Plepam tos, kurios laikėsi Japoniškos dietos, pametė kilogramų ir nori toliau mesti ar nebepriaugti. Pagrindinės taisyklės:1. Vengiame "tuščių"kalorijų (cukraus, bulkos, sausainių, šokoladų, prastų riebalų ir t.t.) 2. Geriame ne mažiau nei porą litrų skysčių per dieną (Arbatos, vandens, vandens su citrinos sultimis ,skiestų nesaldintų sulčių ir pan.) 3. Stengiamės iš maisto gauti kiek įmanoma daugiau maistingų medžiagų (vitaminų ir mineralų ir pan.) 4. Valgome, kad gyventumėm, o ne gyvenam, kad ĖSTUMĖM  : 5. Stengiamės valgyti panašiu metu ir 5 kartus per dieną. 6. NEBADAUJAME !!! 7. Akys nori, bet gal reikia ir skrandžio paklausti  : 8. Vengiame perdirbtų nenatūralių, sintetinių, sunkiai virškinamų maisto produktų. 9. Galim kartą per savaitę daryti iškrovos dieną. 10. Svarbiausia - Teigiamas požiūris Orientacinis maitinimosi planas:Atsikėlus išgeriame stiklinė vandens. Pusryčiai: Jogurtas (galima su dribsniais) | sumuštinis | plikyta košė | varškė ar pan. Plius kava/ arbata. Priešpiečiai: Bent koks vaisius | Keli riešutai | jogurto indelis | sveikuoliškas (avižinis) sausainis | ar pan. Pietūs: mėsa arba žuvis su daržovėmis | Ryžiai su daržovėmis | salotos su sūriu ir grdėta duona | kartais ir kokios bulvės ar makaronai (bet retai....) Pavakariai: Bent koks vaisius | Keli riešutai | jogurto indelis | sveikuoliškas (avižinis) sausainis | ar pan. Vakarienė: Salotos | mėsa ar žuvis su daržovėm | tiesiog daržovės troškintos su neriebiu padažu | sriuba | sveikuoliškas sumuštinis ir pan. Svarbiausia - SAIKAS.
kadaryti
2007 12 03, 20:51
Skubu registruotis cia  Saunuole labai puikiai viska surasei, ko mes cia toliau sieksime
kadaryti
2007 12 03, 21:16
QUOTE(jadzka @ 2007 12 03, 22:08) Aga as taip pat, manau jei per koki 1,5 menesio numesiu likusius kg busiu labai patenkinta  O kaip manai del tos "apsivalgymo" dienos, ji reikalinga ar ne
kadaryti
2007 12 04, 18:58
Labas vakaras na ka siandien savo dieta uzbaigiu su dideliu puodeliu kefyro  Ryt net nezinau ka valgysiu  O ka Tu planuoji?
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 03, 22:16) Aga as taip pat, manau jei per koki 1,5 menesio numesiu likusius kg busiu labai patenkinta  O kaip manai del tos "apsivalgymo" dienos, ji reikalinga ar ne  Nu iki pavasario dar juos pamest ir bus super  D4l apsivalgymo dienos... manau, kad kartą per mėnesį galima apsivalgymo ir apsigėrimo dieną padaryt  Negalima gi per daug save kankinti.... QUOTE(kadaryti @ 2007 12 04, 19:58) Labas vakaras na ka siandien savo dieta uzbaigiu su dideliu puodeliu kefyro  Ryt net nezinau ka valgysiu  O ka Tu planuoji? Aš tai pasidariau salotas: Pekino kopūstas, virta jautiena ir šiek tiek tarkuoto džiugo ir aliejus tas skrudintų sezamų.  : labai skaniai pavalgiau.... Papildyta:O ryt pietauju su klientu... tai manu, kad kažką iš kavinės repertuaro... manau, kad kokias salotas
natasonok
2007 12 05, 12:35
Labai jus cia puikiai apsigyvenote Galima juogurta liesa ar koki kita  O del varskes sureliu, tikriausiai negalima, nes jie visi riebus
Va dabar valgau salotas su vištos krūtinėle (pekinas, pomidorai, šiek tiek tarkuoto džiugo, vištos krūtinėlė ir padažas su aliejum, citrina ir garstyčiom). Niam niam,. Skanumėlis
natasonok
2007 12 05, 19:42
QUOTE(jadzka @ 2007 12 05, 20:01) Va dabar valgau salotas su vištos krūtinėle (pekinas, pomidorai, šiek tiek tarkuoto džiugo, vištos krūtinėlė ir padažas su aliejum, citrina ir garstyčiom). Niam niam,. Skanumėlis  Skanaus  O as 2 iskeptus obuolius suvalgiau ka tik
kadaryti
2007 12 05, 21:10
Labas vakarelis merginos As tai siandien ejau normaliai pasipirkti po dietos  tai parsitempaiu visokiu darzoviu, kalakuto krutineles maltas, burukeliu virtu, labai juos megstu Taigi pusryciams suvartojau - arbata ir stikline svieziu sulciu - issispaudziau viena apelsina ir viena greipfrukta. Pietums puse riekes duonos (su grudais) burokeliu salotos su aliejumi ir jau baaaiiisiiiaaai norejau tokios skanios yra Maximoje salotos su jautiena, tai dar tu pora saukstu suvalgiau  bei rauginti agurkeliai mazi kokie keturi. Vakarienei - kefyro puodeli ir apelsinu kokiu desimt Su savo sportuojancia drauge pasitariau - sake svarbiausia nevalgyti veliau kaip po 18 val (vakariene ir viskas) ir mazomis porcijomis reikia valgyti absoliuciai viska, aisku pagal teisinga maitinimasi (nevalgyti mesos su bulvemis, zuvies su ryziais, vakare grieztai jokiu makaronu ir t.t.) Sake nepersistengti ir nemarinti organizmo, nes po sios dietos ir toliau nadaujant gali organizmas bado rezima isijungti Siandien teiravausi del povandeninio masazo tai vietu yra tik nuo kito antardienio tai ir pradesiu eiti, labai noriu Ir vis tokia paranoja dabar ka ir kaip valgyti, kad neduok Dieve atgal svoris negriztu
natasonok
2007 12 05, 21:37
Kodel pietums nieko karsto nevalgei ar nebuvo kada Ir 10 apelsinu, cia neperdaug  Po 18.00 gal galima koki vaisi suvalgyti
kadaryti
2007 12 05, 22:25
QUOTE(natasonok @ 2007 12 05, 22:37) Kodel pietums nieko karsto nevalgei ar nebuvo kada Ir 10 apelsinu, cia neperdaug  Po 18.00 gal galima koki vaisi suvalgyti  Nespejau nieko karsto pasidaryti  o ne apelsinus valgiau o mandarinus na galima po 18 val. koki vaisiu, bet kiek zinau vaisiu vakare taip pat per daug negalima, nes fruktoze gali drasiai i kuna eiti
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 05, 22:10) Ir vis tokia paranoja dabar ka ir kaip valgyti, kad neduok Dieve atgal svoris negriztu  Va man irgi lengva baimė yra, kad tas svoris negrįžtų atgal  : reikia kovoti su juo...... Vakar dar soliariume buvau, tai kūnelis gražus, rudas  O jei dar kokius penkis kg pamesčiau - tai išvis laiminga būčiau Mano valgiaraštis: Pusryčiai - Jogurtas. Priešpiečiai - Obuolys Pietūs - salotos su vištiena ir riekė grūdėtos duonos. PAvakariai - Du nedideli sausainiai prie kavos. Vakarienė - SAlotos su višta ir Džiugo sūriu . Po vakarienės dar - Kriaušė. Labai jas mėgstu. Dar suvalgiau kelis gabaliukus džiovinų vaisių. Skanuma. ... Ryt bandysiu biški pamažint gal  : nors nė ką mažint ir taip nedaug tesuvalgiau  :
kadaryti
2007 12 06, 13:10
QUOTE(jadzka @ 2007 12 05, 23:59) Va man irgi lengva baimė yra, kad tas svoris negrįžtų atgal  : reikia kovoti su juo...... Vakar dar soliariume buvau, tai kūnelis gražus, rudas  O jei dar kokius penkis kg pamesčiau - tai išvis laiminga būčiau Mano valgiaraštis: Pusryčiai - Jogurtas. Priešpiečiai - Obuolys Pietūs - salotos su vištiena ir riekė grūdėtos duonos. PAvakariai - Du nedideli sausainiai prie kavos. Vakarienė - SAlotos su višta ir Džiugo sūriu . Po vakarienės dar - Kriaušė. Labai jas mėgstu. Dar suvalgiau kelis gabaliukus džiovinų vaisių. Skanuma. ... Ryt bandysiu biški pamažint gal  : nors nė ką mažint ir taip nedaug tesuvalgiau  : Laba dienele manau visai neblogai vakar susideliojai valgiarashti  tikrai nesistenk mazinti - kaip ir sakiau geriau ivairiau, tik mazomis porcijomis As taip pat svajoju dar apie 5kg Siandien kol kas neblogai einasi: Pusryciams - arbatele mano dietine su citrina Pietums - ruosiuosi gaminti pomidora idaryta su maltomis kalakutu krutinelemis plius darzoviu salotos (agurkelis, salotos, svoguniukas) Vakarienei - dar nenusprendziau, bet einu i svecius taigi tikriausiai arbata ir jei vaisins ka nors lengvo O i soliariuma taip pat zadu eiti tik po povandeninio proceduru
kadaryti
2007 12 06, 16:13
Na jau pietus kokie skanus gavosi - pasaka  labai skaniai tas pomidoras susuvalge o ir salotos ir skanu ir sveika Jauciuosi labai soti, tai gal net sveciuose nevalgysiu
natasonok
2007 12 06, 16:53
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 06, 17:13) Na jau pietus kokie skanus gavosi - pasaka  labai skaniai tas pomidoras susuvalge o ir salotos ir skanu ir sveika Jauciuosi labai soti, tai gal net sveciuose nevalgysiu  O kaip darej gal gali recepta papasakoti
kadaryti
2007 12 06, 17:19
QUOTE(natasonok @ 2007 12 06, 17:53) O kaip darej gal gali recepta papasakoti  Receptukas paprastas  - keletas didesniu pomidoru (siandien man vieno uzteko  ), sumaltos kalakuto krutineles 200gr (pirkau maximoje, riebumas vos 3%) Sumalta mesyte paskaninam kuo norim - as dejau smulkiai supjaustyta svoguna maza, smulkiai supjaustytus kelis gabaliukus astraus pipiro(jalapeno) (labai megstu astriai  ) truputi svieziu krapu ir truputi cesnakiniu prieskoniu mesai. Pomidoru kepureles nupjauname, naudosim kaip dangtelius, vidu graziai iskaptuojame. Mesyte prikemsame pomidorus, uzdedame kepureles, suviniojame i folija ir kisame i 220 karscio orkaite kokiom 45min. na va ir viskas  Labai paprasta, bet labai skanu ir nekaloringa
natasonok
2007 12 06, 18:13
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 06, 18:19) Receptukas paprastas  - keletas didesniu pomidoru (siandien man vieno uzteko  ), sumaltos kalakuto krutineles 200gr (pirkau maximoje, riebumas vos 3%) Sumalta mesyte paskaninam kuo norim - as dejau smulkiai supjaustyta svoguna maza, smulkiai supjaustytus kelis gabaliukus astraus pipiro(jalapeno) (labai megstu astriai  ) truputi svieziu krapu ir truputi cesnakiniu prieskoniu mesai. Pomidoru kepureles nupjauname, naudosim kaip dangtelius, vidu graziai iskaptuojame. Mesyte prikemsame pomidorus, uzdedame kepureles, suviniojame i folija ir kisame i 220 karscio orkaite kokiom 45min. na va ir viskas  Labai paprasta, bet labai skanu ir nekaloringa  Aciu uz receptuka
kadaryti
2007 12 07, 17:26
Labas vakarelis Visai neblogai po dietos sekasi  Svoris nei krinta nei kyla, kaip antradieni uzfiksavau duomenis taip ir laikosi Siandien mano valgymas: Pusryciai - arbatele mano dietine Pietus - 5 zuvies pirsteliai, kepti orkaiteje, grudetos duonos rieke, rauginti agurkeliai 3, truputis burokeliu salotu su aliejumi Vakariene - einu su MB i japonu restorana, tai sushi bus  Manau visai sveika
natasonok
2007 12 07, 18:06
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 07, 18:26) Labas vakarelis Visai neblogai po dietos sekasi  Svoris nei krinta nei kyla, kaip antradieni uzfiksavau duomenis taip ir laikosi Siandien mano valgymas: Pusryciai - arbatele mano dietine Pietus - 5 zuvies pirsteliai, kepti orkaiteje, grudetos duonos rieke, rauginti agurkeliai 3, truputis burokeliu salotu su aliejumi Vakariene - einu su MB i japonu restorana, tai sushi bus  Manau visai sveika  Kaip puiku  As jau negaliu sulaukti pabaigos savaites, kai galesiu ka nors kita paragauti
natasonok
2007 12 08, 16:34
Laba diena  Kaip reikaliukai
natasonok
2007 12 09, 20:57
Sveikos paneles  Nuo siandienos as su jumis Siandien kai pirma diena po 2 savaiciu nevalgymo, tai siandien po labai mazai paragavau ir silkes viena gabaliuka ir 1 sausainiuka suvalgiau  O kaip pas jus reikaliukai
Sveikutės Kadangi savaitgalį buvau Italijoje, tai va valgiau picas pastas ir daug gėriau. Ir dar daugiau vaikščiojau. TAi svoris dar šiek tiek pakrito. Be to - pilnų porciju nebesuvalgau niekaip  : gera..... O kokia ten pica faina (ne kaip pas mus tešla su priedais  : ) PAs juos superinis padas kaip Ciabatos duonos  : Šiandien pusryčiams buvo jogurtas, pietums ka nors lengvo valgysiu....
natasonok
2007 12 10, 13:42
QUOTE(jadzka @ 2007 12 10, 12:16) Sveikutės Kadangi savaitgalį buvau Italijoje, tai va valgiau picas pastas ir daug gėriau. Ir dar daugiau vaikščiojau. TAi svoris dar šiek tiek pakrito. Be to - pilnų porciju nebesuvalgau niekaip  : gera..... O kokia ten pica faina (ne kaip pas mus tešla su priedais  : ) PAs juos superinis padas kaip Ciabatos duonos  : Šiandien pusryčiams buvo jogurtas, pietums ka nors lengvo valgysiu.... Kaip puiku  Siaip galima suprasti budama ten ir nieko neragauti Nu dabar pirmadienis valgom toliau sveika maista Siap as atsilaikiau 13 dienu  Vakar buvo paragavymu diena  O siandien jau stengiusiu valgyti kuo sveikiau Pusryciams kava su pienuku Priespieciams suvalgiau banana Pietums kalakutenos kotletukas su salotomis: agurkas, pomidoras su uzpilu, kuriame o riebalu Vakarenej karpio kepto gabaliukas su morku salotomis+obuolys arba apelsinas Nu kaip meniu
kadaryti
2007 12 10, 16:50
Sveikos merginos Ir as griztu i buri  Buvau savaitgaliui i svecius islekusi i kita miesta, tai pora dienu pagriesijau  Na bet vakare nuo 18val. nebevalgiau ir bulviu su mesa nevalgiau, o siaip sau leidau viska. Siaip daug ir nebesusivalgo  Siandien darau iskrovos diena su kefyru  Jauciuosi puikiai Papildyta:QUOTE(jadzka @ 2007 12 10, 12:16) Sveikutės Kadangi savaitgalį buvau Italijoje, tai va valgiau picas pastas ir daug gėriau. Ir dar daugiau vaikščiojau. TAi svoris dar šiek tiek pakrito. Be to - pilnų porciju nebesuvalgau niekaip  : gera..... O kokia ten pica faina (ne kaip pas mus tešla su priedais  : ) PAs juos superinis padas kaip Ciabatos duonos  : Šiandien pusryčiams buvo jogurtas, pietums ka nors lengvo valgysiu.... Saunuole, ir skaniai valgei ir dar svorio pametei Papildyta:QUOTE(natasonok @ 2007 12 10, 14:42) Kaip puiku  Siaip galima suprasti budama ten ir nieko neragauti Nu dabar pirmadienis valgom toliau sveika maista Siap as atsilaikiau 13 dienu  Vakar buvo paragavymu diena  O siandien jau stengiusiu valgyti kuo sveikiau Pusryciams kava su pienuku Priespieciams suvalgiau banana Pietums kalakutenos kotletukas su salotomis: agurkas, pomidoras su uzpilu, kuriame o riebalu Vakarenej karpio kepto gabaliukas su morku salotomis+obuolys arba apelsinas Nu kaip meniu  Meniu labai skaniai skamba ir labai sveikai  O kaip karpi gamini? Nes man jis vis toki antskoni turi zuvishka  tai man nelabai gaunasi ji pagaminti
natasonok
2007 12 10, 17:18
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 10, 17:50) Sveikos merginos Ir as griztu i buri  Buvau savaitgaliui i svecius islekusi i kita miesta, tai pora dienu pagriesijau  Na bet vakare nuo 18val. nebevalgiau ir bulviu su mesa nevalgiau, o siaip sau leidau viska. Siaip daug ir nebesusivalgo  Siandien darau iskrovos diena su kefyru  Jauciuosi puikiai Papildyta:Saunuole, ir skaniai valgei ir dar svorio pametei Papildyta:Meniu labai skaniai skamba ir labai sveikai  O kaip karpi gamini? Nes man jis vis toki antskoni turi zuvishka  tai man nelabai gaunasi ji pagaminti  Siaip skanu orkaiteje iskepti :)Arba pora kartu dariau Taip: kelis gabaliukus zuvies sudedu i puoda, ant virsaus svoguva ir morka supjaustyti ziedais, pipirus vienus, kitus, lauro lapas, krapai, uzpilu vandieniu, kai tik pradeda burbuliuoti vandienukas isjungiu. Palaukiu 40 min ir viskas galima valgyti, kaip salta kaip karsta  Gaunasi kaip virta, troskinta Kiek per diena kefyro galima isgerti
silverfox
2007 12 10, 20:39
Ojoj kaip čia pas jus linksma  Na va ir aš "prisiduodu"... Šiandien buvo labai užimta diena...iš namų išėjau 7, o grįžau irgi panašiu metu (tik vakare  ) Na pusryčių nespėjau nugriebt, nes skubėjau, o pietūs...Ech laikas prabėgo nepastebimai tai ir be pietų likau  Grįžau namo prisivalgiau kopūstų salotų (kurias dietos dėka pamėgau  ir su saiku, žinoma ) ir va ką tik pieno stiklinę išgėriau...Bet pasistengsiu nebekrėst tokių išdaigų organizmui, nes gali supykt Va dar sportuot pradėjau  Pradžiai po 45min., kad organizmui šoko nebūtų ir kokių nepageidaujamų reakcijų  Bet jau laikausi 3 dienas (tfu tfu tfu) asmeninis rekordas P.S. Sveikinu visas toliau besilaikančias
natasonok
2007 12 10, 21:11
QUOTE(silverfox @ 2007 12 10, 21:39) Ojoj kaip čia pas jus linksma  Na va ir aš "prisiduodu"... Šiandien buvo labai užimta diena...iš namų išėjau 7, o grįžau irgi panašiu metu (tik vakare  ) Na pusryčių nespėjau nugriebt, nes skubėjau, o pietūs...Ech laikas prabėgo nepastebimai tai ir be pietų likau  Grįžau namo prisivalgiau kopūstų salotų (kurias dietos dėka pamėgau  ir su saiku, žinoma ) ir va ką tik pieno stiklinę išgėriau...Bet pasistengsiu nebekrėst tokių išdaigų organizmui, nes gali supykt Va dar sportuot pradėjau  Pradžiai po 45min., kad organizmui šoko nebūtų ir kokių nepageidaujamų reakcijų  Bet jau laikausi 3 dienas (tfu tfu tfu) asmeninis rekordas P.S. Sveikinu visas toliau besilaikančias  Kaip saunu, net i sporto sale nueini
silverfox
2007 12 10, 22:49
Deja sporto salei laiko nelieka  bet ir namie turiu pakankamai priemonių sportuoti  Gal ne taip efektyvu kaip sporto salėj, bet geriau negu nieko
natasonok
2007 12 11, 11:45
QUOTE(silverfox @ 2007 12 10, 23:49) Deja sporto salei laiko nelieka  bet ir namie turiu pakankamai priemonių sportuoti  Gal ne taip efektyvu kaip sporto salėj, bet geriau negu nieko  Kaip man cia susiruosti sportuoti Papildyta:Gal kam pravers, radau apie iskrovos dienos, ypac gerai po sociu iseiginiu Iškrovos dieną negalima valgyti nieko, išskyrus tuos produktus, kurie nurodyti. Svarbiausias dalykas iškrovos dienomis - vanduo. Išgerti reikėtų ne mažiau 2 ar 3 litrų vandens arba šiltos nesaldintos žolelių arbatos, žaliosios arbatos. Antraip, visos atliekos, esančios organizme, sunkiai pasišalins. Iškrovos dienomis valgomas toks maistas, kuriame gausu baltymų arba angliavandenių. Angliavandenių dienos:Vaisiai Per dieną reikia suvalgyti maždaug pusę kilogramo kokių nors vaisių (vienos rūšies). Geriausiai tinka apelsinai arba obuoliai. Bananų arba vynuogių rinktis nerekomenduojama. Daržovės Per dieną suvalgykite apie pusę kilogramo agurkų, kopūstų arbą pomidorų. Arbūzas Per dieną reikia suvalgyti apie du kilogramus arbūzo minkštimo. Salotos Pasigaminkite salotų iš maždaug pusės kilogramo Pekino kopūsto. Kopūstus užpilkite kefyru, pagardinkite petražolėmis, krapais. Druskos dėti nerekomenduojama. Bulvės Per dieną suvalgykite apie pusę kilogramo virtų bulvių (be druskos). Ryžiai Per dieną galima suvalgyti 200 g nesūdytame vandenyje virtų ryžių. Avižiniai dribsniai Per dieną suvalgykite iki 200 g avižinių dribsnių, sumaišytų su liesu pienu. Baltymų dienos:Mėsa Per dieną reikia suvalgyti 400 g nesūdytame vandenyje virtos liesos mėsos. Žuvis Per dieną suvalgykite 400 g taip pat nesūdytame vandenyje virtos arba garuose troškintos liesos žuvies. Kiaušiniai Per dieną galima suvalgyti 4 virtus kiaušinius be druskos. Varškė Per dieną galima suvalgyti 400 g liesos varškės. Jogurtas Per dieną galima suvalgyti 3-4 indelius lieso jogurto. Sūris Per dieną reikia suvalgyti 200 g lieso sūrio. Kefyras Sunki diena. Per dieną galima išgerti tik litrą kefyro. Patarimai laikantis iškrovos dienų:Būtinai kaitaliokite angliavandenių ir baltymų dienas. Nerekomenduojama daryti iškrovos dienas daugiau kaip dvi per savaitę. Po iškrovos dienų būtinai atkreipkite dėmesį į tai, ką valgote. Antraip prarastas svoris grįš su kaupu. Nesilaikykite jokių iškrovos dienų, jei turite sveikatos problemų.
kadaryti
2007 12 11, 17:24
QUOTE(natasonok @ 2007 12 10, 18:18) Siaip skanu orkaiteje iskepti :)Arba pora kartu dariau Taip: kelis gabaliukus zuvies sudedu i puoda, ant virsaus svoguva ir morka supjaustyti ziedais, pipirus vienus, kitus, lauro lapas, krapai, uzpilu vandieniu, kai tik pradeda burbuliuoti vandienukas isjungiu. Palaukiu 40 min ir viskas galima valgyti, kaip salta kaip karsta  Gaunasi kaip virta, troskinta Kiek per diena kefyro galima isgerti  Dekoju uz patarimus, reikes butinai pabandyti  As kefyro isgeriau vakar apie 700ml, bet buvau radusi, kad iskrovos dienai skiriama 1,5l kefyro dienai Papildyta:QUOTE(silverfox @ 2007 12 10, 23:49) Deja sporto salei laiko nelieka  bet ir namie turiu pakankamai priemonių sportuoti  Gal ne taip efektyvu kaip sporto salėj, bet geriau negu nieko  Na su s[ortu ir as susipykusi esu  nepatinka man ir tiek  bet uzsirasiau i povandenini masaza 10 kartu eisiu, tikiuosi i nauda bus Papildyta:Siandien po iskrovos dienos vel maitinuosi sveikai Pusryciai - mano dietine arbatele Pietus - zuvies pirsteliai (labai norejo organizmas) su morku ir burokeliu salotomis su aliejumi bei grudeta duona. Vakariene - jauciu, kad tik arbatos isgersiu nes jauciuosi soti kaip merginos laikotes Jus?
silverfox
2007 12 11, 17:33
Na mano šiandienos meniu : Pusryčiai: kava Pietūs:morkų salotos (prisipažinsiu, kad daug  , bet neapsirijau  ) Pavakariai, vakarienė: 3 obuoliai (kuriuos kaip tik dabar triauškiu  )
silverfox
2007 12 12, 16:31
Kadangi čia niekas nebesilanko tai aš pati su savim pasikalbėsiu Na va...Šiandien supratau vieną dalyką:išsivalius organizmui saldumynų jis nebenori  kokius 4 meduoliukus nedidelius šiandieną leidau sau suvalgyt, tai skrandy sunkumas toks atsirado, o kai praeidama pro šalį vėl užuodžiau tuos meduolius net supykino
Sveikos, Na o aš bandau atsigauti po kelionės, bet valgau tai normaliai. Nekemšu visokių bandelių ir pan. Svoris kaip nutrito taip ir laikosi: nekinta. TAi ir gerai. REiks vėl susiimti ir maitintis grieščiau, kad pradėtų vėl kristi... Gal iškrovos dieną kokią pasidaryt ryt  : Beje, o galima kavą per iškrovos dienas gerti?
kadaryti
2007 12 13, 20:07
QUOTE(silverfox @ 2007 12 12, 17:31) Kadangi čia niekas nebesilanko tai aš pati su savim pasikalbėsiu Na va...Šiandien supratau vieną dalyką:išsivalius organizmui saldumynų jis nebenori  kokius 4 meduoliukus nedidelius šiandieną leidau sau suvalgyt, tai skrandy sunkumas toks atsirado, o kai praeidama pro šalį vėl užuodžiau tuos meduolius net supykino  As taip pat pastebejau, kad daugiau suvalgius, skrandis labai apsunksta ir nenori virskinti, taigi nori nenori reikia mazai valgyti Papildyta:QUOTE(jadzka @ 2007 12 12, 19:38) Beje, o galima kavą per iškrovos dienas gerti? Manau tikrai galima, kaip ir arbata zalia ar juoda. Papildyta:Si savaite pas mane tokia kelionine, tai vis prie kompo neprieinu, bet jau nuo siandien bent iki sv.Kaledu nebekeliausiu, tai dazniau cia uzeisiu  O siaip stengiuosi maitintis sveikai, bet pastebejau sumazejus apimtims, riebaliukai vis tiek ne per daug tirpsta, ypac ant klubu ir pilvo, kaip juos greiciau panaikinti  kokiu minciu turite mergaites
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 13, 21:07) Ech.... nu pas mane irgi mažiau nei nrėčiau tirpsta tie lašiakai  : o naudojat kokius kremus stangrinančius, nes pametus daug svorio sušarpėjėti galima  : O panaikinti lašiakus tik sportuojant galima  :
kadaryti
2007 12 13, 22:21
QUOTE(jadzka @ 2007 12 13, 21:48) Ech.... nu pas mane irgi mažiau nei nrėčiau tirpsta tie lašiakai  : o naudojat kokius kremus stangrinančius, nes pametus daug svorio sušarpėjėti galima  : O panaikinti lašiakus tik sportuojant galima  : na va su sportu man visai blogai, nemegstu  sakau gal pades tie povandeniniai masazai  kazkaip anksciau del lasiaku problemu nebudavo, jei priaugu kazkiek tai lengvai numetu ir lasiakai savaime dingsta  metai jau matyt savo daro
silverfox
2007 12 13, 22:47
Na va, šiandien skaniai salotų(morkos ir kopūstai) ir vištienos (be odelės žinoma  ) pavalgiau  dar keletą morkikių sutriauškiau ir soti ir laiminga O kas dėl sporto...Aš seniau irgi labai nenorėdavau sportuot, kaip jau buvau minėjus mano 3 dienos rekordas būdavo  O dabar, kai sveikai maitintis pradėjau, man prisikaupia tiek daug energijos, kad tik ir laukiu kada grįšiu namo ir savo programėlę atlikt galėsiu  Rytoj dar eisiu pasidomėsiu sporto klubu ir baseinu  planuoju nuo kitos savaitės pradėt lankyt
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 13, 23:21) na va su sportu man visai blogai, nemegstu  sakau gal pades tie povandeniniai masazai  kazkaip anksciau del lasiaku problemu nebudavo, jei priaugu kazkiek tai lengvai numetu ir lasiakai savaime dingsta  metai jau matyt savo daro  MAn irgi nepatinka sportas  : geriau jau nereiktų... nors realiai tai tingiu eiti į sportaklubį, dėl to ir nepatinka  : Mieliau namie ką nors pasportuočiau. Mažu reikia senio šalčio paprašyt treniruoklio  :
kadaryti
2007 12 14, 13:25
Sveikos merginos Na as taip pat mieliau sportuociau namie  Kaledu senelis jei treniruokli atnestu butu visai neblogai - tik neisivaizduoju kur galima bute ta daikta ikisti  Pas mano broli jie turi treniruokli, bet nuosavas namas tai visai kas kita  sakau gal kokiu svarmenu ir aerobikos dvd pakaktu Pas mane siandien Kaledines nuotaikos  Nutariau nusiimti nuo darbu ir susitvarkyti pries sventes  Partempiau namo eglute  , tvarkausi kambarius ir Kaledines dainas klausau  Ir valgyti nesinori ir sportas kartu
kadaryti
2007 12 14, 15:07
silverfox
2007 12 14, 15:59
O aš šiandieną sugalvojau leisti sau pasmaguriaut  . Nuėjau į Maximą ir nusipirkau 200g. saldainių. Grįžau namo, pasidariau kavos puodelį...Jau kad valgysiu tai valgysiu...Suvalgiau kelias saldaines o kitų net neįveikiau  pasiėmiau 2 mandarinus suvalgiau ir jau soti Nuo antradienio (nes pirmadienį visiškai nelieka laiko  ) pradedu eiti 2kartus į baseiną ir į sport. klubą iš savęs šito nesitikėjau
kadaryti
2007 12 14, 17:10
QUOTE(silverfox @ 2007 12 14, 16:59) O aš šiandieną sugalvojau leisti sau pasmaguriaut  . Nuėjau į Maximą ir nusipirkau 200g. saldainių. Grįžau namo, pasidariau kavos puodelį...Jau kad valgysiu tai valgysiu...Suvalgiau kelias saldaines o kitų net neįveikiau  pasiėmiau 2 mandarinus suvalgiau ir jau soti Nuo antradienio (nes pirmadienį visiškai nelieka laiko  ) pradedu eiti 2kartus į baseiną ir į sport. klubą iš savęs šito nesitikėjau  siaip kiek esu kalbejusi su dietu specialistais, jei kazko labai nori tai galima suvalgyti, netgi hamburgeri  o vat man taip pat su maistu pasiimu ka nors atrodo jau valgysiu, valgysiu, paimu keleta kasniu ir viskas  smagus, kad skrandis susitrauke Del sporto klubo - saunuole  linkiu ryzto nemesti  o kur lankysi jei ne paslaptis?
natasonok
2007 12 14, 17:11
QUOTE(silverfox @ 2007 12 14, 16:59) O aš šiandieną sugalvojau leisti sau pasmaguriaut  . Nuėjau į Maximą ir nusipirkau 200g. saldainių. Grįžau namo, pasidariau kavos puodelį...Jau kad valgysiu tai valgysiu...Suvalgiau kelias saldaines o kitų net neįveikiau  pasiėmiau 2 mandarinus suvalgiau ir jau soti Nuo antradienio (nes pirmadienį visiškai nelieka laiko  ) pradedu eiti 2kartus į baseiną ir į sport. klubą iš savęs šito nesitikėjau  Kaip puiku ir dar laiko randate, pas mane visai nera Nezinau kaip pavadinti kaip as paskutiniu metu valgau Valgau beveik ka noriu, bet pradejau skaiciuoti kalorijas  Kaip manote ar tokia taktika pades numesti dar kiek nors  Stengiuosiu tilpti i 1200 kcal
silverfox
2007 12 14, 18:38
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 14, 18:10) siaip kiek esu kalbejusi su dietu specialistais, jei kazko labai nori tai galima suvalgyti, netgi hamburgeri  o vat man taip pat su maistu pasiimu ka nors atrodo jau valgysiu, valgysiu, paimu keleta kasniu ir viskas  smagus, kad skrandis susitrauke Del sporto klubo - saunuole  linkiu ryzto nemesti  o kur lankysi jei ne paslaptis?  Ech Marijampolėj  Čia pasirinkimas nekoks  bet geriau negu nieko
kadaryti
2007 12 14, 21:10
QUOTE(silverfox @ 2007 12 14, 19:38) Ech Marijampolėj  Čia pasirinkimas nekoks  bet geriau negu nieko  na bet saunuole pasiryzai  informuosi kaip sekasi mane i vakara po kalediniu nuotaiku depresija apeme - pasisveriau, vienas kilas sugrizo  nezinau jau ir ka daryti ir atrodo mazai ir sveikai valgau o cia se tau kad nori, ka daryti merginos, ka jau visai valgyma reikia mesti Papildyta:suprantu, kad gal per greitai noriu numesti kg, kuri virs metu auginau....bet vistiek kai jauciasi rezultatas tai ir motyvacija toliau eiti yra.....
silverfox
2007 12 14, 23:41
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 14, 22:10) na bet saunuole pasiryzai  informuosi kaip sekasi mane i vakara po kalediniu nuotaiku depresija apeme - pasisveriau, vienas kilas sugrizo  nezinau jau ir ka daryti ir atrodo mazai ir sveikai valgau o cia se tau kad nori, ka daryti merginos, ka jau visai valgyma reikia mesti Papildyta:suprantu, kad gal per greitai noriu numesti kg, kuri virs metu auginau....bet vistiek kai jauciasi rezultatas tai ir motyvacija toliau eiti yra.....  Nenusimink. Toliau sveikai maitinkis ir dings tie "paklydėliai" kilogramai
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 14, 22:10) na bet saunuole pasiryzai  informuosi kaip sekasi mane i vakara po kalediniu nuotaiku depresija apeme - pasisveriau, vienas kilas sugrizo  nezinau jau ir ka daryti ir atrodo mazai ir sveikai valgau o cia se tau kad nori, ka daryti merginos, ka jau visai valgyma reikia mesti Papildyta:suprantu, kad gal per greitai noriu numesti kg, kuri virs metu auginau....bet vistiek kai jauciasi rezultatas tai ir motyvacija toliau eiti yra.....  Nenusimink, man irgi vienas ant ribos svyruoja  : kadani dabar mėnulis kažkaip veikia, kad natūralu, kad svoris padidėja. Bent jau kažkur skaičiau  : IR dar... jei padarytum iškrovos dieną - manau, kad ir tas vienas iškart pasitrauktų (tik aišku žarnyno turinio ir skysčių sąskaita). Taigi šiek tiek kantrybės....
kadaryti
2007 12 15, 11:54
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 15, 12:54) Va ir aš tikriausia po švenčių keliausiu į sporto salę... Jau reikia. Oi kaip reikia....
|
|