Čia yra gražių "auksinių" origami gulbių, papuoštų, ir manau tiktų padovanoti auksinių vestuvių proga.
pirmas metines- su draugais, antras- skridom i paryziu, trecias - prie juros lt, ketvirtos- sodybos statybose
Labukas,
kreipiuosi i jus pagalbos,auksines vestuves beldzias i musu namus,bet nuo ko pradeti net neisivaizduoju,zmoniu apie 100 kaip juos uzimti ir kaip pravesti vakara nezinau GELBEKIT,PADEKIT
Mums siandien 2-osios vestuviu metines
Vienur rasoma,kad popierines, kitur,kad medvilnines....
Na, man bus tik pirmosios metines, baisoka, bet ir miela... Radau viena svetaine, kurioje nuotraukas galima labai graziai pauosti, ten toki visokie remeliai ir pan, tai va sugalvojau viena graziausiu vestuviniu foto papuosti tais remeliais ir isdidinti. Turetu buti labai garzu. Pasikabinsime kur salione
QUOTE(Mazulytee @ 2010 02 02, 16:15) siaip kaip ir pirmos raso kartunines, bet mes sventem kaip popierines , o antrasias svesim kaip medvilnines nevisur kartunines raso Vestuviu metines Vestuviu metines.. Vestuviu metinesw... Mes taip pat sventeme pirmasias popierines, o antrasias medvilnines QUOTE(M@mulyte @ 2010 02 08, 09:24) nevisur kartunines raso Vestuviu metines Vestuviu metines.. Vestuviu metinesw... Mes taip pat sventeme pirmasias popierines, o antrasias medvilnines Mhm zinau kad visur vis kitaip raso , mes taip pat antrasias medvilnines svesim
as taip pat kazkur buvau radus kad pirmosios popierines, tai taip ir svantem
Sveikos, kitais metais - 10- asis musu vestuviu jubiliejus, kaip manote, ar tiktu atnaujinti santuokos izadus baznycioje - labai noreciau... man 10 metu santuokoj atrodo tikrai nemazai, juolab, kad ir meile tokia pati karsta, o kaip jums is salies atrodo?.. ar verta svente kelt?
QUOTE(ttulpyte @ 2010 02 25, 12:46) Sveikos, kitais metais - 10- asis musu vestuviu jubiliejus, kaip manote, ar tiktu atnaujinti santuokos izadus baznycioje - labai noreciau... man 10 metu santuokoj atrodo tikrai nemazai, juolab, kad ir meile tokia pati karsta, o kaip jums is salies atrodo?.. ar verta svente kelt? 10 metu isties nemazai jau QUOTE(Mazulytee @ 2010 02 25, 16:22) 10 metu isties nemazai jau Taip kelione tikrai butu super, bet noriu ir sventes ir keliones
Kam idomu straipsniukas neblogas, kokie bendro gyvenimo metai, kokias vestuvių metines simbolizuoja.
http://www.siuvimas.lt/index.php?module=co...icle&id=418
Sveikos...ir aš pradėjau skaitinėti - bus senelių auksinės vestuvės, bet nieko įdomaus kol kas nerandu...
QUOTE(ttulpyte @ 2010 02 25, 14:46) Sveikos, kitais metais - 10- asis musu vestuviu jubiliejus, kaip manote, ar tiktu atnaujinti santuokos izadus baznycioje - labai noreciau... man 10 metu santuokoj atrodo tikrai nemazai, juolab, kad ir meile tokia pati karsta, o kaip jums is salies atrodo?.. ar verta svente kelt? Labai graži idėja:) Aš irgi norėčiau po 10 metų įžadus atnaujinti, šventę padaryti, gal net dar kartą vestuvinę suknelę apsivilkti. Man gražu. Be to, kuo daugiau gyvenime švenčių, tuo apskritai gražiau.
Grazu, mes su vyru irgi esam sutare, kad jeigu 10 metu pragyvensim eisim i baznycia sliubo
Mano seneliu sia vasara liepos menesi taip pat bus auksines vestuves. Tai noreciau pasitarti ka galima jiems padovanoti? Dovana butu tukriausiai nuo ju dvieju anukiu: manes ir mano sesers
QUOTE(olia12 @ 2010 03 13, 17:44) Grazu, mes su vyru irgi esam sutare, kad jeigu 10 metu pragyvensim eisim i baznycia sliubo Jūs pirmą kartą eitumėte "šliūbo", o kiti galvoja jį pakartoti 10mečio proga. Įdomu, ar mūsų prosenelių laikais vykdavo tokie įžadų atnaujinimai, ar čia tik pastarojo dešimtmečio mada?
gal kas nors darėte vestuvių metinėms laikraštį?
Vat kaip vadinasi visos vestuviu sukaktys po 10 ir daugiau metu: medines, sidabrines ir visokios kitokios vestuves
Papildyta:
Laba diena, na ka ir pas musu gimines laukia tokia grazi svente
Mums šiemet sukanka 10 metų, kaip mes santuokoje. Gal turite kokių idėjų kokią galėčiau vyrui dovaną padaryti
Norisi kažko originalaus ir įsimintino
Galiu pasiūlyti rankų darbo atvirukų tokia proga:
![]() Visi atvirukai iš kokybiško perlamutrinio popieriaus, atviruko dydis 15x21 cm, su voku bei popieriumi viduje sveikinimui įrašyt. Galima ir individualaus dizaino atviruką pagal Jūsų pageidavimus (spalva, dydis, formos, papuošimai ir t.t.) pagaminti. ![]() ![]() ![]()
Sveikutes
Artėja mūsų su vyru pirmosios vestuvių metinės. Norėtumėme šią šventę kaipnors smagiai atsvęsti. Ir ne dviese ( dviese ir taip dažnai save palepiname, kurnors isvaziuojame ir pan. romantikos mūsų šeimoje netrūksta QUOTE(kaari @ 2010 03 25, 23:09) Jūs pirmą kartą eitumėte "šliūbo", o kiti galvoja jį pakartoti 10mečio proga. Įdomu, ar mūsų prosenelių laikais vykdavo tokie įžadų atnaujinimai, ar čia tik pastarojo dešimtmečio mada? Manau, akd būdavo ir anksčiau:) Visais laikais žmonės nori patvirtinti savo jausmus vienas kitam ir ta pačia proga gražąi šventę pasidaryti:)
na mes metiniu proga pasidovanojom sau grazia diena... nuvaziavom i baznycia kalnuose. o ten kaip tik po vestuviu buvo likes raudonas kilimas ant laiptu, tai buvo nepakartojama
Jau yra tema apie vestuviu metines, cia galima rasti ideju
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry36718599
nors uzsimusk...
Siandien musu jubiliejus -10 metu kaip vede
Sveikos
Neuzkalnu svesime 2 vestuviu metines -medvilnines ir pritrukau biskeli iddeju
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|