Dar vaikelis mano tik planuose, tačiau vardu jau dabar domiuosi, kadangi mano manymu vardas daug reiškia
Kaip jums mielosios vardas Kornelija? Dar patinka Gabrielė ir Gabija, bet jų gana daugoka jau aplink
Sveikos
Dar vaikelis mano tik planuose, tačiau vardu jau dabar domiuosi, kadangi mano manymu vardas daug reiškia Kaip jums mielosios vardas Kornelija? Dar patinka Gabrielė ir Gabija, bet jų gana daugoka jau aplink QUOTE(atigruj Sveikos Dar vaikelis mano tik planuose, tačiau vardu jau dabar domiuosi, kadangi mano manymu vardas daug reiškia Kaip jums mielosios vardas Kornelija? Dar patinka Gabrielė ir Gabija, bet jų gana daugoka jau aplink O koks butu mazybinis Kornelijos varijantas?
man tai grazesnis Gabija
Mano sesers vardas Kornelija, tai iki siol jis man vienas grazesniu. Ir dabar besilaukdama mergytes labai sunkiai renku jai varda, nes jei ne sesuo tikrai deciau Kornelija. O mazybiniu ja vadindavom Kornyte arba Kurmiuku, jai labai patikdavo. O Gabiju ir Gabrieliu tikrai dabar labai padaugejo.
Mano mergučė nepripažįsta jokių mažybinių ar sutrumpintų formų. Jei kas darželyje taip daro, ji nereaguoja, o jei kreipiasi sutrumpinta ar mažybine forma įkyriai, ji perspėja: "Esu Kornelija". Beje, man šis vardas skamba gana solidžiai, todėl puikus bus ir paaugusiai, ir visai suaugusiai. Bet tai kiekvienos šeimos supratimo ir skonio reikalas.
Aš niekada nepeikčiau kitų vardų (Gabijos ar Gabrielės) vien todėl, kad man patinka kitas arba kad tuo vardu pavadinta mano dukra. Tiesiog ir kiti vardai gražūs, todėl tėveliai iš visų gražių turi išsirinkti patį gražiausią. O dėl populiarumo - ir Kornelijų dabar jau nemažai... QUOTE(Laisvė @ 2005 02 25, 15:44) Mano mergučė nepripažįsta jokių mažybinių ar sutrumpintų formų. Jei kas darželyje taip daro, ji nereaguoja, o jei kreipiasi sutrumpinta ar mažybine forma įkyriai, ji perspėja: "Esu Kornelija". Beje, man šis vardas skamba gana solidžiai, todėl puikus bus ir paaugusiai, ir visai suaugusiai. Bet tai kiekvienos šeimos supratimo ir skonio reikalas.
Man tai asmeniškai Kornelija negražiai ir grubiai skamba, per ilgas ir nepatogu kviesti. Įsivaizduok, kaip reikėtų ją kviesti iš toli:) taip ir rėki Kor-ne-li-jaaaa:D Aš tai pavadinčiau Emilija, man labai gražus vardas. Čia aišku skonio reikalas. Apskritai, raidė R varde man nepatinka.
o man kaip tik Kornelija skamba labai svelniai, kilmingai, isdidziai...ir labai moteriskai! na,grazus vardas ir tiek
Man graziau Kornelija, nei Gabija. Labai daug jau yra Gabiju. O mazybine Kornelija yra Nelyte, Nele.
Man grazus vardas Kornelija. Rimtas toks. Pazystu dvynukes: Kornelija ir Lukrecija
Gražus ir kolkas dar retas vardas, man tokie labai patinka
Man Kornelija graziau nei Gabija ar Gabriele tik todel, kad Kornelija - retesnis vardas nei pastarieji. Tai cia nuomone, kurios prasete, taciau as neduociau tokio vardo todel, kad pazistu berniuka Korneliju, ji vaikai vadina popKornu
Siaip neseniai vyras man ir pasiule si varduka:)Poto nakti praeita sapnavosi:)))Tikrai nuostabus vardelis:)
QUOTE(Chada @ 2005 02 27, 20:05) Man Kornelija graziau nei Gabija ar Gabriele tik todel, kad Kornelija - retesnis vardas nei pastarieji. Tai cia nuomone, kurios prasete, taciau as neduociau tokio vardo todel, kad pazistu berniuka Korneliju, ji vaikai vadina popKornu Beje klausdama apie tą vardą aš ir galvojau kokias pravardes jau uždėtų vaikai tokiam vardui
Vaikai - specifinė kategorija, sugebanti sugalvoti pravardę ar iškraipyti bet kokį, kad ir patį rečiausią ir gražiausią, vardą.
Kornelija - vienas graziausiu vardu
Ai nzn, vardas kaip vardas, man toks lyg su pretenzijom, savo vaikui neduociau, betgi skonis - toks dalykas... Ir mano vaiku vardai gal daug kam nepatinka, ypac maziuko
Neduociau todel, kad man asocijuojasi su karve. Ar tai knygutej kazkokioj vaikiskoj, ar tai filmuke kokiam buvo karve Kornelija, tik dabar neatgaminu, kur
Garantuotai vadins Korne
Siaip Kornelija nera retas vardas.
o as pazystu dvynukes-Kornelija ir Otilija, man sie vardai
o kodel butent mergytei vardus galvoji?o gal bus berniukas? QUOTE(tula @ 2005 03 01, 12:28) Na su berniuko vardu man kaip ir aišku būtų, bet va dėl mergytės tai sakau labai patikdavo Gabija bet jų jau laaaabai daug
Labai grazus vardas-Kornelija.Pati kazkada galvojau apie si varda,kai buvau
Labai grazus vardas Kornelija
nejuokaukit jus su tais kurmiais
o mes iki Kornelijos vardo "ejom" du menesius. Buvau sugalvojus varda kitoki, bet kai gime netiko prie vaiko. Ismokau beveik mintinai vardu zodyna, nu niekas nelipo. Paskui netyciom drauge dave knyga vardai pagal numerologija ar kazkaip panasiai vadinasi. Tai ten ta diena kai mano mazyle gime buvo irasytas vienas vienintelis vardas Kornelija ir to vardo zmogaus aprasymas, kuris man laabai laabai patiko. Tai pastveriau dokumentus ir priregistravau. Dabar mes ja vadinam Nele, Nelyte, pagal zodyna gali but trumpinys Korne, kas tiketina vaikai mokykloj taip ir vadins (vyresnele trumpina mano manymu baisiau Brige).
Siulyciau neuzsiciklinti ant vieno vardo, nes kai gims leliukas, pamatysi ja/ji ir tada vardas gali ateit savaime. Tik nepasiduok aplinkiniu spaudimui Ir neimk vardo is populiariausiu desimtuko, nes kai dabar pakviecia Emilijaaaaaa gatvej tai kokios 5 ir atsisuka Sekmes ir ispudingo pirmojo pasimatymo su QUOTE(Stiuardese @ 2005 03 03, 10:36) Siulyciau neuzsiciklinti ant vieno vardo, nes kai gims leliukas, pamatysi ja/ji ir tada vardas gali ateit savaime. Tik nepasiduok aplinkiniu spaudimui Ir neimk vardo is populiariausiu desimtuko, nes kai dabar pakviecia Emilijaaaaaa gatvej tai kokios 5 ir atsisuka Ačiū už rimtus ir pagrįstus patarimus Sekmes ir ispudingo pirmojo pasimatymo su
Kornelija - labai romantiškai skamba. Įsivaizduoju damą su 19 amžiaus rūbais, turtingą ir subtilią.
labai gerai pažystu viena mergina tokiu vardu,tai galiu pasakyti, niekada jos niekas Korne Nele ar kitaip nevadino. visada visiems ji Kornelija o mažybiniu jai sako Korneliuk
Sveikos, taip malonu kai tiek daug ir graziai apie si varda rasote.
Mano dukryte irgi Kornelija. Varda dave vyras ir labai tuo didziuojasi...ir myli beprotiskai...nu ir panasus kaip du vandens lasai O pats vardas - yra "kietas". Kiek teko korneliju sutikti - visos uz save pastovincios ir charakteringos Shiaip yra sakoma, kad kuo daugiau kietu raidziu varde (k, r, t...) tuo charakteringesnis zmogus buna. Deros dienos.
kai gimė antroji dukrytė, mano vyresnioji tiesiog su ašaromis ir pykčiais reikalavo, kad sesę pavadintume Kornelija- mat dabar tarp tokio amžiaus panelių populiaraus žurnalo "Magija" viena veikėjų yra Kornelija
Man vardas Kornelija labai gražus, pati būdama
Man grazus, bet pas mus l. daug ju yra. Kai klasej susirenka 3 Kornelijos, tai...
MAN IR LABAI GRAZUS, BET VYRO PUSESERE TOKIU VARDU TAI NEBEDAVEM SAVO LELIAI
O man KORNELIJA kazkodel siejasi su slavisku zodziu KOREN-SAKNIS ...
Del skonio nesigincijama--jei jauti,kad tau reikia KORNELIJOS,puiku Varda dazniausiai siejam su toki pat nesiojanciu pazistamu zmogumi.Jei zmogus geras,net ir is pradziu atrodes negrazus vardas "pagrazeja".As tiesiog nepazistu ne vienos KORNELIJOS... Beje,pritariu,kad kartais,kai vaikutis gimsta,paaiskeja,kad tas svajoniu vardas visai jam netinka...Bet kokiu atveju--problema issprendziama
Gabija labai grazus vardas!!!Kornelija man negrazus. Klausykit sirdeles
Kornelija geriau. Stilingiau kazkaip
QUOTE(atigruj Sveikos Dar vaikelis mano tik planuose, tačiau vardu jau dabar domiuosi, kadangi mano manymu vardas daug reiškia Kaip jums mielosios vardas Kornelija? Dar patinka Gabrielė ir Gabija, bet jų gana daugoka jau aplink Gabijos vardo tikrai nepatariu deti,nes italu kalboje sis zodis reiskia narvas.Isivaizduok,jei tavo dukra nuvaziuotu i Italija,jos paklausti koks vardas.Pasakytu Gabija-narvas,tai visi liktu nesuprasti.
Gabiju jau tiek daug! Ir kaip skambes ,kai ta mergaite uzaugs? Man moteriai Gabija negrazu, mergaitei tai kas kita...
Kornelija tikrai grazus verdas, ir ne toks daznas. O ir moteris su tokiu vardu tikrai stilinga bus. Mano viena destytoja buvo Kornelija, smetonine aristokrate, labai silta moteriske.
Is visu paminetu vardu isskirciau KORNELIJA,bet yra ir grazesniu
Nan Kornelija grazesnis uz Gabija.Nes kazkaip tu Gabiju dabar labai jau daug...
Iš tų trijų vardų Kornelija gražesnis. Ir per visą savo gyvenimą tik vieną Korneliją sutikau.Nedaug jų yra.
ir man Kornelija grazu. Galima trumpint "Koryte"
man tai Gabija
Man Kornelija, nes Gabyciu ir Gabrielyciu labai jau daug:) Ir siaip Kornelija is ilgu vardu man vienas graziausiu..
Keturskiemeniai vardai man beveik visi gražūs - tokie didingi. Dėl trumpinimo - jei vaikas nenorės, tai niekas ir netrumpins.
Mano klasiokė buvo Kornelija, jos vardą visi trumpindavo Korna. Tas trumpinys man negražus labai, kaip pop kornai.
Labai gražus vaardas Kornelija. Aš tik už tokį, jei reiktų rinktis tarp šių dviejų. Gabija labai jau įprastas.
Turiu mokinę Korneliją, nu nuostabi mergikė, tai vat už tai, kad geros asociacijos, balsuoju už Korneliją
|