Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos darželis "Nykštukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
pukuotukas
rytoj bus kita aukletoja 4u.gif
ok i az mirksiukas.gif
daivuterau
sveikos mamytes, ir kaip jums sekasi siame darzelyje vesti vaikucius. gal galite placiau papasakoti kaip viskas vysta, kaip aukletojos... nes labai mums ydomu, zadam vesti savo vaikucius g.gif
digi
QUOTE(daivuterau @ 2009 09 23, 13:17)
sveikos mamytes, ir kaip jums sekasi siame darzelyje vesti vaikucius. gal galite placiau papasakoti kaip viskas vysta, kaip aukletojos... nes labai mums ydomu, zadam vesti savo vaikucius g.gif
*

sveika, mes ir į lopšinukų grupę ėjom, ir dabar jau į darželinukų...mums viskas daug maž tenkina, auklėtojos geros, bent jau mano merginai jos patinka, užsiėmimų yra (na dainuoja, pašoka su vadove), kartais atvažiuoja cirkas (bent jau pavasari tai kas mėn važaivo), kažkokių didelių rinkliavų nėra (ar bent jau mums nepasitaikė kol kas lotuliukas.gif ), grupėse šilta net ir žiemą..

man tik norėtusi darželio atšviežinimo, bet "krizės" laikotarpiu matyt to nesulauksim, ir va lauke labai mažai vaikams sistemų pasikarstmui, padūkimui...

aplamai normalus paprastas darželis...
labailabai
o as patarciau suprasti direktore: svietimas nesirupina nei kur vaikai miega, nei kur zaidzia. jei patalyne darzelio susidevejus, is kur gauti? kaip ir visa kita. o irenginius lauke kas sulauzo? ogi aplinkiniu namu vaikai. kokia prasme ka nors daryti, jei po nakties viskas sudubasinta? seniau buvo centralizuota buhalterija, ukio tarnyba, tai viska kas reikalinga jie skirdavo(dazniausiai tiems darzeliams, kurie mokedavo isiteikti ir kur reikia ilisti). o dabar darzeliams lieka tik patiems viskuo rupintis. del to, manau, ir praso musu remti kuo galime, 2 proc. ar pervest i remeju saskaita. bet manes kategoriskai nieks neverte, sake, kiek galite ir jei galit. ir visai normali ta direktore, ne tokiu esu macius.
pukuotukas
Taip visur visko reikia o pinigu visiem ir visada biggrin.gif
puikiai suprantu kad orisi vaikam nauju ziaslu , grazaus kiemo ...as iskarto uz jei tik konkreciai pasako davai teveliai metames tam ir tam ..o kai duosi ir nezinai kam tai jau beda doh.gif
man asmeniskai norisi zinoti kur dedami pinigai kuriuos duodu, nes duodu ne seip sau, o tam kad mano vaikuj butu geriau 4u.gif
perkam naujus ziasliukus ok thumbup.gif statom ciuozykla ok thumbup.gif o cia remti ...abstraktu ...na bet tik mano nuomone tokia...kas del vandalizmo visai netoli yra debreceno darziukas nezinau jo pavadinimo bet ten viskas yra ir kur pazaisti ir pabegioti ir nelauzo per daug ....o taip pat tarp namu stovi tad nevisada viskas tame slypi...tai jei lauzo reiskia nedarykim, jei uzpuola gatveje siukstu neikim is namu doh.gif lotuliukas.gif

kas del grupes auklyciu esu labai patenkinta, is pradziu abiem su dukryte buvo stresu ir asaru, o dabar tikrai matau vaikas linkms aukletojas malonias ir bendraujancias jokiu pretenziju neturiu tik gerus zodzius apie jas 4u.gif
digi
nagi kaip sekasi vaikučiam šiame darželyje
(keliu temą į viršų) ax.gif
pukuotukas
Na galiu pasakyti mum puikiai , tikrai esu patenkinta viskuo 4u.gif labai daug ismoko manoji tikrai i gera 4u.gif
*ultraviolet*
Sveikutes mamytes 4u.gif
Kadangi gyvenu priesais nykstuka...pro langa matomi vaizdai tikrai sudare nekoki ispudi apie si darzeli blush2.gif nors pati auginu tris vaikus nei vienas sio darzelio nelanko schmoll.gif nesigincyju kad kituose darzeliuose to nera blush2.gif bet kai nematau kad su mano vaikais taip elgiasi tai ir galvos neskauda blush2.gif As pasirinkau geriau vest toliau nei i si darzeli blush2.gif
asaraa
O pirma lopselio grupe tai koks pavadinimas?

QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 03 15, 18:32)
Sveikutes mamytes 4u.gif
Kadangi gyvenu priesais nykstuka...pro langa matomi vaizdai tikrai sudare nekoki ispudi apie si darzeli blush2.gif  nors pati auginu tris vaikus nei vienas sio darzelio nelanko schmoll.gif  nesigincyju kad kituose darzeliuose to nera blush2.gif  bet kai nematau kad su mano vaikais taip elgiasi tai ir galvos neskauda blush2.gif As pasirinkau geriau vest toliau nei i si darzeli blush2.gif
*

gal galima placiau g.gif
*ultraviolet*
QUOTE(asaraa @ 2010 05 25, 23:51)
O pirma lopselio grupe tai koks pavadinimas?
gal galima placiau  g.gif
*

Toks dalykas kaip vaiko papurtymas aprekimas viduri kiemo siame darzelyje yra yprastas dalykas...vaiku isbegimas i gatve taipat....su didesniais vaikais to nepastebejau bet su lopselinukais tai ten nesusitvarko visiskai doh.gif aplamai stebint is sono kraupus bendravimas su tokiais mazais vaikais toks siurkstumas is aukletoju...tokiu situaciju begale o as tik stebiu pro langa ir mastau kada sis darzelis prisisauks nelaime savo tokia prieziura verysad.gif galeciau rasyt daug cia tokiu istoriju bet nesurasysi visu....tiesiog jau kaip ir minejau visa tai matau kaip mama kuri turi tris vaikus ir tikrai nesirenku sito darzelio schmoll.gif Kraupu ir dar karta kraupu doh.gif
asaraa
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 05 26, 08:54)
Toks dalykas kaip vaiko papurtymas aprekimas viduri kiemo siame darzelyje yra yprastas dalykas...vaiku isbegimas i gatve taipat....su didesniais vaikais to nepastebejau bet su lopselinukais tai ten nesusitvarko visiskai  doh.gif  aplamai stebint is sono kraupus bendravimas su tokiais mazais vaikais toks siurkstumas is aukletoju...tokiu situaciju begale o as tik stebiu pro langa ir mastau kada sis darzelis prisisauks nelaime savo tokia prieziura verysad.gif  galeciau rasyt daug cia tokiu istoriju bet nesurasysi visu....tiesiog jau kaip ir minejau visa tai matau kaip mama kuri turi tris vaikus ir tikrai nesirenku sito darzelio schmoll.gif  Kraupu ir dar karta kraupu doh.gif
*

o gal galima pa sjus pro langa paziureti bigsmile.gif
*ultraviolet*
QUOTE(asaraa @ 2010 05 26, 10:03)
o gal galima pa sjus pro langa paziureti  bigsmile.gif
*

Galima tik reik zinot kada juos i lauka isveda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
labailabai
Aga: as irgi noreciau pamatyti kokiame darzelyje su vaikais lauke yra usiimama, o ne ganoma. Kiek stebiu, nesu tokio stebuklo maciusi. Aukletojos tingines totalios. tik lojasi ir daugiau nieko. O svietimas tai popieriais usikases naujas vizijas misijas kuria. Ir kodel daugumoj darzeliu aukletojs senos? ka jos gali pajegti? Siknas tingi pajudint. Gerai, jei usirauni ant dirbancios su meile.
*ultraviolet*
O mano vaikai lanke du skirtingus darzelius ir kekvienam vaikai turejo savo vieta lauke tam tikra teritorija kekviena grupe..o siam darzeli vaikai paleisti per visa kiema tai logiska kad ju niekas nesugaudo..o kai sueina trys keturios grupes ten aplamai kyla klausimas ar tie vaikai siganomi kai visi issilakto ir susimaiso...o jei dar aukletojos stovi ir pliurpia bent minute o kol atsigauna kad minute vaiku neziurejo o kol atkapsto kurie vaikai jau dinge...man tai aplamai kazkoks apsurdas....
salamandra07
Idomu, kuri ten aukletoja "purtytoja"? Kaip atrodo gal pamenat?
P.S. abi dukras ten vedziau ir maziuka planuoju... Neduok Dieve uzsiraut... doh.gif
aistullka
labai lauksiu daugiau atsilipiemu apie si darzeli...gavom vieta i ji smile.gif o atsiliepimu mazai ka girdejom.....
lly
ir as planavau vesti savo atzala i "nykstuka". kiek apklausiau sale gyvenanciu mamyciu, visu nuomone tik neigiama. o priezastys ivairios ; nuo ligu iki demesio stokos mazyliams.
*NeiDa*
Mes einame i si darzeli viskas thumbup.gif jau beje antrus metelius..
mazute2008
Mes šį darželį lankom pirmus metus.Ir auklėtojos geros ir grupė jauki, bet labai dažnai sergam, per šiuos 2 mėnesius jau 3 kartą sirguliuojam...Ir nežinau, ką kaltint, ar kad vaikas tik pirmus metus į darželį eina, ar kad vedami sergantys vaikai? O juos čia tikrai veda nes ateinu pasiimti vaiko po pietų miego, tai dauguma mažių kosėja nors auklėtojos teigia, kad sergančių nėra?????
Beje, nepatinka man ir bendra valgykla, ten daugiau šansų pagauti infekciją...bet patys issirinkom šį darželį, abejoju ar kitam bus geriau, jei ne tas tai anas visada neįtiks... jei mažius taip nesirgtų tikrai labai džiaugčiaus šiuo darželiu smile.gif
irma24
o sunku patekti i darzeli,kitais metais noreciau leeisti dukryte i lopseli?gal kas ka zinote,kokia ten situacija?ar yra dideles eiles i rpan?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.