Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anglų k. mokymosi pradinukams CD, internete?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
jolaxus
Ką tik įsivedėm internetą, dukra lipte limpa prie kompo. Norėčiau, kad bent kiek naudingai išnaudotų.
Gal žinote kokios mokomosios anglų k. medžiagos, gal internete yra vaikams pritaikytų mokomųjų puslapių? Kol kompo neturėjom ir CD nesidomėjau, gal yra kažkokių vertų pradinuko dėmesio, gal galit parekomenduoti?
jolaxus
Na štai, niekas nesureagavo, gavau pati "žvejoti". kai ką aptikau, gal pravers ne tik man, tai dalinuosi nuoroda:
pradžiai vertingiausiu pasirodė žaidimukas "Match Game", nes yra įgarsintas tarimas
smala
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 08, 22:51)
Na štai, niekas nesureagavo,  gavau pati "žvejoti". kai ką aptikau, gal pravers ne tik man, tai dalinuosi nuoroda:
pradžiai vertingiausiu pasirodė žaidimukas "Match Game", nes yra įgarsintas tarimas
*

Na, ir kaip sekasi su sita programele?Siandien ir saviskei parodysiu thumbup.gif
P.S.Aciu uz nuoroda
jolaxus
QUOTE(smala @ 2007 12 14, 12:26)
Na, ir kaip sekasi su sita programele?Siandien ir saviskei parodysiu thumbup.gif
P.S.Aciu uz nuoroda
*

manajai patiko, liepiau kartoti iš paskos kai kompas pasako tarimą, tai visai užsikabliavo pradžiai smile.gif kol atsibos, žinoma smile.gif
dar štai kokį išsaugojau, be garso, bet kaip tik šiuo metu mokosi tuos vienaskaitos-daugiskaitos asmenavimus ar kaip čia pavadinrti ax.gif manajai irgi patiko gėlytes rinkti, nors pradžioj "šaudė" kaip papuolė, gaudavo vos ne po lygiai bitutės gėlyčių, o paskui jau suvokė, kad šiek tiek pasistengus sava bitutė gali gauti daugiau thumbup.gif

ir dar vienas, su garsu, tad tarimui lavinti pasirodė pusėtinas, nors šiaip primityvokas, dukra greit rado sufleruojančius ženklus, kaip tuos sakinius teisingai sudėti smile.gif
smala
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 14, 17:15)
manajai patiko, liepiau kartoti iš paskos kai kompas pasako tarimą, tai visai užsikabliavo pradžiai smile.gif  kol atsibos, žinoma smile.gif
dar štai kokį išsaugojau, be garso, bet kaip tik šiuo metu mokosi tuos vienaskaitos-daugiskaitos asmenavimus ar kaip čia pavadinrti ax.gif manajai irgi patiko gėlytes rinkti, nors pradžioj "šaudė" kaip papuolė, gaudavo vos ne po lygiai bitutės gėlyčių, o paskui jau suvokė, kad šiek tiek pasistengus sava bitutė gali gauti daugiau thumbup.gif

ir dar vienas, su garsu, tad tarimui lavinti pasirodė pusėtinas, nors šiaip primityvokas, dukra greit rado sufleruojančius ženklus, kaip tuos sakinius teisingai sudėti smile.gif
*

Maniskes abi susidomejo. thumbup.gif .Didelis didelis DEKUI 4u.gif
nataliuncik
Aciu labai labai padejo 4u.gif
myliuvasara
ot koks didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal dar ka nors turite?man pirmo neatidaro g.gif ,2,3 gerai bigsmile.gif
odetama
aciu 4u.gif
jolaxus
dai į vieną užklydau. štai čia
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 01, 15:20)
ot koks didelis aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif gal dar ka nors turite?man pirmo neatidaro g.gif ,2,3 gerai bigsmile.gif
*

kurio neatidaro? to "Match game"? tai eik į pagrindinį tos nuorodos puslapį http://www.vocabulary.co.il/ ir ten rinkis žaidimą "Match Game". yra ten ir kitų, bet šis man labiausiai užkliuvo ax.gif
jolaxus
ką tik už akies užkliuvo štai šis puslapis
manau, ne tik pradinukams, tačiau ir didesniems tinka, juolab, kad yra kiekvienos pamokos aprašymas, galima pagal situaciją pasinaudoti tik tuo, ko reikia. Tiesa... pilną pamoką reikia pirkti, tačiau kaina nedidelė, o bent pradmenis turint, tai šiek tiek kiekvienos pamokos audiomedžiagos pateikiama nemokamai, tai klausymo įgūdžius ir be pirkimo galima lavinti. Beje, pradinukus kaip pastebėjau, moko būtent versdami klausytis, o ne kišdami gramatikas į galvą...
krepsyte
Sveikos, man pačiai patinka puslapis 3w.mingoville.com. Ten prisiregistruoji (rusiškai, bet vėliauviskas anglų k.) ir gali žaisti on line ir dar su kitais bendrauti smile.gif Vienas lygis nemokamai (tada ne visos activity veikia, bet užtenka).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.