Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportuojančios " Linijoj"
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3
Mazius_
QUOTE(LinaJusk @ 2006 03 29, 08:41)
Tada, spėju, mes vakar kalbėjomės. Mano maudomas bendras sportinis Speedo juodas su keliom baltom juostelėm + tamsiai mėlyna kepurėlė. Tik aš Sm seniai besilankiau, tai ir prasižioplinau su info doh.gif

Nu gal dar kas perskaitys iki gimdymo - tai mielai prisijungčiau prie bendrų pasiplepėjimų burbuliatoriuj ax.gif
*

smagu mirksiukas.gif , tai gal ketvirtadieni truputį anksčiau ateik tongue.gif kad nevėluotum ir susipažinsim drinks_cheers.gif
Limour
QUOTE(Mazius_ @ 2006 03 29, 12:13)
smagu  mirksiukas.gif , tai gal ketvirtadieni truputį anksčiau ateik  tongue.gif kad nevėluotum ir susipažinsim drinks_cheers.gif
*

Jo... su atėjimu anksčiau man kažkaip "nesekasi", bet burbuliatorius pokalbiams irgi superinė vieta drinks_cheers.gif
Dasha
kuriom dienom vyksta sportai? as jau kepuraite isigijau blush2.gif laukiu kada galesiu ateit.. biggrin.gif
Mazius_
QUOTE(Dasha @ 2006 04 07, 09:34)
kuriom dienom vyksta sportai? as jau kepuraite isigijau  blush2.gif  laukiu kada galesiu ateit.. biggrin.gif
*

I-dienis - 10.00val.
II-dienis - 10.00val.
III-dienis - berods nuo 16.00val. (o gal ir maišau)
IV-dienis - 10.00val.
Dasha
nu va mamukai, ishsipirkau abonenta, tai pirmadieni kai pamatysit nepazistama pilvuka - priimkit ir nepykit blush2.gif ir sliuriukes nusipirkai ir kiepka viska turiu. o ten pries baseina reik nusipraust ar ne? g.gif
Gerbera
sveikutes.o kas zada nuo geguzes pradet eit, a? rytais noreciau. o tai ten pvz abonenta nusiperki uz 120lt ir eini kiek nori kartu i savaite?
Isila
QUOTE(Dasha @ 2006 04 07, 14:30)
nu va mamukai, ishsipirkau abonenta, tai pirmadieni kai pamatysit nepazistama pilvuka - priimkit ir nepykit  blush2.gif ir sliuriukes nusipirkai ir kiepka viska turiu. o ten pries baseina reik nusipraust ar ne?  g.gif
*

reikia dušuose mirksiukas.gif

QUOTE(Gerbera @ 2006 04 10, 19:54)
sveikutes.o kas zada nuo geguzes pradet eit, a? rytais noreciau. o tai ten pvz abonenta nusiperki uz 120lt ir eini kiek nori kartu i savaite?
*

kai aš pirkau abonementą(vasarą, tai pigesnis buvo), tai viso 10 kartų buvo jis... gal dabar pasiekitė? g.gif o nieko tau nesakė, kai klausinėjaisi?
Dasha
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 10, 19:54)
*

QUOTE(Isila @ 2006 04 10, 20:13)
reikia dušuose  mirksiukas.gif
kai aš pirkau abonementą(vasarą, tai pigesnis buvo), tai viso 10 kartų buvo jis... gal dabar pasiekitė?  g.gif  o nieko tau nesakė, kai klausinėjaisi?
*

yra 3 rytiniai uzsiemimai nuo 10 val : pirmadieni, antradieni ir ketvirtadieni. eik kad ir i visus thumbup.gif dabar kainuoja 120 lt plius 10 lt uzstatas uz kortele. i psio. as jauciu geguze irgi eisiu. labai jau smagu biggrin.gif

Limour
QUOTE(Mazius_ @ 2006 04 07, 10:32)
I-dienis - 10.00val.
II-dienis - 10.00val.
III-dienis - berods nuo 16.00val. (o gal ir maišau)
IV-dienis - 10.00val.
*

III nuo 18.00 val.
QUOTE(Dasha @ 2006 04 07, 15:30)
nu va mamukai, ishsipirkau abonenta, tai pirmadieni kai pamatysit nepazistama pilvuka - priimkit ir nepykit  blush2.gif ir sliuriukes nusipirkai ir kiepka viska turiu. o ten pries baseina reik nusipraust ar ne?  g.gif
*

Oi daug ten nepažįstamų pilvukų. Pykti nėra už ką - visada prašom 4u.gif
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 10, 20:54)
*

Abonentas 10-čiai kartų, reikia išnaudoti per 3 mėnesius.

Sėkmės sportuose
saldukas
Sveikutės.
Aš taip pat palnuoju pasižvalgyti po "Liniją". Buvau "Mažylyje", man ten patiko, tik kad eilės labai jau didelės. Kadangi man kolkas tinka tik popietinės valandos, o jos populiariausios verysad.gif
Norėčiau paklausti besilankančių "Linijoj" trečiadieniais 18 val. Ar kainos tos pačios kaip ir rytinėm valandom kitom dienom??? t.y. 120 lt/10 kartų, ar brangiau???
Labai dėkinga už info iš anksto smile.gif
Limour
QUOTE(saldukas @ 2006 04 21, 12:52)
Sveikutės.
Aš taip pat palnuoju pasižvalgyti po "Liniją". Buvau "Mažylyje", man ten patiko, tik kad eilės labai jau didelės. Kadangi man kolkas tinka tik popietinės valandos, o jos populiariausios  verysad.gif
Norėčiau paklausti besilankančių "Linijoj" trečiadieniais 18 val. Ar kainos tos pačios kaip ir rytinėm valandom kitom dienom??? t.y. 120 lt/10 kartų, ar brangiau???
Labai dėkinga už info iš anksto  smile.gif
*

Deja, brangiau...
Gerbera
o tai nuo geguzes niekas nezada pradet lankt
Dasha
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 26, 19:06)
*

tai geguze mes vis dar lankysim mirksiukas.gif
septyniuke
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 26, 20:06)
*

Aš jau antradienį žadu varyti drinks_cheers.gif tik dar nežinau kokiu laiku, tai dar paskaitynėsiu kokiu laiku vyksta, nors man jokio skirtumo nėra, nes jau dekretinėse drinks_cheers.gif
zuikiausia
QUOTE(hanza @ 2005 03 17, 08:29)
Sveikutes,
gal galetumete man pasakyti Linijos adresa ir telefona?
Ar patogu ten nuvaziuoti nuo KMUK?
Labai aciu! 4u.gif
*

Nuo kliniku vaziuoja 9 troleibusas mirksiukas.gif As ir ruosiuos eit i linija sportuoti..ir vazinet kogero dazniausiai nuo kliniku tex tongue.gif

Cia ju el. svetaine : http://www.linijasportas.lt/portal/a11_nescioms_pogimdym.htm
Olaiva
keliu tema i virsu,labai jau uzsimete jinai smile.gif

as galvoju i linija eiti i baseina,tik laukiu,kada pykinimas praeis,nes skrisciau is to baseino doh.gif
ar daug supermamu ten lankosi? mirksiukas.gif
internete raso,kad pirmadieni ir ketvirtadieni nuo 10 val,o treciadieni nuo 18.15 uzsiemimai vandenyje.gaila,kad vakarais tik karta per savaite ax.gif
DiosMio
Gaila kad ner kur padet trimecio vaiko, kol nestuke.gif vyksta cry.gif
Olaiva
QUOTE(DiosMio @ 2008 04 02, 10:27)
Gaila kad ner kur padet trimecio vaiko, kol  nestuke.gif  vyksta  cry.gif
*

o ten nera jokio vaiku zaidimo kambario vaikuciams? nuo 3 metu daug kur priima,bet va mazesniu tai nenori schmoll.gif
Rani
as ten taskausi lotuliukas.gif man tai labai patinka ir gelbeja nuo nugaros skausmu
ir kruvio siek tiek yra, o ne pasiplaukiojimas vandeny thumbup.gif

vilmuxxx
sveikutes 4u.gif
mes su maziuku sportuojam linijoj aqua thumbup.gif einam ir i manksteles ir dar + kelis kartus per savaitele pasiplaukioti, labai mudviem vandenelis patinka ax.gif

o jei rimtai tai man ten tinka ir patinka treniruotes, kruvio pakanka, tikrai nesalta (normalus plaukimo baseinas 28 laipsniai) jei butu siltesnis butu per silta, nemalonu pajudejus. treneriai irgi thumbup.gif
dexnyte
smile.gif lbuka as irgi ten lankausi tik va kad galiu tik vakarais tai einu i aqua ir i sale gaunasi tik 2 kartai intensyvesnio sporto plius siaip su vyriuku nueinam papluduriuoti.
sigule*
sveikos mamytes smile.gif ,
as taip pat sportuoju Linijoj. tik einu ne i nesciuju uzsiemimus - niekaip nenutaikau laiko doh.gif einu siaip lengvai su treniruokliais pasportuoti pora kartu savaiteje, bei savaitgaliais i aqua ( bendra ). kas einate i nesciuju manksta - ka ten darot, ar pakankamai kruvio?
Isila
na va, vėl esu nestuke.gif , bet į Liniją neisiu. Kol nėštumas buvo mažas, man ten labai tiko, bet su didesniu pilvu buvo per sunku. Mažių vežiau Mažyly į masažus, tai mačiau tenykčius užsiėmimus. Labiau patiko. Ar Linijoj vis dar šaltas vanduo? Užsiėmimai intensyvūs? g.gif
adiavvv
as galvoju lankyti aqua nesciuju, bet tik kai i dekreta iseisu, tada busiu laisvesne thumbup.gif bet tikiuos nebus per didelis kruvis g.gif
indreu
Kai aš ėjau į liniją, pernai, tai vanduo būdavo šaltas, bet mes prašydavom šiltesnio ir mažiau chloruoto. kai kelis kartus pasakėm, tai trenere paprašė ir pasitaisė.
o persirengimo kambaryje, labai šlapios grindys. viena kartą labai stipriai kritau, jau norėjau į skundų knygą rašyti, bet tik žodziu pasakaiu.
Olaiva
kai pirmojo laukiausi,tai syki buvau Linijoj.bet man vanduo ten per saltas unsure.gif paskui ilgai slogavau.o grindys tai tikrai slidzios-tikra ciuzykla doh.gif bet turbut visur slidu.
o Mazylio baseine ta muzika tai siaubas doh.gif ateini tipo pasportuoti,paskui atsipalaiduoti pusvalandi,bet kai uzleidzia muzika garsiai,tokia ne is letuju doh.gif syki prasiau,bet paskui ziuriu,kad vis tiek ten joms labai patinka tokios diskotekos unsure.gif
tai dabar net nebezinau,kur eiti.reiks gal vel i Linija nueiti,gal vandenukas bus siltesnis ax.gif
adiavvv
gal galit papasakot ka linijoje per nesciuju aqua veikiat???
kolkas as tik plaukioju baseine, bet kai id ekreta iseisiu planuoju i linija, tai idomu ka ten veikiat???
nerciuke
Pradejau lankyti aqua mankstas linijoj. Buvau jau du kartus. bet galiu pasakyt viena- mamytems kurios iki nestumo nesportavo ten bus tikrai per sunku..
vanduo tikrai per saltas, todel treneriai duoda didesni kruvi kad nesusalt.
Bet man labai nepatinka schmoll.gif tas, kad pagrinde dirbama su rankom, o juk nestumo metu svarbiausia dubuo, liemuo, kojos. Ir dar toks pastebejimas, atrodo kad treneriai ant kranto nesupranta kad pas mus pilvai yra, kad kai kuriuos pratimai mums nelabai tinka ir pan, ir isvis kad skirias pratimai kai jis daro krante ir kai mes darom vandeny. Tai va.
Bet kadangi man iki Linijos 10min pesciom, tai jauciu ir toliau ten lankysiuos. Tik galvoju issipirkt abonenta ir vaiksciot savarankiskai i baseina, kartais uzsukant i nesciuju aqua smile.gif
Rani
QUOTE(nerciuke @ 2008 05 22, 12:53)
Pradejau lankyti aqua mankstas linijoj. Buvau jau du kartus. bet galiu pasakyt viena- mamytems kurios iki nestumo nesportavo ten bus tikrai per sunku..
vanduo tikrai per saltas, todel treneriai duoda didesni kruvi kad nesusalt.
*

nu tu kalbek uz save as nesportuojanti buvau ir visai ten nedidelis kruvis, jei nori tik paplaukioti tai ir eini plaukioti, o jei nori mankstos tai ir eini i sporta

del vandens tai manau baseine ir negali buti kaip jakuzi
gintech
Sveikos mamytes,
Gal kas zinot ar pirmdieni Linijij vyks ryte baseine uzsiemimas?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.