Laba diena, kaip reikia atsisakyt tu zinuciu, kad nebesiustu del tos programos, nieko nesuprantu kur turiu ja perziureti, atsisiusti, ir kaip nutraukt ta tipo prenumerata?? Padekite
Mano beraščiams labai didelė dovana būtų ta programėlė
Šita lietuvių kalbos programėlė LKKS (Lietuvių kalbos kontrolinis sąvadas) yra skirta VII klasės ir vyresniems mokiniams.
Pati esu dirbus mokykloje, tad teko naudotis šia programa. QUOTE(Sniega1 @ 2007 12 06, 10:11) Sveiki Gavau sia programele pries kelis metus, lietuvių k. rašybai gerint Jei kam reikia rasykit parasysiu adresa kur as ja patalpinsiu rasykit i az iki noreciau ir as gauti ta lietuviu kalbos programele,pagal duota nuoroda neatsiuncia
O gal kas žinot kokių lietuviškų programėlių 2 metų vaikams,kur mokintų visokių žodžių?
Dėkui už programėlę, seniau ir pati turėjau. Tikrai naudinga
labuka,nu ir as uzsimaniau sios programeles,Parsisiunciau,bet esu labai gera kompiuteriste,tai nesugebu atidaryti jos....niu zodziu
Mes irgi norim tokios programeles
Is anksto dekoju
Ačiū viskas veikia
o as jau jos senai laukiu ir man niekas jos nesiuncia o kiek mamu norinciu laukia dar?
as ir noriu, prasau
jei galima ir as noriu. aciu.
Ir as noriu programeles
Gal galite ir man atsiusti:)Buciau labai dekinga
ir aš labai norėčiau programėlės
Noreciau gauti sia programele,jei ,dar kas ja dalina
jolanta_80@mail.ru Dekoju
Ir as noreciau sios programeles
ir as noriu tos programeles
aciukas
ir as labai noreciau sios programeles savo vaikuciams. Buciau labai dekinga skype birute.kubiliene1
labas vakaras
gal galit atsiusti programele? adresas regvi.l@gmail.com
Sveiki,
jei dar nenusibodo siuntineti labai prasytume ir mes diana.andrijauskiene@gmail.com
ir man
QUOTE(Sniega1 @ 2007 12 06, 10:11) Sveiki Gavau sia programele pries kelis metus, lietuvių k. rašybai gerint Jei kam reikia rasykit parasysiu adresa kur as ja patalpinsiu rasykit i az iki Gal galetumet ir man atsiusti
Sveiki,
Gal kas jau gavotę programėlę galite atsiųsti ir man laura@siurbliai.lt Labai dėkinga
Susidomejom ir mes sia programele, labai noretumem kad atsiustumet. Aciu
|