Kaip jums šis vardas???
man gražus
Labai labai gražus,
Elinga, Elingas iš lotynų: eligo išrinkti išrinktasis, išrinktoji
Tai drąsiai rinkis tą gražuolį varduką,kaip mes čia visos jį savo laiku pražiūrėjom???????????????????
labai mielai skamba
tikrai gražus vardas
Girdėjus šita vardą visai nieko,bet dar yra panašus Evinga.
Nelabai
visai nieko
Man irgi, jau nuo seno... Nežinau dėl ko, bet jis man labai jau nepatinka
O man labai grazus... kad ir senas
Man kvepia UAB pavadinimu, todėl nelabai
Man labai gražus
Savo dukrytei davėm vardą ELINGA ir daug žmonių sako, kad jis gražus
Man jis ypač gražus.
Gražus , retas vardas ...
QUOTE(bubuliauskinas @ 2007 12 08, 15:58) Kaip jums šis vardas??? Kadangi žmogus puošia vardą, o aš pažįstu nuostabią Elingą, tai man šis vardas labai gražus
Man irgi grazus labai vardelis taip is tikro retas vardas
niu man tai nelabai, keistokas
vardas kaip vardas, bet taip savo dukros nevadinčiau
Man labai gražus
kai buvau pradinuke,pykau ant tevu kad jie manes nepavadino elinga,prizadejau sau kad uzaugusi turesiu dukryte vardu elinga....mano elingutei jau du metukai
labai jau daznas vardas...
man patinka
Man tai nepatinka tokie minkšti vardai. Bet šiaip tai vardas kaip vardas
Negražus
Man visai nieko
Man Riaubiškytę primena už tai ir nepatinka, nes vardas atrodo popsiškas
skystas
QUOTE(Selija @ 2008 05 05, 19:19) Na taip, Riaubiskytes dukra Elinga. Taciau del to jis neskamba popsiskai. Man grazus, netgi labai sakyciau. Na, jo kilme nesidomejau, neisivaizduoju ar jis lietuviskas, ar nelabai, ar apskritai koks naujadaras, taciau nera labai jau svetimas lietuvio ausiai. Vienu zodziu, man tai grazus vardas, ir savo vaika galeciau taip vadint.
Man gražus šitas vardas. Kol nežinojau, kad berniuko laukiuosi, šis vardas buvo man gražių mergaitiškų vardų sąrašėlyje.
Man ir laaaabai gražus...............toks švelnus ir paslaptingas...........
Mergaitės vardukas Elinga,kaip jums?
Kam trys atskiros temos?
Man tas vardas nepatinka.
riaubiskytes dukra
mandrokas toks
Visai grazus vardas
Tokia tema yra
O Jus bent zinote, ka reiskia zodis ELINGAS?
Elingas - jachtoms, valtims laikyti skirtas statinys be patalpų, skirtų apgyvendinti, maitinti ar pramogoms, įrengtas ant vandens telkinio kranto ar vandens telkinio akvatorijoje, konstrukcijos dalimis susijęs su krantu. QUOTE(mamutiene @ 2008 06 18, 12:12) O Jus bent zinote, ka reiskia zodis ELINGAS? Elingas - jachtoms, valtims laikyti skirtas statinys be patalpų, skirtų apgyvendinti, maitinti ar pramogoms, įrengtas ant vandens telkinio kranto ar vandens telkinio akvatorijoje, konstrukcijos dalimis susijęs su krantu. tarp lietuvių dažnai pasitaiko vardai, kurie turi visai kitas reikšmes iš to mandrumo nebezino kaip pavadint. bent jau prieš rinkdami pasidomėtų, pagooglintų jų reikšmes
Man tai grazus vardas Elinga
man tai nepatinka
|