stai ka radau internete. Skaiciau su susidomejimu, bet ties 9 menesio kudikio meniu vos neisvirtau is koto...
siulau paskaityti...
http://www.healthpromotionagency.org.uk/Re.../Lithuanian.pdf
labas, mamos
stai ka radau internete. Skaiciau su susidomejimu, bet ties 9 menesio kudikio meniu vos neisvirtau is koto... siulau paskaityti... http://www.healthpromotionagency.org.uk/Re.../Lithuanian.pdf
Šiaip straipsnis pagal paskutines PSO rekomendacijas, na bet tas 9mėn meniu mane tikrai išvertė iš koto
P.S. Šitą temukę gal reikėjo atidaryti subforume apie maitinimą QUOTE(mylimuke @ 2007 12 10, 14:36) Šiaip straipsnis pagal paskutines PSO rekomendacijas, na bet tas 9mėn meniu mane tikrai išvertė iš koto P.S. Šitą temukę gal reikėjo atidaryti subforume apie maitinimą A ko cia Cia 2-3sav kudikiams kivius duoda,sumustinisu,galvyte svaiaki nenulaiko jau ledai smaitinami ir t t.Odabar tai kieme be kepuriu vezimuose sede,esu macius kaip mamos kudikius ziema tiksu bodukais is vezimu issikelia. iR sveiki cia tie vaikai,ne kaip lt,serga ir serga orams atsalus. Savo maziuke kitaip auginu,ji jau ir valgo nemazai maisto,kuri messu vuru valgome ir jokiu bedu su pilvu ar isberimais
Na tikrai ir mane sokiravo 9 men. meniu Mano mazajai 9 men bet tikrai neduociau jai picos ir kitu panasiu dalyku
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 10, 18:18) pica skanu, suprantu, pati megstu bet kaip vaikiukas ja sukramto? Papildyta: QUOTE(mylimuke @ 2007 12 10, 14:36) tu teisi, bet pirma parasiau, tada toptelejo kad ne ten, o perkelt nemoku Kas mokate, perkelkite... QUOTE(motiejuke @ 2007 12 10, 21:50) Aha, ir man ramiau pasidarė. Prie metinukų parašiau, kad kartą per savaitę gauna kiaušinienės su parūkyta mėsyte, tai baisu baisu, kaip galima vaikams tokią baisenybę duoti. Manoji seniai valgo nuo mūsų stalo, nes jai tos "turlės murlės" homogenizuotos buvo baisinė trauma ir šlykštynė. Nevalgus buvo vaikas QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 10, 17:07) A ko cia Cia 2-3sav kudikiams kivius duoda,sumustinisu,galvyte svaiaki nenulaiko jau ledai smaitinami ir t t.Odabar tai kieme be kepuriu vezimuose sede,esu macius kaip mamos kudikius ziema tiksu bodukais is vezimu issikelia. iR sveiki cia tie vaikai,ne kaip lt,serga ir serga orams atsalus. Savo maziuke kitaip auginu,ji jau ir valgo nemazai maisto,kuri messu vuru valgome ir jokiu bedu su pilvu ar isberimais Anyta pasakojo, kad ir Anglijoj tas pats. Mažiai pusnuogiai rudenį laksto ir su snargliais iki kelių, o mamos nekreipia dėmesio Nesakau, kad reikia vaikus taip popinti, bet visokios picos, dešros, dešrelės ir pan. nėra sveika apskritai, net ir suaugusiam žmogui. Suprantu, kad taip pigiau, patogiau gaminti visiems kartu ar dar kažkas, bet nepamirškit, kad kūdikių skrandukas, virškinimo sistema visai kitokia. Nesistebėkit paskui, iš kur senatvėj tiek virškinimo sutrikimų ir ligų. Aišku, nesakau, kad reikia valgyti tik griežtai kūdikiams skirtą tyrelę, jei visa šeima valgo sveikai, tai visi gali valgyti tą patį, bet jei mėgsta aštriai, sūriai, keptą, skrudintą maistą, kūdikiui to duot aš nerizikuočiau. QUOTE(Trumpute @ 2007 12 10, 21:16) Moderatorių reik prašyt QUOTE(laukinukė @ 2007 12 11, 11:19) Manoji seniai valgo nuo mūsų stalo,
idomi tema... as savo lelia buvau pradejus siek tiek primaitint nuo 4 men, tai man irgi gydytojai cia paaiskino, kad dabar nuo 6 men rekomenduojama... bet kad vaikams toki gana, sakyciau, nesveika maista duoti....
Na aš irgi saviškei duodu pvz bulvių košės, sriubytės nuo bendro stalo, bet mes su vyru šiaip mėgstam aštriai ir daugiau keptą maistą, todėl ir nevalgom visi kartu to paties.
Jei normos ribose,tai neiko nepakenksi,akd vaikuti pratinsi irpie kitokio amisto,aisku,neprie astraus arkepto
Paragauti visko po truputi - suprantu, reikia, pritariu
mes ir duodam ko nors nuo savo stalo - surio, desros gabaleli, pupeliu is troskinio, torto kremo sauksteli, mociutes uogienes, tecio makaronu su astresniu padazu, dar ko nors. karta kauliuka keptu sonkauliuku daviau pagriauzti. bet kad tai atstotu pilnai vaiko pietus ar vakariene - nezinau... QUOTE(Trumpute @ 2007 12 11, 17:36) Paragauti visko po truputi - suprantu, reikia, pritariu mes ir duodam ko nors nuo savo stalo - surio, desros gabaleli, pupeliu is troskinio, torto kremo sauksteli, mociutes uogienes, tecio makaronu su astresniu padazu, dar ko nors. karta kauliuka keptu sonkauliuku daviau pagriauzti. bet kad tai atstotu pilnai vaiko pietus ar vakariene - nezinau... mano amzyleir megsta kauliukus pagriauzti,dar palieku mesytes |