Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nintendo DS Lite
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2
Mamytia:)
user posted image

jis vadinasi Nintendo DS Lite
Ka zinot apie sita zaisla? gal kur matet? kokia kaina? unsure.gif rolleyes.gif
Paja
Žinau, kad labai fainas ir brangus. jei neklystu, tai UK jis kainuoja apie 200 svarų. Mūsų pusbroliai tokį turi, tai mano merginos labai jau susidomėjusios žiūrėjo kaip jie žaidžia. Netgi svarstėm šiais metais per Kalėdas dovanoti, bet nutarėm palaukti kitų metų, kai vyresnioji daugiau mokės anglų kalbos. smile.gif
Paja
Va, kaip tik yra www.smythstoys.com uz 124,98 svarus. ax.gif sakau, gal vėliau dar pigiau bus-nuolaidos prasidės. bigsmile.gif
http://www.smythstoys.com/Shop_Product_Det...d7-5c5981a48c6b
Mamytia:)
aciu uz atsakyma dabar zinosiu 4u.gif ax.gif
Auksesmama
Na jis naujas dabar UK kainuoja 99.99,bet vieno zaidimo kaina naujo£29,bet galima panaudotu pirkt pvz 2 uz £20.Mes savo mazajai nupirkom i ateiti,tai dabar mamyte su teveliu pazaidzia vakarais blush2.gif labai gerai,kai vaziuji kur nors ilgesniai kelione,vaikas turi kuom uzsiimti thumbup.gif
Kristin
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 04, 13:50)
Na jis naujas dabar UK kainuoja 99.99,bet vieno zaidimo kaina naujo£29,bet galima panaudotu pirkt pvz 2 uz £20.Mes savo mazajai nupirkom i ateiti,tai dabar mamyte su teveliu pazaidzia vakarais blush2.gif labai gerai,kai vaziuji kur nors ilgesniai kelione,vaikas turi kuom uzsiimti thumbup.gif
*

O kur jus perkat tuos panaudotus zaidimus? g.gif
Auksesmama
QUOTE(Kristin @ 2008 04 24, 21:49)
O kur jus perkat tuos panaudotus zaidimus? g.gif
*

Pirkau ,,Blockbuster,,ten kur nuomoja diskus,ten rasi skyrelis yra panaidotu disku,ten pvz kas nors nebezaidzia ir atnesa,tai gali uz maziau nei puse kainos nusipirkti mirksiukas.gif beje dabar maciau ir per ebay galima pigiai zaidimu pirkti blush2.gif
Kristin
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 25, 00:27)
Pirkau ,,Blockbuster,,ten kur nuomoja diskus,ten rasi skyrelis yra panaidotu disku,ten pvz kas nors nebezaidzia ir atnesa,tai gali uz maziau nei puse kainos nusipirkti mirksiukas.gif beje dabar maciau ir per ebay galima pigiai zaidimu pirkti blush2.gif
*

Net nepagalvojau,kad blockbusteri gali but rolleyes.gif , ACIU 4u.gif
Auksesmama
QUOTE(Kristin @ 2008 04 25, 15:57)
Net nepagalvojau,kad blockbusteri gali but rolleyes.gif , ACIU 4u.gif
*

NERA UZ KA 4u.gif
ypata
Kokio amžiaus Jūsų vaikai, kurie jau žaidžia? Ar 6-metis jau įsikirs, ką ten veikt reikia?
Auksesmama
QUOTE(ypata @ 2008 05 04, 11:27)
Kokio amžiaus Jūsų vaikai, kurie jau žaidžia? Ar 6-metis jau įsikirs, ką ten veikt reikia?
*

Na manajai va dar tik 3bus ir jau jinai su susidomejimu zaidzia zaidimus doh.gif
ypata
Gal kas nors turit nusibodusį tokį daiktą ir norit parduoti ? wink.gif
Auksesmama
JO STOVI jis jau pas mus nenaudojamas,bet parduoti dar nesinori,gal dar zais,kai pauges blush2.gif
ypata
O gal nebežais? wink.gif Maniškis šešiametis jau nžn kiek laiko svajoja, bet kažkaip naujo pirkti nesinori, brangus - bjaurybė...
Auksesmama
QUOTE(ypata @ 2008 11 04, 18:30)
O gal nebežais? wink.gif Maniškis šešiametis jau nžn kiek laiko svajoja, bet kažkaip naujo pirkti nesinori, brangus - bjaurybė...
*

Ka gali zinot,bet va kai kur vaziuojam,tai as pati zaidziu ,,mario,,,neuzmusama zaidima blush2.gif
Kristin
Mano bernai is ranku jo nepaleidzia doh.gif ,tik va vienu jau nelabai pasidalina,tai teks maziui dar viena pirkt ax.gif O ir man patinka pazaist lotuliukas.gif
Martyna
Maniškis tai labai žaidžia, reikia ribot, nes galėtų visą dieną žaist doh.gif

QUOTE(ypata @ 2008 11 04, 19:30)
*

Va čia pabandyk pasiteiraut mirksiukas.gif
http://www.skelbiu.lt/5051270.html
Papildyta:
QUOTE(ypata @ 2008 05 04, 12:27)
*

Maniškis jau nuo 5 metų puikiausiai žaidžia thumbup.gif
PoniaV7
QUOTE(ypata @ 2008 11 04, 20:30)
*

Kiek kainuoja? 4u.gif
vau
Ziurint kur pirksi. Parduotuvej virs 500lt , internetu gali uz pvz 130doleriu nusipirkt, plius siuntimai ...
Turiu tokius zaidimus visiskai naujus melyna ir rozini. Parvezti is Amerikos. Jei domina, kreipkites.
ypata
Domina, kreipiuosi wink.gif
Kerina
QUOTE(vau @ 2008 11 15, 05:59)
Ziurint kur pirksi.  Parduotuvej virs 500lt , internetu gali uz pvz 130doleriu nusipirkt, plius siuntimai ...
Turiu tokius  zaidimus  visiskai naujus melyna ir rozini. Parvezti is Amerikos. Jei domina,  kreipkites.
*

Domina,domina,domina ax.gif Jei galit visą info rašykit į až.Ačiū.
vau
Atsakysiu ryt, nes siuo metu ne namie esu. O zaidimai namie. Bandysiu vyrui pasukt ir paprasysiu, kad jis paziuretu kas ten ieina, man nebuvo kada ziuret , o ir nelabai suprantu blush2.gif
Del kainos....- siulykit, tarsimes
bogs
Parduodu juodą Nintendo DS Lite kartu su R4DS korta, kuri leidžia žaisti iš interneto parsisiųstus žaidimus, 2gb kortele (telpa 40-60 žaidimų, galiu įrašyti kokių pageidaujate), 3 stylus'ai, pirktas ne Lietuvoje, tačiau pakrovėjas perdarytas, kad tiktų kištukams. 300 litų, Vilnius. Rašykite AŽ jei kam reikia smile.gif
vau
Cia sitas zaidimas:
http://i471.photobucket.com/albums/rr75/va...to/P8290181.jpg

http://i471.photobucket.com/albums/rr75/va...to/P8290182.jpg

Jis be jokiu aksesuaru. Su pakroveju. Kaina 450lt
ypata
Nenoriu pasirodyti nemandagi, bet kur logika pirkti daiktą už 450 be jokių garantijų ir žaidimų, kai oficialioj parduotuvėj galima nupirkti už 515Lt ?..
vau
Viskas gerai, nera blogai issakyt savo nuomone. Kadangi mes siuos zaidimus pirkom ne pardavimui , o sau , tai ta kaina....... Tikrai neisivaizduoju ....
Sis zaidimas nera visiskai plikas, ten yra kazkokiu zaidimuku, bet mes kol kas nelendam i ji ir nezaidziam, kol nensusprendem ar deti vaikams po eglute , ar vis delto nereikia. Manau ir Lietuvoj pirkdama gausi ta pati, o jei jau nori kazko papildomo (ideklo, zaidimu ir pan.) - tai papildomai ir moket teks
Bet velgi - ir cia tik mano nuomone 4u.gif
Kristin
Zaidimuku jokiu prie jo nebuna kai perki,jei nori su zaidimuku tai ir kainos kitos tada buna 4u.gif
vau
Melyno nebera, o rozini pasiliekam sau smile.gif
laumele
tai bent naujiena . kokio amziaus jaunimui jis tinka
Kristin
Turim keleta zaidimu parduot nintendo ds lite, gal kas nores 4u.gif
Muzika
ieškau pirkti Nintendo. Siūlykit į AŽ
Muzika
QUOTE(Muzika @ 2008 12 05, 10:29)
*

vis dar neturiu 4u.gif
Lindey
Laba diena,
Gal galite pasakyti iš kur gauti atminties kortele? Mes nenorime pirkti tokiu brangiu žaidimu. Jeigu galite pasakykite daugiau apie korteles nes aš nieko apie jas neišmanau.verysad.gif Iš ankslo labai labai ačiū aciuks.gif
Kristin
QUOTE(Lindey @ 2008 12 14, 20:49)
Laba diena,
Gal galite pasakyti iš kur gauti atminties kortele? Mes nenorime pirkti tokiu brangiu žaidimu. Jeigu galite pasakykite daugiau apie korteles nes aš nieko apie jas neišmanau.verysad.gif  Iš ankslo labai labai ačiū  aciuks.gif
*

Mes perkam zaidimus,tai nezinau del tos korteles 4u.gif
Lindey
Man tai tie žaidimai atrodo labai brangus unsure.gif nežinau, manau geriau butu gauti tą kortele. Kiek žinau tai tereikia įkelti žaidimus ir viskas g.gif
Kristin
QUOTE(Lindey @ 2008 12 14, 21:09)
Man tai tie žaidimai atrodo labai brangus  unsure.gif nežinau, manau geriau butu gauti tą kortele. Kiek žinau tai tereikia įkelti žaidimus ir viskas g.gif
*

Nu brangoki, tik va idomu irasyti i ta kortele kokia ju kokybe g.gif ir kaip ten viskas Pvz. kai zaidi zaidima tai gali iseivint,kad kita kart toliau galetum zaist,o idomu ar kortelej imanoma iseivint,kai joje tiek daug zaidimu surasyta g.gif
Lindey
Nežinau, bet kokybe turėtu buti tokia pati mano manymu. Skaičiau, kad tinka microsd ,bet bijau pirkti nes gal netiks doh.gif aš gyvenu tokiame mažame miesteli ir mes nintendo ds pirkome Vilniuje. Jei galėčiau pasiklausčiau kokioje parduotuvėje.
Lindey
Jau išsiaiškinau
Reikia nindento ds adapterio ar kažko tokio kurio Lietuvoje lengvai negausi. Nežinau ka daryt?Mes turime nintendo ds ir viena žaidimą. Tikrai nepirksime žaidimu už 100lt ir dar plius kelione į Vilnių ar kt dėl vieno žaidimo. Gal kur yra pigiu žaidimu? Kaip buna nelegaliu žaidimu ant PC už 10-30lt tai gal yra ir ant Nintendo?
RUPUTUPU
As savo sunui zaidimus Nintendo Ds lite kompiuteriukui perku ebay aukcionuose. kol kas kiek siunciausi viskas buvo ok smile.gif, o kainos ten zaidimo su atsisiuntimu ~ 60 Lt
Jestea
Sveikutes.

Jei kazka domina NINTEND DS LITE, tai as turiu pardavimui. mano ir vyro. Siaip tinka ir vaikams ir suaugusiems, priklauso nuo zaidimu, kadangi mes daug keliaujame,skraidome tai pravercia labai. Tiesiog kyla azartas (nes turim du vienodus zaidimus) kuris daugiau tasku surinks. Bet vyras jau nuziurejo kitoki zaisliuka, tai sake-parsiduok situs,nupirksiu kita lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai vat..prasom i Az, turim ir zaidimu. (ir mergaitem,ir berniukamir suaugusimes)labai gerai laiko baterijos, kaip sakant-taupem ir tausojom,bet,,,viskas keiciasi,eina tolyn, norisi vis naujasniu zaislu bigsmile.gif . thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Muzika @ 2008 12 05, 07:29)
*

Labutis, jei vis dar ieskai...turime pardavimui dvejus nintendus ir dar su zaidimais (mano ir vyro) bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
rytiz
as galeciau pasiulyti daug nauju zaidimu wink.gif 1 zaidimas kainuotu 40-50 Lt. tik va vienas trukumas kad siuncia ilgokai truktu apie menesi. tad jei ka sudominau parasykit : email rytiz2873@gmail.com
rytiz
QUOTE(rytiz @ 2009 05 05, 10:10)
as galeciau pasiulyti daug nauju zaidimu wink.gif 1 zaidimas kainuotu 40-50 Lt. tik va vienas trukumas kad siuncia ilgokai truktu apie menesi. tad jei ka sudominau parasykit : email rytiz2873@gmail.com
*

zaidimai nenaudoti
PoniaV7
QUOTE(vau @ 2008 11 15, 06:59)
Ziurint kur pirksi.  Parduotuvej virs 500lt , internetu gali uz pvz 130doleriu nusipirkt, plius siuntimai ...
Turiu tokius  zaidimus  visiskai naujus melyna ir rozini. Parvezti is Amerikos. Jei domina,  kreipkites.
*

Beveik tas pats gaunasi, kas siusti is uzsienio, jei ne brangiau. doh.gif O ir zaidimai brangesni nei LT, keista. blink.gif
Pangasija
tam Nintendo DS yra labai įdomių dalykų pasirinkimas. va ką tik iš amazono įsigijau "Classic books collection". daiktas kur ilgą laiką nenusibos thumbup.gif
bebra5
QUOTE(Dios @ 2009 05 15, 16:32)
tam Nintendo DS yra labai įdomių dalykų pasirinkimas. va ką tik iš amazono įsigijau "Classic books collection". daiktas kur ilgą laiką nenusibos  thumbup.gif
*

Su homebrew i Nintendo DS ir savo tekstus galima susideti ir skaityti. Nemokamai.
Tik tiek, kad kaip knygute NDS'o ekraniukai turetu labiau varginti akis nei iprastinis popierinis variantas.
PoniaV7
Sveiki, norejau pasiteirauti, kiek Lietuvoje kainuoja N DS su kamera?

Bebra5, gavau zinute, atsakiau. 4u.gif
DANIELE22
keliu temą 4u.gif
Kristin
QUOTE(DANIELE22 @ 2009 09 11, 09:07)
keliu temą 4u.gif
*

Aha kazkaip apmire si tema smile.gif
Gal kas turit Nintendo Wii rolleyes.gif mano chebra vis praso nupirkt, nes tipo visi draugai turi doh.gif tai Kaledom galvoju pirkt ,tik nezinau ar nintendo wii ar Xbox g.gif
laimuleee
thumbup.gif Tikrai geras zaidimas thumbup.gif
Limcamca
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 25, 01:27)
*

Nu geras, nežinojau tokio dalyko thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.