QUOTE(Isila @ 2005 07 01, 20:40) labutis nuo pirmadienio eisiu ir aš į Liniją, tai susitiksime, kas sportuojate  reik tik maudymuką man įsigytti  eisiu ryt ieškoti kokio. oi kiek dar dalykų reikia įsigyti  ir tapkių tokių guminių.. o kepurėlės ten reik  Išila, kepurę gerai būtų, kad turėtum... šiaip dauguma būna be kepurių, bet kartais trenerė pareikalauja, kad užsidėtume  aš ją tik nešiojuosi, ant galvos dar nebuvau užsidėjusi susimatysim  būsiu geltonu atskiru maudomu rudaplaukė
QUOTE(Pukė @ 2005 07 02, 22:12) Išila, kepurę gerai būtų, kad turėtum... šiaip dauguma būna be kepurių, bet kartais trenerė pareikalauja, kad užsidėtume  aš ją tik nešiojuosi, ant galvos dar nebuvau užsidėjusi susimatysim  būsiu geltonu atskiru maudomu rudaplaukė  o aš net neturiu tos kepurės  gal maximoj kokią gausiu  vakar pirkau tapkes į baseiną už tris lt  jau susikroviau kruprinę, pasiruošiau. labai laukiu rytojaus aš rudaplaukė ištisu oranžiniu maudymuku. susimatysim Puke
Sveikutės. Noriu prisijungti prie sportuojančių Linijoj nėštukių. Bet man tinkamas laikas tik po 17 val. vakarais. Kiek suprantu, Aqua nėščiosioms būna trečiadieniais nuo 18 val. Ar užtenka to 1 karto per savaitę? Tiesa, o kiek kainuoja 10 kartų abonimentas į vandens zoną vasarai? Labai jau seniai bebuvau "Linijoj", pasiilgau...
QUOTE(AGI @ 2005 07 04, 10:44) Sveikutės. Noriu prisijungti prie sportuojančių Linijoj nėštukių. Bet man tinkamas laikas tik po 17 val. vakarais. Kiek suprantu, Aqua nėščiosioms būna trečiadieniais nuo 18 val. Ar užtenka to 1 karto per savaitę? Tiesa, o kiek kainuoja 10 kartų abonimentas į vandens zoną vasarai? Labai jau seniai bebuvau "Linijoj", pasiilgau... Kainuoja dešimt kartų - 83 lt plius 10 lt reik palikt kaip užstatą už kortelę  vienkartinis apsilankymas kainuoja 13lt.
Ačiū, Puke, būtinai ateisiu. Tik įdomu, kaip šį trečiadienį bus su tais užsiėmimais? Gal kas žino, ar per šias šventes klubas veiks?
QUOTE(AGI @ 2005 07 04, 13:01) Ačiū, Puke, būtinai ateisiu. Tik įdomu, kaip šį trečiadienį bus su tais užsiėmimais? Gal kas žino, ar per šias šventes klubas veiks? Abejoju
kaip smagiai pasisportavau  eisiu dar man patiko, kad ryte. tas vakarinis man netinka, nes vyras jau namie, bus galima su juo kartu kažką veikti  o ryte aš vis tiek viena, tai labai malonu prasiblaškyti
Siracusa
2005 07 05, 22:20
QUOTE(AGI @ 2005 07 04, 12:01) Ačiū, Puke, būtinai ateisiu. Tik įdomu, kaip šį trečiadienį bus su tais užsiėmimais? Gal kas žino, ar per šias šventes klubas veiks?  skambinau i Linija snd, tai sake ryt bus nesciu aqua, nors ir nedarbo diena.. jei neisvaziuosiu kur i gamta pasimaudyt tai atvarysiu
Arbatėlė
2005 07 06, 08:41
Praziopsoju susitikima! Sestadieni isvaziuoju prie ezeriuko, kai grisiu butini pradesiu lankytis Linijoje! Iki pasimatymo!
Siracusa
2005 07 07, 10:10
as irgi vakar nenuejau, idomu gal kuri buvot, daug susirinko?
Sveikos LINIJOS  , na kaip jums siandieninis pasisportavimas Linijoj? as tai pirma karta maciau sia trenere. kazkaip man su ja per intensyvi treniruote. o kaip jums  pasirode???
QUOTE(Natyte @ 2005 07 14, 15:25) ačiū už palinkėjimus  būtinai atlėksiu, labai pasiilgsiu tų pasisportavimų man tai patiko treniruotė su ta nauja trenere. gal kiek intensyvesnė  bet vis tiek
Nijoliux
2005 08 10, 12:13
Sveikos, mergaites Noriu pasiulyti savo nesciosios abonenta "Linijoje". Dar liko neisnaudoti 5 kartai, bet jau taip ir nebenueisiu - gimdymas visai ant nosies, ir sveikateles nelabai yr Jei susidomejot, parasykit man i az, del kainos sutarsim.
Nijoliux
2005 08 13, 16:39
Nejaugi nieko nedomina?
Kauno  noriu pranešti naujieną, kad dar šią savaitę Linijoje abonentas 10 kartui kainuoja 83 lt, o nuo kitos jau bus 104 Šiandiena išsipirkau abonentą ir pradedu nuo kito pirmadienio mankštintis  taip, kad mergytės iki greito pasimatymo
Mazius_
2006 02 11, 14:26
sveikutės žiūriu ši tema jau tokia užmiršta, bet vis.. gal kas nors lankotės linijoj dabar? aš norėčiau eiti ir noriu info, kiek dabar kainuoja tas abonentas, ir kiek vienkartinis apsilankymas??? bei kuriom valandom ir dienom vyksta užsiėmimai??? labai laukiu atsakymų  gal su kuriom susitiktumėm
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 11, 14:26) sveikutės žiūriu ši tema jau tokia užmiršta, bet vis.. gal kas nors lankotės linijoj dabar? aš norėčiau eiti ir noriu info, kiek dabar kainuoja tas abonentas, ir kiek vienkartinis apsilankymas??? bei kuriom valandom ir dienom vyksta užsiėmimai??? labai laukiu atsakymų  gal su kuriom susitiktumėm  Mažiau aš tau palaikyčiau kompaniją, nes irgi planuoju eiti į Liniją
Na va skambinau į Liniją - sakė taip 10 kartų - 120 litų, kadangi man aktualu tai rytais užsiėmimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10.00.
Na nėštukės, kas jungiasi prie manęs?
Rasytee
2006 02 11, 22:14
kad as mokejau 110 lt lygtais....
Mazius_
2006 02 12, 10:52
QUOTE(Notė @ 2006 02 11, 16:30) Na va skambinau į Liniją - sakė taip 10 kartų - 120 litų, kadangi man aktualu tai rytais užsiėmimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10.00. Na nėštukės, kas jungiasi prie manęs? Notė aš prie tavęs jungiuos  smagu, kad jau bus kažkas pažįstamo. sakau gal tada šį antradienį ir einam 10.00 val? ar tau tinka? tiesa, tik aš pirmam kartui dar nepirksiu abonento, noriu pažiūrėti ar atlaikysiu tokį krūvį, kurį ten siūlo
siluetas
2006 02 12, 19:40
jau 120 Lt. Tai vėl pabrangino nuo vasario
Rasytee
2006 02 12, 22:40
ner ten labai jau didelio kruvio
Mazius_
2006 02 13, 10:03
 oi geras bairis su manim, vakar vyras sako: o tu įmaudomą įlysi? sako juk  didelis. šiandien užsidedu, tiksliau bandau dėtis - aišku, kad neįlendu  taip kad važiuoju į pirkti ir ryt susitksim.
siluetas
2006 02 13, 22:10
Tai ryt Linijoj nėštukių padaugės
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 11, 14:26) sveikutės žiūriu ši tema jau tokia užmiršta, bet vis.. gal kas nors lankotės linijoj dabar? aš norėčiau eiti ir noriu info, kiek dabar kainuoja tas abonentas, ir kiek vienkartinis apsilankymas??? bei kuriom valandom ir dienom vyksta užsiėmimai??? labai laukiu atsakymų  gal su kuriom susitiktumėm  Ar buvai šiandien atėjus pasitreniruoti? Aš jau antrą abonentą nusipirkau. Gana šaunios treniruotės ten. Beje, ir pati aplinka maloni. QUOTE(Notė @ 2006 02 11, 15:30) Na va skambinau į Liniją - sakė taip 10 kartų - 120 litų, kadangi man aktualu tai rytais užsiėmimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10.00. Na nėštukės, kas jungiasi prie manęs? Šiandien pirmą kartą Linijoj buvau ryte . Vakarais užsiėmimus veda kita trenerė, atrodo Natalija - ji malonesnė ir švelniau treniruotes veda. Bet šiandieninė treniruotė man labiau patiko dėl šiek tiek didesnio intensyvumo. QUOTE(Rasytee @ 2006 02 11, 22:14) kad as mokejau 110 lt lygtais.... Užmirštas reikalas  . Paklausa didėja, tai ir kainos kyla - rinkos dėsniai  (deja, ne mūsų naudai) QUOTE(lorikas @ 2006 02 12, 19:40) jau 120 Lt. Tai vėl pabrangino nuo vasario O gaila... Beje, o kam iš jūsų gimdymas irgi balandžio mėnesį. Nes šiandien dauguma mūsų buvo labai jau panašaus dydžio pilvais
Mazius_
2006 02 14, 15:17
QUOTE(LinaJusk @ 2006 02 14, 16:02) Ar buvai šiandien atėjus pasitreniruoti? Aš jau antrą abonentą nusipirkau. Gana šaunios treniruotės ten. Beje, ir pati aplinka maloni. Beje, o kam iš jūsų gimdymas irgi balandžio mėnesį. Nes šiandien dauguma mūsų buvo labai jau panašaus dydžio pilvais  labas, aš šiandien buvau, bet kaip nesusirašėm, tai ir nepažinom man irgi pirmas kartas linijoj, visai  patiko, bet grįžus namo į lovą. o dėl gimdymo, tai man irgi balandžio mėn turėtų būti lemiamas. šiaip tai data per vėlykas - 15-16d.  tai žiūrėsim kur švesim, gal ne namie
siluetas
2006 02 15, 19:22
Mano zuikis irgi turėtų pasirodyt apie Velykas  O Natalija - l.šauni trenerė (jinai veda vakarais) - kai nesilaukiau lankiau pas ją aqua. O nėštukėm Linijoj nebeliko specialių kainų - anksčiau būdavo šiek tiek pigiau, negu nenėštukėm. Dabar arba 120 - jei įeini iki 17 val., arba 170, jei bet kada  Kada vėl eisit sportuot?
Sveikutės ar būtinai Linijoje reikia turėti tas kepuraites? Aš jos neturiu ir net nežinau kur galima ją nusipirkti? Oi tikrai Maziau, ir man reiktų pasimatuoti savo maudimosi kostiumėlį, kaži ar įltilspiu
siluetas
2006 02 19, 00:03
Kepurių yra prekybos centruose pirkt (pvz. Maximoj) sporto prekių skyriuj, anksčiau ir Linijos klube būdavo - informacijoje.
Mazius_
2006 02 19, 19:54
QUOTE(lorikas @ 2006 02 15, 20:22) visą savaitę silpnokai jaučiausi, tai žiūrėsiu, jei viskas gerai - tada antradienį ateisiu. QUOTE(Notė @ 2006 02 18, 18:46) ar būtinai Linijoje reikia turėti tas kepuraites? Aš jos neturiu ir net nežinau kur galima ją nusipirkti? Oi tikrai Maziau, ir man reiktų pasimatuoti savo maudimosi kostiumėlį, kaži ar įltilspiu  kepurėlių yra ir Linijoj, tik kaina didelė, geriau jau bet kuriam prekybos centre (didesniame) paieškok. kai buvau ryte, tai pageidavo, kad būtumėm su kepurėm. nusipirkau sportinį atskirą maudomą, galvoju reikia tokio, kad po visko galėčiau dėvėti, nes šiaip mano krūtinė prieš viską buvo tikrai maža (neaišku kaip po visko bus)
Na va- įsigijau kepuraitę ir šįryt pramiegojau 10.00 val. treniruotę  Tai teks eiti ryt vakare...
Rasytee
2006 02 28, 19:46
as ir siandien pramiegojau...tai nuejau diena siaip paplaukiot
O gal ryt vakare nori? O kaip ten - galima bet kada nueiti ir siaip pasiplaukioti?
siluetas
2006 03 01, 23:07
Galima bet kada sporto klubo darbo metu  pasiplaukioti, o treniruotės vyksta nustatytu laiku. O mano šeimynėlė visa susirgo (aš irgi), tai negaliu eiti pasportuoti ir neaišku, kada galėsiu. Tai va...
Rasytee
2006 03 08, 20:36
as negaliu taip anksti atsikelt  einu 3adeini vakare
Mazius_
2006 03 08, 21:13
aš lankausi tik 2dieniais, nors labai smagu, bet du kartus būtų per daug, juo labiau kad 4dieniais 12.00 II ligoninėj lankau paskaitėles, tai ir alkanai skubėt tektų  man  ir vieno karto, tai rytoj nebūsiu
siluetas
2006 03 08, 21:34
aš dar nepasveikau, tai negaliu eit  o nooooooriu labai
Na ką, tikiuosi nebūsiu viena  ir treniruotė įvyks Tai su Mažium pasimatysim antradienį, o lorikui linkiu kuo greičiau pasveikti
Mazius_
2006 03 10, 15:14
pasimatysim tai taip, bet kad  kuri kuri esam, taip ir nesusikalbam, pvz., jei ką tai mano atskiras maudomas, toks sportinis, mėlynas su kažkokiom geltonom juostelėm, ir šviesiai pilka kepurytė  užsmaukta, kad plaukai nebyrėtų į baseiną
Burbuliuks
2006 03 10, 17:19
Sveikos mergaitės o daug yra vaikščiojančių vakarais? aš va nuo kito trečiadienio planuoju jau eiti... šiaip toiks klausimukas, o ten oro temperatūra kokia? nebūna per šalta?
Raganiute
2006 03 10, 18:42
Sveikutės,  ... aš čia įkišau nosį, nors jau nebe  esu. Bet lankiau linijoj "pilvotųjų" baseiniuka, labai mieli prisiminimai. (nors ne visada sugebėdavau atsikelt, parpdavau paromis kartais  ) Dabar nėštumą prisimenu kaip tobuliausias savo gyvenimo dieneles O linijoj su leliuku keliaujam į mamyčių po gimdymo mankštą, negaliu namie sėdėt laikykitės ir džiaukitės
Rasandra
2006 03 19, 13:14
QUOTE(Burbuliuks @ 2006 03 10, 17:19) Sveikos mergaitės o daug yra vaikščiojančių vakarais? aš va nuo kito trečiadienio planuoju jau eiti... šiaip toiks klausimukas, o ten oro temperatūra kokia? nebūna per šalta?  Labux Aš einu vakarais, neištaikau į rytines  maudynes. Einu trečiadieniais ir savaitgaliais i paprastą aqua. Darau pratimus kiek noriu ir kas patinka. Kartais man būna šalta, ištikrųjų tai 40-45 min. treniruotė vandenyje yra ilgoka kai temp. 27. Aš tada išlipu anksčiau. Bet dažniausiai tai išbūnu iki galo.
Burbuliuks
2006 03 19, 15:10
QUOTE(Rasandra @ 2006 03 19, 13:14) Labux Aš einu vakarais, neištaikau į rytines  maudynes. Einu trečiadieniais ir savaitgaliais i paprastą aqua. Darau pratimus kiek noriu ir kas patinka. Kartais man būna šalta, ištikrųjų tai 40-45 min. treniruotė vandenyje yra ilgoka kai temp. 27. Aš tada išlipu anksčiau. Bet dažniausiai tai išbūnu iki galo. o ar būsiu ateinantį trečiadienį? aš jaučiu išsiruošiu jau šį kartą, tik jei kas iš pažystamų būtų iš viso liuks būtų
sveikutes, mes irgi ruosiames eiti i Linija  tai kiek dabar kainuoja 120 ar 83+10?  nelabai suprantu..
o kur ta linija kaune? nes as taip pat kauniete?
Egloshke
2006 03 27, 10:18
QUOTE(Dasha @ 2006 03 25, 20:24) sveikutes, mes irgi ruosiames eiti i Linija  tai kiek dabar kainuoja 120 ar 83+10?  nelabai suprantu.. Dieninis abonentas, vandens zona darbo dienomis 120 Lt + 10 Lt Papildyta:QUOTE(Pacific @ 2006 03 26, 18:50) o kur ta linija kaune? nes as taip pat kauniete? Taikos pr., nedavažiavus Telekomo nuo Savanorių pr., Baranausko sustojimas.
Rasandra
2006 03 29, 07:09
QUOTE(Burbuliuks @ 2006 03 19, 15:10) o ar būsiu ateinantį trečiadienį? aš jaučiu išsiruošiu jau šį kartą, tik jei kas iš pažystamų būtų iš viso liuks būtų  Aš pasuoju. Sloga gavau. Manęs nebus. Gero pasimankštinimo
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 14, 15:17) o dėl gimdymo, tai man irgi balandžio mėn turėtų būti lemiamas. šiaip tai data per vėlykas - 15-16d.  tai žiūrėsim kur švesim, gal ne namie  Tada, spėju, mes vakar kalbėjomės. Mano maudomas bendras sportinis Speedo juodas su keliom baltom juostelėm + tamsiai mėlyna kepurėlė. Tik aš Sm seniai besilankiau, tai ir prasižioplinau su info QUOTE(lorikas @ 2006 02 15, 19:22) Mano zuikis irgi turėtų pasirodyt apie Velykas  O tavo atpažinimo priemonės? QUOTE(Notė @ 2006 02 28, 16:28) Na va- įsigijau kepuraitę ir šįryt pramiegojau 10.00 val. treniruotę  Tai teks eiti ryt vakare... QUOTE(Rasytee @ 2006 02 28, 19:46) as ir siandien pramiegojau...tai nuejau diena siaip paplaukiot Nu, miegalės jūs  . Nors ir aš dažniausiai ateinu paskutinę minutę, nes gyvenu netoli, tai niekur ir neskubu, o po to - jau tekina  QUOTE(Notė @ 2006 03 09, 08:52) Na ką, tikiuosi nebūsiu viena  ir treniruotė įvyks Jo, jau paskutiniu metu tai net inventoriaus pritrūksta, kiek ten mūsų yra Nu gal dar kas perskaitys iki gimdymo - tai mielai prisijungčiau prie bendrų pasiplepėjimų burbuliatoriuj
|
|