Mazius_
2006 03 29, 11:13
QUOTE(LinaJusk @ 2006 03 29, 08:41) Tada, spėju, mes vakar kalbėjomės. Mano maudomas bendras sportinis Speedo juodas su keliom baltom juostelėm + tamsiai mėlyna kepurėlė. Tik aš Sm seniai besilankiau, tai ir prasižioplinau su info Nu gal dar kas perskaitys iki gimdymo - tai mielai prisijungčiau prie bendrų pasiplepėjimų burbuliatoriuj  smagu  , tai gal ketvirtadieni truputį anksčiau ateik  kad nevėluotum ir susipažinsim
QUOTE(Mazius_ @ 2006 03 29, 12:13) smagu  , tai gal ketvirtadieni truputį anksčiau ateik  kad nevėluotum ir susipažinsim  Jo... su atėjimu anksčiau man kažkaip "nesekasi", bet burbuliatorius pokalbiams irgi superinė vieta
kuriom dienom vyksta sportai? as jau kepuraite isigijau  laukiu kada galesiu ateit..
Mazius_
2006 04 07, 09:32
QUOTE(Dasha @ 2006 04 07, 09:34) kuriom dienom vyksta sportai? as jau kepuraite isigijau  laukiu kada galesiu ateit..  I-dienis - 10.00val. II-dienis - 10.00val. III-dienis - berods nuo 16.00val. (o gal ir maišau) IV-dienis - 10.00val.
nu va mamukai, ishsipirkau abonenta, tai pirmadieni kai pamatysit nepazistama pilvuka - priimkit ir nepykit  ir sliuriukes nusipirkai ir kiepka viska turiu. o ten pries baseina reik nusipraust ar ne?
Gerbera
2006 04 10, 19:54
sveikutes.o kas zada nuo geguzes pradet eit, a? rytais noreciau. o tai ten pvz abonenta nusiperki uz 120lt ir eini kiek nori kartu i savaite?
QUOTE(Dasha @ 2006 04 07, 14:30) nu va mamukai, ishsipirkau abonenta, tai pirmadieni kai pamatysit nepazistama pilvuka - priimkit ir nepykit  ir sliuriukes nusipirkai ir kiepka viska turiu. o ten pries baseina reik nusipraust ar ne?  reikia dušuose QUOTE(Gerbera @ 2006 04 10, 19:54) sveikutes.o kas zada nuo geguzes pradet eit, a? rytais noreciau. o tai ten pvz abonenta nusiperki uz 120lt ir eini kiek nori kartu i savaite? kai aš pirkau abonementą(vasarą, tai pigesnis buvo), tai viso 10 kartų buvo jis... gal dabar pasiekitė?  o nieko tau nesakė, kai klausinėjaisi?
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 10, 19:54) sveikutes.o kas zada nuo geguzes pradet eit, a? rytais noreciau. o tai ten pvz abonenta nusiperki uz 120lt ir eini kiek nori kartu i savaite? QUOTE(Isila @ 2006 04 10, 20:13) reikia dušuose kai aš pirkau abonementą(vasarą, tai pigesnis buvo), tai viso 10 kartų buvo jis... gal dabar pasiekitė?  o nieko tau nesakė, kai klausinėjaisi? yra 3 rytiniai uzsiemimai nuo 10 val : pirmadieni, antradieni ir ketvirtadieni. eik kad ir i visus  dabar kainuoja 120 lt plius 10 lt uzstatas uz kortele. i psio. as jauciu geguze irgi eisiu. labai jau smagu
QUOTE(Mazius_ @ 2006 04 07, 10:32) I-dienis - 10.00val. II-dienis - 10.00val. III-dienis - berods nuo 16.00val. (o gal ir maišau) IV-dienis - 10.00val. III nuo 18.00 val. QUOTE(Dasha @ 2006 04 07, 15:30) nu va mamukai, ishsipirkau abonenta, tai pirmadieni kai pamatysit nepazistama pilvuka - priimkit ir nepykit  ir sliuriukes nusipirkai ir kiepka viska turiu. o ten pries baseina reik nusipraust ar ne?  Oi daug ten nepažįstamų pilvukų. Pykti nėra už ką - visada prašom  QUOTE(Gerbera @ 2006 04 10, 20:54) sveikutes.o kas zada nuo geguzes pradet eit, a? rytais noreciau. o tai ten pvz abonenta nusiperki uz 120lt ir eini kiek nori kartu i savaite? Abonentas 10-čiai kartų, reikia išnaudoti per 3 mėnesius. Sėkmės sportuose
saldukas
2006 04 21, 11:52
Sveikutės. Aš taip pat palnuoju pasižvalgyti po "Liniją". Buvau "Mažylyje", man ten patiko, tik kad eilės labai jau didelės. Kadangi man kolkas tinka tik popietinės valandos, o jos populiariausios Norėčiau paklausti besilankančių "Linijoj" trečiadieniais 18 val. Ar kainos tos pačios kaip ir rytinėm valandom kitom dienom??? t.y. 120 lt/10 kartų, ar brangiau??? Labai dėkinga už info iš anksto
QUOTE(saldukas @ 2006 04 21, 12:52) Sveikutės. Aš taip pat palnuoju pasižvalgyti po "Liniją". Buvau "Mažylyje", man ten patiko, tik kad eilės labai jau didelės. Kadangi man kolkas tinka tik popietinės valandos, o jos populiariausios Norėčiau paklausti besilankančių "Linijoj" trečiadieniais 18 val. Ar kainos tos pačios kaip ir rytinėm valandom kitom dienom??? t.y. 120 lt/10 kartų, ar brangiau??? Labai dėkinga už info iš anksto  Deja, brangiau...
Gerbera
2006 04 26, 19:06
o tai nuo geguzes niekas nezada pradet lankt
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 26, 19:06) o tai nuo geguzes niekas nezada pradet lankt tai geguze mes vis dar lankysim
septyniuke
2006 05 06, 15:12
QUOTE(Gerbera @ 2006 04 26, 20:06) o tai nuo geguzes niekas nezada pradet lankt Aš jau antradienį žadu varyti  tik dar nežinau kokiu laiku, tai dar paskaitynėsiu kokiu laiku vyksta, nors man jokio skirtumo nėra, nes jau dekretinėse
zuikiausia
2007 04 23, 13:49
QUOTE(hanza @ 2005 03 17, 08:29) Sveikutes, gal galetumete man pasakyti Linijos adresa ir telefona? Ar patogu ten nuvaziuoti nuo KMUK? Labai aciu!  Nuo kliniku vaziuoja 9 troleibusas  As ir ruosiuos eit i linija sportuoti..ir vazinet kogero dazniausiai nuo kliniku tex  Cia ju el. svetaine : http://www.linijasportas.lt/portal/a11_nescioms_pogimdym.htm
keliu tema i virsu,labai jau uzsimete jinai  as galvoju i linija eiti i baseina,tik laukiu,kada pykinimas praeis,nes skrisciau is to baseino ar daug supermamu ten lankosi?  internete raso,kad pirmadieni ir ketvirtadieni nuo 10 val,o treciadieni nuo 18.15 uzsiemimai vandenyje.gaila,kad vakarais tik karta per savaite
DiosMio
2008 04 02, 10:27
Gaila kad ner kur padet trimecio vaiko, kol  vyksta
QUOTE(DiosMio @ 2008 04 02, 10:27) Gaila kad ner kur padet trimecio vaiko, kol  vyksta  o ten nera jokio vaiku zaidimo kambario vaikuciams? nuo 3 metu daug kur priima,bet va mazesniu tai nenori
as ten taskausi  man tai labai patinka ir gelbeja nuo nugaros skausmu ir kruvio siek tiek yra, o ne pasiplaukiojimas vandeny
vilmuxxx
2008 04 14, 17:36
sveikutes mes su maziuku sportuojam linijoj aqua  einam ir i manksteles ir dar + kelis kartus per savaitele pasiplaukioti, labai mudviem vandenelis patinka o jei rimtai tai man ten tinka ir patinka treniruotes, kruvio pakanka, tikrai nesalta (normalus plaukimo baseinas 28 laipsniai) jei butu siltesnis butu per silta, nemalonu pajudejus. treneriai irgi
dexnyte
2008 04 20, 16:22
 lbuka as irgi ten lankausi tik va kad galiu tik vakarais tai einu i aqua ir i sale gaunasi tik 2 kartai intensyvesnio sporto plius siaip su vyriuku nueinam papluduriuoti.
sigule*
2008 04 22, 15:07
sveikos mamytes  , as taip pat sportuoju Linijoj. tik einu ne i nesciuju uzsiemimus - niekaip nenutaikau laiko  einu siaip lengvai su treniruokliais pasportuoti pora kartu savaiteje, bei savaitgaliais i aqua ( bendra ). kas einate i nesciuju manksta - ka ten darot, ar pakankamai kruvio?
na va, vėl esu  , bet į Liniją neisiu. Kol nėštumas buvo mažas, man ten labai tiko, bet su didesniu pilvu buvo per sunku. Mažių vežiau Mažyly į masažus, tai mačiau tenykčius užsiėmimus. Labiau patiko. Ar Linijoj vis dar šaltas vanduo? Užsiėmimai intensyvūs?
adiavvv
2008 04 25, 09:51
as galvoju lankyti aqua nesciuju, bet tik kai i dekreta iseisu, tada busiu laisvesne  bet tikiuos nebus per didelis kruvis
Kai aš ėjau į liniją, pernai, tai vanduo būdavo šaltas, bet mes prašydavom šiltesnio ir mažiau chloruoto. kai kelis kartus pasakėm, tai trenere paprašė ir pasitaisė. o persirengimo kambaryje, labai šlapios grindys. viena kartą labai stipriai kritau, jau norėjau į skundų knygą rašyti, bet tik žodziu pasakaiu.
kai pirmojo laukiausi,tai syki buvau Linijoj.bet man vanduo ten per saltas  paskui ilgai slogavau.o grindys tai tikrai slidzios-tikra ciuzykla  bet turbut visur slidu. o Mazylio baseine ta muzika tai siaubas  ateini tipo pasportuoti,paskui atsipalaiduoti pusvalandi,bet kai uzleidzia muzika garsiai,tokia ne is letuju  syki prasiau,bet paskui ziuriu,kad vis tiek ten joms labai patinka tokios diskotekos tai dabar net nebezinau,kur eiti.reiks gal vel i Linija nueiti,gal vandenukas bus siltesnis
adiavvv
2008 05 20, 07:57
gal galit papasakot ka linijoje per nesciuju aqua veikiat??? kolkas as tik plaukioju baseine, bet kai id ekreta iseisiu planuoju i linija, tai idomu ka ten veikiat???
nerciuke
2008 05 22, 11:53
Pradejau lankyti aqua mankstas linijoj. Buvau jau du kartus. bet galiu pasakyt viena- mamytems kurios iki nestumo nesportavo ten bus tikrai per sunku.. vanduo tikrai per saltas, todel treneriai duoda didesni kruvi kad nesusalt. Bet man labai nepatinka  tas, kad pagrinde dirbama su rankom, o juk nestumo metu svarbiausia dubuo, liemuo, kojos. Ir dar toks pastebejimas, atrodo kad treneriai ant kranto nesupranta kad pas mus pilvai yra, kad kai kuriuos pratimai mums nelabai tinka ir pan, ir isvis kad skirias pratimai kai jis daro krante ir kai mes darom vandeny. Tai va. Bet kadangi man iki Linijos 10min pesciom, tai jauciu ir toliau ten lankysiuos. Tik galvoju issipirkt abonenta ir vaiksciot savarankiskai i baseina, kartais uzsukant i nesciuju aqua
QUOTE(nerciuke @ 2008 05 22, 12:53) Pradejau lankyti aqua mankstas linijoj. Buvau jau du kartus. bet galiu pasakyt viena- mamytems kurios iki nestumo nesportavo ten bus tikrai per sunku.. vanduo tikrai per saltas, todel treneriai duoda didesni kruvi kad nesusalt. nu tu kalbek uz save as nesportuojanti buvau ir visai ten nedidelis kruvis, jei nori tik paplaukioti tai ir eini plaukioti, o jei nori mankstos tai ir eini i sporta del vandens tai manau baseine ir negali buti kaip jakuzi
gintech
2008 06 20, 10:03
Sveikos mamytes, Gal kas zinot ar pirmdieni Linijij vyks ryte baseine uzsiemimas?
|
|