Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų mažyliai duoda bučkį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
Atisa
Maniske tai puikiai supranta, bet labai nenori duot buciuko unsure.gif
Dirty Diana
maniskis dar neduoda, o labai noreciau lotuliukas.gif
NEW MAM
Maniske nuo 9 men. duodavo. Pasakai duok "busiu" jinai ir tiesia lupytes.
aaushra
Maniškė tai jau kokius pora mėn dalina bučkius,kartais duoda po kokius 7 iš eilės,o kartais neprisiprašysi biggrin.gif ,ir po bučkio dažniausiai caca daro,nors caca jai labiau patinka daryti,nei bučiuotis biggrin.gif
l1nuska
maniske tai iki metuku nelabai norejo buciuotis, tik paskui senelis ledus pralauze, tai dabar jau skaniai buciuojames visi ax.gif viskam savas laikas...
Giorgita
musu buna pamato knygelej koki maza vaika,tai pabuciuoja. Bet siaip kol kas nelinkusi dar buciuotis labai tongue.gif
sanyserda
Jau duoda bučkį. Kartais kai paprašau, tai galiu ir negauti, o kartais ir neprašiusi gaunu toookį laižiaką lotuliukas.gif
Mamyte :)
na maniškis dar nuruoda "pa" bet mokau mokau biggrin.gif tačiau jau caca pradeda išmokti padaryti, tačiau dar grubokai gaunasi lotuliukas.gif
-Lilė-
Mano mažoji matė kai vyresnioji atsisveikina su mumis prieš darželį, kai duoda bučki ir nuo metu jinai irgi pradėjo lupytėmis "pa, pa " daryti ir prašo bučinuko. Tik kol kas ne visiems duoda, dažniausiai sesei, po to jau mamai arba tėčiui, o daugiau niekam kol kas .... mirksiukas.gif
tuzasss
QUOTE(vaivaa @ 2008 11 08, 11:37)
Musu maziukei 6 men tai duoda kartais bucki, bet dar nelabai pati supranta, o  draugu mergaite 9 men tai dalina buckius visiems is eiles  wub.gif
*

mums irgij au 9 bet mes buckio dar neduodam
buruliuke
mums 7men.bet dar neduoda.Bet gal ir ankstoka.
Rence99
maniske 9menesiuku pradejo buciuotis.bt gaunam tik tada kada jai paciai norisi oro_buckis.gif
Meškašunis
Moka, bet duoda nenoriai. Raukiasi ir nusisuka smile.gif
Pasakaite30
musu mazyle duoda papuli ,bet tik mamai,broliui ir kartais teciui.Bet po jos buckio buname visi slapi lotuliukas.gif
*caffe macchiato*
Jau po truputi mokinu, mums 10 menesiuku 4u.gif kai paprasau, kad duotu mamai bucki, tai labai apsidziaugia ir ziuri kas bus oliau... Tipo laukia, kad mama duotu mirksiukas.gif
Bluebell
as savo maziuliuke mokinu tai ji tik atvepia lupa ir purskia seiles i mane blush2.gif lotuliukas.gif
timi
manoji bucki duoda nuo 8men. issizioja ir lenkiasi buciuotis. Prasant duoti "pa" nesupranta wink.gif o kai pasakau duok bucki patenkinta atropoja ir "buciuojasi" thumbup.gif
Hebe
Mums 7 su trupuciu ir dar bucinukais nesidalina schmoll.gif lotuliukas.gif
jaki
Mums 9 men. buciuka duoda tik dedei kai jis papraso ir labai graziai blush2.gif O man tik laaabai jau retai. O seneliaims paprasius nusisuka i kita puse beee.gif
Aniute
o mano jau nuo 6 men...buciuoja mama biggrin.gif istikro net nezinau kaip cia ji ismoko rolleyes.gif
Fatimaallaa
Siaip as sakyciau, kad dar neduoda. Bet kai sakai duoks buciuka ir prisislenki arciau ji visuomet atidaro burna lotuliukas.gif
VANDA-panda
Pirma bucki dave per tecio gimtadieni bigsmile.gif , buvo jam tada 7 men, o dabar kuo toliau tuo dazniau duoda, kartais ir neprasau duoti buckio, pats prieina ir pabuciuoja wub.gif Del sios akimirkos ir verta daug ka padaryti wub.gif
saule1
Jeigu pati sakau duok bučki tai nusisuka , bet kai paciai uzeina noras prisiglaudzia ir visada duoda man bučki thumbup.gif
ispanka
siaip galima sakyt neduoda,bet jei uzeina gerumo banga tai buna daug ir lb seiletai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va db paprasiau,sakau duok pa,apsikabino mano galva ir jau norejo duot bet nusisuko,vel sakau gi duok pa,tai apsimeta kad nebegirdi bigsmile.gif biggrin.gif doh.gif
Deep pink
Dar maziuke,neduoda,bet to laukiu nesulaukiuuuu!!! bigsmile.gif
kuha
duoda buckius...ir mamai..ir meskiukams visiems... wub.gif wub.gif
Agniska
Duoda ir labai jau seniai wub.gif
Damena
Duoda kai ko nors nori,pvz saldainio lotuliukas.gif O kad pats prieitu ir savo noru pabuciuotu,nera buve verysad.gif o taip noretusi.
ADREV
duoda kada ji nori, o ne kada mes paprasom biggrin.gif
Vaiva.S
duoda jei tai galima pavadinti buckiu lotuliukas.gif issiziojus buciuoje, tai jau kiek seiliu yra burnoj tai visom pasidalina lotuliukas.gif
miix
Na, mes dar tik bandom mokintis. Kai sakau duok pa, kartais issizioja, o kartais visai niekaip nereguoja. Bet, manau, mums dar viskas pries akis wub.gif
ant bangos
mums irgi bucki duoda visa burnyte issiziojusi bigsmile.gif
linauks
Mano mažyliui greit bus 6 mėn., bet mes jau bučiuojamės ir močiutės nepamirštam pabučiuoti thumbup.gif
Madmuazel
QUOTE(linauks @ 2010 01 09, 23:20)
Mano mažyliui greit bus 6 mėn., bet mes jau bučiuojamės ir močiutės  nepamirštam pabučiuoti  thumbup.gif
*

blink.gif nieko sau mano vauikui 1,5 metu bet nesibuciuoja schmoll.gif
~MILENA~
QUOTE(Vaiva.S @ 2010 01 09, 20:07)
duoda jei tai galima pavadinti buckiu  lotuliukas.gif  issiziojus buciuoje, tai jau kiek seiliu yra burnoj tai visom pasidalina  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar liezuvelis istrauks lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet kaip faina thumbup.gif
Luttuke
Mano mazylis, tai tikriausiai nori suvalgyti kokia nors mano veido dali. Issiziojes apseileja. Buckiu to nepavadinciau smile.gif
jjuratele
Oi paprasau Duok Buciuka. Ysizioja iskisa lieziuviuka ir duoda paty skaniausia bucky lotuliukas.gif
tikra.ragana
buckio neduoda tikrai tik jau gal nuo pumecio ziojasi paragauti biggrin.gif
Moniuke
as jau galvojau kad manoji viena pati issiziojusi buckiuka duoda, bet pasirodo visi cia taip lotuliukas.gif
j-o-o-r-a-t-e
QUOTE(Moniuke @ 2010 01 31, 01:24)
as jau galvojau kad manoji viena pati issiziojusi buckiuka duoda, bet pasirodo visi cia taip lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif , ir as galvojau pasigirsiu lotuliukas.gif
*caffe macchiato*
Bucki ismoko duoti budamas mazdaug 1 metuku 4u.gif bet dabar turi toki rituala vakarais, begu pabuciuoti tai mane, tai vyra ir vel ratu... juoko buna thumbup.gif ir taip malonu wub.gif
Papildyta:
O kai ismoko duoti bucki, tai is karto labai graziai, atkisa lupytes, ne taip kaip dauguma mazyliu issizioja ir seilejasi rolleyes.gif tai mano manymu nera "tikras buckis" ax.gif
ma3ca
QUOTE(Moniuke @ 2010 01 31, 01:24)
*

smile.gif
agneb
Mes duoti bucki ismokom 8 men. su trupuciu, na kaip daugumos - issizioje biggrin.gif
misdrieziuke
maniskis tai prasizioja ir lenkiasi prie manes.bet labai retai tai padaro.sakai duok pa,tai jis maivosi,nusisuka.retai aplamai kada maniskis meile rodo.jau kad apsikabintu ir prisiglaustu tai labai retai.atrodo gi nerekiu as ant jo,jam meile rodau,ir su vyru rodom kad graziai elgiames,bet vistiek toks saltokas vaikas ax.gif
vikulia 84
Oj, kokia maloni tema wub.gif Anksciau nepastebejau. Mano vaikas iki metu neduodavo. Retkarciais tik prasiziodavo, kad pabuciuotume. O dabar pats jau duoda ir taip saldziai. Mato, kad teveliai tada dziaugiasi. O man kaip fa-a-aina ir malonu. net iki siurpuliuku.
in_ewa
lotuliukas.gif O MANO VARLYTEI JAU 10MEN, TAI JI MOKA IR ATE RODYTI IR BR BR PER LUPYTES SU PIRSTUKAIS DARYTI IR BUCIUOTIS...SU VISAIS TIK NE SU MANIM blink.gif ZODZIU DIEDUKUI, MANO BROLIAMS ISSIZIOJUS DUODA PA...ZAISLIUKAMS DALINA, O JAU KAI AS PAPRASAU TAI NUSISUKA..AS IR TAIP MATYT NUBUCIUOJU, TAI ATSIBOSTA...ARBA TIK SU VYRAIS BUCIUOJAS
matrioska80
QUOTE(gvineja @ 2007 12 06, 13:18)
Maniškis 11 mėn. bučiuotis pradėjo: taip juokingai išsižioja ir dar liežuvėlį iškiša  tongue.gif (nors mes taip ir nemokinom blush2.gif )
*

mūsų mergaitei 9 mėn taip pat daro, bet tik vakarais kažkodėl g.gif
Jaanka
11men neduoda
Simkaa
as jau mokinu duoti pa, tai kai duodu tai ir jis issizioja, bet kad pasakyciau duok pa ir duotu tai nea.. smile.gif bet ismoksim smile.gif
Swetty
Mano lelkinas tai gal dar maziukas dalinti buckius, bet jam patinka kai ji buciuoji, jis tada juokiasi biggrin.gif dar mokinam daryti myliu, myliu, bet irgi tik juokiasi... blush2.gif arba sugriebia ir iznybia neblogai... doh.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.