Maniske tai puikiai supranta, bet labai nenori duot buciuko
maniskis dar neduoda, o labai noreciau
Maniske nuo 9 men. duodavo. Pasakai duok "busiu" jinai ir tiesia lupytes.
Maniškė tai jau kokius pora mėn dalina bučkius,kartais duoda po kokius 7 iš eilės,o kartais neprisiprašysi
maniske tai iki metuku nelabai norejo buciuotis, tik paskui senelis ledus pralauze, tai dabar jau skaniai buciuojames visi
musu buna pamato knygelej koki maza vaika,tai pabuciuoja. Bet siaip kol kas nelinkusi dar buciuotis labai
Jau duoda bučkį. Kartais kai paprašau, tai galiu ir negauti, o kartais ir neprašiusi gaunu toookį laižiaką
na maniškis dar nuruoda "pa" bet mokau mokau
Mano mažoji matė kai vyresnioji atsisveikina su mumis prieš darželį, kai duoda bučki ir nuo metu jinai irgi pradėjo lupytėmis "pa, pa " daryti ir prašo bučinuko. Tik kol kas ne visiems duoda, dažniausiai sesei, po to jau mamai arba tėčiui, o daugiau niekam kol kas ....
mums 7men.bet dar neduoda.Bet gal ir ankstoka.
maniske 9menesiuku pradejo buciuotis.bt gaunam tik tada kada jai paciai norisi
Moka, bet duoda nenoriai. Raukiasi ir nusisuka
musu mazyle duoda papuli ,bet tik mamai,broliui ir kartais teciui.Bet po jos buckio buname visi slapi
Jau po truputi mokinu, mums 10 menesiuku
as savo maziuliuke mokinu tai ji tik atvepia lupa ir purskia seiles i mane
manoji bucki duoda nuo 8men. issizioja ir lenkiasi buciuotis. Prasant duoti "pa" nesupranta
Mums 7 su trupuciu ir dar bucinukais nesidalina
Mums 9 men. buciuka duoda tik dedei kai jis papraso ir labai graziai
o mano jau nuo 6 men...buciuoja mama
Siaip as sakyciau, kad dar neduoda. Bet kai sakai duoks buciuka ir prisislenki arciau ji visuomet atidaro burna
Pirma bucki dave per tecio gimtadieni
Jeigu pati sakau duok bučki tai nusisuka , bet kai paciai uzeina noras prisiglaudzia ir visada duoda man bučki
siaip galima sakyt neduoda,bet jei uzeina gerumo banga tai buna daug ir lb seiletai
va db paprasiau,sakau duok pa,apsikabino mano galva ir jau norejo duot bet nusisuko,vel sakau gi duok pa,tai apsimeta kad nebegirdi
Dar maziuke,neduoda,bet to laukiu nesulaukiuuuu!!!
duoda buckius...ir mamai..ir meskiukams visiems...
Duoda ir labai jau seniai
Duoda kai ko nors nori,pvz saldainio
duoda kada ji nori, o ne kada mes paprasom
duoda jei tai galima pavadinti buckiu
Na, mes dar tik bandom mokintis. Kai sakau duok pa, kartais issizioja, o kartais visai niekaip nereguoja. Bet, manau, mums dar viskas pries akis
mums irgi bucki duoda visa burnyte issiziojusi
Mano mažyliui greit bus 6 mėn., bet mes jau bučiuojamės ir močiutės nepamirštam pabučiuoti
Mano mazylis, tai tikriausiai nori suvalgyti kokia nors mano veido dali. Issiziojes apseileja. Buckiu to nepavadinciau
Oi paprasau Duok Buciuka. Ysizioja iskisa lieziuviuka ir duoda paty skaniausia bucky
buckio neduoda tikrai tik jau gal nuo pumecio ziojasi paragauti
as jau galvojau kad manoji viena pati issiziojusi buckiuka duoda, bet pasirodo visi cia taip
Bucki ismoko duoti budamas mazdaug 1 metuku
Papildyta: O kai ismoko duoti bucki, tai is karto labai graziai, atkisa lupytes, ne taip kaip dauguma mazyliu issizioja ir seilejasi
Mes duoti bucki ismokom 8 men. su trupuciu, na kaip daugumos - issizioje
maniskis tai prasizioja ir lenkiasi prie manes.bet labai retai tai padaro.sakai duok pa,tai jis maivosi,nusisuka.retai aplamai kada maniskis meile rodo.jau kad apsikabintu ir prisiglaustu tai labai retai.atrodo gi nerekiu as ant jo,jam meile rodau,ir su vyru rodom kad graziai elgiames,bet vistiek toks saltokas vaikas
Oj, kokia maloni tema
11men neduoda
as jau mokinu duoti pa, tai kai duodu tai ir jis issizioja, bet kad pasakyciau duok pa ir duotu tai nea..
Mano lelkinas tai gal dar maziukas dalinti buckius, bet jam patinka kai ji buciuoji, jis tada juokiasi
|