QUOTE(fuksė @ 2008 01 15, 12:23)
man tai nei Lituanika nei skolastika negrazus ir aplamai kazkokie apsurdiski
a kaip jums Begi bi merginos vardas Dinara
normalus ir sakyčiau visai įprastas. arabiškos kapeikos pavadinimas
man ir Dinara
Man Dinara visai negrazus vardas
QUOTE(agnuska @ 2008 01 14, 21:23) žinoma Papildyta: QUOTE(insi @ 2008 01 14, 20:10) ivelta. jos dukros - auma ir arta. kazkada interviu ji sake neva tiki, jog vardai ateina su vaikais ir abu jops dukru vardus susapnavo ju tevai bet tai tada ta klaida jau ne kartą įvelta. aš labai seniai, kai gimė antroji mergaitė, irgi skaičiau interviu, kad Aouma.
o kaip jums Gutjieras?
čia pavardė prancūziška
mano giminėj yra berniukas tokiu vardu
QUOTE(gerulemamule @ 2008 01 16, 09:50) man tai ----------------- o Kaune šį savaitgalį tuoksis Vainius - na, nėra labai neįprastas vardas. o kitą dieną - Guntis. tai gal koks pusiau latvis, neįsivaizduoju, bet toks negirdėtas. ----------------- ir dar prisiminiau, kad kažkada pažinojau vaikiną, vardu Vingas. tai labai jau man patiko tas vardas Papildyta: QUOTE(Vaida1229 @ 2008 01 16, 18:53) ut...
O Verbena kaip jums??
QUOTE(muminukas @ 2008 01 16, 20:23) man tai ----------------- o Kaune šį savaitgalį tuoksis Vainius - na, nėra labai neįprastas vardas. o kitą dieną - Guntis. tai gal koks pusiau latvis, neįsivaizduoju, bet toks negirdėtas. Laisvuna ir as pazystu, tai kazkaip ausies nerezia jo vardas Guntis-latviskas vardas, pazinojau viena
Pažinojau Vainių. Vardas gražus
ajai
O kaip jums vardas Dobilas? Pažįstu vieną vyrą tokiu vardu, labai jau simpatiškas vyrukas
as dar tik laukiuosi taciau apie warda jau galwoju
Adrijus Neila Gajus Ula Majus Aira Kernius Arijana Armintas Dovalde Dziugas Luona nezinau ko laukiuosi,taciau manau,kad jeigu bus berniukas,wardas bus Edenas,o jeigu mergyte tai Elija-Armante arba Evija-Armante..kaip jums sie wardai?
Kaip vardas LAISVYDAS
QUOTE(bliutaite @ 2008 01 18, 13:28) nezinau ko laukiuosi,taciau manau,kad jeigu bus berniukas,wardas bus Edenas,o jeigu mergyte tai Elija-Armante arba Evija-Armante..kaip jums sie wardai? na man tai visi nepatinka QUOTE(Blue_rose @ 2008 01 18, 13:41) turėjau klasioką Laisvydą, todėl man gana įprastas. bet kai taip pagalvoji, tai keistas vardas
Elijas-šventas ir retas vardas.Kodėl jo ir sūnui neduoti???
Edenas-nu jau ne..... Kiti kažkaip dirbtinai skamba,nepatinka. QUOTE(bliutaite @ 2008 01 18, 13:28) as dar tik laukiuosi taciau apie warda jau galwoju Adrijus Neila Gajus Ula Majus Aira Kernius Arijana Armintas Dovalde Dziugas Luona nezinau ko laukiuosi,taciau manau,kad jeigu bus berniukas,wardas bus Edenas,o jeigu mergyte tai Elija-Armante arba Evija-Armante..kaip jums sie wardai? Man gan gražiai skamba Dovaldė QUOTE(bliutaite @ 2008 01 18, 14:28) as dar tik laukiuosi taciau apie warda jau galwoju Adrijus Neila Gajus Ula Majus Aira Kernius Arijana Armintas Dovalde Dziugas Luona nezinau ko laukiuosi,taciau manau,kad jeigu bus berniukas,wardas bus Edenas,o jeigu mergyte tai Elija-Armante arba Evija-Armante..kaip jums sie wardai? Na man tik Ūla gražiai skamba, bet tik su brūkšneliu
Dar yra vardas Vikingas. O bernelis toks smulkutis,tylus tylus...
Pažystu Almantę, tai pradžioj labai jau keistai man skambėjo, vis pamiršdavau jos vardą
QUOTE(bliutaite @ 2008 01 18, 13:28) as dar tik laukiuosi taciau apie warda jau galwoju Adrijus Neila Gajus Ula Majus Aira Kernius Arijana Armintas Dovalde Dziugas Luona nezinau ko laukiuosi,taciau manau,kad jeigu bus berniukas,wardas bus Edenas,o jeigu mergyte tai Elija-Armante arba Evija-Armante..kaip jums sie wardai? nu man Luonanegrazus Armante QUOTE(Sommer @ 2008 01 18, 20:11) nu nieko sau vardelis tokio negirdejau
Adrijus, Ula, Elija, Elijas visai neblogi vardukai
QUOTE(bliutaite @ 2008 01 18, 13:28) as dar tik laukiuosi taciau apie warda jau galwoju Adrijus Neila Gajus Ula Majus Aira Kernius Arijana Armintas Dovalde Dziugas Luona nezinau ko laukiuosi,taciau manau,kad jeigu bus berniukas,wardas bus Edenas,o jeigu mergyte tai Elija-Armante arba Evija-Armante..kaip jums sie wardai? Man gražu Kernius, Džiugas, Ūla ir Luona Kaip jums Vilnė? Man dar patinka- Mingailė, Adelė, Tautė QUOTE(gritte @ 2008 01 19, 08:07) Kaip jums Vilnė? Man dar patinka- Mingailė, Adelė, Tautė man asmeniškai Vilnė gražu kiti 3 vardai irgi labai gražūs
aš už Tautę
---------------------------------------- vakarykščiai - dideli ir viena maža Salvina Nerida Rūtis Virgaudas Cirilis
Šiandien žiūrėjau laidą per BTV ir mačiau tokius negirdėtus vardus: Vėtrė ir Čianita. Pavardės lietuviškos.
QUOTE(melana @ 2008 01 19, 12:22) Šiandien žiūrėjau laidą per BTV ir mačiau tokius negirdėtus vardus: Vėtrė ir Čianita. Pavardės lietuviškos. Vėtrės dukrelė yra Gruodė QUOTE(insi @ 2008 01 18, 10:33) Gutjeras turėtų skambėti gerai su pvz. tokia lietuviška pavarde kaip Jonaitis
Mano kolegės sūnus-EIDAS.
kažkaip keistai man..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|