Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po Japoniškos dietos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
jadzka
Plepam tos, kurios laikėsi Japoniškos dietos, pametė kilogramų ir nori toliau mesti ar nebepriaugti.

Pagrindinės taisyklės:

1. Vengiame "tuščių"kalorijų (cukraus, bulkos, sausainių, šokoladų, prastų riebalų ir t.t.)
2. Geriame ne mažiau nei porą litrų skysčių per dieną (Arbatos, vandens, vandens su citrinos sultimis ,skiestų nesaldintų sulčių ir pan.)
3. Stengiamės iš maisto gauti kiek įmanoma daugiau maistingų medžiagų (vitaminų ir mineralų ir pan.)
4. Valgome, kad gyventumėm, o ne gyvenam, kad ĖSTUMĖM doh.gif:
5. Stengiamės valgyti panašiu metu ir 5 kartus per dieną.
6. NEBADAUJAME !!!
7. Akys nori, bet gal reikia ir skrandžio paklausti g.gif:
8. Vengiame perdirbtų nenatūralių, sintetinių, sunkiai virškinamų maisto produktų.
9. Galim kartą per savaitę daryti iškrovos dieną.
10. Svarbiausia - Teigiamas požiūris smile.gif

Orientacinis maitinimosi planas:

Atsikėlus išgeriame stiklinė vandens.

Pusryčiai: Jogurtas (galima su dribsniais) | sumuštinis | plikyta košė | varškė ar pan. Plius kava/ arbata.

Priešpiečiai: Bent koks vaisius | Keli riešutai | jogurto indelis | sveikuoliškas (avižinis) sausainis | ar pan.

Pietūs: mėsa arba žuvis su daržovėmis | Ryžiai su daržovėmis | salotos su sūriu ir grdėta duona | kartais ir kokios bulvės ar makaronai (bet retai....)

Pavakariai: Bent koks vaisius | Keli riešutai | jogurto indelis | sveikuoliškas (avižinis) sausainis | ar pan.

Vakarienė: Salotos | mėsa ar žuvis su daržovėm | tiesiog daržovės troškintos su neriebiu padažu | sriuba | sveikuoliškas sumuštinis ir pan.

Svarbiausia - SAIKAS.
kadaryti
Skubu registruotis cia 4u.gif Saunuole labai puikiai viska surasei, ko mes cia toliau sieksime thumbup.gif
jadzka
Bandysiu aš dar kokių penkių kg atsikratyti ir išsilaikyt ax.gif Gerai būtų rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 03, 22:08)
Bandysiu aš dar kokių penkių kg atsikratyti ir išsilaikyt ax.gif Gerai būtų  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

Aga as taip pat, manau jei per koki 1,5 menesio numesiu likusius kg busiu labai patenkinta biggrin.gif O kaip manai del tos "apsivalgymo" dienos, ji reikalinga ar ne g.gif
kadaryti
Labas vakaras biggrin.gif
na ka siandien savo dieta uzbaigiu su dideliu puodeliu kefyro biggrin.gif Ryt net nezinau ka valgysiu g.gif O ka Tu planuoji?
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 03, 22:16)
Aga as taip pat, manau jei per koki 1,5 menesio numesiu likusius kg busiu labai patenkinta biggrin.gif O kaip manai del tos "apsivalgymo" dienos, ji reikalinga ar ne g.gif
*

Nu iki pavasario dar juos pamest ir bus super smile.gif
D4l apsivalgymo dienos... manau, kad kartą per mėnesį galima apsivalgymo ir apsigėrimo dieną padaryt lotuliukas.gif Negalima gi per daug save kankinti....

QUOTE(kadaryti @ 2007 12 04, 19:58)
Labas vakaras biggrin.gif
na ka siandien savo dieta uzbaigiu su dideliu puodeliu kefyro biggrin.gif Ryt net nezinau ka valgysiu g.gif O ka Tu planuoji?
*

Aš tai pasidariau salotas: Pekino kopūstas, virta jautiena ir šiek tiek tarkuoto džiugo ir aliejus tas skrudintų sezamų. thumbup.gif: labai skaniai pavalgiau....
Papildyta:
O ryt pietauju su klientu... tai manu, kad kažką iš kavinės repertuaro... manau, kad kokias salotas smile.gif
natasonok
Labai jus cia puikiai apsigyvenote thumbup.gif
Galima juogurta liesa ar koki kita 4u.gif O del varskes sureliu, tikriausiai negalima, nes jie visi riebus unsure.gif
jadzka
Va dabar valgau salotas su vištos krūtinėle (pekinas, pomidorai, šiek tiek tarkuoto džiugo, vištos krūtinėlė ir padažas su aliejum, citrina ir garstyčiom). Niam niam,. Skanumėlis smile.gif
natasonok
QUOTE(jadzka @ 2007 12 05, 20:01)
Va dabar valgau salotas su vištos krūtinėle (pekinas, pomidorai, šiek tiek tarkuoto džiugo, vištos krūtinėlė ir padažas su aliejum, citrina ir garstyčiom). Niam niam,. Skanumėlis smile.gif
*

Skanaus tongue.gif O as 2 iskeptus obuolius suvalgiau ka tik ax.gif
kadaryti
Labas vakarelis merginos biggrin.gif

As tai siandien ejau normaliai pasipirkti po dietos lotuliukas.gif tai parsitempaiu visokiu darzoviu, kalakuto krutineles maltas, burukeliu virtu, labai juos megstu ax.gif
Taigi pusryciams suvartojau - arbata ir stikline svieziu sulciu - issispaudziau viena apelsina ir viena greipfrukta.
Pietums puse riekes duonos (su grudais) burokeliu salotos su aliejumi ir jau baaaiiisiiiaaai norejau tokios skanios yra Maximoje salotos su jautiena, tai dar tu pora saukstu suvalgiau blush2.gif blush2.gif bei rauginti agurkeliai mazi kokie keturi.
Vakarienei - kefyro puodeli ir apelsinu kokiu desimt ax.gif
Su savo sportuojancia drauge pasitariau - sake svarbiausia nevalgyti veliau kaip po 18 val (vakariene ir viskas) ir mazomis porcijomis reikia valgyti absoliuciai viska, aisku pagal teisinga maitinimasi (nevalgyti mesos su bulvemis, zuvies su ryziais, vakare grieztai jokiu makaronu ir t.t.) Sake nepersistengti ir nemarinti organizmo, nes po sios dietos ir toliau nadaujant gali organizmas bado rezima isijungti unsure.gif
Siandien teiravausi del povandeninio masazo tai vietu yra tik nuo kito antardienio tai ir pradesiu eiti, labai noriu ax.gif
Ir vis tokia paranoja dabar ka ir kaip valgyti, kad neduok Dieve atgal svoris negriztu doh.gif
natasonok
Kodel pietums nieko karsto nevalgei ar nebuvo kada 4u.gif
Ir 10 apelsinu, cia neperdaug unsure.gif
Po 18.00 gal galima koki vaisi suvalgyti ax.gif
kadaryti
QUOTE(natasonok @ 2007 12 05, 22:37)
Kodel pietums nieko karsto nevalgei ar nebuvo kada 4u.gif
Ir 10 apelsinu, cia neperdaug unsure.gif
Po 18.00 gal galima koki vaisi suvalgyti ax.gif
*

Nespejau nieko karsto pasidaryti blush2.gif o ne apelsinus valgiau o mandarinus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na galima po 18 val. koki vaisiu, bet kiek zinau vaisiu vakare taip pat per daug negalima, nes fruktoze gali drasiai i kuna eiti g.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 05, 22:10)
Ir vis tokia paranoja dabar ka ir kaip valgyti, kad neduok Dieve atgal svoris negriztu doh.gif
*

Va man irgi lengva baimė yra, kad tas svoris negrįžtų atgal doh.gif: reikia kovoti su juo...... Vakar dar soliariume buvau, tai kūnelis gražus, rudas wub.gif O jei dar kokius penkis kg pamesčiau - tai išvis laiminga būčiau wub.gif

Mano valgiaraštis:

Pusryčiai - Jogurtas.
Priešpiečiai - Obuolys
Pietūs - salotos su vištiena ir riekė grūdėtos duonos.
PAvakariai - Du nedideli sausainiai prie kavos.
Vakarienė - SAlotos su višta ir Džiugo sūriu .
Po vakarienės dar - Kriaušė. Labai jas mėgstu.

Dar suvalgiau kelis gabaliukus džiovinų vaisių.

Skanuma. ... Ryt bandysiu biški pamažint gal g.gif: nors nė ką mažint ir taip nedaug tesuvalgiau doh.gif:
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 05, 23:59)
Va man irgi lengva baimė yra, kad tas svoris negrįžtų atgal doh.gif: reikia kovoti su juo...... Vakar dar soliariume buvau, tai kūnelis gražus, rudas  wub.gif O jei dar kokius penkis kg pamesčiau - tai išvis laiminga būčiau  wub.gif
Mano valgiaraštis:

Pusryčiai - Jogurtas.
Priešpiečiai - Obuolys
Pietūs - salotos su vištiena ir riekė grūdėtos duonos.
PAvakariai - Du nedideli sausainiai prie kavos.
Vakarienė - SAlotos su višta ir Džiugo sūriu .
Po vakarienės dar - Kriaušė. Labai jas mėgstu.

Dar suvalgiau kelis gabaliukus džiovinų vaisių.

Skanuma. ... Ryt bandysiu biški pamažint gal g.gif: nors nė ką mažint ir taip nedaug tesuvalgiau doh.gif:
*

Laba dienele biggrin.gif
manau visai neblogai vakar susideliojai valgiarashti thumbup.gif tikrai nesistenk mazinti - kaip ir sakiau geriau ivairiau, tik mazomis porcijomis mirksiukas.gif
As taip pat svajoju dar apie 5kg rolleyes.gif
Siandien kol kas neblogai einasi:
Pusryciams - arbatele mano dietine su citrina
Pietums - ruosiuosi gaminti pomidora idaryta su maltomis kalakutu krutinelemis plius darzoviu salotos (agurkelis, salotos, svoguniukas)
Vakarienei - dar nenusprendziau, bet einu i svecius taigi tikriausiai arbata ir jei vaisins ka nors lengvo blush2.gif
O i soliariuma taip pat zadu eiti tik po povandeninio proceduru thumbup.gif
kadaryti
Na jau pietus kokie skanus gavosi - pasaka thumbup.gif labai skaniai tas pomidoras susuvalge o ir salotos ir skanu ir sveika biggrin.gif
Jauciuosi labai soti, tai gal net sveciuose nevalgysiu ax.gif
natasonok
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 06, 17:13)
Na jau pietus kokie skanus gavosi - pasaka  thumbup.gif labai skaniai tas pomidoras susuvalge o ir salotos ir skanu ir sveika biggrin.gif
Jauciuosi labai soti, tai gal net sveciuose nevalgysiu ax.gif
*

O kaip darej gal gali recepta papasakoti bigsmile.gif
kadaryti
QUOTE(natasonok @ 2007 12 06, 17:53)
O kaip darej gal gali recepta papasakoti bigsmile.gif
*

Receptukas paprastas ax.gif - keletas didesniu pomidoru (siandien man vieno uzteko biggrin.gif ), sumaltos kalakuto krutineles 200gr (pirkau maximoje, riebumas vos 3%)
Sumalta mesyte paskaninam kuo norim - as dejau smulkiai supjaustyta svoguna maza, smulkiai supjaustytus kelis gabaliukus astraus pipiro(jalapeno) (labai megstu astriai ax.gif ) truputi svieziu krapu ir truputi cesnakiniu prieskoniu mesai.
Pomidoru kepureles nupjauname, naudosim kaip dangtelius, vidu graziai iskaptuojame.
Mesyte prikemsame pomidorus, uzdedame kepureles, suviniojame i folija ir kisame i 220 karscio orkaite kokiom 45min.
na va ir viskas ax.gif Labai paprasta, bet labai skanu ir nekaloringa ax.gif
natasonok
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 06, 18:19)
Receptukas paprastas  ax.gif - keletas didesniu pomidoru (siandien man vieno uzteko biggrin.gif ), sumaltos kalakuto krutineles 200gr (pirkau maximoje, riebumas vos 3%)
Sumalta mesyte paskaninam kuo norim - as dejau smulkiai supjaustyta svoguna maza, smulkiai supjaustytus kelis gabaliukus astraus pipiro(jalapeno) (labai megstu astriai  ax.gif ) truputi svieziu krapu ir truputi cesnakiniu prieskoniu mesai.
Pomidoru kepureles nupjauname, naudosim kaip dangtelius, vidu graziai iskaptuojame.
Mesyte prikemsame pomidorus, uzdedame kepureles, suviniojame i folija ir kisame i 220 karscio orkaite kokiom 45min.
na va ir viskas ax.gif Labai paprasta, bet labai skanu ir nekaloringa ax.gif
*

Aciu uz receptuka thumbup.gif
kadaryti
Labas vakarelis biggrin.gif

Visai neblogai po dietos sekasi thumbup.gif Svoris nei krinta nei kyla, kaip antradieni uzfiksavau duomenis taip ir laikosi thumbup.gif
Siandien mano valgymas:
Pusryciai - arbatele mano dietine biggrin.gif
Pietus - 5 zuvies pirsteliai, kepti orkaiteje, grudetos duonos rieke, rauginti agurkeliai 3, truputis burokeliu salotu su aliejumi ax.gif
Vakariene - einu su MB i japonu restorana, tai sushi bus ax.gif Manau visai sveika ax.gif
natasonok
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 07, 18:26)
Labas vakarelis biggrin.gif

Visai neblogai po dietos sekasi thumbup.gif Svoris nei krinta nei kyla, kaip antradieni uzfiksavau duomenis taip ir laikosi thumbup.gif
Siandien mano valgymas:
Pusryciai - arbatele mano dietine biggrin.gif
Pietus - 5 zuvies pirsteliai, kepti orkaiteje, grudetos duonos rieke, rauginti agurkeliai 3, truputis burokeliu salotu su aliejumi ax.gif
Vakariene - einu su MB i japonu restorana, tai sushi bus ax.gif Manau visai sveika ax.gif
*

Kaip puiku thumbup.gif As jau negaliu sulaukti pabaigos savaites, kai galesiu ka nors kita paragauti rolleyes.gif
natasonok
Laba diena smile.gif Kaip reikaliukai 4u.gif
natasonok
Sveikos paneles smile.gif Nuo siandienos as su jumis mirksiukas.gif
Siandien kai pirma diena po 2 savaiciu nevalgymo, tai siandien po labai mazai paragavau ir silkes viena gabaliuka ir 1 sausainiuka suvalgiau blush2.gif O kaip pas jus reikaliukai 4u.gif
jadzka
Sveikutės 4u.gif
Kadangi savaitgalį buvau Italijoje, tai va valgiau picas pastas ir daug gėriau. Ir dar daugiau vaikščiojau. TAi svoris dar šiek tiek pakrito. Be to - pilnų porciju nebesuvalgau niekaip doh.gif: gera.....

O kokia ten pica faina (ne kaip pas mus tešla su priedais doh.gif: )
PAs juos superinis padas kaip Ciabatos duonos thumbup.gif:

Šiandien pusryčiams buvo jogurtas, pietums ka nors lengvo valgysiu....
natasonok
QUOTE(jadzka @ 2007 12 10, 12:16)
Sveikutės  4u.gif
Kadangi savaitgalį buvau Italijoje, tai va valgiau picas pastas ir daug gėriau. Ir dar daugiau vaikščiojau. TAi svoris dar šiek tiek pakrito. Be to - pilnų porciju nebesuvalgau niekaip doh.gif: gera.....

*

Kaip puiku thumbup.gif Siaip galima suprasti budama ten ir nieko neragauti lotuliukas.gif
Nu dabar pirmadienis valgom toliau sveika maista smile.gif
Siap as atsilaikiau 13 dienu smile.gif Vakar buvo paragavymu diena tongue.gif O siandien jau stengiusiu valgyti kuo sveikiau mirksiukas.gif
Pusryciams kava su pienuku
Priespieciams suvalgiau banana
Pietums kalakutenos kotletukas su salotomis: agurkas, pomidoras su uzpilu, kuriame o riebalu thumbup.gif
Vakarenej karpio kepto gabaliukas su morku salotomis+obuolys arba apelsinas
Nu kaip meniu ax.gif
kadaryti
Sveikos merginos 4u.gif

Ir as griztu i buri ax.gif Buvau savaitgaliui i svecius islekusi i kita miesta, tai pora dienu pagriesijau ax.gif ax.gif Na bet vakare nuo 18val. nebevalgiau ir bulviu su mesa nevalgiau, o siaip sau leidau viska. Siaip daug ir nebesusivalgo biggrin.gif Siandien darau iskrovos diena su kefyru thumbup.gif Jauciuosi puikiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2007 12 10, 12:16)
Sveikutės  4u.gif

*

Saunuole, ir skaniai valgei ir dar svorio pametei thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(natasonok @ 2007 12 10, 14:42)
Kaip puiku thumbup.gif Siaip galima suprasti budama ten ir nieko neragauti lotuliukas.gif
Nu dabar pirmadienis valgom toliau sveika maista smile.gif
Siap as atsilaikiau 13 dienu smile.gif Vakar buvo paragavymu diena tongue.gif O siandien jau stengiusiu valgyti kuo sveikiau mirksiukas.gif
Pusryciams kava su pienuku
Priespieciams suvalgiau banana
Pietums kalakutenos kotletukas su salotomis: agurkas, pomidoras su uzpilu, kuriame o riebalu thumbup.gif
Vakarenej karpio kepto gabaliukas su morku salotomis+obuolys arba apelsinas
Nu kaip meniu ax.gif
*

Meniu labai skaniai skamba ir labai sveikai thumbup.gif thumbup.gif O kaip karpi gamini? Nes man jis vis toki antskoni turi zuvishka ax.gif tai man nelabai gaunasi ji pagaminti ax.gif
natasonok
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 10, 17:50)
Sveikos merginos 4u.gif

Ir as griztu i buri ax.gif Buvau savaitgaliui i svecius islekusi i kita miesta, tai pora dienu pagriesijau ax.gif  ax.gif Na bet vakare nuo 18val. nebevalgiau ir bulviu su mesa nevalgiau, o siaip sau leidau viska. Siaip daug ir nebesusivalgo biggrin.gif Siandien darau iskrovos diena su kefyru thumbup.gif Jauciuosi puikiai thumbup.gif
Papildyta:

Saunuole, ir skaniai valgei ir dar svorio pametei thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Meniu labai skaniai skamba ir labai sveikai thumbup.gif  thumbup.gif  O kaip karpi gamini? Nes man jis vis toki antskoni turi zuvishka ax.gif tai man nelabai gaunasi ji pagaminti ax.gif
*

Siaip skanu orkaiteje iskepti :)Arba pora kartu dariau Taip: kelis gabaliukus zuvies sudedu i puoda, ant virsaus svoguva ir morka supjaustyti ziedais, pipirus vienus, kitus, lauro lapas, krapai, uzpilu vandieniu, kai tik pradeda burbuliuoti vandienukas isjungiu. Palaukiu 40 min ir viskas galima valgyti, kaip salta kaip karsta smile.gif Gaunasi kaip virta, troskinta smile.gif

Kiek per diena kefyro galima isgerti smile.gif
silverfox
Ojoj kaip čia pas jus linksma bigsmile.gif Na va ir aš "prisiduodu"...
Šiandien buvo labai užimta diena...iš namų išėjau 7, o grįžau irgi panašiu metu (tik vakare blush2.gif ) Na pusryčių nespėjau nugriebt, nes skubėjau, o pietūs...Ech laikas prabėgo nepastebimai tai ir be pietų likau doh.gif Grįžau namo prisivalgiau kopūstų salotų (kurias dietos dėka pamėgau bigsmile.gif ir su saiku, žinoma ) ir va ką tik pieno stiklinę išgėriau...Bet pasistengsiu nebekrėst tokių išdaigų organizmui, nes gali supykt schmoll.gif
Va dar sportuot pradėjau hihihi.gif Pradžiai po 45min., kad organizmui šoko nebūtų ir kokių nepageidaujamų reakcijų g.gif Bet jau laikausi 3 dienas (tfu tfu tfu) asmeninis rekordas lotuliukas.gif
P.S. Sveikinu visas toliau besilaikančias clap.gif friends.gif
natasonok
QUOTE(silverfox @ 2007 12 10, 21:39)
Ojoj kaip čia pas jus linksma  bigsmile.gif  Na va ir aš "prisiduodu"...
Šiandien buvo labai užimta diena...iš namų išėjau 7, o grįžau irgi panašiu metu (tik vakare  blush2.gif ) Na pusryčių nespėjau nugriebt, nes skubėjau, o pietūs...Ech laikas prabėgo nepastebimai tai ir be pietų likau  doh.gif  Grįžau namo prisivalgiau kopūstų salotų (kurias dietos dėka pamėgau bigsmile.gif ir su saiku, žinoma ) ir va ką tik pieno stiklinę išgėriau...Bet pasistengsiu nebekrėst tokių išdaigų organizmui, nes gali supykt  schmoll.gif 
Va dar sportuot pradėjau  hihihi.gif Pradžiai po 45min., kad organizmui šoko nebūtų ir kokių nepageidaujamų reakcijų  g.gif  Bet jau laikausi 3 dienas (tfu tfu tfu) asmeninis rekordas  lotuliukas.gif
P.S. Sveikinu visas toliau besilaikančias  clap.gif  friends.gif
*

Kaip saunu, net i sporto sale nueini thumbup.gif
silverfox
Deja sporto salei laiko nelieka cray.gif bet ir namie turiu pakankamai priemonių sportuoti showoff.gif Gal ne taip efektyvu kaip sporto salėj, bet geriau negu nieko ax.gif
natasonok
QUOTE(silverfox @ 2007 12 10, 23:49)
Deja sporto salei laiko nelieka  cray.gif  bet ir namie turiu pakankamai priemonių sportuoti showoff.gif  Gal ne taip efektyvu kaip sporto salėj, bet geriau negu nieko  ax.gif
*

Kaip man cia susiruosti sportuoti doh.gif
Papildyta:
Gal kam pravers, radau apie iskrovos dienos, ypac gerai po sociu iseiginiu mirksiukas.gif

Iškrovos dieną negalima valgyti nieko, išskyrus tuos produktus, kurie nurodyti. Svarbiausias dalykas iškrovos dienomis - vanduo. Išgerti reikėtų ne mažiau 2 ar 3 litrų vandens arba šiltos nesaldintos žolelių arbatos, žaliosios arbatos. Antraip, visos atliekos, esančios organizme, sunkiai pasišalins. Iškrovos dienomis valgomas toks maistas, kuriame gausu baltymų arba angliavandenių.

Angliavandenių dienos:
Vaisiai Per dieną reikia suvalgyti maždaug pusę kilogramo kokių nors vaisių (vienos rūšies). Geriausiai tinka apelsinai arba obuoliai. Bananų arba vynuogių rinktis nerekomenduojama.
Daržovės Per dieną suvalgykite apie pusę kilogramo agurkų, kopūstų arbą pomidorų.
Arbūzas Per dieną reikia suvalgyti apie du kilogramus arbūzo minkštimo.
Salotos Pasigaminkite salotų iš maždaug pusės kilogramo Pekino kopūsto. Kopūstus užpilkite kefyru, pagardinkite petražolėmis, krapais. Druskos dėti nerekomenduojama.
Bulvės Per dieną suvalgykite apie pusę kilogramo virtų bulvių (be druskos).
Ryžiai Per dieną galima suvalgyti 200 g nesūdytame vandenyje virtų ryžių.
Avižiniai dribsniai Per dieną suvalgykite iki 200 g avižinių dribsnių, sumaišytų su liesu pienu.

Baltymų dienos:
Mėsa Per dieną reikia suvalgyti 400 g nesūdytame vandenyje virtos liesos mėsos.
Žuvis Per dieną suvalgykite 400 g taip pat nesūdytame vandenyje virtos arba garuose troškintos liesos žuvies.
Kiaušiniai Per dieną galima suvalgyti 4 virtus kiaušinius be druskos.
Varškė Per dieną galima suvalgyti 400 g liesos varškės.
Jogurtas Per dieną galima suvalgyti 3-4 indelius lieso jogurto.
Sūris Per dieną reikia suvalgyti 200 g lieso sūrio.
Kefyras Sunki diena. Per dieną galima išgerti tik litrą kefyro.

Patarimai laikantis iškrovos dienų:
Būtinai kaitaliokite angliavandenių ir baltymų dienas.
Nerekomenduojama daryti iškrovos dienas daugiau kaip dvi per savaitę.
Po iškrovos dienų būtinai atkreipkite dėmesį į tai, ką valgote. Antraip prarastas svoris grįš su kaupu.
Nesilaikykite jokių iškrovos dienų, jei turite sveikatos problemų.
kadaryti
QUOTE(natasonok @ 2007 12 10, 18:18)
Siaip skanu orkaiteje iskepti :)Arba pora kartu dariau Taip: kelis gabaliukus zuvies sudedu i puoda, ant virsaus svoguva ir morka supjaustyti ziedais, pipirus vienus, kitus, lauro lapas, krapai, uzpilu vandieniu, kai tik pradeda burbuliuoti vandienukas isjungiu. Palaukiu 40 min ir viskas galima valgyti, kaip salta kaip karsta smile.gif  Gaunasi kaip virta, troskinta smile.gif

Kiek per diena kefyro galima isgerti smile.gif
*

Dekoju uz patarimus, reikes butinai pabandyti thumbup.gif thumbup.gif As kefyro isgeriau vakar apie 700ml, bet buvau radusi, kad iskrovos dienai skiriama 1,5l kefyro dienai g.gif
Papildyta:
QUOTE(silverfox @ 2007 12 10, 23:49)
Deja sporto salei laiko nelieka  cray.gif  bet ir namie turiu pakankamai priemonių sportuoti showoff.gif  Gal ne taip efektyvu kaip sporto salėj, bet geriau negu nieko  ax.gif
*

Na su s[ortu ir as susipykusi esu blush2.gif nepatinka man ir tiek blush2.gif bet uzsirasiau i povandenini masaza 10 kartu eisiu, tikiuosi i nauda bus ax.gif
Papildyta:
Siandien po iskrovos dienos vel maitinuosi sveikai thumbup.gif
Pusryciai - mano dietine arbatele
Pietus - zuvies pirsteliai (labai norejo organizmas) su morku ir burokeliu salotomis su aliejumi bei grudeta duona.
Vakariene - jauciu, kad tik arbatos isgersiu nes jauciuosi soti thumbup.gif thumbup.gif

kaip merginos laikotes Jus? smile.gif
silverfox
Na mano šiandienos meniu :
Pusryčiai: kava
Pietūs:morkų salotos (prisipažinsiu, kad daug doh.gif , bet neapsirijau schmoll.gif )
Pavakariai, vakarienė: 3 obuoliai (kuriuos kaip tik dabar triauškiu thumbup.gif )
silverfox
Kadangi čia niekas nebesilanko tai aš pati su savim pasikalbėsiu gossip.gif
Na va...Šiandien supratau vieną dalyką:išsivalius organizmui saldumynų jis nebenori schmoll.gif kokius 4 meduoliukus nedidelius šiandieną leidau sau suvalgyt, tai skrandy sunkumas toks atsirado, o kai praeidama pro šalį vėl užuodžiau tuos meduolius net supykino doh.gif
jadzka
Sveikos,

Na o aš bandau atsigauti po kelionės, bet valgau tai normaliai. Nekemšu visokių bandelių ir pan. Svoris kaip nutrito taip ir laikosi: nekinta. TAi ir gerai.
REiks vėl susiimti ir maitintis grieščiau, kad pradėtų vėl kristi...

Gal iškrovos dieną kokią pasidaryt ryt g.gif:

Beje, o galima kavą per iškrovos dienas gerti?
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2007 12 12, 17:31)
Kadangi čia niekas nebesilanko tai aš pati su savim pasikalbėsiu  gossip.gif
Na va...Šiandien supratau vieną dalyką:išsivalius organizmui saldumynų jis nebenori  schmoll.gif  kokius 4 meduoliukus nedidelius šiandieną leidau sau suvalgyt, tai skrandy sunkumas toks atsirado, o kai praeidama pro šalį vėl užuodžiau tuos meduolius net supykino  doh.gif
*

As taip pat pastebejau, kad daugiau suvalgius, skrandis labai apsunksta ir nenori virskinti, taigi nori nenori reikia mazai valgyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2007 12 12, 19:38)
Beje, o galima kavą per iškrovos dienas gerti?
*

Manau tikrai galima, kaip ir arbata zalia ar juoda.
Papildyta:
Si savaite pas mane tokia kelionine, tai vis prie kompo neprieinu, bet jau nuo siandien bent iki sv.Kaledu nebekeliausiu, tai dazniau cia uzeisiu ax.gif ax.gif O siaip stengiuosi maitintis sveikai, bet pastebejau sumazejus apimtims, riebaliukai vis tiek ne per daug tirpsta, ypac ant klubu ir pilvo, kaip juos greiciau panaikinti g.gif kokiu minciu turite mergaites g.gif g.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 13, 21:07)
Si savaite pas mane tokia kelionine, tai vis prie kompo neprieinu, bet jau nuo siandien bent iki sv.Kaledu nebekeliausiu, tai dazniau cia uzeisiu ax.gif  ax.gif O siaip stengiuosi maitintis sveikai, bet pastebejau sumazejus apimtims, riebaliukai vis tiek ne per daug tirpsta, ypac ant klubu ir pilvo, kaip juos greiciau panaikinti g.gif kokiu minciu turite mergaites g.gif  g.gif
*

Ech....
nu pas mane irgi mažiau nei nrėčiau tirpsta tie lašiakai doh.gif: o naudojat kokius kremus stangrinančius, nes pametus daug svorio sušarpėjėti galima doh.gif:

O panaikinti lašiakus tik sportuojant galima doh.gif:
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 13, 21:48)
Ech....
nu pas mane irgi mažiau nei nrėčiau tirpsta tie lašiakai doh.gif: o naudojat kokius kremus stangrinančius, nes pametus daug svorio sušarpėjėti galima doh.gif:

O panaikinti lašiakus tik sportuojant galima doh.gif:
*

na va su sportu man visai blogai, nemegstu schmoll.gif schmoll.gif sakau gal pades tie povandeniniai masazai g.gif kazkaip anksciau del lasiaku problemu nebudavo, jei priaugu kazkiek tai lengvai numetu ir lasiakai savaime dingsta g.gif metai jau matyt savo daro g.gif
silverfox
Na va, šiandien skaniai salotų(morkos ir kopūstai) ir vištienos (be odelės žinoma schmoll.gif ) pavalgiau thumbup.gif dar keletą morkikių sutriauškiau ir soti ir laiminga bigsmile.gif
O kas dėl sporto...Aš seniau irgi labai nenorėdavau sportuot, kaip jau buvau minėjus mano 3 dienos rekordas būdavo doh.gif O dabar, kai sveikai maitintis pradėjau, man prisikaupia tiek daug energijos, kad tik ir laukiu kada grįšiu namo ir savo programėlę atlikt galėsiu thumbup.gif Rytoj dar eisiu pasidomėsiu sporto klubu ir baseinu g.gif planuoju nuo kitos savaitės pradėt lankyt bigsmile.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 13, 23:21)
na va su sportu man visai blogai, nemegstu schmoll.gif  schmoll.gif sakau gal pades tie povandeniniai masazai g.gif kazkaip anksciau del lasiaku problemu nebudavo, jei priaugu kazkiek tai lengvai numetu ir lasiakai savaime dingsta g.gif metai jau matyt savo daro g.gif
*

MAn irgi nepatinka sportas doh.gif: geriau jau nereiktų... nors realiai tai tingiu eiti į sportaklubį, dėl to ir nepatinka doh.gif: Mieliau namie ką nors pasportuočiau. Mažu reikia senio šalčio paprašyt treniruoklio g.gif:
kadaryti
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif

Na as taip pat mieliau sportuociau namie ax.gif Kaledu senelis jei treniruokli atnestu butu visai neblogai - tik neisivaizduoju kur galima bute ta daikta ikisti doh.gif Pas mano broli jie turi treniruokli, bet nuosavas namas tai visai kas kita biggrin.gif sakau gal kokiu svarmenu ir aerobikos dvd pakaktu g.gif
Pas mane siandien Kaledines nuotaikos megalol.gif Nutariau nusiimti nuo darbu ir susitvarkyti pries sventes ax.gif Partempiau namo eglute 000059.gif , tvarkausi kambarius ir Kaledines dainas klausau megalol.gif Ir valgyti nesinori ir sportas kartu megalol.gif
kadaryti
na ka vienas kambarys jau tviska ir eglute zibsi newyear.gif na ka toliau tvarkomes ir sportuojam megalol.gif megalol.gif megalol.gif
silverfox
O aš šiandieną sugalvojau leisti sau pasmaguriaut hihihi.gif . Nuėjau į Maximą ir nusipirkau 200g. saldainių. Grįžau namo, pasidariau kavos puodelį...Jau kad valgysiu tai valgysiu...Suvalgiau kelias saldaines o kitų net neįveikiau schmoll.gif pasiėmiau 2 mandarinus suvalgiau ir jau soti doh.gif
Nuo antradienio (nes pirmadienį visiškai nelieka laiko schmoll.gif ) pradedu eiti 2kartus į baseiną ir į sport. klubą bigsmile.gif iš savęs šito nesitikėjau hihihi.gif
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2007 12 14, 16:59)
O aš šiandieną sugalvojau leisti sau pasmaguriaut hihihi.gif . Nuėjau į Maximą ir nusipirkau 200g. saldainių. Grįžau namo, pasidariau kavos puodelį...Jau kad valgysiu tai valgysiu...Suvalgiau kelias saldaines o kitų net neįveikiau  schmoll.gif  pasiėmiau 2 mandarinus suvalgiau ir jau soti  doh.gif 
Nuo antradienio (nes pirmadienį visiškai nelieka laiko schmoll.gif ) pradedu eiti 2kartus į baseiną ir į sport. klubą  bigsmile.gif  iš savęs šito nesitikėjau hihihi.gif
*

siaip kiek esu kalbejusi su dietu specialistais, jei kazko labai nori tai galima suvalgyti, netgi hamburgeri biggrin.gif o vat man taip pat su maistu pasiimu ka nors atrodo jau valgysiu, valgysiu, paimu keleta kasniu ir viskas thumbup.gif smagus, kad skrandis susitrauke thumbup.gif
Del sporto klubo - saunuole thumbup.gif thumbup.gif linkiu ryzto nemesti thumbup.gif o kur lankysi jei ne paslaptis? g.gif
natasonok
QUOTE(silverfox @ 2007 12 14, 16:59)
O aš šiandieną sugalvojau leisti sau pasmaguriaut hihihi.gif . Nuėjau į Maximą ir nusipirkau 200g. saldainių. Grįžau namo, pasidariau kavos puodelį...Jau kad valgysiu tai valgysiu...Suvalgiau kelias saldaines o kitų net neįveikiau  schmoll.gif  pasiėmiau 2 mandarinus suvalgiau ir jau soti  doh.gif 
Nuo antradienio (nes pirmadienį visiškai nelieka laiko schmoll.gif ) pradedu eiti 2kartus į baseiną ir į sport. klubą  bigsmile.gif  iš savęs šito nesitikėjau hihihi.gif
*

Kaip puiku ir dar laiko randate, pas mane visai nera unsure.gif
Nezinau kaip pavadinti kaip as paskutiniu metu valgau smile.gif
Valgau beveik ka noriu, bet pradejau skaiciuoti kalorijas mirksiukas.gif Kaip manote ar tokia taktika pades numesti dar kiek nors blush2.gif Stengiuosiu tilpti i 1200 kcal mirksiukas.gif
silverfox
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 14, 18:10)
siaip kiek esu kalbejusi su dietu specialistais, jei kazko labai nori tai galima suvalgyti, netgi hamburgeri  biggrin.gif o vat man taip pat su maistu pasiimu ka nors atrodo jau valgysiu, valgysiu, paimu keleta kasniu ir viskas thumbup.gif smagus, kad skrandis susitrauke thumbup.gif
Del sporto klubo - saunuole thumbup.gif  thumbup.gif linkiu ryzto nemesti  thumbup.gif o kur lankysi jei ne paslaptis? g.gif
*

Ech Marijampolėj topsecret.gif irnesakyk.gif Čia pasirinkimas nekoks hihihi.gif bet geriau negu nieko didis.gif
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2007 12 14, 19:38)
Ech Marijampolėj topsecret.gif  irnesakyk.gif Čia pasirinkimas nekoks  hihihi.gif bet geriau negu nieko  didis.gif
*

na bet saunuole pasiryzai thumbup.gif informuosi kaip sekasi thumbup.gif
mane i vakara po kalediniu nuotaiku depresija apeme - pasisveriau, vienas kilas sugrizo verysad.gif verysad.gif nezinau jau ir ka daryti ir atrodo mazai ir sveikai valgau o cia se tau kad nori, ka daryti merginos, ka jau visai valgyma reikia mesti g.gif g.gif
Papildyta:
suprantu, kad gal per greitai noriu numesti kg, kuri virs metu auginau....bet vistiek kai jauciasi rezultatas tai ir motyvacija toliau eiti yra..... verysad.gif
silverfox
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 14, 22:10)
mane i vakara po kalediniu nuotaiku depresija apeme - pasisveriau, vienas kilas sugrizo verysad.gif  verysad.gif nezinau jau ir ka daryti ir atrodo mazai ir sveikai valgau o cia se tau kad nori, ka daryti merginos, ka jau visai valgyma reikia mesti g.gif  g.gif
Papildyta:
suprantu, kad gal per greitai noriu numesti kg, kuri virs metu auginau....bet vistiek kai jauciasi rezultatas tai ir motyvacija toliau eiti yra..... verysad.gif
*

Nenusimink. Toliau sveikai maitinkis ir dings tie "paklydėliai" kilogramai irnesakyk.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 14, 22:10)
mane i vakara po kalediniu nuotaiku depresija apeme - pasisveriau, vienas kilas sugrizo verysad.gif  verysad.gif nezinau jau ir ka daryti ir atrodo mazai ir sveikai valgau o cia se tau kad nori, ka daryti merginos, ka jau visai valgyma reikia mesti g.gif  g.gif
Papildyta:
*

Nenusimink, man irgi vienas ant ribos svyruoja doh.gif: kadani dabar mėnulis kažkaip veikia, kad natūralu, kad svoris padidėja. Bent jau kažkur skaičiau g.gif:
IR dar... jei padarytum iškrovos dieną - manau, kad ir tas vienas iškart pasitrauktų (tik aišku žarnyno turinio ir skysčių sąskaita). Taigi šiek tiek kantrybės....
kadaryti
Aciu merginos uz palaikyma thumbup.gif thumbup.gif as kazkur taip pat skaiciau, kad dar ir nuo menulio fazes priklauso svoris. tik vat jau daugiau kaip savaite nuo musu dietos praejo, o toliau kazkaip matosi, kad sunku bus mesti, jau pradedu galvoti gal tikrai del sporto reikia pasiryzti g.gif g.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 15, 12:54)
Aciu merginos uz palaikyma thumbup.gif  thumbup.gif as kazkur taip pat skaiciau, kad dar ir nuo menulio fazes priklauso svoris. tik vat jau daugiau kaip savaite nuo musu dietos praejo, o toliau kazkaip matosi, kad sunku bus mesti, jau pradedu galvoti gal tikrai del sporto reikia pasiryzti g.gif  g.gif
*

Va ir aš tikriausia po švenčių keliausiu į sporto salę... Jau reikia. Oi kaip reikia....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.