Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išradinga mama
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
motiejuke
nutariau tokia tema sukurt, juk keikviena mama išradinga blush2.gif
pvz. aš
*kadangi pamperso vaikas nemėgsta reikia ką nors sumąstyt kad vaikiukas būtų ramus kol ji užmausiu biggrin.gif taigi pastebėjau jog kartojama viena frazė ji ramina, jis stebi mano lūpas bigsmile.gif
*kadangi yra rankinukas" prie nešvarių lėkščių manęs neprileidžia, tada išsigelbėjimas - šalia manęs išbarstyti didelius skalbinių segtukus, ir mamai laisvos rankos bigsmile.gif
*virtuvėje laikant vaiką ant rankų bulvės nenuskusi g.gif schmoll.gif taigi pasodinus ji ant spintelės į rankas duodamas medinis šaukštas galbūt prieš tai buvęs maiste blush2.gif ir vaikas ramus tongue.gif

beje , nesiskaito naujausi isradimai: kilimeliai, virs lovytes pakabintos karuseles itt itt

kokie jūsų, mamos, "išradimai" bigsmile.gif ???
Miegaliuke S
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 07, 14:50)
nutariau tokia tema sukurt, juk keikviena mama išradinga  blush2.gif
pvz. aš
*kadangi pamperso vaikas nemėgsta reikia ką nors sumąstyt kad vaikiukas būtų ramus kol ji užmausiu biggrin.gif taigi pastebėjau jog kartojama viena frazė ji ramina, jis stebi mano lūpas  bigsmile.gif
*kadangi yra rankinukas" prie nešvarių lėkščių manęs neprileidžia, tada išsigelbėjimas - šalia manęs išbarstyti didelius skalbinių segtukus, ir mamai laisvos rankos  bigsmile.gif
*virtuvėje laikant vaiką ant rankų bulvės nenuskusi  g.gif  schmoll.gif taigi pasodinus ji ant spintelės į rankas duodamas medinis šaukštas galbūt prieš tai buvęs maiste  blush2.gif  ir vaikas ramus  tongue.gif

beje , nesiskaito naujausi isradimai: kilimeliai, virs lovytes pakabintos karuseles itt itt

kokie jūsų, mamos,  "išradimai"  bigsmile.gif  ???
*

man idomu,kokia fraze sakai,kai keiti pampersa,nes su mano maze beda ta pati
motiejuke
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 07, 15:35)
man idomu,kokia fraze sakai,kai keiti pampersa,nes su mano maze beda ta pati
*

tokio seno diedo balsu lotuliukas.gif
"aaaliooo, kto tam? , aaalliooo " ??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
beje ir kombinezona uzsidedant irgi naudoju tongue.gif
joge
Aš tai duodu buteliuką atsigert, kai rengiu kombinezonu, o kai pampersą keičiu, tai kukurūzų į kišu į ranką - ramu.
Margareta
kai papmersa keiciu duodu koi zaisla i rankas arba siap ka nors marmaliuoju tada klauso biggrin.gif

o kai aprenkti i lauka reikia, deti kepure, kombinezona ir t.t tai dainuoju kokia dainele irgi klauso biggrin.gif
Miegaliuke S
QUOTE(Margareta @ 2007 12 07, 16:08)
kai papmersa keiciu duodu koi zaisla i rankas arba siap ka nors marmaliuoju tada klauso  biggrin.gif

o kai aprenkti i lauka reikia, deti kepure, kombinezona ir t.t tai dainuoju kokia dainele irgi klauso  biggrin.gif
*

MAN DAINELES NEPADEDA verysad.gif
Zuikis-Puikiss
o ka darot kai norit i dusa nueit?? smile.gif pas mus tai duris vonios atidarytos, Danielius viska isvarto, ir pabega, o kambari bandau palikti tai jau labai verkia.. cray.gif
Renna
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 12 07, 16:41)
o ka darot kai norit i dusa nueit??  smile.gif  pas mus tai duris vonios atidarytos, Danielius viska isvarto, ir pabega, o kambari bandau palikti tai jau labai verkia.. cray.gif
*

Geriausia išeitis eiti į dušą kai vaikas miega mirksiukas.gif

O jei kai nemiega, tai aš į maitinimo kėdutę įsisodindavau ir vis kart nuo karto išlendu pro užuolaida pasakyti "kuku" - kleckui būna labai linksma pramoga lotuliukas.gif
Miegaliuke S
As i dusa einu,kada vaika smiega arba vyras buna su vaiku.mANOJI LABAI MEGSTA VANDENUKA,TAI RAMIAI NESEDETU IR NEZIURETU KAIPMAMYTE MAUDOSI wub.gif
motiejuke
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 12 07, 16:41)
o ka darot kai norit i dusa nueit??  smile.gif 

mes tryse thumbup.gif blush2.gif
sveikinimai grazia data thumbup.gif 1 1 1 bigsmile.gif
QUOTE(Renna @ 2007 12 07, 16:55)
išlendu pro užuolaida pasakyti "kuku" - kleckui būna labai linksma

wub.gif

nauji isradimai, pasirodo maziukui sedint tetei ant sprando (?) jam kuo puikiausiai be jokiu ne ne ne imanoma ipurksti juros vandenuko humer , isvalyt nosyte itt, wub.gif

Miegaliuke S
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 07, 17:26)
mes tryse  thumbup.gif  blush2.gif
sveikinimai grazia data  thumbup.gif  1 1 1  bigsmile.gif

wub.gif

nauji isradimai, pasirodo maziukui sedint  tetei ant sprando (?) jam kuo puikiausiai be jokiu ne ne ne imanoma ipurksti juros vandenuko humer , isvalyt nosyte itt,  wub.gif
*

thumbup.gif PASIZIMI TU ISRADINGUMU thumbup.gif
rence*
Kai maziukas labai isiverkia tai paimu ji ir priglaudziu prie krutines ir dainuoju - butinai reik balsa moduliuoti- tai garsiau tai tyliau ir tada jis nurimsta ir stebisi- aisku sis metodas nevisada suveikia. o kitas budas tai kai verkia tai garsiai pabarskinti barskuciu ir ijungti karusele kur virs lovytes- kartais padeda. mirksiukas.gif
DIUMA
[quote=Margareta,2007 12 07, 16:08]
kai papmersa keiciu duodu koi zaisla i rankas arba siap ka nors marmaliuoju tada klauso biggrin.gif
na as tai mazikei duodu palaikyti nauja pampersiuka, tai ji labai juo domisi, po to bandom kartu islankstyti, taip ir pasikeiciam
Miegaliuke S
[quote=DIUMA,2007 12 09, 13:06]
[quote=Margareta,2007 12 07, 16:08]
na as tai mazikei duodu palaikyti nauja pampersiuka, tai ji labai juo domisi, po to bandom kartu islankstyti, taip ir pasikeiciam
*

[/quote]
kad man pavyktu taip savaja sudominti verysad.gif
.Juodukė.
As kai pampersa keiciu ir kai kepure dedu, tai dainuoju ka nors, nes taip tai nepatenkinta buna
mylimuke
Kai reikia kažką padaryti, duodu savo kosmetikos dėžutę- nagų lakai, įvairūs buteliukai, flakonėliai, aišku aštrius ir pavojingus suvalgyti išimu. Duodu pagraužti kokią baronką, džiūvėsį. Visada kažkoks naujas daiktas ilgėliau prikausto dėmesį, kad ir kas tai būtų.
Auksis
Kai noredama pakeisti sauskelnes, paguldau savo dukryte, oi kaip ji uzdainuoja doh.gif Veliau isigudrinau : tik paguldau, tuoj nuo kojytes numaunu kojinyte ir duodu jai. Pamirsta visus pikcius. Zaidzia, snekina kojinyte, o as darau, ka noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
motiejuke
teletabiai! va cia tai musu naujas isradimas ..tyla namieeeeeeee lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Eclair
Kai keičiam sauskelnes geriausias draugas telefonas tongue.gif , jokiu kaprizų ir spiriojimusi ax.gif
Kai valgo tai viena mano ranka guli ant stalo, kad matytusi nagai (tai yra manikiūras) kuo "įmantriau" nulakuoti tuo ilgiau domisi (krapšto) ir sedi ramus rolleyes.gif
Miegaliuke S
Kai amzylemano nori ant rankyciu,taisigudrinau ja pasisodinti ant saves priekiu i mane,ir sliauziu ja pasisodinus.PILVOPRESAS TUOPACIU STIPREJA tongue.gif
bambinoo
Maniskis dabar labai domisi buteliu plastmasiniu nuo mineralinio, saukstu ir traskanciu maisiuku- speju kazka pasidaryti.
Dar suveikia kartais dideliu garsu paleista muzika. smile.gif
Ai, ir dar paduodu soske su dangteliu - tai ilgokai bando atidaryti. smile.gif
a.aurute
as tai paguldzius ant pilvuko padedu televizoriaus pulta - vaiko nera betn jau pusvalandziui... bigsmile.gif vis bando pasiekti... biggrin.gif a kai keciam pamponi tai turim jau dainu repertuara, kurias dainuoja mama blush2.gif kai buvau nestute irgi daug dainavau - gal sutapimas bet ramina g.gif thumbup.gif
Miegaliuke S
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 14, 12:28)
as tai paguldzius ant pilvuko padedu televizoriaus pulta - vaiko nera betn jau pusvalandziui... bigsmile.gif vis bando pasiekti... biggrin.gif a kai keciam pamponi tai turim jau dainu repertuara, kurias dainuoja mama  blush2.gif kai buvau nestute irgi daug dainavau - gal sutapimas bet ramina  g.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
linxmute
Mums pampersą keičiant padeda žaidimai, pvz. kai mamytė mažyliui pučia į pilvuką bigsmile.gif Tada jam labai juokinga būna lotuliukas.gif Kartais padeda naujo daikto, geriau, kad tai būtų buityje naudojamo, įdavimas į rankytes.
-mamukas-
QUOTE(linxmute @ 2007 12 15, 00:09)
Mums pampersą keičiant padeda žaidimai, pvz. kai mamytė mažyliui pučia į pilvuką  bigsmile.gif  Tada jam labai juokinga būna  lotuliukas.gif  Kartais padeda naujo daikto, geriau, kad tai būtų buityje naudojamo, įdavimas į rankytes.
*

Ir mums toks putimas padeda bigsmile.gif O kartais į pagalbą tenka kviestis skambantį telefoną thumbup.gif
Horo
O mūsų Mažiukui patinka sauskelnes keistis thumbup.gif O geriausia, kai numaunam kojinytes, kad galėtų pačiulpt kojos nykštį biggrin.gif
rumix
Mūsų vystymo staliukas visai prie lango, todėl geriausias užsiėmimas keičiant pampersą -- užuolaidas ant savęs užsitraukti. Dieną --vieną, o vakare -- kitą. smile.gif

O kai užvelku kombinezoną pakeliu ir leidžiu lempą (tai toks popierinis burbulas) rankutėmis pastumti, kad siūbuotų. Iš karto nusišypso. O tada soskė -- ir ramu. thumbup.gif
Miegaliuke S
O jusu mazyliai nemegsta kriauklese zaisti su vandenuku
CAT DELUXE
Na apsirengimas ir pamperso keitimas pas mus taip pat problema,bet nedelto kad ji nenoretu o del to kad pradejo lb vartytis,tai kaip tik paguldau ant vystimo lentos iskart vercias doh.gif tai arba dainuoju,arba kalbinu,o kai tai nepadedu tenka isikast koki zaisla i dantis ir tada ji guli tiesiai ir ziuri ka cia ta mama daro lotuliukas.gif arba jai i rankytes duodu koki zaisliuka arba taip kanors traskancio pvz slapiu serveteliu poka rolleyes.gif
Miegaliuke S
QUOTE(santa252 @ 2007 12 16, 02:15)
Na apsirengimas ir pamperso keitimas pas mus taip pat problema,bet nedelto kad ji nenoretu o del to kad pradejo lb vartytis,tai kaip tik paguldau ant vystimo lentos iskart vercias doh.gif tai arba dainuoju,arba kalbinu,o kai tai nepadedu tenka isikast koki zaisla i dantis ir tada ji guli tiesiai ir ziuri ka cia ta mama daro lotuliukas.gif arba jai i rankytes duodu koki zaisliuka arba taip kanors traskancio pvz slapiu serveteliu poka rolleyes.gif
*

serveteliu poka ir manoji megsta,deja neilgam jis idomus verysad.gif
egzigo
papasakokit kuo jus nukreipiat demesi,kai nagelius karpot g.gif
Miegaliuke S
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 16, 15:24)
*

DIDELIU BEDUCIU SU NAGU KARPYMU NETURIU,BET MAZYLE KALBINU IR KARPAU,KA NORS DUODU I RANKUTES
hierjolka
as tai pampersa visada dedu savo mazyliui pastacius.,ir duodama koki nors daikta.paguldytam seniai jau nededu.,o del naguciu seniau buvo didziausia katastrofa nukirpti.,tai kirpdavau vonioj ten visas proceduras leidzia atlikti.,jis kaip zuvis negali be vandens.,o db.,jau leidziasi nukirpti nagucius ir taip pasisodinus ant keliu.,turbut isitikino,kad neskauda ir nera ko bijoti.,dar kai kerpu naguti sakau jam ziurek koks pau....tai juoko pilna buna.,ir dabar tik kirpk. ax.gif
a.aurute
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 16, 16:24)
*

mes nagucius karpo, pries einant praustis... blush2.gif mama is leto paleidzia vandeni tai is laimes kad maudysis jau toks ramutis buna bigsmile.gif clap_1.gif
tik va su koju naguciais tenka pavargti - bet idedam i vandeni tetukas priziuri a mama jau greit kerpa thumbup.gif lotuliukas.gif
egzigo
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 16, 15:28)
DIDELIU BEDUCIU SU NAGU KARPYMU NETURIU,BET MAZYLE KALBINU IR KARPAU,KA NORS DUODU I RANKUTES
*

man kalbinimas nepadeda,o jei duodu ka nors i rankytes,tai tada isvis pamirst reikia apie bet koki kirpima.Jai labai tu zirkluciu reikia kerpant doh.gif Tai vis kisa pirstelius,muistosi.

O vonioj truputi tamsoka blush2.gif Nematau as jos tu "siuliuku",nors vonioj buna ramiausia.Ir pampersa pakeist problemu nera.O jei dar duodu kita pampersa jai i rankas pasiugzdent,tai ir vaiko ,galima sakyt,nera lotuliukas.gif
Miegaliuke S
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 16, 17:55)
man kalbinimas nepadeda,o jei duodu ka nors i rankytes,tai tada isvis pamirst reikia apie bet koki kirpima.Jai labai tu zirkluciu reikia kerpant doh.gif Tai vis kisa pirstelius,muistosi.
O vonioj truputi tamsoka blush2.gif Nematau as jos tu "siuliuku",nors vonioj buna ramiausia.Ir pampersa pakeist problemu nera.O jei dar duodu kita pampersa jai i rankas pasiugzdent,tai ir vaiko ,galima sakyt,nera lotuliukas.gif
*

as ismaudau ir nesuos imaziuke i kita kamb,kad vandenuko nebematytu
egzigo
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 16, 20:05)
as ismaudau ir nesuos imaziuke i kita kamb,kad vandenuko nebematytu
*

o kodel kad nematytu g.gif ax.gif
Miegaliuke S
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 16, 20:52)
o kodel kad nematytu g.gif  ax.gif
*

jo,nes verkia,kad is vonele sisimu
deluxe
O mano mazius visainenori sedeti automobilio kedutej,tai isvaziuot kur nors buna didele problema. Pasedi kokias 5 min.maximum ir rieciasi,pyksta,tenka ant ranku imt. Kaip vaikiuka uzimt,kad jis sedetu ramiai?
Dangiuks
QUOTE(deluxe @ 2007 12 18, 12:17)
O mano  mazius visainenori sedeti automobilio kedutej,tai isvaziuot kur nors buna didele problema. Pasedi kokias 5 min.maximum ir rieciasi,pyksta,tenka ant ranku imt. Kaip vaikiuka uzimt,kad jis sedetu ramiai?
*

aš tai duodu jam jo mėgstamus žaisliukus ir tada viskas thumbup.gif
Miegaliuke S
QUOTE(deluxe @ 2007 12 18, 12:17)
O mano  mazius visainenori sedeti automobilio kedutej,tai isvaziuot kur nors buna didele problema. Pasedi kokias 5 min.maximum ir rieciasi,pyksta,tenka ant ranku imt. Kaip vaikiuka uzimt,kad jis sedetu ramiai?
*

mano ir neswdi keduteje,rekai irtenkaant rankyciulaikyti ar ba saliapsisodinu,prideduzislu,duodu kanors is maistelio ir tada raminbuna
mrs.ieva
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 16, 14:49)
mes nagucius karpo, pries einant praustis...  blush2.gif mama is leto paleidzia vandeni tai is laimes kad maudysis jau toks ramutis buna  bigsmile.gif  clap_1.gif
tik va su koju naguciais tenka pavargti - bet idedam i vandeni tetukas priziuri a mama jau greit kerpa  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

vajeij, kaip jums smagu 4u.gif
mums maudytis didziausia katastrofa verysad.gif jau taip nemegsta, kazkaip tai bijo, isitempusi visa laiko kol vonelej, nusiramina tiktai kai isimam ir i silta ranksluosti ivynioju. ovandenuka visoki bandziau ir veseni ir siltesni ir vonioj tikrai silta kad net man akyse juoda darosi kol nuprausiam, ir kambary bandziau maudyt nusinesusi vonele, ir su palute ivyniojusi dejau, deja nekaip doh.gif
taio dabar ne tik dukrelei, bet ir mamytei didele kancia maudyt verysad.gif
egzigo
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 18, 15:49)
mano ir neswdi keduteje,rekai irtenkaant rankyciulaikyti ar ba saliapsisodinu,prideduzislu,duodu kanors is maistelio ir tada raminbuna
*

mano tai vazinet megeja.Nuo gimimo keliaujam biggrin.gif Tai sedi ramiai kedutej ax.gif

QUOTE(mrs.ieva @ 2007 12 18, 17:15)
vajeij, kaip jums smagu  4u.gif
mums maudytis didziausia katastrofa  verysad.gif  jau taip nemegsta, kazkaip tai bijo, isitempusi visa laiko kol vonelej, nusiramina tiktai kai isimam ir i silta ranksluosti ivynioju. ovandenuka visoki bandziau ir veseni ir siltesni ir vonioj tikrai silta kad net man akyse juoda darosi kol nuprausiam, ir kambary bandziau maudyt nusinesusi vonele, ir su palute ivyniojusi dejau, deja nekaip  doh.gif
taio dabar ne tik dukrelei, bet ir mamytei didele kancia maudyt  verysad.gif
*

pabandyk gal zaisliuku i vonele kokiu duot,uzkalbint g.gif
Miegaliuke S
manoji nemegejakelaiuti,nor sgyvename uzisenyje ir tenka daznai grizti ilt
egzigo
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 18, 21:17)
manoji nemegejakelaiuti,nor sgyvename uzisenyje ir tenka daznai grizti ilt
*

bet radai buda,kad rami butu mirksiukas.gif Ne visi vaikuciai vazinet megsta.Mano tik vasara atpylinedavo labai vaziuojant.Gal nuo karscio g.gif
gabby27
QUOTE(deluxe @ 2007 12 18, 13:17)
*

o gal kedute per maza? gamintojai daznai raso lyg ir didesnius ismatavimus, bet vaikui nepatogu. Dar gal kedute sintetinio kvapo, parduotuvej kai ziurejau kitos taip smirdejo. o gal per karsta masinoj? As tai paleidziu megstamas daineles tai ri pati dainuoju tada jega ir vaikas laimingas.
little bear
QUOTE(santa252 @ 2007 12 16, 03:15)
*

man irgi buvo problema su sauskelnių keitimu doh.gif dabar atradom, kad jam patinka, kai ant veiduko uždedam drėgną servetėlę. pabuna kelias sekundes, nusiima ir vėl užsideda mirksiukas.gif
ryto_rasa
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 12 18, 17:15)
vajeij, kaip jums smagu  4u.gif
mums maudytis didziausia katastrofa  verysad.gif  jau taip nemegsta, kazkaip tai bijo, isitempusi visa laiko kol vonelej, nusiramina tiktai kai isimam ir i silta ranksluosti ivynioju. ovandenuka visoki bandziau ir veseni ir siltesni ir vonioj tikrai silta kad net man akyse juoda darosi kol nuprausiam, ir kambary bandziau maudyt nusinesusi vonele, ir su palute ivyniojusi dejau, deja nekaip  doh.gif
taio dabar ne tik dukrelei, bet ir mamytei didele kancia maudyt  verysad.gif
*

musu mazyle spiegdavo vonelej vaikiskoj, todel pirma menesi jau maudem dideleje vonioje ir jai ten labai patinka...gal pabandykit paimti ant ranku ir kartu po dusu,..? mes kartais taip darom,tetis duse dukryte laikol as prausiu...
Miegaliuke S
QUOTE(gabby27 @ 2007 12 18, 21:35)
o gal kedute per maza? gamintojai daznai raso lyg ir didesnius ismatavimus, bet vaikui nepatogu. Dar gal kedute sintetinio kvapo, parduotuvej kai ziurejau kitos taip smirdejo. o gal per karsta masinoj? As tai paleidziu megstamas daineles tai ri pati dainuoju tada jega ir vaikas laimingas.
*

gal nepatinka butiprisegtiems,daznai si beda pasitaiko,laisvai nori jedeti
a.aurute
oj mano pupsiukui tik su masina vaziuot - nesvarbu ar kedutej ar ant ranku... bigsmile.gif tikisgirsta masinos burzgima kelios minutes ir luzta blush2.gif kartais juokaujam, kad geriausia migdymo priemone ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.