Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po Japoniškos dietos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
natasonok
As tai bandau skaiciuoti kalorijas, aisku ir pas mane grizo 0.5 kg, dar rytoj einu i gimtdieni, o po to sventes prasides blink.gif Nu ziuresim, skaiciuosim kaip ten bus toliau smile.gif
Gal kas girdejo , kad iskrovos diena irgi reikia derinti su menules faze, kad efektas butu kuo geresnis blush2.gif
kadaryti
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif

kaip savaitgalis? ar nepersivalgete g.gif As valgiau, nesilaikiau labai jau dideliu paribojimu, bet nedidelemis porcijomis. Vat skaitinejau ir radau nebloga straipsniuka, tuo labiau, kad arteja sventes ir viosm aktualu kaip cia reikes valgyti blush2.gif
Mėgaukitės maistu. Žinokite, kad norint suliesėti, nebūtina atsisakyti savo mėgstamiausių patiekalų. Svarbiausia nepersivalgyti.
Valgykite lėtai. Kai paskubomis sukemšate maistą, jūsų skrandis nespėja smegenims “pranešti”, kad jis jau sotus. O nuolat persivalgydami, tunkate.
Nepamirškite ritualų. Visada gražiai padenkite stalą, padėkite ant jo vazą su gėlėmis, galite uždegti žvakes... Sėdėdami prie tokio stalo, jūs nekimšite automatiškai, o lėtai kramsnosite maistą - ir suvalgysite jo gerokai mažiau.
Teisingai pasirinkite produktus.
Teisingai maitinantis, 50-55 proc. maisto sudaro angliavandeniai (bulvės, makaronai, kruopos), 25-30 proc. - riebalai (ypač naudinga žuvis, riešutai, alyvuogių ir kiti augaliniai aliejai) ir 15-20 proc. - baltymai (mėsa, žuvis, grybai).
Neskubėkite. (as labai jau skubu atsikratyti tu kg blush2.gif blush2.gif )
Užsibrėžkite realius tikslus, kad galėtumėte laiku juos pasiekti. Pagalvokite, per kiek laiko (1, 3, 10 metų?) priaugote tiek svorio, kiek sveriate dabar, ir nesikrimskite, kad neįmanoma jo sumažinti per 2 savaites. Stenkitės liesėti protingai, pavyzdžiui, po 4 kg per pusę metų. Tokį tikslą jūs tikrai galite pasiekti. O pasiekę, galėsite pasidžiaugti.
Neskaičiuokite kalorijų. Nuolatinis kalorijų skaičiavimas neleidžia pasimėgauti maistu, todėl ilgainiui jis taip įgrysta, kad žmogus pradeda valgyti kiek panorėjęs.
Būtinai mankštinkitės. (matyt sporto sales neisvengsiu ax.gif ax.gif )
Pasirinkite tokią sporto šaką, kuri ugdo ištvermę: plaukiojimą (per 30 minučių sudeginama 350 kilokalorijų), bėgiojimą ristele (per 30 min. - 450 kcal), važinėjimą dviračiu (per 30 min. - 350 kcal). Treniruokitės 2-3 kartus per savaitę. Jeigu nesportuojate, bent kasdien pavaikštinėkite po 30-45 minutes.
Ribokite angliavandeningą maistą. Vietoje įprastos duonos valgykite duoną, iškeptą iš rupaus malimo miltų.
Vartokite mažiau cukraus. (sito daikto i arbata ar kava jau 10 metu nededu biggrin.gif ) Vietoje kreminių pyragaičių valgykite sausainius arba vaisių pyragą.
Naudingi gėrimai. Dažnai gerkite mineralinį vandenį ir nesaldintas vaisių sultis, ypač šviežias.
Prieš pat valgį būtinai sukramsnokite keletą vaisių. Rekomenduojama gerti kuo liesesnį pieną ir valgyti liesus jo produktus.
Svarbūs patarimai
- Išvirę sriubą, nugriebkite paviršiuje susikaupusius riebalus.
- Prieš gamindami vištienos patiekalus, nulupkite vištos odelę.
- Mėsą kepkite ne keptuvėje, bet orkaitėje.
- Nekepkite maisto dideliame riebalų kiekyje.

KOKIE IŠKROVOS DIENOS YPATUMAI
Moksliškai įrodyta, kad absoliutus badavimas organizmui yra didelis stresas, be to, ne kiekvienas žmogus ryžtasi tokiam badavimui. Iškrovos dieną užtenka tik apriboti raciono kaloringumą, kad pagreitėtų apykaitos procesai ir mažėtų (ar bent stabilizuotųsi) kūno svoris.
Iškrovos dienas galima daryti kada panorėjus, bet ne daugiau kaip 2 dienas iš eilės. Antraip, metabolizmas gali dar labiau sulėtėti. Organizmas, negaudamas pakankamai maistinių medžiagų ilgiau kaip 48 valandas, pradeda daug greičiau kaupti riebalus, ypač esant pernelyg mažam fiziniam krūviui. Taip pat nerekomenduojama iškrovos dienų daryti daugiau kaip 2 dienas per savaitę. Tokio režimo užtenka, kad pagreitėtų metabolizmas ir mažėtų kūno masė. Ir, kaip jau minėta, negalima visiškai atsisakyti maisto. Užtenka tik apriboti jo kiekį iki 700-800 kilokalorijų per dieną ir pasirūpinti, kad riebalai sudarytų ne daugiau kaip ketvirtį šio kiekio.
Racionaliai maitinantis, tokie apribojimai lemia puikius rezultatus. Tai reiškia, kad po iškrovos dienos reikia maitintis įprastai - keletą kartų per dieną, nepersivalgant, daugiausia vaisiais, daržovėmis, ankštiniais, grūdais, mėsa ir žuvimi.
Daugelis žmonių iškrovos dienas daro po gausių vaišių. Bet tyrimai parodė, kad riebalai ima kauptis tik trečią dieną po persivalgymo. Todėl rekomenduojama būtent tą dieną laikytis dietos ir sportuoti. (va ir as taip dariau blush2.gif )
Produktus iškrovos dienai galima pasirinkti savarankiškai, paskaičiavus jų kaloringumą ir riebalų kiekį. Svarbiausia nesuvalgyti viso davinio iš karto, o padalinti jį į 5 vienodas porcijas ir suvalgyti per dieną.
Labai efektyvios yra obuolių ir agurkų dienos, bet šie produktai labai padidina apetitą, todėl galima persivalgyti. Norint to išvengti, geriau rinktis kitokius. Nebūtina visą dieną valgyti vienodą maistą. Svarbu neviršyti nurodyto kilokalorijų kiekio ir pasirūpinti, kad 20 proc. energijos būtų gaunama iš riebalų, 50-60 proc. - iš angliavandenių ir maždaug 25 proc. - iš baltymų.
Pastaruoju metu labai populiarios 2 dienų iškrovos. Pirmą dieną gausiai geriamos šviežios sultys arba žalioji arbata, o antrąją - laikomasi įprastos iškrovos dietos, neviršijančios 800 kilokalorijų. Ši dieta gana efektyvi, bet ji nerekomenduojama daugiau kaip 2 kartus per savaitę.
Iškrovos dieną reikia vengti rimto fizinio krūvio. Įprastų treniruočių nebūtina atsisakyti, bet reikia šiek tiek sumažinti jų intensyvumą. Be to, svarbu vartoti vitaminus ir gerti pakankamai skysčių - tuomet nepablogėja savijauta.
Iškrovos dienų negalima daryti nėštumo ir laktacijos periodu, paūmėjus lėtinėms skrandžio bei žarnyno ligoms. Menstruacijos netrukdo laikytis tokios dietos, bet jeigu jos labai vargina, geriau palūkėti. Dėl vaiko dietos pirmiausia reikia pasitarti su gydytoju.
Neverta tikėtis labai greito poveikio. Pradėjus daryti iškrovos dienas, pirmiausia pajuntamas lengvumas ir pasitikėjimas savo tvirta valia, o svoris pradeda mažėti šiek tiek vėliau.
Ką galima valgyti iškrovos dieną?
- Obuolių diena: kas 3 valandas suvalgoma po 300 g obuolių, iš viso ne daugiau kaip 1,8 kg.
- Agurkų diena: per dieną suvalgoma 1,5 kg šviežių agurkų ir 1 virtas nepasūdytas kiaušinis.
- Arbūzų diena: 6 kartus per dieną suvalgoma po 300 g arbūzo.
- Kefyro diena: per dieną (kas 3 valandas) išgeriama 1,5 l 1 proc. riebumo kefyro.
- Mėsos diena: per dieną suvalgoma 400 g liesos mėsos arba žuvies.
- Varškės diena: suvalgoma 400 g varškės.

Papildyta:
Kadangi sventes ant nosies nuo sios savaites itraukiu i savo raciona po dvi iskrovos dienas per savaite - 1 diena -sultys ir arbata ir antra viena is mano surasytu, tikriausiai kefyro arba obuoliu arba agurku biggrin.gif
kas su manimi? ryt pirma iskrovos diena darysiu ax.gif
kadaryti
O cia dar truputis info apie menulio faziu itaka svoriui:
Nustatyta, kad maisto, alkoholio, vaistų pasisavinimas labai priklauso nuo mėnulio fazės.
Esant jaunačiai, greičiau pasisotinama ir labiau tunkama negu sulaukus delčios. Todėl jaunaties periodu apkūniems žmonėms dera labiau apriboti mitybą, o šviečiant delčiai, galima truputį pasmaližiauti. Be to, pastebėta, kad pilnaties periodu organizmas kaupia ne tik riebalus, bet ir toksinus, o prasidėjus jaunačiai maksimaliai pasiruošia jų atsikratyti.
kadaryti
Sveikos, merginos 4u.gif
Idomu kur visos prapuolete, ar tik priesventine panika lakstymo po parduotuves Jusu nepagavo g.gif g.gif
Zodziu siandien pirma mano iskrovos diena is dvieju - siandien geriu arbatele ir sviezias sultis - kol kas viskas super thumbup.gif
kadaryti
na va kaip cia tasitiko likau viena sioje temoje g.gif g.gif Tikriausiai visos jau lieknos ir toliau laikytis nebereikia biggrin.gif Zodziu siandien antra diena iskrovos - imsiuosi kefyro dienos biggrin.gif
silverfox
Na aš vėl čia bigsmile.gif tai va, vaikščiojimo į klubą ypatumai prasidėjo thumbup.gif Bet treneris kažkoks sadistas pasitaikė hihihi.gif Negaili manęs visai doh.gif O yra už ką...Savaitgalį buvau vadeles atleidus doh.gif bet dabar vėl susigriebiau thumbup.gif
jadzka
Sveikos, man PMS'as, tai jaučiuosi išpampus visa kaip kokia erkė doh.gif: Viskas, ryt išsikraudinėsiu, nes jau blogą.... Nors svorio nepriaugau, bet kažko sunkesnė jaučiuosi....
Užsisakiau stangrinantį kūno losijoną, taigi bandysiu ir toliau gražėti. Nors ir dabar jau visai neblogai jaučiuosi, ypač po pasikepinimo soliariume (tokia ruda ruda jau smile.gif
silverfox
Sveikutės tos, kurios čia tebesilankote 4u.gif Tai va...Po savaitgalio vėl draugauju su normaliu(t.y. kiek įmanoma sveikesniu) maistu ir, rods, sekasi gan neblogai bigsmile.gif Ir aš galvoju, kad reiktų padaryti iškrovos dienelę g.gif , šventės ant nosies doh.gif
kadaryti
Valiooooo merginos atsirado clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2007 12 19, 22:46)
Sveikos, man PMS'as, tai jaučiuosi išpampus visa kaip kokia erkė doh.gif: Viskas, ryt išsikraudinėsiu, nes jau blogą.... Nors svorio nepriaugau, bet kažko sunkesnė jaučiuosi....
Užsisakiau stangrinantį kūno losijoną, taigi bandysiu ir toliau gražėti. Nors ir dabar jau visai neblogai jaučiuosi, ypač po pasikepinimo soliariume (tokia ruda ruda jau smile.gif
*

Nieko cia normalu, kad jausmas toks per PMS biggrin.gif As visada taip jauciuosi kai man PMS. biggrin.gif As taip ir neprisiruosiau i soliariuma iki svenciu nueiti blush2.gif gal jau naujais metais nueisiu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(silverfox @ 2007 12 20, 23:56)
Sveikutės tos, kurios čia tebesilankote  4u.gif  Tai va...Po savaitgalio  vėl draugauju su normaliu(t.y. kiek įmanoma sveikesniu) maistu ir, rods, sekasi gan neblogai  bigsmile.gif  Ir aš galvoju, kad reiktų padaryti iškrovos dienelę g.gif , šventės ant nosies  doh.gif
*

saunuole, kad sportuoji, sveikai maitiniesi, taip ir toliau linkiu thumbup.gif thumbup.gif O iskrovos diena labai gerai yra padaryti. As padariau kaip ir rasiau dvi dienas is eiles ir kagi viena kg jau ir pameciau, zodziu ir svoris po dietos truouti i gera puse pajudejo thumbup.gif aisku cia gali buti tik skysciai, bet labai jau lengvai ir smagiai jauciuosi, kelnes visai kabo ir siandien ilindau i savo senus dzinsus, tai sokinejau visa laiminga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jadzka
Valio valio valio smile.gif
Aš tai vis stoviu ant tos pačios ribos doh.gif:
Nei pirmyn nei atgal doh.gif:
Bet aišku aš ir tikrai nesilaikau pavyzdingai: valgau ką noriu ir pan....
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 21, 12:27)
Valio valio valio smile.gif
Aš tai vis stoviu ant tos pačios ribos doh.gif:
Nei pirmyn nei atgal doh.gif:
Bet aišku aš ir tikrai nesilaikau pavyzdingai: valgau ką noriu ir pan....
*

As tai stengiuosi dabar dar iskrovos dienu padaryti, nes per sventes tikrai viska valgysiu biggrin.gif O siaip tai stengiuosi ritma ta pati laikyti pusryciams labai kazka lengvai arba tik arbata; nuo 14 iki 15val. pietus ; nuo 18 iki 19 val. vakariene. Veliau grieztai nevalgau, plius atsisakiau bulves kartu valgyti su mesa ir ryzius su zuvimi. jei labai noriu bulviu ar ryziu juos valgau per sekanti valgyma be mesos ar zuvies rolleyes.gif tai va tokie mano apsiribojimai. o siaip tik po mano paskutiniu dvieju iskrovos dienu vel pajutau kad i geraja puse svoris juda thumbup.gif nes pries tai arba vietoje arba kaip buvau minejusi net pakiles buvo. manau skaniai praleidziam sventes o po ju vel bandysim toliau svori mesti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
silverfox
Na po švenčių manau visos sugrįšim "papilnėję" bet šventės tam ir yra, kad atsipalaiduotum thumbup.gif bigsmile.gif
kadaryti
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi - savi ir svetimi,
Uždekime širdy po šventinę žvakutę,
Pasidalindami šviesa ir ugmimi.

Su artejancimos sventemis mergaites newyear.gif newyear.gif newyear.gif 000054.gif 000054.gif
Linkiu, kad ir toliau siektume sekmingai savo tikslu ir jau kitais metais butume vien lieknos ir nuostabiai grazios
megalol.gif megalol.gif
As jau rytoj isvykstu su MB teveliu lankyti ir i Vln tik antra sv.Kaledu diena grisim, tai cia kol kas nesilankysiu, tik posvenciu santa2.gif santa2.gif
silverfox
Su šventėmis, bendražygės 4u.gif newyear.gif
Utiuitiutė
Advento susikaupimas, ramybė ir rimtis, Kūčių vakarienės dvasia tegul pripildo Jūsų namus paslapties, jaukumo ir supratimo, tegul būna Jūsų ir Jūsų artimųjų širdys pilnos džiaugsmingo stebuklo laukimo.

Tegul baltas šv.Kalėdų angelas atneša širdims tikėjimą, viltims- išsipildymą. Šviesiai sutikite naują rytą, naujas viltis ir svajones, kurkite naujus tikslus ir įgyvendinkite juos. Džiaugsmingų švenčių!

user posted image
silverfox
Tarsi paskutinės metų dienos
Byra snaigės -
Leidžiasi į žemę, ant delnų
Te Naujieji būna dosnūs
Džiaugsmo, Laimės ir Gerumo dovanų 4u.gif
jadzka
Sveikos mergynos 4u.gif
Su šventėm ir jus 4u.gif

O aš va atitrūkus nu opavadėlio per šventes buvau, bet Kalėdų senelis susiprotėjo ir atnešė IMPULS abonentą dovanų wub.gif Tai keliausiu plaukio ti į baseiną..... Ech.... gal nors kiek pabailėsiu ax.gif
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 27, 12:32)
Sveikos mergynos  4u.gif
Su šventėm ir jus  4u.gif

O aš va atitrūkus nu opavadėlio per šventes buvau, bet Kalėdų senelis susiprotėjo ir atnešė IMPULS abonentą dovanų  wub.gif Tai keliausiu plaukio ti į baseiną..... Ech.... gal nors kiek pabailėsiu ax.gif
*

Na vat sventes jau prabego, tenka grizti i sena ritma ax.gif ax.gif Saunuolis kaledu senelis, kad geras dovanas atnese biggrin.gif Man taip pat nebloga knyga "Kodel prancuzes nestoreja" atnese lotuliukas.gif
Per sventes valgiau kiek noriu ir kada noriu ir ka noriu lotuliukas.gif smagu buvo lotuliukas.gif galvojau, kad sprogsiu, visai saiko neturiu blush2.gif na o siandien vel prie savo iskrovu dienu grizau - siandien ir rytoj darau dvi iskrovos dienas, juk dar Naujuju metu sventine vakariene nusimato thumbup.gif Siaip jauciu jau toki sunkuma po valgymu ir jauciu, kad skrandis jau praso valgyti, po apsivalgymo dienu, taigi reikia vel pratintis prie normalaus valgymo ax.gif
jadzka
Va va... mano skrandukas irgi jau praistampęs... nors nepasakyčiau, kad labai doh.gif: vakar va visą dieną slampinėjau (buvau išskridusi vienai dienai) tai tik šiek tiek ir teperkandau. Vienuk mėsainį, o kitur žiauriai neskanu bovo, tai ir nebesikankinau doh.gif: o įskaitant tai, kad praisivaikščiojau apie 12 valandų - manau visai neblogai smile.gif
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 27, 12:47)
Va va... mano skrandukas irgi jau praistampęs... nors nepasakyčiau, kad labai doh.gif: vakar va visą dieną slampinėjau (buvau išskridusi vienai dienai) tai tik šiek tiek ir teperkandau. Vienuk mėsainį, o kitur žiauriai neskanu bovo, tai ir nebesikankinau doh.gif: o įskaitant tai, kad praisivaikščiojau apie 12 valandų - manau visai neblogai smile.gif
*

Na pasivailsciojimai visada yra i nauda thumbup.gif Faina tau kiek parasai vis kazkur nukeliauji thumbup.gif thumbup.gif O kur si karta buvai? g.gif
As siandien bandziau iskrova daryti....deja verysad.gif baisiai valgyti norejau.. tai pavalgaiu, tada dar kazka suvalgiau o tada dar kazka... taigi bandysiu ryt susiimti - skrandis reikalauja dideliu kiekiu verysad.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2007 12 27, 23:00)
Na pasivailsciojimai visada yra i nauda thumbup.gif Faina tau kiek parasai vis kazkur nukeliauji thumbup.gif  thumbup.gif O kur si karta buvai? g.gif
As  siandien bandziau iskrova daryti....deja verysad.gif baisiai valgyti norejau.. tai pavalgaiu, tada dar kazka suvalgiau o tada dar kazka... taigi bandysiu ryt susiimti - skrandis reikalauja dideliu kiekiu verysad.gif
*

Laba ryta smile.gif Šįkartą tai buvau Kopenhagoje. Tiesiog pasivaikščiojom ir viskas. Nieko gero rolleyes.gif Užtat labai laukiu Sausio pabaigos, nes keliausiu į Maroką... Bet čia off topic rolleyes.gif

Man irgi su maistu dar susidraugtauti neišeina... katas nedarbas. Va kai pradėsiu eit į darbą - manau bus daug lengviau.... o dabar tai per daug pagundų namie likusių po švenčių...
kadaryti
QUOTE(jadzka @ 2007 12 28, 12:18)
Laba ryta smile.gif Šįkartą tai buvau Kopenhagoje. Tiesiog pasivaikščiojom ir viskas. Nieko gero  rolleyes.gif  Užtat labai laukiu Sausio pabaigos, nes keliausiu į Maroką...  Bet čia off topic  rolleyes.gif

Man irgi su maistu dar susidraugtauti neišeina... katas nedarbas. Va kai pradėsiu eit į darbą - manau bus daug lengviau.... o dabar tai per daug pagundų namie likusių po švenčių...
*

laba dienele biggrin.gif Na as siandien, nutariau visai rimtai prigriebti skrandi - kol kas nei arbatos nei vandens negavo - kazkaip lengviau taip valgyti nenoriu, kai uzsinoresiu, tai arbateles pagersiu ax.gif
O siaip gal su darbu susije Tavo keliones? ar siaip poilsiauji? Siaip jau seniai svajojau i Maroka, labai mane ten viskas vilioja rolleyes.gif O kaip Tu vaziuoji? Ispirkta kelione ar siaip kiti budai biggrin.gif
silverfox
Nejaugi niekas nebenori pasidalinti savo išgyvenimais? g.gif
SkyClouds
sveikos esu ir aš išbandžius šitą dietą bigsmile.gif Man labai patiko! thumbup.gif Ir toliau mėginsiu rolleyes.gif
Atsiminiau dar vieną dalyką: šiandien ryte žiūrėjau "baltojo katino svetainę" Tai buvo svečiuose gydytoja-dietologė tai ten biškį po švenčių aiškino kaip ką cool.gif Nu tai labiausiai šitą vietą ir klausiau.
kadaryti
Sveikos merginos biggrin.gif

kaip gyvenate? kaip dietos? kazkaip po Naujuju Metu sutikimo visos aprimome. Siulau pratesti musu dietas ax.gif mana jau visai neprosali butu toliau mesti lashinukus smile.gif Siuo metu svoris toks pat kaip ir pries sventes 59kg, taigi vaziuojam toliau ax.gif
Silverfox kaip sportuojasi?
Jadzka kur dingai? O gal ji dabar isvykusi i kelione g.gif g.gif
kadaryti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 01 06, 16:34)
sveikos esu ir aš išbandžius šitą dietą bigsmile.gif Man labai patiko! thumbup.gif Ir toliau mėginsiu rolleyes.gif
Atsiminiau dar vieną dalyką: šiandien ryte žiūrėjau "baltojo katino svetainę" Tai buvo svečiuose gydytoja-dietologė tai ten biškį po švenčių aiškino kaip ką cool.gif Nu tai labiausiai šitą vietą ir klausiau.
*

Gal pasidalintum ka sake daryti dietologe po apsivalgymu 4u.gif 4u.gif
silverfox
Sportuojasi tiesiog puikiai thumbup.gif savijauta visada gera. bigsmile.gif Gaila kad po švenčių visi kg. sugrįžo doh.gif bet nieko, jau po švenčių sportuodama (žinoma ir mitybą prisižiūrėdama)ir vėl pokyčius matau thumbup.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2008 01 10, 14:03)
Jadzka kur dingai? O gal ji dabar isvykusi i kelione g.gif  g.gif
*

Aš čia gyva smile.gif
Apturėjau klaikų PMS'ą doh.gif: pirmą kart gyvenime tokį tikriausia... Tai išsipūtus kaip balionas buvau.
O šiaip tai viskas dabar OK smile.gif Svoris apie 68 laikosi. Nu kaip ir nestipriai paaugo po dietos. Įtariu, kad po iškrovos dienos kristų stipriai stipriai...

O daugiau... Šiandien išgėriau 1,5 litro vandens ir 1,5 litro silpnos žalios arbatos (su cinamonu superinė Dilmah žalia).

DAr vaikštau į baseiną. TEpuosi stangrinančiu odą kremu. Pasisoliariuminau. Na gyvent galima ax.gif
silverfox
Smagu, kad visos po truputį judam į priekį, tačiau labai jau retai kas nors čia parašo g.gif
Jurate0111
Sveikos panelės 4u.gif Priėjau iki to, kad jau ir man reikia dietos, kiek peržiūrėjau forumo temų, šita man pati priimtiniausia atrodo thumbup.gif

Noriu paklausti, kiek laiko reikia vartoti nurodytą maistą?
kadaryti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 01 14, 13:23)
Sveikos panelės  4u.gif  Priėjau iki to, kad jau ir man reikia dietos, kiek peržiūrėjau forumo temų, šita man pati priimtiniausia atrodo  thumbup.gif

Noriu paklausti, kiek laiko reikia vartoti nurodytą maistą?
*

Labukas 4u.gif 4u.gif
Pirmiausia klausimas - kas tau tiksliai pasirode priimtina - ar japonishka dieta ar lieknejimas po japonishkos dietos? Nes sioje temoje mes bandome tiesiog pagal kiekvienos galimybes laikytis sveiku maitinimosi principu ir liekneti toliau, pries tai laikemes japonishkos dietos. Taigi tokio dalyko, kad nurodyta maista reikia valgyti tam tikra laika nera. Visos dalinames ka ir kaip veikiame, kad svoris toliau kristu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(silverfox @ 2008 01 13, 20:12)
Smagu, kad visos po truputį judam į priekį, tačiau labai jau retai kas nors čia parašo  g.gif
*

Saunuole, kad sportuoji, informuok kaip keiciasi svoris thumbup.gif Pritariu kazkaip visos vis dingstam ir nieko neberasom, reiketu aktyviau g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 01 11, 19:53)
Aš čia gyva smile.gif
Apturėjau klaikų PMS'ą doh.gif: pirmą kart gyvenime tokį tikriausia... Tai išsipūtus kaip balionas buvau.
O šiaip tai viskas dabar OK smile.gif Svoris apie 68 laikosi. Nu kaip ir nestipriai paaugo po dietos. Įtariu, kad po iškrovos dienos kristų stipriai stipriai...

O daugiau... Šiandien išgėriau 1,5 litro vandens ir 1,5 litro silpnos žalios arbatos (su cinamonu superinė Dilmah žalia).

DAr vaikštau į baseiną. TEpuosi stangrinančiu odą kremu. Pasisoliariuminau. Na gyvent galima ax.gif
*

Labai gerai, kad esi thumbup.gif O pasakyk kaip Tu isgeris tieg daug skysciu g.gif man visai netelpa unsure.gif Tris puodelius arbatos isgeriu ir jau savimi didziuojuosi rolleyes.gif
Papildyta:
Siaip mergytes turiu pasiulyma - kaip minejau gavau is kaledu Senelio dovanu knyga "Kodel prancuzes nestoreja?" - labai gera knyga jau perskaiciau ten yra keletas patarimu kaip islaikyti idealia figura ir neatsisakant skanaus maisto liekneti o veliau nepriaugti svorio. Jei idomu galeciau pasidalinti patarimais is knygos mirksiukas.gif mirksiukas.gif
kadaryti
Mergytes 4u.gif

Kur vel visos dingote g.gif g.gif
silverfox
Laukiam patarimų iš knygutės 4u.gif O va aš šį savaitgalį ir šiandien griešijau doh.gif Bet nieko, gimtadienį švenčiau, tai galima blush2.gif o nuo rytdienos vėl grįžtu prie įprasto maisto thumbup.gif Sportuoju toliau, savijauta thumbup.gif Svertis prieš pradėdama sportuoti nesisvėriau, bet jau ir aplinkiniai pastebi, kad džinsai akivaizdžiai krenta lotuliukas.gif Tai va tiek tų mano nuotykių. Laukiu jūsiškių 4u.gif bigsmile.gif
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 01 21, 20:06)
Laukiam patarimų iš knygutės  4u.gif  O va aš šį savaitgalį ir šiandien griešijau  doh.gif  Bet nieko, gimtadienį švenčiau, tai galima  blush2.gif  o nuo rytdienos vėl grįžtu prie įprasto maisto  thumbup.gif  Sportuoju toliau, savijauta  thumbup.gif  Svertis prieš pradėdama sportuoti nesisvėriau, bet jau ir aplinkiniai pastebi, kad džinsai akivaizdžiai krenta  lotuliukas.gif  Tai va tiek tų mano nuotykių. Laukiu jūsiškių  4u.gif  bigsmile.gif
*

happybday.gif happybday.gif nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga, linkiu siais metais pacio graziausio kuno fitness4.gif ir zinoma pinigu new_russian.gif ryt parasysiu ko dabar laikausi ir tikiuosi prisijungsite prie manes thumbup.gif thumbup.gif
silverfox
QUOTE(kadaryti @ 2008 01 22, 00:28)
happybday.gif  happybday.gif nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga, linkiu siais metais pacio graziausio kuno fitness4.gif ir zinoma pinigu new_russian.gif ryt parasysiu ko dabar laikausi ir tikiuosi prisijungsite prie manes thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ačiū ačiū, tikiuos, kad iš tavo burnos tiesiai Dievui į ausį blush2.gif aš irgi dabar ketinu pradėti laikytis kažko, tai galėsim kartu thumbup.gif
silverfox
A kur visos dingo blink.gif
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 02 03, 18:55)
A kur visos dingo  blink.gif
*

Na ziuriu visos vel prapuolem blush2.gif blush2.gif Griztu pioneer.gif zodziu ilindau i darbus ir dingau ax.gif ax.gif
kadaryti
Kaip ir zadejau pasidalinsiu mintimis is perskaitytos knygos "Kodel prancuzes nestoreja" Labai patiko knyga ir daug dalyku galima pritaikyti:
Taigi siuloma triju menesiu pertvarka:
1. Pirmas tris savaites vedame valgymo dienorashti ir smulkiai parasome ka valgeme.
2. Triju savaiciu dienorascio nagrinejimas - suraskime savo "priesus" t.y. produktai, kuriu kaip pastebesime sarase yra labai daug ar daznai kartojasi (pvz. bulvytes keptos, bulviu traskuciai, bandeles, makaronai, pica, keptas maistas, sultys, alus, stiprieji alkoholiniai gerimai, saldainiai, ledai, saldus gazuoti gerimai, prastas sokoladas ) "Priesai - tai tie produktai, kuriuos esame linkusios tiesiog kimsti, jausdamos daug maziau malonumo nei atrodo" (gerai pasakyta - istikruju pajutau kuo daugiau valgau, tuo mazesni malonuma is maisto jauciu, atsiranda tik poreikis prikimshti skrandi)
3. Ivardijus savo priesus - svarbiausia pradeti bet jau mazinti porcijas. Ilgainiui butu gerai visiskai ju atsisakyti, bet zinoma jei tai visiskas blogis, toks kaip bulviu traskuciai, saldainiai ir t.t O pvz. paprasta sokolada reiketu keisti i kokybishka juoda sokolada (daugiau naudos ir reciau valgysite, sultis galima skiesti vandeniu(kalba eina apie sultis is pakeliu) labiau malsinamas troskulys, vietoje kokteilio taures isgerti balto ar raudonojo vyno taure)
4. Svarbiausia liukusius du menesius po priesu ivardinimo yra ju sumazinimas arba atsisakymas, bet nebadavimas. Labai svarbu ismokti skaniai ir pakankamai maitintis, kad praejus siam laiko tarpui tai nesijaustu, kad va laikiausi dietos o dabar vel galiu valgyti ka noriu ax.gif
5. Kad butu lengviau vystyti naujus igudzius stai patarimai:
Nesitikekite staigaus efekto taip kaip laikantis drastishku dietu, rezultatai prades po truputi matyti tik po triju menesiu.
kad nesijaustu alkis - svarbiausia maisto ivairove- geriausia rinktis sezoninius produktus, kas tuo metu sviezia.
Venkite pirkti paruosta maista, stenkites gaminti pacios ir kuo ivairesni maista, eksperimentuokit - gal vietoje iprasto bulviu plokstainio galima pagaminti kalafijoru apkepele ax.gif
Gerkite kuo daugiau vandens - jei nemegstate paprasto vandens tai nors ryte ir vakare isgerkite po stikline su citrinos griezineliu.
Valgymo ritualas labai svarbus - valgome tik prie stalo, tik atsisedus smile.gif Stengiames prabegomis ir is pakuociu neislupineti ir nekimsti maisto mirksiukas.gif
Jei tenka valgyti darbe maisteli pasiruosiame is vakaro ar ryte mirksiukas.gif Neskaitykite laikrasciu ir neziurekite televizoriaus blush2.gif
Porcijunkontrole - kad ir sveikas maistas turi buti kontroliuojamas porcijomis - turekite svarstykles - mesos, paukstienos, zuvies vienam zmogui porcija turi buti 120-170g plius darzoves iki 100g, sotuma tikrai pajusite o figuros pasikeitimai bus akivaizdus.
Ir labai svarbu nekaupkime namie savo "priesu" - taisykle, ka randame po ranka ta suvalgome blush2.gif
Pradekite po truputi judeti - jei nemegstate sportuoti tai nors pasivaiksciokite ar jei naudojates liftu lipkite laiptais.
Nealkanukite ir po ranka turekite mini uzkanda (gero ir sotaus maistelio) - pvz. soju riesutu (kai tik kyla noras galima keleta suvalgyti o ilgainiui issivysto refleksas, kad jei zinai, kad turi maisto po ranka jo ir nebenori.
Ir labai svarbu save palepinti - savaitgalio atostogos, pasirenkame savaitgalio viena diena, kada galime valgyti ka norime ir kiek norime, zinoma nedarykime taip, kad ko nesuvalgeme per visa savaite suvalgome per diena doh.gif
Atminkime "kokybe svarbiau nei kiekybe"
kadaryti
Zodziu kaip man paciai sekasi su sia pertvarka:
vakar buvo trys savaites mano maisto dienorascio - na ka i akis krenta duona, bulves ir tada tos dienos kai tiesiog valgau viska is eiles ir negaliu sustoti blush2.gif blush2.gif
Nuo siandien pradedu mazinti duonos ir bulviu kiekius, be to vel pradedu valgyti du kartus per diena, o ne kada tik sugalvoju blush2.gif
Pradedu ugis 168cm, svoris 60 kg Tikslas 54-55kg ir kad jie liktu ax.gif ax.gif
Kaip ir sakiau po japonishkos dietos - kai save prilaikiau tai atrodo maziausias gabalelis vienokio ar kitokio maisto buvo palaima, kai vadeles atleidau dabar vel valgau ne kiek is malonumo, bet is poreikio prisikimshti. Dar dziaugiuosi, kad negrizo po japonishkos dietos prarasti kg ( na tiesa jau vienu metu sveriau 58kg blush2.gif ) taigi vel susiimu ir vaziuoju toliau thumbup.gif
dar neissiaiskinau kas tie soju riesutai ir kur ju gauti g.gif ir kas dar galetu buti tas geras ir sotus uzkandis g.gif
taigi pradedu kvieciu prisijungti kas nori mirksiukas.gif
Parasysiu keleta receptuku is knygos mirksiukas.gif
Tiesa pradejau kiekviena diena i namus laiptais lipti, o ne liftu vaziuoti, jauciasi lengvumas thumbup.gif
Papildyta:
Silverfox ar neapleidai sporto mirksiukas.gif
Jadzka turejo jau is Maroko grizti g.gif g.gif
silverfox
Dėkus už patarimus iš knygutės 4u.gif
Sporto dar neapleidau ir neketinu mirksiukas.gif Patapo dideliu malonumu bigsmile.gif
Tik va šiandien šiokį tokį šoką apturėjau...Nuėjau pasisvert, tai prieš mėn svėriau 69, o dabar 60 vos betraukiu doh.gif (nesiskundžiu, kad nukrito, tik manau, kad labai greitai, o tai tikrai nėra sveika schmoll.gif )
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 02 04, 19:39)
Dėkus už patarimus iš knygutės  4u.gif 
Sporto dar neapleidau ir neketinu  mirksiukas.gif  Patapo dideliu malonumu  bigsmile.gif
Tik va šiandien šiokį tokį šoką apturėjau...Nuėjau pasisvert, tai prieš mėn svėriau 69, o dabar 60 vos betraukiu  doh.gif (nesiskundžiu, kad nukrito, tik manau, kad labai greitai, o tai tikrai nėra sveika schmoll.gif )
*

na ir saunuole clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai manau nepergyvenk tiesiog organizmui uzkurei pirti tai ir tirpina kg lotuliukas.gif siaip svarbiausia, kad nebadautum g.gif nes tada tikrai rizikuoji atgauti kg g.gif Na saunu ir as tikiuosi iki pavasario jau dziaugsiuosi rezultatu geru biggrin.gif O papasakok kaip maitiniesi gal specialiai ko nors nevalgai ar cia tik nuo sporto krenta g.gif
Papildyta:
[quote=kadaryti,2008 02 04, 20:42]na ir o gal klausyk cia mano palinkejimai tiesiai Dievui i ausi nuejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
silverfox
Aham, gal ir Dievulis Supermamas paskaitinėja g.gif bigsmile.gif
Na, maitinuosi paprastu maistu, bet jokių saldumynų (juos pakeičiau mandarinais), duonos labai retais atvejais, va, prisijungus prie grikių dietos dabar, tik ją savaip pakoregavau, nes ten rašo kad visą dieną grikius reik krimst, o brolis mano sakė, kad vakare toks angliavandenių kiekis organizmui gerumo nepriduoda schmoll.gif Tai vakarienei kaip kada: kartais varškę, kartais salotų kokių lengvų pasidarau...Na tokia ta mano mityba 4u.gif
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 02 05, 19:37)
Aham, gal ir Dievulis Supermamas paskaitinėja  g.gif  bigsmile.gif
Na, maitinuosi paprastu maistu, bet jokių saldumynų (juos pakeičiau mandarinais), duonos labai retais atvejais, va, prisijungus prie grikių dietos dabar, tik ją savaip pakoregavau, nes ten rašo kad visą dieną grikius reik krimst, o brolis mano sakė, kad vakare toks angliavandenių kiekis organizmui gerumo nepriduoda  schmoll.gif Tai vakarienei kaip kada: kartais varškę, kartais salotų kokių lengvų pasidarau...Na tokia ta mano mityba  4u.gif
*

Na jo su tokia dieta net nenuostabu, kad svoris krinta doh.gif Siaip manau po truputi prie visokio maisto pratinkis, tik mazais kiekiais tada ir geras rezultatas isliks, nes dietos jos ka tik trumpai padeda ax.gif As vat dabar pagal ta knyga bandau kuo ivairiau maitintis ax.gif
silverfox
Tos dietos savaitę tesilaikiau, o šiaip atsisakiau viso to "pavojingo" maisto, valgau vadinamąjį "sveiką maistą", prie šio maisto jau pripratau ir visai nesiruošiu grįžt prie senų įpročių schmoll.gif mirksiukas.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2008 02 04, 16:04)
Jadzka turejo jau is Maroko grizti g.gif  g.gif
*

Sveikos. Grįžau ax.gif Gyva netgi smile.gif morališkai atsigavusi smile.gif
Tai va. So svoriu reikalai tokie: nei priaugau nei numečiau. Dabar sveriu 67. Reikia kažkaip iki 60 nusiristi ax.gif
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 02 06, 20:05)
Tos dietos savaitę tesilaikiau, o šiaip atsisakiau viso to "pavojingo" maisto, valgau vadinamąjį "sveiką maistą",  prie šio maisto jau pripratau ir visai nesiruošiu grįžt prie senų įpročių  schmoll.gif  mirksiukas.gif
*

saunuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 02 06, 22:43)
Tai va. So svoriu reikalai tokie: nei priaugau nei numečiau. Dabar sveriu 67. Reikia kažkaip iki 60 nusiristi ax.gif
*

OOO sveika sugrizusi clap.gif na na pasakok kaip ten patiko g.gif koks maistas g.gif na tai merginos jau vel visos vietoje, tai kaip toliau lieknejam blush2.gif turim geru minciu prisirase, bet kaip cia bendrai jas visoms apsijungti, kad smagiau butu g.gif
silverfox
QUOTE(jadzka @ 2008 02 06, 22:43)
*

Sveikut sveikutėlė mirksiukas.gif tikiuosi Maroke patiko 4u.gif
Kad smagu būtų visos kasdien registruojamės ir pranešinėjam apie pasiekimus, "griekus" ir apie viską, ko tik noris bigsmile.gif
jadzka
QUOTE(kadaryti @ 2008 02 07, 01:01)
saunuole thumbup.gif
Papildyta:

OOO sveika sugrizusi clap.gif na na pasakok kaip ten patiko g.gif koks maistas g.gif na tai merginos jau vel visos vietoje, tai kaip toliau lieknejam blush2.gif turim geru minciu prisirase, bet kaip cia bendrai jas visoms apsijungti, kad smagiau butu g.gif
*

QUOTE(silverfox @ 2008 02 07, 21:24)
Sveikut sveikutėlė  mirksiukas.gif  tikiuosi Maroke patiko  4u.gif
Kad smagu būtų visos kasdien registruojamės ir pranešinėjam apie pasiekimus, "griekus" ir apie viską, ko tik noris  bigsmile.gif
*

Patiko tai labai smile.gif Maistas toks sveikuoliškas, kaip naminis. DAug salotų jie turi, mėsos troškinių su daržovėm, šviežios apelsinų sultys wub.gif

Va šiandien tai sugriešyjau vakare.... Visą dieną laikiausi, saločikes valgiau, o va neseniai grįžau išlakus 0,5 alaus užkąsdama pice prie alaus doh.gif: nu bet tai dzin..... bile svoris neauga per daug....
kadaryti
QUOTE(silverfox @ 2008 02 07, 21:24)
Kad smagu būtų visos kasdien registruojamės ir pranešinėjam apie pasiekimus, "griekus" ir apie viską, ko tik noris  bigsmile.gif
*

sutariam, kiekviena diena uzsuksiu pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 02 07, 23:37)
Va šiandien tai sugriešyjau vakare.... Visą dieną laikiausi, saločikes valgiau, o va neseniai grįžau išlakus 0,5 alaus užkąsdama pice prie alaus doh.gif: nu bet tai dzin..... bile svoris neauga per daug....
*

na tas svarbiausia atgal kg, kad negristu, kai prisimenu kaip laikemes dietos doh.gif oi sunku man buvo ax.gif
as vat siandien nuo pat ryto visa kaip balioniukas issiputusi vaiksciojau, atrodo nei persivalgiau nei ka verysad.gif tai paskui is to pykcio, kad vistiek visa pusta prisivalgiau dau doh.gif doh.gif nezinau jauciu mano organizmas iskrovos dienos reikalauja blush2.gif
silverfox
O aš vakar išsikroviau, tai šiandienos valgiarasštis : obuolys, kokie 300g. mandarinu, kefyro stiklinė, obuolys, ir va ką tik grįžau einu išsivirsiu žuvies su salotom prisikirsiu ax.gif Ai pamiršau, kad energetinio gėrimo vieną skardinę išlakiau doh.gif Bet jau mirtinai reikėjo...Kojas vos bevilkau, beveik be miego doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.