Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno "Žiburio" mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
milabra
Nepažiūrėjau anksčiau, būčiau Nepomukui pasiūlius liemenę.
Tai va, gal dar kam reikia pradinių klasių mergaitės uniformos - liemenė ir sijonas. Turim, kabo spintoj smile.gif
Astra
QUOTE(nepomukas @ 2009 06 04, 12:54)
Pirkčiau 'Žiburio" mokyklos  uniformos liemenes ( berniukui ir mergaitei - abu pradinių klasių).

tel.  8 610 36922
*

Turiu pradinių klasių mergaitei visa uniformą: žalią liemenę ir languotą, klostuotą sijonuką.
ingutte
sveikos mamytes turiu klausyma gal kas turi ketvirtokus simet ir kokia mokytoja mokina g.gif nes maniske eis kitais met i pirma klase, bet nieko nezinau kokios busimos mokytojos schmoll.gif
Astra
Parduodu 3 dalių Kauno "Žiburio" vid.m-klos uniformą.
Tinka pradinukei:
user posted image

Tinka vyresnių klasių moksleivei:
user posted image

user posted image

Dėl išmatavimų ir kainos rašykit į až. 4u.gif
Sigitano
Gal kas kitais metais bus ketvirtokai ir galit pasakyt, kokios mokytojos kita rudeni ims pirmokus?
dinate
si rudeni bus Liucija Ramanauskiene ir Girmanta Levinskiene.

Papildyta:
QUOTE(dinate @ 2010 08 06, 14:31)
si rudeni bus Liucija Ramanauskiene ir Girmanta Levinskiene.
*

p.s.
gal kas turit parduot berniukui "ziburio"mokyklos pradinuko liemene ir slipsiuka?
aciu
868430524
Sigitano
Labai cia jau tylu. Prisipazinkit kas turit siemet ketvirtokus? bigsmile.gif Kokios mokytojos mokina? Ar kas girdejot ka nors apie mokytoja berods Cesoniene? ar tokia yra ten?
asis
Tokia pavarde tikrai negirdėjau Ketvirtokus turi Miliauskienė Ir Šnirienė. Abi geros. Trecia tokia vyresnio amžiaus ,bet tik ne Česonienė smile.gif
spesRuta
sveiki, mano vaikas dabar ketvirtokas. einam pas gerb. mokytoja Miliauskiene, esame patenkinti thumbup.gif galetu ji ir toliau nuo 5 mokinti smile.gif oi baisu pagalvoti kai eis i penkta klase kas tada jais rupinsis, si mokytoja labai rupestinga ir klase po saves gera paliksim smile.gif

p.s. savo suneliui siuvau dar tada laisves alejoje 2 naujas liemenes, viena iseigine kita kasdien, aisku jau dabar abi pakaitom nesioja, viena 140 cm kita 146 cm ugio. mokejau po 50 lt uz vnt. Galiu parduot po 4 klases, pavasari 2011 m aisku pigiau nei pati mokejau biggrin.gif atnesiojom 4 metus, viena jau trumpoka bet dar tiks iki mokslo metu galo, liemenes issilaikusios gerai, nesuplyse, neblizga, priziurejom rolleyes.gif tik sagos nevienodos, nes tai pamesdavo o tu paciu vis neprisiruosiau nupirkt blush2.gif taigi jei kam reiks berniukui rasykit i AZ, parduosiu veliau

as vis suku galva ar palikt ji sioje mokykloje ar nuo 5 leiszti kitur, gal kas turit sioje mokykloje vyresniu nei 4-oku ir galkit pakomentuot 4u.gif mane labai gasdina vyresniu klasiu lankomumas sioje mokykloje g.gif
Sigitano
Oi ačiū, kad pasidalinot. Gal kieno dar vaikučiai eina pas šias mokytojas, gal kas galit ka papasakot daugiau?

Aoskritai, papasakokit apie šią mokyklą daugiau ką nors. Pati baigiau šią mokyklą, ir man atrodo, kad ji tokia apmirus ir pan. Labai nenoriu vesti savo vaikų čia. Bet kažkaip, kai pagalvoji, jei papult pas gerą mokytoją, tai taip patogu šalia namų.
spesRuta
QUOTE(Sigitano @ 2010 09 24, 12:27)
Oi ačiū, kad pasidalinot. Gal kieno dar vaikučiai eina pas šias mokytojas, gal kas galit ka papasakot daugiau?

Aoskritai, papasakokit apie šią mokyklą daugiau ką nors. Pati baigiau šią mokyklą, ir man atrodo, kad ji tokia apmirus ir pan. Labai nenoriu vesti savo vaikų čia. Bet kažkaip, kai pagalvoji, jei papult pas gerą mokytoją, tai taip patogu šalia namų.
*

siaip paziurekit reitingus sios mokyklos pagal egzaminu islaikyma, jie tikrai auksti lyginant su kauno mokyklomis smile.gif

o pradinukui mano nuomone svarbiausia mokytoja o ne mokykla, nes jie su ja daugiausia bedrsuja ir praleidzia visa laika, kokius ji pagrindus duos tokius ir tures vaikai 4u.gif
asis
QUOTE(Sigitano @ 2010 09 24, 11:27)

*

Man atrodo tikrai neverta dvejoti.Mano sesuo veda berniuką pas mokytoją Šnirienę. Labai patenkinta.Tai rami supratinga mokytoja.Tad kaip supratau šios laidos mokytojos tikrai geros
pela
kam įdomi mano nuomonė: apie mokytoją Danutę D. (šiemet turi ketvirtokus), geų žodžių pasakyti negaliu. Man jos mokymo metodai ir užklasinės veiklos organizavimas nepatinka
Sigitano
QUOTE(pela @ 2011 02 04, 11:31)
kam įdomi mano nuomonė: apie mokytoją Danutę D. (šiemet turi ketvirtokus), geų žodžių pasakyti negaliu. Man jos mokymo metodai ir užklasinės veiklos organizavimas nepatinka
*

Jos jau kitais metais nebus.
Sigitano
Gal galit papasakoti daugiau apie šią mokyklą? Kokia čia popamokinė veikla? Kokie yra būreliai? Ar organizuoujamos kalėdinės šventės vaikams?
Sigitano
Jei kam idomu rytoj, kovo 9 diena 17 val "Žiburėly" atviru durų diena
undinėle
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 08, 09:37)
Jei kam idomu rytoj, kovo 9 diena 17 val  "Žiburėly" atviru durų diena
*

o gal kas nors galite papasakoti,apie sia mokykla,mokytojas? 4u.gif
Sigitano
Rytoj atviru duru diena mokykloje. Nu bet Ziburys nebutu Ziburys, nieko ten nesuparntu. Sako ateikite bet kada kada niorite. Tai kaip taip bus? ohmy.gif ATeinu ir varau vidury pamokos i klase ohmy.gif
milabra
Gal kam reikia pradinukės uniformos? Atiduodu smile.gif
milabra
Tai gal kam vis tik reikia mergaitės pradinių klasių uniformos? Dovanoju - liemenė ir du sijonai smile.gif
Zuikisss
Sveiki, parduodu dvi puikiai issilaikusias liemenes berniukui, abieju kaina 40 Lt mokejau uz abi 100 Lt pries 4 metus smile.gif galiu foto atsiusti , kaunas
MamyteVK
Sveiki,

kur tas uniformas siuva?
Žinau, kad kažkur Draugystės g., gal galit kas nors tiksliau?
Pradinukei reikia.... ax.gif
rutafi
QUOTE(milabra @ 2011 04 13, 20:24)
Gal kam reikia pradinukės uniformos? Atiduodu smile.gif
*

Laba, Gal netycia dar turit ta uniforma blink.gif ? siandien pabandziau uzsakyt siuvykloj, pasirodo iki rugsejo 1 d. nebepasius. Pasirodo pervelai prabudo schmoll.gif
milabra
QUOTE(rutafi @ 2011 07 26, 17:45)
Laba, Gal netycia dar turit ta uniforma blink.gif ? siandien pabandziau uzsakyt siuvykloj, pasirodo iki rugsejo 1 d. nebepasius. Pasirodo pervelai prabudo  schmoll.gif
*

Oi ne, uniforma jau pas išdidžią naują pirmokę smile.gif

Bandykit tiesiog per siuvėjas eiti, nieko ten blatno tose uniformose smile.gif
nepomukas
Sveiki, gal kas turit Žiburio mokyklos liemene pradinukei mergaitei ir švarkelį berniukui(ketvirtokas - 150-155cm ugis)

Dekavoju is anksto...
Sigitano
Na ka, pradejom ir mes eiti i sia mokykla. Tai kaip ir maniau tikrai manes si mokykla nenudziugino . Vienas dalykas del ko leidau, tai tikrai turim begalo nuostabia mokytoja.
Bet kiti dalykai tai blink.gif Dar dabar nera bureliu grafiko blink.gif Niekas nevyksta mokykloje. Prailginta grupe tik iki 3 val ir mokama. O tai kur paskui deti vaika? blink.gif gerai mums sitos problemos nera, bet ... Vis tiek, mano mergina labai pratus prie veiklos. O dabar jai nera ka veikti grizus. Tai tikejausi, kad gales laika leisti bureliuose, nes vezioti dienos metu galimybes nera. Bet kol kas viskas labai miglota.
Zodziu mokykla visiskai eiline, o vesti vaika i ja, finansiskai kaip i privacia smile.gif blink.gif
smiltewww
QUOTE(Sigitano @ 2011 09 13, 13:16)
Na ka, pradejom ir mes eiti i sia mokykla. Tai kaip ir maniau tikrai manes si mokykla nenudziugino . Vienas dalykas del ko leidau, tai tikrai turim begalo nuostabia mokytoja.
Bet kiti dalykai tai  blink.gif  Dar dabar nera bureliu grafiko  blink.gif  Niekas nevyksta mokykloje. Prailginta grupe tik iki 3 val ir mokama. O tai kur paskui deti vaika?  blink.gif  gerai mums sitos problemos nera, bet ... Vis tiek, mano mergina labai pratus prie veiklos. O dabar jai nera ka veikti grizus. Tai tikejausi, kad gales laika leisti bureliuose, nes vezioti dienos metu galimybes nera. Bet kol kas viskas labai miglota.
Zodziu mokykla visiskai eiline, o vesti vaika i ja, finansiskai kaip i privacia smile.gif  blink.gif
*

Tikrai nereikia nervuotis. Greitai bus bureliu sarasas ir jus parinksite savo dukrytei toki, koks jai patiks. Du mano vaikai lanko sia mokykla, gaila, kad greiciausiai si mokykla nebebus vidurine..Vaikai pastoviai dalyvauja visokiuose konkursuose, olimpiadose (mokyklos ir miesto mastu), daznai vyksta ivairiausios sventes. Dukters mokytoja buvo R. Aleksyniene, sunaus (gaila, kad pavasari teko atsisvekinti) A. Miliauskiene. Puikios pedagoges.... esu labai patenkinta sia mokykla.
milabra
QUOTE(Sigitano @ 2011 09 13, 14:16)

Bet kiti dalykai tai  blink.gif  Dar dabar nera bureliu grafiko  blink.gif  Niekas nevyksta mokykloje. Prailginta grupe tik iki 3 val ir mokama. O tai kur paskui deti vaika?  blink.gif 
*

Nu kai manoji buvo pirmokė, iš viso nebuvo jokių prailgintų, pareidavo namo. Pirmokai nėra tokie dundukai ir mažiukai, kaip mamoms atrodo mirksiukas.gif
O būrelių bus, per akis, nespėsit visur eiti. Nors šiaip tai mokytojos nenori tų būrelių, nelabai ten joms moka už juos.
Sigitano
QUOTE(smiltewww @ 2011 09 17, 19:01)
Tikrai nereikia nervuotis. Greitai bus bureliu sarasas ir jus parinksite savo dukrytei toki, koks jai patiks. Du mano  vaikai lanko sia mokykla, gaila, kad greiciausiai si mokykla nebebus vidurine..Vaikai pastoviai dalyvauja visokiuose konkursuose, olimpiadose (mokyklos ir miesto mastu), daznai vyksta ivairiausios sventes. Dukters mokytoja buvo R. Aleksyniene, sunaus (gaila, kad pavasari teko atsisvekinti) A. Miliauskiene. Puikios pedagoges.... esu labai patenkinta sia  mokykla.
*

Taip ir musu mokytoja Miliauskiene. Laai dziaugiuosi, tokia mokytoja.

QUOTE(milabra @ 2011 09 17, 20:30)
Nu kai manoji buvo pirmokė, iš viso nebuvo jokių prailgintų, pareidavo namo. Pirmokai nėra tokie dundukai ir mažiukai, kaip mamoms atrodo  mirksiukas.gif
O būrelių bus, per akis, nespėsit visur eiti. Nors šiaip tai mokytojos nenori tų būrelių, nelabai ten joms moka už juos.
*

Na as pati lankiau prailginta grupe, ir manau, kad josyra labai gerai. Ir manau, kad reikia, daug geriau, nei vaikai sedi namie, kieme ar pan. Reikia vaikams uzimtumo, o ne prisigalvojimo patiems ka veikt. Mano mergina pripratus prie veiklos visada, tai jai butina kazkuom uzsiimti. Kai bus didesne, gales gal pati kazkur eiti ar vaziuoti, o dabar tai visur reiktu nuvezti, tai be sansu juk.

O visa tai sakau tik girdedama kaip kitose mokyklose yra smile.gif
milabra
QUOTE(Sigitano @ 2011 09 17, 21:44)
Kai bus didesne, gales gal pati kazkur eiti ar vaziuoti, o dabar tai visur reiktu nuvezti, tai be sansu juk.

O visa tai sakau tik girdedama kaip kitose mokyklose yra  smile.gif
*

Kad tos grupės yra gerai, tai faktas drinks_cheers.gif Tik norėjau pasakyti, kad ne pasaulio pabaiga, jei jų nėra smile.gif Maniškė nuo pirmos klasės lankė treniruotes, tai pati į jas važinėdavo autobusais - pravažiavom kelis kartus, ir išmoko smile.gif Niekad nevežiojau, nes laiko neturėjau ir galimybių. O ir kai patys augom, nevežiojo mūsų tėvai smile.gif
Vat ir galvoju, nelabai mūsų vaikai nuo mūsų skiriasi, jei mes susitvarkydavom, tai ko jau mūsų vaikai prastesni? bigsmile.gif
Nu bet tema ne apie tai. Užimtumo Žiburys duoda, tik ten dar tvarkaraščių nesudėlioja, todėl ir atrodo kad nieko nevyksta. O maniškė jau buvo keliose ekskursijose šį rugsėjį biggrin.gif
Sigitano
QUOTE(milabra @ 2011 09 18, 00:02)
Kad tos grupės yra gerai, tai faktas  drinks_cheers.gif Tik norėjau pasakyti, kad ne pasaulio pabaiga, jei jų nėra smile.gif Maniškė nuo pirmos klasės lankė treniruotes, tai pati į jas važinėdavo autobusais - pravažiavom kelis kartus, ir išmoko smile.gif Niekad nevežiojau, nes laiko neturėjau ir galimybių. O ir kai patys augom, nevežiojo mūsų tėvai smile.gif
Vat ir galvoju, nelabai mūsų vaikai nuo mūsų skiriasi, jei mes susitvarkydavom, tai ko jau mūsų vaikai prastesni?  bigsmile.gif
Nu bet tema ne apie tai. Užimtumo Žiburys duoda, tik ten dar tvarkaraščių nesudėlioja, todėl ir atrodo kad nieko nevyksta. O maniškė jau buvo keliose ekskursijose šį rugsėjį biggrin.gif
*

Nu aciu, kad nuraminot, labai tikiuosi, kad visa tai tiesa. Matyt kaip ir visur mamoms sunkiau adaptuotis, nei vaikams smile.gif
Renaciux33
Gal zinot ka nors apie mokytojas, kurios nuo rugsejo tures pirmokus?
ruuda
QUOTE(Renaciux33 @ 2012 02 01, 16:21)
Gal zinot ka nors apie mokytojas, kurios nuo rugsejo tures pirmokus?
*

Sveiki,siais metais mano vaikas baigs ketvirta klase pas mokytoja Aldona. Nezinau ko jums reikia is mokytojos,bet as esu labai patenkinta,nes ji atiduoda vaikams visa sirdi ir zinias. Galeciau labai isplestai rasyti,bet pasakysiu tiek,antra vaika pas ja leisciau net nesusimastydama. ji yra reikli,mylinti vaikus ir uz juos kovoja. Mano vaikas yra ramus ,toje klaseje nera leidziamas smurtas tarp vaiku, as rami isleisdama vaika,kad nieko blogo nenutiks. Jei jums reikia stipriu mokytojos ziniu,siulau nueiti pas ja pabendrauti. As labai patenkinta savo vaikui idiegtom ziniom,taip jie dirba nemazai,bet manyciau to vaikai ir eina i mokykla.Sekmes pasirinkime.
Renaciux33
QUOTE(ruuda @ 2012 02 03, 01:13)
Sveiki,siais metais mano vaikas baigs ketvirta klase pas mokytoja Aldona. Nezinau ko jums reikia is mokytojos,bet as esu labai patenkinta,nes ji atiduoda vaikams visa sirdi ir zinias. Galeciau labai isplestai rasyti,bet pasakysiu tiek,antra vaika pas ja leisciau net nesusimastydama. ji yra reikli,mylinti vaikus ir uz juos kovoja. Mano vaikas yra ramus ,toje klaseje nera leidziamas smurtas tarp vaiku, as rami isleisdama vaika,kad nieko blogo nenutiks. Jei jums reikia stipriu mokytojos  ziniu,siulau nueiti pas ja pabendrauti. As labai patenkinta savo vaikui idiegtom ziniom,taip jie dirba nemazai,bet manyciau to vaikai ir eina i mokykla.Sekmes pasirinkime.
*

Aciu Ruuda, mes planuojame leisti vaika pas Aldona, nes norime , kad mokykloje igautu ziniu, aciu Jums uz isakyta nuomone
ruuda
QUOTE(Renaciux33 @ 2012 02 07, 12:35)
Aciu Ruuda, mes planuojame leisti vaika pas Aldona, nes norime , kad mokykloje igautu ziniu, aciu Jums uz isakyta nuomone
*

Prasau QUOTE,jeigu jums reikia ziniu tai tikrai nenusivilsit.As asmeniskai rami busiu jau,nes i penkta klase eisim su nemazu ziniu bagazu.Mokytoja gera ,reikli .Vaikai ja myli. Isivaizduokit mano vaikas nei vieno karto ,per keturis metus nera pasakes ,kad nenori eiti i mokykla. Man asmeniskai reikia ,kad su vaiku dirbtu ir jeigu reikia ir paspaustu,nes vaikai atsipalaiduoja ir tai normalu .Be to, tam aukste yra suremontuoti tualetai, valytoja superiniai viska tvarko ,visur svaru, kvepia.Jai kils klausimu, klauskit mielai atsakysiu. Sekmes jum.
Sigitano
QUOTE(ruuda @ 2012 02 08, 00:11)
Prasau QUOTE,jeigu jums reikia ziniu tai tikrai nenusivilsit.As asmeniskai rami busiu jau,nes i penkta klase eisim su nemazu ziniu bagazu.Mokytoja gera ,reikli .Vaikai ja myli. Isivaizduokit mano vaikas nei vieno karto ,per keturis metus nera pasakes ,kad nenori eiti i mokykla. Man asmeniskai reikia ,kad su vaiku dirbtu ir jeigu reikia ir paspaustu,nes vaikai atsipalaiduoja ir tai normalu .Be to, tam aukste yra suremontuoti tualetai, valytoja superiniai viska tvarko ,visur svaru, kvepia.Jai kils klausimu, klauskit mielai atsakysiu. Sekmes jum.
*

O kuriam čia aukšte? smile.gif
ruuda
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 08, 10:31)
O kuriam čia aukšte? smile.gif
*

Pirmam aukste A klase,daugiau nera. Tiesa, dabar salia yra atkelta prailginta klase kitam kabinete. smile.gif
Renaciux33
mielos mamos, ar galit pasakyti, kur Jus siunat vaikams uniformas, ar jau perkat pasiutas ?
Papildyta:
laba diena, gal dar turite liemenes berniukui?
QUOTE(Zuikisss @ 2011 06 22, 16:15)
Sveiki, parduodu dvi puikiai issilaikusias liemenes berniukui, abieju kaina 40 Lt mokejau uz abi 100 Lt pries 4 metus  smile.gif galiu foto atsiusti , kaunas
*

ingutte
QUOTE(Renaciux33 @ 2012 04 23, 19:29)
mielos mamos, ar galit pasakyti, kur Jus siunat vaikams uniformas, ar jau perkat pasiutas ?
Papildyta:
laba diena, gal dar turite liemenes berniukui?
*

birzelio menesi pirmom dienom visada atvaziuoja pas pradinukus siuvyklos atstovai, ten galima susitart del uniformu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.