pati sugalvojau
Speigė
pati sugalvojau
Radau varda Banguole
Vaita
na man dar negresia tapti mamyte bet man mielas vardas berniukui yra
ATAS ARTAS MARKAS o mergaitei tai tikrai grazus KARILE ULA(gal ir ne retas bet grazus) MIJA QUOTE(Diolia @ 2007 12 09, 17:31) na man dar negresia tapti mamyte bet man mielas vardas berniukui yra ATAS ARTAS MARKAS o mergaitei tai tikrai grazus KARILE ULA(gal ir ne retas bet grazus) MIJA Iš visų jų man tik Ūla ir Karilė patinka. Karilė gal ir nepatiktų, bet labai simpatišką merginą tokiu vardu pažįstu Visi kiti vaardai - trumpiniai arba svetimybės, nieko mandro
Milisandra
Karilė tai man labai gražus
Vienos SM forumietės sūnus- Raldas
Aridonas -kaip jums?Vieną pažinojau,visai tiko jam tas vardas...
Fiokla
vienzo, siandien man jau mano siulyti vardai nebeaktualus: nei MEJA nei LUKNE. Katastrofa...Pavadinsiu: Mergaite
O mano drauge vakar pasigimde LUKRECIJA (mano uosviene savo vista tokiu vardu vadina. Ciku-raku jai!!!). Va, turiu raganisku bruozu: tai susapnuoju, tai pagalvoju... Vakar juk tokia grazi diena buvo...Ir begalinis noras jai paskambinti: gal jau? Maniau: o kaip noreciau tokia diena pati gimdyti. O ji- se tau, taip ir padare!!! QUOTE(Fixa @ 2007 12 10, 10:50) QUOTE(busVakare @ 2007 12 10, 12:44) vienzo, siandien man jau mano siulyti vardai nebeaktualus: nei MEJA nei LUKNE. Katastrofa...Pavadinsiu: Mergaite O mano drauge vakar pasigimde LUKRECIJA (mano uosviene savo vista tokiu vardu vadina. Ciku-raku jai!!!). Va, turiu raganisku bruozu: tai susapnuoju, tai pagalvoju... Vakar juk tokia grazi diena buvo...Ir begalinis noras jai paskambinti: gal jau? Maniau: o kaip noreciau tokia diena pati gimdyti. O ji- se tau, taip ir padare!!! nesupratau, o tai kur čia problema? pasidaryk vardų sąrašą, kurie tau patinka ir padaryk apklausą sm. na ir balsuos mamkos ir padės tau apsispręst o Lukrecija - normalus žmogiškas vardas. o jei kažkas taip pavadino savo vištą, tai dar ne priežastis vardą nurašyt kaip netinkamą mergaitei. nieko čia tragiško nematau, kad gyvūnus žmonių vardais vadina - nu gal myli kaip žmogų tą gyvulėlį QUOTE(ingalp @ 2007 12 10, 14:10) nesupratau, o tai kur čia problema? pasidaryk vardų sąrašą, kurie tau patinka ir padaryk apklausą sm. na ir balsuos mamkos ir padės tau apsispręst o Lukrecija - normalus žmogiškas vardas. o jei kažkas taip pavadino savo vištą, tai dar ne priežastis vardą nurašyt kaip netinkamą mergaitei. nieko čia tragiško nematau, kad gyvūnus žmonių vardais vadina - nu gal myli kaip žmogų tą gyvulėlį ingalp, as gal labai riebiai issireiskiau, bet PROBLEMOS dideles ir as nematau. O Lukrecijos vardo del tos vargses visteles nenurasiau
Vytautė labai gražu
Zinau mergyte vardu Novilte,gana retas vardas
Šiandien radau moteriškę, vardu Zelma
Ir truputį ne į temą, bet prie vardų irgi. Aną savaitę tarp dokumentų atknisau vieną italą su dviem vardais - Robino Guido
As dukryte Nikolė pavadinau
QUOTE(muminukas @ 2007 12 05, 23:11) mmm..mano vardas Mireta Papildyta: QUOTE(Nataliukas @ 2007 12 10, 22:28) Gražus vardas.. Mano draugė gyveanti Vokietijoje savo dukrai toki vardą davė.
pažįstu vaikiną, vardu Edgardas. kaip Edvardo ir Edgaro hibridas
QUOTE(Onora @ 2007 12 06, 16:10) tai gal jam paciam patiktu buti Piziumi? O čia, tavo nuomone, būtų adekvatūs vardai Pajauta ir Pizius?
Va, pagaliau parsitempiau namo užrašų knygą su aną savaitę sumedžiotais vardais
Ir visai nekeisti, bet man žaviai retais pasirodę - Silvestras, Feliksas ir Julijonas. Visi jau suaugę
O kaip jums bajeriukai, kai berniukas pavadinamas Spygliu, nes jo mama Eglė?? Čia tikras dalykas....
Arba--dukra Juodskausmė, nes motina gimdydama ją mirė. ?????
o kaip jums vardas Elze
O kas su Elze blogai?
Džiuljeta irgi dar pakankama norma. Literatūros kūrinių įtaka QUOTE(jungle @ 2007 12 11, 23:44) O kaip jums bajeriukai, kai berniukas pavadinamas Spygliu, nes jo mama Eglė?? Čia tikras dalykas.... Arba--dukra Juodskausmė, nes motina gimdydama ją mirė. ????? nu zinai tas pats kaip koks naslaitis RADZI ....rado uztat Radzi,bet dar radzi tai puse velnio...pagal tavuosius QUOTE(jungle @ 2007 12 11, 23:44) O kaip jums bajeriukai, kai berniukas pavadinamas Spygliu, nes jo mama Eglė?? Čia tikras dalykas.... Arba--dukra Juodskausmė, nes motina gimdydama ją mirė. ????? baisu toks vaizdas, kad vaikas kaltas, kad motina mirė tai dabar turės tokį vardą apie tai primenantį, gedulingą QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 11, 23:58) nu zinai tas pats kaip koks naslaitis RADZI ....rado uztat Radzi,bet dar radzi tai puse velnio...pagal tavuosius Radzi pavadintas savo tėvo Radzi garbei.....turbūt čigoniškas vardas ir tiek
Mano puskės dukra-Nikoleta.
Bendradarbės-Gintana ir Indra.(beje,Indra-mažosios Lietuvos vardas)
Su ELZE ar ILZE viskas grazu!!! Mano pazystama is Klaipedos butent toki varda ir dave savo dukrai: Elze. GRAZU!!!
Šiandien LT laikrašty radau Valdereza ir Dolita. Abi su lietuviškom pavardėm
o, prisiminiau aktorę doloresą kazragytę. man jos vardas visada atrodė toks serialinis, kaip tik aktorei.
QUOTE(Onora @ 2007 12 12, 09:50) taip Tikrai? QUOTE(Vaida1229 @ 2007 12 11, 23:55) as pazystu viena moteriske(jai apie 35m) vardu Dziuljeta tai visi vadina ja Dziulka...tai suns varda primena mano mama Džiuljeta Papildyta: QUOTE(insi @ 2007 12 12, 17:18) o, prisiminiau aktorę doloresą kazragytę. man jos vardas visada atrodė toks serialinis, kaip tik aktorei. tai jau tikrai, prieš kokius 60-65 metus jos tėvai vardą tikrai iš serialų paėmė ----------------------------------- rytoj, šnd nete užmačiau Džigintas. iš tavo srities vyrukas QUOTE(muminukas @ 2007 12 12, 18:28) mano mama Džiuljeta Papildyta: tai jau tikrai, prieš kokius 60-65 metus jos tėvai vardą tikrai iš serialų paėmė 'serialinis' nebutinai reiskia paimtas is serialo, gali but ir serialui tinkamas. o dziuljeta mano kuno kulturos mokytoja buvo - julyte vadinom
tai serialuose daug ir normalių vardų. o Doloresa įspanakalbiuose kraštuose gana įprastas. ta Marija su įsmeigtais į širdį 7 peiliais yra mater dolorosa - sopulingoji motina
nu blyn ir reikšmė - 'sopulingoji'
mano drauges dukros Gidita ir Solvita.
Man Preila labai gražus vardas, galima sakyti, kad tai mano svajonių vardas
Labai norėjau duoti jį dukrai, bet taip jau atsitiko, kad draugė mane aplenkė QUOTE(Preila @ 2007 12 12, 21:41) Man Preila labai gražus vardas, galima sakyti, kad tai mano svajonių vardas Labai norėjau duoti jį dukrai, bet taip jau atsitiko, kad draugė mane aplenkė Čia į vietovardžių temą...mano draugė norėjo mergaitę pavadint Rusne, tai vyras tiesiai šviesiai išdrožė--tai pavadink Rieše, visai arti tik keli km |