ką darote su etiketemis, kurios yra prisiutos prie kūdikio drabužėlių?
Kvailas klausimas
Ačiu už atsakymus
Mamytės, noriu jūsų paklausti,
ką darote su etiketemis, kurios yra prisiutos prie kūdikio drabužėlių? Kvailas klausimas Ačiu už atsakymus QUOTE(Saulutė.K @ 2007 12 04, 17:09) Mamytės, noriu jūsų paklausti, ką darote su etiketemis, kurios yra prisiutos prie kūdikio drabužėlių? Kvailas klausimas Ačiu už atsakymus kai mažytė buvo visada nukirpdavau, nes jos man šiurkčios atrodė ,tai nenorėjau ,kad liestusi su jautria dukrytės odele. Dabar irgi nuo apatinių rūbelių nukerpu.
o as nekirpdavau, man kaip tik atrodydavo, kad nukirpus likes astrumas draskys odele. Ne karta pati sau nusikirpdavau, o paskui nervuodavausi, kad nesmagu ir erzina.
Aš nukerpu tik tas etiketes, kurios būna kietesnės ir matau, kad mano mažiukę erzina - ji muistosi, o dabar jau ir pati paprašo, kad nukirpčiau
kaip tik gime dukryte nuo visu jos apatiniu rubeliu nukarpiau,prie pat pat siules kad negrauztu.dabar jau nebekarpau
kai buvo mazius kirpdavau
dabar ilga laika nekirpdavau, bet isigudrino mano mazasis, ir kai tik pamatobele kokia etikete, ant ranksluoscio, rubelio kokio, ir panasiai, iskart liepia nukirpti
apatiniems rubeliams nukarpau nuo gimimo iki dabar
Zana4, gerai, kad dar tos ypatingosios zaliosios UCB neliepia nukirpt QUOTE(Zana4 @ 2007 12 04, 21:52) ...bet isigudrino mano mazasis, ir kai tik pamatobele kokia etikete, ant ranksluoscio, rubelio kokio, ir panasiai, iskart liepia nukirpti Mano panelei irgi kurį laiką buvo noras karpyti visas etiketes
kai buvo kudikelis karpiau apatiniu rubeliu etiketes, dabar nukerpu tik tas, kurios yra kietos
Kerpu tik tas, kurias pasako mergaitės:vienos minkštos ir nesijaučia, o kitos iškart dirgina odelę.
Bet nors vieną palieku tam, kad žinočiau kaip skalbti: visada laikausi nurodytų instrukcijų. QUOTE(Zana4 @ 2007 12 04, 22:52) kai buvo mazius kirpdavau dabar ilga laika nekirpdavau, bet isigudrino mano mazasis, ir kai tik pamatobele kokia etikete, ant ranksluoscio, rubelio kokio, ir panasiai, iskart liepia nukirpti QUOTE(Mona @ 2007 12 04, 23:11) Mano panelei irgi kurį laiką buvo noras karpyti visas etiketes o del ucb tai jo, kosmaras, tokios ilgos etiketes sonose,ir zaros rubeliai (isvis kaip knygele prisiuta zaliosios etiketes kaip nekeista nevercia kirpti
Nemegstu pati nesioti drabuziu su etiketemis, man jos grauzia. Todel ir vaikelio drabuzeliu etiketes nukerpu. Anksciau visu drabuziu etiketes kirpdavau, dabar kerpu tik tu, kurie lieciasi su kuneliu. Kitu etiketes palieku, kad zinociau koks drabuzelio dydis.
O geras
Dabar pats pasako, kad spaudzia etikete, nuo tu ir nukerpu
QUOTE(just sweet @ 2007 12 04, 18:09) Mamytės, noriu jūsų paklausti, ką darote su etiketemis, kurios yra prisiutos prie kūdikio drabužėlių? Kvailas klausimas Ačiu už atsakymus Dauguma nukerpu ir dabar
Aš beveik visas nukerpu. Savo drabužių irgi. Man griaužia
|