Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*GAILĖ*
ką gi, mamytės, dar vieną temą pabaigėm ....
bet vardų tema turbūt neišsemiama. kaip ir tėvelių fantazija.

todėl tęsiam toliau

user posted image

sėkmingos medžioklės mirksiukas.gif
medison
QUOTE(ingalp @ 2007 12 02, 18:20)
ką gi, mamytės, dar vieną temą pabaigėm ....
bet vardų tema turbūt neišsemiama. kaip ir tėvelių fantazija.

todėl tęsiam toliau

user posted image
sėkmingos medžioklės  mirksiukas.gif
*

Musu sunus Rigertas,o dukryte Patricija.... Tiesiog norejom isskirtinių vardų. Na Patricija gal jau dabar ne toks retas,bet labai mums grazus buvo... Ir salia sunaus vardo kazkaip paprasto ir trumpo nesinorejo... ax.gif
*GAILĖ*
QUOTE(rritukas @ 2007 12 03, 15:06)
Musu sunus Rigertas,o dukryte Patricija.... Tiesiog norejom isskirtinių vardų. Na Patricija gal jau dabar ne toks retas,bet labai mums grazus buvo... Ir salia sunaus vardo kazkaip paprasto ir trumpo nesinorejo...  ax.gif
*

na Rigertas tai įtariu sudurtinis iš tėvelių vardų.

o patricija - normalus paprastas vardas. nemanau, kad labai retas
muminukas
QUOTE(ingalp @ 2007 12 03, 16:54)
na Rigertas tai įtariu sudurtinis iš tėvelių vardų.

o patricija - normalus paprastas vardas. nemanau, kad labai retas
*

drinks_cheers.gif Patricija tai man patinka, o Rigertas schmoll.gif

vakar radau knygoje, jei neklystu, viršelio dailininkė, vardu Vilūnė.
medison
Musu su vyru vardai labai dažni,tai labai jau pasitaiko ,kad vienam kambari po 2-4 tokiais pačiais vardais žmogeliukai susitinka blink.gif ... Norėjom,kad musu vaikams taip neatsitiktų smile.gif Nu Rigertui tai tikrai taip neatsitiks mirksiukas.gif ,na o Patricija.... kažkaip nebeišradom dviračio antra karta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*GAILĖ*
QUOTE(rritukas @ 2007 12 04, 08:34)
Musu su vyru vardai labai dažni,tai labai jau pasitaiko ,kad vienam kambari po 2-4 tokiais pačiais vardais žmogeliukai susitinka blink.gif ... Norėjom,kad musu vaikams taip neatsitiktų smile.gif Nu Rigertui tai tikrai taip neatsitiks mirksiukas.gif ,na o Patricija.... kažkaip nebeišradom dviračio antra karta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

na tai iš kur tas Rigertas? iš Ritos ir Gerto?
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2007 12 04, 06:17)
vakar radau knygoje, jei neklystu, viršelio dailininkė, vardu Vilūnė.
*

man gražu thumbup.gif
medison
[quote=ingalp,2007 12 04, 08:46]
na tai iš kur tas Rigertas? iš Ritos ir Gerto?
Papildyta:

Tiesa sakant,mes jau ji buvom girdeje,ne patys sugalvojom ax.gif ... Draugu draugu giminiu (zodziu 9 vanduo nuo kisieliaus) vaikas toki varda turi,tai mes berinkdami sunui vardijom visus,vyrui labiausiai tas uzkliuvo,as nepriestaravau 4u.gif .
carvalho
Neseniai kažkuriam žurnale radau vardą Diomenas blink.gif
medison

Tiesa sakant,mes jau ji buvom girdeje,ne patys sugalvojom ax.gif ... Draugu draugu giminiu (zodziu 9 vanduo nuo kisieliaus) vaikas toki varda turi,tai mes berinkdami sunui vardijom visus,vyrui labiausiai tas uzkliuvo,as nepriestaravau 4u.gif .
*

[/quote]
logika
kursuose yra vaikinukas vardu Elvis,nes jo močiutė buvo didelė jo fanė biggrin.gif
muminukas
QUOTE(logika @ 2007 12 04, 16:57)
kursuose yra vaikinukas vardu Elvis,nes jo močiutė buvo didelė jo fanė  biggrin.gif
*

tėvo draugo sūnus Elvis smile.gif ir dar pažįstu du Ervinus - didelį ir mažą cool.gif
muminukas
LNK žinios rodė moterį, vardu Magelė blink.gif
melana
QUOTE(muminukas @ 2007 12 04, 18:53)
LNK žinios rodė moterį, vardu Magelė  blink.gif
*

unsure.gif dar neaišku kaip toks kirčiuojasi
carvalho
Kątik radau mot. vardą Nelicija blink.gif
rytoj
Pririnkau šiandien visą šūsnį vardų, bet sąrašą darbe tai ir palikau doh.gif Prisimenu tik: Aldutis, Gretė, Lėtutė ir Mefolija (o gal Melofija mastau.gif)
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 12 05, 20:43)
Pririnkau šiandien visą šūsnį vardų, bet sąrašą darbe tai ir palikau doh.gif Prisimenu tik: Aldutis, Gretė, Lėtutė ir Mefolija (o gal Melofija mastau.gif)
*

Gretė tiesiog ne į temą tarp visų kitų lotuliukas.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2007 12 05, 22:21)
Gretė tiesiog ne į temą tarp visų kitų  lotuliukas.gif
*

Iš tiesų tai ji Gretė Agnė rolleyes.gif
Pamiršau paminėt, kad visi išvardintieji jau suaugę mirksiukas.gif
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 12 05, 21:23)

Pamiršau paminėt, kad visi išvardintieji jau suaugę mirksiukas.gif
*

tai jau supratau nail.gif
-------------------
kolegos sūnus vardu Neilas.

sekla
Kiekvieną dieną darbe susiduriu su vardais, pavardėm, ta prasme diena iš dienos dirbu su popiergaliais tų žmonių, kuriem jau gerokai virš 50 m. Ir kokių tik vardų neprisižiūrėjau. Kada dabar mamkos duoda vaikams "mandrus" vardus, dar galiu suprasti, filmai, serialai, internetas. O tada... Olimpiada, Priscila, Harnius, Benvenutas, Olimpija, Pulcherija, Vena, Hilda ir pan.... vienas iš paskutinių buvo dvigubas vardas Stasė Kleopatra. Nors griūk negyvas...
rytoj
Šičia Vinifrida cool.gif
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 12 05, 22:07)
Šičia Vinifrida cool.gif
*

jo jo, stiliuje esu skaičiusi. tėvas iš kažkokio romano vardą paėmė smile.gif

Stasė Kleopatra doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tasha
Mano kriksto sunus Eirinas ax.gif O siandien sumedziojau,vienos forumietes dukra-Mireta
insi
viena forumiete nepagailejo dukros ir pavadino ja Pajauta doh.gif
*GAILĖ*
sm radau - Mira.

o apie Pajautą esam jau ne kart kalbėję. čia tokia senovės baltų deivė buvo
insi
nuo to vardas normalesnis nepasidaro ax.gif
*GAILĖ*
QUOTE(insi @ 2007 12 06, 12:49)
nuo to vardas normalesnis nepasidaro ax.gif
*

nu bet bent jau nesugalvotas, norminis, ne koks sudurtinis sukergtinis iš tėvų vardų. nors man tai jis irgi nepatinka schmoll.gif . o mb sakė, kad jam visai gražu (jis pas mane mėgėjas visokių retų prasmingų vardų biggrin.gif )
tasha
Perskaiciau, varda Mira ir prisiminiau,kad mano teveliu kaimyne Myrga,jai apie 65-70 metu.Tai as kazkaip prie jo pripratus,bet kai susimasciau,tai vis gi keistas vardas g.gif
Onora
QUOTE(ingalp @ 2007 12 06, 14:50)
nu bet bent jau nesugalvotas, norminis, ne koks sudurtinis sukergtinis iš tėvų vardų. nors man tai jis irgi nepatinka schmoll.gif . o mb sakė, kad jam visai gražu (jis pas mane mėgėjas visokių retų prasmingų vardų  biggrin.gif )
*

tai gal jam paciam patiktu buti Piziumi? biggrin.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Onora @ 2007 12 06, 15:10)
tai gal jam paciam patiktu buti Piziumi? biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šunį norėjo taip pavadint lotuliukas.gif doh.gif
Nieko sau
Mokykloje mokosi Gileta cool.gif
VIPDay
Vinifrigidas unsure.gif
muminukas
QUOTE(ruutka @ 2007 12 06, 16:34)
Vinifrigidas  unsure.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif topų topas doh.gif
tasha
QUOTE(ruutka @ 2007 12 06, 15:34)
Vinifrigidas  unsure.gif
*

blink.gif doh.gif truksta zodziu blink.gif
Fixa
radau vardą Sevilė rolleyes.gif
tasha
QUOTE(Fixa @ 2007 12 06, 19:28)
radau vardą Sevilė rolleyes.gif
*

Sevilė – prancūzų: „iš karklų sodybos“
Mano prosenele buvo Sebilė ax.gif Tai man normaliai skamba ax.gif
muminukas
vienos knygos redaktorė Mimoza ...-ienė doh.gif
melana
QUOTE(tasha @ 2007 12 06, 14:57)
Perskaiciau, varda Mira ir prisiminiau,kad mano teveliu kaimyne Myrga,jai apie 65-70 metu.Tai as kazkaip prie jo pripratus,bet kai susimasciau,tai vis gi keistas vardas g.gif
*

mano kaimynė buvo Mina sena labai gal 80metų

QUOTE(ruutka @ 2007 12 06, 16:34)
Vinifrigidas  unsure.gif
*

šitą per teliką karts nuo karto parodo biggrin.gif
jungle
Turiu užmušantį vardu rinkinuką smile.gif o istorija tokia--mama pasakojo, kad kai gimė mano brolis, ilgai rinko vardą ir kartą atėjo tokia sena, labai šauni tetulė i svečius. Na, ji moteriškė jau buvo metuose, bet laaabai faina, kaip sakoma , prie bajerio.Taigi, ji ir pasiūlė 3 nuostabius, ŠVENTUS, iš maldaknygės vardus...
DEZIDERIJUS, AUDIPAKAS ir KOMANDULAS lotuliukas.gif Iki šiol visi krizenam prisiminę šitą istoriją.
faustluk
..sakot, diskutuojat... Bet tokie reti vardai ar gyvenime duodami? Man kaip tik sita tema aktuali!
Sunui radom varda is karto. Bet..pasirodo, bus dukryte thumbup.gif Viena diena vardas grazus, kita diena- jau ne. O norisi kazko prasmingo...

Skambina vyras: "Kaip Tau vardas TEMIDE?" Savaite laiko buvo visai grazu-prasminga- ir t.t. Dabar - sunkus vardas.
Toliau musu/mano cool.gif sarase:
KARILE
KORNELIJA (as noreciau visai)
RADVILE (irgi mano noras)
DOROTEJA (man labai grazus, bet ne teciui)
ANDREJA (vel be tecio sutikimo)
ir daznoki, bet pakankamai mieli:
VILTE
UNGNE
AUDRE.

Dabar dar is jusu radau: VILUNE (bet vyrui, jauc, netiks)

Ir ka daryt? Lauksiu sapnu ar pacios mergytes pamatymo. Gal tada...
*GAILĖ*
QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 11:38)
..sakot, diskutuojat... Bet tokie reti vardai ar gyvenime duodami? Man kaip tik sita tema aktuali!
Sunui radom varda is karto. Bet..pasirodo, bus dukryte thumbup.gif Viena diena vardas grazus, kita diena- jau ne. O norisi kazko prasmingo...

Skambina vyras: "Kaip Tau vardas TEMIDE?" Savaite laiko buvo visai grazu-prasminga- ir t.t. Dabar - sunkus vardas.
Toliau musu/mano cool.gif  sarase:
KARILE
VILTE
UNGNE
AUDRE.

*

man Kornelija, Radvilė ir Dorotėja - superiniai thumbup.gif . o kiti nelabai, o ir dažnoki
insi
dorotėja - schmoll.gif
gutė pinkutė
Pažystų labai gražią Karilę, man labai įdomus ir gražus vardas ax.gif
Onora
man Karilė (bet savo vaikui neduočiau, beje, kokia jo reikšmė?) ir Ugnė wub.gif
insi
nu jau ugnė - tikrai anei retas, anei keistas, anei įdomus vardas ax.gif karilė - įdomus vardas, tik išgirdus pirmąkart iškart apie kirilicą pagalvojau
faustluk
UGNE, aisku, kad nei retas nei idomu...Bet kazkoks charakyteringas. Gal i mamos charakteri? g.gif

KARILE patinka, bet kaip cia duosi varda, nezinant prasmens. Ieskojau , niekur neradau. Kazkas kazkada minejo, kad cia buta kokios tai lietuviu pagoniu deives. Ale kokios? Gal kokia smerti ji tada pranasavo??

O taip norisi vardelio, kuris turetu kokia tai potekste su harmonija, seima, siluma, ramybe... blink.gif

Ir vel ne i tuos norus:
radau siandien MEJA ir LUKNE.

Lendu kur pasiknaisioti reiskmiu... drinks_cheers.gif
insi
luknė - upės pavadinimas. mėja - jei verst iš anglų kalbos - gegužė (may), žodžiu nelietuviškas
jungle
QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 14:48)
UGNE, aisku, kad nei retas nei idomu...Bet kazkoks charakyteringas. Gal i mamos charakteri? g.gif

KARILE patinka, bet kaip cia duosi varda, nezinant prasmens. Ieskojau , niekur neradau. Kazkas kazkada minejo, kad cia buta kokios tai lietuviu pagoniu deives. Ale kokios? Gal kokia smerti ji tada pranasavo??

O taip norisi vardelio, kuris turetu kokia tai potekste su harmonija, seima, siluma, ramybe... blink.gif

Ir vel ne i tuos norus:

*

paskutiniu metu kas antra Mėja arba Luknė arba dar Viltė....ar bus idomu kai klasej sedes visu vardu po du tris?? aišku tai ne rodiklis, bet...
*GAILĖ*
QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 14:48)

Ir vel ne i tuos norus:

*

Luknė - labai gražu thumbup.gif , o Mėja tai nea schmoll.gif , fui, kažkoks kaip kinietiškas, o ir katės kniaukimą primena biggrin.gif
muminukas
QUOTE(ingalp @ 2007 12 08, 22:21)
, o Mėja tai nea  schmoll.gif , fui, kažkoks kaip kinietiškas, o ir katės kniaukimą primena  biggrin.gif
*

visai jau tu fool.gif taigi čia itališka "mana". ar ten Mija? wacko.gif ar Tėja?

lotuliukas.gif ingalp, drinks_cheers.gif pritariu dėl Mijų ir Mėjų drinks_cheers.gif
tasha
QUOTE(busVakare @ 2007 12 08, 10:38)
KARILE
VILTE
UNGNE
AUDRE.

*

Man is jusu sarasiuko KORNELIJA wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2007 12 08, 21:37)
visai jau tu  fool.gif taigi čia itališka "mana". ar ten Mija?  wacko.gif ar Tėja?

lotuliukas.gif ingalp,  drinks_cheers.gif pritariu dėl Mijų ir Mėjų  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu ir as
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.