Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Labai skauda ir tempia kirkšnis 34sav nėštumo.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
JTL
Ar kam yra buve kad labai skaudetu ir temptu kirksnis is skausmo vos ant sono pasiversti galima doh.gif Ar gali buti, kad atsidarineje gimdos kaklelis?

Aciu uz info 4u.gif
zuzi
Labas, mane lydi ta pati problema. Klausiau pas ginę, sakė, kad gali būti. Atseit kaulai prisitaiko busimam įvykiui(gimdymui).Ir daugiau jokių rekomendacijų negavau, t.y. ji visai nesureagavo verysad.gif
JTL
QUOTE(zuzi @ 2007 12 04, 12:31)
Labas, mane lydi ta pati problema. Klausiau pas ginę, sakė, kad gali būti. Atseit kaulai prisitaiko busimam įvykiui(gimdymui).Ir daugiau jokių rekomendacijų negavau, t.y. ji visai nesureagavo verysad.gif
*

man ryt pas gine, bet as jau gulejau su prieslaikiniu gimdymu, tai bijau, kad kaklelis neatsidarinetu g.gif
Lori
Sveikos,

Man irgi po ilgoko nejudejimo ligoninej pasivaiksciojus daugiau buvo atsirades tas skausmas, Kita diena jau maziau, bet vistiek kai pajudu daugiau - jauciu ir dabar. BUvau labai issigandusi, nes mano kaklelis suminkstejes ir trumpas. Nubegau pas gine, o ji sako, kad nieko cia baisaus ner, nes mano gimda su leliumi zemai, tik liepe nesioti nesciuju dirza smile.gif
O as da tokia megeja pastrakalioti nuo laiptu uzsimirsusi ... blush2.gif Reikia labai klausyti savo kuno, nepervargti, saugoti save ir zinoma, regauoti i signalus. As esant bet kokiam klausimui tuoj skambinu ginekologei bigsmile.gif

SEKMES IR KAD VISKAS BUTUT GERAI PAS GINE nestuke.gif
JTL
QUOTE(Lori @ 2007 12 04, 14:22)
Sveikos,

Man irgi po ilgoko nejudejimo ligoninej pasivaiksciojus daugiau buvo atsirades  tas skausmas, Kita diena jau maziau, bet vistiek kai pajudu daugiau - jauciu ir dabar. BUvau labai issigandusi, nes mano kaklelis suminkstejes ir trumpas. Nubegau pas gine, o ji sako, kad nieko cia baisaus ner, nes mano gimda su leliumi zemai, tik liepe nesioti nesciuju dirza  smile.gif 
O as da tokia megeja pastrakalioti nuo laiptu uzsimirsusi ...  blush2.gif Reikia labai klausyti savo kuno, nepervargti, saugoti save ir zinoma, regauoti i signalus. As esant bet kokiam klausimui tuoj skambinu ginekologei  bigsmile.gif

SEKMES IR KAD VISKAS BUTUT GERAI PAS GINE  nestuke.gif
*

Aciu labai 4u.gif

Tai , kad as guliu nieko nedarau o man vistiek taip ziauriai skauda g.gif doh.gif
grusia
mane irgi kamuoja tokia problema gal nuo kokios 33sav. Pasisakiau savo ginei, tai liepe nesioti dirza, kai einu pasivaikscioti ir daugiau negavau jokiu rekomendaciju. As pastebejau, kad skausmas paumeja, kai ilgiau pavaikstau, tai tiesiog stengiuosi nepervargti ir tiek 4u.gif
vaidavel
tai tikrai nieko baisaus mirksiukas.gif man irgi gal nuo kokios 32 sav. beprotiškai skaudėjo, negalėjau net pajudėt unsure.gif baisiai bijojau, nes irgi esu gulėjusi ligoninėj su gresiančiu verysad.gif bet, dabar jau praėjo skaudėt...tik kartais truputį užeina ir vėl praeina... bigsmile.gif beje, gydytoja tuo klausimu man irgi nieko nepasakė ... schmoll.gif
Žm@nytė
man antra diena - nepakeliamas skausmas kirksnyse....
ir visai netycia radau apie tai tema.....

bet mums siandien tik 27 sav. blink.gif ar verta sunerimti? g.gif
JTL
Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake verysad.gif liepe nesioti dirza ir viskas. Svarbiausia kaklelis uzdaras thumbup.gif
panterele35
QUOTE(JTL @ 2007 12 06, 13:48)
Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake  verysad.gif  liepe nesioti dirza ir viskas. Svarbiausia kaklelis uzdaras  thumbup.gif
*

Kai as pasisakiau ginei, kad kartais tempia kirksnyse, tai pasake gert magni MAGNE24.
JTL
QUOTE(panterele35 @ 2007 12 06, 16:04)
Kai as pasisakiau ginei, kad kartais tempia kirksnyse, tai pasake gert magni MAGNE24.
*

geriu Diasporal 300 nuo 16sav, nes buvo padidintas gimdos tonusas, bet kai tokie paruosiamiji kankina, kad vos is lovos pasikeliu tai man jis jau visiskai nebepadeda verysad.gif doh.gif
Lori
QUOTE(JTL @ 2007 12 06, 13:48)
Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake  verysad.gif  liepe nesioti dirza ir viskas. Svarbiausia kaklelis uzdaras  thumbup.gif
*

Na va, pasirodo melagingas aliarmas buvo, bet dabar daug ramiau bus nestuke.gif Atsiplaiduok ir megaukis. As manau, kad kiekvienas kunas individualiai reaguoja ir prisitaiko pokyciams. Vis tik nauja zmogeliuka ir ne toki jau maza isnesiojam savo viduj! thumbup.gif
Vijurka
QUOTE(grusia @ 2007 12 05, 14:14)
mane irgi kamuoja tokia problema gal nuo kokios 33sav. Pasisakiau savo ginei, tai liepe nesioti dirza, kai einu pasivaikscioti ir daugiau negavau jokiu rekomendaciju.
*

Nepervark. 4u.gif Kai jauti, kad tempia intensyviau, tiesiog atsigulk.

Turėjau tą problemėlę ir aš. Kaip gydytoja sakė, tempia gimdos raiščius. Ne kiekvienas organizmas sugeba greitai prisitaikyti prie augančios gimdos ir organizmo pokyčių, juk keičiasi visų aplinkinių organų padėtis. ax.gif Be to ir mano priaugtas svoris buvo idealus - 9 kg. bigsmile.gif

Beje, tą tempimą aš jutau jau nuo 3-io mėn. ir beveik iki nėštumo pab. Na, dvi savaites prieš gimdymą, kai vaikutis pasislinko į apačią pajutau palengvėjimą. Bet diržas tikrai labai palengvindavo padėtį, visada jį dėdavausi, eidama pasivaikščioti, bet nuolat jo nenešiojau.
Žm@nytė
man tas pat verysad.gif ale mum tik 27 sav. g.gif

nu visai jau baisu darosi....
Žanė
QUOTE(JTL @ 2007 12 04, 16:13)
Aciu labai  4u.gif

Tai , kad as guliu nieko nedarau o man vistiek taip ziauriai skauda  g.gif  doh.gif
*

skaudedavo ir man mirksiukas.gif tikrai kartais sunku pakelti. pastebedavau, kad gulint (miegant) padeda tarp koju padeta stora pagalve...su kakleliu tai nesusije ax.gif veriantis kakleliui skausmas labiau panasus i mmm

QUOTE(Vijurka @ 2007 12 07, 11:18)
Kaip gydytoja sakė, tempia gimdos raiščius. Ne kiekvienas organizmas sugeba greitai prisitaikyti prie augančios gimdos ir organizmo pokyčių, juk keičiasi visų aplinkinių organų padėtis.
*

drinks_cheers.gif
Žm@nytė
QUOTE(Zhani @ 2007 12 09, 10:35)
veriantis kakleliui skausmas labiau panasus i mmm
drinks_cheers.gif
*

blink.gif ane? man per visą nestuke.gif nežiūrėjo kaklelio g.gif na dar nežiūrėjo g.gif

bet tas toks mm jausmas dažnas būna g.gif
Žm@nytė
man jau 2-a sav. bais kirk6nis skauda verysad.gif
vaidavel
aš jau antra diena po termino, bet leliuko dar nesulaukiu verysad.gif o jau koks skausmas kirkšnyse maždaug savaitę laiko, tai sunku ir apsakyt...lovoj negaliu apsiverst, nei kojos pakelt - atrodo, kad visi kaulai tuoj subyrės fear.gif buvau ir seniau rašiusi, jog kankindavo panašūs skausmai kirkšnyse, bet dabartiniai nepalyginamai skausmingesni doh.gif
pukuotukas
man irgi jau kokios 3sav skauda.. tiesiog atrodo suduria neiskenciamai ..bet gydytojas sako kad jau pats nestumo galas tad normalau gimos kaklelis ruosiasi...vis kenciu eh... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.