Gal kas girdejo , kad iskrovos diena irgi reikia derinti su menules faze, kad efektas butu kuo geresnis
As tai bandau skaiciuoti kalorijas, aisku ir pas mane grizo 0.5 kg, dar rytoj einu i gimtdieni, o po to sventes prasides
Gal kas girdejo , kad iskrovos diena irgi reikia derinti su menules faze, kad efektas butu kuo geresnis
Sveikos merginos
kaip savaitgalis? ar nepersivalgete Mėgaukitės maistu. Žinokite, kad norint suliesėti, nebūtina atsisakyti savo mėgstamiausių patiekalų. Svarbiausia nepersivalgyti. Valgykite lėtai. Kai paskubomis sukemšate maistą, jūsų skrandis nespėja smegenims pranešti, kad jis jau sotus. O nuolat persivalgydami, tunkate. Nepamirškite ritualų. Visada gražiai padenkite stalą, padėkite ant jo vazą su gėlėmis, galite uždegti žvakes... Sėdėdami prie tokio stalo, jūs nekimšite automatiškai, o lėtai kramsnosite maistą - ir suvalgysite jo gerokai mažiau. Teisingai pasirinkite produktus. Teisingai maitinantis, 50-55 proc. maisto sudaro angliavandeniai (bulvės, makaronai, kruopos), 25-30 proc. - riebalai (ypač naudinga žuvis, riešutai, alyvuogių ir kiti augaliniai aliejai) ir 15-20 proc. - baltymai (mėsa, žuvis, grybai). Neskubėkite. (as labai jau skubu atsikratyti tu kg Užsibrėžkite realius tikslus, kad galėtumėte laiku juos pasiekti. Pagalvokite, per kiek laiko (1, 3, 10 metų?) priaugote tiek svorio, kiek sveriate dabar, ir nesikrimskite, kad neįmanoma jo sumažinti per 2 savaites. Stenkitės liesėti protingai, pavyzdžiui, po 4 kg per pusę metų. Tokį tikslą jūs tikrai galite pasiekti. O pasiekę, galėsite pasidžiaugti. Neskaičiuokite kalorijų. Nuolatinis kalorijų skaičiavimas neleidžia pasimėgauti maistu, todėl ilgainiui jis taip įgrysta, kad žmogus pradeda valgyti kiek panorėjęs. Būtinai mankštinkitės. (matyt sporto sales neisvengsiu Pasirinkite tokią sporto šaką, kuri ugdo ištvermę: plaukiojimą (per 30 minučių sudeginama 350 kilokalorijų), bėgiojimą ristele (per 30 min. - 450 kcal), važinėjimą dviračiu (per 30 min. - 350 kcal). Treniruokitės 2-3 kartus per savaitę. Jeigu nesportuojate, bent kasdien pavaikštinėkite po 30-45 minutes. Ribokite angliavandeningą maistą. Vietoje įprastos duonos valgykite duoną, iškeptą iš rupaus malimo miltų. Vartokite mažiau cukraus. (sito daikto i arbata ar kava jau 10 metu nededu Naudingi gėrimai. Dažnai gerkite mineralinį vandenį ir nesaldintas vaisių sultis, ypač šviežias. Prieš pat valgį būtinai sukramsnokite keletą vaisių. Rekomenduojama gerti kuo liesesnį pieną ir valgyti liesus jo produktus. Svarbūs patarimai - Išvirę sriubą, nugriebkite paviršiuje susikaupusius riebalus. - Prieš gamindami vištienos patiekalus, nulupkite vištos odelę. - Mėsą kepkite ne keptuvėje, bet orkaitėje. - Nekepkite maisto dideliame riebalų kiekyje. KOKIE IŠKROVOS DIENOS YPATUMAI Moksliškai įrodyta, kad absoliutus badavimas organizmui yra didelis stresas, be to, ne kiekvienas žmogus ryžtasi tokiam badavimui. Iškrovos dieną užtenka tik apriboti raciono kaloringumą, kad pagreitėtų apykaitos procesai ir mažėtų (ar bent stabilizuotųsi) kūno svoris. Iškrovos dienas galima daryti kada panorėjus, bet ne daugiau kaip 2 dienas iš eilės. Antraip, metabolizmas gali dar labiau sulėtėti. Organizmas, negaudamas pakankamai maistinių medžiagų ilgiau kaip 48 valandas, pradeda daug greičiau kaupti riebalus, ypač esant pernelyg mažam fiziniam krūviui. Taip pat nerekomenduojama iškrovos dienų daryti daugiau kaip 2 dienas per savaitę. Tokio režimo užtenka, kad pagreitėtų metabolizmas ir mažėtų kūno masė. Ir, kaip jau minėta, negalima visiškai atsisakyti maisto. Užtenka tik apriboti jo kiekį iki 700-800 kilokalorijų per dieną ir pasirūpinti, kad riebalai sudarytų ne daugiau kaip ketvirtį šio kiekio. Racionaliai maitinantis, tokie apribojimai lemia puikius rezultatus. Tai reiškia, kad po iškrovos dienos reikia maitintis įprastai - keletą kartų per dieną, nepersivalgant, daugiausia vaisiais, daržovėmis, ankštiniais, grūdais, mėsa ir žuvimi. Daugelis žmonių iškrovos dienas daro po gausių vaišių. Bet tyrimai parodė, kad riebalai ima kauptis tik trečią dieną po persivalgymo. Todėl rekomenduojama būtent tą dieną laikytis dietos ir sportuoti. (va ir as taip dariau Produktus iškrovos dienai galima pasirinkti savarankiškai, paskaičiavus jų kaloringumą ir riebalų kiekį. Svarbiausia nesuvalgyti viso davinio iš karto, o padalinti jį į 5 vienodas porcijas ir suvalgyti per dieną. Labai efektyvios yra obuolių ir agurkų dienos, bet šie produktai labai padidina apetitą, todėl galima persivalgyti. Norint to išvengti, geriau rinktis kitokius. Nebūtina visą dieną valgyti vienodą maistą. Svarbu neviršyti nurodyto kilokalorijų kiekio ir pasirūpinti, kad 20 proc. energijos būtų gaunama iš riebalų, 50-60 proc. - iš angliavandenių ir maždaug 25 proc. - iš baltymų. Pastaruoju metu labai populiarios 2 dienų iškrovos. Pirmą dieną gausiai geriamos šviežios sultys arba žalioji arbata, o antrąją - laikomasi įprastos iškrovos dietos, neviršijančios 800 kilokalorijų. Ši dieta gana efektyvi, bet ji nerekomenduojama daugiau kaip 2 kartus per savaitę. Iškrovos dieną reikia vengti rimto fizinio krūvio. Įprastų treniruočių nebūtina atsisakyti, bet reikia šiek tiek sumažinti jų intensyvumą. Be to, svarbu vartoti vitaminus ir gerti pakankamai skysčių - tuomet nepablogėja savijauta. Iškrovos dienų negalima daryti nėštumo ir laktacijos periodu, paūmėjus lėtinėms skrandžio bei žarnyno ligoms. Menstruacijos netrukdo laikytis tokios dietos, bet jeigu jos labai vargina, geriau palūkėti. Dėl vaiko dietos pirmiausia reikia pasitarti su gydytoju. Neverta tikėtis labai greito poveikio. Pradėjus daryti iškrovos dienas, pirmiausia pajuntamas lengvumas ir pasitikėjimas savo tvirta valia, o svoris pradeda mažėti šiek tiek vėliau. Ką galima valgyti iškrovos dieną? - Obuolių diena: kas 3 valandas suvalgoma po 300 g obuolių, iš viso ne daugiau kaip 1,8 kg. - Agurkų diena: per dieną suvalgoma 1,5 kg šviežių agurkų ir 1 virtas nepasūdytas kiaušinis. - Arbūzų diena: 6 kartus per dieną suvalgoma po 300 g arbūzo. - Kefyro diena: per dieną (kas 3 valandas) išgeriama 1,5 l 1 proc. riebumo kefyro. - Mėsos diena: per dieną suvalgoma 400 g liesos mėsos arba žuvies. - Varškės diena: suvalgoma 400 g varškės. Papildyta: Kadangi sventes ant nosies nuo sios savaites itraukiu i savo raciona po dvi iskrovos dienas per savaite - 1 diena -sultys ir arbata ir antra viena is mano surasytu, tikriausiai kefyro arba obuoliu arba agurku kas su manimi? ryt pirma iskrovos diena darysiu
O cia dar truputis info apie menulio faziu itaka svoriui:
Nustatyta, kad maisto, alkoholio, vaistų pasisavinimas labai priklauso nuo mėnulio fazės. Esant jaunačiai, greičiau pasisotinama ir labiau tunkama negu sulaukus delčios. Todėl jaunaties periodu apkūniems žmonėms dera labiau apriboti mitybą, o šviečiant delčiai, galima truputį pasmaližiauti. Be to, pastebėta, kad pilnaties periodu organizmas kaupia ne tik riebalus, bet ir toksinus, o prasidėjus jaunačiai maksimaliai pasiruošia jų atsikratyti.
Sveikos, merginos
Idomu kur visos prapuolete, ar tik priesventine panika lakstymo po parduotuves Jusu nepagavo Zodziu siandien pirma mano iskrovos diena is dvieju - siandien geriu arbatele ir sviezias sultis - kol kas viskas super
na va kaip cia tasitiko likau viena sioje temoje
Na aš vėl čia
Sveikos, man PMS'as, tai jaučiuosi išpampus visa kaip kokia erkė
Užsisakiau stangrinantį kūno losijoną, taigi bandysiu ir toliau gražėti. Nors ir dabar jau visai neblogai jaučiuosi, ypač po pasikepinimo soliariume (tokia ruda ruda jau
Sveikutės tos, kurios čia tebesilankote
Valiooooo merginos atsirado
Papildyta: QUOTE(jadzka @ 2007 12 19, 22:46) Sveikos, man PMS'as, tai jaučiuosi išpampus visa kaip kokia erkė Užsisakiau stangrinantį kūno losijoną, taigi bandysiu ir toliau gražėti. Nors ir dabar jau visai neblogai jaučiuosi, ypač po pasikepinimo soliariume (tokia ruda ruda jau Nieko cia normalu, kad jausmas toks per PMS Papildyta: QUOTE(silverfox @ 2007 12 20, 23:56) Sveikutės tos, kurios čia tebesilankote saunuole, kad sportuoji, sveikai maitiniesi, taip ir toliau linkiu
Valio valio valio
Aš tai vis stoviu ant tos pačios ribos Nei pirmyn nei atgal Bet aišku aš ir tikrai nesilaikau pavyzdingai: valgau ką noriu ir pan.... QUOTE(jadzka @ 2007 12 21, 12:27) Valio valio valio Aš tai vis stoviu ant tos pačios ribos Nei pirmyn nei atgal Bet aišku aš ir tikrai nesilaikau pavyzdingai: valgau ką noriu ir pan.... As tai stengiuosi dabar dar iskrovos dienu padaryti, nes per sventes tikrai viska valgysiu
Na po švenčių manau visos sugrįšim "papilnėję" bet šventės tam ir yra, kad atsipalaiduotum
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare. Be pykčio, be skriaudos Su tyluma susėskim Ir taip kaskart, kasdien ir visados. Tesklinda šiluma Ir į kasdienę būtį Ateidami visi - savi ir svetimi, Uždekime širdy po šventinę žvakutę, Pasidalindami šviesa ir ugmimi. Su artejancimos sventemis mergaites Linkiu, kad ir toliau siektume sekmingai savo tikslu ir jau kitais metais butume vien lieknos ir nuostabiai grazios As jau rytoj isvykstu su MB teveliu lankyti ir i Vln tik antra sv.Kaledu diena grisim, tai cia kol kas nesilankysiu, tik posvenciu
Su šventėmis, bendražygės
Advento susikaupimas, ramybė ir rimtis, Kūčių vakarienės dvasia tegul pripildo Jūsų namus paslapties, jaukumo ir supratimo, tegul būna Jūsų ir Jūsų artimųjų širdys pilnos džiaugsmingo stebuklo laukimo.
Tegul baltas šv.Kalėdų angelas atneša širdims tikėjimą, viltims- išsipildymą. Šviesiai sutikite naują rytą, naujas viltis ir svajones, kurkite naujus tikslus ir įgyvendinkite juos. Džiaugsmingų švenčių!
Tarsi paskutinės metų dienos
Byra snaigės - Leidžiasi į žemę, ant delnų Te Naujieji būna dosnūs Džiaugsmo, Laimės ir Gerumo dovanų
Sveikos mergynos
Su šventėm ir jus O aš va atitrūkus nu opavadėlio per šventes buvau, bet Kalėdų senelis susiprotėjo ir atnešė IMPULS abonentą dovanų QUOTE(jadzka @ 2007 12 27, 12:32) Sveikos mergynos Su šventėm ir jus O aš va atitrūkus nu opavadėlio per šventes buvau, bet Kalėdų senelis susiprotėjo ir atnešė IMPULS abonentą dovanų Na vat sventes jau prabego, tenka grizti i sena ritma Per sventes valgiau kiek noriu ir kada noriu ir ka noriu
Va va... mano skrandukas irgi jau praistampęs... nors nepasakyčiau, kad labai
QUOTE(jadzka @ 2007 12 27, 12:47) Va va... mano skrandukas irgi jau praistampęs... nors nepasakyčiau, kad labai Na pasivailsciojimai visada yra i nauda As siandien bandziau iskrova daryti....deja QUOTE(kadaryti @ 2007 12 27, 23:00) Na pasivailsciojimai visada yra i nauda As siandien bandziau iskrova daryti....deja Laba ryta Man irgi su maistu dar susidraugtauti neišeina... katas nedarbas. Va kai pradėsiu eit į darbą - manau bus daug lengviau.... o dabar tai per daug pagundų namie likusių po švenčių... QUOTE(jadzka @ 2007 12 28, 12:18) Laba ryta Man irgi su maistu dar susidraugtauti neišeina... katas nedarbas. Va kai pradėsiu eit į darbą - manau bus daug lengviau.... o dabar tai per daug pagundų namie likusių po švenčių... laba dienele O siaip gal su darbu susije Tavo keliones? ar siaip poilsiauji? Siaip jau seniai svajojau i Maroka, labai mane ten viskas vilioja
Nejaugi niekas nebenori pasidalinti savo išgyvenimais?
sveikos esu ir aš išbandžius šitą dietą
Atsiminiau dar vieną dalyką: šiandien ryte žiūrėjau "baltojo katino svetainę" Tai buvo svečiuose gydytoja-dietologė tai ten biškį po švenčių aiškino kaip ką
Sveikos merginos
kaip gyvenate? kaip dietos? kazkaip po Naujuju Metu sutikimo visos aprimome. Siulau pratesti musu dietas Silverfox kaip sportuojasi? Jadzka kur dingai? O gal ji dabar isvykusi i kelione QUOTE(SkyClouds @ 2008 01 06, 16:34) sveikos esu ir aš išbandžius šitą dietą Atsiminiau dar vieną dalyką: šiandien ryte žiūrėjau "baltojo katino svetainę" Tai buvo svečiuose gydytoja-dietologė tai ten biškį po švenčių aiškino kaip ką Gal pasidalintum ka sake daryti dietologe po apsivalgymu
Sportuojasi tiesiog puikiai
QUOTE(kadaryti @ 2008 01 10, 14:03) Aš čia gyva Apturėjau klaikų PMS'ą O šiaip tai viskas dabar OK O daugiau... Šiandien išgėriau 1,5 litro vandens ir 1,5 litro silpnos žalios arbatos (su cinamonu superinė Dilmah žalia). DAr vaikštau į baseiną. TEpuosi stangrinančiu odą kremu. Pasisoliariuminau. Na gyvent galima
Smagu, kad visos po truputį judam į priekį, tačiau labai jau retai kas nors čia parašo
Sveikos panelės
Noriu paklausti, kiek laiko reikia vartoti nurodytą maistą? QUOTE(Jurate0111 @ 2008 01 14, 13:23) Sveikos panelės Noriu paklausti, kiek laiko reikia vartoti nurodytą maistą? Labukas Pirmiausia klausimas - kas tau tiksliai pasirode priimtina - ar japonishka dieta ar lieknejimas po japonishkos dietos? Nes sioje temoje mes bandome tiesiog pagal kiekvienos galimybes laikytis sveiku maitinimosi principu ir liekneti toliau, pries tai laikemes japonishkos dietos. Taigi tokio dalyko, kad nurodyta maista reikia valgyti tam tikra laika nera. Visos dalinames ka ir kaip veikiame, kad svoris toliau kristu Papildyta: QUOTE(silverfox @ 2008 01 13, 20:12) Saunuole, kad sportuoji, informuok kaip keiciasi svoris Papildyta: QUOTE(jadzka @ 2008 01 11, 19:53) Aš čia gyva Apturėjau klaikų PMS'ą O šiaip tai viskas dabar OK O daugiau... Šiandien išgėriau 1,5 litro vandens ir 1,5 litro silpnos žalios arbatos (su cinamonu superinė Dilmah žalia). DAr vaikštau į baseiną. TEpuosi stangrinančiu odą kremu. Pasisoliariuminau. Na gyvent galima Labai gerai, kad esi Papildyta: Siaip mergytes turiu pasiulyma - kaip minejau gavau is kaledu Senelio dovanu knyga "Kodel prancuzes nestoreja?" - labai gera knyga jau perskaiciau ten yra keletas patarimu kaip islaikyti idealia figura ir neatsisakant skanaus maisto liekneti o veliau nepriaugti svorio. Jei idomu galeciau pasidalinti patarimais is knygos
Mergytes
Kur vel visos dingote
Laukiam patarimų iš knygutės
QUOTE(silverfox @ 2008 01 21, 20:06) Laukiam patarimų iš knygutės QUOTE(kadaryti @ 2008 01 22, 00:28) Ačiū ačiū, tikiuos, kad iš tavo burnos tiesiai Dievui į ausį
A kur visos dingo
Kaip ir zadejau pasidalinsiu mintimis is perskaitytos knygos "Kodel prancuzes nestoreja" Labai patiko knyga ir daug dalyku galima pritaikyti:
Taigi siuloma triju menesiu pertvarka: 1. Pirmas tris savaites vedame valgymo dienorashti ir smulkiai parasome ka valgeme. 2. Triju savaiciu dienorascio nagrinejimas - suraskime savo "priesus" t.y. produktai, kuriu kaip pastebesime sarase yra labai daug ar daznai kartojasi (pvz. bulvytes keptos, bulviu traskuciai, bandeles, makaronai, pica, keptas maistas, sultys, alus, stiprieji alkoholiniai gerimai, saldainiai, ledai, saldus gazuoti gerimai, prastas sokoladas ) "Priesai - tai tie produktai, kuriuos esame linkusios tiesiog kimsti, jausdamos daug maziau malonumo nei atrodo" (gerai pasakyta - istikruju pajutau kuo daugiau valgau, tuo mazesni malonuma is maisto jauciu, atsiranda tik poreikis prikimshti skrandi) 3. Ivardijus savo priesus - svarbiausia pradeti bet jau mazinti porcijas. Ilgainiui butu gerai visiskai ju atsisakyti, bet zinoma jei tai visiskas blogis, toks kaip bulviu traskuciai, saldainiai ir t.t O pvz. paprasta sokolada reiketu keisti i kokybishka juoda sokolada (daugiau naudos ir reciau valgysite, sultis galima skiesti vandeniu(kalba eina apie sultis is pakeliu) labiau malsinamas troskulys, vietoje kokteilio taures isgerti balto ar raudonojo vyno taure) 4. Svarbiausia liukusius du menesius po priesu ivardinimo yra ju sumazinimas arba atsisakymas, bet nebadavimas. Labai svarbu ismokti skaniai ir pakankamai maitintis, kad praejus siam laiko tarpui tai nesijaustu, kad va laikiausi dietos o dabar vel galiu valgyti ka noriu 5. Kad butu lengviau vystyti naujus igudzius stai patarimai: Nesitikekite staigaus efekto taip kaip laikantis drastishku dietu, rezultatai prades po truputi matyti tik po triju menesiu. kad nesijaustu alkis - svarbiausia maisto ivairove- geriausia rinktis sezoninius produktus, kas tuo metu sviezia. Venkite pirkti paruosta maista, stenkites gaminti pacios ir kuo ivairesni maista, eksperimentuokit - gal vietoje iprasto bulviu plokstainio galima pagaminti kalafijoru apkepele Gerkite kuo daugiau vandens - jei nemegstate paprasto vandens tai nors ryte ir vakare isgerkite po stikline su citrinos griezineliu. Valgymo ritualas labai svarbus - valgome tik prie stalo, tik atsisedus Jei tenka valgyti darbe maisteli pasiruosiame is vakaro ar ryte Porcijunkontrole - kad ir sveikas maistas turi buti kontroliuojamas porcijomis - turekite svarstykles - mesos, paukstienos, zuvies vienam zmogui porcija turi buti 120-170g plius darzoves iki 100g, sotuma tikrai pajusite o figuros pasikeitimai bus akivaizdus. Ir labai svarbu nekaupkime namie savo "priesu" - taisykle, ka randame po ranka ta suvalgome Pradekite po truputi judeti - jei nemegstate sportuoti tai nors pasivaiksciokite ar jei naudojates liftu lipkite laiptais. Nealkanukite ir po ranka turekite mini uzkanda (gero ir sotaus maistelio) - pvz. soju riesutu (kai tik kyla noras galima keleta suvalgyti o ilgainiui issivysto refleksas, kad jei zinai, kad turi maisto po ranka jo ir nebenori. Ir labai svarbu save palepinti - savaitgalio atostogos, pasirenkame savaitgalio viena diena, kada galime valgyti ka norime ir kiek norime, zinoma nedarykime taip, kad ko nesuvalgeme per visa savaite suvalgome per diena Atminkime "kokybe svarbiau nei kiekybe"
Zodziu kaip man paciai sekasi su sia pertvarka:
vakar buvo trys savaites mano maisto dienorascio - na ka i akis krenta duona, bulves ir tada tos dienos kai tiesiog valgau viska is eiles ir negaliu sustoti Nuo siandien pradedu mazinti duonos ir bulviu kiekius, be to vel pradedu valgyti du kartus per diena, o ne kada tik sugalvoju Pradedu ugis 168cm, svoris 60 kg Tikslas 54-55kg ir kad jie liktu Kaip ir sakiau po japonishkos dietos - kai save prilaikiau tai atrodo maziausias gabalelis vienokio ar kitokio maisto buvo palaima, kai vadeles atleidau dabar vel valgau ne kiek is malonumo, bet is poreikio prisikimshti. Dar dziaugiuosi, kad negrizo po japonishkos dietos prarasti kg ( na tiesa jau vienu metu sveriau 58kg dar neissiaiskinau kas tie soju riesutai ir kur ju gauti taigi pradedu kvieciu prisijungti kas nori Parasysiu keleta receptuku is knygos Tiesa pradejau kiekviena diena i namus laiptais lipti, o ne liftu vaziuoti, jauciasi lengvumas Papildyta: Silverfox ar neapleidai sporto Jadzka turejo jau is Maroko grizti
Dėkus už patarimus iš knygutės
Sporto dar neapleidau ir neketinu Tik va šiandien šiokį tokį šoką apturėjau...Nuėjau pasisvert, tai prieš mėn svėriau 69, o dabar 60 vos betraukiu QUOTE(silverfox @ 2008 02 04, 19:39) Dėkus už patarimus iš knygutės Sporto dar neapleidau ir neketinu Tik va šiandien šiokį tokį šoką apturėjau...Nuėjau pasisvert, tai prieš mėn svėriau 69, o dabar 60 vos betraukiu na ir saunuole Papildyta: [quote=kadaryti,2008 02 04, 20:42]na ir o gal klausyk cia mano palinkejimai tiesiai Dievui i ausi nuejo
Aham, gal ir Dievulis Supermamas paskaitinėja
Na, maitinuosi paprastu maistu, bet jokių saldumynų (juos pakeičiau mandarinais), duonos labai retais atvejais, va, prisijungus prie grikių dietos dabar, tik ją savaip pakoregavau, nes ten rašo kad visą dieną grikius reik krimst, o brolis mano sakė, kad vakare toks angliavandenių kiekis organizmui gerumo nepriduoda QUOTE(silverfox @ 2008 02 05, 19:37) Aham, gal ir Dievulis Supermamas paskaitinėja Na, maitinuosi paprastu maistu, bet jokių saldumynų (juos pakeičiau mandarinais), duonos labai retais atvejais, va, prisijungus prie grikių dietos dabar, tik ją savaip pakoregavau, nes ten rašo kad visą dieną grikius reik krimst, o brolis mano sakė, kad vakare toks angliavandenių kiekis organizmui gerumo nepriduoda Na jo su tokia dieta net nenuostabu, kad svoris krinta
Tos dietos savaitę tesilaikiau, o šiaip atsisakiau viso to "pavojingo" maisto, valgau vadinamąjį "sveiką maistą", prie šio maisto jau pripratau ir visai nesiruošiu grįžt prie senų įpročių
QUOTE(silverfox @ 2008 02 06, 20:05) Tos dietos savaitę tesilaikiau, o šiaip atsisakiau viso to "pavojingo" maisto, valgau vadinamąjį "sveiką maistą", prie šio maisto jau pripratau ir visai nesiruošiu grįžt prie senų įpročių saunuole Papildyta: QUOTE(jadzka @ 2008 02 06, 22:43) Sveikos. Grįžau Tai va. So svoriu reikalai tokie: nei priaugau nei numečiau. Dabar sveriu 67. Reikia kažkaip iki 60 nusiristi OOO sveika sugrizusi QUOTE(jadzka @ 2008 02 06, 22:43) Sveikos. Grįžau Tai va. So svoriu reikalai tokie: nei priaugau nei numečiau. Dabar sveriu 67. Reikia kažkaip iki 60 nusiristi Sveikut sveikutėlė Kad smagu būtų visos kasdien registruojamės ir pranešinėjam apie pasiekimus, "griekus" ir apie viską, ko tik noris QUOTE(kadaryti @ 2008 02 07, 01:01) saunuole Papildyta: OOO sveika sugrizusi QUOTE(silverfox @ 2008 02 07, 21:24) Sveikut sveikutėlė Kad smagu būtų visos kasdien registruojamės ir pranešinėjam apie pasiekimus, "griekus" ir apie viską, ko tik noris Patiko tai labai Va šiandien tai sugriešyjau vakare.... Visą dieną laikiausi, saločikes valgiau, o va neseniai grįžau išlakus 0,5 alaus užkąsdama pice prie alaus QUOTE(silverfox @ 2008 02 07, 21:24) Kad smagu būtų visos kasdien registruojamės ir pranešinėjam apie pasiekimus, "griekus" ir apie viską, ko tik noris sutariam, kiekviena diena uzsuksiu Papildyta: QUOTE(jadzka @ 2008 02 07, 23:37) Va šiandien tai sugriešyjau vakare.... Visą dieną laikiausi, saločikes valgiau, o va neseniai grįžau išlakus 0,5 alaus užkąsdama pice prie alaus na tas svarbiausia atgal kg, kad negristu, kai prisimenu kaip laikemes dietos as vat siandien nuo pat ryto visa kaip balioniukas issiputusi vaiksciojau, atrodo nei persivalgiau nei ka
O aš vakar išsikroviau, tai šiandienos valgiarasštis : obuolys, kokie 300g. mandarinu, kefyro stiklinė, obuolys, ir va ką tik grįžau einu išsivirsiu žuvies su salotom prisikirsiu
|