O aš šiandien bandau išsikraudinėti
Sveikos,
O aš šiandien bandau išsikraudinėti
Laba rytelį
Baigėsi taip, kad vakar prisikirtau. Va šiandien tai bandysiu tikrai mažiau valgyt. Pustyčiams du sumuštinukai su ryžių trapučiais ir garstyčiom ir mėsyte liesa. Litras žalios arbatos silpnos.
O vėliau... gal reik kefyriuko palakt? Sveika ir skanu
Sveikos, merginos
Na taaaaiip. Nebegaliu iskrovos dienu daryti
Mergaites, auuuuu
na ka siandien susiemiau Plius naujiena tokia susigalvojau - as labai labai megstu bulves, natiesiog be ju negaliu, o kaip zinome bulves tukina QUOTE(kadaryti @ 2008 02 13, 20:18) Mergaites, auuuuu na ka siandien susiemiau Plius naujiena tokia susigalvojau - as labai labai megstu bulves, natiesiog be ju negaliu, o kaip zinome bulves tukina Liuks, man irgi kalafijorai skanu Aš va vakarienei sukirtau melioną su mažai rūkytos jautienos file. Niam kaip skanu buvo QUOTE(jadzka @ 2008 02 13, 22:42) Liuks, man irgi kalafijorai skanu Aš va vakarienei sukirtau melioną su mažai rūkytos jautienos file. Niam kaip skanu buvo Saunuole QUOTE(kadaryti @ 2008 02 13, 23:19) Saunuole O kiek dabar sveri? Va galvoju ką čia ryt valgyt Ech, reik iki Balandio 1 dienos iki 60 nusirident
Mielos, merginos,
Kažkur tarp žemės ir dangaus. Kažkur tarp saulės ir tamsaus mėnulio. Kažkur tarp paprasto žmogaus. Yra tas didis žodis meilė. Ir kiek tas žodis mums brangus? Ka reiškia pasakyti myliu? Gal tai tik išmislas klaikus? O gal jinai atstoja viską? Kodėl jei myli tai kenti? Iš kur tiek klausimų tam žmogui kyla? Iš kur ta širdgėla baisi? Ji gali pražudyti sielą. Bet vistik meilė ji yra!!! Tas paprastas,kartu ir didis žodis! Bet kas nemyli!viso to suprast negali! Sveikinimai su sv.Valentino diena Papildyta: QUOTE(jadzka @ 2008 02 13, 23:48) O kiek dabar sveri? Va galvoju ką čia ryt valgyt Ech, reik iki Balandio 1 dienos iki 60 nusirident Sveriu 62
Sveikutės
Na ką, vakar pagriešijau, saldainių pavalgiau, bet nedaug QUOTE(silverfox @ 2008 02 14, 23:58) Sveikutės Na ką, vakar pagriešijau, saldainių pavalgiau, bet nedaug O aš šiandien atitrūkau nuo grandinės. Prisivalgiau visokių nesamonių, tai dabar geriu vandenį. Vis gal nors kiek nuodėmes išpirksiu Bandysiu ryt būt geresnė
Aš ir nuklydau "į pievas". Vakar draugės gimtadienis buvo, tai prisikimšau visokių nesąmonių
QUOTE(silverfox @ 2008 02 17, 00:20) Aš ir nuklydau "į pievas". Vakar draugės gimtadienis buvo, tai prisikimšau visokių nesąmonių Na va Gal praiplaus organizmas nors kiek
Sveikos merginos
na vat iseigines jau baiginejasi, o tos iskrovos dienos taip ir neturejau QUOTE(kadaryti @ 2008 02 18, 13:16) Sveikos merginos na vat iseigines jau baiginejasi, o tos iskrovos dienos taip ir neturejau Sveikinimai O va aš šiandieną tikiuosi apturėti normalią iškrovos dieną, nes pastoviai kas nors sutrukdo QUOTE(kadaryti @ 2008 02 18, 13:16) Sveikos merginos na vat iseigines jau baiginejasi, o tos iskrovos dienos taip ir neturejau Sveikinimai dideliausi Aš tai peršalus esu QUOTE(silverfox @ 2008 02 18, 14:58) Sveikinimai O va aš šiandieną tikiuosi apturėti normalią iškrovos dieną, nes pastoviai kas nors sutrukdo Aciukas uz sveikinimus Papildyta: QUOTE(jadzka @ 2008 02 18, 15:35) Sveikinimai dideliausi Aš tai peršalus esu labi dekoju As vat siandien labai teisingai maitinausi iki pietu nieko, vakarienei zuvis (salto rukymo skumbres trys gabaliukai) sviezus agurkai ir duonytes riekele
Aš grikių dietą išbandžiau
QUOTE(silverfox @ 2008 02 20, 20:20) Aš grikių dietą išbandžiau O kaip svoris krito ir kiek laiko laikeisi? man siaip vien be jokio sviesto tie grikiai tokie neskanus, sprangus atrodo Na o susiimti oi kaip reikia jei toliau tokiais tempais valgysiu vel i nieka neilysiu... o taip sunkiai tos japonishkos laikiausi
Laikiausi apie savaitę, svoris tikrai gan greitai krito, tik nepasakysiu kiek nukrito, nes nesisvėriau prieš
MB laikesi japoniskos dietos dukart po dvi savaites is eiles
ziurineju as jau 3 dienos ir ketvirtos dienos valgiarasti....
o kaip jus tas virtas morkas su aliejumi ir kiausiniu pasiskaninat.... man taip neskaniai skamba:( gal reiks tik 3 zalias morkas suvalgyt o kaip del tos ketvirtos dienos pietu? kaip del tos pastarnoko arba petrazoles saknbies????? kai jus ja ruosiat? o gal ka nors kita valgot vietoj to? sekmes laikantis ir stiprybes
Labai atsiprašau, neradau niekur kokia ta japoniška dieta, kokia jos esmė: kas ribojama? Kur pasiskaityti? Ar čia temos pirmoje žinutėje viskas surašyta?
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 01, 20:28) Labai atsiprašau, neradau niekur kokia ta japoniška dieta, kokia jos esmė: kas ribojama? Kur pasiskaityti? Ar čia temos pirmoje žinutėje viskas surašyta? http://www.patiekalai.lt/naujienos-baltymu...aponiska-dieta/
Kokia zuvi valgot? Lasisa galima?
Labukas,
manau bet kokią žuvį valgyti yra labai gerai, tik kažkur esu užmačiusi, kad paminėta buvo menkė arba upėtakis... Man šiandieną jau šešta diena ..kol kas minus 2.5 kg, nekažką, bet jaučiuosi SUPER:) Didžiausios nuodemės -- ketvirtadienio ir penktadienio vakarą po taurę raudono vyno, bei pirmom dienom ant salotų netyčia atsirado kiek prieskonių su druska...:/
[quote=sematika,2009 11 21, 13:40]
Labukas, manau bet kokią žuvį valgyti yra labai gerai, tik kažkur esu užmačiusi, kad paminėta buvo menkė arba upėtakis... sveikutes.na jungiuos ir as i jusu gretas,ar priimsit.Na man butu gerai kokia -15kg.
gal kas noretu prisijungi dietintis,keliom butu smagiau
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 03 05, 10:22) sveikos as laikiausi sios dietos pries pora metu, dariau neviska kaip parasyta ir valgiau ne viska, ir druskos dejau ir cukraus, negaliu be ju |