Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tommee Tippee produkcija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nanainis
mes i UK atvaziavom kai pirmagimiui nebuvo dar metuku, tai ivairios produkcijos sios firmos pirkom, labai patiko 4u.gif laukiam antro tai jau kraitely vien Tommee Tippee produkcija, o kitu firmu perkam tik ko nerandam biggrin.gif kazkaip ir kaina ir kokybe nesikerta su musu norais geriausio maziukui ir piniginei thumbup.gif
Neila+69
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 04 29, 19:21)
jo vienodo dydzio,pirkau tos didesnius,nes mazu tada nebuvo.
jej tau neskubu,tai kita savaite as vaziosiu apsipirkti i ta parduotuve,tai galesiu nupirkti ir issiusti mirksiukas.gif
*

nea neskubu tikrai,as noreciau vieno mazesnio kito didesnio jei taip galima.kai nupirksit,parasykit man i az. mirksiukas.gif
Neila+69

erikiuxxx jei pirksite man buteliuka pirkite dideli,mazo nea...nebent butu komplekte... mirksiukas.gif
aciu
mirksiukas.gif
rumix
Naudojom vien Avent ir buvo thumbup.gif Taciau jei taip visi giria reikės bent šaukštelius išbandyti. g.gif
erikiuxxx
QUOTE(Neila+69 @ 2008 05 05, 09:01)
erikiuxxx jei pirksite man buteliuka pirkite dideli,mazo nea...nebent butu komplekte... mirksiukas.gif
aciu
mirksiukas.gif
*

sveika,taremes taip susizinosiu buteliuku kainytes ,tada tau parasysiu ir jai tau tinka, tada padarysi pavedima man o as kai busiu parduotuveje nupriksiu mirksiukas.gif ir atsiusiu mirksiukas.gif tai tu nori vieno didelio?
QUOTE(rumix @ 2008 05 05, 23:43)
Naudojom vien Avent ir buvo  thumbup.gif  Taciau jei taip visi giria reikės bent šaukštelius išbandyti.  g.gif
*

isbandykite thumbup.gif
Neila+69
aha noriu vieno didelio,galvoju o jei netiks negers kam bereikalo pirkt du mirksiukas.gif gerai kaip jau pasakysi
erikiuxxx
QUOTE(Neila+69 @ 2008 05 06, 17:55)
aha noriu vieno didelio,galvoju o jei netiks negers kam bereikalo pirkt du  mirksiukas.gif  gerai kaip jau pasakysi
*

jau nupirkau,kainavo 14,75,galiu pasiuliti viena sauksteli,nes pas mane liko naujas,nes pirkom 4 vnt. supakotus,labai patogus jisai jo ilgesnis kotelis,patogu tyreles is bonkuciu valgyti
Aero
Nesu niekur jos mačiusi tai ir nebandėm ax.gif
Onoff
o as iuzsisakiau is wienos forumietes tai trys tomee buteliukai tik 3 litu cia wienoje pakuoteje nauji
Papildyta:
30lt
erikiuxxx
QUOTE(Lejute @ 2008 05 14, 15:24)
o as iuzsisakiau is wienos forumietes tai trys tomee buteliukai tik 3 litu cia wienoje pakuoteje nauji
Papildyta:
30lt
*

kaina thumbup.gif ,nes supakoti visada pigiau thumbup.gif
nanainis
erikiuxxx gal kartais teko ir pientauki sios firmos naudot? arba girdet apie ji? ax.gif kazkaip gaila butu pinigus i bala...ypac kai tik apie Avent pientaukius pagrindinai temose unsure.gif
Josephin
QUOTE(laurin22 @ 2008 05 18, 23:29)
erikiuxxx gal kartais teko ir pientauki sios firmos naudot? arba girdet apie ji?  ax.gif  kazkaip gaila butu pinigus i bala...ypac kai tik apie Avent pientaukius pagrindinai temose  unsure.gif
*

as dar nenaudoju, bet jau pirksiu, gyvenu UK, tai cia jau prisiklausiau geru komentaru, kad jie labai patogus, geri ir lengvai plaunami, nes tik is triju daliu..daug kas raso, kad kokybe ir patogumas tokie pat kaip ir avent, tai kam moket daugiau mirksiukas.gif o kauselis dar ir minkstas, tai gali ranka pamasazuot, kad geriau pienukas begtu mirksiukas.gif
zodziu, kas del buteliuku, as viska pirksiu is tommee tippee biggrin.gif
raimux
Sveikos mamos

Ir mes naudojame sios firmos produkcija ir tikrai esam abi su mazyle patenkintos. Tik va iskilo klausimas, ar yra sios firmos buteliuku sildytuvas? Klausiau Baby center parduotuveje, sake neturi ir nezino ar kada tures verysad.gif O gal kuri zinot, ar tinka kokios kitos firmos sildytuvai, nes buteliuko forma tai tokia savotiska...
Josephin
QUOTE(raimux @ 2008 05 24, 21:41)
Sveikos mamos

Ir mes naudojame sios firmos produkcija ir tikrai esam abi su mazyle patenkintos. Tik va iskilo klausimas, ar yra sios firmos buteliuku sildytuvas? Klausiau Baby center parduotuveje, sake neturi ir nezino ar kada tures verysad.gif O gal kuri zinot, ar tinka kokios kitos firmos sildytuvai, nes buteliuko forma tai tokia savotiska...
*

siaip UK yra pirkti..tai gal pabandyk per SM mamytes usisakyti mirksiukas.gif
S.B.M.
QUOTE(raimux @ 2008 05 24, 23:41)
Sveikos mamos

*

Siaip tai ir avent ir canpol sildytuvai yra gan dideli tai buteliukas ten betkoks tilps..... O kalbant apie tommii tippii produkcija tai ji visa yra cia

http://www.tommeetippee.co.uk/

Turi jie ir sildytuva...... Tik jau reiketu mastyti, kaip atsisiusti....

Siaip turiu klausima ar kasnors bandete TT puodelius????? Siaip visos rasete, kad tikrai gera produkcija, tai noreliau ir as isbandyti, tik jau ne buteliuko noretusi o puodelio.... Kazi ar minksti ju snapeliai..... g.gif
erikiuxxx
QUOTE(laurin22 @ 2008 05 19, 01:29)
erikiuxxx gal kartais teko ir pientauki sios firmos naudot? arba girdet apie ji?  ax.gif  kazkaip gaila butu pinigus i bala...ypac kai tik apie Avent pientaukius pagrindinai temose  unsure.gif
*

ne neteko tureti blush2.gif
QUOTE(raimux @ 2008 05 24, 23:41)
Sveikos mamos

*

as sildydavau AVENT sildytuve,puikiausiai telpa bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 06 13, 12:56)
Siaip tai ir avent ir canpol sildytuvai yra gan dideli tai buteliukas ten betkoks tilps..... O kalbant apie tommii tippii produkcija tai ji visa yra cia

http://www.tommeetippee.co.uk/

Turi jie ir sildytuva...... Tik jau reiketu mastyti, kaip atsisiusti....

Siaip turiu klausima ar kasnors bandete TT puodelius????? Siaip visos rasete, kad tikrai gera produkcija, tai noreliau ir as isbandyti, tik jau ne buteliuko noretusi o puodelio.... Kazi ar minksti ju snapeliai.....  g.gif
*

vieninteliu tai puoduku esu nusivilus, ten ju naudojimas gan sudetingas,nemokejom i sju gerti,nebega tas vanduo nors tu ka doh.gif
Onoff
mes naudojam buteliukus thumbup.gif
RėjKa
mes naudojam šios f-mos soskius, man jie buvo labai gražūs tai ir nupirkau biggrin.gif , mano mažius dabar jau Aventa meta į šoną, net nakti apgauti nebegaliu, nori tik T.T. smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(RėjKa @ 2008 07 12, 23:09)
mes naudojam šios f-mos soskius, man jie buvo labai gražūs tai ir nupirkau  biggrin.gif , mano mažius dabar jau Aventa meta į šoną, net nakti apgauti nebegaliu, nori tik T.T. smile.gif
*

aha soskytes superines wub.gif

user posted image

user posted image
nerytee
Mes gavom dovanų vat tokį puodelį puodelis

Bet mano mažiukui labai jis nepatinka verysad.gif
Versmė
Mes kramtuką turim, panašus į čiulptuką, bet tinkantis dygstant pirmiesiems dantims. Gana pigus ir labai mėgstamas
erikiuxxx
QUOTE(nerytee @ 2008 07 15, 20:57)
Mes gavom dovanų vat tokį puodelį puodelis

Bet mano mažiukui labai jis nepatinka  verysad.gif
*

niu va o ko nepatiko sad.gif as irgi galvoju gal toki nupirkti, jis neissiliejantis?ar lengvai bega? 4u.gif

QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 15, 21:37)
Mes kramtuką turim, panašus į čiulptuką, bet tinkantis dygstant pirmiesiems dantims. Gana pigus ir labai mėgstamas
*

aha va tokiu buna,super vaikiukam thumbup.gif wub.gif ypac tie kur kruminems dantukam skirti thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
AgnePagne
Šitos firmos buteliukai superiniai thumbup.gif Aš tiesiog įsimylėjau juos smile.gif Avent man nepatiko iš pat pirmo karto dėl savo nepatogių buteliukų, o ir kandžių kainų. O Tommee Tippee patiko tuo, kad ten tikrai pagalvota apie patogumą naudojant. Kai turėsiu antrą leliuką, būtinai pirksiu Tommee Tippee produkciją smile.gif

erikiuxxx
QUOTE(AgnePagne @ 2008 07 16, 14:54)
Šitos firmos buteliukai superiniai  thumbup.gif Aš tiesiog įsimylėjau juos smile.gif Avent man nepatiko iš pat pirmo karto dėl savo nepatogių buteliukų, o ir kandžių kainų. O Tommee Tippee patiko tuo, kad ten tikrai pagalvota apie patogumą naudojant. Kai turėsiu antrą leliuką, būtinai pirksiu Tommee Tippee produkciją smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Tatuskes
mes naudojam Avento,(skustis labai negaliu) bet labai jau noreciau isbandyt taip isgirta Tomeetippee produkcja bigsmile.gif
tik Klaipedoje,kiek kur teko lankytis,niekur nezmatydavau sios firmos doh.gif noretusi ir tu ciulptuku-kramtuku... ax.gif

Gal kas zinot kur Klaipedoje butu galima rast siu gerybiu? 4u.gif
Beautiful Life
Mes irgi nusprendem pabandyti Tommee Tippee buteliukus, na ne paskyciau, kad daug pigesni uz Avento buteliukus, skirtumas - nepilni 2 lt. Siaip priekaistu neturiu, bet is pradziu mazylei buvo per didele skylute, po valgio buvo visa pienu apsipilus doh.gif . Dabar jau priprato, ir iki siol naudajam 1 nr. zinduka,kazkaip dar bijau pereiti prie 2.
Onoff
o nuo kada reikia deti antra numeri soskes?
erikiuxxx
QUOTE(Lejute @ 2008 07 26, 13:10)
o nuo kada reikia deti antra numeri soskes?
*

kai matai kad sunkiai sekasi gerti,kai vaikas jau nervojasi,cia jau mama pati gali tik suprasti kada keisti mirksiukas.gif
Onoff
aisq taij kolkas geraij wiskas:)
kristegri
sveikutes mamytes, gal kas pirkot Kaune? pasakytumet kur wub.gif
Onoff
kad amn atrodo kns ner tik wilniuje
Olesta
Bent jau Panevėžyje šios produkcijos gaminių yra „Nuke“, ką tik nusipirkau buteliuką ir soskiukus nestuke.gif atrodo labai patrauklūs...o kaip naudosis, tai dar reikės palaukti truputį...
pukuotukas
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 21, 18:42)
mes naudojam Avento,(skustis labai negaliu) bet labai jau noreciau isbandyt taip isgirta Tomeetippee produkcja  bigsmile.gif
tik Klaipedoje,kiek kur teko lankytis,niekur nezmatydavau sios firmos  doh.gif noretusi ir tu ciulptuku-kramtuku... ax.gif

*

aga o kur KLaipedojeju yra niekur neradau, tik va radau internete kas prekiauja, gal dar kam pravers
http://www.zaislandija.lt/
smile.gif
ie_va
naudojam buteliukus,gertuves,tucius bandem thumbup.gif thumbup.gif
Neila+69
mes taip pat turim sios firmos buteliuka. temos autore padejo isigyt thumbup.gif drinks_cheers.gif
bet manasis negeria is jokio buteliuko, nei is avento, nei is Tuppeware, nei is sios firmos... tik krutine tepripazysta doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(Neila+69 @ 2008 08 25, 15:00)
mes taip pat turim sios firmos buteliuka. temos autore padejo isigyt  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
bet manasis negeria is jokio buteliuko, nei is avento, nei is Tuppeware, nei is sios firmos... tik krutine tepripazysta  doh.gif
*

verysad.gif cia kaip mano vyriukas su ciulptukais doh.gif bet kai nemaitinsi pati jau pravers dar buteliukai 4u.gif
Dangiuks
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 08 25, 22:13)
verysad.gif cia kaip mano vyriukas su ciulptukais doh.gif bet kai nemaitinsi pati jau pravers dar buteliukai 4u.gif
*

nebūtinai, gal iškart pripras gerti iš puodelio mirksiukas.gif Maniškiui nėra nieko geriau kaip tik iš puodelio biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(Dangiuks @ 2008 08 27, 22:52)
nebūtinai, gal iškart pripras gerti iš puodelio mirksiukas.gif  Maniškiui nėra nieko geriau kaip tik iš puodelio biggrin.gif
*

ziurint kokio amziaus mama baigs maitinima krutimi smile.gif jai maitins maziuka iki 6men ,labai abejoju ar jis iskart prie puodelio pripras,ypac jai misini gers mirksiukas.gif

maniskis iki siol is puodelio nemegsta gerti,jam mieliau specialios gertuves, doh.gif buna kad atsigeria i sbedos,bet gertuve patogiau,i rman saugiau duoti jam paciam zinau kad neispilstys biggrin.gif
Poskis
O kur perkate Vilniuje ?? g.gif Gal užsakinėjate iš UK kas nors ?? Ar čia pigiau pirkti ?? Ačiuuu 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Poskis @ 2008 09 10, 16:34)
O kur perkate Vilniuje ?? g.gif  Gal užsakinėjate iš UK kas nors ?? Ar čia pigiau pirkti ?? Ačiuuu  4u.gif
*

BABYCENTER parduotuveje thumbup.gif ir kainytes tikrai labai patrauklios wub.gif
jurrrge
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 09 10, 20:00)
BABYCENTER parduotuveje thumbup.gif ir kainytes tikrai labai patrauklios wub.gif
*

aciu 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(jurrrge @ 2008 09 11, 17:47)
aciu 4u.gif
*

ner uz ka 4u.gif
VANDA-panda
o gal zinot kur Kaune gali buti? g.gif
doviliuke
Labai susidomejau sia produkcija, noriu isbandyti, gaila kad tik Vilniui ja prekiaujama, bet progai pasitaikius butinai isigysim
idani
wow kokie grazus daikciukai thumbup.gif . reiks pasidairyti mirksiukas.gif
LauRace
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 21, 17:42)
mes naudojam Avento,(skustis labai negaliu) bet labai jau noreciau isbandyt taip isgirta Tomeetippee produkcja  bigsmile.gif
tik Klaipedoje,kiek kur teko lankytis,niekur nezmatydavau sios firmos  doh.gif noretusi ir tu ciulptuku-kramtuku... ax.gif

*

Mes taip pat isigijome sios firmos buteliukus ir soskytes, kolkas leliukas nestuke.gif , bet tikiuosi naudosime gerai 4u.gif
Klaipedoje kur ju pirkti nemaciau, bet pirkau Palangoje "Troliu namas" parduotuveje.

Gero naudojimo 4u.gif
Miranda80
Labai jau ydomu pasidare biggrin.gif atejus laikui bandysiu ir as sios produkcijos isigyt bigsmile.gif Kazkuri minejo, kad Vilniuje mate dar ir Vaikutyje, tai manyciau, kad Kaune taip pat toj parduotuvej turetu but... g.gif
Gabanne
Ilgai maitinau ir maniskis po to vieninteli kuri buteliuka eme, tai butent si wub.gif
Meduvė
O kas girdeti apie sios firmos pientraukiu?
Ar geriau is Avent pirkti ar si
http://www.tommeetippee.com.au/products.asp?pk=1&seq=1
doviliuke
Kaip ir sakiau kad pasitaikius progai isigysime sios produkcijos taip ir padarem,dabar turim buteliukus,soskytes ir saukstelius,buteliukai labai faini, soskyte ima bet nelabai, kazkodel, o saukstelius naudojam labai sekmingai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.