mano mažiui jau 11 mėn, bet jokiu būdu neišmokinam duoti bučkį. o taip norėtųsi...
aš tai žinau berniuką, kuris, berods, nuo 8 mėn bučkius dalina. pabučiuoja ir meiliai apsikabina...
Maniškis 11 mėn. bučiuotis pradėjo: taip juokingai išsižioja ir dar liežuvėlį iškiša
Maniškė neduoda bučkio, o jei pabučiuoju pati, tai susiviepia ir nusisuka
Užtat kartais pamyluoja ir prisiglaudžia
mes irgi neismokinam... patys ji buciuojam ir su vyru vaikui pavyzdi parodom
Musu vaikialiui tai nuo 17 valados uzeina meiles valandos,
Mūsų
Mūsiškis bučkį duoti moka seniai, bet dalina nenoriai. Na nebent vaikams ir svetimoms tetoms (ypatingai blondinėms
QUOTE(sonvita @ 2007 12 06, 15:26) Mūsų va kaip skirtingai. maniskis anksti ismoko ladutes ploti, ate, ate parodyti, niu niu niu, sokti, bet va bucinio nenori duoti
Mes irgi dažnai prašom bučkio
Mes mokam bučiuotis
Sakau duok bučiuką
mums dar 8 men nera, bet jau kaip moka su teveliu myliu myliu padaryti, man is pavydo raudonis musa. man taip nedaro.
tetis preina ir sako myliu myliu lenkiasi o vaikutis rankom kojom ji apsikabina. o manvietoj buckiu ikast bando, bet vis tiek malonu QUOTE(gabby27 @ 2007 12 08, 20:36) mums dar 8 men nera, bet jau kaip moka su teveliu myliu myliu padaryti, man is pavydo raudonis musa. man taip nedaro. tetis preina ir sako myliu myliu lenkiasi o vaikutis rankom kojom ji apsikabina. o manvietoj buckiu ikast bando, bet vis tiek malonu
mums 7men, bet dar neduoda
mano maziuke jau duoda bucki, taip graziai atkisa lupas ir buciuoja
mano berniukas tai gal kokiu 7menesiu pradejo buciukus dalint, irgi issizioja ir prisispaudzia taip meilei
as tai dziaugiuosi,kad mano pumpurelis nelenda buciuoti(ypac visokiu ciotku ir dedziu
Kai su sunuciu zaidziam-tetis jam pucia i pilva su burna ora ir taip kutena,tai jis dabar nelabai dar suprasdamas ka daro irgi mus visur kandzioja-i koja,zanda,ranka,pilva ir pan QUOTE(Putlutė @ 2007 12 21, 17:01) as tai dziaugiuosi,kad mano pumpurelis nelenda buciuoti(ypac visokiu ciotku ir dedziu Kai su sunuciu zaidziam-tetis jam pucia i pilva su burna ora ir taip kutena,tai jis dabar nelabai dar suprasdamas ka daro irgi mus visur kandzioja-i koja,zanda,ranka,pilva ir pan Mano mazyte duoda bucki bet tik man o pas visokiu dedziu tetu ir t.t visai neina net i ta puse neziuri ji labai bijo svetimu zmoniu. O kad su manim mazyle buciuojasi nematau nieko blogo juk tik papteli ir viskas jokiu laizeku nebuna o jei ir paklius koks mikrobas nuo visko nenusaugosi visur tu mikrobu pilna jei laikysi kaip siltnami bus tik blogiau. QUOTE(iloniux @ 2007 12 21, 23:09) Mano mazyte duoda bucki bet tik man o pas visokiu dedziu tetu ir t.t visai neina net i ta puse neziuri ji labai bijo svetimu zmoniu. O kad su manim mazyle buciuojasi nematau nieko blogo juk tik papteli ir viskas jokiu laizeku nebuna o jei ir paklius koks mikrobas nuo visko nenusaugosi visur tu mikrobu pilna jei laikysi kaip siltnami bus tik blogiau. visiskai su jumis sutinku pati vaiko i lupytes niekada nebuciuoju ir vyrui neleidziu-man tai nepriimtina savo gimine labai myliu ir po truputi pradedu pamilti vyro,bet nemanau,kad buciavimasis parodo meile P.S.as pati nelabai megstu glebesciuotis,bucinetis,matyt taip esu aukleta,gal seip nedrasu,tai ir vaiko nepratinu,kaip viena cia forumiete rase,kad moko bucinuka duoti
as tai ir nelabai megstu buciuotis ypac su svetimais i lupas, man priimtiniau i zanduka pakstelti ir apsikabinti, tai mes su dukryte ir darom ji prisiglaudzia prie manes tai as jai i zanduka, i kaktyte, i rankyte
QUOTE(Putlutė @ 2007 12 22, 12:44) P.S.as pati nelabai megstu glebesciuotis,bucinetis,matyt taip esu aukleta,gal seip nedrasu,tai ir vaiko nepratinu,kaip viena cia forumiete rase,kad moko bucinuka duoti aš tai mokinu ir nemanau, kad blogai mokinti vaiką reišti jausmus
a man miela, kai vaikutis savo mamyte pabuciuoja...
tai mudu irgi po truputuka mokinames...bet kai pasakau duok pa ir priglaudziu lupytes mazasis issizioja QUOTE(Putlutė @ 2007 12 22, 19:16) Papildyta: QUOTE(a.aurute @ 2007 12 22, 19:38) a man miela, kai vaikutis savo mamyte pabuciuoja... tai mudu irgi po truputuka mokinames...bet kai pasakau duok pa ir priglaudziu lupytes mazasis issizioja o maniškis tai nusisuka
Sveikos mamytės. Pamačiau šitą temą ir negalėjau susilaikyti. Savo dukrytei,kai sakau "Duok bučkį", tai ji išsižioja ir įkniumba į mano žandą. Pas mus šeimoj nebuvo įprasta reikšti kažkokius jausmus (pvz. prieiti ir apkabinti, šiaip be progos pabučiuoti), todėl aš nenoriu kad taip būtų tarp manęs ir mano dukrytės. Tai mudvi viena kitą myluojam. Ar gali būt kas nuostabesnio, kai vaikiukas tave apkabina?
mano tai dukryte myliu myliu daro tai nuo 8men mazdaug, taip apsikabina abiem rankytem ir prisiglaudzia. o bucki tai nuo 9.5men pradejo duodi, nes anksciau nenoredavo duot. tai vat, bet siaip daug ir neprasineju nera ko vaikelio kankinti
musu dukryte duoda bucki nuo 11men
maniskis jau senokai duoda..
manajai 10menesiuku buckiu kol kas nedalina,o taip norisi
o manio mazyte labai meili, duoda bucki mamai, tetei, suniukui (zaisliniam) ir myliu myliu daro zaisliukus
saviski ismokinom buciukus dalinti gal nuo 9 men. budavo ivairiu ir seiletu ir ne
Neduoda
mano dukra duoda bucki nuo 10 men. , pradzioje tik meskinus buciavo, bet po kurio laiko isprasem ir mes su teciu
o kaip jau mes sito laukiam
dar ilgai teks laukt, uztat db patys vis PA duodam
Mes butuko vos isprasom
Mūsiškis nors ir mažiukas, bet bučiuotis žiauriai nori.. Jau apsikabina mane, prasižioja ir prisiglaudžia prie žanduko..tai taip miela..
maniskis labai megsta jau prisiglaudinet man prie veido savo nosyte ir burnyte, jau mokomes pa duoti
Manosios tai reikia kokį dešimt kart prašyti- duok pa,duok pa......Kartais bučkį duoda taip : išsižiojus palinksta man prie veido ir laukia ,kol ją pabučiuosiu...O kartais ,kai aš noriu ją pati pirma ją pabučiuot,tai tik žanduką atsuka....
Maniškis moka, bet labai nesišvaisto bučkiais
Mums kita savaite bus 8 menesiukai, duoda "pa" tik mamai ir tai labai jau retai. Pastebejau, kad tada kai paimu nuo zaidimo kilimelio ant ranku, tai jau tada duoda "pa", kaip apdovanojima, jog isgelbejau.
musu mazyle jau duoda bucki!!!!!!!!!!!!!
mes pradejom duoti buski jau 10 menesi
duodam buski ir sesutei ir broliukui ir zaisliukams.kai musasi,po to daro caca.
Ir mes duodam dar po to caca padarom
Musu maziukei 6 men tai duoda kartais bucki, bet dar nelabai pati supranta, o draugu mergaite 9 men tai dalina buckius visiems is eiles
|