Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportuojančios " Linijoj"
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3
Pukė
QUOTE(Isila @ 2005 07 01, 20:40)
labutis 4u.gif
nuo pirmadienio eisiu ir aš į Liniją, tai susitiksime, kas sportuojate biggrin.gif  reik tik maudymuką man įsigytti wub.gif eisiu ryt ieškoti kokio. oi kiek dar dalykų reikia įsigyti doh.gif  ir tapkių tokių guminių.. o kepurėlės ten reik blink.gif  g.gif
*

Išila, kepurę gerai būtų, kad turėtum... šiaip dauguma būna be kepurių, bet kartais trenerė pareikalauja, kad užsidėtume smile.gif aš ją tik nešiojuosi, ant galvos dar nebuvau užsidėjusi biggrin.gif
susimatysim smile.gif būsiu geltonu atskiru maudomu rudaplaukė smile.gif
Isila
QUOTE(Pukė @ 2005 07 02, 22:12)
Išila, kepurę gerai būtų, kad turėtum... šiaip dauguma būna be kepurių, bet kartais trenerė pareikalauja, kad užsidėtume  smile.gif aš ją tik nešiojuosi, ant galvos dar nebuvau užsidėjusi  biggrin.gif
susimatysim  smile.gif  būsiu geltonu atskiru maudomu rudaplaukė  smile.gif
*

o aš net neturiu tos kepurės blink.gif gal maximoj kokią gausiu tongue.gif vakar pirkau tapkes į baseiną už tris lt biggrin.gif jau susikroviau kruprinę, pasiruošiau. labai laukiu rytojaus biggrin.gif
aš rudaplaukė ištisu oranžiniu maudymuku. susimatysim Puke 4u.gif
AGI
Sveikutės. Noriu prisijungti prie sportuojančių Linijoj nėštukių. Bet man tinkamas laikas tik po 17 val. vakarais. Kiek suprantu, Aqua nėščiosioms būna trečiadieniais nuo 18 val. Ar užtenka to 1 karto per savaitę?
Tiesa, o kiek kainuoja 10 kartų abonimentas į vandens zoną vasarai? Labai jau seniai bebuvau "Linijoj", pasiilgau...
Pukė
QUOTE(AGI @ 2005 07 04, 10:44)
Sveikutės. Noriu prisijungti prie sportuojančių Linijoj nėštukių. Bet man tinkamas laikas tik po 17 val. vakarais. Kiek suprantu, Aqua nėščiosioms būna trečiadieniais nuo 18 val. Ar užtenka to 1 karto per savaitę?
Tiesa, o kiek kainuoja 10 kartų abonimentas į vandens zoną vasarai? Labai jau seniai bebuvau "Linijoj", pasiilgau...
*

Kainuoja dešimt kartų - 83 lt plius 10 lt reik palikt kaip užstatą už kortelę smile.gif vienkartinis apsilankymas kainuoja 13lt. ax.gif
AGI
Ačiū, Puke, būtinai ateisiu. Tik įdomu, kaip šį trečiadienį bus su tais užsiėmimais? Gal kas žino, ar per šias šventes klubas veiks?
Pukė
QUOTE(AGI @ 2005 07 04, 13:01)
Ačiū, Puke, būtinai ateisiu. Tik įdomu, kaip šį trečiadienį bus su tais užsiėmimais? Gal kas žino, ar per šias šventes klubas veiks?
*

Abejoju g.gif
Isila
kaip smagiai pasisportavau clap.gif clap.gif eisiu dar thumbup.gif
man patiko, kad ryte. tas vakarinis man netinka, nes vyras jau namie, bus galima su juo kartu kažką veikti wub.gif o ryte aš vis tiek viena, tai labai malonu prasiblaškyti biggrin.gif
Siracusa
QUOTE(AGI @ 2005 07 04, 12:01)
*

thumbup.gif skambinau i Linija snd, tai sake ryt bus nesciu aqua, nors ir nedarbo diena.. jei neisvaziuosiu kur i gamta pasimaudyt tai atvarysiu biggrin.gif
Arbatėlė
Praziopsoju susitikima!
Sestadieni isvaziuoju prie ezeriuko, kai grisiu butini pradesiu lankytis Linijoje! Iki pasimatymo!
Siracusa
as irgi vakar nenuejau, idomu gal kuri buvot, daug susirinko? blink.gif
Amulet
Sveikos LINIJOS nestuke.gif ,
na kaip jums siandieninis pasisportavimas Linijoj? as tai pirma karta maciau sia trenere. kazkaip man su ja per intensyvi treniruote. o kaip jums nestuke.gif pasirode??? tongue.gif

Amulet
Isila, geru tau atostogu. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kai pailsesi, nepamirsk pas mus i Linija atbegti tongue.gif
Isila
QUOTE(Natyte @ 2005 07 14, 15:25)
Isila, geru tau atostogu.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
kai pailsesi, nepamirsk pas mus i Linija atbegti  tongue.gif
*

ačiū už palinkėjimus thumbup.gif būtinai atlėksiu, labai pasiilgsiu tų pasisportavimų tongue.gif
man tai patiko treniruotė su ta nauja trenere. gal kiek intensyvesnė biggrin.gif bet vis tiek thumbup.gif
Nijoliux
Sveikos, mergaites 4u.gif

Noriu pasiulyti savo nesciosios abonenta "Linijoje". Dar liko neisnaudoti 5 kartai, bet jau taip ir nebenueisiu - gimdymas visai ant nosies, ir sveikateles nelabai yr blush2.gif
Jei susidomejot, parasykit man i az, del kainos sutarsim.

Nijoliux
Nejaugi nieko nedomina? sad.gif
Nirete
Kauno nestuke.gif noriu pranešti naujieną, kad dar šią savaitę Linijoje abonentas 10 kartui kainuoja 83 lt, o nuo kitos jau bus 104 ax.gif

Šiandiena išsipirkau abonentą ir pradedu nuo kito pirmadienio mankštintis rolleyes.gif taip, kad mergytės iki greito pasimatymo mirksiukas.gif
Mazius_
sveikutės nestuke.gif
žiūriu ši tema jau tokia užmiršta, bet vis.. gal kas nors lankotės linijoj dabar? aš norėčiau eiti ir noriu info, kiek dabar kainuoja tas abonentas, ir kiek vienkartinis apsilankymas??? bei kuriom valandom ir dienom vyksta užsiėmimai???

labai laukiu atsakymų gossip.gif gal su kuriom susitiktumėm mirksiukas.gif
Kisė
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 11, 14:26)
sveikutės  nestuke.gif
žiūriu ši tema jau tokia užmiršta, bet vis.. gal kas nors lankotės linijoj dabar? aš norėčiau eiti ir noriu info, kiek dabar kainuoja tas abonentas, ir kiek vienkartinis apsilankymas??? bei kuriom valandom ir dienom vyksta užsiėmimai???

labai laukiu atsakymų  gossip.gif gal su kuriom susitiktumėm  mirksiukas.gif
*

Mažiau aš tau palaikyčiau kompaniją, nes irgi planuoju eiti į Liniją mirksiukas.gif
Kisė
Na va skambinau į Liniją - sakė taip 10 kartų - 120 litų, kadangi man aktualu tai rytais užsiėmimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10.00.

Na nėštukės, kas jungiasi prie manęs?
Rasytee
kad as mokejau 110 lt lygtais....
Mazius_
QUOTE(Notė @ 2006 02 11, 16:30)
Na va skambinau į Liniją - sakė taip 10 kartų - 120 litų, kadangi man aktualu tai rytais užsiėmimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10.00.

*

Notė aš prie tavęs jungiuos thumbup.gif smagu, kad jau bus kažkas pažįstamo. sakau gal tada šį antradienį ir einam 10.00 val? ar tau tinka?

tiesa, tik aš pirmam kartui dar nepirksiu abonento, noriu pažiūrėti ar atlaikysiu tokį krūvį, kurį ten siūlo tongue.gif
siluetas
jau 120 Lt. Tai vėl pabrangino nuo vasario
Rasytee
ner ten labai jau didelio kruvio
Mazius_
blush2.gif oi geras bairis su manim, vakar vyras sako: o tu įmaudomą įlysi? sako juk nestuke.gif didelis. šiandien užsidedu, tiksliau bandau dėtis - aišku, kad neįlendu blink.gif doh.gif taip kad važiuoju į pirkti ir ryt susitksim.
siluetas
Tai ryt Linijoj nėštukių padaugės smile.gif
Limour
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 11, 14:26)
sveikutės  nestuke.gif
labai laukiu atsakymų  gossip.gif gal su kuriom susitiktumėm  mirksiukas.gif
*

Ar buvai šiandien atėjus pasitreniruoti? Aš jau antrą abonentą nusipirkau. Gana šaunios treniruotės ten. Beje, ir pati aplinka maloni.
QUOTE(Notė @ 2006 02 11, 15:30)
*

Šiandien pirmą kartą Linijoj buvau ryte . Vakarais užsiėmimus veda kita trenerė, atrodo Natalija - ji malonesnė ir švelniau treniruotes veda. Bet šiandieninė treniruotė man labiau patiko dėl šiek tiek didesnio intensyvumo.
QUOTE(Rasytee @ 2006 02 11, 22:14)
kad as mokejau 110 lt  lygtais....
*

Užmirštas reikalas ax.gif. Paklausa didėja, tai ir kainos kyla - rinkos dėsniai hihihi.gif (deja, ne mūsų naudai)
QUOTE(lorikas @ 2006 02 12, 19:40)
jau 120 Lt. Tai vėl pabrangino nuo vasario
*

O gaila...

Beje, o kam iš jūsų gimdymas irgi balandžio mėnesį. Nes šiandien dauguma mūsų buvo labai jau panašaus dydžio pilvais nestuke.gif
Mazius_
QUOTE(LinaJusk @ 2006 02 14, 16:02)
Ar buvai šiandien atėjus pasitreniruoti? Aš jau antrą abonentą nusipirkau. Gana šaunios treniruotės ten. Beje, ir pati aplinka maloni.

Beje, o kam iš jūsų gimdymas irgi balandžio mėnesį. Nes šiandien dauguma mūsų buvo labai jau panašaus dydžio pilvais nestuke.gif
*

labas, aš šiandien buvau, bet kaip nesusirašėm, tai ir nepažinom doh.gif
man irgi pirmas kartas linijoj, visai thumbup.gif patiko, bet grįžus namo į lovą.

o dėl gimdymo, tai man irgi balandžio mėn turėtų būti lemiamas. šiaip tai data per vėlykas - 15-16d. smile.gif tai žiūrėsim kur švesim, gal ne namie mirksiukas.gif
siluetas
Mano zuikis irgi turėtų pasirodyt apie Velykas smile.gif
O Natalija - l.šauni trenerė (jinai veda vakarais) - kai nesilaukiau lankiau pas ją aqua. O nėštukėm Linijoj nebeliko specialių kainų - anksčiau būdavo šiek tiek pigiau, negu nenėštukėm. Dabar arba 120 - jei įeini iki 17 val., arba 170, jei bet kada smile.gif

Kada vėl eisit sportuot?
Kisė
Sveikutės nestuke.gif

ar būtinai Linijoje reikia turėti tas kepuraites? Aš jos neturiu ir net nežinau kur galima ją nusipirkti?

Oi tikrai Maziau, ir man reiktų pasimatuoti savo maudimosi kostiumėlį, kaži ar įltilspiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siluetas
Kepurių yra prekybos centruose pirkt (pvz. Maximoj) sporto prekių skyriuj, anksčiau ir Linijos klube būdavo - informacijoje.
Mazius_
QUOTE(lorikas @ 2006 02 15, 20:22)
Kada vėl eisit sportuot?
*

visą savaitę silpnokai jaučiausi, tai žiūrėsiu, jei viskas gerai - tada antradienį ateisiu.

QUOTE(Notė @ 2006 02 18, 18:46)
ar būtinai Linijoje reikia turėti tas kepuraites? Aš jos neturiu ir net nežinau kur galima ją nusipirkti?

Oi tikrai Maziau, ir man reiktų pasimatuoti savo maudimosi kostiumėlį, kaži ar įltilspiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

kepurėlių yra ir Linijoj, tik kaina didelė, geriau jau bet kuriam prekybos centre (didesniame) paieškok. kai buvau ryte, tai pageidavo, kad būtumėm su kepurėm.

nusipirkau sportinį atskirą maudomą, galvoju reikia tokio, kad po visko galėčiau dėvėti, nes šiaip mano krūtinė prieš viską buvo tikrai maža (neaišku kaip po visko bus) mirksiukas.gif tongue.gif

Kisė
Na va- įsigijau kepuraitę ir šįryt pramiegojau 10.00 val. treniruotę verysad.gif Tai teks eiti ryt vakare...
Rasytee
as ir siandien pramiegojau...tai nuejau diena siaip paplaukiot
Kisė
O gal ryt vakare nori? O kaip ten - galima bet kada nueiti ir siaip pasiplaukioti?
siluetas
Galima bet kada sporto klubo darbo metu smile.gif pasiplaukioti, o treniruotės vyksta nustatytu laiku.
O mano šeimynėlė visa susirgo (aš irgi), tai negaliu eiti pasportuoti ir neaišku, kada galėsiu. Tai va...
Kisė
NU ir fainumėlis toj Linijoj, nors atėjau jau po užsiėmimo nėštukėms, vis tiek buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ryt atlėksiu 10.00 - jau ir žadintuvą užsistačiau, kad nepramigčiau blush2.gif

Kas dar ryt eis mirksiukas.gif
Rasytee
as negaliu taip anksti atsikelt smile.gif
einu 3adeini vakare
Mazius_
aš lankausi tik 2dieniais, nors labai smagu, bet du kartus būtų per daug, juo labiau kad 4dieniais 12.00 II ligoninėj lankau paskaitėles, tai ir alkanai skubėt tektų mirksiukas.gif man thumbup.gif ir vieno karto, tai rytoj nebūsiu
siluetas
aš dar nepasveikau, tai negaliu eit verysad.gif o nooooooriu labai
Kisė
Na ką, tikiuosi nebūsiu viena nestuke.gif ir treniruotė įvyks rolleyes.gif

Tai su Mažium pasimatysim antradienį, o lorikui linkiu kuo greičiau pasveikti mirksiukas.gif
Mazius_
pasimatysim tai taip, bet kad nestuke.gif kuri kuri esam, taip ir nesusikalbam, pvz., jei ką tai mano atskiras maudomas, toks sportinis, mėlynas su kažkokiom geltonom juostelėm, ir šviesiai pilka kepurytė mirksiukas.gif užsmaukta, kad plaukai nebyrėtų į baseiną lotuliukas.gif
Burbuliuks
Sveikos mergaitės 4u.gif
o daug yra vaikščiojančių vakarais? aš va nuo kito trečiadienio planuoju jau eiti... šiaip toiks klausimukas, o ten oro temperatūra kokia? nebūna per šalta? ax.gif
Raganiute
Sveikutės, nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ...
aš čia įkišau nosį, nors jau nebe nestuke.gif esu.
Bet lankiau linijoj "pilvotųjų" baseiniuka, labai mieli prisiminimai. (nors ne visada sugebėdavau atsikelt, parpdavau paromis kartais tongue.gif )
Dabar nėštumą prisimenu kaip tobuliausias savo gyvenimo dieneles ax.gif
O linijoj su leliuku keliaujam į mamyčių po gimdymo mankštą, negaliu namie sėdėt biggrin.gif
laikykitės ir džiaukitės 4u.gif
Rasandra
QUOTE(Burbuliuks @ 2006 03 10, 17:19)
Sveikos mergaitės  4u.gif
o daug yra vaikščiojančių vakarais? aš va nuo kito trečiadienio planuoju jau eiti... šiaip toiks klausimukas, o ten oro temperatūra kokia? nebūna per šalta?  ax.gif
*

Labux
Aš einu vakarais, neištaikau į rytines nestuke.gif maudynes.
Einu trečiadieniais ir savaitgaliais i paprastą aqua. Darau pratimus kiek noriu ir kas patinka.

Kartais man būna šalta, ištikrųjų tai 40-45 min. treniruotė vandenyje yra ilgoka kai temp. 27. Aš tada išlipu anksčiau. Bet dažniausiai tai išbūnu iki galo.
Burbuliuks
QUOTE(Rasandra @ 2006 03 19, 13:14)
Labux
Aš einu vakarais, neištaikau į rytines  nestuke.gif maudynes.
Einu trečiadieniais ir savaitgaliais i paprastą aqua. Darau pratimus kiek noriu ir kas patinka.

Kartais man būna šalta, ištikrųjų tai 40-45 min. treniruotė vandenyje yra ilgoka kai temp. 27. Aš tada išlipu anksčiau. Bet dažniausiai tai išbūnu iki galo.
*

o ar būsiu ateinantį trečiadienį? aš jaučiu išsiruošiu jau šį kartą, tik jei kas iš pažystamų būtų iš viso liuks būtų thumbup.gif
Dasha
sveikutes, mes irgi ruosiames eiti i Linija biggrin.gif tai kiek dabar kainuoja 120 ar 83+10? g.gif nelabai suprantu..
V&A
o kur ta linija kaune?
nes as taip pat kauniete?
Egloshke
QUOTE(Dasha @ 2006 03 25, 20:24)
sveikutes, mes irgi ruosiames eiti i Linija  biggrin.gif  tai kiek dabar kainuoja 120 ar 83+10?  g.gif  nelabai suprantu..
*

Dieninis abonentas, vandens zona darbo dienomis 120 Lt + 10 Lt
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2006 03 26, 18:50)
o kur ta linija kaune?
nes as taip pat kauniete?
*

Taikos pr., nedavažiavus Telekomo nuo Savanorių pr., Baranausko sustojimas.
Rasandra
QUOTE(Burbuliuks @ 2006 03 19, 15:10)
o ar būsiu ateinantį trečiadienį? aš jaučiu išsiruošiu jau šį kartą, tik jei kas iš pažystamų būtų iš viso liuks būtų  thumbup.gif
*

Aš pasuoju. Sloga gavau. Manęs nebus. Gero pasimankštinimo 4u.gif
Limour
QUOTE(Mazius_ @ 2006 02 14, 15:17)
o dėl gimdymo, tai man irgi balandžio mėn turėtų būti lemiamas. šiaip tai data per vėlykas - 15-16d.  smile.gif tai žiūrėsim kur švesim, gal ne namie mirksiukas.gif
*

Tada, spėju, mes vakar kalbėjomės. Mano maudomas bendras sportinis Speedo juodas su keliom baltom juostelėm + tamsiai mėlyna kepurėlė. Tik aš Sm seniai besilankiau, tai ir prasižioplinau su info doh.gif
QUOTE(lorikas @ 2006 02 15, 19:22)
Mano zuikis irgi turėtų pasirodyt apie Velykas smile.gif
*

O tavo atpažinimo priemonės? lotuliukas.gif
QUOTE(Notė @ 2006 02 28, 16:28)
Na va- įsigijau kepuraitę ir šįryt pramiegojau 10.00 val. treniruotę  verysad.gif Tai teks eiti ryt vakare...
*

QUOTE(Rasytee @ 2006 02 28, 19:46)
as ir siandien pramiegojau...tai nuejau diena siaip paplaukiot
*

Nu, miegalės jūs blush-anim-cl.gif. Nors ir aš dažniausiai ateinu paskutinę minutę, nes gyvenu netoli, tai niekur ir neskubu, o po to - jau tekina biggrin.gif
QUOTE(Notė @ 2006 03 09, 08:52)
Na ką, tikiuosi nebūsiu viena  nestuke.gif ir treniruotė įvyks rolleyes.gif
*

Jo, jau paskutiniu metu tai net inventoriaus pritrūksta, kiek ten mūsų yra 4u.gif

Nu gal dar kas perskaitys iki gimdymo - tai mielai prisijungčiau prie bendrų pasiplepėjimų burbuliatoriuj ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.