Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po Japoniškos dietos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
jadzka
Sveikos,
O aš šiandien bandau išsikraudinėti ax.gif kaip ir laikas jau smile.gif Reikia per savaitgalį biški pasidalinti, pagražėt ax.gif
silverfox
Laba rytelį 4u.gif Aš šiandieną nusprendžiau išsikrauti, kad savijauta pagerėtų bigsmile.gif
jadzka
Baigėsi taip, kad vakar prisikirtau. Va šiandien tai bandysiu tikrai mažiau valgyt. Pustyčiams du sumuštinukai su ryžių trapučiais ir garstyčiom ir mėsyte liesa. Litras žalios arbatos silpnos.
O vėliau... gal reik kefyriuko palakt? Sveika ir skanu smile.gif
kadaryti
Sveikos, merginos 4u.gif

Na taaaaiip. Nebegaliu iskrovos dienu daryti verysad.gif ryte viskas ok, vakare tooooks alkis pagauna, kad bek ir rek verysad.gif na zodziu pasisveriau 2kg plius.... doh.gif nu nebezinau kaip vel i ritma grizti g.gif Laukiu pasiulymu.... unsure.gif
kadaryti
Mergaites, auuuuu ploja.gif

na ka siandien susiemiau blush2.gif tikrai sveikai pavalgiau, teko daug lakstyti su reikalais visa diena, tai taip sakant ir valgyti nesinorejo blush2.gif
Plius naujiena tokia susigalvojau - as labai labai megstu bulves, natiesiog be ju negaliu, o kaip zinome bulves tukina ax.gif taigi savo megstama bulviu kose sugalvojau kaip pakeisti - issiviriau kalafijora, kartu pora morku ir viena bulve isviriau. tada viska graziai su mazu kiekiu sviesto sumaisiau, truputis druskos ir isidejus i lekste ant virsaus saukstas liesos grietines...mmmm labai skanu thumbup.gif zinoma cia patiks tam kas megsta kalafijorus ax.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2008 02 13, 20:18)
Mergaites, auuuuu ploja.gif

na ka siandien susiemiau blush2.gif tikrai sveikai pavalgiau, teko daug lakstyti su reikalais visa diena, tai taip sakant ir valgyti nesinorejo blush2.gif
Plius naujiena tokia susigalvojau - as labai labai megstu bulves, natiesiog be ju negaliu, o kaip zinome bulves tukina ax.gif taigi savo megstama bulviu kose sugalvojau kaip pakeisti - issiviriau kalafijora, kartu pora morku ir viena bulve isviriau. tada viska graziai su mazu kiekiu sviesto sumaisiau, truputis druskos ir isidejus i lekste ant virsaus saukstas liesos grietines...mmmm labai skanu thumbup.gif zinoma cia patiks tam kas megsta kalafijorus ax.gif
*

Liuks, man irgi kalafijorai skanu ax.gif Ypač su grietine ax.gif
Aš va vakarienei sukirtau melioną su mažai rūkytos jautienos file. Niam kaip skanu buvo wub.gif DAr saujelę moliūgų sėklų. Šiandien svoris visai pakrito ax.gif Gal iki savaitgalio ir 65 pasieksiu. O tada iki norimo liks tik 5 kg bigsmile.gif
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 13, 22:42)
Liuks, man irgi kalafijorai skanu ax.gif Ypač su grietine ax.gif
Aš va vakarienei sukirtau melioną su mažai rūkytos jautienos  file. Niam kaip skanu buvo  wub.gif DAr saujelę moliūgų sėklų. Šiandien svoris visai pakrito ax.gif Gal iki savaitgalio ir 65 pasieksiu. O tada iki norimo liks tik 5 kg  bigsmile.gif
*

Saunuole clap.gif clap.gif as noriu grizti prie 60kg atgal, o tada gal kaip nors ir zemyn riedesiu rolleyes.gif O del meliono su kumpiu niam niam reikes ir man ryt isigyti thumbup.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2008 02 13, 23:19)
Saunuole  clap.gif  clap.gif as noriu grizti prie 60kg atgal, o tada gal kaip nors ir zemyn riedesiu rolleyes.gif O del meliono su kumpiu niam niam reikes ir man ryt isigyti thumbup.gif
*

O kiek dabar sveri?

Va galvoju ką čia ryt valgyt g.gif: Tikriasuia pietums kokios mėsytės reiks smile.gif O vakarienei tai įtariu MB kažkur vešis doh.gif: tai va, reiks kaip nors vyniotis....

Ech, reik iki Balandio 1 dienos iki 60 nusirident ax.gif nedaug teliko smile.gif
kadaryti
Mielos, merginos,

Kažkur tarp žemės ir dangaus. Kažkur tarp saulės ir tamsaus mėnulio. Kažkur tarp paprasto žmogaus. Yra tas didis žodis meilė. Ir kiek tas žodis mums brangus? Ka reiškia pasakyti myliu? Gal tai tik išmislas klaikus? O gal jinai atstoja viską? Kodėl jei myli tai kenti? Iš kur tiek klausimų tam žmogui kyla? Iš kur ta širdgėla baisi? Ji gali pražudyti sielą. Bet vistik meilė ji yra!!! Tas paprastas,kartu ir didis žodis! Bet kas nemyli!viso to suprast negali!

Sveikinimai su sv.Valentino diena wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 02 13, 23:48)
O kiek dabar sveri?

Va galvoju ką čia ryt valgyt g.gif: Tikriasuia pietums kokios mėsytės reiks smile.gif O vakarienei tai įtariu MB kažkur vešis doh.gif: tai va, reiks kaip nors vyniotis....

Ech, reik iki Balandio 1 dienos iki 60 nusirident ax.gif nedaug teliko smile.gif
*

Sveriu 62 blush2.gif blush2.gif O kodel iki balandzio 1d. turi numesti g.gif g.gif
silverfox
Sveikutės mirksiukas.gif su Valentinu jus 4u.gif
Na ką, vakar pagriešijau, saldainių pavalgiau, bet nedaug ax.gif O šiandien vėl prie įprasto maisto: salotos, virta žuvelė, ryžiai thumbup.gif Tik va šian nepasisvėriau, tai nežinau ar svoris per tą savaitę pakito ar ne g.gif Ryt pasisversiu ir šeštadienį užlėksiu prisiduot blush2.gif bigsmile.gif
jadzka
QUOTE(silverfox @ 2008 02 14, 23:58)
Sveikutės  mirksiukas.gif  su Valentinu jus  4u.gif
Na ką, vakar pagriešijau, saldainių pavalgiau, bet nedaug  ax.gif  O šiandien vėl prie įprasto maisto: salotos, virta žuvelė, ryžiai  thumbup.gif  Tik va šian nepasisvėriau, tai nežinau ar svoris per tą savaitę pakito ar ne  g.gif  Ryt pasisversiu ir šeštadienį užlėksiu prisiduot  blush2.gif  bigsmile.gif
*

O aš šiandien atitrūkau nuo grandinės. Prisivalgiau visokių nesamonių, tai dabar geriu vandenį. Vis gal nors kiek nuodėmes išpirksiu smile.gif
Bandysiu ryt būt geresnė smile.gif
silverfox
Aš ir nuklydau "į pievas". Vakar draugės gimtadienis buvo, tai prisikimšau visokių nesąmonių doh.gif Bet šiandien "išpirkinėjau nuodėmes" - apie pusantros valandos laksčiau po salę lotuliukas.gif
jadzka
QUOTE(silverfox @ 2008 02 17, 00:20)
Aš ir nuklydau "į pievas". Vakar draugės gimtadienis buvo, tai prisikimšau visokių nesąmonių  doh.gif  Bet šiandien "išpirkinėjau nuodėmes" - apie pusantros valandos laksčiau po salę  lotuliukas.gif
*

Na va smile.gif aš šiandien sakiau iš lovos nelipsiu kol neišgersiu dviejų litrų vandens smile.gif
Gal praiplaus organizmas nors kiek smile.gif
kadaryti
Sveikos merginos 4u.gif

na vat iseigines jau baiginejasi, o tos iskrovos dienos taip ir neturejau blush2.gif kazkaip tai vienur prisivalgiau, tai kitur, zodziu pravalas su maistu doh.gif Na reikia jau labai labai susiimti, bet jauciu be papildomu pastangu nieko nebus, tiesa zada kovo pradzioje i sanatorija poilsio lekti, tai labai tikiuosi ten pasitvarkyti ta svori doh.gif plius mergytes siais metais proga turesiu reikia labai gerai atrodyti - vestuves mano laukia, susizadejome su MB blush2.gif
silverfox
QUOTE(kadaryti @ 2008 02 18, 13:16)
Sveikos merginos 4u.gif

na vat iseigines jau baiginejasi, o tos iskrovos dienos taip ir neturejau blush2.gif kazkaip tai vienur prisivalgiau, tai kitur, zodziu pravalas su maistu doh.gif Na reikia jau labai labai susiimti, bet jauciu be papildomu pastangu nieko nebus, tiesa zada kovo pradzioje i sanatorija poilsio lekti, tai labai tikiuosi ten pasitvarkyti ta svori doh.gif plius mergytes siais metais proga turesiu reikia labai gerai atrodyti - vestuves mano laukia, susizadejome su MB blush2.gif
*

Sveikinimai 4u.gif clap.gif friends.gif Tai va, per vestuves būsi gražutė, turi dėl ko stengtis nail.gif mirksiukas.gif Dideliausios sėkmės mirksiukas.gif
O va aš šiandieną tikiuosi apturėti normalią iškrovos dieną, nes pastoviai kas nors sutrukdo doh.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2008 02 18, 13:16)
Sveikos merginos 4u.gif

*

thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Sveikinimai dideliausi ax.gif
Aš tai peršalus esu doh.gif: tai sėdžiu lovoj su laptopu. Rodos nepersivalgiau šį savaitgalį per daug ax.gif
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 02 18, 14:58)
Sveikinimai  4u.gif  clap.gif  friends.gif Tai va, per vestuves būsi gražutė, turi dėl ko stengtis nail.gif  mirksiukas.gif  Dideliausios sėkmės  mirksiukas.gif
O va aš šiandieną tikiuosi apturėti normalią iškrovos dieną, nes pastoviai kas nors sutrukdo  doh.gif
*

Aciukas uz sveikinimus bis.gif
Papildyta:
blush2.gif
QUOTE(jadzka @ 2008 02 18, 15:35)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
Sveikinimai dideliausi ax.gif
Aš tai peršalus esu doh.gif:  tai sėdžiu lovoj su laptopu. Rodos nepersivalgiau šį savaitgalį per daug ax.gif
*

labi dekoju bis.gif

As vat siandien labai teisingai maitinausi iki pietu nieko, vakarienei zuvis (salto rukymo skumbres trys gabaliukai) sviezus agurkai ir duonytes riekele thumbup.gif Na tikiuosi jau susiimsiu su tuo valgymu.... nors kiek skaitau pagrindas yra sportas ir tada mazesni valgymo kiekiai verysad.gif Na jau pradedu galvoti, kad reikia kitos grieztos dietos imtis doh.gif Gal kokia bandet dieta is sio forumo be japonishkos?
silverfox
Aš grikių dietą išbandžiau blush2.gif Rods veiksminga ax.gif Tik jei laikytis sugalvotum vakarienei grikių nevalgyk, pakeisk varške ar pan, angliavandeniai prieš miegą nelabai pritinka mirksiukas.gif

kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 02 20, 20:20)
Aš grikių dietą išbandžiau  blush2.gif  Rods veiksminga  ax.gif  Tik jei laikytis sugalvotum vakarienei grikių nevalgyk, pakeisk varške ar pan, angliavandeniai prieš miegą nelabai pritinka  mirksiukas.gif
*

O kaip svoris krito ir kiek laiko laikeisi? man siaip vien be jokio sviesto tie grikiai tokie neskanus, sprangus atrodo schmoll.gif
Na o susiimti oi kaip reikia jei toliau tokiais tempais valgysiu vel i nieka neilysiu... o taip sunkiai tos japonishkos laikiausi verysad.gif
silverfox
Laikiausi apie savaitę, svoris tikrai gan greitai krito, tik nepasakysiu kiek nukrito, nes nesisvėriau prieš 4u.gif
Lotyna
MB laikesi japoniskos dietos dukart po dvi savaites is eiles ax.gif rezultatas stulbinantis minus dvidesimt trys kg blink.gif thumbup.gif
zzivilyte
ziurineju as jau 3 dienos ir ketvirtos dienos valgiarasti....

o kaip jus tas virtas morkas su aliejumi ir kiausiniu pasiskaninat.... man taip neskaniai skamba:( gal reiks tik 3 zalias morkas suvalgyt

o kaip del tos ketvirtos dienos pietu? kaip del tos pastarnoko arba petrazoles saknbies????? kai jus ja ruosiat? o gal ka nors kita valgot vietoj to? 4u.gif

sekmes laikantis ir stiprybes rolleyes.gif
susidomejus
Labai atsiprašau, neradau niekur kokia ta japoniška dieta, kokia jos esmė: kas ribojama? Kur pasiskaityti? Ar čia temos pirmoje žinutėje viskas surašyta? ax.gif
Astulyte:)
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 01, 20:28)
Labai atsiprašau, neradau niekur kokia ta japoniška dieta, kokia jos esmė: kas ribojama? Kur pasiskaityti? Ar čia temos pirmoje žinutėje viskas surašyta?  ax.gif
*

http://www.patiekalai.lt/naujienos-baltymu...aponiska-dieta/
renxtx
Kokia zuvi valgot? Lasisa galima? unsure.gif
sematika
Labukas,

manau bet kokią žuvį valgyti yra labai gerai, tik kažkur esu užmačiusi, kad paminėta buvo menkė arba upėtakis...

Man šiandieną jau šešta diena ..kol kas minus 2.5 kg, nekažką, bet jaučiuosi SUPER:)
Didžiausios nuodemės -- ketvirtadienio ir penktadienio vakarą po taurę raudono vyno, bei pirmom dienom ant salotų netyčia atsirado kiek prieskonių su druska...:/

Sun_girl~
[quote=sematika,2009 11 21, 13:40]
Labukas,

manau bet kokią žuvį valgyti yra labai gerai, tik kažkur esu užmačiusi, kad paminėta buvo menkė arba upėtakis...

sveikutes.na jungiuos ir as i jusu gretas,ar priimsit.Na man butu gerai kokia -15kg. thumbup.gif
Sun_girl~
gal kas noretu prisijungi dietintis,keliom butu smagiau 4u.gif
Nastiona
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 03 05, 10:22)
gal kas noretu prisijungi dietintis,keliom butu smagiau 4u.gif
*

sveikos smile.gif
as laikiausi sios dietos pries pora metu, dariau neviska kaip parasyta ir valgiau ne viska, ir druskos dejau ir cukraus, negaliu be ju smile.gif bet vis tiek per 10d numeciau 5kg ir man uzteko smile.gif dabar po gimdymo priaugau 4 kg, tai jau nebemaitinu tai nutariau vel prisilaikyt smile.gif tai jau siandien pradejau pasiruosyma, ryt pirma dietos diena!!!! uhhh...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.