geltoniausia
2007 12 04, 13:41
Sveikutės visos, kurioms prie širdies netradicinės nuotakų suknelės Tęsiant savo pradėtą temą pasakysiu, kad aš dar vis esu apmąstymų stadijoje, o ir planai šiek tiek pasikeitė  Bet tikrai nepaleisiu minties, kad suknelę megsiu, nersiu, žodžiu "gaminsiu" pati Dėkui visoms už gražius internetinius pavyzdėlius, o taip pat už nuostabias pačių ir ne tik "gamintas" (kaip man šitas žodis čia gerai tinka... ) sukneles išskirtinėms jaunosioms Prašau ir toliau dalintis pavyzdėliais ir nuostabiu savo (ir ne tik) rankų darbu, mintimis 1 tema
La Perla
2007 12 04, 15:00
QUOTE(Neerineelee @ 2007 12 04, 13:35) Grazu bet la perlos virsus labai sunkus suknutes reikejo kitoky rasta virsui pasirinkti. nes prie apacios ir rankoviu tas zemas stulpelis kaip vailokinis maisas atrodo  o noretusi kazkoko kiauro, silko kaip toj kitoj foto o ne vailoko... bet kadangi mergaites neisrankios tai ....  tikiuosi tavo nuomone tokia ne del to kad jau karta pavadinai mane savo "konkurente" (nors esu taiki ir darau tai, kas man patinka o ne konkuruoju su kazkuo del kazko) is tikruju man seniau keistai pasirode kad sitoj temoj klausinejiesi suknuciu kainu kai pati jas neri ir puikiai zinai dabar "apginsiu" suknutes virsu: jis tikrai neatrodo kaip vailokas, kadangi nuotrauka maza tai negali iziureti kad ten nerta su liureksu kuris zvilga ir spindi net nuotraukose ir kitoks rastelis nelabai tiktu, sekmes tavo tolesniuose darbuose ir aciu uz kritika, kuri neatrodo pagrista:lotuliukas: geltoniausia aciu uz nauja tema
Nertų-megztų suknelių mėgėjos, visai netyčiukais įlindau į jūsų temukę ir pervariau visus 50 psl  Likau sužavėta, kokios nuostabios suknelės, dabar tortinės nuotakos man išvis nebesižiūri.O stirna_Liu suknelė, tai tiesiog  , nors, kai pirmas nuotraukas pamačiau, tai ne kažin kas atrodė, užtat vestuvių dieną  Šaunuolės visos, net negalvojau, kad gali būti taip gražu
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 15:00) dabar "apginsiu" suknutes virsu: jis tikrai neatrodo kaip vailokas, kadangi nuotrauka maza tai negali iziureti kad ten nerta su liureksu kuris zvilga ir spindi net nuotraukose ir kitoks rastelis nelabai tiktu, sekmes tavo tolesniuose darbuose ir aciu uz kritika, kuri neatrodo pagrista:lotuliukas: Visiškai sutinku su tavimi. Suknelėje tikrai šauniai suderinta "sunkioji" (viršus) ir "lengvoji" (rankovės bei apačia) dalis. Dirželis jas labai puikiai atskiria. Visai nesupratau Neerineeles komentaro apie žemą stulpelį suknelės apačioje ar ant rankovių  Kad ir kaip žiūrėjau, žemo stulpelio neišvydau... gal kažką ne taip supratau La Perla, pagarba tau kad sugebėjai tokią suknelę airiška technika nunerti  Pati airiškais nėriniais puošiau savo vestuvinę suknelę... Tai vietoje visos suknelės sugebėjau nunerti tik apačią  Bet vis tiek labai didžiuojuosi savo darbu
La Perla
2007 12 04, 16:23
QUOTE(syte @ 2007 12 04, 15:54) Visiškai sutinku su tavimi. Suknelėje tikrai šauniai suderinta "sunkioji" (viršus) ir "lengvoji" (rankovės bei apačia) dalis. Dirželis jas labai puikiai atskiria. Visai nesupratau Neerineeles komentaro apie žemą stulpelį suknelės apačioje ar ant rankovių  Kad ir kaip žiūrėjau, žemo stulpelio neišvydau... gal kažką ne taip supratau La Perla, pagarba tau kad sugebėjai tokią suknelę airiška technika nunerti  Pati airiškais nėriniais puošiau savo vestuvinę suknelę... Tai vietoje visos suknelės sugebėjau nunerti tik apačią  Bet vis tiek labai didžiuojuosi savo darbu  aciu syte maciau tavo suknute ir ja rodziau "savajai" nuotakai kuriai neriau sita suknute, be to labai suzavejo tavo sprendimas del oranzines skraistes
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 16:23) aciu syte maciau tavo suknute ir ja rodziau "savajai" nuotakai kuriai neriau sita suknute, be to labai suzavejo tavo sprendimas del oranzines skraistes  Dėkui Aš tiesiog mėgstu spalvas, todėl nesinorėjo būti vien baltos spalvos + turėjau gintarinius auskarus, taip kad sprendimas atėjo pats savaime
La Perla
2007 12 04, 16:42
QUOTE(syte @ 2007 12 04, 16:35) Dėkui Aš tiesiog mėgstu spalvas, todėl nesinorėjo būti vien baltos spalvos + turėjau gintarinius auskarus, taip kad sprendimas atėjo pats savaime  buvo grazu, be to as taip pamaniau kad tavo neriniu ilgai suknutei reikejo tiek pat kiek mano trumpai taip kad zinau kiek darbo idejai OFF TOPIC o as ka tik nuveliau savo mazyliui batukus, pirmas mano velimo darbelis tai tooookia laiminga jauciuosi
geltoniausia
2007 12 04, 17:59
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 15:00) tikiuosi tavo nuomone tokia ne del to kad jau karta pavadinai mane savo "konkurente" (nors esu taiki ir darau tai, kas man patinka o ne konkuruoju su kazkuo del kazko) is tikruju man seniau keistai pasirode kad sitoj temoj klausinejiesi suknuciu kainu kai pati jas neri ir puikiai zinai dabar "apginsiu" suknutes virsu: jis tikrai neatrodo kaip vailokas, kadangi nuotrauka maza tai negali iziureti kad ten nerta su liureksu kuris zvilga ir spindi net nuotraukose ir kitoks rastelis nelabai tiktu, sekmes tavo tolesniuose darbuose ir aciu uz kritika, kuri neatrodo pagrista:lotuliukas: geltoniausia aciu uz nauja tema  Gerai čia jūs pasikonkurentinot Viskas ten labai gražiai atrodo  ir viršus, ir apačia.
La Perla
2007 12 04, 18:26
QUOTE(geltoniausia @ 2007 12 04, 17:59) Gerai čia jūs pasikonkurentinot Viskas ten labai gražiai atrodo  ir viršus, ir apačia. yra kaip yra
La Perla
2007 12 05, 09:33
QUOTE(Neerineelee @ 2007 12 04, 13:35) bet kadangi mergaites neisrankios tai ....  tik manau Neerineelee reiktu atsiprasyti visu nuotaku uz siuos zodzius.. bent jau as atsiprasyciau.. ir... baigiam bobu turgu ir toliau grozimes netradicinemis nuotakomis, nors man atrodo kad tuoj nuotakos su "tortais" taps netradicinemis, kai sitaip sparciai daugeja nertu vestuviniu suknuciu grazaus ryto ir nuostabios dienos musu visoms nuotakoms beje siandien mano santuokos 10 metu 10 menesiu ir 10 dienu,gal irgi nustebinti vyra pasipuosus kokia nerta vestuvine?
geltoniausia
2007 12 05, 11:05
QUOTE(La Perla @ 2007 12 05, 09:33) beje siandien mano santuokos 10 metu 10 menesiu ir 10 dienu,gal irgi nustebinti vyra pasipuosus kokia nerta vestuvine?   Ogogo, kokia graži proga  Manau būtinai reiktų kažką tooookio sugalvoti
Viliuteee
2007 12 05, 11:28
labas visoms megztų nuotakos rūbų vertintojomsir mezgėjoms.Suknelių temoj savo kūrinį jau rodžiau,o geltoniausios paraginta pasirodau ir čia  o čia kiti mano darbai,beveik viskas pačios sukurta,tik keletas nusižiūrėti http://public.fotki.com/Viliuteee/mano-rankdarbiai/http://public.fotki.com/Viliuteee/naujausi-darbai/
geltoniausia
2007 12 05, 14:48
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 05, 11:28) labas visoms megztų nuotakos rūbų vertintojomsir mezgėjoms.Suknelių temoj savo kūrinį jau rodžiau,o geltoniausios paraginta pasirodau ir čia
o čia kiti mano darbai,beveik viskas pačios sukurta,tik keletas nusižiūrėti
Kokia gi tu auksarankė
La Perla
2007 12 05, 16:45
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 05, 11:28) labas visoms megztų nuotakos rūbų vertintojomsir mezgėjoms.Suknelių temoj savo kūrinį jau rodžiau,o geltoniausios paraginta pasirodau ir čia ohoooo saunuole
rjolancikas
2007 12 09, 15:43
sveikos mergaites zadejau imesti ir savo vestuvines sukneles (mamos megztos) nuotrauka ale, nemoku ikelt gal patarsit?
geltoniausia
2007 12 18, 14:34
QUOTE(aglyne @ 2007 12 17, 10:47) sveikos mergaites zadejau imesti ir savo vestuvines sukneles (mamos megztos) nuotrauka ale, nemoku ikelt gal patarsit?  Sveika, aglyne, labai džiugu būtų pamatyti tavo grožį Man tai leidžia prisegti failą iš savo kompo. Po žinutės rašymo langeliu, žemai po veidukais yra parašyta "Prie šios žinutės galite prisegti failą", o dešinėje pusėje "Parinkti". Tada paspaudus duoda parinkti iš savo kompo nuotrauką įkėlimui. Kitas variantas, kai turi nuotrauką kokiame albume internete patalpinus. Tada gali įkelti nuotrauką čia su "IMG" mygtuku, kuris yra virš žinutės rašymo lango. Tokiu atveju nukopijuoji nuotraukos adresą internete, paspaudi "IMG" mygtuką ir įdedi nukopijuotą adresą. Dar vienu variantu gali įdėti tik nuorodą į puslapį, kuriame yra patalpinta tavo nuotrauka. Tada reikia nukopijuotą puslapio adresą įdėti paspaudus "http://" mygtuką. Mes čia matysim tik nuorodą į puslapį, kurį atidarius pamatysim nuotrauką. Tikiuosi suprantamai paaiškinau Laukiam tavo pasirodymo
Bretane
2007 12 18, 17:16
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 05, 11:28) labas visoms megztų nuotakos rūbų vertintojomsir mezgėjoms.Suknelių temoj savo kūrinį jau rodžiau,o geltoniausios paraginta pasirodau ir čia  o čia kiti mano darbai,beveik viskas pačios sukurta,tik keletas nusižiūrėti http://public.fotki.com/Viliuteee/mano-rankdarbiai/http://public.fotki.com/Viliuteee/naujausi-darbai/nieko sau, net nesitiki, kad čia megsta
geltoniausia
2007 12 18, 21:40
QUOTE(Bretane @ 2007 12 18, 17:16) nieko sau, net nesitiki, kad čia megsta  Na taip, tikrai nerealus grožis  Toks nuostabumas, kad nėr ko lyginti su "tortinėm"
geltoniausia
2007 12 20, 10:30
Įkeliu aglynes suknelę Man ji tokia graži, kad negaliu atsižiūrėti  Kaip pasakų princesė
aciu, geltoniausia
geltoniausia
2007 12 20, 11:53
QUOTE(aglyne @ 2007 12 20, 10:38) aciu, geltoniausia  Nėr už ką, tegu ir kitos pasidžiaugia
~saulyte~
2007 12 20, 15:33
Nu labai labai grazi suknyte,aglyne!  Pati ja mezgei?
aciu, mergaites visi laurai mano mamai ji pasistenge
saulyteee
2007 12 20, 23:45
nuostabu gal galima daugiau nuotraukyčių?
reikia prasyti geltoniausios pgalbos ikeliau i musu katalogeli dar 3 foto daugiau kaip ir nera pilnam formate
geltoniausia
2007 12 21, 12:17
Klausau Vykdau aglynes prašymą: Trys jos suknytės nuotraukytės:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 12 20, 10:30) Įkeliu aglynes suknelę Man ji tokia graži, kad negaliu atsižiūrėti  Kaip pasakų princesė  Čia jau visa karalienė! Labai, labai gražu...
aglyne, super super vat cia tai tikrai vakaro karaliene tikrai labai nuostabu! turi sauniausia mama
Primadona-A
2007 12 22, 18:21
QUOTE(bielra @ 2007 12 21, 13:45) Čia jau visa karalienė! Labai, labai gražu...  Pritariu, labai labai graziai atrodo  o dar visa svytinti tokia...ech
QUOTE(geltoniausia @ 2007 12 21, 13:17) Klausau Vykdau aglynes prašymą: Trys jos suknytės nuotraukytės: NEREALU... SUPER aglyne, gal tavo mama uzsiima uzsakomuoju mezgimu? Mano merginom geguzes menesiui reiktu po suknele: vienai pirmos komunijos kitai isleistuvem darzeliui...  Parasyk i az kontaktus PLEASE jei "Taip"
geltoniausia
2007 12 28, 23:09
Zaneta75, kiek žinau, tai aglynes mama mezga ir kitiems, tai tu gal jai AŽ parašyk.
QUOTE(geltoniausia @ 2007 12 29, 00:09) Zaneta75, kiek žinau, tai aglynes mama mezga ir kitiems, tai tu gal jai AŽ parašyk. tikrai labai graziai suknele atrodo! mane tai labai domina is kokios medziagos darytas pagrindas? jau kai suzadetuviu ziedelis ant rankos tai pats laikas taip sakant jauti uz ragu griebti:)))
geltoniausia
2008 01 01, 19:12
QUOTE(busimi @ 2007 12 30, 19:24) jau kai suzadetuviu ziedelis ant rankos tai pats laikas taip sakant jauti uz ragu griebti:)))
Na taip, nerealus grožis tokios nertos ar megztos jaunųjų suknelės
Dievuliau tu mano  kokie talentai...pirma mintis buvo , Statkevičiui ujujuj kaip toli iki tokio grožio  čia aš apie AGLYNĖS suknelę,nu nematytas grožis.
kristina-buziene
2008 01 06, 00:42
Ar tiktų prie nertos,puošnios ,baltos suknelės smulkių perlų vėrinukas  ?? Neįsivaizduoju ką prie tokios suknelės galima dėtis papuošalų
Otilija3
2008 01 06, 18:13
Sveikos mezgėjėlės gal galėtumėt padėt,norėčiau sesei nunarpliot vestuvine suknele ,gal turit modeliuku su aprašymu ,ar čia laisvos kurybos talentai. LABAI LABAI BŪČIAU DĖKINGA
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 06, 00:42) Ar tiktų prie nertos,puošnios ,baltos suknelės smulkių perlų vėrinukas  ?? Neįsivaizduoju ką prie tokios suknelės galima dėtis papuošalų  man prie megztos, dizainere kaip tik ir patare perliukus detis tik tie smulkus, tai nzn kokie manieji apie 1cm buvo  aciu mergaites uz pagyras mama tikrai labai stenges pamusala siuvo, nors nera profesionali siuveja bet mezginys viska uzgozia
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 06, 02:42) Ar tiktų prie nertos,puošnios ,baltos suknelės smulkių perlų vėrinukas  ?? Neįsivaizduoju ką prie tokios suknelės galima dėtis papuošalų  mano nuomone, tai tiktu  as pati puosiaus perlais ir net neisivaizduoju kas butu tike labiau nei jie
geltoniausia
2008 01 07, 22:45
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 06, 00:42) Ar tiktų prie nertos,puošnios ,baltos suknelės smulkių perlų vėrinukas  ?? Neįsivaizduoju ką prie tokios suknelės galima dėtis papuošalų  Tai gal būsi su nerta suknele  Prašom pasirodyti Vat ir aš pagalvojau, kai tu paklausei apie papuošalus  Gal nereikia jokių papuošalų  Na, reikia, bet kokių tai labai kuklių, kad nesipjautų su suknelės grožiu
rozinee
2008 01 08, 00:23
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 05, 11:28) labas visoms megztų nuotakos rūbų vertintojomsir mezgėjoms.Suknelių temoj savo kūrinį jau rodžiau,o geltoniausios paraginta pasirodau ir čia  o čia kiti mano darbai,beveik viskas pačios sukurta,tik keletas nusižiūrėti http://public.fotki.com/Viliuteee/mano-rankdarbiai/http://public.fotki.com/Viliuteee/naujausi-darbai/Kaip gražu Kai pagalvoji, kiek reikia laiko sukurt tokį kūrinį...
Viliuteee
2008 01 08, 10:44
QUOTE(rozinee @ 2008 01 08, 01:23) Kaip gražu Kai pagalvoji, kiek reikia laiko sukurt tokį kūrinį...  ačiū už pagyrimą suknelės savininkė per Naujus atšoko vestuves,laukiu nuotraukos,parodysiu,o laiko tokiai reikia api mėnesį
~saulyte~
2008 01 08, 11:24
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 08, 11:44) ačiū už pagyrimą suknelės savininkė per Naujus atšoko vestuves,laukiu nuotraukos,parodysiu,o laiko tokiai reikia api mėnesį  O sukneles pagrindas ( "Tinkliukas") nertas ar megztas? Pasakiskas grozis!!!
Viliuteee
2008 01 08, 14:55
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 01 08, 12:24) O sukneles pagrindas ( "Tinkliukas") nertas ar megztas? Pasakiskas grozis!!!  ačiū už pagyrimus mezgiau virbalu su valu(sijoną apvaliai kaip staltiesę,ką ten staltiesė,kai ant grindų patiesiau buvo visas kilimas),papuošimams naudojau vąšelį ir kitą įrankį-tap visų pamėgtą šakutę.
rozinee
2008 01 08, 15:36
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 08, 14:55) ačiū už pagyrimus mezgiau virbalu su valu(sijoną apvaliai kaip staltiesę,ką ten staltiesė,kai ant grindų patiesiau buvo visas kilimas),papuošimams naudojau vąšelį ir kitą įrankį-tap visų pamėgtą šakutę. O kiek kainuoja tokia, jei ne paslaptis?
Viliuteee
2008 01 08, 16:23
QUOTE(rozinee @ 2008 01 08, 16:36) O kiek kainuoja tokia, jei ne paslaptis?  paslaptis -ne paslaptis,tik visada tam, kas mezga yra pigu,o tam ,kas perka-brangu, ypač tam,kuris nėra prasėdėjęs mėnesį su virbalais.Kainuoja maždaug vidutinį šalies atlyginimą.Kai mezgiau vienai klientei ,galvojau,kad per daug paėmiau, o po to sužinojau,kad ji beveik tiek pat būtų sumokėjusi už suknelės nuomą.Be to ,kam mezgu,sutariam,kad už mažą priemoką suknelę po vestuvių galima perdaryti kitai progai.
La Perla
2008 01 09, 11:28
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 08, 16:23) paslaptis -ne paslaptis,tik visada tam, kas mezga yra pigu,o tam ,kas perka-brangu, ypač tam,kuris nėra prasėdėjęs mėnesį su virbalais. gerai pasakyta  nors... mano viena kliente sumokejo 100 lt daugiau nei prasiau... malonus akibrokstas
Otilija3
2008 01 09, 12:19
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 08, 16:55) ačiū už pagyrimus mezgiau virbalu su valu(sijoną apvaliai kaip staltiesę,ką ten staltiesė,kai ant grindų patiesiau buvo visas kilimas),papuošimams naudojau vąšelį ir kitą įrankį-tap visų pamėgtą šakutę. O gal galėtum pasakyti maždaug kiek akių dedi sijonui maždaug 400 -500 ar daugiau ar mažiau?
Viliuteee
2008 01 09, 17:34
sijoną pradedu megzti nuo viršaus ir uždedu tik 150 akių.o paskui platinu.jei saulės kliošas ir ilga suknelė tai iki 1200 akių,jei pusės saulės kliošo tai atitinkamai apie 500 akių. Papildyta:QUOTE(La Perla @ 2008 01 09, 12:28) gerai pasakyta  nors... mano viena kliente sumokejo 100 lt daugiau nei prasiau... malonus akibrokstas  man irgi taip buvo kai pirmai klientei mezgiau,davė viršaus,o po to išgirdau,kad jei būčiau paprašiusi,tai ir 300 -tais daugiau būtų mokėjusi.Paskui pati supratau,kad per mažai imu,jei nei po 30 Lt (,,Bomžų "atlyginimas)per dieną neišeina.
|
|