Maniskiui 7 men, neduoda pa, bet as jo ir neklausiu, isbuciuoju visa visa
maniskiui irgi 7, bet jau bando buciuotis
pirmą kartą davė turbūt kokių 2,5 metų
Mums 10mėn. prieš kelias savaites pradėjo bučiuoti - išsižioja ir prisiglaudžia trumpam prie lūpų ar nosies, kartais kur pakliūva, apseilioja, bet kaip smagu, aš juokiosi tai ji ir vėl bučiuoja neprašoma. Ir ate-ate parodo ir pasako, Kai tik duris praviras paliekam tuoj bėga iš kambario, atsisuka tarpduryje ir mojuoja burbėdama ate-ate-ate...
Neduoda ji pa, ir apkabinti neduoda. Kai buciuoju i zanduka tai stumia, sukinejasi, o jai bandau apkabinti dazniausiai stumia mane su rankytem. Manau kai paaugs duos ja ir apkabint ir pabuciuoti.
buciuoja tik lele
nuo manes, kai paprasau, nusisuka bus, kaip as
Mums 6 men. tai jau stengiuos pamokint, bet, juk dar toks spokiukas
As savo mazyle ismokinau nuo 8 menesiu: kai pasakau PA, ji palenkia galvyte prie manes ir duodasi pabuciuojama i plaukucius
manajam 10 mėn, duot PA nesimokėm, bet LABAS moka duot ir purtydamas galvytę pasakyt ne-ne-ne kai ko nenori
Mano mazutei 11 men. Pries keleta dienu pora kartu pasakiau "duok butuka" ir mazyle pabuciavau, tai nuo to karto man pasakius "duok butuka" ji atkisa lupytes ir palinksta i mane, o kai pabuciuoju, daug juokiasi, net nosyte suraukusi
kaip fainiai
Suneliui 9 menesiai, duoda ir dar kaip!
Turiu du vaikus, sunus ateidavo, atsisesdavo ant manes, apsikabindavo ir sakydavo mylu mylu nuo kokiu 10 men. ir daug daug visur i veida buciuodavo
Mes nemokinam ir neprasom duoti bucki, bet ji pati ismoko savaip
QUOTE(gvineja @ 2007 12 06, 13:18) Maniškis 11 mėn. bučiuotis pradėjo: taip juokingai išsižioja ir dar liežuvėlį iškiša na va maniske nuo 10 men taip dare tik as sakydavau duok bcky ir lysdavau vaikui i veikda tai ta issiziodaco ir jau ale buciuoja
Musiske tai turi savo megstamiausia zaisla, ir jam duoda buckiu, o man ir teciui ne, sakom : "duok pa"
Mano dukryte labai mego kazkur nuo 5iki 8men.o dabar jei sakai duok bucki,tai graziai atsuka zanduka,labai retai kada man duoda bucki.Turbut tai paveldeta is tecio
Musų lialius labai mėgsta visus ''bučiuoti''
Duoda jau nuo 8 mėnesių, tokį špokišką, šlapią
maniske duoda seileta jau senokai, bet neprasyta, pati ir tik man
duoda bucki
ir mūsų mažius duoda bučkį
ypač myli mažas mergaites
Musiskiui greit 11 menesiu, dar nemokinom buciuoti. Bet nuo siandien pradesiu, nes ziuriu daugelio vaikuciai jau moka
Mano maziui 1m2men., tai taip graziai ir netgi juokingai pats ateina mane pabuciuoti.
o taip, duoda bucinuka
duoda
Duoda ir mūsiškė,bet jei pati nori
sveikutes, musu mergyte, kai mato kad brolis buciuoja, ar ja vis buciuju zaizdama irgi lyg buciuojasi
Taip, duoda
Adamukas nuo 9men pradejo duoti buckius, bet tik tada kai tu duodi
mano mergyte nuo 12 men pradejo duoti buciukus
Nuo pirmu dienu daznai butukais apiberiam mazyli savo ir visada duoda mums dabar
Mažylei 11 mėn., jau po truputį pradeda duoti bučkį
Mano maziukui jau metukai, bet kazkaip dar nesimokem buckius duoti, reiks pradeti
Siaip jau net nepamenu nuo kada duoda pats kada nori, o paprasytas tai tik visai neseniai pradejo buckius dalint
As milijona kartu per diena maziu pabuciuoju, turbut jam nuo to jau bloga
Turim 11 mėnesių, bet pa dar nesimokėme, nors mokame jau daug ką. Reikės pasimokyti
Pas mus megstamas uzsiemimas "bucius dalinti", tik reikia pasisaugoti, nes kartais neapskaiciuoja, tai kai "ziebia" is kaktos
Mano maziukui 10 men. ir jau duoda bucki
o musu maziukui greit 9men
kaip fainiai
Musu maziukas tik visai nesenai pradejo duoti buciuka,o kartais buciukas baigiasi ikandimu
mano dukryte tai irgi duoda bucki
maniskis sunelis tai tik 2 metu su trupuciu ismoko bucki su garsu duot...o iki to laiko tai tai nieko panasaus nebuvo...
vaikui 10 men., bet jis dar sio ''gerio'' nemoka
moka jau nuo 8 men
musu buckiai labai branus tik isrinktiesiems ,o pa pa tai daro visiem su mielu noru
|