ok i az
rytoj bus kita aukletoja
ok i az
sveikos mamytes, ir kaip jums sekasi siame darzelyje vesti vaikucius. gal galite placiau papasakoti kaip viskas vysta, kaip aukletojos... nes labai mums ydomu, zadam vesti savo vaikucius
QUOTE(daivuterau @ 2009 09 23, 13:17) sveikos mamytes, ir kaip jums sekasi siame darzelyje vesti vaikucius. gal galite placiau papasakoti kaip viskas vysta, kaip aukletojos... nes labai mums ydomu, zadam vesti savo vaikucius sveika, mes ir į lopšinukų grupę ėjom, ir dabar jau į darželinukų...mums viskas daug maž tenkina, auklėtojos geros, bent jau mano merginai jos patinka, užsiėmimų yra (na dainuoja, pašoka su vadove), kartais atvažiuoja cirkas (bent jau pavasari tai kas mėn važaivo), kažkokių didelių rinkliavų nėra (ar bent jau mums nepasitaikė kol kas man tik norėtusi darželio atšviežinimo, bet "krizės" laikotarpiu matyt to nesulauksim, ir va lauke labai mažai vaikams sistemų pasikarstmui, padūkimui... aplamai normalus paprastas darželis...
o as patarciau suprasti direktore: svietimas nesirupina nei kur vaikai miega, nei kur zaidzia. jei patalyne darzelio susidevejus, is kur gauti? kaip ir visa kita. o irenginius lauke kas sulauzo? ogi aplinkiniu namu vaikai. kokia prasme ka nors daryti, jei po nakties viskas sudubasinta? seniau buvo centralizuota buhalterija, ukio tarnyba, tai viska kas reikalinga jie skirdavo(dazniausiai tiems darzeliams, kurie mokedavo isiteikti ir kur reikia ilisti). o dabar darzeliams lieka tik patiems viskuo rupintis. del to, manau, ir praso musu remti kuo galime, 2 proc. ar pervest i remeju saskaita. bet manes kategoriskai nieks neverte, sake, kiek galite ir jei galit. ir visai normali ta direktore, ne tokiu esu macius.
Taip visur visko reikia o pinigu visiem ir visada
puikiai suprantu kad orisi vaikam nauju ziaslu , grazaus kiemo ...as iskarto uz jei tik konkreciai pasako davai teveliai metames tam ir tam ..o kai duosi ir nezinai kam tai jau beda man asmeniskai norisi zinoti kur dedami pinigai kuriuos duodu, nes duodu ne seip sau, o tam kad mano vaikuj butu geriau perkam naujus ziasliukus ok kas del grupes auklyciu esu labai patenkinta, is pradziu abiem su dukryte buvo stresu ir asaru, o dabar tikrai matau vaikas linkms aukletojas malonias ir bendraujancias jokiu pretenziju neturiu tik gerus zodzius apie jas
nagi kaip sekasi vaikučiam šiame darželyje
(keliu temą į viršų)
Na galiu pasakyti mum puikiai , tikrai esu patenkinta viskuo
Sveikutes mamytes
Kadangi gyvenu priesais nykstuka...pro langa matomi vaizdai tikrai sudare nekoki ispudi apie si darzeli
O pirma lopselio grupe tai koks pavadinimas?
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 03 15, 18:32) Sveikutes mamytes Kadangi gyvenu priesais nykstuka...pro langa matomi vaizdai tikrai sudare nekoki ispudi apie si darzeli gal galima placiau QUOTE(asaraa @ 2010 05 25, 23:51) Toks dalykas kaip vaiko papurtymas aprekimas viduri kiemo siame darzelyje yra yprastas dalykas...vaiku isbegimas i gatve taipat....su didesniais vaikais to nepastebejau bet su lopselinukais tai ten nesusitvarko visiskai QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 05 26, 08:54) Toks dalykas kaip vaiko papurtymas aprekimas viduri kiemo siame darzelyje yra yprastas dalykas...vaiku isbegimas i gatve taipat....su didesniais vaikais to nepastebejau bet su lopselinukais tai ten nesusitvarko visiskai o gal galima pa sjus pro langa paziureti
Aga: as irgi noreciau pamatyti kokiame darzelyje su vaikais lauke yra usiimama, o ne ganoma. Kiek stebiu, nesu tokio stebuklo maciusi. Aukletojos tingines totalios. tik lojasi ir daugiau nieko. O svietimas tai popieriais usikases naujas vizijas misijas kuria. Ir kodel daugumoj darzeliu aukletojs senos? ka jos gali pajegti? Siknas tingi pajudint. Gerai, jei usirauni ant dirbancios su meile.
O mano vaikai lanke du skirtingus darzelius ir kekvienam vaikai turejo savo vieta lauke tam tikra teritorija kekviena grupe..o siam darzeli vaikai paleisti per visa kiema tai logiska kad ju niekas nesugaudo..o kai sueina trys keturios grupes ten aplamai kyla klausimas ar tie vaikai siganomi kai visi issilakto ir susimaiso...o jei dar aukletojos stovi ir pliurpia bent minute o kol atsigauna kad minute vaiku neziurejo o kol atkapsto kurie vaikai jau dinge...man tai aplamai kazkoks apsurdas....
Idomu, kuri ten aukletoja "purtytoja"? Kaip atrodo gal pamenat?
P.S. abi dukras ten vedziau ir maziuka planuoju... Neduok Dieve uzsiraut...
labai lauksiu daugiau atsilipiemu apie si darzeli...gavom vieta i ji
ir as planavau vesti savo atzala i "nykstuka". kiek apklausiau sale gyvenanciu mamyciu, visu nuomone tik neigiama. o priezastys ivairios ; nuo ligu iki demesio stokos mazyliams.
Mes einame i si darzeli viskas
Mes šį darželį lankom pirmus metus.Ir auklėtojos geros ir grupė jauki, bet labai dažnai sergam, per šiuos 2 mėnesius jau 3 kartą sirguliuojam...Ir nežinau, ką kaltint, ar kad vaikas tik pirmus metus į darželį eina, ar kad vedami sergantys vaikai? O juos čia tikrai veda nes ateinu pasiimti vaiko po pietų miego, tai dauguma mažių kosėja nors auklėtojos teigia, kad sergančių nėra?????
Beje, nepatinka man ir bendra valgykla, ten daugiau šansų pagauti infekciją...bet patys issirinkom šį darželį, abejoju ar kitam bus geriau, jei ne tas tai anas visada neįtiks... jei mažius taip nesirgtų tikrai labai džiaugčiaus šiuo darželiu
o sunku patekti i darzeli,kitais metais noreciau leeisti dukryte i lopseli?gal kas ka zinote,kokia ten situacija?ar yra dideles eiles i rpan?
|