Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportuojančios " Linijoj"
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3
mamyte21
Sveikos mamytes,
galvoju reik tokia temele atidaryti, rasykit kurios sportuoja " Linijos" aqua aerobika, po to manau idomu bus susitikus paplepet biggrin.gif
Olga1
Sveika,
as taip pat sportuoju "Linijoj", ir ryt busiu.
Tai rytoj susitiksime.
mamyte21
QUOTE(Olga1 @ 2005 03 16, 21:03)
Sveika,
as taip pat sportuoju "Linijoj", ir ryt busiu.
Tai rytoj susitiksime.
*

o kodel siandien nebuvai sad.gif ??? Buvom tik tryse, tai tu rytais visada eini?
Olga1
Taip, dauguma nestuke.gif eina rytais, as lankau jau 2 sav. si jau 3.
Rytais buna apie 10-12 nestuke.gif
O kodel mankstos antradieniais ne lankai?
mamyte21
Tai kad va man neigauna rytais, nes paskaitos, o jei jau nebuna tai niekaip negaliu prisiversti atsikelti, be sansu man rytais cry.gif
o manksta tai kazkaip nepatinka, be to su stuburu turiu siokiu tokiu problemu tai daktarai patare geriau i baseina eit cry.gif
Deborah
Sveikos!

Jei jau jus sportuojat "Linijoj" tai turbut zinot ir kainas..prasau papasakokit kas ten kiek kainuoja, nes ir as jau noriu eiti pasipliuskenti ar seip mankstele kokia padaryti....kas ten veda tuos uzsiemimus ir t.t.
Dekui uz atsakyma.
hanza
Sveikutes,
gal galetumete man pasakyti Linijos adresa ir telefona?
Ar patogu ten nuvaziuoti nuo KMUK?
Labai aciu! 4u.gif
Almuka
pabandyk pasiziureti ju puslapyje
http://www.linijasportas.lt/a04_vandens_zona.htm
jei paeitum nuo kliniku iki kauno technikumo tai tikrai rastum, kas vaziuoja i taikos pr.
mamyte21
100Lt 10 uzsieminmu jei neklystu, aisku vandens zonoj gali but kiek sirdis geidzia biggrin.gif ten sukurines vonios ir t.t. zodziu neliudna, as todel ir ejau i "linija" kad ten daugiau atrakciju visokiu, ne kaip " mazylyje". Pats sportas vyksta kazkur 45min, o jau po to veiki ka tik nori, aisku visos leliam i burbuline vonia biggrin.gif
Deborah
Siandien kaip tik einu pas savo gyd. tai butinai pasikonsultuosiu ar as galiu plaukioti ir sportuoti. Tai jeigu tik ji leis, tai butinai prisijungsiu prie jusu!!!
mamyte21
Aisku kad leis sportuoti, kodel gi ne jei viskas gerai ir puikiai jautiesi, tai juk labai sveika biggrin.gif ir tau ir leliukui biggrin.gif
dopke
as ir zadu lankyti baseina Linijoje dabar lankau Mazylyje bet sakiau nuo balandzio ten tikriausia pereisiu tik va nelabai zinau kaip ji rasti blush2.gif viena karta vazaviau kazkas buvo parases kaip bet as neradau blush2.gif ten kazkaip uz darzelio o toliau ir nzn gal galit pasakyti kaip nors tiksliau? ax.gif
Lady_Hatora
QUOTE(dopke @ 2005 03 17, 19:33)
as ir zadu lankyti baseina Linijoje dabar lankau Mazylyje bet sakiau nuo balandzio ten tikriausia pereisiu tik va nelabai zinau kaip ji rasti  blush2.gif viena karta vazaviau kazkas buvo parases kaip bet as neradau blush2.gif ten kazkaip uz darzelio o toliau ir nzn gal galit pasakyti kaip nors tiksliau? ax.gif
*

is taikos prospekto reikia sukti i studentu gatve (ten sviesoforas yra - T raides formos sankryza) pravaziavus Minima (dar neprivaziavus baranausko gatves) bus tokia gatvike i kaire puse (Varpo gatve man regis); tik atsargiai ten - duobes baisios. Na ir tuomet jau toj gatvej ten dairykis po kaire puse (ji nera visai prie pat kelio).
Jei vaziuojant troleibusais visokiais (zinau kad 10 tinka ir 3 tikrai) islipi viena stotele iki telekomo likus (zodziu pries sankryza tokia didele kur Taikos prospektas ir Birzelio 23-iosios ir Baranausko) ir lendi tiesiai ten tarp dvieju daugiaauksciu - islendi tiesiai Linijos kieme. Regis ten.
O siaip apie Linija pasakyciau kad ten mazai vietos paplaukt, tik va vonios masazines sako, kad ten JEGA thumbup.gif
dopke
QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2005 03 17, 22:25)
is taikos prospekto reikia sukti i studentu gatve (ten sviesoforas yra - T raides formos sankryza) pravaziavus Minima (dar neprivaziavus baranausko gatves) bus tokia gatvike i kaire puse (Varpo gatve man regis); tik atsargiai ten - duobes baisios. Na ir tuomet jau toj gatvej ten dairykis po kaire puse (ji nera visai prie pat kelio).
Jei vaziuojant troleibusais visokiais (zinau kad 10 tinka ir 3 tikrai) islipi viena stotele iki telekomo likus (zodziu pries sankryza tokia didele kur Taikos prospektas ir Birzelio 23-iosios ir Baranausko) ir lendi tiesiai ten tarp dvieju daugiaauksciu - islendi tiesiai Linijos kieme.  Regis ten.
O siaip apie Linija pasakyciau kad  ten mazai vietos paplaukt, tik va vonios masazines sako, kad ten JEGA  thumbup.gif
*

nu jo as ten ir vaziavau su masina tai gal ten toksai baltas pastatas
?kazka tokio maciau. o vietos ten turetu buti tikrai daugiau nes mazylio baseinas tai dar mazesnis nu as cia tinklapyje maciau tai is to ir sperndziu ir jauciu persirengimo kambarys bus didesnis nes ten ir labai mazas
mamyte21
Nu nesamone kad baseinas mazas, kazkur 20metru jei neklystu, perplaukus pirmyn atgal pompa garantuota thumbup.gif , mazylyje mazas baseinas tai tikrai.
kristulke
As irgi lankau baseina linijoj, tai zinokit tikrai liuks thumbup.gif
kristulke
Dopke kraustykis i linija is mazylio, nes kaina ta pati, o vien ka reiskia kad yra masaziniai baseineliai, ir vietos daug. smile.gif
azuri
As irgi lankysiu linijos baseina, bet nuo antros balandzio savaites, manau is jusu ne viena sutiksiu mirksiukas.gif g.gif
IDA2
Atsiprasau kad isikisau blush2.gif , bet noriu pasakyti, kad Linijoje thumbup.gif uzsiemimai nestukems mirksiukas.gif . Lankiau iki pat paskutines dieneles. Ir dabar labai to pasiilgstu ax.gif
hanza
ACIU, Aira!!!!
smile.gif
dopke
QUOTE(girl2004 @ 2005 03 18, 12:09)
As irgi lankysiu linijos baseina, bet nuo antros balandzio savaites, manau is jusu ne viena sutiksiu mirksiukas.gif  g.gif
*

as ir taip pat galvoju nuo antros balandzio o kada tu zadi rytais ar vakarais? tai gal susituktume o kaip kitos lankot ryte ar vakare? ir kiek mazdaug bunu sportuojanciu nestuke.gif gal zinot ar ten labai daug?
mamyte21
QUOTE(dopke @ 2005 03 18, 17:59)
as ir taip pat galvoju nuo antros balandzio o kada tu zadi rytais ar vakarais? tai gal susituktume o kaip kitos lankot ryte ar vakare? ir kiek mazdaug bunu sportuojanciu nestuke.gif gal zinot ar ten labai daug?
*

siaip kiek zinau tai rytais sake daugiau susirenka penkios-sesios, o vakarais tai bunam nu max trys-keturios, kartais tai net 2 nestuke.gif , bet prie musu daznai prisijungia ir ne nestukes.
azuri
QUOTE(dopke @ 2005 03 18, 17:59)
*

Man geriau rytais, nes veliau darau vyrui vakariene mirksiukas.gif mirksiukas.gif
svetima
QUOTE(mamyte21 @ 2005 03 19, 10:56)
siaip kiek zinau tai rytais sake daugiau susirenka penkios-sesios, o vakarais tai bunam nu max trys-keturios, kartais tai net 2 nestuke.gif , bet prie musu daznai prisijungia ir ne nestukes.
*

O kokiom dienom ir kelinta buna vakarais-gal prisijungciau mirksiukas.gif
Diena as negaliu-dirbu cry.gif
Ten lyg butina plaukimo kepuraite-kur ja galima nusipirkti?
mamyte21
QUOTE(svetima @ 2005 03 21, 15:49)
O kokiom dienom ir kelinta buna vakarais-gal prisijungciau mirksiukas.gif
Diena as negaliu-dirbu cry.gif
Ten lyg butina plaukimo kepuraite-kur ja galima nusipirkti?
*

Gaila, bet vakarais buna tik 1 kart per svaite - treciad 18val cry.gif
Jei neturi tai gali nusipirkti bet kokioj sporto prekiu parduotuvej, kad ir "nike", be to yra ir vietoj bet kaina dviguba
gintale
Sveikos nestuke.gif ,
Isiterpiu ir as i tema mirksiukas.gif noriu baseinuka lankyti ir nesciukiu kursus.
is to ka forume perskaiciau supratau, kad pasirinkimas kaip ir is 3 baseinu: vilijos linijos ir mazylio. mazylio baseinukas mazas, vilijoj kaina mazesne, o linijoje vanduo saltokas. nezinau ka rinktis, kad is pirmo karto pataikyti ir nereiktu veliau kraustytis is vieno baseinuko i kita smile.gif
o sakykit, nestuke.gif , kuriame is situ tryju baseinu galima lankytis po to su vaikeliu? doh.gif gal galit man patarti, nes as kaip ir nepatyrusi tame - pirmas vaikiukas ir dar tik 19 savaiciu ax.gif
beje, o kaip del kursu? gal kuriame is siu centru - vilijos, mazylio ar linijos yra ir kursai nestukems? nes kolkas girdejau tik apie Semetos... mat nelabai ka nusimanau apie krutu grudinima, saves prieziura ir t.t. o informacijoje knygose pasiklystu - ima atrodyti, kad viskas viskas yra svarbu. taip, kad kreipiuosi pas jus pagalbos mamytes ir beveik biggrin.gif
aciu jums labai 4u.gif
Siracusa
Sveikos 4u.gif

Nu jau isgirtas tas Linijos baseinas wub.gif

as jau buvau susiruosus nuo geguzes eit, bet teks atidet nuo birzelio, nes taip darbai ir mokslai uzspaude.. g.gif cry.gif

bet nuo birzelio tai tikrai
Pukė
Šiandien buvau užsiėmimuose ir labai patiko wub.gif žadu ir toliau lankyti ax.gif

espera
QUOTE(gintale @ 2005 04 21, 11:21)
Sveikos  nestuke.gif ,
Isiterpiu ir as i tema  mirksiukas.gif  noriu baseinuka lankyti ir nesciukiu kursus.
is to ka forume perskaiciau supratau, kad pasirinkimas kaip ir is 3 baseinu: vilijos linijos ir mazylio. mazylio baseinukas mazas, vilijoj kaina mazesne, o linijoje vanduo saltokas. nezinau ka rinktis, kad is pirmo karto pataikyti ir nereiktu veliau kraustytis is vieno baseinuko i kita  smile.gif 
o sakykit,  nestuke.gif , kuriame is situ tryju baseinu galima lankytis po to su vaikeliu?  doh.gif  gal galit man patarti, nes as kaip ir nepatyrusi tame - pirmas vaikiukas ir dar tik 19 savaiciu  ax.gif 
beje, o kaip del kursu? gal kuriame is siu centru - vilijos, mazylio ar linijos yra ir kursai nestukems? nes kolkas girdejau tik apie Semetos... mat nelabai ka nusimanau apie krutu grudinima, saves prieziura ir t.t. o informacijoje knygose pasiklystu - ima atrodyti, kad viskas viskas yra svarbu. taip, kad kreipiuosi pas jus pagalbos mamytes ir beveik  biggrin.gif 
aciu jums labai  4u.gif
*

su maziuku toliau lankytis galesi mazylio baseine. mirksiukas.gif ten ketvirtadieniais maziukai plaukioja su mamytem arba teveliais.

del to, kuri rinktis baseina, aisku spresi pati. as pati apie vilijos nieko nezinau, tai negaliu pasakyti. galiu tik apie mazyli ir linija kalbeti. nors cia tema apie linija, bet tikiuosi merginos neisizeis, bet as rekomenduociau mazyli. visu pirma, dydzio ten pakanka, nes i ta baseina vienu metu leidzia tik 3 nestukes. nei karto nesusistumdem - pratimam atlikt vietos gana, pluduriuot paskui ir uztenka. vanduo siltas. antras dalykas - i ji eina TIK nesciosios ir paskui su kudikeliais teveliai, todel vanduo ypatingai priziurimas - daznai keiciamas, o kai baseino dydis mazas, tai galima nesunkiai daznai ji ir kaitalioti. kitas dalykas - linijoj man asmeniskai per daug chlorkalkiu, paskui visa smirdi, ir nemanau, kad tai sveika, be to, netaikyta specialiai nestukem. mazylyje chlorkalkiu kvapo beveik ir nera, gali buti, kad kazkokia specialia chemija jie naudoja, nezinau. pas mane oda labai jautri, paprastam baseine greit nuserpetoja nuo chloro, o mazylyje taip nenutiko. be to, prieziura mazylyje akivaizdziai geresne - ar tu nualpsi, ar koja sutrauks, ar dar ka, tuoj pat suziures. o jei kas rimciau, tai salia gydytojai. beje, kineziterapeutes ten apsiskaite, kai mazai nestukiu vienu metu, gali individualiai manksta pakoreguoti, parodyti specialiu pratimu tau, pvz, kad vaikiukas apsiverstu greiciau, tik nebijok nieko klaust ju smile.gif linijoj pvz nestukiu burio jau taip nesuziuresi ir individualiu programu nepritaikysi..
vienintelis mazylio minusas, mano akimis - tai, kad mazoka vietos persirengimo kambary, spintukiu kartais pritrukstam, keiciantis "pamainai" biggrin.gif bet cia smulkmena. tiesa, dar ir kaina mazylyje dabar didesne sad.gif bet man asmeniskai geriau sumoket daugiau, bet eit ten, kur higieniskiau, kur prieziura geresne..
is kineziterapeuciu mazylyje, tai geriausiai dirba tokia sigita - tamsiaplauke - ji ir manksta megsta paivairinti, labiau pataria individualiai, jurate, sviesiaplauke ilgesniais plaukais, truputuka pritingi manyciau ax.gif

o del kursu, tai galiu pasakyti, kad semetos kursai labai naudingi thumbup.gif
jei nori kazko trumpiau ir greiciau, tai mazylyje 3,4 ir 6dieniais buna paskaiteles berods po 15 litu g.gif klinikose buna paskaitos nemokamos. dar kazkokioj seimos klinikoj berods zemaiciu gatvej buna paskaitos, kainos nezinau.
Siracusa
as nuo 3-nio varysiu i Linija, girdejau dar nuolaidos dabar yra kazkokios ax.gif
Lotta*
QUOTE(Siracusa @ 2005 06 20, 15:07)
as nuo 3-nio varysiu i Linija, girdejau dar nuolaidos dabar yra kazkokios ax.gif
*

Sveika. As buvau anksciau viena karta pabandyti ir patiko. Ruosiuosi nuo liepos isigyti abonentini. O kokios nuolaidos dabar yra? gal naudingiau butu isigyti dabar?
Nuo keliu zadi lankyti? vakarais?
Stiuardese
Jai jau lygint mažylį ir Liniją, tai rinktis reiktų manau pagal treniruočių stilių. Mažylyje tai man viskas per lėtai. Ten nebent kas nemėgsta aktyvaus sporto arba yra kažkokių bėdų, arba parelaxuot. Linijoj viskas vyksta daug aktyviau. Man labiau priimtina Linija. Vaikščiojau, kai laukiausi, iki paskutinės dienos, kai pagimdžiau vaikščiojom abi su mažyle į užsiėmimus salėje, o dabar einu į vandens užsiėmimus nenėsčioms. Vien ką reiškia tos srovės thumbup.gif ir persirengiant stumdytis nereikia. Mažylyje gavau slogą iš pat pirmo karto, o ir vaiko niekad ten nevesčiau vien dėl tų nelemtų skersvėjų schmoll.gif Bet, rinktis turi kiekviena pati 4u.gif
espera
blink.gif neisivaizduoju, kur tu ten skersveji radai. ir per salcius vaiksciojau, ir oram atsilus, ale ne karto nieko niekas. ir maziukai ten puikiai jauciasi.
o su aktyviu sprotavimu, tai patarciau atsargiau, neisijauskit.
Siracusa
QUOTE(Amra @ 2005 06 22, 13:43)
Sveika. As buvau anksciau viena karta pabandyti ir patiko. Ruosiuosi nuo liepos isigyti abonentini. O kokios nuolaidos dabar yra? gal naudingiau butu isigyti dabar?
*

vakar nusipirkau abonenta, tai mokejau 83Lt + 10Lt uzstata uz kortele palikau biggrin.gif

treniruote laaaabai patiko :yahoo, lankysiu kiekviena treciadieni thumbup.gif
Isila
vsiekos, eisiu ir aš į liniją, bet tik nuo rugpjūčio. Liepą atostogausim, tai nelabai apsimoka, vis tiek dvi savaites Kaune nebūsim, pražus mano abonementas.
klausykit, o man gydytoja sportuoti nelabai ledio, rekomendavo tik baseiną blink.gif vis per tą diagnozę mano "gresiantis". Į baseiną sakė eiti tikrai, o štai sportų atsisakyti.
kaip ten tik su baseinu? ar baseine būna kokie užsiėmimai?
Pukė
QUOTE(Amra @ 2005 06 22, 14:43)
*

Abonemento kaina buvo 104 lt, dabar aštuoniasdešimt kažkeli lt smile.gif dešimt kartų, eini kada nori, bet yra man atrodo nustatytas laikas iki kada tą visą dešimt kartų išvaikščioti. einu rytais, būna maždaug apie 10 nestuke.gif smile.gif

QUOTE(Isila @ 2005 06 25, 17:02)
vsiekos, eisiu ir aš į liniją, bet tik nuo rugpjūčio. Liepą atostogausim, tai nelabai apsimoka, vis tiek dvi savaites Kaune nebūsim, pražus mano abonementas.
klausykit, o man gydytoja sportuoti nelabai ledio, rekomendavo tik baseiną blink.gif  vis per tą diagnozę mano "gresiantis". Į baseiną sakė eiti tikrai, o štai sportų atsisakyti.
kaip ten tik su baseinu? ar baseine būna kokie užsiėmimai?
*

Baseine būna užsiėmimai - mankštelė nestuke.gif thumbup.gif į salę eina kažkur antram trimestre, o į baseiną - trečiam, pilvas lengvesnis vandenyje, lengviau judėti...

nors man patinka baseine labiau, aš einu į jį ir nuo antro trimestro smile.gif

Išila, gali pabandyti nueiti iki atostogų - vienkartinis apsilankymas kainuoja 13 lt mirksiukas.gif
Isila
QUOTE(Pukė @ 2005 06 25, 16:24)
Abonemento kaina buvo 104 lt, dabar aštuoniasdešimt kažkeli lt  smile.gif  dešimt kartų, eini kada nori, bet yra man atrodo nustatytas laikas iki kada tą visą dešimt kartų išvaikščioti. einu rytais, būna maždaug apie 10  nestuke.gif  smile.gif
Baseine būna užsiėmimai - mankštelė  nestuke.gif  thumbup.gif į salę eina kažkur antram trimestre, o į baseiną - trečiam, pilvas lengvesnis vandenyje, lengviau judėti...

nors man patinka baseine labiau, aš einu į jį ir nuo antro trimestro  smile.gif

Išila, gali pabandyti nueiti iki atostogų - vienkartinis apsilankymas kainuoja 13 lt  mirksiukas.gif
*

hmzz.. gal reiks pabandyti liepą nukeliaut? vis tiek iki tos linijos vos keli žingsniai tongue.gif
espera
Isila, su gresianciu ir vandeny sportuot negalima, atskirai gydytojos leidimo negavus. o ypac linijoj, kur manksta yra intensyvesne nei mazylyje. jau net mazylyje kelis kartus perklausia, ar nera buve gresiancio. ir tik gydytoja pagal mankstos pobudi gali nuspresti, ar tau galima, ar ne.
tu geriau issiklausinek gydytojos. nes sakydama baseinas, ji galejo tureti omeny paprasciausia pluduriavima, lengva pasiplaukiojima baseine, o ne specialia manksta, o tuo labiau intensyvesne.
Pukė
taip, VilkeS tu teisi, nes šiandien Linijoj buvo labai intensyvi mankšta, vos namo parsivilkau thumbup.gif
Nirete
Sveikutės 4u.gif

kaip suprantu Linijoje vyksta užsiėmimai baseine ir mankštelės nestuke.gif -ėms.
Sakykite o nuo kelintos nestuke.gif savaitėles galima lankytis baseine ir no kelintos mankštelių užsiėmimuose g.gif
Pukė
Nirete, būtų gerai sulaukti antro trimestro smile.gif dar pasitarti su gydytoja ax.gif

gali paskaityti čia , jei dar nežiūrėjai linijos puslapio 4u.gif
Amulet
Sveikos LINIJOS nestuke.gif , 4u.gif

As taip pat issipirkau abonementa Linijoje ir jau 3 kartus buvau. Visai nesigailiu. Labai faina smile.gif ir vanduo nera jau super salta. tongue.gif

Kol kas vaikstau treciadieniais vakarais, bet nuo liepos isejusi i dekretines planuoju ir rytais pradeti smile.gif
Siracusa
QUOTE(Natyte @ 2005 06 28, 10:20)
Sveikos LINIJOS  nestuke.gif , 4u.gif

Kol kas vaikstau treciadieniais vakarais, bet nuo liepos isejusi i dekretines planuoju ir rytais pradeti  smile.gif
*

Ryt i baseina vakare ateisi? smile.gif praeita 3-ni visai mazai susirinko, buvom tik 2-se blink.gif
Siracusa
o tai rytais buna nuo 9.30 ar 10.00? nes tvarkarastyje raso, kad nuo 9.30 g.gif
Amulet
QUOTE(Siracusa @ 2005 06 28, 14:30)
Ryt i baseina vakare ateisi? smile.gif  praeita 3-ni visai mazai susirinko, buvom tik 2-se blink.gif
*

Praeita treciadieni nebuvau cry.gif , o ar 2 nestuke.gif mankstele pravede?

Ryt tikrai ateisiu. Susimatysime. biggrin.gif
Amulet
QUOTE(Siracusa @ 2005 06 28, 14:32)
o tai rytais buna nuo 9.30 ar 10.00? nes tvarkarastyje raso, kad nuo 9.30 g.gif
*

O del rytu - tai nezinau. Bet vis vien liepa keiciasi grafikas, reikia rytoj nepamirsti pasiimti nauja tvarkarasti. tongue.gif
O tu issipirkus abonementa?
Ar jau seniai lankai? gal jau matemes? smile.gif
Siracusa
QUOTE(Natyte @ 2005 06 28, 14:20)
O del rytu - tai nezinau. Bet vis vien liepa keiciasi grafikas, reikia rytoj nepamirsti pasiimti nauja tvarkarasti. tongue.gif
O tu issipirkus abonementa?
Ar jau seniai lankai? gal jau matemes?  smile.gif
*

na as praeita 3-ni buvau pirma karta mirksiukas.gif dabar jau eisiu. siandien tikiuosiu spesiu ateit. o ana treciadieni pravede ir dviem, nes tipo as nauja atejau mirksiukas.gif
Amulet
QUOTE(Siracusa @ 2005 06 29, 12:41)
na as praeita 3-ni buvau pirma karta mirksiukas.gif  dabar jau eisiu. siandien tikiuosiu spesiu ateit. o ana treciadieni pravede ir dviem, nes tipo as nauja atejau mirksiukas.gif
*

Tai siandien pasimatysime. smile.gif
As tamsiaplauke ir su gelsvos spalvos atskiru maudomuku. Cia jei noresi atpazinti mane.
IKI
Amulet
Na vakar kaip smagiai pasimankstinome LINIJOJE. Susirinkome net 6. Gal kuri forumiete buvo. Atsiliepkite smile.gif
Isila
labutis 4u.gif
nuo pirmadienio eisiu ir aš į Liniją, tai susitiksime, kas sportuojate biggrin.gif reik tik maudymuką man įsigytti wub.gif eisiu ryt ieškoti kokio. oi kiek dar dalykų reikia įsigyti doh.gif ir tapkių tokių guminių.. o kepurėlės ten reik blink.gif g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.