Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų mažyliai duoda bučkį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
little bear
mano mažiui jau 11 mėn, bet jokiu būdu neišmokinam duoti bučkį. o taip norėtųsi... blush2.gif kaip jūsų mažieji?
Miegaliuke S
QUOTE(little bear @ 2007 12 06, 12:37)
mano mažiui jau 11 mėn, bet jokiu būdu neišmokinam duoti bučkį. o taip norėtųsi... blush2.gif kaip jūsų mažieji?
*

Nea,dar neduoda mano amziuke,apkabina,prisiglaudzia ir wub.gif viskas
little bear
aš tai žinau berniuką, kuris, berods, nuo 8 mėn bučkius dalina. pabučiuoja ir meiliai apsikabina... ax.gif
gvineja
Maniškis 11 mėn. bučiuotis pradėjo: taip juokingai išsižioja ir dar liežuvėlį iškiša tongue.gif (nors mes taip ir nemokinom blush2.gif ) .Nepasakyčiau, kad noriai bučkius dalina, nebent mes su tėčiu savo pavyzdžiu išprovokuojam, arba jam užeina koks meilės priepolis wub.gif
mylimuke
Maniškė neduoda bučkio, o jei pabučiuoju pati, tai susiviepia ir nusisuka lotuliukas.gif
Užtat kartais pamyluoja ir prisiglaudžia wub.gif labai jau stipriai įsikimba į drabužius, o kartais ir įžnybia neblogai doh.gif
Nerytė
mes irgi neismokinam... patys ji buciuojam ir su vyru vaikui pavyzdi parodom biggrin.gif bet musiskis nelinkes buciuotis schmoll.gif pora kartu dave ir psio... irgi issiziojo ir liezuvi kiso lotuliukas.gif
Zuikis-Puikiss
Musu vaikialiui tai nuo 17 valados uzeina meiles valandos, lotuliukas.gif istisai begioja apkabina ir pabuciuoja ir vel bega cypdamas , dar labai megsta ikasti. doh.gif
sonvita
Mūsų 2.gif 9 mėn išmoko bučiuotis thumbup.gif Kažkaip greit išmoko, ale irgi išsižioja... ax.gif Bet va, su ladutėm tai sunkiau doh.gif Nuo 6 mėn mokinu, bet rezultatas tik dabar matos ir tai nepasakyčiau, kad geras... doh.gif Kiekvienam savas laikas ateina.... mirksiukas.gif
Isida
Mūsiškis bučkį duoti moka seniai, bet dalina nenoriai. Na nebent vaikams ir svetimoms tetoms (ypatingai blondinėms doh.gif lotuliukas.gif ). Jis toks pats kaip aš maža kad buvau. Nemėgau mylavimosi. rolleyes.gif Tai dabar suprantu, kaip mano mamai liūdna buvo. Neina nei priglaust, nei pabučiuot. Na nebent į kampą užspeitus. hihihi.gif
Nerytė
QUOTE(sonvita @ 2007 12 06, 15:26)
Mūsų 2.gif 9 mėn išmoko bučiuotis thumbup.gif Kažkaip greit išmoko, ale irgi išsižioja... ax.gif Bet va, su ladutėm tai sunkiau doh.gif Nuo 6 mėn mokinu, bet rezultatas tik dabar matos ir tai nepasakyčiau, kad geras... doh.gif Kiekvienam savas laikas ateina.... mirksiukas.gif
*

va kaip skirtingai. maniskis anksti ismoko ladutes ploti, ate, ate parodyti, niu niu niu, sokti, bet va bucinio nenori duoti biggrin.gif
Gabred
Mes irgi dažnai prašom bučkio smile.gif bet keistai mažius tik pažiūri į mus schmoll.gif bigsmile.gif O mes nelaukiam ir patys jį dažnai bučiuojam thumbup.gif Neseniai ir ate ate pradėjo rodyti ir katutėm smagiai ploja gana dažnai thumbup.gif
Eclair
Mes mokam bučiuotis tongue.gif , bet tik išsižiojus (matau kaip daugelis biggrin.gif )
Sakau duok bučiuką biggrin.gif išsižioja ir puola mane lotuliukas.gif
Miegaliuke S
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 12 08, 19:57)
Mes mokam bučiuotis  tongue.gif , bet tik išsižiojus (matau kaip daugelis  biggrin.gif )
Sakau duok bučiuką  biggrin.gif  išsižioja ir puola mane  lotuliukas.gif
*

kIAP wub.gif wub.gif KAI DUODA BUCKI
gabby27
mums dar 8 men nera, bet jau kaip moka su teveliu myliu myliu padaryti, man is pavydo raudonis musa. man taip nedaro.
tetis preina ir sako myliu myliu lenkiasi o vaikutis rankom kojom ji apsikabina.
o manvietoj buckiu ikast bando, bet vis tiek malonu
mylimuke
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 06, 16:49)
va kaip skirtingai. maniskis anksti ismoko ladutes ploti, ate, ate parodyti, niu niu niu, sokti, bet va bucinio nenori duoti  biggrin.gif
*

Maniškė irgi daro katutes, "saulė virė", nea- pasukioja galvą, ate ate daro, parodo, kokia didelė biggrin.gif
Miegaliuke S
QUOTE(gabby27 @ 2007 12 08, 20:36)
mums dar 8 men nera, bet jau kaip moka su teveliu myliu myliu padaryti, man is pavydo raudonis musa. man taip nedaro.
tetis preina ir sako myliu myliu lenkiasi o vaikutis rankom kojom ji apsikabina.
o manvietoj buckiu ikast bando, bet vis tiek malonu
*

thumbup.gif MAN VYRAS PAVYDI DUKRYTES DEMESIO,BAIGAI PAMIRSTI NET ZODI TETE ax.gif
snekute
mums 7men, bet dar neduoda
RaimeA
mano maziuke jau duoda bucki, taip graziai atkisa lupas ir buciuoja wub.gif
aurusha
mano berniukas tai gal kokiu 7menesiu pradejo buciukus dalint, irgi issizioja ir prisispaudzia taip meilei smile.gif nu man kazkaip liezuvio to nekisa, bet kai drauge ateina, tai prisikabina ir buciuoja ir vos ne laizo jai tuos zandus smile.gif nors va tecio tai niekada nemaciau, kad pabuciuotu, gal del to kad jis vis lenda ir pats buciuoja , kai vaikiukui nenuotaika g.gif
Putlutė
as tai dziaugiuosi,kad mano pumpurelis nelenda buciuoti(ypac visokiu ciotku ir dedziu schmoll.gif ),esu tokios nuomones,kad burnoj daugiau mikrobu nei š**noj(atsiprasau uz negrazu issireiskima) ir delto suaugusiems buciuoti vaika i veiduka,nesvarbu kuria vieta,rankutes yra draudziama.Specialiai vaiko nemokom buckius duoti.
Kai su sunuciu zaidziam-tetis jam pucia i pilva su burna ora ir taip kutena,tai jis dabar nelabai dar suprasdamas ka daro irgi mus visur kandzioja-i koja,zanda,ranka,pilva ir pan biggrin.gif
iloniux
QUOTE(Putlutė @ 2007 12 21, 17:01)
as tai dziaugiuosi,kad mano pumpurelis nelenda buciuoti(ypac visokiu ciotku ir dedziu  schmoll.gif ),esu tokios nuomones,kad burnoj daugiau mikrobu nei š**noj(atsiprasau uz negrazu issireiskima) ir delto suaugusiems buciuoti vaika i veiduka,nesvarbu kuria vieta,rankutes yra draudziama.Specialiai vaiko nemokom buckius duoti.
Kai su sunuciu zaidziam-tetis jam pucia i pilva su burna ora ir taip kutena,tai jis dabar nelabai dar suprasdamas ka daro irgi mus visur kandzioja-i koja,zanda,ranka,pilva ir pan biggrin.gif
*

Mano mazyte duoda bucki bet tik man o pas visokiu dedziu tetu ir t.t visai neina net i ta puse neziuri ji labai bijo svetimu zmoniu. O kad su manim mazyle buciuojasi nematau nieko blogo juk tik papteli ir viskas jokiu laizeku nebuna o jei ir paklius koks mikrobas nuo visko nenusaugosi visur tu mikrobu pilna jei laikysi kaip siltnami bus tik blogiau.
Putlutė
QUOTE(iloniux @ 2007 12 21, 23:09)
Mano mazyte duoda bucki bet tik man o pas visokiu dedziu tetu ir t.t  visai neina net i ta puse neziuri ji labai bijo svetimu zmoniu. O kad su manim mazyle buciuojasi nematau nieko blogo juk tik papteli ir viskas jokiu laizeku nebuna o jei ir paklius koks mikrobas nuo visko nenusaugosi visur tu mikrobu pilna jei laikysi kaip siltnami bus tik blogiau.
*

visiskai su jumis sutinku drinks_cheers.gif
pati vaiko i lupytes niekada nebuciuoju ir vyrui neleidziu-man tai nepriimtina schmoll.gif bet i zanduka ar kaktyte,galvyte pakstelim,ypac as megstu galvyte buciuoti wub.gif man ji atrodo kazkokia stebuklinga.... biggrin.gif
savo gimine labai myliu ir po truputi pradedu pamilti vyro,bet nemanau,kad buciavimasis parodo meile ax.gif
P.S.as pati nelabai megstu glebesciuotis,bucinetis,matyt taip esu aukleta,gal seip nedrasu,tai ir vaiko nepratinu,kaip viena cia forumiete rase,kad moko bucinuka duoti rolleyes.gif
munda
as tai ir nelabai megstu buciuotis ypac su svetimais i lupas, man priimtiniau i zanduka pakstelti ir apsikabinti, tai mes su dukryte ir darom ji prisiglaudzia prie manes tai as jai i zanduka, i kaktyte, i rankyte
Putlutė
QUOTE(munda @ 2007 12 22, 12:47)
as tai ir nelabai megstu buciuotis ypac su svetimais i lupas, man priimtiniau i zanduka pakstelti ir apsikabinti, tai mes su dukryte ir darom ji prisiglaudzia prie manes tai as jai i zanduka, i kaktyte, i rankyte
*

drinks_cheers.gif ploja.gif
little bear
QUOTE(Putlutė @ 2007 12 22, 12:44)
P.S.as pati nelabai megstu glebesciuotis,bucinetis,matyt taip esu aukleta,gal seip nedrasu,tai ir vaiko nepratinu,kaip viena cia forumiete rase,kad moko bucinuka duoti rolleyes.gif
*

aš tai mokinu ir nemanau, kad blogai mokinti vaiką reišti jausmus ax.gif o dėl bacilų, tai nuo visko neapsaugosi mirksiukas.gif
Putlutė
QUOTE(little bear @ 2007 12 22, 17:45)
aš tai mokinu ir nemanau, kad blogai mokinti vaiką reišti jausmus ax.gif o dėl bacilų, tai nuo visko neapsaugosi mirksiukas.gif
*

jus-mokinat,as-ne.cia yra jusu nuomone ir as ja gerbiu drinks_cheers.gif
a.aurute
a man miela, kai vaikutis savo mamyte pabuciuoja... wub.gif
tai mudu irgi po truputuka mokinames...bet kai pasakau duok pa ir priglaudziu lupytes mazasis issizioja doh.gif ir taip ne viena karta blush2.gif
little bear
QUOTE(Putlutė @ 2007 12 22, 19:16)
jus-mokinat,as-ne.cia yra jusu nuomone ir as ja gerbiu drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 22, 19:38)
a man miela, kai vaikutis savo mamyte pabuciuoja...  wub.gif
tai mudu irgi po truputuka mokinames...bet kai pasakau duok pa ir priglaudziu lupytes mazasis issizioja  doh.gif ir taip ne viena karta  blush2.gif
*

wub.gif kaip miela...
o maniškis tai nusisuka doh.gif o taip noris meilumo iš jo blush2.gif
rita0212
Sveikos mamytės. Pamačiau šitą temą ir negalėjau susilaikyti. Savo dukrytei,kai sakau "Duok bučkį", tai ji išsižioja ir įkniumba į mano žandą. Pas mus šeimoj nebuvo įprasta reikšti kažkokius jausmus (pvz. prieiti ir apkabinti, šiaip be progos pabučiuoti), todėl aš nenoriu kad taip būtų tarp manęs ir mano dukrytės. Tai mudvi viena kitą myluojam. Ar gali būt kas nuostabesnio, kai vaikiukas tave apkabina?
zuliaska
mano tai dukryte myliu myliu daro tai nuo 8men mazdaug, taip apsikabina abiem rankytem ir prisiglaudzia. o bucki tai nuo 9.5men pradejo duodi, nes anksciau nenoredavo duot. tai vat, bet siaip daug ir neprasineju nera ko vaikelio kankinti smile.gif
**Gin**
musu dukryte duoda bucki nuo 11men smile.gif
uoga83
maniskis jau senokai duoda.. ax.gif anxciau toki labai labai seileta, o dabar svelnu ir dar apkabina wub.gif
Mazhylja
manajai 10menesiuku buckiu kol kas nedalina,o taip norisi smile.gif bet uztat mokam glaustytis,apsikabina taip meiliai mirksiukas.gif
joviliukste
o manio mazyte labai meili, duoda bucki mamai, tetei, suniukui (zaisliniam) ir myliu myliu daro zaisliukus wub.gif rytais kai prabundam, tada isbuciuoja mane visa, pati lenda buciuotis ax.gif o svetimiem, taj pabuciuoja i rankyte ir papucia (nusisuncia buciuka ) thumbup.gif net kasininkem siuncia buckius, ir visiem kas ja meiliau uzkalbina ax.gif o kai pasakau laikas i lovyte, tada atisveikina zaisliukus, teveli, jei buna draugus ar gimines mirksiukas.gif visiem nusiuncia po oro bucki wub.gif
astoska
saviski ismokinom buciukus dalinti gal nuo 9 men. budavo ivairiu ir seiletu ir ne smile.gif kartais net ikasdavo biggrin.gif. Bet jis gudrutis kai mama papraso duot bucki tai ne tik sesei dalina ir noriai biggrin.gif
pukute m
Neduoda schmoll.gif nors kaip tik neprasau verysad.gif
Hoffnung
QUOTE(Mazhylja @ 2008 04 20, 20:22)
manajai 10menesiuku buckiu kol kas nedalina,o taip norisi  smile.gif bet uztat mokam glaustytis,apsikabina taip meiliai  mirksiukas.gif
*

Mes irgi wub.gif wub.gif wub.gif
kika217
mano dukra duoda bucki nuo 10 men. , pradzioje tik meskinus buciavo, bet po kurio laiko isprasem ir mes su teciu mirksiukas.gif bigsmile.gif
ugne23
o kaip jau mes sito laukiam wub.gif wub.gif wub.gif

dar ilgai teks laukt, uztat db patys vis PA duodam lotuliukas.gif
@adrij@
Mes butuko vos isprasom ax.gif , bet kai nutaria duoti tai tuo paciu ir ikanda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , reiskia - sia imkite jeigu taip norite biggrin.gif ,po to visa diena vaikstome su patinuse lupa doh.gif . O oro bucinuku siuncia kat ir 100 mirksiukas.gif
fainulkina
Mūsiškis nors ir mažiukas, bet bučiuotis žiauriai nori.. Jau apsikabina mane, prasižioja ir prisiglaudžia prie žanduko..tai taip miela.. 4u.gif
neringute22
maniskis labai megsta jau prisiglaudinet man prie veido savo nosyte ir burnyte, jau mokomes pa duoti wub.gif
alisa1
Manosios tai reikia kokį dešimt kart prašyti- duok pa,duok pa......Kartais bučkį duoda taip : išsižiojus palinksta man prie veido ir laukia ,kol ją pabučiuosiu...O kartais ,kai aš noriu ją pati pirma ją pabučiuot,tai tik žanduką atsuka.... mirksiukas.gif
braskelina
4u.gif ,mano panele duot pa ismoke tetis.O koks laimingas buvo kai isprase lotuliukas.gif .Dabar kai tik mazes paprasai,taip pati ir lenkias duot pa lotuliukas.gif .Taip miela lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šypsenėlė24
Maniškis moka, bet labai nesišvaisto bučkiais ax.gif
Rutka_mamka
Mums kita savaite bus 8 menesiukai, duoda "pa" tik mamai ir tai labai jau retai. Pastebejau, kad tada kai paimu nuo zaidimo kilimelio ant ranku, tai jau tada duoda "pa", kaip apdovanojima, jog isgelbejau. lotuliukas.gif Buciuojasi, aisku, issiziojus biggrin.gif
sinchro
musu mazyle jau duoda bucki!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bet tik teveliui ir mamytei kai paprasom tongue.gif o kai pati uzsinori tei pas ka tada buna tam ir duoda bucki!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif pastebejom kad mociutei duoda bucki ir paskui ima uz jos akiniu, jei neduoda akiniu ji vel buciuoja............. ax.gif matyt taip ji mokosi prasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
VI-VA-VI
mes pradejom duoti buski jau 10 menesi thumbup.gif
lotuliukas.gif grazei duoti buski ir miliu miliu padaryti
wub.gif
duodam buski ir sesutei ir broliukui ir zaisliukams.kai musasi,po to daro caca. bigsmile.gif
Louxor
Ir mes duodam dar po to caca padarom wub.gif
vaivaa
Musu maziukei 6 men tai duoda kartais bucki, bet dar nelabai pati supranta, o draugu mergaite 9 men tai dalina buckius visiems is eiles wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.