Aciu uz info
Ar kam yra buve kad labai skaudetu ir temptu kirksnis is skausmo vos ant sono pasiversti galima
Aciu uz info
Labas, mane lydi ta pati problema. Klausiau pas ginę, sakė, kad gali būti. Atseit kaulai prisitaiko busimam įvykiui(gimdymui).Ir daugiau jokių rekomendacijų negavau, t.y. ji visai nesureagavo
QUOTE(zuzi @ 2007 12 04, 12:31) Labas, mane lydi ta pati problema. Klausiau pas ginę, sakė, kad gali būti. Atseit kaulai prisitaiko busimam įvykiui(gimdymui).Ir daugiau jokių rekomendacijų negavau, t.y. ji visai nesureagavo man ryt pas gine, bet as jau gulejau su prieslaikiniu gimdymu, tai bijau, kad kaklelis neatsidarinetu
Sveikos,
Man irgi po ilgoko nejudejimo ligoninej pasivaiksciojus daugiau buvo atsirades tas skausmas, Kita diena jau maziau, bet vistiek kai pajudu daugiau - jauciu ir dabar. BUvau labai issigandusi, nes mano kaklelis suminkstejes ir trumpas. Nubegau pas gine, o ji sako, kad nieko cia baisaus ner, nes mano gimda su leliumi zemai, tik liepe nesioti nesciuju dirza O as da tokia megeja pastrakalioti nuo laiptu uzsimirsusi ... SEKMES IR KAD VISKAS BUTUT GERAI PAS GINE QUOTE(Lori @ 2007 12 04, 14:22) Sveikos, Man irgi po ilgoko nejudejimo ligoninej pasivaiksciojus daugiau buvo atsirades tas skausmas, Kita diena jau maziau, bet vistiek kai pajudu daugiau - jauciu ir dabar. BUvau labai issigandusi, nes mano kaklelis suminkstejes ir trumpas. Nubegau pas gine, o ji sako, kad nieko cia baisaus ner, nes mano gimda su leliumi zemai, tik liepe nesioti nesciuju dirza O as da tokia megeja pastrakalioti nuo laiptu uzsimirsusi ... SEKMES IR KAD VISKAS BUTUT GERAI PAS GINE Aciu labai Tai , kad as guliu nieko nedarau o man vistiek taip ziauriai skauda
mane irgi kamuoja tokia problema gal nuo kokios 33sav. Pasisakiau savo ginei, tai liepe nesioti dirza, kai einu pasivaikscioti ir daugiau negavau jokiu rekomendaciju. As pastebejau, kad skausmas paumeja, kai ilgiau pavaikstau, tai tiesiog stengiuosi nepervargti ir tiek
tai tikrai nieko baisaus
man antra diena - nepakeliamas skausmas kirksnyse....
ir visai netycia radau apie tai tema..... bet mums siandien tik 27 sav.
Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake
QUOTE(JTL @ 2007 12 06, 13:48) Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake Na va, pasirodo melagingas aliarmas buvo, bet dabar daug ramiau bus QUOTE(grusia @ 2007 12 05, 14:14) mane irgi kamuoja tokia problema gal nuo kokios 33sav. Pasisakiau savo ginei, tai liepe nesioti dirza, kai einu pasivaikscioti ir daugiau negavau jokiu rekomendaciju. Nepervark. Turėjau tą problemėlę ir aš. Kaip gydytoja sakė, tempia gimdos raiščius. Ne kiekvienas organizmas sugeba greitai prisitaikyti prie augančios gimdos ir organizmo pokyčių, juk keičiasi visų aplinkinių organų padėtis. Beje, tą tempimą aš jutau jau nuo 3-io mėn. ir beveik iki nėštumo pab. Na, dvi savaites prieš gimdymą, kai vaikutis pasislinko į apačią pajutau palengvėjimą. Bet diržas tikrai labai palengvindavo padėtį, visada jį dėdavausi, eidama pasivaikščioti, bet nuolat jo nenešiojau.
man tas pat
nu visai jau baisu darosi.... QUOTE(JTL @ 2007 12 04, 16:13) skaudedavo ir man QUOTE(Vijurka @ 2007 12 07, 11:18) Kaip gydytoja sakė, tempia gimdos raiščius. Ne kiekvienas organizmas sugeba greitai prisitaikyti prie augančios gimdos ir organizmo pokyčių, juk keičiasi visų aplinkinių organų padėtis.
man jau 2-a sav. bais kirk6nis skauda
aš jau antra diena po termino, bet leliuko dar nesulaukiu
man irgi jau kokios 3sav skauda.. tiesiog atrodo suduria neiskenciamai ..bet gydytojas sako kad jau pats nestumo galas tad normalau gimos kaklelis ruosiasi...vis kenciu eh...
|