Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno "Žiburio" mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
milabra
Planuoju nuo rudens leisti savo mergaitę į šią mokyklą, eis į antrą klasę. Gal kas ką nors galite pasakyti, parekomenduoti? Šiaip aš pati esu mokiusis šioje mokykloje, bet viską gi mačiau mokinio akimis biggrin.gif
Aquamarine
Nezinau, gal siais metais ten kazkas pasikete, bet kai man pernai pasakojo vyro dukterecios (jos abi is Ziburio mokyklos), tai supratau, kad ten direktore kazkokia Madam Q-Q fool.gif Kai prasideda sildymo sezonas, tai vadovaujasi fizikos desniu, tipo, siluma kyla i virsu, ir tuo pagrindu sildo tik pirma mokyklos auksta. Mokiniu organizmai fizikos desniu nepaiso ir giminaites reguliariai serga plauciu uzdegimais. Siulyciau as tai rupuzei direktorei savo kabineta perkelti is pirmo auksto i trecia ir vaidinti Niutona. Bet uztat pavasari jinai dziugiai raportuoja, kad Ziburio mokykla vienintele Kaune baigia sildymo sezona be skolu (spek kieno sveikatos saskaita).
Kitas pvz. - viena is vyro duktereciu visa laika mokykloje buvo pirmune, 9-10 -- stai ir visi pazymiai, vienu zodziu. Tevai vaikeli tik giria, atsidziaugt negali. O kai atejo valstybiniu metas, tai nepriklausomi ekspertai zinias ivertino 6-7. Stai tau ir mokymo kokybe.
milabra
Vadinasi toje mokykloje nuo mano laikų niekas nepasikeitė sad.gif Ir pas mus buvo direktorė fool.gif Kai tik ji atėjo, visos mokytojos pradėjo lakstyti iš mokyklos... Dar pavardę pamenu - Čiužaitė.
Aš pati buvai prie stipriausiųjų mokinių, o kai stojau į pedegoginę mokyklą, matematikos egzo neišlaikiau doh.gif Kaip jums? Tik ką iš 9 klasės, gavusi 5 iš matematikos egzo, ir po 2 savaičių to pačio neišlaikau verysad.gif
bet vat man įdomu kaip ten pradinės? Gal yra kokios normalesnės mokytojos? Vėliau vistiek saviškę grūsiu į gimnaziją.
svetima
Mes ilgokai gyvenme siame rajone-prie "Ziburio" mokyklos mirksiukas.gif
Pazistu nemazai mamu, kurios leidzia savo atzalas i sia mokykla arba...neleidzia, o vezioja kazkur kitur...Nezinau kaip ten yra istikruju, tik galiu daryt tokia isvada, kas turi galimybiu, paprastai vezioja vaikus i kitas mokyklas, kas neturi-veda i sita..Kad tie kurie veda i "Ziburi" labai jau skustusi irgi po teisybei negirdejau rolleyes.gif
Lyg kalbama, kad geresne mokykla yra prie III ligonines, bet galbut jums gali but dar nepatogiau ten trenktis..
O va del gimnaziju Kaune dedasi durni dalykai-del tinklo pertvrakos daugumoje gimnaziju bus nebeformuojamos penktos klases-net neaisku kur reiks leist vaikus nuo 5 iki 8 klases-liks visokios abejotinos mokyklos cry.gif
Mums i mokykla tik kitais metais, bet dabar jau kaip kurmis knisu visa info..
Jei idomu, gali pasiknaisioti cia:
http://www.kaunas.lt/miestas_/svietimas/index.shtml
milabra
Svetima, dėkui už nuorodą smile.gif
O vat galvoju, jei netoliese gyvenate, kodėl pati neleisi vaiko į Žiburio mokyklą? Kas vistik neduoda ramybės? Aš svarstau, gal rinktis Nemuno vidurinę? (buvusią 21, tą kur prie pėsčiųjų tilto)
triuba
As pati baigusi "Ziburine", bet savo dukros ten tikrai neleisiu. Pradines klases zymiai stipresnes "Vaizganto" mokykloj ( prie III ligonines). Ten ir leisiu saviske.
milabra
Kažkaip darosi įspūdis, kad nėra kažkokios ypatingos priežasties neiti į šią mokyklą. Kiekvienam savaip.... Tai vistik galvoju, gal leisti, kol pradinėse į Žiburio, vis arčiau namų... Vaižganto mokykla mano laikas skaitėsi viena iš prasčiausių mokyklų, o dabar matai, jau giriama unsure.gif bet mano mergaitei labai nepatogu bus važinėti per visus Aukštuosius Šančius....
svetima
QUOTE(milabra @ 2005 03 27, 19:06)
Svetima, dėkui už nuorodą smile.gif
O vat galvoju, jei netoliese gyvenate, kodėl pati neleisi vaiko į Žiburio mokyklą? Kas vistik neduoda ramybės? Aš svarstau, gal rinktis Nemuno vidurinę? (buvusią 21, tą kur prie pėsčiųjų tilto)
*

Mes ten nebegyvename mirksiukas.gif Nostalgija sitam rajonui rolleyes.gif

Nors net nezinau ar vesciau i "Ziburi", nes kaip tik kelios drauges is to rajono svarsto kur reiks leist vaikus i mokykla, tai svaigsta visos kazkur vezt toliau...tai gali but, kad pasiduociau masinei psichozei tongue.gif
Nors tikrai pazistu vedanciu ten savo vaikus ir sako, kad viskas gerai smile.gif

As irgi nezinau kur reiks leist saviske-siuo metu gyvenam Zaliakalny, o cia irgi bardakas su tuo reorganizavimu cry.gif
Siaip irgi linkstu prie nuomones, kad pradineje mokykloje svarbiausia mokytojas ir kad nereiktu labai toli trenktis vaikui, ypac jei nelabai patogu nuvezt-parvezt..

Aquamarine
Milabra, siaip dar yra Montesori darzelis prie Verkiu gatves priesais Sanciu azuolyna. Ten yra pradines klases. Nors man asmeniskai Montesori metodas nelabai, bet gal pabandyk nueit ten - o gal patiks?
milabra
QUOTE(Aquamarine @ 2005 03 29, 20:58)
Milabra, siaip dar yra Montesori darzelis prie Verkiu gatves priesais Sanciu azuolyna. Ten yra pradines klases. Nors man asmeniskai Montesori metodas nelabai, bet gal pabandyk nueit ten - o gal patiks?
*

Ui, neeee.....aš pati labai nusistačiusi prieš tą darželį, tiksliau jo vedėją. Teko ten kažkada praktiką atlikinėti, siaubas. Vaikams ten manau gerai, bet čia jau mano asmeninės ambicijos ax.gif
ir be to, Montesori sistema biggrin.gif doh.gif Mano vaikas nuo proto nušoks - kai pereis nuo mano kasdieninių stūgavimų ir muštravimo prie sistemos, skirtos lėtapėdžiams vaikams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
erikele
Mano dukra pirmokė ir lanko šią mokyklą. Kitais metais bus antrokė. Pirmose klasėse yra 3 mokytojos, dukra jas suskirsčius pagal gerumą. Kažkurioj klasėj pavaduotoja, tai ištisai rėkia ant vaikų ir jos visi bijo, dar yra geresnė, bet apie ją nieko nežinom ir dukros mokytoja Marina thumbup.gif .
Labai gerai su vaikais bendrauja, dukra noriai eina į mokyklą, važinėja į ekskursijas. O dėl paruošimo, tai pradinėse klasėse manau visos mokytojos skirtingose mokyklose panašiai ruošia (taigi programa yra).
Dar šioje mokykloje kas antrą savaitę informatikos pamokos būna, o nuo antos klasės anglų kalba. Pradinukų klasėse sudėti plastikiniai langai.
Aš irgi ilgai galvojau ar leist į šią mokyklą, bet dabar nė kiek nesigailiu.
milabra
Va kaip fainai, kad gavau atsakymą kokio norėjau ax.gif Kad viskas neblogai, ir galiu ten leisti biggrin.gif Ir netgi vardas mokytojos yra...viskas, taikysim pas mokytoją Mariną smile.gif
Aquamarine
Na tai kaip, milabra, pirmi ispudziai po menesio mokslu?
Tafi
Nezinau kaip seniau cia ir ka moke, bet Mazylio zurnale yra mokyklu reitingai pagal istojima i ausktasias mokyklas, ir si mokykla uzima 44 vieta is 562 mokyklu - gimnaziju. Tad manau reitingai jos gana auksti, o tuo tarpu cia pamineta Vaizganto vidurine uzima 206 vieta. Tad kiekvieno teise rinktis 4u.gif

milabra
QUOTE(Aquamarine @ 2005 09 24, 12:23)
Na tai kaip, milabra, pirmi ispudziai po menesio mokslu?
*

Persiprašau, nesužiūrėjau ax.gif Nugi sunku spręsti apie mokyklą pagal pradinę klasę biggrin.gif
Šiaip esu patenkinta. Vaikas iš karto buvo priimtas į kolektyvą, visi su ja draugauja, berniukai nesišaipo iš mergaičių. Matosi, kad mokytoja bando padaryti kolektyvą. Su mokytoja irgi radom bendrą kalbą, labai džiaugiuosi, kad ji mane suprato, nes aš nemėgstu tiesiai šviesiai mokytojams nurodinėti, kaip mano vaiką mokyti ax.gif
Nu kol kas patenkinta smile.gif
Nakviša
Dievuliau blink.gif
Net nesitikėjau biggrin.gif
Merginos, kiek jūsų baigusių buvusią 33 vidurinę smile.gif
Kurių metų laida? Pati esu ex-kaunietė ir būten tą mokyklą baigiau mirksiukas.gif
Mūsų laida 93 metų thumbup.gif

dėja, mano sūnus - vilnietis unsure.gif
milabra
QUOTE(Nakvisha @ 2005 10 04, 15:25)
Dievuliau  blink.gif
Net nesitikėjau  biggrin.gif
Merginos, kiek jūsų baigusių buvusią 33 vidurinę smile.gif
Kurių metų laida? Pati esu ex-kaunietė ir būten tą mokyklą baigiau  mirksiukas.gif
Mūsų laida 93 metų  thumbup.gif

dėja, mano sūnus - vilnietis  unsure.gif
*

Nu aš pati tai po 9 klasių išvariau į pedagoginę. Kapsukyn blush2.gif O mano klasės laida buvo g.gif berods 1990..... A tu ko gero su mano brolio laida baigei mirksiukas.gif Jo pradinių klasių mokytoja buvo Žostautienė...
spesRuta
Sveikos, mamytes prašau padėkite. Aš šiemet leisiu savo pirmokėlį į mokyklą. Gyvename a. sanciuose, Kaune. Renkuos tarp Panemunes, vaizganto ir Ziburio mokyklu. Panemunes nelabai noriu nes ten privati, nors ir galeciau moketi bet man nepatinka tokie dalykai (susirenka turtinguju vaikeliai ir t..t) ir be to reiks vezioti, vaizganto salia z. sanciu tai apie ja atsiliepimai ne kokie ir irgi reiks vezioti. Ziburio jau buvau ji yra prie pat namu ir labai patogi, ir kas svarbiausia ten yra nuostabi mokytoja A. Miliauskiene, kuri siemet ims pradunukus, tačiau ji jai turi surinkus klase nuo rudens. As pas ja buvau bet ji sake kad nebepriims. Neįsivaizduoju ka daryti.
Su vyru turime solidžiu darbus, vaikas darzeli lanko jau penkis metus, visus tuos metus priklausydavau tevu komitetui, o siemet net kartu su vyru i komiteta isrinko. 3 metus is eiles pirkau kaledines dovanas uz surinktus pinigus vaikams, nuolat remiame darzeli, padedame. Turiu galimybe atsviesti pratybas jas nuolat ir sviesdavau darzeliuose. Vien zod su vyru labai rupinames vaiko atetimi ir nieko del jo negailim ypac del istaigos kuriojejis praleidzia daug laiko. esu pasiruosusi siam reikalaui kad vaikas patektu pas sia mokytoja paremti mokykla ar klasei iki 1500 Lt. Bet kaip man tai padaryti, kaip man su kuo sneketi kad ..... blink.gif
Lineliuke
QUOTE(spesRuta @ 2007 04 02, 10:09)
Sveikos, mamytes prašau padėkite. Aš šiemet leisiu savo pirmokėlį į mokyklą. Gyvename a. sanciuose, Kaune. Renkuos tarp Panemunes, vaizganto ir Ziburio mokyklu. Panemunes nelabai noriu nes ten privati, nors ir galeciau moketi bet man nepatinka tokie dalykai (susirenka turtinguju vaikeliai ir t..t) ir be to reiks vezioti, vaizganto salia z. sanciu tai apie ja atsiliepimai ne kokie ir irgi reiks vezioti. Ziburio jau buvau ji yra prie pat namu ir labai patogi, ir kas svarbiausia ten yra nuostabi mokytoja A. Miliauskiene, kuri siemet ims pradunukus, tačiau ji jai turi surinkus klase nuo rudens. As pas ja buvau bet ji sake kad nebepriims. Neįsivaizduoju ka daryti.
Su vyru turime solidžiu darbus, vaikas darzeli lanko jau penkis metus, visus tuos metus priklausydavau tevu komitetui, o siemet net kartu su vyru i komiteta isrinko. 3 metus is eiles pirkau kaledines dovanas uz surinktus pinigus vaikams, nuolat remiame darzeli, padedame. Turiu galimybe atsviesti pratybas jas nuolat ir sviesdavau darzeliuose. Vien zod su vyru labai rupinames vaiko atetimi ir nieko del jo negailim ypac del istaigos kuriojejis praleidzia daug laiko. esu pasiruosusi siam reikalaui kad vaikas patektu pas sia mokytoja paremti mokykla ar klasei iki 1500 Lt. Bet kaip man tai padaryti, kaip man su kuo sneketi kad .....  blink.gif
*

Sveikute 4u.gif mano panele lanko sia mokykla,jau bus treciokele. Kai as pati galvojau pas kokia mokytoja leisti,tai pirmiausia nuejau pas kiekviena asmeniskai pasissneketi,buvo idomu paklausyti koks ju poziutis i mokyma ,i vaikus... cool.gif O kai apsisprendziau pas kuria leisti,tai nuejau dar karteli asmeniskai ir paprasiau kad priimtu mano vaika ax.gif o paskui pas direktore parasiau pareiskima kad butent pas ta mokytoja mes norim eiti rolleyes.gif Stai tiek mirksiukas.gif
milabra
SpesRuta, ar jau išsirinkote mokytoją? Nes aš negalėjau paklausinėti - mano panos mokytoja buvo koją susilaužiusi, nebuvo kaip skambinti.....
spesRuta
QUOTE(milabra @ 2007 05 30, 10:17)
SpesRuta, ar jau išsirinkote mokytoją? Nes aš negalėjau paklausinėti - mano panos mokytoja buvo koją susilaužiusi, nebuvo kaip skambinti.....
*

taip jau issirinkome, eisime i "Ziburio" mokykla, kita savaite prasideda susipazinimo pamokeles.

Dekui uz rupesti
Leticija
Gal zinot ka nors apie mokytojas, kurios nuo rugsejo tures pirmokus?
mamutas
QUOTE(Leticija @ 2008 01 07, 13:30)
*

Jei bus tos pacios, kurios dabar turi ketvirtokus, tai vaizdelis toks:
Aldona - Freken Bok atmaina ir is isores, ir is vidaus. Baisiai rekia ant vaiku, neleisciau nieku gyvu pas ja saviskiu. Nors kiti leidzia pas ja savo neklauzadas specialiai, kad paaukletu. Kaip bebutu keista, is visu mokytoju turi auksciausia kategorija.
Renata - gera mokytoja, tik tingi dirbti su silpnesniais, labai myli gerus mokinius ir gerai ismoko, tiek girdejau, nezinau, ar tai tiesa... Jos mama buvo mokytoja, ji dabar mokytoja... zodziu, turetu pas ja buti pedagogo gyslele. Jauna, tad gali iseiti i dekreta...
Marina - irgi gera mokytoja, myli vienodai visus vaikus, moka prie kiekvieno prieiti, susikalba ir su didziausiais neklauzadomis. Neperlenkia lazdos, nereikalauja is vaiku per daug, atsizvelgia i ju raida... Jai svarbiausia zmogus, labai zmogiska. Jei vaikas jautrus ar turi problemu, leisciau tik pas ja.
Leticija
mamutai, aciu tau labai uz info smile.gif
spesRuta
Gaila, bet as niekuo negaliu padeti, apie busimu pirmoku mokytojas nieko nezinau, jei ka nors suzinosiu tai butinai parasysiu
Lineliuke
Sveikos. O maniske i pirma klase keliaus tik kitais metais,jei buciau leidus siemet tai rinkciausi mokytoja Renata,tikrai maloni, supratinga jauna mokytoja. smile.gif O tokia mokytoja kaip Aldona isvis nesuprantu kaip laiko mokykloje g.gif sako stipru uznugari turi,ji nesiskaito netik su vaikais,bet ir su suaugusiais,tikras gestapas,reiktu pamatyti doh.gif
milabra
QUOTE(Leticija @ 2008 01 07, 12:30)
*

Nu aš pavėluotai, bet patarsiu rinktis mokytoją Mariną. Renata irgi gera, bet ji išėjo lėliuko auginti. Tai tikrai rudenį negrįš.
Tik ne pas Aldoną schmoll.gif Nesuprantu ir aš jos fenomeno, kaip pas ją gali vaikai eiti į pamokas - tėvai gal nenormalūs, nemato kas darosi? blink.gif
mamutas
QUOTE(milabra @ 2008 02 21, 11:05)
Nu aš pavėluotai, bet patarsiu rinktis mokytoją Mariną. Renata irgi gera, bet ji išėjo lėliuko auginti. Tai tikrai rudenį negrįš.
Tik ne pas Aldoną  schmoll.gif Nesuprantu ir aš jos fenomeno, kaip pas ją gali vaikai eiti į pamokas - tėvai gal nenormalūs, nemato kas darosi?  blink.gif
*

Tevai gal ir mato, nors, aisku, visokiu yra, kitiem giliai dzin kas moko ju vaikus, bet baisiausia tai, jog Aldona turi mokyklos valdzios uznugari, gan auksta mokytojos kategorija ir t.t., ji visaip proteguojama. Jei taip butu, kad susidarytu tik dvi klases ir viena mokytoja reiketu mesti - manau, tai tikrai butu ne Aldona blink.gif
Leticija
As tai visai pasimeciau, nezinau, ar i Ziburelio pradine leist ar i Ziburi...
Gabe
maniske Ziburelyje siemet baigineja 4-a klase, tai dabar galvos skausmas "Kur leist i 5-aja klase?!" blink.gif Mokykla nesiskundziu, viskas thumbup.gif Sunus irgi nuo rudens i 1-aja klase jau sokuos.. Patiko, nes nera dickiu, priziurima aplinka, maistas darzelinuku tipo. Na pretenziju neturiu schmoll.gif Bet i 1-aja klase jau dabar rasem prasymus ax.gif

Dabar blaskausi: kur dukra det g.gif Ar Vaizganto, ar Ziburio, ar dar kazkur veziot?.. unsure.gif mergaites, padekit.. blush2.gif
irisine
QUOTE(mamutas @ 2008 01 07, 20:16)
Jei bus tos pacios, kurios dabar turi ketvirtokus, tai vaizdelis toks:
Aldona - Freken Bok atmaina ir is isores, ir is vidaus. Baisiai rekia ant vaiku, neleisciau nieku gyvu pas ja saviskiu. Nors kiti leidzia pas ja savo neklauzadas specialiai, kad paaukletu. Kaip bebutu keista, is visu mokytoju turi auksciausia kategorija.
Renata - gera mokytoja, tik tingi dirbti su silpnesniais, labai myli gerus mokinius ir gerai ismoko, tiek girdejau, nezinau, ar tai tiesa... Jos mama buvo mokytoja, ji dabar mokytoja... zodziu, turetu pas ja buti pedagogo gyslele. Jauna, tad gali iseiti i dekreta...
Marina - irgi gera mokytoja, myli vienodai visus vaikus, moka prie kiekvieno prieiti, susikalba ir su didziausiais neklauzadomis. Neperlenkia lazdos, nereikalauja is vaiku per daug, atsizvelgia i ju raida... Jai svarbiausia zmogus, labai zmogiska. Jei vaikas jautrus ar turi problemu, leisciau tik pas ja.
*

as taip pat lankiau Ziburi, tai apie mokytoja Aldona liko tik blogi atsiminimai, nors ji buvo ne mano mokytoja, bet pastoviai matydavau kaip ji rekia ant vaiku, o kartais ir uzvozia per galva, ar per uzpakali... g.gif tai pas ja jokiu budu neleiskit savo vaiku schmoll.gif
ruuda
Sveikos,mano vaikas lankė darzelį montesorį Žiburėlį ir paliksiu 1klasėje ten pat.Dičkių nėr saugiau,pavalgo grupėj,mokytojos šaunios,bet reik jau užsirašinėt,nes pirmumas lankantiem darzelį jų,o poto kitiem.
Grazuolytea
Sveikos bigsmile.gif apie šitą mokyklą galiu pasakyk,kad 50 procentų schmoll.gif o kiti 50 procentų thumbup.gif .Aš nelankaiu šios mokyklos,bet mano pusesėrė lanko kuri db yra 11-okė. Jai labai patinka jos mokytoja,valgyklos maistas ir renginiai,o nepatinka tai keli mokytojai ir direktorė doh.gif galvos skausmas
Silver Felis
QUOTE(ruuda @ 2008 03 18, 21:31)
Sveikos,mano vaikas lankė darzelį montesorį Žiburėlį ir paliksiu 1klasėje ten pat.Dičkių nėr saugiau,pavalgo grupėj,mokytojos šaunios,bet reik jau užsirašinėt,nes pirmumas lankantiem darzelį jų,o poto kitiem.
*

O kiek toje darzelyje - mokykloje pirmu klasiu?
gugu
Aš esu baigusi šią mokyklą, tiesa prieš daug metų. Bet kiek žinau direktorė dar ta pati (net teko stebėti kaip ji čia padarė karjerą). Labai gerai atsimenu kaip ji mus penktokėlius vadino MANKURTAIS verysad.gif . Aišku buvo ten ir gerų mokytojų ir šiaip sau.... BET AŠ TEN NENORĖČIAU NEI UŽ KA GRĮŽTI lotuliukas.gif . visa laimė, kad klasė pasitaikė draugiška. Bent jau tada ten buvo "žiauri"korupcija, o kaip dabar net ir nebežinau.
Astra
Parduodu mazai nesiota "Ziburio" mokyklos uniforma pradinokei. Languotas sijonukas ir liemene.
žariene
Norejau paklausti,ar kitais metais Marina ims pradinukus,ar ne?Na blogiausiu atveju tinka ir Renata,kaip ten su jomis?
mamutas
QUOTE(žariene @ 2008 09 18, 09:46)
Norejau paklausti,ar kitais metais Marina ims pradinukus,ar ne?Na blogiausiu atveju tinka ir Renata,kaip ten su jomis?
*

Tai kad šiemet Marina turi pirmokus. Renata lyg ir vaiką augina. g.gif
asis
KITAIS METAIS PIRMOKUS IMS LINA IR VIRGINIJA 4u.gif
dynaaa
tai kas per problemos jei tiek saibu turit kvieskit y namus ir tegu mokina. schmoll.gif
nu pikta kaip taip raso,nesuprantu juk kiekviena mama nori kad jos vaikuciui butu geriau,o cia saibas kazkokias siulina.o ka daryti toms mamytems kur irgi noretusi ko geriausio bet tiek pinigeliu neturi.piktina tokios zinutes.
Papildyta:
sia zinute siunciau spes rutai tik netaip issiunciau
Keitrina
sveikutes mano tai trys dukros viena 2005m baige kitos dvi dar mina slenksti pirmosios tai pradiniu mok buvo girmanta levinskiene pasakiska mok ir vakarelius suruosdavom vaikam ir sventes vienu zodziu puiki antrosios tai danute degutiene visiska priesingybe kaip sakant tik atkentem 4 m ne ti vaikam bet ir tevam ziauriai nepatiko kad net baigus 4 kl suruosem isvyka tai ji net nedalyvavo o treciosios musu antrokeles ilona sniriene jei lyginciau su anom dviem tai si antroje vietoje
asis
Nu as noreciau nesutikti su paskutine Keitrinos nuomone.Levinskienė gera tik stipriems mokiniams o su turinciais problemų ji labai arogantiška.Pati tai patyriau ir is kitu girdejau
Keitrina
na matai pas dukra klaseje tu probleminiu vaiku kaip tai ir nebuvo o kurie mokesi prasciau tai irgi nebuvo isskirti gal kita karta ir griesciau kas pasakoma bet kad kitaip ir neimanoma ,bet kazkaip lb draugiskai visi issiskyre ir dabar susitike pasisnekuciuojam ir ji visada pasidomi kaip dukrai sekasi
asis
Geram vaikui visos mokytojos geros. smile.gif
žariene
QUOTE(asis @ 2008 09 18, 19:24)
KITAIS METAIS PIRMOKUS IMS LINA IR VIRGINIJA 4u.gif
*

Tai gal zinote apie jas ka nors?buciau dekinga labai mirksiukas.gif
kamarele
QUOTE(asis @ 2008 12 05, 17:59)
Nu as noreciau nesutikti su paskutine Keitrinos nuomone.Levinskienė gera tik stipriems mokiniams o su turinciais problemų ji labai arogantiška.Pati tai patyriau ir is kitu girdejau
*

Mano mokytoja buvo ji tongue.gif Nezinau kaip dabar, bet anksciau turejo numyletinius, kuriais rupinosi, o su kitais is tiesu elgdavosi atsainiai, mano mama ja iki siol atsimena kaip labai arogantiska blush2.gif
Lineliuke
Sveikos. Mano vyresnele ketvirtoke,taigi pavasari jau baigia pradine smile.gif. O jaunele rudeni prades ax.gif Mes mokomes pas mokyt. Lina Klimiene,tai maloni,supratinga,draugiska,kai reikia ir griezta mokytoja wub.gif Istiesu tai neturiu jokiu jai priekaistu ir jaunele taip pat leisiu pas ja.
dynaaa
QUOTE(Astra @ 2008 06 09, 10:40)
Parduodu mazai nesiota "Ziburio" mokyklos uniforma pradinokei. Languotas sijonukas ir liemene.
*

labukas.norejau paklaust dar turi ta uniforma pradinukei?
žariene
Tai va kalbejau su viena mamyte,kurios vyresne dukryte irgi siemet baigs ketvirta klase,o jaunesne norejo taip pat vesti pas Klimiene,bet va direktore pareiske,kad siais metais visi pas ja nori, ir kad vietu tikrai tiek nebus,zodziu ir tapo man neaisku ar ji kysio norejo ar tikrai tokia situacija...Gal papasakosit apie Virginija?rodos jos pavarde Jankauskiene g.gif ka manot apie ja?
nepomukas
Pirkčiau 'Žiburio" mokyklos uniformos liemenes ( berniukui ir mergaitei - abu pradinių klasių).

tel. 8 610 36922
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.