bet vardų tema turbūt neišsemiama. kaip ir tėvelių fantazija.
todėl tęsiam toliau

sėkmingos medžioklės
QUOTE(ingalp @ 2007 12 02, 18:20) ką gi, mamytės, dar vieną temą pabaigėm .... bet vardų tema turbūt neišsemiama. kaip ir tėvelių fantazija. todėl tęsiam toliau ![]() sėkmingos medžioklės Musu sunus Rigertas,o dukryte Patricija.... Tiesiog norejom isskirtinių vardų. Na Patricija gal jau dabar ne toks retas,bet labai mums grazus buvo... Ir salia sunaus vardo kazkaip paprasto ir trumpo nesinorejo... QUOTE(rritukas @ 2007 12 03, 15:06) Musu sunus Rigertas,o dukryte Patricija.... Tiesiog norejom isskirtinių vardų. Na Patricija gal jau dabar ne toks retas,bet labai mums grazus buvo... Ir salia sunaus vardo kazkaip paprasto ir trumpo nesinorejo... na Rigertas tai įtariu sudurtinis iš tėvelių vardų. o patricija - normalus paprastas vardas. nemanau, kad labai retas
Musu su vyru vardai labai dažni,tai labai jau pasitaiko ,kad vienam kambari po 2-4 tokiais pačiais vardais žmogeliukai susitinka
QUOTE(rritukas @ 2007 12 04, 08:34) Musu su vyru vardai labai dažni,tai labai jau pasitaiko ,kad vienam kambari po 2-4 tokiais pačiais vardais žmogeliukai susitinka na tai iš kur tas Rigertas? iš Ritos ir Gerto? Papildyta: QUOTE(muminukas @ 2007 12 04, 06:17) man gražu
[quote=ingalp,2007 12 04, 08:46]
na tai iš kur tas Rigertas? iš Ritos ir Gerto? Papildyta: Tiesa sakant,mes jau ji buvom girdeje,ne patys sugalvojom
Neseniai kažkuriam žurnale radau vardą Diomenas
kursuose yra vaikinukas vardu Elvis,nes jo močiutė buvo didelė jo fanė
LNK žinios rodė moterį, vardu Magelė
Kątik radau mot. vardą Nelicija
Pririnkau šiandien visą šūsnį vardų, bet sąrašą darbe tai ir palikau
Kiekvieną dieną darbe susiduriu su vardais, pavardėm, ta prasme diena iš dienos dirbu su popiergaliais tų žmonių, kuriem jau gerokai virš 50 m. Ir kokių tik vardų neprisižiūrėjau. Kada dabar mamkos duoda vaikams "mandrus" vardus, dar galiu suprasti, filmai, serialai, internetas. O tada... Olimpiada, Priscila, Harnius, Benvenutas, Olimpija, Pulcherija, Vena, Hilda ir pan.... vienas iš paskutinių buvo dvigubas vardas Stasė Kleopatra. Nors griūk negyvas...
Šičia Vinifrida
QUOTE(rytoj @ 2007 12 05, 22:07) jo jo, stiliuje esu skaičiusi. tėvas iš kažkokio romano vardą paėmė Stasė Kleopatra
Mano kriksto sunus Eirinas
viena forumiete nepagailejo dukros ir pavadino ja Pajauta
sm radau - Mira.
o apie Pajautą esam jau ne kart kalbėję. čia tokia senovės baltų deivė buvo
nuo to vardas normalesnis nepasidaro
Perskaiciau, varda Mira ir prisiminiau,kad mano teveliu kaimyne Myrga,jai apie 65-70 metu.Tai as kazkaip prie jo pripratus,bet kai susimasciau,tai vis gi keistas vardas
Mokykloje mokosi Gileta
Vinifrigidas
radau vardą Sevilė
vienos knygos redaktorė Mimoza ...-ienė
QUOTE(tasha @ 2007 12 06, 14:57) Perskaiciau, varda Mira ir prisiminiau,kad mano teveliu kaimyne Myrga,jai apie 65-70 metu.Tai as kazkaip prie jo pripratus,bet kai susimasciau,tai vis gi keistas vardas mano kaimynė buvo Mina sena labai gal 80metų QUOTE(ruutka @ 2007 12 06, 16:34) šitą per teliką karts nuo karto parodo
Turiu užmušantį vardu rinkinuką
DEZIDERIJUS, AUDIPAKAS ir KOMANDULAS
..sakot, diskutuojat... Bet tokie reti vardai ar gyvenime duodami? Man kaip tik sita tema aktuali!
Sunui radom varda is karto. Bet..pasirodo, bus dukryte Skambina vyras: "Kaip Tau vardas TEMIDE?" Savaite laiko buvo visai grazu-prasminga- ir t.t. Dabar - sunkus vardas. Toliau musu/mano KARILE KORNELIJA (as noreciau visai) RADVILE (irgi mano noras) DOROTEJA (man labai grazus, bet ne teciui) ANDREJA (vel be tecio sutikimo) ir daznoki, bet pakankamai mieli: VILTE UNGNE AUDRE. Dabar dar is jusu radau: VILUNE (bet vyrui, jauc, netiks) Ir ka daryt? Lauksiu sapnu ar pacios mergytes pamatymo. Gal tada... QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 11:38) ..sakot, diskutuojat... Bet tokie reti vardai ar gyvenime duodami? Man kaip tik sita tema aktuali! Sunui radom varda is karto. Bet..pasirodo, bus dukryte Skambina vyras: "Kaip Tau vardas TEMIDE?" Savaite laiko buvo visai grazu-prasminga- ir t.t. Dabar - sunkus vardas. Toliau musu/mano KARILE KORNELIJA (as noreciau visai) RADVILE (irgi mano noras) DOROTEJA (man labai grazus, bet ne teciui) ANDREJA (vel be tecio sutikimo) ir daznoki, bet pakankamai mieli: VILTE UNGNE AUDRE. Dabar dar is jusu radau: VILUNE (bet vyrui, jauc, netiks) Ir ka daryt? Lauksiu sapnu ar pacios mergytes pamatymo. Gal tada... man Kornelija, Radvilė ir Dorotėja - superiniai
dorotėja -
Pažystų labai gražią Karilę, man labai įdomus ir gražus vardas
man Karilė (bet savo vaikui neduočiau, beje, kokia jo reikšmė?) ir Ugnė
nu jau ugnė - tikrai anei retas, anei keistas, anei įdomus vardas
UGNE, aisku, kad nei retas nei idomu...Bet kazkoks charakyteringas. Gal i mamos charakteri?
KARILE patinka, bet kaip cia duosi varda, nezinant prasmens. Ieskojau , niekur neradau. Kazkas kazkada minejo, kad cia buta kokios tai lietuviu pagoniu deives. Ale kokios? Gal kokia smerti ji tada pranasavo?? O taip norisi vardelio, kuris turetu kokia tai potekste su harmonija, seima, siluma, ramybe... Ir vel ne i tuos norus: radau siandien MEJA ir LUKNE. Lendu kur pasiknaisioti reiskmiu...
luknė - upės pavadinimas. mėja - jei verst iš anglų kalbos - gegužė (may), žodžiu nelietuviškas
QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 14:48) UGNE, aisku, kad nei retas nei idomu...Bet kazkoks charakyteringas. Gal i mamos charakteri? KARILE patinka, bet kaip cia duosi varda, nezinant prasmens. Ieskojau , niekur neradau. Kazkas kazkada minejo, kad cia buta kokios tai lietuviu pagoniu deives. Ale kokios? Gal kokia smerti ji tada pranasavo?? O taip norisi vardelio, kuris turetu kokia tai potekste su harmonija, seima, siluma, ramybe... Ir vel ne i tuos norus: radau siandien MEJA ir LUKNE. Lendu kur pasiknaisioti reiskmiu... paskutiniu metu kas antra Mėja arba Luknė arba dar Viltė....ar bus idomu kai klasej sedes visu vardu po du tris?? aišku tai ne rodiklis, bet... QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 14:48) UGNE, aisku, kad nei retas nei idomu...Bet kazkoks charakyteringas. Gal i mamos charakteri? KARILE patinka, bet kaip cia duosi varda, nezinant prasmens. Ieskojau , niekur neradau. Kazkas kazkada minejo, kad cia buta kokios tai lietuviu pagoniu deives. Ale kokios? Gal kokia smerti ji tada pranasavo?? O taip norisi vardelio, kuris turetu kokia tai potekste su harmonija, seima, siluma, ramybe... Ir vel ne i tuos norus: radau siandien MEJA ir LUKNE. Lendu kur pasiknaisioti reiskmiu... Luknė - labai gražu QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 10:38) KARILE KORNELIJA (as noreciau visai) RADVILE (irgi mano noras) DOROTEJA (man labai grazus, bet ne teciui) ANDREJA (vel be tecio sutikimo) ir daznoki, bet pakankamai mieli: VILTE UNGNE AUDRE. Dabar dar is jusu radau: VILUNE (bet vyrui, jauc, netiks) Ir ka daryt? Lauksiu sapnu ar pacios mergytes pamatymo. Gal tada... Man is jusu sarasiuko KORNELIJA Papildyta: QUOTE(muminukas @ 2007 12 08, 21:37) |