Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scrapbooking-2 dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Skrebuke Irma
Tesiam toliau....dalinames darbeliais, idejom ir patirtim.

1 dalis

Kas yra Scrapbooking? Sunku kategoriskai apibudint....tai nuotrauku dekoravimo metodas pagrinde: papuost nuotrauka, aprasyt ir imazint savo seimos istorija palikuoniams, sukurti dienorasti su savo mintim eilerasciais ir iliustracijom, arba "menas meno labui" kur nenaudojami specialius SB produktai su nuotraukom.

3 skirtingos SB kategorijos:

--Traditional/Tradicinis SB: naudojama popierius klijai, lipdukai ir t.t. Viskas rankom sumontuota.
--Digital/Kompiuteriu: viskas daroma kompiuteriu, po to atspausdina puslapi ant nuotraukos popieriaus pagal albumo kisenuko dydi. Internete labai daug yra "free digital kits for scrapbooking" paieska Google padarykit.
--Hybrid/ Maisytas Tradicinis ir Kompiuteriu: Pavyz. Atspausdini kompiuteriu sukurta puslapi, bet prie jo priklijuoji kelias sagutes ar gelytes.

Kodel svarbu naudoti spec SB paskirtas medziagas? Popierius, klijai, parkerio rasalas ,turi nestabiliu chemikalu kurie neuzilgo paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotrauku magnetinuose albumuose su lipniu puslapiu ir plevele, patariama greit isimti ir isgelbeti savo nuotraukas.
Perkant albumus ir SB priemones ziurekite kad butu uzrasyta:" Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba "archival"...visa tai reiskia kad saugu naudoti ir nesugadins jusu nuotrauku.

Kur pirkti SB medziagas?
(kadangi as gyvenu uzsieny, man sunku patarti, bet... girdziu kad cia kazko yra SB pritaikyta
senas naujas
...ir is ebay galima daug ka uzsisakyt nors ir i LT.

Technines SB pagalbos nuorodos: pavyz. atsakys i klausimus: "Kaip prisegti sagutes prie popieriaus?" (ispeju kad viskas angliskai)
CK Techniques
Scrapjazz SB pagrindai
2peas patarimai

SB Forumai ir darbeliu galerijos
(kasdien keiciasi darbeliai ir labai daug nariu juose tai pastovus ikvepimo saltinis mirksiukas.gif verta zvilkteleti kasdien)
2peasinabucket
sisTV
Creating Keepsakes galerija
Basic Grey Galerija (visur naudota BG firmos popieriai)
scrapbook.com

Zemelapiai/diagramos
pagal kurias kuriama puslapis (garantuoja estetini dizaina sekant zemelapiu patarima kaip isdestyti nuotraukas, popieriu ir visus pagrazinimus: atidarant sia nuoroda, Kairej isdestyta pagal SB puslapio dydi ir nuotrauku kieki
Scrap-maps
page maps

Matau daug kas domisi atvirutem.

Atviruciu galerija
atvirutes

Priimu patarimus ka dar dadet......
Irmuliux
Šaunuole Aveda - labai šauniai pradėjai naują temą... thumbup.gif
Beje, ačiū visoms užsveikimus iruž rūpestį - pagimdžiau tikrai ne per anksti - pačiu laiku ir sveikatėlės mūsų tiesiog puikios...
O dabar laukiu savo siuntinuko ir kibsiu į darbą... bigsmile.gif
Tosk
Na stai ir damusom senaja tema 4u.gif Smagu, kad mes jau turime ir antraja temele thumbup.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 09, 21:30)
Sveikos darbštuolės  4u.gif skaitinėju jūsų temelę jau kuris laikas, žaviuosi darbeliais, bet vis neprisiruošiu pati pradėti  rolleyes.gif
bet va šiandien sumaniau kelis kalėdenius atvirukus padaryti..
jau man atleiskit už tą pirmą gal kiek prisvilusį blyną  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
vienas čia
kiti du
*

Visai saunus tie pirmieji blynai lotuliukas.gif thumbup.gif
tilili
QUOTE(Tosk @ 2007 12 09, 19:01)
  Visai saunus tie pirmieji blynai lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

ačiū blush2.gif
pagaminau dar vieną paprastutį...
Tosk
Aveda, uzsiregistravau, ten kur tas nuotraukas daro. Ydomumo delei sukuriau kataloga ir keliau truputy nuotrauku. Bet kaip toliau uzsakineti? Radau, kur atvirutes, kalendoriai... Bet nerandu, kur paprastai nuotraukas blush2.gif
mijaka
AVEDA ačiū dideliausias wub.gif jau naršau po visas pirmame poste įdėtas nuorodas biggrin.gif
Irmuliux sveikinimai wub.gif na bet tu šaunuolė, aš pimas savaites net mąstyt blaiviai nesugebėjau, o tu iškart prie rankdarbių biggrin.gif ramių jum naktų ir gražių foto wub.gif

tyli tyla, thumbup.gif:
Skrebuke Irma
tosk atrasysiu, siandien isvyke visa diena buvom po parduotuves Kaledom
Skrebuke Irma
Parasysiu po kiekviena zingsniuka kaip uzsisakyti is scrapbookpictures.com
pirma kart uzsakant man visos nuotraukos sugadintos buvo, makausiai nukisti kadangi galvojau kad ka matau ant ekrano taip ir atspausdins.
Ispeju kad kiekviena nuotrauka reikia individualiai apkarpyt ar nors pasitikrint ju apkarpymu.

1. Member Sign in (prisijungi prisiregistravus)
2. Create Album /sukuri Albuma (cia tik internetinis albumas..nereiskia kad nuotraukos bus atspausdintos i albuma): Album name/t.y Albumo pavadinimas kuris bus atspausdintas ant kiekvienos nuotraukos blogos puses.--->Select color (nesvarbu cia kokia spalva--nuotraukom itakos neturi---> OK
3. Add Photos: is savo kompo "pagriebi su pele ir imeti nuotraukas i apatine deze. Kaip baigi surinkti visas norimas nuotraukas paspaudi upload mazom raidem desinej apatiniam kampe. (cia gali ilgai uztrukti priklausant nuo kiek nuotrauku ir sujungimo greicio)
4. Kaip ikele visas nuotraukas i albuma galite paspaust "Select All"/Parinkt visas, (virsuj menu), arba individualiai "Select"/parinkt po kiekviena nuotrauka.
5. Add to Cart/Imest i krepseli
6. Checkout
7. Dabar virsuj galite pasirinkti "Set default paper surface"/nuotrauku pavirsius/apdirbimas : glossy (blizganti) Matte (matine), arba Metallic (holografine, perline tokia...brangesne). Jei pasirinksite default paper surface tai reiskia kad kiekviena nuotrauka bus tokiu paciu apdirbimu . Jei norite kiekviena nuotrauka atskiro apdirbimo nustatyt, taui reikes daryti prie nuotraukos menu "paper surface" individualiai.

Taip pat "Set default print size"/ jei pasirinksite default nuotrauky dydi, tai visos nuotraukos bus tokio pacio dydzio. Galite individualiai skirtingus dydzius uzsakyt (uz persiuntima visvien tik $2.00 ima gi)

Dabar turetumete matyt kiekviena nuotrauka su 3 skirtingais pasirinkimais po ta pacia nuotrauka (del to jei nretumet viena nuotrauka spalvuota, kita j/b, kita sepia, arba jei tos pacios nuotraukos noretumete skirtingus dydzius..

8. Labai svarbu Crop=apkarpymas nuotrauku.
Jei pacios nepasirinksite Crop uzsakymas bus katostrofiniais rezultatais
-pele/rodykle laikykit ant "View Crop"/Matyt apkirpima. Parodo mazyte nuotraukyte ir pilkos linijos bortukai parodo ties kur ju kompas nukirs nuotrauka. 99,9% kartu tai nepageitautinas apkirpimas ir reikia paciom pakeisti.
--Norint pakeist apkirpima spauskite--> Crop. ..tenai zoom in, out...atreguliuokite kaip norite.
Svarbiausia***** spaust reikia Save Crop "Save Crop"/uzfiksuoja jusu nustatyta apkarpyma.----> tada spaust "Continue"/testi

Paskui klausia ar nori "Border"" remeliu: turi juodus, baltus, visokius tekstus remeliu aplink nuotraukas...jie yra extra $. Dazniausiai as nieko nepasirenku o tik paspaudziu "Save Crop"
9. Sugrazina prie nuotrauku vel...butinai patikrinkite kad prie kiekvienos nuotraukos menu dezuteje butu uzrasyta "crop is set" (apkarpymas uzfiksuotas) pries sumokant. Man dar iki siol atsitinka kad uzmoku ir gaunu kelias nuotraukas be makausiu. doh.gif Kaip uzfiksuoji apkarpyma, jei antra karta paspaudi "Crop" istrina uzfiksavima ir vel reikia nustatyt. tai, patikrinti pele/rodykle pridekite link "View Crop"/ pamatyt apkarpyma, bet nieko nespauskite.
10. spaust Update Price
11. spaust Proceed to Chechout
13. Susimoki. Prie comments as gal imesciau adresa antra karta kadangi ten tik rodo USA adresam o ne skirtingas salis. Bet man jis garantuoja kad sius ir i uzsieni/Euro
Skrebuke Irma
Tosk, dar uzmirsau patarti, nors viena nuotrauka, jei turi kokia ipatynga, uzsisakyk "metallic" apdirbimu, tuo perliniu. Man atsitiktinai isejo viena karta ir taip nerealiai nuotrauka atrode--toks grozis wub.gif , ne daug extra kainuoja.

Kas klause apie nuotrauku dydi?:
1 inch (colis)=2,54 cm
tipiski SB albumai yra 12inchx12inch...sita foto laborotorija yra is vieninteliu kurios daro SB nuotraukas pagal spec dydi. pavyz. 4x12 arba 8x12 inch.

tyli tyla grazios atvirutes wub.gif

uzmirsau atidarant tema imesti atviruciu galerija blush2.gif : matau daug kas domisi atvirutem 4u.gif
atvirutes

irmulia
Labas rytas mirksiukas.gif heeee, jau nauja tema bigsmile.gif - kaip šaunu, kad šI tema taip pagyvėjo. thumbup.gif
une
Aveda, aciu uz pamokas thumbup.gif manau as pasinaudosiu pasiulymu... labai suviliojo tai, kad jie raso, jog patys pataiso nuotrauka-jos ryskuma, kontrasta ir pns. ar tai tiesa? nes kai kuriu nuotrauku kokybe pas mane neypatinga... ax.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(une @ 2007 12 10, 08:00)
Aveda, aciu uz pamokas  thumbup.gif  manau as pasinaudosiu pasiulymu... labai suviliojo tai, kad jie raso, jog patys pataiso nuotrauka-jos ryskuma, kontrasta ir pns. ar tai tiesa? nes kai kuriu nuotrauku kokybe pas mane neypatinga...  ax.gif
*

jo ju kompiuteris automatiskai pataiso visa tai, bet jei labai bloga nuotrauka...niekas nepataisys ax.gif . Jei nenorite kad pataisytu, tai per checkout parasyti i "comments" print as is, no corrections".
Tikrai papandykite, as manau labai issamiai kiekviena zingsni uzrasiau tai lengva turetu but dabar uzsisakyt.
Skrebuke Irma
user posted image
atnaujinu tema kad i bedugnes nenukristu. Man sis puslapis labai idomus...viskas sukurta kompiuteriu/digital, bet kaip man patinka siuvinejimas, manau nesunku rankom padaryti toki pati. Retai buna kad ka kopijuoju, bet man sitas visai nieko...ka nors panasaus padarysiu. Kaip jums?

Gal kas uzsisaket is scrapbookpictures? kaip jum pavyko?
Jokios gyvybes sioj temoj g.gif
LINUTUKĖ
taigi kaledu kastlige lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Irmuliux
Man tai labai gražus puslapiukas. Atrodo, nieko įpatingo, bet laaaabai gražu. Mano mažylė dabar miega, tai pagaliau radau laiko prisėst prie kompo... 4u.gif
tilili
QUOTE(mijaka @ 2007 12 09, 20:42)
tyli tyla, thumbup.gif:
*

QUOTE(AVEDA @ 2007 12 10, 03:01)
tyli tyla grazios atvirutes  wub.gif
*

ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif aš save gan kritiškai vertinu, bet manau kuo toliau, tuo gausis gražiau ir originaliau smile.gif kolkas ketinu tik prie atviručių padirbėti, o vėliau užsiimsiu rimtesniais grožiais, kaip kad jūs darot thumbup.gif
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 11, 18:38)
user posted image
*

labai gražu wub.gif
mijaka
man labai gražus šitas puslapis wub.gif
AVEDA< mirštu kaip noriu tavo darbelius pamatyt...bet žinau, kad negalima dar, bet gal senų pamėtyk ?

aš kolkas nekuriu, tik kadrus gaudau doh.gif va šiandien pagavau kaip mažas mano išvertė baltų dažų bonkę ir tepliojo ranka po grindis doh.gif swoon.gif iš pradžių tai griebiau jį ir bėgau plaut į vonią...ale pusiaukely sustojau, pagalvojau, nunešiau atgal pasodinau ir pafotkinau blush2.gif nežinia ar dar kada gyvenime pasitaikys toks vaizdelis hihihi.gif jau mintyse kuriu puslapį su tom foto laugh.gif
Skrebuke Irma
user posted image
imetu kelis savo, abu vasariniai todel kad labai pasiilgau vasaros, o dabar pas mane toks oras...nu kaip tipiskas LT.
Sis puslapis man susimete per 30 min. Tie nerinukai ir siules tai "rub-ons" nakleikos kur nusitrina su pagaliuku. Pavadinimas "small Talk" turi dvi reiksmes" pirma kad maziuko pasisnekejimas, antra, naudojama kada suaugusie snekuciuojasi bet apie nieko rimto.
Cia mano sunelis kalbejo su mano drauge labai kuklinosi kaip jo paklause kiek jam metu siandien.
user posted image
Sis pavadintas "Auksinis Berniukas"
pasendinau nuotrauka kad turetu geltona atspalvy (cia Mac kompe yra iPhoto funkcija Antique). Naudojau tokius trapius aukso lapelius ku daznai dekupaze naudoja. Iskarpiau is kartono (chipboard) gelytes panases i saulute kurias apengiau sausais klijais, uzdejau aukso lapukus, ir patepiau raudonais/rudais dazais. Pasirinkau spalvas kurios man vaizduoja Karibu atostogas: lina ir medvilnes medziagos gabaliukus prisiuvau su siuvimo masina. Permatomos sagutes man vaizduoja vandeni....nu cia labai daug logikos mano kodel ka as parinkau.
une
QUOTE(mijaka @ 2007 12 11, 22:51)
aš kolkas nekuriu, tik kadrus gaudau doh.gif va šiandien pagavau kaip mažas mano išvertė baltų dažų bonkę ir tepliojo ranka po grindis doh.gif swoon.gif iš pradžių tai griebiau jį ir bėgau plaut į vonią...ale pusiaukely sustojau, pagalvojau, nunešiau atgal pasodinau ir pafotkinau blush2.gif nežinia ar dar kada gyvenime pasitaikys toks vaizdelis hihihi.gif jau mintyse kuriu puslapį su tom foto laugh.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif jei visada taip mamos reaguotu bigsmile.gif thumbup.gif

Aveda, man labai grazus tavo darbai thumbup.gif grynai mano skonio smile.gif -neprekrauti, subtilus, isbaigti... wub.gif
o ta tamsu, kur anksciau idejai-man jis butu 10 balu, jei nuotraukyte butu bent kiek didesne. dabar man sunku iziureti... ax.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(une @ 2007 12 12, 09:33)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  jei visada taip mamos reaguotu  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aveda, man labai grazus tavo darbai  thumbup.gif  grynai mano skonio smile.gif -neprekrauti, subtilus, isbaigti...  wub.gif
o ta tamsu, kur anksciau idejai-man jis butu 10 balu, jei nuotraukyte butu bent kiek didesne. dabar man sunku iziureti...  ax.gif
*

dekoju 4u.gif

jo jei taip reaguoja reiskia SB jos kraujy. Pamenu kuriam cia zurnale buvo 2 puslapiai padaryti ur berniukas ilindo i printeri ir isemes rasala, isitepliojo veida plaukus visa kuna blink.gif , netgi nenusiplove vargsas, bet mama griebe aparata iamzint ta situacija.. biggrin.gif

Jo, del to juodo fono man ir taip atrodo kad labiau demesio i tuos visus siuvinejimus negu i nuotrauka ar suteikta emocija. Galima daug didesne nuotrauka padaryt ir visvien pasiuvinet taip...dar graziau butu
Irmuliux
Oi kokie gražūs Avedos puslapiukai... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip visada...
O man vakar vrangusis tooookį gražų kadrą sugadino.... Jis gulėjo lovovj apsikabinęs mažylę. Nu taip gražiai atrodė wub.gif , jau pasiėmiau fotoaparatą, o jis Ištiesė man špygą... lotuliukas.gif bash.gif
Skrebuke Irma
O man vakar vrangusis tooookį gražų kadrą sugadino.... Jis gulėjo lovovj apsikabinęs mažylę. Nu taip gražiai atrodė wub.gif , jau pasiėmiau fotoaparatą, o jis Ištiesė man špygą... lotuliukas.gif bash.gif

kad pas daugel toks naturalus refleksas kai pastebi kad esantys fotogtafuojami tai ar ranka prie veido istiest, ar ta plastine cheese sypsena nutaisyt, ar tongue.gif , ...spyga parodyt (nors sis dar man negirdetas smile.gif ) Geri fotografai sugeba pagaut ta kadra nezinant kad kas tave fotkina. As irgi nespejau pagaut labai wub.gif momento tarp mano subeliu: vyresnis uzlipo ant lovos ir pradejo glostyt ir buciuot savo maza broliuka--is niekur nieko, bet kol buciau nubegus paimt fotika butu viskas praeja.
o sia nuotrauka as turejau dabot ir bandyt puse dienos istisai.Norejau parodyt sunelio ilgas blakstienas miegancio ir priesais langa naturaliu apsvietimu.Tai vaikiau sviesa po namus guldydama ji po visu lovas ir sofas kad tik uzmigtu. Pasiseke, bet 2 sekundes po fotkinimo prabudo.
tie deimantai tai vaizduoja vandenio laselius--kaip maudomes visada laseliai prilipe prie tu ilgu blakstienu.
user posted image
skanuota tiktai blogai--dryzio per nuotrauka ner
Lachesė
norėjau paklausti,o kas šiame darbe panauota per vidurį,kažkokia polietileninė skaidri plėvelė ? Labai gražu wub.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Lachesė @ 2007 12 13, 17:52)
norėjau paklausti,o kas šiame darbe panauota per vidurį,kažkokia polietileninė skaidri plėvelė ? Labai gražu  wub.gif
*

vadinasi "mica"...toks gamtoj naturalus mineralas. Plokstelese jisai, bet sluoksniuotas kad gali sluoksnis po sluoksnio ji lupti iki ploniausiu ikisus adata tarp sluoksniu. Kirpt jis lengvai kerpasi su zirklem. Populiaru ji naudoti rankdarbiuose kaip ir net juvelyrikoj arba daro netgi lempos uzdengalus. Jis kaip gintaras turi visokiu idomybiu ir rastu kaip sviesa per ji pereina. Ant jo stampavau bet tam reikia naudoti rasala kaip "Staz On" --solvent ink/rasalas. Mica dar deda i kosmetika, ypac i kremus-- milteliu pavidale duoda toki blizgesi labai subtilu.
user posted image
Lachesė
Ačiū labai ,smalsu pasidarė man smile.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Lachesė @ 2007 12 14, 05:37)
Ačiū labai ,smalsu pasidarė man smile.gif
*

nu ir smalsaukit 4u.gif smagu kad daug kas domisi sb ir klausia kaip padaryta vietoj tik kad "grazu"
Tosk
Kad nepabegtu tema y uzmarsty....

Rytoj tureciau nupirkti 2 likusias dovanas, o tada baigti jas pakuoti ir vsio... Galesiu gryzti prie sb 4u.gif Praeita savaite vel man buvo nesekminga. Dukriukas pora naktu nemiegojo, netiketai mb mamule y svecius atsigrudo su jos sugyventiniu (su pernakvojimu pas mus blink.gif ) O sestadienio nakty pati lekiau y ligonines priimamajy, nes galvojom, kad sonkaulis man luzo blink.gif Na dar tiesa, mano masinukas uzsilenke, tad sia savaite visa remonte, o ir kaina bus tokia, kad nuotaika susikta kapitaliai verysad.gif Norisi teigiamu emociju, norisi gryzti prie mano hobiu 4u.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Tosk @ 2007 12 17, 15:03)
Kad nepabegtu tema y uzmarsty....

Rytoj tureciau nupirkti 2 likusias dovanas, o tada baigti jas pakuoti ir vsio... Galesiu gryzti prie sb 4u.gif  Praeita savaite vel man buvo nesekminga. Dukriukas pora naktu nemiegojo, netiketai mb mamule y svecius atsigrudo su jos sugyventiniu (su pernakvojimu pas mus blink.gif ) O sestadienio nakty pati lekiau y ligonines priimamajy, nes galvojom, kad sonkaulis man luzo blink.gif  Na dar tiesa, mano masinukas uzsilenke, tad sia savaite visa remonte, o ir kaina bus tokia, kad nuotaika susikta kapitaliai verysad.gif  Norisi teigiamu emociju, norisi gryzti prie mano hobiu 4u.gif
*

smagu kad atnaujini tema, o as viena rasyt ir su savim kalbetis nenoriu ax.gif .
Nu ir problemu pas tave ...tikiuosi Nauji Metai laimingesni 4u.gif O matai kaip buna kada anyta per duris stumi, net sonkauli susilauzai tongue.gif .
mijaka
Aveda, gali rašyt, su savim tikrai nešneki, gal tik taip atrodo laugh.gif aš viską skaitau ir kaupiu info...tik pasakyt ir parodyt nelabai turiu ką blush2.gif

Tosk, laikykis 4u.gif
CrownedWithLaurel
Turiu as toki klausimeli... blush2.gif Gal kas zino kaip scrapbooking'as vadinasi lenkiskai? Gal kokiu lenkisku tinklapiuku sia tema zinot? Ir gal zinote ar girdejote ar galima Lenkijoje rasti visu tu groziu, irankiu ir priemoniu? g.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 18, 13:27)
Turiu as toki klausimeli...  blush2.gif  Gal kas zino kaip scrapbooking'as vadinasi lenkiskai? Gal kokiu lenkisku tinklapiuku sia tema zinot? Ir gal zinote ar girdejote ar galima Lenkijoje rasti visu tu groziu, irankiu ir priemoniu?  g.gif
*

pirmoj temoj kalba ejo kad kelios forumietes zada lenkijoj apsiprekint ir imete net nuoroda e-parduotuves Lenkijoj.
Cia radau sias nuorodas apie SB Lenkijoj:
1
SB Lenku forumas
e-parduotuve
dar e-parduotuve
kas tas SB lenkiskai aprasyta
cia dar labai daug nuorodu
remini
sb ir Lenkijoj sb mirksiukas.gif tik reikėjo gal įdėmiau temelę paskaityti, tai būtum pati radus visą info.
AVEDA šaunuolė, ir kaip tu randi laiko ir darbelius ruošti, ir forumą naršyti? na bet jei jau randi laiko, tai gal nebūsiu labai įžūli, jei paprašysiu kalėdinių-naujametinių sb pavyzdėlių? 4u.gif
tiesa, kada konkursas vyks? visus darbelius jau paruošei? taip maga pamatyti blush2.gif
Irmuliux
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 14, 03:06)
vadinasi "mica"...toks gamtoj naturalus mineralas. Plokstelese jisai, bet sluoksniuotas kad gali sluoksnis po sluoksnio ji lupti iki ploniausiu ikisus adata tarp sluoksniu. Kirpt jis lengvai kerpasi su zirklem. Populiaru ji naudoti rankdarbiuose kaip ir net juvelyrikoj arba daro netgi lempos uzdengalus. Jis kaip gintaras turi visokiu idomybiu ir rastu kaip sviesa per ji pereina. Ant jo stampavau bet tam reikia naudoti rasala kaip "Staz On" --solvent ink/rasalas. Mica dar deda i kosmetika, ypac i kremus-- milteliu pavidale duoda toki blizgesi labai subtilu.
user posted image
*

Lietuviškai, tai jis žėrutis. Mineralas toks. Kažkada labai seniai teko susidurt, tik kad maža dar buvau, nežinojau ką su juo daryt... tongue.gif
O dėl špygos. tai MB išvis nemėgsta fotkintis... schmoll.gif Tai ir išsidirbinėja...
Tosk, nenusimink - kalėdos stebuklų metas, manau atsiimsi daruž visas negandas. 4u.gif
CrownedWithLaurel
Atsiprasau... 4u.gif As dar tik 20psl. senosios temos spejau perskaityti, tai del to ir nemaciau. Bet labai aciu uz info! thumbup.gif As retkarciais turiu galimybe i Lenkija nuvaziuoti, tai vat ir idomu buvo
Skrebuke Irma
paprašysiu kalėdinių-naujametinių sb pavyzdėlių? 4u.gif

nesakei ar atviruciu, dekoraciju ar puslapiu Kaledom nori, tai imetu nuoroda visu galerijoj 2peas
cia
O sitie du puslapiai mano Kaledinis anu metu. Ta zvaigzdute tai siuvineta ir prisiuta prie lapo.
user posted image
O del konkurso tai labai abejot pradejau ar turiu menkiausia sanca ka laimet kadangi ziuredama i anu metu laimetoju darbelius zurnale, aisku kad mano stilius neatitinka. Net mb tai pastebejo. CK zurnalas (kas rengia si konkursa) parenka visiskai minimalius darbelius, be jokiu pagrazinimu--man per minimalu tiesiog. Dar be to anais metais laimetojai susilauke didelio skandalo, ir keliem ateme titula kadangi nesilaike tam tikru taisykliu. Tai SB forumuose siaucia surmulys kad CK isrenka 10 laimetoju isanksto, ar bent parenka tuos kuriu darbeliai daznai spausdinami ju zurnaluose, "nauju veidu" beveik nerenka. Ir teisybe kad visi kas laimejo turi tam tikra populiaruma zurnaluose.
Nukabinus nosi kazkiek, bet visvien bandysiu, nors ir be vilties.
Jau beveik baigiau, o negalesiu parodyt ilgai--Vasario 12 priduodu o iki Balandzio reik laukt rezultatu. Bet visvien daugiau darbeliu sukursiu tai extra kas liks pradesiu rodyt. Dar planuoju padaryti suneliui mini albuma...ta galesiu parodyt.
mijaka
Aveda, nenusimink, bet kuriuo atvėju nebus tavo dalyvavimas beprasmiškas...bent jau pastebės tave, kitais metais bus daugiau šansų mirksiukas.gif o tai kad tavo stilius skiriasi nuo kitu, tai tik privalumas manau, o ne trūkumas.
O gal kur nors galima pamatyt praėjusių metų laimėtojų darbus ? ax.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(mijaka @ 2007 12 19, 12:39)
Aveda, nenusimink, bet kuriuo atvėju nebus tavo dalyvavimas beprasmiškas...bent jau pastebės tave, kitais metais bus daugiau šansų  mirksiukas.gif  o tai kad tavo stilius skiriasi nuo kitu, tai tik privalumas manau, o ne trūkumas.
O gal kur nors galima pamatyt praėjusių metų laimėtojų darbus ?  ax.gif
*

kad beprasmiskas tai ne, turesiu 10-12 puikiu darbeliu i savo albuma (viena net karoliukus sunarplojau su mini foto ireminta ant pakabuko wub.gif ..konkursas mane paskatino darbuotis o ne atidelioti kada rasiu laiko.
O laimetoju darbelius sudeda i kasmetine knyga "CK Hall of Fame"...internete nerodo darbeliu ju tik laimertojusarasas (kitaip nieks nepirktu tos knygos).
remini
Aveda, net nebandyk nukabinti nosies!!! mes visom keturiom su tavim group.gif
bet kokia patirtis tik į naudą, nieko nebūna šiaip sau. na o jei jau komisija neįvertins, tai mes tikrai įvertinsim 4u.gif
Aga
O gal kaip tik bus atvirkščiai ir būsi thumbup.gif įvertinta ax.gif
Tosk
Aveda, tik auksciau nosi bigsmile.gif Man y rankas pakliuvo CK lygtais 2007 balandzio numeris, tai ten kazkokios laimetojos darbeliai ydeti buvo. Ten tokia makalyne blink.gif Toks yspudys, kad stengesi parodyti kiek visko sugeba... Na man nepatiko ax.gif Tad gal CK renka labai jau yvairius darbelius, o tavo kad issiskiria, kaip tik gali atkreipti demesy 4u.gif

Siandien baigiau pakuoti dovanas. Pirmi metai, kai kaledas svesim namuose ir nebesiblaskysim per tevu namus ir ju tradicijas. Galvojau, kad bus liudnoka musu egle su keliom dovanelem. Bet pasirodo nebus jau taip blogai bigsmile.gif
Tosk
Praedejau nauja lapa ir gal pavyks jy padaryti iki kaledu thumbup.gif

Sios savaites nuotykiai... 2dieny ir 3dieny mb susirgo, nuvaziuodavo y darba, atlikdavo svarbiausius darbus ir y lova. 4dieny pameciau serviso paskolintos masinos rakta doh.gif Masina stovi po langais ir uzrakinta, tad raktas turetu buti kazkur namuose g.gif Bet man vaika y darzely reikia nuvezti, tai sutariau su kaimynka kad pasiskolinsiu, 15min jos masina. Taigi 5dienis... Drauges masina neuzsivede blink.gif lotuliukas.gif Na bet gerai kad drauge turejo laisva diena, tai sutiko paziureti mano chuliganka. MB pamirso sutvarkyti dovana jo sesei (nors zadejo), tai man reikejo suzinoti adresa jo mamules. Kai pradejau skambinti, pasibaige telefono baterija doh.gif Darbe prie kompo as neprieinu, o dovana PRIVALO buti issiusta per kelias valandas. Tai lekiau per pertrauka namo po to y pasta... Dar vis neturim egles, nes mb atsisako ja vezti savo masina. Teks paciai sugalvot kaip ja parsigabent. Na neliudna pas mane bigsmile.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Tosk @ 2007 12 22, 05:40)
Praedejau nauja lapa ir gal pavyks jy padaryti iki kaledu thumbup.gif

Sios savaites nuotykiai... 2dieny ir 3dieny mb susirgo, nuvaziuodavo y darba, atlikdavo svarbiausius darbus ir y lova. 4dieny pameciau serviso paskolintos masinos rakta doh.gif  Masina stovi po langais ir uzrakinta, tad raktas turetu buti kazkur namuose g.gif  Bet man vaika y darzely reikia nuvezti, tai sutariau su kaimynka kad pasiskolinsiu, 15min jos masina. Taigi 5dienis... Drauges masina neuzsivede blink.gif  lotuliukas.gif Na bet gerai kad drauge turejo laisva diena, tai sutiko paziureti mano chuliganka. MB pamirso sutvarkyti dovana jo sesei (nors zadejo), tai man reikejo suzinoti adresa jo mamules. Kai pradejau skambinti, pasibaige telefono baterija doh.gif Darbe prie kompo as neprieinu, o dovana PRIVALO buti issiusta per kelias valandas. Tai lekiau per pertrauka namo po to y pasta... Dar vis neturim egles, nes mb atsisako ja vezti savo masina. Teks paciai sugalvot kaip ja parsigabent. Na neliudna pas mane bigsmile.gif
*

nesitiki net kad vienam zmogui tiek nelaimiu gali but per toki trumpa laikotarpi, cia kaip is kokio filmo doh.gif Bet tikrai jau Nauji Metai tures but geresni. Cia tylu, ramu...zn kad sventes bet po, panos kibkitdarbuotis.
O as baigiau visus 10 darbeliu...galvoju ar 1 is ju perdaryt. CK pagrinde megsta minimalius puslapius: atspausdintas paragrafas, kelios nuotraukos ir vina kokia gelyte. O mano daugumoj rankos rastu, tai ne taip "svariai" atrodo. As zinau kad pagerint mano sancus ka nors laimet ka reik pakeist, bet ar verta man daryti tokius puslapius kurie ne mano stiliaus ar nevaizduoja mano skonio? gi visvien desiu i savo albumus nors ir nelaimesiu. Tai dariau taip kaip man grazu, nekreipdama demesio. Man labai patinka zurnalas Somerset Memories ten grynai toki "prie meno" tipo puslapiai ir senovisko stiliaus...kaip man antikvarai patinka man tenlabai daug groziu.
Su Kaledom sveikinu visas newyear.gif ...lauksiu darbeliu
justess22
AVEDA, aš vis tyliai žaviuosi tavo darbeliais wub.gif tikiu, kad nors ir nelaimėsi, bet bent jau turėsi širdžiai mielus darbus savo albumėlyje... juk ne visada pirmos vietos reiškia kokybę, skonį ir t.t. Kartais tiesiog kažkas turi daugiau šansų laimėti ax.gif Bet būtinai sudalyvauk - vis daugiau žmonių pamatys tavo darbus ir gal kas nors pastebės juos wub.gif

O aš apie SB tik medžiagą kol kas renku blush2.gif Labai noriu pasidaryt kokį gražų albumėlį iš kelionės į Kubą...bet greičiausiai teks tenkintis digital SB, nes tikrąjam laiko neturiu schmoll.gif Na, kai padarysiu kokį puslapiuką, tai būtinai ir čia įkelsiu...tikiuosi, kad digital čia irgi laukiamas hihihi.gif Aišku, šedevrų tai nesitikėkit lotuliukas.gif

Linksmų artėjančių švenčių 4u.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(justess22 @ 2007 12 23, 06:37)
AVEDA, aš vis tyliai žaviuosi tavo darbeliais wub.gif tikiu, kad nors ir nelaimėsi, bet bent jau turėsi širdžiai mielus darbus savo albumėlyje... juk ne visada pirmos vietos reiškia kokybę, skonį ir t.t. Kartais tiesiog kažkas turi daugiau šansų laimėti ax.gif Bet būtinai sudalyvauk - vis daugiau žmonių pamatys tavo darbus ir gal kas nors pastebės juos wub.gif

O aš apie SB tik medžiagą kol kas renku blush2.gif Labai noriu pasidaryt kokį gražų albumėlį iš kelionės į Kubą...bet greičiausiai teks tenkintis digital SB, nes tikrąjam laiko neturiu schmoll.gif Na, kai padarysiu kokį puslapiuką, tai būtinai ir čia įkelsiu...tikiuosi, kad digital čia irgi laukiamas hihihi.gif Aišku, šedevrų tai nesitikėkit lotuliukas.gif

Linksmų artėjančių švenčių 4u.gif
*

drinks_cheers.gif Laimejimas priklauso ne tik nuo talento ar sugebejimo padaryti kuo sudetingesnious SB darbelius (is technines puses). Po CK zurnalo skandalo anais metais, 2 peas forume viena redaktore, ar darbuotoja ,uzsiregistravus anonimu atrase, kodel kaip jie renka kuriuos darbelius atspausdinti zurnale. Pasake kad spaudai rinkimas nulemia tokiu detaliu kad kaip ir loterija gaunasi kartais" pvyzd. jei zurnale spausdina puslapi ant balto fono, nori antro puslapio irgi balto fono, o tu nusiuntei jiem geltona fona. Arba, nori atspausdinti viena darbeliu ziemos siuzetu- visi 20 skaitytoju atsiunte ziemos puslapius su melyna/balta spalva, o vienas is ju atsiunte netipiska ziemos puslapi su oranzine spalva, ir jiem idomu tai pavaizduot...kas netipiska, neiprasta. Todel galima suprasti kodel ziurint kai kuriu darbelius matosi kad uztruko gal 15 min. pagaminti, o atspausdino todel kad atitiko ju reikalavimus butent toj vietoj zurnale tame puslapyje pries kito zmogaus pavaizduota darbeli...tam tikra nisa atitiko todel ir laimejo.

Butinai rodykit visus darbelius, ir digital. ir gi tokius galima padaryti su SB medziagom. Ir atvirutes cia priimamos...visko laukiam thumbup.gif

ar tau pavyko uzsisakyt foto is ten?
justess22
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 23, 19:32)
Butinai rodykit visus darbelius, ir digital. ir gi tokius galima padaryti su SB medziagom. Ir atvirutes cia priimamos...visko laukiam  thumbup.gif

ar tau pavyko uzsisakyt foto is ten?

Tai jau būtinai rodysiuos, kai ką nors įdomaus prigaminsiu mirksiukas.gif

O nuotraukėles tai ne aš žadėjau užsisakinėti...kažkuri kita ax.gif
tilili
sveikutės 4u.gif su šventėm artėjančiom newyear.gif
rodau savo gamintas atvirutes..
(kai kurios jau padovanotos, tai kas gavo liko patenkinti..bent tuo, kad atvirutė rankų darbo smile.gif o ir aš pati gavau nemažiau laimės ir džiaugsmo jas gamindama thumbup.gif )
atvirutės
LINUTUKĖ
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 00:19)
sveikutės  4u.gif su šventėm artėjančiom  newyear.gif
rodau savo gamintas atvirutes..
(kai kurios jau padovanotos, tai kas gavo liko patenkinti..bent tuo, kad atvirutė rankų darbo  smile.gif o ir aš pati gavau nemažiau laimės ir džiaugsmo jas gamindama  thumbup.gif )
atvirutės
*

GRAZIAI PASIDARBAVAI, O TOS ZALIOS EGLUTES IS BISERIO?
mijaka
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 00:19)

superinės thumbup.gif

to pačio norėjau paklaust kaip ir linutukė laugh.gif

man gal tik užrašai persmulkiai užrašyti blush2.gif
tilili
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 24, 00:28)
GRAZIAI PASIDARBAVAI, O TOS ZALIOS EGLUTES IS BISERIO?
*

ačiū.
o kas tas biseris? blush2.gif
eglutės kontūras yra paprastas siūliukas, o viduje klijais sulipdžiau karoliukus ax.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 12 24, 00:31)
superinės  thumbup.gif
to pačio norėjau paklaust kaip ir linutukė laugh.gif
man gal tik užrašai persmulkiai užrašyti  blush2.gif
*

ačiū 4u.gif
o užrašai tai ir man biškiuką kliūna..ypač tie kur rašytinėm, o ne spausdintinėm raidėm. bet jau kaip yra, taip yra. kitą sykį reiks mąstyt kaip kitaip užrašus daryti g.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 01:20)
ačiū.
o kas tas biseris?  blush2.gif
eglutės kontūras yra paprastas siūliukas, o viduje klijais sulipdžiau karoliukus  ax.gif

ai tai gi cia vienas ir tas pats, karoliukai=biseriui smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.