Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
Speigė mastau.gif

pati sugalvojau ax.gif nors gal kažkas jau irgi buvo ar yra sugalvojęs. man visai mielai skamba smile.gif
tasha
Radau varda Banguole g.gif
muminukas
Vaita mastau.gif
Diolia
na man dar negresia tapti mamyte bet man mielas vardas berniukui yra
ATAS
ARTAS
MARKAS

o mergaitei tai tikrai grazus
KARILE
ULA(gal ir ne retas bet grazus)
MIJA
rytoj
QUOTE(Diolia @ 2007 12 09, 17:31)
ATAS
ARTAS
MARKAS

KARILE
MIJA

*

Iš visų jų man tik Ūla ir Karilė patinka. Karilė gal ir nepatiktų, bet labai simpatišką merginą tokiu vardu pažįstu rolleyes.gif O Ūla savo vaiką pavadinčiau.
Visi kiti vaardai - trumpiniai arba svetimybės, nieko mandro cool.gif irnesakyk.gif
Li
Milisandra doh.gif
tasha
QUOTE(Diolia @ 2007 12 09, 15:31)
ATAS
ARTAS
MARKAS

KARILE
MIJA

*

ienintelis normalus ULA, visi kiti schmoll.gif schmoll.gif
muminukas
Karilė tai man labai gražus wub.gif net už Kariną gražesnis.
melana
Vienos SM forumietės sūnus- Raldas
***Žaltvykslė
Aridonas -kaip jums?Vieną pažinojau,visai tiko jam tas vardas...
Fixa
Fiokla blink.gif ir Narsetas doh.gif
faustluk
vienzo, siandien man jau mano siulyti vardai nebeaktualus: nei MEJA nei LUKNE. Katastrofa...Pavadinsiu: Mergaite tongue.gif Greit priimu sprendimus ir ideju buna sociai, bet cia?...Tustuma. Gal Vytaute? Mano trumpa varda daug kas sitaip prailgina. Duociau savo, nes man mano labai labai grazus ir prasmingas. Bet dvi tokiu paciu vardu seimoje- nefaina. Viena didzioji, kita mazoji. Arba: viena senoji, kita jaunoji cool.gif

O mano drauge vakar pasigimde LUKRECIJA (mano uosviene savo vista tokiu vardu vadina. Ciku-raku jai!!!). Va, turiu raganisku bruozu: tai susapnuoju, tai pagalvoju... Vakar juk tokia grazi diena buvo...Ir begalinis noras jai paskambinti: gal jau? Maniau: o kaip noreciau tokia diena pati gimdyti. O ji- se tau, taip ir padare!!!
*GAILĖ*
QUOTE(Fixa @ 2007 12 10, 10:50)
Fiokla  blink.gif  ir Narsetas doh.gif
*

doh.gif žiauru
QUOTE(busVakare @ 2007 12 10, 12:44)
vienzo, siandien man jau mano siulyti vardai nebeaktualus: nei MEJA nei LUKNE. Katastrofa...Pavadinsiu: Mergaite tongue.gif Greit priimu sprendimus ir ideju buna sociai, bet cia?...Tustuma. Gal Vytaute? Mano trumpa varda daug kas sitaip prailgina. Duociau savo, nes man mano labai labai grazus ir prasmingas. Bet dvi tokiu paciu vardu seimoje- nefaina. Viena didzioji, kita mazoji. Arba: viena senoji, kita jaunoji cool.gif

O mano drauge vakar pasigimde LUKRECIJA (mano uosviene savo vista tokiu vardu vadina. Ciku-raku jai!!!). Va, turiu raganisku bruozu: tai susapnuoju, tai pagalvoju... Vakar juk tokia grazi diena buvo...Ir begalinis noras jai paskambinti: gal jau? Maniau: o kaip noreciau tokia diena pati gimdyti. O ji- se tau, taip ir padare!!!
*

nesupratau, o tai kur čia problema? pasidaryk vardų sąrašą, kurie tau patinka ir padaryk apklausą sm. na ir balsuos mamkos ir padės tau apsispręst cool.gif

o Lukrecija - normalus žmogiškas vardas. o jei kažkas taip pavadino savo vištą, tai dar ne priežastis vardą nurašyt kaip netinkamą mergaitei. nieko čia tragiško nematau, kad gyvūnus žmonių vardais vadina - nu gal myli kaip žmogų tą gyvulėlį biggrin.gif
faustluk
QUOTE(ingalp @ 2007 12 10, 14:10)

nesupratau, o tai kur čia problema? pasidaryk vardų sąrašą, kurie tau patinka ir padaryk apklausą sm. na ir balsuos mamkos ir padės tau apsispręst  cool.gif

o Lukrecija - normalus žmogiškas vardas. o jei kažkas taip pavadino savo vištą, tai dar ne priežastis vardą nurašyt kaip netinkamą mergaitei. nieko čia tragiško nematau, kad gyvūnus žmonių vardais vadina - nu gal myli kaip žmogų tą gyvulėlį  biggrin.gif
*

ingalp, as gal labai riebiai issireiskiau, bet PROBLEMOS dideles ir as nematau. O Lukrecijos vardo del tos vargses visteles nenurasiau cool.gif
muminukas
Vytautė labai gražu wub.gif ir trumpinys Vytė gražu ax.gif
mercedes
Zinau mergyte vardu Novilte,gana retas vardas rolleyes.gif
rytoj
Šiandien radau moteriškę, vardu Zelma cool.gif

Ir truputį ne į temą, bet prie vardų irgi. Aną savaitę tarp dokumentų atknisau vieną italą su dviem vardais - Robino Guido hihihi.gif
Ramunita
QUOTE(muminukas @ 2007 12 09, 10:29)
Speigė mastau.gif

pati sugalvojau  ax.gif nors gal kažkas jau irgi buvo ar yra sugalvojęs. man visai mielai skamba  smile.gif
*

man Šalnė gražu ax.gif
Li
QUOTE(rytoj @ 2007 12 10, 20:23)
*

mano vyro senelio brolio žmona buvo Zelma. aišku jos tautybė - vokietė ax.gif
Nataliukas
As dukryte Nikolė pavadinau blush2.gif man labai grazu wub.gif
jungle
QUOTE(rytoj @ 2007 12 10, 20:23)

*

senovinis vardas.mano giminėj būta.

Turiu kaimynę Sniegę--idomiai skamba
Mirka
QUOTE(muminukas @ 2007 12 05, 23:11)
jo jo, stiliuje esu skaičiusi. tėvas iš kažkokio romano vardą paėmė  smile.gif

Stasė Kleopatra  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

mmm..mano vardas Mireta 4u.gif ax.gif thumbup.gif Sūnaus Endrius .. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nataliukas @ 2007 12 10, 22:28)
As dukryte Nikolė pavadinau  blush2.gif man labai grazu  wub.gif
*

Gražus vardas.. thumbup.gif
Mano draugė gyveanti Vokietijoje savo dukrai toki vardą davė. 4u.gif o ir mes...šeimoje apie tai svarstome nors.. Smiltė truputuka laimi wub.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Mirka @ 2007 12 11, 11:05)
Sūnaus Endrius ..  thumbup.gif
*

o kodėl ne Andrius? g.gif
Papildyta:
sm radau Lineta. kaži ar tik nebus "nusivylusių namų šeimininkių" įtaka biggrin.gif
muminukas
pažįstu vaikiną, vardu Edgardas. kaip Edvardo ir Edgaro hibridas mastau.gif
Ramunita
QUOTE(ingalp @ 2007 12 11, 12:04)
o kodėl ne Andrius? g.gif
Papildyta:
sm radau Lineta. kaži ar tik nebus "nusivylusių namų šeimininkių" įtaka  biggrin.gif
*

aš pažįstu Linetę, jai 35-eri ax.gif
Neverk, mama
QUOTE(Onora @ 2007 12 06, 16:10)
tai gal jam paciam patiktu buti Piziumi? biggrin.gif

O čia, tavo nuomone, būtų adekvatūs vardai — Pajauta ir Pizius?
rytoj
Va, pagaliau parsitempiau namo užrašų knygą su aną savaitę sumedžiotais vardais cool.gif

flirt.gif Vaidilė, Aimė, Skirmutė, Ramona, Gvida, Gelminė, Rosana, Rutvilė, Gidonė, Rimanta, Vaimira, Lėtutė, Airina, Gailina, Andrijana, Snaiguolė, Eiginta.

cool.gif Almas, Erdvilas, Aldutis, Helmantas, Dainoras.

Ir visai nekeisti, bet man žaviai retais pasirodę - Silvestras, Feliksas ir Julijonas.

Visi jau suaugę mirksiukas.gif
jungle
O kaip jums bajeriukai, kai berniukas pavadinamas Spygliu, nes jo mama Eglė?? Čia tikras dalykas....
Arba--dukra Juodskausmė, nes motina gimdydama ją mirė.

?????
Semile
o kaip jums vardas Elze g.gif nu man tai jis schmoll.gif o jau Pajauta tai kosmaras doh.gif as pazystu viena moteriske(jai apie 35m) vardu Dziuljeta tai visi vadina ja Dziulka...tai suns varda primena
rytoj
O kas su Elze blogai? mastau.gif Man tai labai normalus Mažosios Lietuvos vardas. Beje, pastaruoju metu visai neretas tongue.gif Mano pusseserytės darželio grupėje buvo gal trys ar keturios Elzytės tongue.gif

Džiuljeta irgi dar pakankama norma. Literatūros kūrinių įtaka cool.gif Pažįstu ir aš jau suaugusią Džiuljetą. Irgi Džiulka vadindavom. Nors dažniau Džiule. Bet niekad su šunim nesiasocijavo tongue.gif
Semile
QUOTE(jungle @ 2007 12 11, 23:44)
O kaip jums bajeriukai, kai berniukas pavadinamas Spygliu, nes jo mama Eglė?? Čia tikras dalykas....

?????
*

nu zinai doh.gif nei verkt nei juoktis blink.gif

tas pats kaip koks naslaitis RADZI ....rado uztat Radzi,bet dar radzi tai puse velnio...pagal tavuosius
Onora
QUOTE(Neverk @ mama,2007 12 11, 21:54)
O čia, tavo nuomone, būtų adekvatūs vardai — Pajauta ir Pizius?
*

taip mirksiukas.gif nes jie abu is Lietuviu mitologijos tongue.gif Tik vienas pusiau normalus, bet man negrazus , o kitas toks linksmas smile.gif, na, bet prasmingas smile.gif
melana
QUOTE(jungle @ 2007 12 11, 23:44)

?????
*

baisu toks vaizdas, kad vaikas kaltas, kad motina mirė tai dabar turės tokį vardą apie tai primenantį, gedulingą blink.gif blink.gif čia nebent laidojimo biurui toks tiktų verysad.gif

QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 11, 23:58)
nu zinai doh.gif nei verkt nei juoktis blink.gif

tas pats kaip koks naslaitis RADZI ....rado uztat Radzi,bet dar radzi tai puse velnio...pagal tavuosius
*

Radzi pavadintas savo tėvo Radzi garbei.....turbūt čigoniškas vardas ir tiek
tasha
QUOTE(jungle @ 2007 12 11, 22:44)

?????
*

NA cia tai jau ziauru doh.gif Tai mergaite visa gyvenima tures atsiminti, kad ji kalta, kad mama mire??? Siaubas doh.gif
***Žaltvykslė
Mano puskės dukra-Nikoleta.
Bendradarbės-Gintana ir Indra.(beje,Indra-mažosios Lietuvos vardas)
faustluk
Su ELZE ar ILZE viskas grazu!!! Mano pazystama is Klaipedos butent toki varda ir dave savo dukrai: Elze. GRAZU!!! wub.gif
melana
Šiandien LT laikrašty radau Valdereza ir Dolita. Abi su lietuviškom pavardėm
Ramunita
QUOTE(melana @ 2007 12 12, 16:57)
Šiandien LT  laikrašty radau Valdereza ir Dolita. Abi su lietuviškom pavardėm
*

nu man rodos,akd jau buvo apie tas moteriškes šnekėta g.gif
insi
o, prisiminiau aktorę doloresą kazragytę. man jos vardas visada atrodė toks serialinis, kaip tik aktorei.
Neverk, mama
QUOTE(Onora @ 2007 12 12, 09:50)
taip  mirksiukas.gif nes jie abu is Lietuviu mitologijos  tongue.gif Tik vienas pusiau normalus, bet man negrazus , o kitas toks linksmas smile.gif, na, bet prasmingas  smile.gif

Tikrai? blink.gif Kurio galo dievaitis buvo Pizius?
Semile
QUOTE(Neverk @ mama,2007 12 12, 17:50)
Tikrai?  blink.gif Kurio galo dievaitis buvo Pizius?
*

nenutuoki kokio galo mastau.gif
muminukas
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 11, 23:55)
as pazystu viena moteriske(jai apie 35m) vardu Dziuljeta tai visi vadina ja Dziulka...tai suns varda primena
*

mano mama Džiuljeta wub.gif gyvenime niekas nėra taip vadinęs schmoll.gif matyt aplinka kitokia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2007 12 12, 17:18)
o, prisiminiau aktorę doloresą kazragytę. man jos vardas visada atrodė toks serialinis, kaip tik aktorei.
*

tai jau tikrai, prieš kokius 60-65 metus jos tėvai vardą tikrai iš serialų paėmė nail.gif

-----------------------------------

rytoj, šnd nete užmačiau Džigintas. iš tavo srities vyrukas hihihi.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2007 12 12, 19:28)
rytoj, šnd nete užmačiau Džigintas. iš tavo  srities vyrukas hihihi.gif
*

Aham, čia jau iš mani srities laugh.gif

O Doloresa ir viena antstolė yra - visai neteatrališka profesija tongue.gif
insi
QUOTE(muminukas @ 2007 12 12, 18:28)
mano mama Džiuljeta wub.gif gyvenime niekas nėra taip vadinęs  schmoll.gif matyt aplinka kitokia  tongue.gif
Papildyta:
tai jau tikrai, prieš kokius 60-65 metus jos tėvai vardą tikrai iš serialų paėmė nail.gif

'serialinis' nebutinai reiskia paimtas is serialo, gali but ir serialui tinkamas.
o dziuljeta mano kuno kulturos mokytoja buvo - julyte vadinom
muminukas
tai serialuose daug ir normalių vardų. o Doloresa įspanakalbiuose kraštuose gana įprastas. ta Marija su įsmeigtais į širdį 7 peiliais yra mater dolorosa - sopulingoji motina smile.gif dolor - skausmas. Kęstutis - kančia rolleyes.gif
insi
nu blyn ir reikšmė - 'sopulingoji' blink.gif gerai, kad šiais laikais yra žinynai, tai galima pasitikrint prieš duodant. nors kęstutis - man visai nieko vardas..
Semile
mano drauges dukros Gidita ir Solvita.
Li
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 12, 21:15)
mano drauges dukros Gidita ir Solvita.
*

vaikystėj turėjau draugę Melitą
Altaira
Man Preila labai gražus vardas, galima sakyti, kad tai mano svajonių vardas rolleyes.gif
Labai norėjau duoti jį dukrai, bet taip jau atsitiko, kad draugė mane aplenkė doh.gif Ji gyvena užsienyje, ir taip pavadino savo dukrą unsure.gif Na bet ką darysi, man atrodo, kad ji pirma apie tai ir prašneko kažkada vaikystėj, kad savo dukrą taip pavadins blink.gif Bet vistiek vardas labai gražus thumbup.gif wub.gif
jungle
QUOTE(Preila @ 2007 12 12, 21:41)
Man Preila labai gražus vardas, galima sakyti, kad tai mano svajonių vardas rolleyes.gif
Labai norėjau duoti jį dukrai, bet taip jau atsitiko, kad draugė mane aplenkė doh.gif Ji gyvena užsienyje, ir taip pavadino savo dukrą unsure.gif Na bet ką darysi, man atrodo, kad ji pirma apie tai ir prašneko kažkada vaikystėj, kad savo dukrą taip pavadins blink.gif Bet vistiek vardas labai gražus thumbup.gif  wub.gif
*

Čia į vietovardžių temą...mano draugė norėjo mergaitę pavadint Rusne, tai vyras tiesiai šviesiai išdrožė--tai pavadink Rieše, visai arti tik keli km lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.