Moderatorė muminukas
ar zaidimai, tinkantys Nintendo DS tiks ir Nintendo DS Lite?
Mes turim nintendo ds lite, kuris parkeliavo is uzsienio. Dukrai labai patinka, bet vyrui ne ka maziau
labas o gal zinote is kur atsisiusti nintendo zaidimu?
iš Baltic torrent
Sveiki
Gal kas galetu pagelbeti... nupirkom sunui Nintendo DS Lite, prie jo aisku kad ir zaidimu. Vienas is ju yra "Cars". Tai dabar iskylo viena problema, nesuprantame ka reikia daryti su Tractor Tipping kambariu..... Nesuprantam nors tu ka...
Sveiki, gal kas iš jūsų jau turi nauja Nintendo DSi XL, kokios nuomones?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=8vtUssQm6NQ
geras daiktas, tikrai labai labai geras. tinka ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. aš jame užsienio kalbų mokinuosi
QUOTE(Barby @ 2010 08 17, 18:44) Sveiki, gal kas iš jūsų jau turi nauja Nintendo DSi XL, kokios nuomones? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8vtUssQm6NQ turim ,man tai truputi griozdiskas jis, bet ekranas daug didesnis uz nintendo ds lite, tai zaidziat skirtumas tikrai yra. Dabar laibai laukiam naujojo Nintendo 3DS QUOTE(Kristin @ 2010 08 18, 12:08) turim ,man tai truputi griozdiskas jis, bet ekranas daug didesnis uz nintendo ds lite, tai zaidziat skirtumas tikrai yra. O tau kuris patiko labiau ar Nintendo DSi XL ar Nintendo DSi? QUOTE(Kristin @ 2010 08 18, 12:08) Dabar laibai laukiam naujojo Nintendo 3DS Ir vel naujas bus modelis Nintendo 3DS, taip greitai O kada žada buti pardavime?
Sveiki,mes taip pat zaidziam Nintendo DSi XL.Dabar kaip tik bandom atsisiusti zaidimu,uzsiregistravom i nintendo kluba,dar gerai neissiaiskinom kaip ten ka daryt.
EX]Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. [/EX] |