Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų mažyliai duoda bučkį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
Gemini II
Maniskiui 7 men, neduoda pa, bet as jo ir neklausiu, isbuciuoju visa visa biggrin.gif wub.gif
samadeva
maniskiui irgi 7, bet jau bando buciuotis mirksiukas.gif tongue.gif
Raudvilė
pirmą kartą davė turbūt kokių 2,5 metų blink.gif
irmusiux
Mums 10mėn. prieš kelias savaites pradėjo bučiuoti - išsižioja ir prisiglaudžia trumpam prie lūpų ar nosies, kartais kur pakliūva, apseilioja, bet kaip smagu, aš juokiosi tai ji ir vėl bučiuoja neprašoma. Ir ate-ate parodo ir pasako, Kai tik duris praviras paliekam tuoj bėga iš kambario, atsisuka tarpduryje ir mojuoja burbėdama ate-ate-ate...
mamamia*
Neduoda ji pa, ir apkabinti neduoda. Kai buciuoju i zanduka tai stumia, sukinejasi, o jai bandau apkabinti dazniausiai stumia mane su rankytem. Manau kai paaugs duos ja ir apkabint ir pabuciuoti. smile.gif
susidomejusi
buciuoja tik lele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nuo manes, kai paprasau, nusisuka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bus, kaip as biggrin.gif - mama vis prsimena - buciuodavo mane, o as sakydavau '"neuostyk ant manes'" lotuliukas.gif
liniukass
Mums 6 men. tai jau stengiuos pamokint, bet, juk dar toks spokiukas biggrin.gif . tai jam pora kartu gavosi kazkos garsas tarsi su liezuviuku kla biggrin.gif .
Komendante
As savo mazyle ismokinau nuo 8 menesiu: kai pasakau PA, ji palenkia galvyte prie manes ir duodasi pabuciuojama i plaukucius wub.gif
jurda
manajam 10 mėn, duot PA nesimokėm, bet LABAS moka duot ir purtydamas galvytę pasakyt ne-ne-ne kai ko nenori smile.gif
ilganose
Mano mazutei 11 men. Pries keleta dienu pora kartu pasakiau "duok butuka" ir mazyle pabuciavau, tai nuo to karto man pasakius "duok butuka" ji atkisa lupytes ir palinksta i mane, o kai pabuciuoju, daug juokiasi, net nosyte suraukusi lotuliukas.gif tiesa, vyro ji kolkas nebuciuoja rolleyes.gif
DO&RU
kaip fainiai thumbup.gif mums dar tik 8 men bet vadinasi jau sito grozio greit sulauksim wub.gif
tiesiog as1
Suneliui 9 menesiai, duoda ir dar kaip! wub.gif Jetus koks geras jausmas!
eglelapas
Turiu du vaikus, sunus ateidavo, atsisesdavo ant manes, apsikabindavo ir sakydavo mylu mylu nuo kokiu 10 men. ir daug daug visur i veida buciuodavo wub.gif , dukryte pradejo tik dabar duoti bucki ir nosytemis pasitrina, nors jai jau 1 metai ir 4 men. Nors is jos maziau siltu jausmu, bet vistiek, tai taip miela wub.gif
Bramune
Mes nemokinam ir neprasom duoti bucki, bet ji pati ismoko savaip bigsmile.gif Issizioja ir prisiglaudzia prie zando. Is pradziu galvojau kad ikasti nori, bet paskui supratau, kad cia toks seiletas buckis doh.gif
midutee
QUOTE(gvineja @ 2007 12 06, 13:18)
Maniškis 11 mėn. bučiuotis pradėjo: taip juokingai išsižioja ir dar liežuvėlį iškiša  tongue.gif (nors mes taip ir nemokinom blush2.gif ) .Nepasakyčiau, kad noriai bučkius dalina, nebent mes su tėčiu savo pavyzdžiu išprovokuojam, arba jam užeina koks meilės priepolis wub.gif
*

na va maniske nuo 10 men taip dare tik as sakydavau duok bcky ir lysdavau vaikui i veikda tai ta issiziodaco ir jau ale buciuoja biggrin.gif , bety nuo kokiu 13 menesiu tai labai jau graziai apsikabindavo pabuciuodavo, o proes koky menesiuk iamoko sakyti myliu tave neprasoma wub.gif geriausias jausmas pasaulyje. o mazyle dar permaza dar nezibuciuoja ax.gif
Uuoga
Musiske tai turi savo megstamiausia zaisla, ir jam duoda buckiu, o man ir teciui ne, sakom : "duok pa" wink.gif tai ji pasiima zaisla ir ji buciuoja, ne mus wink.gif nieko, ismoksim smile.gif
Busiukas
Mano dukryte labai mego kazkur nuo 5iki 8men.o dabar jei sakai duok bucki,tai graziai atsuka zanduka,labai retai kada man duoda bucki.Turbut tai paveldeta is tecio biggrin.gif .
Rūtkė
Musų lialius labai mėgsta visus ''bučiuoti'' biggrin.gif nors tas bučiavimas panašesnis y norą suvalgyti žmogų biggrin.gifD bet labai patinka kai jį bučiuojam wub.gif
Furtado
Duoda jau nuo 8 mėnesių, tokį špokišką, šlapią thumbup.gif
Chicita
maniske duoda seileta jau senokai, bet neprasyta, pati ir tik man smile.gif kai mazesne budavo, tai pries miega mano smakra kandziodavo nuo kokiu 6 men biggrin.gif
Erikauzas
duoda bucki wub.gif
Zivukas.d
ir mūsų mažius duoda bučkį
ypač myli mažas mergaites lotuliukas.gif iš karto nori apsikabinti
rassa_
Musiskiui greit 11 menesiu, dar nemokinom buciuoti. Bet nuo siandien pradesiu, nes ziuriu daugelio vaikuciai jau moka wub.gif
Tekantisaule
Mano maziui 1m2men., tai taip graziai ir netgi juokingai pats ateina mane pabuciuoti. biggrin.gif Atkisa lupytes ir duoda bucki, o paskui vaiksto patenkintas, kad jis taip moka. wub.gif biggrin.gif
Aijgozel
o taip, duoda bucinuka smile.gif sakai duok pa, atkisi lupytes, o jis issizioja ir pabuciuoja biggrin.gif
tairara
duoda smile.gif ir dar veida atsisuka jei nematai kad nori pa smile.gif biggrin.gif
baste
Duoda ir mūsiškė,bet jei pati nori tongue.gif zaisliukams tai visada duoda, mums rečiau lotuliukas.gif
VilijaVVK
sveikutes, musu mergyte, kai mato kad brolis buciuoja, ar ja vis buciuju zaizdama irgi lyg buciuojasi biggrin.gif issizioja ir lenkes buciuoti smile.gif na bent man taip atrodo biggrin.gif
dragostėja
Taip, duoda
pasakore
Adamukas nuo 9men pradejo duoti buckius, bet tik tada kai tu duodi tongue.gif
eltique
mano mergyte nuo 12 men pradejo duoti buciukus biggrin.gif
Flaxkids
Nuo pirmu dienu daznai butukais apiberiam mazyli savo ir visada duoda mums dabar wub.gif
skruzdeliukas77
Mažylei 11 mėn., jau po truputį pradeda duoti bučkį smile.gif
davai
Mano maziukui jau metukai, bet kazkaip dar nesimokem buckius duoti, reiks pradeti smile.gif
Puma84
Siaip jau net nepamenu nuo kada duoda pats kada nori, o paprasytas tai tik visai neseniai pradejo buckius dalint biggrin.gif Bet tie jo buckiai tokie, kad puse veido nuseilioja, issizioja kiek gali lotuliukas.gif
pheasant
As milijona kartu per diena maziu pabuciuoju, turbut jam nuo to jau bloga lotuliukas.gif Nes kai paprasau duot "pa" tai nusisuka net biggrin.gif
jurgap.
Turim 11 mėnesių, bet pa dar nesimokėme, nors mokame jau daug ką. Reikės pasimokyti smile.gif
ikama
Pas mus megstamas uzsiemimas "bucius dalinti", tik reikia pasisaugoti, nes kartais neapskaiciuoja, tai kai "ziebia" is kaktos lotuliukas.gif
Unruuly
Mano maziukui 10 men. ir jau duoda bucki blush2.gif oro_buckis.gif ( bet reikia gerai paprasyti, kad duotum )
widulka
o musu maziukui greit 9men 4u.gif mazas, bet bucuotis nori net labai, per diena net nzn kiek sykiu pasibuciujam, ir jo prasyt net nereikia pats buciuoja wub.gif
shipra
kaip fainiai wub.gif mes tai tik dabar ismokom buciuotis ax.gif bet ir tai kol prisiprasai doh.gif
maskanyte
Musu maziukas tik visai nesenai pradejo duoti buciuka,o kartais buciukas baigiasi ikandimu wub.gif
r_tina
mano dukryte tai irgi duoda bucki smile.gif kartais kai labai prasai ir jau rodai lupom tai irgi duoda, bet dazniau neprasoma, pasidziaugia kad paimi ant ranku ir pan, tai suima uz ausu, prisitraukia prie veido ir iskisus liezuviuka issiziojus paseilioja:D taip miela buna smile.gif o va nesenai ismoko ir katutes plot, vienakart ir ate parode, vienu zodziu mama euforijoj bigsmile.gif
Grudelis2009
maniskis sunelis tai tik 2 metu su trupuciu ismoko bucki su garsu duot...o iki to laiko tai tai nieko panasaus nebuvo... smile.gif
lina-linutia
vaikui 10 men., bet jis dar sio ''gerio'' nemoka smile.gif
Vaniliniai Ledai
moka jau nuo 8 men thumbup.gif visas zandas buna slapias nuo jo "pa"
Mazena sv.
musu buckiai labai branus tik isrinktiesiems ,o pa pa tai daro visiem su mielu noru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.