Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit

Sveiki,pradejom planuoti leliuką,bet kaip tyčia prasidėjo bėdos su dantimis.Nuskilo puse danties su šaknim, taigi būtinai reikia išsirauti ir likusią dalį,reikia išsirauti protinį dantį, ir pradėjo tvarkyti kanalus vieno danties kurį paskui protezuos. Nerimą kelia darytos nuotraukos jau 3 kartus(ir galbut gydytojas dar sumastys padaryti jei reiks ), buvę ir busimi nuskausminamieji unsure.gif
Atsakyti
prie planuojant nestuma reikia susivarkyti dantukus. nusiimti akmenukus- tai yra atlkti profesionalia burnos higiena, nes nenusivalius vyksta pastovus letinis uzdegimas jusu organizme, bei didina prieslaikinio gimdymo rizika. taip pat susigydyti saknu kanalus, nes gydymo eigoje reikalingas rentgenas. del rentgeno yra daug didkusiju, jei rentgenas yra vienas is najesniu kartos, tenka labai maza spinduliuote, svarbu uzdengti pilvuka speciale skraiste, manoma ,kad nieko baisaus. bet kuriuo atveju jei zinai jog pastojai jo geriau vengti. be to galima kanalus plombuojant gauti gerus rezultatus ir be rentgeno, arba viso nestumo metu laikyti su vaistais ir laik.pl. po nestumo su rentg.kontrole uzplombuoti.
susigydyti visas skylutes, nes nestumo metu eduonis gali suaktyveti

Papildyta:
siulau saknytes ir protinius dantukus jau dabar isirauti kuo greiciau, nes vyrauja infekcija tavo organizme, kuri bet kuriuo metu gali paumeti. del nuskausminamuju jei este dar nepastojusi nieko baisaus, ju vartojamos labai mazos dozes, o pastojus daktara perspejus turetu but naudojami sipnesni, be adrenalino ( be vazokonstriktoriu). tai gi net ir pastojus galima skausminti su siais vaistukais. na o pastojus geriausiai tvarkyti dantukus vidurineje dekadoje, bei atlikti profesonalia burnos higiena. kitom dekadom rekomenduojama tik tuo atveju tik kai yra umus atvejis, skauda , puliuojama ir t.t.
jei suaktyveja skyluciu atsiradimas nestumo metu, galima dar ant sveiku dantu vageliu deti silantukus, kaip apsaugos priemone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo St.Rasa: 08 gruodžio 2007 - 17:24
Ąčiu už patarimus 4u.gif
Atsakyti