jis vadinasi Nintendo DS Lite
Ka zinot apie sita zaisla? gal kur matet? kokia kaina?
![]() jis vadinasi Nintendo DS Lite Ka zinot apie sita zaisla? gal kur matet? kokia kaina?
Žinau, kad labai fainas ir brangus. jei neklystu, tai UK jis kainuoja apie 200 svarų. Mūsų pusbroliai tokį turi, tai mano merginos labai jau susidomėjusios žiūrėjo kaip jie žaidžia. Netgi svarstėm šiais metais per Kalėdas dovanoti, bet nutarėm palaukti kitų metų, kai vyresnioji daugiau mokės anglų kalbos.
Va, kaip tik yra www.smythstoys.com uz 124,98 svarus.
http://www.smythstoys.com/Shop_Product_Det...d7-5c5981a48c6b
aciu uz atsakyma dabar zinosiu
Na jis naujas dabar UK kainuoja 99.99,bet vieno zaidimo kaina naujo£29,bet galima panaudotu pirkt pvz 2 uz £20.Mes savo mazajai nupirkom i ateiti,tai dabar mamyte su teveliu pazaidzia vakarais
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 04, 13:50) Na jis naujas dabar UK kainuoja 99.99,bet vieno zaidimo kaina naujo£29,bet galima panaudotu pirkt pvz 2 uz £20.Mes savo mazajai nupirkom i ateiti,tai dabar mamyte su teveliu pazaidzia vakarais O kur jus perkat tuos panaudotus zaidimus? QUOTE(Kristin @ 2008 04 24, 21:49) Pirkau ,,Blockbuster,,ten kur nuomoja diskus,ten rasi skyrelis yra panaidotu disku,ten pvz kas nors nebezaidzia ir atnesa,tai gali uz maziau nei puse kainos nusipirkti QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 25, 00:27) Pirkau ,,Blockbuster,,ten kur nuomoja diskus,ten rasi skyrelis yra panaidotu disku,ten pvz kas nors nebezaidzia ir atnesa,tai gali uz maziau nei puse kainos nusipirkti Net nepagalvojau,kad blockbusteri gali but
Kokio amžiaus Jūsų vaikai, kurie jau žaidžia? Ar 6-metis jau įsikirs, ką ten veikt reikia?
Gal kas nors turit nusibodusį tokį daiktą ir norit parduoti ?
JO STOVI jis jau pas mus nenaudojamas,bet parduoti dar nesinori,gal dar zais,kai pauges
O gal nebežais?
Mano bernai is ranku jo nepaleidzia
Maniškis tai labai žaidžia, reikia ribot, nes galėtų visą dieną žaist
QUOTE(ypata @ 2008 11 04, 19:30) O gal nebežais? Va čia pabandyk pasiteiraut http://www.skelbiu.lt/5051270.html Papildyta: QUOTE(ypata @ 2008 05 04, 12:27) Maniškis jau nuo 5 metų puikiausiai žaidžia
Ziurint kur pirksi. Parduotuvej virs 500lt , internetu gali uz pvz 130doleriu nusipirkt, plius siuntimai ...
Turiu tokius zaidimus visiskai naujus melyna ir rozini. Parvezti is Amerikos. Jei domina, kreipkites.
Domina, kreipiuosi
Atsakysiu ryt, nes siuo metu ne namie esu. O zaidimai namie. Bandysiu vyrui pasukt ir paprasysiu, kad jis paziuretu kas ten ieina, man nebuvo kada ziuret , o ir nelabai suprantu
Del kainos....- siulykit, tarsimes
Parduodu juodą Nintendo DS Lite kartu su R4DS korta, kuri leidžia žaisti iš interneto parsisiųstus žaidimus, 2gb kortele (telpa 40-60 žaidimų, galiu įrašyti kokių pageidaujate), 3 stylus'ai, pirktas ne Lietuvoje, tačiau pakrovėjas perdarytas, kad tiktų kištukams. 300 litų, Vilnius. Rašykite AŽ jei kam reikia
Cia sitas zaidimas:
http://i471.photobucket.com/albums/rr75/va...to/P8290181.jpg http://i471.photobucket.com/albums/rr75/va...to/P8290182.jpg Jis be jokiu aksesuaru. Su pakroveju. Kaina 450lt
Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet kur logika pirkti daiktą už 450 be jokių garantijų ir žaidimų, kai oficialioj parduotuvėj galima nupirkti už 515Lt ?..
Viskas gerai, nera blogai issakyt savo nuomone. Kadangi mes siuos zaidimus pirkom ne pardavimui , o sau , tai ta kaina....... Tikrai neisivaizduoju ....
Sis zaidimas nera visiskai plikas, ten yra kazkokiu zaidimuku, bet mes kol kas nelendam i ji ir nezaidziam, kol nensusprendem ar deti vaikams po eglute , ar vis delto nereikia. Manau ir Lietuvoj pirkdama gausi ta pati, o jei jau nori kazko papildomo (ideklo, zaidimu ir pan.) - tai papildomai ir moket teks Bet velgi - ir cia tik mano nuomone
Zaidimuku jokiu prie jo nebuna kai perki,jei nori su zaidimuku tai ir kainos kitos tada buna
Melyno nebera, o rozini pasiliekam sau
tai bent naujiena . kokio amziaus jaunimui jis tinka
Turim keleta zaidimu parduot nintendo ds lite, gal kas nores
ieškau pirkti Nintendo. Siūlykit į AŽ
Laba diena,
Gal galite pasakyti iš kur gauti atminties kortele? Mes nenorime pirkti tokiu brangiu žaidimu. Jeigu galite pasakykite daugiau apie korteles nes aš nieko apie jas neišmanau.
Man tai tie žaidimai atrodo labai brangus
QUOTE(Lindey @ 2008 12 14, 21:09) Man tai tie žaidimai atrodo labai brangus Nu brangoki, tik va idomu irasyti i ta kortele kokia ju kokybe
Nežinau, bet kokybe turėtu buti tokia pati mano manymu. Skaičiau, kad tinka microsd ,bet bijau pirkti nes gal netiks
Jau išsiaiškinau
Reikia nindento ds adapterio ar kažko tokio kurio Lietuvoje lengvai negausi. Nežinau ka daryt?Mes turime nintendo ds ir viena žaidimą. Tikrai nepirksime žaidimu už 100lt ir dar plius kelione į Vilnių ar kt dėl vieno žaidimo. Gal kur yra pigiu žaidimu? Kaip buna nelegaliu žaidimu ant PC už 10-30lt tai gal yra ir ant Nintendo?
As savo sunui zaidimus Nintendo Ds lite kompiuteriukui perku ebay aukcionuose. kol kas kiek siunciausi viskas buvo ok
Sveikutes.
Jei kazka domina NINTEND DS LITE, tai as turiu pardavimui. mano ir vyro. Siaip tinka ir vaikams ir suaugusiems, priklauso nuo zaidimu, kadangi mes daug keliaujame,skraidome tai pravercia labai. Tiesiog kyla azartas (nes turim du vienodus zaidimus) kuris daugiau tasku surinks. Bet vyras jau nuziurejo kitoki zaisliuka, tai sake-parsiduok situs,nupirksiu kita Papildyta: QUOTE(Muzika @ 2008 12 05, 07:29) Labutis, jei vis dar ieskai...turime pardavimui dvejus nintendus ir dar su zaidimais (mano ir vyro)
as galeciau pasiulyti daug nauju zaidimu
QUOTE(vau @ 2008 11 15, 06:59) Ziurint kur pirksi. Parduotuvej virs 500lt , internetu gali uz pvz 130doleriu nusipirkt, plius siuntimai ... Turiu tokius zaidimus visiskai naujus melyna ir rozini. Parvezti is Amerikos. Jei domina, kreipkites. Beveik tas pats gaunasi, kas siusti is uzsienio, jei ne brangiau.
tam Nintendo DS yra labai įdomių dalykų pasirinkimas. va ką tik iš amazono įsigijau "Classic books collection". daiktas kur ilgą laiką nenusibos
QUOTE(Dios @ 2009 05 15, 16:32) tam Nintendo DS yra labai įdomių dalykų pasirinkimas. va ką tik iš amazono įsigijau "Classic books collection". daiktas kur ilgą laiką nenusibos Su homebrew i Nintendo DS ir savo tekstus galima susideti ir skaityti. Nemokamai. Tik tiek, kad kaip knygute NDS'o ekraniukai turetu labiau varginti akis nei iprastinis popierinis variantas.
Sveiki, norejau pasiteirauti, kiek Lietuvoje kainuoja N DS su kamera?
Bebra5, gavau zinute, atsakiau.
keliu temą
|