verstis ir pirkti brangiai is parduotuviu Jei pirkciau el. naudota TT pientrauki? kaip del sterilizacijos?  As turiu elektrini TT pientrauki. Patenkinta as juo esu  o sterilizatoriaus man neprireike, verdanciu vandeniu perplaudavau viska ir uztekdavo
lizarde
2011 04 01, 12:21
QUOTE(*drauge* @ 2011 03 31, 18:53) O kaip del sterilizatoriaus? išbandžiau visus iki vieno Avent ir TT, tai galiu pasakyti, kad TT elektrinis pats patogiausias ir lengviausiai prižiūrimas  bbmikrobanginiai vienas prie vieno TT ir Avent, tik TT mikrobanginis sterilizatorius turi spec. užmovimus anticolic buteliukų vamzdukams
singrida25
2011 04 01, 12:22
Merginos prasau jusu pagalbos gal jus kartais zinote kuo skiriasi (pure)(soft)(air) soskytes-tiutes net nezinau kurios butu geriau mazajai?
giedruteliux
2011 04 01, 12:28
QUOTE(zalainga @ 2011 03 31, 13:36) Sveikos  Ir as jungiuosi prie sios temeles, nes gavome dovanu TT produkcijos, tai man jie superiniai Tik norejau paklausti ar tikrai tas buteliukas anticolic veiksmingas  mano vaikas pilvo skausmais nelabai ir skundziasi, bet gal del to, kad maitinu butent is sio buteliuko?  Savo mazajai nupirkau si buteliuka, tai diegliu lyg ir apmazejo + vaistukus nuo ju naudojam tai gal visas komplektas mums ir padeda  Bet man TT buteliukai patinka tuo, kad ju tas isgaubimas atitinka motinos krutines forma
lizarde
2011 04 01, 12:28
QUOTE(singrida25 @ 2011 04 01, 13:22) Merginos prasau jusu pagalbos gal jus kartais zinote kuo skiriasi (pure)(soft)(air) soskytes-tiutes net nezinau kurios butu geriau mazajai?  žinom žinom  pati čiulpiamoji dalis visų vienoda  skiriasi tik skydelis prie veiduko pure- idealiai tinkantis, soft - antialerginis toks, nedirginantis, tinka ir labai jautrai odytei, c-air su skydeliu su oro tarpu  čia taip grubiai trumpai drūtai
singrida25
2011 04 01, 12:33
QUOTE(lizarde @ 2011 04 01, 14:28) žinom žinom  pati čiulpiamoji dalis visų vienoda  skiriasi tik skydelis prie veiduko pure- idealiai tinkantis, soft - antialerginis toks, nedirginantis, tinka ir labai jautrai odytei, c-air su skydeliu su oro tarpu  čia taip grubiai trumpai drūtai  Didelis aciu
*drauge*
2011 04 01, 20:24
Aciu visoms uz atsakymus
Fifux'e
2011 04 02, 12:29
merginos,dar iskilo klausimas,o Tommee Tippee Anti-Colic -tai visi yra buteliukai taip vadinasi pilnu pavadinimu ar yra kazkokie spec ciulptukai tam
lizarde
2011 04 03, 13:10
QUOTE(Fifux'e @ 2011 04 02, 13:29) merginos,dar iskilo klausimas,o Tommee Tippee Anti-Colic -tai visi yra buteliukai taip vadinasi pilnu pavadinimu ar yra kazkokie spec ciulptukai tam  Yra Close To Nature ir Close To Nature anticolic-plius, taip pat ir žindukai Close To Nature ir Close To Nature anti-colic plius
Fifux'e
2011 04 03, 15:21
QUOTE(lizarde @ 2011 04 03, 13:10) Yra Close To Nature ir Close To Nature anticolic-plius, taip pat ir žindukai Close To Nature ir Close To Nature anti-colic plius  ooo...aciu uz atsakyma
Fifux'e
2011 04 03, 16:10
tiesa,kur kalbejau apie ta ciultuka,tai radau sm foto,tai ikeliu ir cia  bet cia jis didesnis-kur as turiu,tai isvis amzas tas galiukas  gal del to kad latexinis ir skiriasi galiukas
lizarde
2011 04 03, 17:25
QUOTE(Fifux'e @ 2011 04 03, 17:10) tiesa,kur kalbejau apie ta ciultuka,tai radau sm foto,tai ikeliu ir cia aa. tai čia apie lateksiunį kalba  jų irgi yra klasikinių, vyšnios formos ir ortodontiniai
w_ilt_e
2011 04 03, 18:13
Sveikos
gal kas turit pientrauki elektrini norejau paklaust ar jus ji sterilizuojat toj dezutej kur tinka mikrobanginej? ir kaip nes as nesuprantu. tai gaunas kad buteliukai ir pientraukis gali buti dregnas?
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 19:13) Sveikos gal kas turit pientrauki elektrini norejau paklaust ar jus ji sterilizuojat toj dezutej kur tinka mikrobanginej? ir kaip nes as nesuprantu. tai gaunas kad buteliukai ir pientraukis gali buti dregnas? aktualu ir man  nes tapati turiu
lizarde
2011 04 04, 13:20
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 19:13) Sveikos gal kas turit pientrauki elektrini norejau paklaust ar jus ji sterilizuojat toj dezutej kur tinka mikrobanginej? ir kaip nes as nesuprantu. tai gaunas kad buteliukai ir pientraukis gali buti dregnas? ir bus drėgnas, nes sterilizuoja garais  nebent lauksit, kol vi išdžius, tada bus sausi, tik laukti reikės laabai ilgai
zalainga
2011 04 04, 14:33
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 03, 19:13) Sveikos gal kas turit pientrauki elektrini norejau paklaust ar jus ji sterilizuojat toj dezutej kur tinka mikrobanginej? ir kaip nes as nesuprantu. tai gaunas kad buteliukai ir pientraukis gali buti dregnas? As jos nenaudojau. perplaudavau beveik verdanciu vandeniu ir viskas
Fifux'e
2011 04 04, 17:05
QUOTE(lizarde @ 2011 04 03, 17:25) aa. tai čia apie lateksiunį kalba  jų irgi yra klasikinių, vyšnios formos ir ortodontiniai  taip ir pagalvojau
|
|