galvoju reik tokia temele atidaryti, rasykit kurios sportuoja " Linijos" aqua aerobika, po to manau idomu bus susitikus paplepet
Sveikos mamytes,
galvoju reik tokia temele atidaryti, rasykit kurios sportuoja " Linijos" aqua aerobika, po to manau idomu bus susitikus paplepet
Sveika,
as taip pat sportuoju "Linijoj", ir ryt busiu. Tai rytoj susitiksime.
Taip, dauguma
Rytais buna apie 10-12 O kodel mankstos antradieniais ne lankai?
Tai kad va man neigauna rytais, nes paskaitos, o jei jau nebuna tai niekaip negaliu prisiversti atsikelti, be sansu man rytais
o manksta tai kazkaip nepatinka, be to su stuburu turiu siokiu tokiu problemu tai daktarai patare geriau i baseina eit
Sveikos!
Jei jau jus sportuojat "Linijoj" tai turbut zinot ir kainas..prasau papasakokit kas ten kiek kainuoja, nes ir as jau noriu eiti pasipliuskenti ar seip mankstele kokia padaryti....kas ten veda tuos uzsiemimus ir t.t. Dekui uz atsakyma.
Sveikutes,
gal galetumete man pasakyti Linijos adresa ir telefona? Ar patogu ten nuvaziuoti nuo KMUK? Labai aciu!
pabandyk pasiziureti ju puslapyje
http://www.linijasportas.lt/a04_vandens_zona.htm jei paeitum nuo kliniku iki kauno technikumo tai tikrai rastum, kas vaziuoja i taikos pr.
100Lt 10 uzsieminmu jei neklystu, aisku vandens zonoj gali but kiek sirdis geidzia
Siandien kaip tik einu pas savo gyd. tai butinai pasikonsultuosiu ar as galiu plaukioti ir sportuoti. Tai jeigu tik ji leis, tai butinai prisijungsiu prie jusu!!!
Aisku kad leis sportuoti, kodel gi ne jei viskas gerai ir puikiai jautiesi, tai juk labai sveika
as ir zadu lankyti baseina Linijoje dabar lankau Mazylyje bet sakiau nuo balandzio ten tikriausia pereisiu tik va nelabai zinau kaip ji rasti
QUOTE(dopke @ 2005 03 17, 19:33) as ir zadu lankyti baseina Linijoje dabar lankau Mazylyje bet sakiau nuo balandzio ten tikriausia pereisiu tik va nelabai zinau kaip ji rasti is taikos prospekto reikia sukti i studentu gatve (ten sviesoforas yra - T raides formos sankryza) pravaziavus Minima (dar neprivaziavus baranausko gatves) bus tokia gatvike i kaire puse (Varpo gatve man regis); tik atsargiai ten - duobes baisios. Na ir tuomet jau toj gatvej ten dairykis po kaire puse (ji nera visai prie pat kelio). Jei vaziuojant troleibusais visokiais (zinau kad 10 tinka ir 3 tikrai) islipi viena stotele iki telekomo likus (zodziu pries sankryza tokia didele kur Taikos prospektas ir Birzelio 23-iosios ir Baranausko) ir lendi tiesiai ten tarp dvieju daugiaauksciu - islendi tiesiai Linijos kieme. Regis ten. O siaip apie Linija pasakyciau kad ten mazai vietos paplaukt, tik va vonios masazines sako, kad ten JEGA QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2005 03 17, 22:25) is taikos prospekto reikia sukti i studentu gatve (ten sviesoforas yra - T raides formos sankryza) pravaziavus Minima (dar neprivaziavus baranausko gatves) bus tokia gatvike i kaire puse (Varpo gatve man regis); tik atsargiai ten - duobes baisios. Na ir tuomet jau toj gatvej ten dairykis po kaire puse (ji nera visai prie pat kelio). Jei vaziuojant troleibusais visokiais (zinau kad 10 tinka ir 3 tikrai) islipi viena stotele iki telekomo likus (zodziu pries sankryza tokia didele kur Taikos prospektas ir Birzelio 23-iosios ir Baranausko) ir lendi tiesiai ten tarp dvieju daugiaauksciu - islendi tiesiai Linijos kieme. Regis ten. O siaip apie Linija pasakyciau kad ten mazai vietos paplaukt, tik va vonios masazines sako, kad ten JEGA nu jo as ten ir vaziavau su masina tai gal ten toksai baltas pastatas ?kazka tokio maciau. o vietos ten turetu buti tikrai daugiau nes mazylio baseinas tai dar mazesnis nu as cia tinklapyje maciau tai is to ir sperndziu ir jauciu persirengimo kambarys bus didesnis nes ten ir labai mazas
Nu nesamone kad baseinas mazas, kazkur 20metru jei neklystu, perplaukus pirmyn atgal pompa garantuota
As irgi lankau baseina linijoj, tai zinokit tikrai liuks
Dopke kraustykis i linija is mazylio, nes kaina ta pati, o vien ka reiskia kad yra masaziniai baseineliai, ir vietos daug.
As irgi lankysiu linijos baseina, bet nuo antros balandzio savaites, manau is jusu ne viena sutiksiu
Atsiprasau kad isikisau
ACIU, Aira!!!!
QUOTE(girl2004 @ 2005 03 18, 12:09) As irgi lankysiu linijos baseina, bet nuo antros balandzio savaites, manau is jusu ne viena sutiksiu as ir taip pat galvoju nuo antros balandzio o kada tu zadi rytais ar vakarais? tai gal susituktume o kaip kitos lankot ryte ar vakare? ir kiek mazdaug bunu sportuojanciu QUOTE(dopke @ 2005 03 18, 17:59) as ir taip pat galvoju nuo antros balandzio o kada tu zadi rytais ar vakarais? tai gal susituktume o kaip kitos lankot ryte ar vakare? ir kiek mazdaug bunu sportuojanciu siaip kiek zinau tai rytais sake daugiau susirenka penkios-sesios, o vakarais tai bunam nu max trys-keturios, kartais tai net 2 QUOTE(mamyte21 @ 2005 03 19, 10:56) siaip kiek zinau tai rytais sake daugiau susirenka penkios-sesios, o vakarais tai bunam nu max trys-keturios, kartais tai net 2 O kokiom dienom ir kelinta buna vakarais-gal prisijungciau Diena as negaliu-dirbu Ten lyg butina plaukimo kepuraite-kur ja galima nusipirkti? QUOTE(svetima @ 2005 03 21, 15:49) O kokiom dienom ir kelinta buna vakarais-gal prisijungciau Diena as negaliu-dirbu Ten lyg butina plaukimo kepuraite-kur ja galima nusipirkti? Gaila, bet vakarais buna tik 1 kart per svaite - treciad 18val Jei neturi tai gali nusipirkti bet kokioj sporto prekiu parduotuvej, kad ir "nike", be to yra ir vietoj bet kaina dviguba
Sveikos
Isiterpiu ir as i tema is to ka forume perskaiciau supratau, kad pasirinkimas kaip ir is 3 baseinu: vilijos linijos ir mazylio. mazylio baseinukas mazas, vilijoj kaina mazesne, o linijoje vanduo saltokas. nezinau ka rinktis, kad is pirmo karto pataikyti ir nereiktu veliau kraustytis is vieno baseinuko i kita o sakykit, beje, o kaip del kursu? gal kuriame is siu centru - vilijos, mazylio ar linijos yra ir kursai nestukems? nes kolkas girdejau tik apie Semetos... mat nelabai ka nusimanau apie krutu grudinima, saves prieziura ir t.t. o informacijoje knygose pasiklystu - ima atrodyti, kad viskas viskas yra svarbu. taip, kad kreipiuosi pas jus pagalbos mamytes ir beveik aciu jums labai
Sveikos
Nu jau isgirtas tas Linijos baseinas as jau buvau susiruosus nuo geguzes eit, bet teks atidet nuo birzelio, nes taip darbai ir mokslai uzspaude.. bet nuo birzelio tai tikrai
Šiandien buvau užsiėmimuose ir labai patiko
QUOTE(gintale @ 2005 04 21, 11:21) Sveikos Isiterpiu ir as i tema is to ka forume perskaiciau supratau, kad pasirinkimas kaip ir is 3 baseinu: vilijos linijos ir mazylio. mazylio baseinukas mazas, vilijoj kaina mazesne, o linijoje vanduo saltokas. nezinau ka rinktis, kad is pirmo karto pataikyti ir nereiktu veliau kraustytis is vieno baseinuko i kita o sakykit, beje, o kaip del kursu? gal kuriame is siu centru - vilijos, mazylio ar linijos yra ir kursai nestukems? nes kolkas girdejau tik apie Semetos... mat nelabai ka nusimanau apie krutu grudinima, saves prieziura ir t.t. o informacijoje knygose pasiklystu - ima atrodyti, kad viskas viskas yra svarbu. taip, kad kreipiuosi pas jus pagalbos mamytes ir beveik aciu jums labai su maziuku toliau lankytis galesi mazylio baseine. del to, kuri rinktis baseina, aisku spresi pati. as pati apie vilijos nieko nezinau, tai negaliu pasakyti. galiu tik apie mazyli ir linija kalbeti. nors cia tema apie linija, bet tikiuosi merginos neisizeis, bet as rekomenduociau mazyli. visu pirma, dydzio ten pakanka, nes i ta baseina vienu metu leidzia tik 3 nestukes. nei karto nesusistumdem - pratimam atlikt vietos gana, pluduriuot paskui ir uztenka. vanduo siltas. antras dalykas - i ji eina TIK nesciosios ir paskui su kudikeliais teveliai, todel vanduo ypatingai priziurimas - daznai keiciamas, o kai baseino dydis mazas, tai galima nesunkiai daznai ji ir kaitalioti. kitas dalykas - linijoj man asmeniskai per daug chlorkalkiu, paskui visa smirdi, ir nemanau, kad tai sveika, be to, netaikyta specialiai nestukem. mazylyje chlorkalkiu kvapo beveik ir nera, gali buti, kad kazkokia specialia chemija jie naudoja, nezinau. pas mane oda labai jautri, paprastam baseine greit nuserpetoja nuo chloro, o mazylyje taip nenutiko. be to, prieziura mazylyje akivaizdziai geresne - ar tu nualpsi, ar koja sutrauks, ar dar ka, tuoj pat suziures. o jei kas rimciau, tai salia gydytojai. beje, kineziterapeutes ten apsiskaite, kai mazai nestukiu vienu metu, gali individualiai manksta pakoreguoti, parodyti specialiu pratimu tau, pvz, kad vaikiukas apsiverstu greiciau, tik nebijok nieko klaust ju vienintelis mazylio minusas, mano akimis - tai, kad mazoka vietos persirengimo kambary, spintukiu kartais pritrukstam, keiciantis "pamainai" is kineziterapeuciu mazylyje, tai geriausiai dirba tokia sigita - tamsiaplauke - ji ir manksta megsta paivairinti, labiau pataria individualiai, jurate, sviesiaplauke ilgesniais plaukais, truputuka pritingi manyciau o del kursu, tai galiu pasakyti, kad semetos kursai labai naudingi jei nori kazko trumpiau ir greiciau, tai mazylyje 3,4 ir 6dieniais buna paskaiteles berods po 15 litu
as nuo 3-nio varysiu i Linija, girdejau dar nuolaidos dabar yra kazkokios
QUOTE(Siracusa @ 2005 06 20, 15:07) Sveika. As buvau anksciau viena karta pabandyti ir patiko. Ruosiuosi nuo liepos isigyti abonentini. O kokios nuolaidos dabar yra? gal naudingiau butu isigyti dabar? Nuo keliu zadi lankyti? vakarais?
Jai jau lygint mažylį ir Liniją, tai rinktis reiktų manau pagal treniruočių stilių. Mažylyje tai man viskas per lėtai. Ten nebent kas nemėgsta aktyvaus sporto arba yra kažkokių bėdų, arba parelaxuot. Linijoj viskas vyksta daug aktyviau. Man labiau priimtina Linija. Vaikščiojau, kai laukiausi, iki paskutinės dienos, kai pagimdžiau vaikščiojom abi su mažyle į užsiėmimus salėje, o dabar einu į vandens užsiėmimus nenėsčioms. Vien ką reiškia tos srovės
o su aktyviu sprotavimu, tai patarciau atsargiau, neisijauskit. QUOTE(Amra @ 2005 06 22, 13:43) Sveika. As buvau anksciau viena karta pabandyti ir patiko. Ruosiuosi nuo liepos isigyti abonentini. O kokios nuolaidos dabar yra? gal naudingiau butu isigyti dabar? Nuo keliu zadi lankyti? vakarais? vakar nusipirkau abonenta, tai mokejau 83Lt + 10Lt uzstata uz kortele palikau treniruote laaaabai patiko :yahoo, lankysiu kiekviena treciadieni
vsiekos, eisiu ir aš į liniją, bet tik nuo rugpjūčio. Liepą atostogausim, tai nelabai apsimoka, vis tiek dvi savaites Kaune nebūsim, pražus mano abonementas.
klausykit, o man gydytoja sportuoti nelabai ledio, rekomendavo tik baseiną kaip ten tik su baseinu? ar baseine būna kokie užsiėmimai? QUOTE(Amra @ 2005 06 22, 14:43) Sveika. As buvau anksciau viena karta pabandyti ir patiko. Ruosiuosi nuo liepos isigyti abonentini. O kokios nuolaidos dabar yra? gal naudingiau butu isigyti dabar? Nuo keliu zadi lankyti? vakarais? Abonemento kaina buvo 104 lt, dabar aštuoniasdešimt kažkeli lt QUOTE(Isila @ 2005 06 25, 17:02) vsiekos, eisiu ir aš į liniją, bet tik nuo rugpjūčio. Liepą atostogausim, tai nelabai apsimoka, vis tiek dvi savaites Kaune nebūsim, pražus mano abonementas. klausykit, o man gydytoja sportuoti nelabai ledio, rekomendavo tik baseiną kaip ten tik su baseinu? ar baseine būna kokie užsiėmimai? Baseine būna užsiėmimai - mankštelė nors man patinka baseine labiau, aš einu į jį ir nuo antro trimestro Išila, gali pabandyti nueiti iki atostogų - vienkartinis apsilankymas kainuoja 13 lt QUOTE(Pukė @ 2005 06 25, 16:24) Abonemento kaina buvo 104 lt, dabar aštuoniasdešimt kažkeli lt Baseine būna užsiėmimai - mankštelė nors man patinka baseine labiau, aš einu į jį ir nuo antro trimestro Išila, gali pabandyti nueiti iki atostogų - vienkartinis apsilankymas kainuoja 13 lt hmzz.. gal reiks pabandyti liepą nukeliaut? vis tiek iki tos linijos vos keli žingsniai
Isila, su gresianciu ir vandeny sportuot negalima, atskirai gydytojos leidimo negavus. o ypac linijoj, kur manksta yra intensyvesne nei mazylyje. jau net mazylyje kelis kartus perklausia, ar nera buve gresiancio. ir tik gydytoja pagal mankstos pobudi gali nuspresti, ar tau galima, ar ne.
tu geriau issiklausinek gydytojos. nes sakydama baseinas, ji galejo tureti omeny paprasciausia pluduriavima, lengva pasiplaukiojima baseine, o ne specialia manksta, o tuo labiau intensyvesne.
taip, VilkeS tu teisi, nes šiandien Linijoj buvo labai intensyvi mankšta, vos namo parsivilkau
Sveikutės
kaip suprantu Linijoje vyksta užsiėmimai baseine ir mankštelės Sakykite o nuo kelintos
Nirete, būtų gerai sulaukti antro trimestro
gali paskaityti čia , jei dar nežiūrėjai linijos puslapio
Sveikos LINIJOS
As taip pat issipirkau abonementa Linijoje ir jau 3 kartus buvau. Visai nesigailiu. Labai faina Kol kas vaikstau treciadieniais vakarais, bet nuo liepos isejusi i dekretines planuoju ir rytais pradeti
o tai rytais buna nuo 9.30 ar 10.00? nes tvarkarastyje raso, kad nuo 9.30
QUOTE(Natyte @ 2005 06 28, 14:20) O del rytu - tai nezinau. Bet vis vien liepa keiciasi grafikas, reikia rytoj nepamirsti pasiimti nauja tvarkarasti. O tu issipirkus abonementa? Ar jau seniai lankai? gal jau matemes? na as praeita 3-ni buvau pirma karta QUOTE(Siracusa @ 2005 06 29, 12:41) na as praeita 3-ni buvau pirma karta Tai siandien pasimatysime. As tamsiaplauke ir su gelsvos spalvos atskiru maudomuku. Cia jei noresi atpazinti mane. IKI
Na vakar kaip smagiai pasimankstinome LINIJOJE. Susirinkome net 6. Gal kuri forumiete buvo. Atsiliepkite
labutis
nuo pirmadienio eisiu ir aš į Liniją, tai susitiksime, kas sportuojate |