sveikos mamukai, ar girdeta si produkcija,nes mes daug ka isbande ir esame labai patenkinti
man neteko girdeti
aha, nesu apie tokią firmą girdėjusi dar, gal yra koks internetinis psl.,pasižiūrėtume kas ten per produkcija
produkcija superine, geresnes nesu maciusi
tuoj idesiu kelis pavizdelius taip atrodo buteliukai, labai malonus, padaryti kaip mamos krutine,labai platus http://www.kinderwebwinkel.nl/images/webwi...150fles_300_279 cia valgio irankiai, labai patogus ,ypac sauksteliai http://www.a3products.nl/images/tommee_tip...ommeetippeehome
mes naudojam šaukštelius
As naudojau tuos buteliukus antra menesiuka, man jie labai super
Labai įdomu, negirdėjau aš dar tokios produkcijos - būtinai reiks pasidomėti
Lietuvoje ši produkcija nėra populiari. O užsienyje, net labai. Gal dėl to, kad yra pigesnės
Mes turime daug priemonių šios firmos. Vienos geros, vienos nelabai. Nėra, taip, kad viskas būtų idealu
as sios firmos garu elektrini sterelizatoriu turejau,tai labai patenkinta juo likau toks talpus,labai faina firma
pirmą kartą apie tokią firmą girdžiu
firma tai labai gera ir tikrai nera prastesne nei avent, o ir pigesne gerokai, as is uk, tai cia du avent buteliukai £10, o tippe £8 uz keturis
ir Kokios kainos siu buteliuku Babycentre ? galvojam ar is anglijos pora parsivezt ar geriau cia nusipirkt
devil_babe, kur uz tokia kaina keturis matei ?
gavome dovanu buteliuka. Maitinu MP, karta meginau kudikeliau duoti atsigerti, tai jam nepavyko.
QUOTE(pegase @ 2008 02 10, 13:12) ir Kokios kainos siu buteliuku Babycentre ? galvojam ar is anglijos pora parsivezt ar geriau cia nusipirkt devil_babe, kur uz tokia kaina keturis matei ? nera brangus,net pygiau nei avento, o kokybe zymiai geresne as pirkau ipakavima buvo 2vnt didesniu tai kainavo 29,50
soskes nepatiko...
Man irgi tos soskytes tokios
O pvz 150ml viena arba dvi nežinai kiek kainuoja ? Nes aš ne pienukui galvoju ,o arbatytem ar šiaip atsigert kai paaugs. Tai gal tie dideli dar per sunkūs bus
labukas erikiuxxx
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 18, 02:12) labukas erikiuxxx labuka del kauno tikrai nezinau kur
gal visai ir nieko... reiks kada pasidairyti kas per prekes
as irgi pirma karta apie tokia produkcija girdziu
Seip is smalsumo, duteliuko dizaino nusipirkau pora viena didesni kita mazesni ir didesnes tekmes ciulptuku...bus matyt kaip cia kas yra..tikiuosi patiks ir tiks.
Pirmaginei naudojom Avent produkcija, man ji patiko mazyle taip pat puikiai "apdorojo" ja QUOTE(oveja @ 2008 03 19, 17:54) o saukstelis su indeliu dar nerealesni
Manoji negere nei is Avent nei is kitu firmu buteliuku,jau nebezinojau ka daryti,nes negere netgi mano pieno is buteliuko,kol drauge nedave pabandyti Tommee Tippee.Tai geria iki siol puikiai
ash irgi baisiai susizhavejau.. reiks nulekti i babycenter tokio ieshkoti:
http://www.auravita.com/products/aura/JACK...;adid=JACK11697 QUOTE(Galima @ 2008 03 24, 19:56) ash irgi baisiai susizhavejau.. reiks nulekti i babycenter tokio ieshkoti: http://www.auravita.com/products/aura/JACK...;adid=JACK11697 va tokiu nemaciau,bet manau kad geresnes jos QUOTE(Limcamca @ 2007 12 17, 10:27) Lietuvoje ši produkcija nėra populiari. O užsienyje, net labai. Gal dėl to, kad yra pigesnės Mes turime daug priemonių šios firmos. Vienos geros, vienos nelabai. Nėra, taip, kad viskas būtų idealu Sudominot šia firma, mamukai,
Pati naudoju ir Avent ir Tommee tippee produkcija.Abi firmos geros, bet labai jau kartais sunku tuos Tommee tippee buteliukus atsukti, o ir kamsteliai nesilaiko, sunkiai uzsideda , tai kai reikia misinuka isplakt, tai pienukas tyska i visas puses,jei kamstelis netiksliai uzdetas buna....
jo kai blogai uzsuki tai ir su kitais buteliukais tas pats buna,bet cia nebeda.
mano vaikui labai nervavo tas garsas avento buteliuke,kai geria pienuka,tai iseina oras,tai jam vis atrodo kad pasibaigia pienas,arba prabunda nuo to garso ir pradeda rekti QUOTE(loona666 @ 2008 04 08, 20:11) Pati naudoju ir Avent ir Tommee tippee produkcija.Abi firmos geros, bet labai jau kartais sunku tuos Tommee tippee buteliukus atsukti, o ir kamsteliai nesilaiko, sunkiai uzsideda , tai kai reikia misinuka isplakt, tai pienukas tyska i visas puses,jei kamstelis netiksliai uzdetas buna.... Ačiū už išsakytas nuomones, įtikinot. QUOTE(Neila+69 @ 2008 04 14, 15:48) pasiziurek gal kitose parduotuvese ju yra,as tai maciau dar (vaikuti)pard. QUOTE(erikiuxxx @ 2008 04 09, 12:17) jo kai blogai uzsuki tai ir su kitais buteliukais tas pats buna,bet cia nebeda. mano vaikui labai nervavo tas garsas avento buteliuke,kai geria pienuka,tai iseina oras,tai jam vis atrodo kad pasibaigia pienas,arba prabunda nuo to garso ir pradeda rekti naudoju AVENT buteliukus soskytes ir tt ir pan QUOTE(zipkute @ 2008 04 17, 17:00) naudoju AVENT buteliukus soskytes ir tt ir pan tai ir as naudojau AVENT,turejau viska supirkusi,kol nepabandziau TOMME TIPEE, tai zinok skirtumas yra tai avent po biski ispardaviau
Man ši firma labai patinka. Beveik niekuo nesiskiria nuo Avent (kuris irgi patinka) ir yra pigesnis. Tad Tommee Tippee ir naudojames
mamos, jus saunuoles, kad papasakojot apie sia produkcija.vaziuosim pirkt
Na,as irgi savo busimam maziukui nupirkau viena didesni buteliuka,viena mazesni ir soskyciu ant buteliuku su didesne skylute. Tikiuos maziui patiks ir gerai sudoros.
turiu viena likusi šaukšteli nauja nepanauduota,nes pirkom pakuote iš 4 vnt.labai patogu maitinti iš bonkučiu nes su igesniu koteliu
o kiek kainuoja vienas mazas buteliukas ir didesnis ? gal galit informuoti?
pas mus mazeikiuose dar niekur tokiu nemaciau QUOTE(Neila+69 @ 2008 04 29, 15:00) o ten tie 2vnt vienodo dydzio buvo ar skirtingo? noreciau tu buteliuku,bet jau gautu nupirkt kas ir atsiust,pervesciau pinigelius +siuntimas dar. jo vienodo dydzio,pirkau tos didesnius,nes mazu tada nebuvo. jej tau neskubu,tai kita savaite as vaziosiu apsipirkti i ta parduotuve,tai galesiu nupirkti ir issiusti |