Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar paistote ženklus?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3
mamyciukasm
Sveiki. Man labai idomu pakalbety sia tema. Ar jus ir jusu vaikai paiso zenklus ant TV ekrano, kai rodo laidas bei filmus. Na manau, kai yra zenklas N-14 jusu vaikai tikrai neziuriu, nebent ziuri kai jusu ner salia g.gif bet kaip su zenklu N-7 ar paisote si znekla bei kitus zenklus??? blush2.gif

*GAILĖ*
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 12 02, 19:28)
Sveiki. Man labai idomu pakalbety sia tema. Ar jus ir jusu vaikai paiso zenklus ant TV ekrano, kai rodo laidas bei filmus. Na manau, kai yra zenklas N-14 jusu vaikai tikrai neziuriu, nebent ziuri kai jusu ner salia  g.gif  bet kaip su zenklu N-7 ar paisote si znekla bei kitus zenklus??? blush2.gif
*

paprašyk moderatorės, kad ištaisytų klaidas temos pavadinime, o tai iš pavadinimo neįmanoma suprast apie ką temą. turi būti "ar paisote ženklų"

o atsakant į temą - taip, visada žiūriu į ženklus tv ir niekad neleidžiu sūnui žiūrėt, jei tai skirta vyresniems. taip buvo ir tada, kai 7 m jam nebuvo. manau, kad ne be reikalo tie ženklai yra. aš netgi kai kuriuos n-7 pataisyčiau į n-14 (dėl smurto, keiksmažodžių, juokelių apie antrą galą ir pan.).
mamyciukasm
O... blush2.gif tikrai padariau klaidą blush2.gif doh.gif Atsiprašau blush2.gif Na aisšku aš ir manau, kad nereikia vaikui leisti žiūrėt TV kai ženklas yra toks... bet netik filmuose būna keiksmažodžių ir pnš. bet ir tokių scenų.... kad š tyliu..... doh.gif
Pangasija
QUOTE(ingalp @ 2007 12 03, 08:34)
aš netgi kai kuriuos n-7 pataisyčiau į n-14 (dėl smurto, keiksmažodžių, juokelių apie antrą galą ir pan.).
*

televizijos dažnai keičia ženklą n-14 į n-7, nes n-14 laidų negalima rodyti dieną. o n-7 galima. todėl televizija ne jūsų vaikus saugo, o daro kaip jiems patogiau ir pelningiau mirksiukas.gif
Kolekcionierė
S ženklo labai paisau,bet dabar jau pradėjau kreipt dėmesi ir į kitus,nes žiūriu mergaitė jau supranta kad rodo kžką ko jai negalima žiūrėt
Pangasija
QUOTE(kulebam @ 2007 12 07, 13:20)
S ženklo labai paisau,bet dabar jau pradėjau kreipt dėmesi ir į kitus,nes žiūriu mergaitė jau supranta kad rodo kžką ko jai negalima žiūrėt
*

ne vieną filmą, rodytą prieš porą metų su S ženklu, dabar parodo dienos metu su N7.
Kolekcionierė
QUOTE(Dios @ 2007 12 07, 14:44)
ne vieną filmą, rodytą prieš porą metų su S ženklu, dabar parodo dienos metu su N7.
*

dienos metu vaikas buna darželi o jei nebuna be priežiūros niekada nežiūri tv
Grok
mano penkiametis žiūri tik filmus skirtus vaikams, suaugusiems filmai jam neįdomūs, tad nereikia ir sukti galvos dėl ženklų N- ie S.

Jis vienas žiūri animacinius filmukus. tik kartais įtariu, kad reiktų jiems ženklo ne tik N-7 ar N-14 o dažnai ir S, nes būna daug smurto scenų juose. Itin jų daug fantastiniuose filmukuose apie robotus.
Balanda
QUOTE(Grok @ 2007 12 10, 23:38)

Jis vienas žiūri animacinius filmukus. tik kartais įtariu, kad reiktų jiems ženklo ne tik N-7 ar N-14 o dažnai ir S, nes būna daug smurto scenų juose. Itin jų daug fantastiniuose filmukuose apie robotus.
*

drinks_cheers.gif būtent tuose filmukuose būna tiek smurto ir siaubo ,kad aš sugalvoju mergaitėm kokį kitą užsiėmimą,kad tik nežiūrėtų jų scare.gif
O daugelyje filmų,nors jie pažymėti ir n-14,išties perdaug nieko tokio nebūna.
prekestolen
na prisipažinsiu- nelabai paisau..
aišku, ženklo S tai jau kas be ko.. bet tokiu metu ,kai rodo filmus su ženklu S, jis jau miega. O vakarais kartais abu žiūrime ir nelabai jo amžiui tinkančius filmus... Pvz: "Mumija" buvo su mums netinkamu ženklu, bet žiūrėjo labai susidomėjęs.

Nepaisau, bet tik nepulkite bartis... vistiek nepaisysiu... blush2.gif blush2.gif
Dovistoma
Taip, paisau - ir vaikams neleidžiu žiūrėt, jei kampe rodo bet kurį ženkliuką cool.gif
lauryzi
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 12 02, 20:28)
Sveiki. Man labai idomu pakalbety sia tema. Ar jus ir jusu vaikai paiso zenklus ant TV ekrano, kai rodo laidas bei filmus. Na manau, kai yra zenklas N-14 jusu vaikai tikrai neziuriu, nebent ziuri kai jusu ner salia  g.gif  bet kaip su zenklu N-7 ar paisote si znekla bei kitus zenklus??? blush2.gif
*

Musu berniukas pamates TV kampe tokius zenklus jau is kart zino, kad tai laida ne vaikuciams - ir puikiai ta suvokes neziuri TV - eina i kita kambary su sesyte zaisti thumbup.gif
Mercredi
Man atrodo, kad nereiktų per daug kreipti į tai dėmesio (turiu omenį į N-7, N-14, ne į S) nes kaip jau ir sakė Dios, televizija neskirsto filmų pagal tai, kuriuose mažiau smurto, ar kitų vaikams netinkamų scenų. Jie žiūri kaip pasiekti pelno sau. Dabar praktiškai vsis filmai N-7. Bet jei vaikas pakankamai protingas, manau, kad nieko blogo nenutiks jei filmą pažiūrės. Juolab retai tokio amžiaus vaikai visiškai ramiai viso filmo metu, tad jei uždrausite, vaikas kai tik ir sieks daryti kas neleidžiama - juk tai daug įdomiau). Taigi, drausti - nedrausti keikvieno asmeninis reikalas. Tvirtai galiu pasakyt tik vieną: viską reikia daryt su saiku. Tuo vadovaujantis, viskas, manau, turėtų būt gerai mirksiukas.gif
lauryzi
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 13, 19:58)
Man atrodo, kad nereiktų per daug kreipti į tai dėmesio (turiu omenį į N-7, N-14, ne į S) nes kaip jau ir sakė Dios, televizija neskirsto filmų pagal tai, kuriuose mažiau smurto, ar kitų vaikams netinkamų scenų. Jie žiūri kaip pasiekti pelno sau. Dabar praktiškai vsis filmai N-7. Bet jei vaikas pakankamai protingas, manau, kad nieko blogo nenutiks jei filmą pažiūrės. Juolab retai tokio amžiaus vaikai visiškai ramiai viso filmo metu, tad jei uždrausite, vaikas kai tik ir sieks daryti kas neleidžiama - juk tai daug įdomiau). Taigi, drausti - nedrausti keikvieno asmeninis reikalas. Tvirtai galiu pasakyt tik vieną: viską reikia daryt su saiku. Tuo vadovaujantis, viskas, manau, turėtų būt gerai  mirksiukas.gif
*

O as girdejau psichologes komentara, kad vaikas pamates baisiu, grubiu scenu - ju issigasta, o paskui nevalingai pats taip elgiasi, nes mes esame linke kartoti tai, ko bijome... sad.gif
mamyciukasm
Visu nuomones bene panasios... cia tik keliu mamituku :] ax.gif
Mercredi
QUOTE(lauryzi @ 2007 12 14, 00:16)
O as girdejau psichologes komentara, kad vaikas pamates baisiu, grubiu scenu - ju issigasta, o paskui nevalingai pats taip elgiasi, nes mes esame linke kartoti tai, ko bijome...  sad.gif
*

tai baisu unsure.gif bet daugiau turėjau omeny kitą pusę, ta prasme, kad net filme be jokių ženklų įmanoma rasti netinkamų scenų ax.gif
lauryzi
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 14, 20:58)
tai baisu  unsure.gif bet daugiau turėjau omeny kitą pusę, ta prasme, kad net filme be jokių ženklų įmanoma rasti netinkamų scenų  ax.gif
*

tai ir pasakose pvz:"Raudonkepuraite" yra baisiu scenu - kai vilkas praryja ten visus, doh.gif bet is to vaikuciai pasimoko, kad negalima su svetimais kalbetis.... O filmuose be zenkliuku tikrai nebuna prievartos, ziauriu antzmogiu ir visokiu smurto scenu... mirksiukas.gif
Pangasija
QUOTE(lauryzi @ 2007 12 14, 21:52)
tai ir pasakose pvz:"Raudonkepuraite" yra baisiu scenu - kai vilkas praryja ten visus,  doh.gif bet is to vaikuciai pasimoko, kad negalima su svetimais kalbetis.... O filmuose be zenkliuku tikrai nebuna prievartos, ziauriu antzmogiu ir visokiu smurto scenu...  mirksiukas.gif
*

ne tiek ženkluose esmė, bet vaiko ir tėvų supratimo lygyje. jei vienam galima žiūrėt net suaugusiųjų filmus, ir vaikas normalus būna, o kitas nekalčiausią multiką pamatęs gali nesąmonių prisigalvot. (kažkada laikraštis rašė, kaip teletabių prisižiūrėjęs vaikas padarė mamai atia-atia ir šoko į atvirą kanalizacijos šulinį)

o pvz. žinios ar publicistika tai be jokių ženkliukų, bet kartais toookių reportažų pamatyt galima, kad net suaugusiam po to naktį nekaip miegasi.
knielita
Neleidziu ziuret N-14, S filmu. O N-7 jie juk ir dienos metu ir 7 val. rodomi yra. Tokiu atveju tektu ir mums issijungus TV sedet, nes vaikas kad ir zaisdamas salia uzmeta aki i TV. Aisku, jei filmas ziaurus atsisakau jo, bet jei ne tai nematau problemos.
Jurlin
nematau jokiu zenklu, ziurim be jokiu N biggrin.gif Tik paskutiniu metu apdulketi televizorius pradeda ir beveik jo neijungiam lotuliukas.gif
Leisciau ziureti ir su S zenklu, nes tuose filmose nera nieko tokio, ko negalima.
lauryzi
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 15, 19:32)
nematau jokiu zenklu, ziurim be jokiu N  biggrin.gif  Tik paskutiniu metu apdulketi televizorius pradeda ir beveik jo neijungiam  lotuliukas.gif
Leisciau ziureti ir su S zenklu, nes tuose filmose nera nieko tokio, ko negalima.
*

Kokia tolerantiska mamyte thumbup.gif
linuxox
Mes per tv ziurime zinias,viena kita laida ir tik grazius ir linksmus filmus.Tiesa pasakius,net neatkreipiau demesio i tuos zenklus,na bent jau iki siol,bet galiu pasakyti jog pastebejau,kad velai rodomus filmus,skirtus tik suaugusiems,kartoja ir vidury dienos.Be to animaciniai filmukai dabar yra tikrai baisus,as pakraupau pamaciusi,tokio ziaurumo ne kiekvienam n14 filme surasi.ant puses is ju taip pat reiketu deti zenklus n7.mes ziurime senaja animacija,ir jokiu transformeriu ar pokemonu tikrai neleidziu savo mazylei ziureti.
mamyciukasm
Na man tai nelabai patinka senoji animacija ( na čia tik mano nuomonė ) ax.gif mirksiukas.gif
Brooke
Aš leidžiu žiūrėt viską apart tų visokių bukinančių filmukų, Pokemonų-digimonų, ar kaip ten tie velniai vadinasi ir panašaus plauko "kūrybos". N-7 ar N-14 manęs negąsdina, nežadu nuo vaiko slėpti realybės, kad ir kokia ji būtų. Be to, kaip kažkas anksčiau minėjo, tikrai dažnai tie ženklai būna tikrai ne vaikų labui uždėti, o dėl to, kad taip naudingiau. Kartais visai nekaltam filmui užmeta N-14, o kokia nesąmonė kur visi pjaunasi, smileysex.gif ir keikiasi gauna tik N-7. Tiesa, labai kraupių filmų ar ten kokių atvirų sekso scenų kol vaikas nemiega nežiūrim. O baisiausia laida, asmeniškai man, yra žinios. Ypač lietuviškos.
Papildyta:
Beje, atsimenu, kai buvau dukros metų (net vyresnė) man tėvai liepdavo užsidengt akis kai filme bučiuodavos, tai man iki kokių 13 metų būčiniai tarp vyro ir moters atrodė kažkoks šlykštus, gašlus, na žodžiu bjaurus ir nepadorus dalykas.. doh.gif
#Mia#
QUOTE(Dios @ 2007 12 14, 22:03)
o pvz. žinios ar publicistika tai be jokių ženkliukų, bet kartais toookių reportažų pamatyt galima, kad net suaugusiam po to naktį nekaip miegasi.
*

Va situ tai sengiuosi, kad neziuretu lotuliukas.gif , nors joms labai idomu, ko as pati neziuriu.
O siaip zenklu neziuriu, jei pasako koki filma nori ziureti ir as jo nemacius pasiskaitau atsiliepimu ir leidziu arba ne, nes kartais tie zenklai doh.gif
vaidilutė
mes tai atkreipiam demesi i tuos zenklus 4u.gif
nataliuncik
Butinai reikia ziuret tuos zenkliukus, ne be reikalo tie zenklai yra, o be to tevai patis gali pasidomet internete ar laikrasti koks zanras, trumpa aprasyma, nes visko buna...
Daiv@
Nepaisau, nors kartais ir reikėtų blush2.gif Bet , kad mes televizorių labai mažai žiūrime. O dėl N - 7 tai leidžiu žiūrėti tuos filmus, nes tai dažniausiai vaikiški ir būna ax.gif
gupija
Ženklų nepaisom. Sprendžiam savo nuožiūra.
Leja01
Mano sunus puikiai zino siuos zenklus ir pamates juos ant ekrano iskart arba perjungia kanala, arba isvis isjungia,visad pranesa,kad sio kanalo dabar jis negali ziureti smile.gif
lauryzi
QUOTE(Leja01 @ 2008 01 08, 14:04)
Mano sunus puikiai zino siuos zenklus ir pamates juos ant ekrano iskart arba perjungia kanala, arba isvis isjungia,visad pranesa,kad sio kanalo dabar jis negali ziureti smile.gif
*

Saunus vaikas - maniskis irgi taip daro thumbup.gif
raketa
taip, anksciau tekdavo vaikuciui sakyti, kad sio ar kito multiko ar filmo ziureti negalima del to ar ano, taciau kai tau bus tiek metuku kiek nurodo gales. smile.gif pradzioj aisku vietoj "blogu" multikiuku tekdavo ijungti kitus multikus, taciau dabar irgi pats isjungia pamates netinkama amziu tongue.gif
AgnėM
QUOTE(gupija @ 2008 01 07, 18:01)
Ženklų nepaisom. Sprendžiam savo nuožiūra.
*

Mes tai pat drinks_cheers.gif
Ivonadaniel
šiaip dėl tu ženklu net nežinau pvz.'Simsonai' rašo n-7,bet aš turiu angliška kasėte"simsonai" ir ten parašyta nuo 12metų,ir visai teisingai.
O savo vaikui aš įjungiu "Playhaus"kanalą thumbup.gif .
Alchemie
Kazkaip per TV as tiesiog sprendziu ne tiek pagal zenkla, kiek pagal laika ir pagal filma. Nors dazniausiai mes nuomojames arba einame i kina visa seima. tiesa pvz. dabar irgi pamaciau toki dalyka, kad Forum cinemas, kol dar nerode "Spaiderviku kroniku" rode, kad N-7, kai pradejo rodyti, pakeite zenkliuka, kad tinka visokio amziaus ziurovams, o perskaicius anotacija internete, radau, kad tai sakysim idomus fimas su siaubo elemntais 9vynmeciui, o7metis gali nakti ir nemiegoti. vaiko psichika jautrus dalykas, isgastis, baisumai gali likti kazkur uzslepti ir paskui apsireiksti gyvenime netiketai, delto pvz. as savo vaiko nevesiu i ta filma nors jam jau 8 metai. Lygiai taip pat nejome i Hario poterio viena filma, nes buvo N-7 ir man kaip suaugusiam pripratusiai prie tokiu emociju ir isgyvenimu, kurie buvo rodomi filme, buvo nejauku, ka kalbeti apie vaika, kuris dar nera susidures su tuo gyvenime, gal viduje pats sau neturi paaiskinimo, kas yra zudymas, kodel zudo gerus zmones ir pan.
Delto manau, kad buti diplomatiskam galima, bet reiktu pasaugoti vaiku psichika nuo to "emocinio slamsto", kuri rodo filmuose
lauryzi
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 15, 10:53)
Kazkaip per TV as tiesiog sprendziu ne tiek pagal zenkla, kiek pagal laika ir pagal filma. Nors dazniausiai mes nuomojames arba einame i kina visa seima. tiesa pvz. dabar irgi pamaciau toki dalyka, kad Forum cinemas, kol dar nerode "Spaiderviku kroniku" rode, kad N-7, kai pradejo rodyti, pakeite zenkliuka, kad tinka visokio amziaus ziurovams, o perskaicius anotacija internete, radau, kad tai sakysim idomus fimas su siaubo elemntais 9vynmeciui, o7metis gali nakti ir nemiegoti. vaiko psichika jautrus dalykas, isgastis, baisumai gali likti kazkur uzslepti ir paskui apsireiksti gyvenime netiketai, delto pvz. as savo vaiko nevesiu i ta filma nors jam jau 8 metai. Lygiai taip pat nejome i Hario poterio viena filma, nes buvo N-7 ir man kaip suaugusiam pripratusiai prie tokiu emociju ir isgyvenimu, kurie buvo rodomi filme, buvo nejauku, ka kalbeti apie vaika, kuris dar nera susidures su tuo gyvenime, gal viduje pats sau neturi paaiskinimo, kas yra zudymas, kodel zudo gerus zmones ir pan.
Delto manau, kad buti diplomatiskam galima, bet reiktu pasaugoti vaiku psichika nuo to "emocinio slamsto", kuri rodo filmuose
*

Labai protingai mamyte pasake drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi visada ziuriu i filmo turini, o ne i ta zenkliuka... Maniskis vien "Spiderman" reklama pamates bijojo nakti vienas miegoti... doh.gif doh.gif doh.gif
Alchemie
Man is viso baisu, kai apziuriu, kokius multikus rodo ir kuria vaikams, nei estetinio vaizdo, nei minties, tik kazkoks durnas dauzymasis. Pas mus is vio filmukai tik is kompo 9tevu cenzura) ir filmai, kai zinau, akd vaikas nebus vaizdais traumuojamas. Pakankamai daug vaikams siais laikais yra vaizduotes "erzintoju". del reklamos tai is viso uzdrausciau, nes ne tik suaugusius, bet vaikus tai is viso paveikia giliai..as jei ziurime filma ir yra reklama, arba stengiuosi vaikui paaiskinti, kas yra reklama, ir, kad nebutina pirkti visko, kas rodoma, arba perjungiu kanala..laimei dalies dalyku, jisnenori pirkti, bet kas link namu valymo priemoniu doh.gif nu jis tiesiog manija turi
lauryzi
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 15, 22:33)
Man is viso baisu, kai apziuriu, kokius multikus rodo ir kuria vaikams, nei estetinio vaizdo, nei minties, tik kazkoks durnas dauzymasis. Pas mus is vio filmukai tik is kompo 9tevu cenzura) ir filmai, kai zinau, akd vaikas nebus vaizdais traumuojamas. Pakankamai daug vaikams siais laikais yra vaizduotes "erzintoju". del reklamos tai is viso uzdrausciau, nes ne tik suaugusius, bet vaikus tai is viso paveikia giliai..as jei ziurime filma ir yra reklama, arba stengiuosi vaikui paaiskinti, kas yra reklama, ir, kad nebutina pirkti visko, kas rodoma, arba perjungiu kanala..laimei dalies dalyku, jisnenori pirkti, bet kas link namu valymo priemoniu doh.gif nu jis tiesiog manija turi
*

Na, tikras vartotojas auga.... mirksiukas.gif Maniskis reklamas ziuri tik del to, kad ten spalvota, muzikini vaizda rodo... Filmukus ziurime tik rusiskus, tokius kaip "Na palauk", "Auksine zuvele" ir t.t. thumbup.gif
Jolita Mc'r
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 17, 18:50)
Filmukus ziurime tik rusiskus, tokius kaip "Na palauk", "Auksine zuvele" ir t.t. thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif mes irgi vaikui leidziame ziureti tik tuos senuosius rusiskus filmukus, na dar "tom&jerry", "simba" ar kitus tokius grazius ir jokiu nesamoningu "supermergaiciu", "digimonu" ir kitu snukiadauziu........ schmoll.gif

siaip as labai pikta ant visu meksikos ir kt serialu, nes ten tiek smurto, tiek rietenu + sexo..... o svarbiausia, kad juos rodo dienos metu doh.gif
lauryzi
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 03 19, 15:26)
drinks_cheers.gif  mes irgi vaikui leidziame ziureti tik tuos senuosius rusiskus filmukus, na dar "tom&jerry", "simba" ar kitus tokius grazius ir jokiu nesamoningu "supermergaiciu", "digimonu" ir kitu snukiadauziu........ schmoll.gif

siaip as labai pikta ant visu meksikos ir kt serialu, nes ten tiek smurto, tiek rietenu + sexo..... o svarbiausia, kad juos rodo dienos metu doh.gif
*

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Nerealus zodelis good.gif good.gif good.gif
mamyciukasm
[B]Va ziuriu TV dienos metu, na ir tokie zodziai vartojami, kad atsiprasau... manau vaikas isgirdes tuos zodzius ims klausineti ka reiskia jie ir pns. Net sirpuliukai pereina per kuna doh.gif Arba per reklamas irgi kokias scenas parodo tai... na as tyliu... blink.gif
lauryzi
QUOTE(mamyciukasm @ 2008 03 20, 14:37)
[B]Va ziuriu TV dienos metu, na ir tokie zodziai vartojami, kad atsiprasau... manau vaikas isgirdes tuos zodzius ims klausineti ka reiskia jie ir pns. Net sirpuliukai pereina per kuna  doh.gif Arba per reklamas irgi kokias scenas parodo tai... na as tyliu...  blink.gif
*

Taiva...o paskui stebisi visi is kur pas vaikus tiek agresijos.... doh.gif doh.gif doh.gif
Vilkės akis
Nereikia ir tų filmų. Va maniškis kartą žiūrėjo su manim "Sroves", tai ten apie neigiamą antenų poveikį šnekėjo, kokios jos kenksmingos. Užfiksavo kažką savo galvelėj, ir dabar klausinėja manęs, ar tos antenos sprogs? help.gif
Arba rodo šiaip per įvairias laidas "mergaites" aplink stulpus besisukiojančias, ar "berniukus" rankšluosčiu prisidengusius striptizo baruose, tai vaikas ir reaguoja, koks užpakalis doh.gif Nespėju perjunginėti kanalų.....
mamyciukasm
Zodziu drauge paskojo, kad ji labai gerai pasisneka su savo dukra ( 14 metu ). Tai jai jos dukra papaskojo, kad jos dukra kai ziuri su broliu ( 7 metai ) TV apie 10 - 11 val. ir rodo reklama... reklamuoja tokias reklamas, kad broliukas turi uzsidemgti akis. doh.gif Tokias tik reklamas po 12 reiketu rodyt... blink.gif jeigu ka.
Papildyta:
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 03 20, 16:53)
Nereikia ir tų filmų. Va maniškis kartą žiūrėjo su manim "Sroves", tai ten apie neigiamą antenų poveikį šnekėjo, kokios jos kenksmingos. Užfiksavo kažką savo galvelėj, ir dabar klausinėja manęs, ar tos antenos sprogs?  help.gif
Arba rodo šiaip per įvairias laidas "mergaites" aplink stulpus besisukiojančias, ar "berniukus" rankšluosčiu prisidengusius striptizo baruose, tai vaikas ir reaguoja, koks užpakalis  doh.gif  Nespėju perjunginėti kanalų.....
*

Jo as ten ziurejau doh.gif ziauru...
Papildyta:
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 20, 16:08)
Taiva...o paskui stebisi visi is kur pas vaikus tiek agresijos....  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Tai netik agresijos pasireiskia... pvz vaikai megsta daryti ir isbandyti tai ka girdejo ir mate.
lauryzi
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 03 20, 16:53)
Nereikia ir tų filmų. Va maniškis kartą žiūrėjo su manim "Sroves", tai ten apie neigiamą antenų poveikį šnekėjo, kokios jos kenksmingos. Užfiksavo kažką savo galvelėj, ir dabar klausinėja manęs, ar tos antenos sprogs?  help.gif
Arba rodo šiaip per įvairias laidas "mergaites" aplink stulpus besisukiojančias, ar "berniukus" rankšluosčiu prisidengusius striptizo baruose, tai vaikas ir reaguoja, koks užpakalis  doh.gif  Nespėju perjunginėti kanalų.....
*

O siaube, gerai, kad mes nemegstam tos visos publicistikos, ir vakarais musu telikas buna dazniausiai isjungtas.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
g.daiva
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 20, 16:08)
Taiva...o paskui stebisi visi is kur pas vaikus tiek agresijos....  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

drinks_cheers.gif sutinku vaikai ka mato ir girdi tai viska ir kartoja doh.gif o paskui visi stebisi is kur tas jaunimas toks ziaurus verysad.gif
gruzdzevičienė
kiek pastebėjau visos televizijos skirtingai traktuoja tuos ženklus. Vienos žiūri pagal valandas ir paros laiką, o kitos neaišku... Pavyzdžiui rodo multikus kur vieni kitus muša, daužo, saudo ir jokių ženklų nededa

Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 15, 22:33)
*

mes planuojam pirkti dvd ir išvis mažylei neleisti televizoriaus žiūrėt. Pripirksim gražių filmukų ir tegul žiūri, o ne per telika - ten juk siaubekai o ne multikai
donabraskita
na o as manau kad geriausiai visiskai netureti TV namie smile.gif nes per ji nieko gero ir idomaus nerodo schmoll.gif jei mano sunelis nori paziureti koki gera filmuka ar filma mes patys su vyru isrenkam kas geriausiai tiktu ziureti musu mazyliui,nes niekas kitas o tuo labiau TV darbuotojai neturi teises spresti kokius dalykus galima ziureti o kokius ne smile.gif ir tam puikiai uztenka tik kompo namie o telika mes jau seniai atidave vienai senyvai moteriskaitei biggrin.gif
lauryzi
QUOTE(donabraskita @ 2008 05 09, 00:07)
na o as manau kad geriausiai visiskai netureti TV namie  smile.gif  nes per ji nieko gero ir idomaus nerodo schmoll.gif  jei mano sunelis nori paziureti koki gera filmuka ar filma mes patys su vyru isrenkam kas geriausiai tiktu ziureti musu mazyliui,nes niekas kitas o tuo labiau TV darbuotojai neturi teises spresti kokius dalykus galima ziureti o kokius ne smile.gif  ir tam puikiai uztenka tik kompo namie o telika mes jau seniai atidave vienai senyvai moteriskaitei  biggrin.gif
*

O vaikas paskui nuejes i svecius nespokso i televizoriu kaip i stebukla, pamates reklamas, anonsus ir t.t.????? rolleyes.gif g.gif
*Jura*
QUOTE(donabraskita @ 2008 05 09, 00:07)
na o as manau kad geriausiai visiskai netureti TV namie  smile.gif  nes per ji nieko gero ir idomaus nerodo schmoll.gif  jei mano sunelis nori paziureti koki gera filmuka ar filma mes patys su vyru isrenkam kas geriausiai tiktu ziureti musu mazyliui,nes niekas kitas o tuo labiau TV darbuotojai neturi teises spresti kokius dalykus galima ziureti o kokius ne smile.gif  ir tam puikiai uztenka tik kompo namie o telika mes jau seniai atidave vienai senyvai moteriskaitei  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif va čia tai geras thumbup.gif
Manot kompo ekranas mažiau kenksmingas nei teliko g.gif , na drįsčiau suabejot cool.gif

Papildyta:
QUOTE(lauryzi @ 2008 05 09, 16:41)
O vaikas paskui nuejes i svecius nespokso i televizoriu kaip i stebukla, pamates reklamas, anonsus ir t.t.?????  rolleyes.gif  g.gif
*

Įsivaizduoju ohmy.gif hihihi.gif hihihi.gif

Ai, tiesa, tema apie ženklus buvo doh.gif , užsiskaičiau blush2.gif , mes kol kas dar nepaisom, nes jai net neįdomūs mamytės ir tetuko filmai ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.